|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | |
Miss Pudernica
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
![]() Trzymam kciuki ![]()
![]() |
#3572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zostają mi jedynie weekendy a konkretnie soboty. To jedyny dzień tygodnia kiedy jestem na tyle wyluzowana, że nie myślę o pracy i mam czas i spokój w domu żeby coś pisać.
![]() |
#3573 | |||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3574 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Mnie ciągle kusi ten Nacre des Mers i nie mogę się zdecydować
![]() ![]() Nina to macie podobny system. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3575 | ||
Zakorzenienie
|
ante_e, nosku, gratuluję świetnych wyników!
Cytat:
![]() Cytat:
Mi też się nie chce zabrać za nic do szkoły, no ale w sob. znów zjazd i muszę mocno przysiąść. Dziś jeszcze zrobiłam sobie wolne, pół dnia wybierałam na necie piosenki na płytę z wesela... Wiem na pewno, ze będzie nickelback Far Away Enya adiemus ( z Gladiatora) i Faith Hill there you'll be z pearl harbour ![]() a z polskich Kukulska i Piasek jesteś blisko mnie ![]() ![]()
![]() |
#3576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() GRATULUJĘ ![]() Nacre nie bedzie dla Ciebie za jasny? ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-25 o 18:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3577 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupiłam teraz to a la krówka tej samej firmy, co robi to najpopularniejsze zwykłe mleko z puszki. Bodajże z Gostynia. Cytat:
![]() Dzwonili do mnie ponad tydzień temu, że mi się umowa w Plusie kończy i mogę wymienić telefon z tej okazji, no i ciągle nie mam tam kiedy podjeść. A z chęcią wymieniłabym moja Nokię 6300 na coś ładniejszego ![]() ![]() ![]() ![]() To wiem. Ciacho zrobiłam w sobotę w nocy, napoczęte wczoraj, a dziś już go nie ma ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Tylko teraz strach się bać, jakie tempo wzrostu moje włosy narzucą, skoro zintensyfikowałam pielęgnację i zaczęłam używać Waxu i łykać Silicę. Co prawda jeśli chodzi o tabletki bardziej chcę pomóc paznokciom, a Wax mam ten polski, który niby na porost nie działa tak jak ten zagraniczny, ale znając mnie to i tak przyspieszy wzrost ![]() Cytat:
![]() Co on tam wie, da się ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko czy ta masa krówkowa nie jest za ciężka i nie rozjeżdża się od niej karpatkowa? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3578 |
Zakorzenienie
|
![]() kiedyś koleżanka poprosiła mnie o przepis na sałatkę warstwową to namalowałam jej przekrój miski w skali 1:2 i składniki w środku ![]() Ja też. Nawet ból znoszę bez narzekań. Mam za to problem z wrastającymi włoskami(mino regularnych peelingów) i to mnie zniechęca do depilatora.
#3579 |
Zakorzenienie
|
![]() Ech...czuję się jakby mnie walec rozjechał. Głowę mam ciężką, powieki mi opadają, zatoki mam zatkane na amen i chcę iść spać ![]() Lucynko zdaję sobie sprawę z tego, że jeden dzień to za mało, ale ja wiem, że w tygodniu nie zbiorę się za pisanie. Nie potrafię się psychicznie odciąć od myślenia o pracy. Zaczyna się powoli u mnie to, co zniszczyło mi psychikę, gdy pracowałam na poczcie a mianowicie przejmowanie się i myślenie o pracy także w domu ![]() ![]()
#3580 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Co do masy krówkowej to u mnie to jest taka cieńsza warstwa ![]() ![]() Na razie używam kremu YR na dzień i to grubą warstwą, bo mimo że bardzo mi się podoba, to jest dla mnie za lekki na teraz. Nie mam to jak Calma i kakaowa Ziaja ![]() Ech obudził mnie kurier, zerwałam się z łóżka, zarzuciłam kurtkę i czekam na niego przed domem, a jego nie ma... W końcu do zadzwoniłam i okazało się, że on czeka na mnie w Radomiu ![]() ![]()
![]() |
#3581 | |
Zakorzenienie
|
fajnie brzmi ten 3 Bit
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no i jutro wyniki egzaminu sprzed tygodnia, a to też jedna wielka loteria ![]() za to dziś dostałam zaliczenie z informatyki - 4,5 ![]() ![]() a co do języków, u mnie jest tylko jeden, i jak się zaliczy ten egzamin B2 to już się nie kontynuuje, a jak ktoś ma certyfikat, to właściwie nie musi nic ![]()
![]() |
#3582 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gratuluję wszystkim sesjującym sukcesów ![]() Przestańcie pisać o 3bitach i innych słodkościach, ledwo co zaczęłam się odchudzać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3583 |
Zakorzenienie
|
A6W to raczej nie na odchudzanie
![]() ![]() MagJa, fajnie, że Ci puder odpowiada ![]() Bossy, Madziarra, Nosek- gratulacje ![]() ![]() Kupiłabym sobie jakiś róż. Najlepiej okrągły Chanel, bo ciągle za mną chodzi ![]() A dzisiaj przyszły algi Bielendy, więc będę działać wieczorem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2010-01-26 o 11:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3585 |
|
Cześć.
![]() Muszę wyjść na chwilę, a nie chce mi się nawet wychylać nosa za drzwi. ![]() ![]() Wczorajszy wieczór miałam spędzić relaksując się, chciałam też się wyrolniczyć, ale okazałam się zbyt zmęczona i padłam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3586 | ||||||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mmm, brzmi smakowicie!! koniecznie muszę wypróbować ten przepis!! za niedługo mam urodzinki, to może się wtedy sprawdzi ![]() Edytowane przez off-wietrzka Czas edycji: 2010-01-26 o 14:10 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3587 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to na pewno zdasz A ja dzisiejsze zaliczenie na 3,5 ![]() ![]() ![]() Gratulacje! Cytat:
Prosze o fotkę sukienki, albo powiedz jakie ma rękawy i jaki kolor i po ile była. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pogrzeszyłam trochę- wczoraj przytahałam zamówienei z Oriflame- żel pilingujący oliwka i bambus (krem do ciala w brakach ale i tak go kiedyś dorwę ![]() ![]() ![]() I widziałam nowe wersje kredek burżujowych Khol&Contour (spodobał mi się brąz, a to będzie kwestia zakupowa na początek wiosny) oraz coś tam Metalisee- piękny bakłażan, lekko niebieskawa zieleń, oraz fiolet (i to też kwestia do zakupu na wiosnę, bo obecny Gosh z wiosennej limitki jest jednak za jasny) Ale też nie próżnuję i zużyłam kolejny żel i dzisiaj pójdzie następny pod prysznic i będe mogła wyjąć ostatnie 2 z serii letniej Oriflame ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Polazłam do TBSa wywąchać co by tu jeszcze sobei sprawić z wyprzedaży za sprawą siostry MagJi i wypadło średnio- niby odwidziały mi się zestawy mango i wild cherry (pierwsze to esencja skiśniętego owocu, a wiem co mówię bo ostatnio taki właśnie tacie się udało przynieśc z makro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na uczelni już nie ma zajęć, w przyszły poniedziałek miałam mieć jeden egzamin ale nie załapię sie na pierwszy termin przez to wczorajsze kolokwium więc przeboje z tym przedmiotem dopiero 17 i 23 lutego. Za to 4 mam egz z tego co dzisiaj pisałam. Więc luźno jest i jeśli w tej sesji coś zawalę to naprawdę będzie świadczyć o moim debiliźmie ![]() Aaaa, zapomniałam sie pochwalić, wczoraj dzwoniła do mnie kobitka z TS i wygrałam podkład ArtDeco (tylko z tej radości nie spytałam o odcień ale może akurat daszą jakis jasny) ze styczniowego numeru, szkoda bo bardziej chciałam zestaw Armaniego z numeru lutowego ale jeszcze losowania nie było więc csiiii ![]() Uznaję to jako wynagrodzenie podwójnego stresu jaki przeżyłam wczoraj rano jadąc na kolokwium. Specjalnie wyszłam wcześniej z domu, żeby mieć na miejscu jeszcze z 15 minut na doczytanie notatek. No więc tramwaj z pętli najpierw się spóźnił, potem ujechałam całe 2 przystanki i maszynista ogłosił, że pradu nie ma na trakcji i do widzenia. No więc w ten cholerny mróz na piechotę przedrałowałam tak z 3,5 kilometra no i niestety się spóźniłam 10 minut. Wchodze na pierwszą salę gdzie pisali a babka do mnie, że kim ja jestem bo mnie nie ma na liście. No to poszłam na drugą salę i to samo. No i już mi się gardło ściskało że mnie wywalili ze studiów (w mojej sytuacji niestety to prawdopodobne), poszłam do doktorki to wyjasnić, pozwoliła mi na szczęście iść pisać. I się potem okazało, że oni dopiero teraz sprawdzili wykaz studentów z dziekanatu a mnie dziekanat nie umieścił na nim chociaż zapłaciłam za powtórkę przedmiotu w terminie i indeks też zdałam z niewielkim opóźnieniem (jak na mnie ![]()
![]() |
#3588 |
|
Hosenko nie mam pojęcia czy będzie za jasny
![]() ![]() Nowa sezonówka Escady jest śliczna. ![]()
![]() |
#3589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A1 Podstawy Starter / Początkujący Poziom 2 A1 Podstawy Elementary / Podstawowy Poziom 3 A2 Postępy Pre-Intermediate / Ponadpodstawowy Poziom 4 B1 Skuteczność Intermediate / średniozaawansowany Poziom 5 B2 Swoboda Upper-Intermediate / Zaawansowany Poziom 6 B2 Swoboda FCE / Zaawansowany (FCE) Poziom 7 C1 Biegłość Advanced / Zaawansowany (CAE) Poziom 8 C2 Mistrzostwo Advanced / Zaawansowany (CPE) matura rozszerzona to B2 w tej chwili ![]() ![]() i gratuluję wygranej! ![]() ależ skąd ![]() ![]() tu dobrze widać kolor https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1256711770 w wątku Guerlainowym nie tylko osoby o jasnej skórze kupowały ten puder i nie narzekały, więc chyba nie taki diabeł straszny ![]() tu też dużo szczegółów nt. Nacre: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4111 ale ja nie namawiam, żeby nie było na mnie ![]() ja dziś testuję Ange ou Demon Le Secret - to jak mix Addicta 2 i Laurena Wild ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2010-01-26 o 16:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3591 | |
Zakorzenienie
|
Marine Groove? A też taka ulepkowata jak poprzednie? Bo przyznam że nutki bardzo mnie ciekawią z opisu
![]() Cytat:
dzięki, to ten http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...acy-SPF-20.htm Opinie mieszane, zobaczymy. Musze zobaczyc kolorki w douglasie Mi się podobała ta wersja ale przez 2-3 testy, potem chyba juz mniej ![]()
![]() |
#3592 | ||
Zakorzenienie
|
Wreszcie w domu
![]() Cytat:
![]() Dziś jeszcze zadzwoniła do pracy koleżanka, która pracowała w naszej firmie jeszcze jak byłam na stażu a potem odeszła na macierzyński (czyli ponad rok temu) i pierwsze jej pytanie było takie: - Obroniłaś się już? A ja na to, że nie, więc ona się zaczęła śmiać: - To ja już zdążyłam dziecko urodzić a Ty jeszcze się nie obroniłaś? ![]() Jeśli chodzi o relaks to bardzo mi pomaga słuchanie muzyki, zamknięcie oczu i leżenie na łóżku. Nie potrafię wypoczywać aktywnie a już tym bardziej uprawiając jakiś sport ![]() Poza tym ja za bardzo wiele rzeczy do siebie biorę, za bardzo się przejmuję tą pracą i stresuję a potem się okazuje, że strach miał po prostu wielkie oczy. Panikuję, ze nie poradzę sobie z danym zadaniem a tak na prawdę odkąd tam pracuję jeszcze chyba ani razu nie było tak żebym czegoś nie wykonała tak jak należy. Sama się nakręcam a tak na prawdę nie mam powodu. No, ale dość o mnie. Gratuluję nagrody ![]() Ja jeszcze nigdy nic nie wygrałam a parę razy wysyłałam SMSy na różne zestawy kosmetyków itp. Cytat:
A na studiach miałam grupę początkującą, bo nie było nikogo, kto znałby język lepiej i nie utworzyli grupy średnio-zaawansowanej ani wyższej. Teraz nawet sama nie jestem w stanie określić na jakim poziomie jest moja znajomość angielskiego. Na pewno do FCE mi daleko, bo rozwiązywałam testy i połowy nie rozumiałam ![]()
![]() |
#3593 | ||||
|
Cytat:
![]() ![]() mistrzostwo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3594 | |
|
Rzyrafko, gratuluję kolokwium, tak jak mówisz - zawsze jesteś o jedno do przodu.
![]() Widzę, że szykuje Ci się sporo zużyć, nic tylko się cieszyć. A wygranej z TS też gratuluję. ![]() Cytat:
![]() Ale tej nowej limitowance koniecznie muszę się przyjrzeć! ![]() Kupiłam sobie moje szampony koloryzujące, a do tego rozjaśniacz w spray'u Joanny. Zobaczymy co to będzie, dziś zaczynam testy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3595 |
Zakorzenienie
|
Ja w sesji miałam tylko jeden egzamin i ciągle nie ma jego wyników co mnie bardzo denerwuje bo chciałabym wiedzieć czy mogę już się nie stresować.
Ja na studiach musiałam zdawać egzamin z zaawansowanego języka psychologicznego angielskiego. Zabawnie było. A przy przydziale do grup nie uznano mi testu Toefl, bo hamerykański jest ważny tylko rok lub dwa lata w zależności od celu wykorzystania. GRATULUJĘ dzidzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3596 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do Plusa dotarlam dzisiaj, bo kierowniczka mnie zwolnila wczesniej z pracy ![]() ![]() ![]() Co prawda jeszcze tej Avilki nie mam, bo moj telefon stoi na firme taty, ale jutro wszystko bedzie zalatwione, a sam telefon juz czeka odlozony dla mnie ![]() ![]() ![]() A moze ktoras z Was ma Avile i mi cos poradzi/odradzi? Jeszcze jutro moge zmienic decyzje. Cytat:
![]() Cytat:
Tez sie ciesze ![]() ![]() Cytat:
Co do alg Bielendy to ja je lubie na rowni z Logona. Jak dla mnie maja zupelnie inne dzialanie i uzywam i tego i tego. Aczkolwiek przyznaje bez bicia, ze nie dosc, ze ostatnio cos nie mam serca do maseczkowania, to jeszcze cala ta zabawa z algami sprawia, ze uzywam ich raz na 2 miesiace ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do wypoczynku, to moze jakbys sprobowala uprawiac jakis sport, to bys zmienila zdanie. Sama dopoki nie zaczelam chodzic na fitness, twierdzilam, ze nie cierpie cwiczyc i nie rozumialam, jak ktos moze mowic, ze po cwiczeniach jest zrelaksowany i ma wiecej sily do dzialania, ale tak wlasnie sie dzieje ![]() ![]() ******************** Sorki za brak polskich znakow, ale cos mi sie poprzestawialo w przegladarce i ilekroc wcisne Alt z Z, E czy C to mi sie uruchamia cos z paska menu przegladarki, a znow na niektorych literach nie reaguje wcale. Nie wiem co narobilam, ale poki co nie moge zrestartowac sobie Firefoxa, bo za duzo karta naotwieralam ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Skleroza ![]() Juz od wczoraj zapominam - gratuluje ![]() ![]() Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2010-01-26 o 20:38 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3598 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja uwielbiam duże ekrany, więc bardzo mi pasuje, smsy z t9 są trochę uciążliwe, szczególnie wpisywanie nowych słów, których telefon nie ma w swojej bazie - no ale nie wszyscy lubią t9 ![]() na pewno nie ma co liczyć na dobry aparat, jakość jest średnia, a to niby 3.2 mpix.. ale to też zależy od oświetlenia, czasem zdjęcia wychodzą rewelacyjne ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2010-01-26 o 20:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
Zakorzenienie
|
![]() A jak nazywa się kolejny poziom? Bo mistrzem to już jestem od dawna ![]() Zabrzmiało ciekawie. Można to już gdzieś powąchać?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.