Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :) - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-25, 23:03   #4321
idealnecialo
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :)

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość
Mamy z M takie same zdanie jak wy , jak coś to razem gdzieś ale jak na razie nic się takiego nie szykuje.
My tez mieliśmy takie zdanie. A w szczegolnosci ja!
Tzn on by mnie samej nigdzie nie puścil, w zyciu. No ale jak on jedzie to tak jakby inaczej. No i nie jest to Holandia-gdzie napewno bylabym kategorycznie na nie. Ale Austria. Sami faceci. Moj razem ze swoim bratem, inni czasem w sob na impreze jak maja wolne, ale moj w wannie polezec, z bratem na tv, albo ze mna gada..

No ale co najśmieszniejsze ja zawsze żartowalam pol na serio. Ze ok. mozesz jechac do pracy (jak sie w jakims towarzystwie mowilo o wyjazdach), ale jak wrocisz to ty sie zajmujesz małą, a potem ja jade.
Albo (tam brzydko) mowilam, "ok mozesz jechac, ale zaraz rozwód". To bylo niby smiechem ale mialo wydźwięk bardzo powazny. Zawsze wtedy mialam od mojego opieprz ze mam nie mowic takich glupot (o rozwodzie) i zawsze sie obrazal. No ale wtedy to nie zamierzal nigdzie jechac i w zyciu bysmy nie powiedzieli oboje ze sie rozstaniemy na tyle. I wlasnie pojedzie za kasą. No nie konkretnie kasą -bo jej nie poczujemy, ale za spłatą długu pojechał.

I powiedzenie "nigdy nie mów nigdy" ma wiele prawdy w sobie. NIkt sie nie spodziewa jak moze zycie szybko sie zmienic o 180 stopni.
W jedną krótką chwile padła decyzja o wyjeździe. Nie wspominalismy o tym predzej. To były minuty. Nawet nie bylo długich dyskusji czy tygodnia zastanowienia. Bylo raz dwa. Na nast dzien juz w pracy informowal ze chyba za tydz wyjezdza na rok do pracy.

Tak samo pare dni po tej szybkiej decyzji się okazalo ze jestem w ciązy..
Choc moze z miesiąc prędzej ustalilismy ze poczekamy (chcialam od lutego 2010 zacząc się starac o dzidzie) do 2011 ze staraniami. No a tu dzidzia "w samą pore" sie poczęła... Ale ja się jednak cieszę. Mam dodatkowe zajęcie, inne czasem mysli.. A potem bede miala dwojke dzieci to tym bardziej bedzie nie wiele czasu na myslenie. A czas jakos zleci do powrotu... chyba..

Basia84 no przeciez staram sie jak moge by nadrobic dla ciebie tej lektury. Ale nie wiele osób mi pomaga

Edytowane przez idealnecialo
Czas edycji: 2010-01-25 o 23:05
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 23:13   #4322
aniaa22
Zakorzenienie

rzeczywiscie mamusie sie dzisiaj pochowaly. moze dlatego ze najgorszy dzien w roku podobno. ja spadam spac. milej nocki i do jutra
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 00:37   #4323
idealnecialo
Zadomowienie

Co to wogole znaczy najgorszy dzien w roku? Dlaczego?
Tzn gdzies przeczytalam "dzis jest najgorszy dzien w roku". Ale nie wiem dalczego ludzie tak sadza,pisza.. Jakies powiarki czy co?
Bo od kad zyje nie slyszalam jeszcze takiego stwierdzenia.
No własciwie wczoraj on byl, bo ja jak zawsze się niezle zasiedziałam..
I znow jutro będę nieprzytomna.. tzn dzisiaj :P.

To zycze milej nocki, choc was juz tu pewnie daaawno niiii ma.

Papa

Lukłam o co chodzi. I całkowity w tym bezsens.
Ja dzis nie czulam sie zle, nie mialam wyjatkowo złego samopoczucia, na dworze nie było pochmurno bo caly dzien prawie swiecilo słonce. Nie narzekałam dzis na pieniądze itd itp..

Walnęło im. Powiedzieli ze najgorszy a jak juz ktos to przeczytal czy uslyszal i wierzyl to pewnie taki tez dzien mial .

hihi

Edytowane przez idealnecialo
Czas edycji: 2010-01-26 o 00:40
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 00:38   #4324
Alguien
Zadomowienie

Dziekuje Wam za komplementy co do mojej figury

Ja dzis musialam jechac do szkoly zawiezc potrzebne papiery, bo nie bede w tym semestrze chodzic na zajecia. W ogole nigdy nie wiadomo, czy tam wroce jeszcze, bo jak to mowia dziecko przewraca swiat do gory nogami Bralam tam tylko sobie kursy biznesowe, cos jak podyplomowe w pl, wiec nie mam przymusu tego robic...

Ale dzis malo napisalyscie, serio...

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
rzeczywiscie mamusie sie dzisiaj pochowaly. moze dlatego ze najgorszy dzien w roku podobno. ja spadam spac. milej nocki i do jutra
a czemu najgorszy dzien w roku??
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 04:31   #4325
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Hmm są rozne opcje. Jak zarobi na oddanie bratu + troszke na nasze konto bo potem nie wiadomo jak z jego pracą, wiec nie mozemy byc na 0, bo potem to juz 2 dzieci na utrzymaniu, nie mozna sobie pozwolic na brak kasy na podstawowe rzeczy.
Narazie od polowy listopada byla 1 wyplata taka powiedzmy 1/2 normlanej bo miesiaca nie przerobil. Poszła. Teraz bedzie druga, juz normalna. Sadze ze tez wiele z niej nie zostanie. Bo u gory remont trzeba dokonczyc, wszystkich popłacic, a do tego jeszcze przepis u notariusza,więc kasa idzie jak wsciekła. A ja nie mam przy sobie prawie nic.

Więc sama nie wiem. Chciałabym by nie był tam dłuzej niz do konca tego roku. On tez by chcial zjechac jak najwczesniej, jak tylko wszystko bedzie uregulowane.
Ale no cóz mozna powiedziec. Nie idzie pow na 100 ze to bedzie tylko ten rok. Bo jak sam twierdzi, ze gdy zostanie mu tam tylko iles do splacenia to jeszcze porobi pare miesięcy dodatkowo by mieć juz całkowicie spokojne zycie. .. Więc... NIE WIEM i pewnie nie dowiem sie za wczesnie..

Powiedz mi jakie masz wymiary albo czym sie sugerowałas?
Ja nie wiem ktore wybrac
170 L czy 170XXL

dla 170 L jest obwód gumy nad brzuchem/po rozciągnięciu -70/104, obwód bioder /po rozciągnięciu 88/110
dla 170 XXL jest obwód gumy nad brzuchem/po rozciągnięciu 80/108, obwód bioder /po rozciągnięciu 104/140

I mam dylemat. Bo ja mam w biodrach ok 103 cm. Pod biustem 80cm. Jak patrze na zdjecia to nie wiem czy te getry dochodzą całkiem pod biust, czy są np jak ciązowe spodnie ze tylko na brzuch troche zachodzą (o moze moglabys pokazac na zdj do kąd ci sięgają? Miałabym ułatwione zadanie gdzie przychodzi gumka czyli gdzie się zmierzyć.

Wzielas te getry w gornej czy dolnej granicy swoich wymiarów?
No bo ja to pewnie i w jednych i drugich bym sie zmiesnila, tylko nie wiem czy L nie beda za ciasne, albo XXL za duze- tzn ze nie beda dolegac jak getry..
W poprzedniej ciązy, na koncu doszlam do 116 cm w biodrach.. Choc na lato nawet jakby to moglabym tam 1 sobie kupic wiele wieksze w przyszlosci jak juz beda potrzebne...

Ehhhhhhh nie wiem co zrobic, a gadula ze mnie...
Ja wziełam M ale sa lekko za duze, nie mam tak duzego brzuszka, i siegaja mi po biust, ale jest cieplo...

Wstałam napić sie herbaty, ach...pomecze sie byle by z moim skarbem bylo oki
Dopuki nie zobacze ze jest oki to ciagle sie boje
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 09:11   #4326
aniaa22
Zakorzenienie

dzien dobry

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość

a czemu najgorszy dzien w roku??
ktos tam wymyslil ze niby ostatni poniedzialek w styczniu to najgorszy dzien roku. dla mnie to bez sensu ale caly dzien o tym gadali. mowia ze to "blue monday"
Stary 2010-01-26, 09:49   #4327
muminek88
Zadomowienie

witam z rana...
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 09:56   #4328
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
Kurcze bylam wczoraj na iprezie gdzie tz byl jednym slowem mowiac rozchwytywany i nameczylam sie z malym, szczegolnie wieczorem jak on musial gdzies pojechac a maly byl spiacy wiec wciaz na rekach i do dzis troszke boli mnie brzuch

a przedwczoraj poslizgnelam sie w lazience jak szlam malemu myc zeby i onoje polecielismy...maly sie poplakal ale nic sie nie stalo mu a ja sobie cale kolano masakrycznie o wc rozwalilam :/
Uważaj na siebie, co prawda nie wiem w jakim wieku jest twój mały ale jeśli możesz to nie noś go, lepiej poprowadź za rękę !!!!Ja też odkąd jestem w ciąży nie biorę małej na ręce a zawsze w nocy kiedy chciała siku to ją nosiłam do ubikacji, na szczęście ona wie bo ma już 5 lat ale ile to kilo do noszenia Teraz to nawet jak ją do wanny chcę włożyć to zaraz kapuje na mnie tatusiowi że mama ją podnosi Mam nadzieję,że poza nogą wszystko w porządku? Oby się szybko zagoiło!!
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 10:03   #4329
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
Uważaj na siebie, co prawda nie wiem w jakim wieku jest twój mały ale jeśli możesz to nie noś go, lepiej poprowadź za rękę !!!!J
13 miesiecy i czasem ciezko go nie podniesc sam juz chodzi na szczescie no ale calkiem podnoszenia nie idzie wyelminowac
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 10:04   #4330
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
No tak, ale ser plesniowy serowi plesniowemu nierowny. Ja bardziej bym sie bala tych z niebieska plesnia lub prawdziwych franskuskich bo one sa z mleka niepasteryzowanego robione. Mimo szystko ja wole dmuchac na zimne bo nie wyobrazam sobie co bym zrobila gdyby cos sie stalo.
Ja go musze strofowac bo nie jest moim mezem ba nawet nazeczonym nie jest, jest tylko konkubentem a to takie okropne slowo. Mi nawet nie zalezy tak bardzo na slubie tylko na tym abym miala wybor czy chce czy nie i dopoki sie nie zobliguje to niestety strofowac bede bo nie mam tego komfortu psychicznego i nie moge nazwac dziecka swoim mezem czy nazeczonym. U lekarza przedstawiam go jako tata dzidzi np., ale juz mnie wkurza to traktowanie jakbysmy wpadke zaliczyli. Jego rodzina ciagle meczy mnie o slub a co ja mam im odpowiedziec? Wiec mowie, ze mi nie zalezy na slubie a oni ze to moja wina i patrza na mnie jak na grzesznice jakas bo rodzina mojego faceta z malej miejscowosci jest.
Teraz to rozumiem Może jak tylko natrafi Wam się temat ślubu lub kolejny raz w jego rodzinie ktoś zapyta o ślub to może powiedz co myślisz albo po prostu wjedź Mu na ambicję i powiedz,że do ślubu to potrzeba chęci dwojga a ty o rękę Go nie poprosisz ...może troszkę Mu to da do myślenia.A tak, jeśli mówisz z grzeczności w rodzinie że tobie nie zależy na ślubie to może jest to też jakiś sygnał dla twojego TŻ i dlatego uważa że wszystko OK skoro tobie to pasuje?
Stary 2010-01-26, 10:08   #4331
agravka
Wtajemniczenie

witam Was moje kochane!
dawno sie nie odzywalam, bo jakos nie bylo kiedy, ale czytam nabierząco! wlasnie jem moje ukochane sniadanko, czyli kanapeczki z nutella i do tego pyszna herbatka z cytrynka mniam
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 10:13   #4332
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Jestem...

dzidzia śliczna szalała i wierzgała na badaniu... wszystko dobrze
słyszeliśmy serduszko

coś tam wystawało, ale to raczej pępowina

ja z wrażenia jak poszłam się już ubierać założyłam rajstopy, a patrzę nie mam majtek i dawaj ściągać rajstopy i po kolei od nowa...

przesiewowe mam w piątek...

ale przezierność sprawdzała w sumie i jest ok.

Jestem strasznie szczęśliwa.
Gratuluję udanej wizyty, no i widzę że dopadły cię te typowe ciążowe dolegliwości zwane roztargnieniem i brakiem koncentracji Dobrze,że dopiero w domu nie zorientowałaś się że majteczek zapomniałaś
Stary 2010-01-26, 10:14   #4333
ola_k11
Zadomowienie

cześć kochane!!!

wzoraj mialam w końcu upragnione usg!!! wsio ok, przeziernosc 1mm, serduszko bije 140/min, byly sliczne raczki, widzialam paluszki, stópkę, nosek i wogole moja dzidzia jest cudna

ps. aha tylko cyto wyszla zla bo 2 grupa i mama jakiś mierny stan zapalny - we wtorek za tydzien mam wizyte u gina i zobaczymy co powie

Edytowane przez ola_k11
Czas edycji: 2010-01-26 o 10:15
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 10:16   #4334
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
hej mamuski ale dzisiaj malo napisalyscie od rana, spodziewalam sie kilku stron, a tu tylko jedna

zuziunia kciuki zacisniete, wracaj i opowiadaj jak bylo

A mi brzuszek wreszcie urosl Wkleje Wam zdj dla porownania. Dzien po tym, jak dzidzia zaczela kopac, to od razu brzuszek mi wywalilo

Pierwsze zdj - skonczone rowno 18 tyg
Drugie zdj - skonczone rowno 20 tyg

Dziewczyny - polowa ciazy juz za mna!
Ładniutki ten twój brzuszek, ogólnie widzę że bardzo zgrabniutka jesteś, tylko sam brzuszek widać.Zawsze zazdrościłam zgrabnym kobietkom bycia w ciąży bo zwykle figurka zostaje, tylko sam brzuszek rośnie.
Stary 2010-01-26, 10:31   #4335
papeteria
Zakorzenienie

czesc dziewczyny
Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
cześć kochane!!!

wzoraj mialam w końcu upragnione usg!!! wsio ok, przeziernosc 1mm, serduszko bije 140/min, byly sliczne raczki, widzialam paluszki, stópkę, nosek i wogole moja dzidzia jest cudna

ps. aha tylko cyto wyszla zla bo 2 grupa i mama jakiś mierny stan zapalny - we wtorek za tydzien mam wizyte u gina i zobaczymy co powie
Dobrze, ze z dzidzia ok a co do stanu zapalnego 2 grupy to chyba nie jest jeszcze zle.Mi wyszly bakterie i bralam nystatyne a teraz paleczki kwasu mlekowego.
A ja wizyta za 8 dni juz sie nie moge doczekac, mam nadzieje, ze wszystko ok.
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 10:31   #4336
bassienkaw
Zakorzenienie

Hej kobitki jestem... co tam u Was?
U nas dzisiaj mimo ze bardzo mroznie, to pieknie slonecznie a jutro wkoncu wizyta na USG

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 10:48   #4337
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Dzieki Farminka to u mnie chlopan na bank a tu macie jeszcze znalazlam inne wskazowki http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod...c_dziecka.html
i wedlug nich tez chlopak ;P
Dzięki za linka, nawet nie masz pojęcia jak mnie pocieszyłaś, zajadam się nabiałem,często boli mnie głowa,włosy na nogach rosną w porażającym tempie,ręce mam ciągle przesuszone choć smaruję często kremem no i ciągle mam zmarznięte ręce i stopy aż mąż się śmieję że w pokoju 27 stopni ciepła a mi zimno.To jednak jakieś szanse na synusia mam , oby te przesądy się sprawdziły

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
13 miesiecy i czasem ciezko go nie podniesc sam juz chodzi na szczescie no ale calkiem podnoszenia nie idzie wyelminowac
Rozumiem ale mimo wszystko uważaj!!!

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
cześć kochane!!!

Nie martw się wynikiem cyto bo ja w pierwszej ciąży też miałam 2 i okazało się że mam nadżerkę, na szczęście nie ma to żadnego wpływu na dzidzusia i przez okres ciąży i tak nic z tym się nie robi, dopiero po ciąży zrobiłam z tym "porządek".Najważniej sze że dzidzusiowi to nic nie szkodzi!!!
Stary 2010-01-26, 10:49   #4338
hexa84
Raczkowanie

GG do hexa84

czesc dziewczyny
slodkie ubranka

alguien sliczny brzuszekszczuplutka z ciebie dziewczyna widac

1 lipiec 2010 20:10 Lilianka
hexa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 10:54   #4339
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Hej kobitki jestem... co tam u Was?
U nas dzisiaj mimo ze bardzo mroznie, to pieknie slonecznie a jutro wkoncu wizyta na USG
U mnie dziś świetnie, zdecydowanie lepiej niż wczoraj bo cały dzień głowa mi pękała, już pomału zaczynają mnie męczyć te częste bóle głowy a najgorsze że nic nie mogę na to wziąć tzn nie chcę się faszerować lekami.
U mnie też słonecznie choć mroźno,gdyby mała była zdrowa wybrała bym sie z nią na spacer ale niestety dorwała ją ta angina no i na antybiotykach jest,choć już znaczna poprawa za to ja dziś rano z katarem się obudziłam i z bólem gardła,jak i mnie będzie coś bardziej brało to skorzystam z tych leków , które tutaj kiedyś wkleiłaś Życzę miłego dnia w pracy!!!Aha no i żadnych przepisów dzisiaj bo nie każdy ma taką silną wolę jak ty żeby to później zrzucić
Stary 2010-01-26, 11:00   #4340
Zuziunia
BAN stały

Proszę bardzo

jestem zakochana w swoim maleństwie... w życiu nie doświadczyłam takich uczuć...
tutaj ssie kciuka
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 11:05   #4341
anoxa
Zakorzenienie

czesc dziewczyny

zuziunia super ze wszystko dobrze

alguien sliczny brzuszek i sliczna figurka

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
w biodrach 97
pod biustem (jakies 3-4 cm) tam gdzie gumka 73 cm ale ta gumka jest luzna troche

tez mi sie cos chce ale nie wiem co

wrzucam fotki nowych nabytkow z ReKids po 10 zł za sztuke
sliczne te body no i widze ze na Ige mocno nastawiona jestes

Cytat:
cześć kochane!!!

chyba nie ma w tej chwili dla nas nic tak radosnego jak kolejne usg ciesze sie ze wszystko dobrze

basienka trzymam kciuki za jutrzejsze usg

a ja z Maja sie wyleguje i cos od wczoraj glowa mnie boli a w planach mam zrobic sobie odrost

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

zuziunia sliczna dzidzia
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 11:06   #4342
hexa84
Raczkowanie

GG do hexa84

zuziunia slodka dzidzia

anoxa swietnie cie rozumiem mnie wczoraj tak strasznie bolala glowa ze nie mialam sily nawet kanapek sobie zrobic a co tu mowic o wstaniu z lozka wiec lez i wypoczywaj slonkotez mysle o zrobieniu odrostow ale chce je przetrzymac chociaz do polowy lutego ostatnio wlosy robilam pod koniec listopada i mialam nadzieje ze wytrzymam do marca ale teraz jak patrze na swoja fryzurke to wiem ze nie wytrzymam tak dlugo

Stary 2010-01-26, 11:08   #4343
Zuziunia
BAN stały

ja odrosty dopiero w marcu zrobię, bo pytałam fryzjerki czy jest sens robić jak 10 mam ślub, więc po połowie marca zrobię.
Stary 2010-01-26, 11:12   #4344
anoxa
Zakorzenienie

ja odrosty przed ciaza robilam co 3 max 4tyg teraz ostatni raz robilam chyba 15 grudnia wiec juz 6 tyg poprostu mi sie nie chce ich robic
Stary 2010-01-26, 11:15   #4345
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
ja odrosty przed ciaza robilam co 3 max 4tyg teraz ostatni raz robilam chyba 15 grudnia wiec juz 6 tyg poprostu mi sie nie chce ich robic
ja co ok 3 miesiące.... a ost w listopadzie więc nie jest jeszcze zle... bo ja mam jasny balejaż
Stary 2010-01-26, 11:17   #4346
hexa84
Raczkowanie

GG do hexa84

Cytat:
ja robilam co2-2,5miesiaca teraz chcialabym dac im troche odpoczac slatego na zime przyciemnilam bo wczoresniej miaalm jasny blond a naturalnie jestem prawie czarna ale juz nie moge sie doczekac kiedy znowu je rozjasnie jakos sie nie czuje w ciemniejszych

Stary 2010-01-26, 11:25   #4347
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę bardzo

jestem zakochana w swoim maleństwie... w życiu nie doświadczyłam takich uczuć...
tutaj ssie kciuka
ale slodki

Cytat:
sliczne te body no i widze ze na Ige mocno nastawiona jestes
no nie da sie ukryc stwierdzilismy ze jak okaze sie ze jednak bedzie chlopak to ciuszki nie zgina beda dla nastepnej dzidzi albo na prezent. a tak nam sie spodobaly ze nie moglismy sie powstrzymac. a to czerwone jest baby boy
Stary 2010-01-26, 11:30   #4348
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Proszę bardzo

tutaj ssie kciuka
Śliczne zdjęcie, moje maleństwo też ostatnio kciuk ssało Który to tydzień?
Stary 2010-01-26, 11:30   #4349
anoxa
Zakorzenienie

dziewczyny ale sie wystraszylam... poszlam sie posmarowac oliwka na rozstepy n i na brzuchu mam cos jak dwa rostepy tylko krutkie i mam nadzieje ze to nie rozstepy tylko odcisnelam od czegos brzuchol a od dnia jak zaczelam czuc ruchy mocno mi go wywalilo wole nie myslec co bedzie na koniec ciazy jesli teraz juz zaczely by mi sie robic... chyba jednak zainwestuje w mustelle
Stary 2010-01-26, 11:48   #4350
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Proszę bardzo

tutaj ssie kciuka
Śliczne maleństwo
Ola - bedzie wszystko oki, zobaczysz

Ja mam wizytę za 14dni, juz nie moge sie doczekac....oby bylo oki wszystko dzis juz lepiej sie czuje wiec, moge jakos zyc
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości