Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-26, 15:16   #3961
yellowsunshine
Zadomowienie

Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Błąd, literówka mi się zrobiła, mialo byc - pojawiłam się na tym świecie...bo gdyby nie ten przyjaciel dzięki któremu jeszcze po coś żyje, ma to życie sens to już moje życie było by bezsensowne, bo nikomu na mnie nie zależy...nikogo nie interesuje....

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Myszka jak się czujesz?
w zyciu rzeczywiście potrzebna jest miłość... ale może ci się tylko wydaje? bo masz na myśli swoją mamę itd? Moze ona ma taki charakter? na pewno Cię kocha..
yellowsunshine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 15:18   #3962
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Ale ja tez tak uwazam, powiedzialam mu ostatnio, ze nie musimy sie widywac codziennie i jsli potrzebuje przestrzeni to niech mi powie. A on na to: Ja sie chce widywac codziennie. No dobra. Pozniej powiedzialam, ze jesli chce z kims wyjsc to nie ma problemu, a on: a co jakas impreze masz ze tak mowisz???? Mowie, ze no narazie nie, ale jesli chce z kims wyjsc beze mnie to ja nie widze problemu. A on na to, ze on chce wychodzic tylko ze mna i juz nie sprawia mu frajdy wychodzenie samemu...
Madame on chce to, on chce tamto a gdzie Twoje potrzeby????
może Ty masz ochotę wychodzić z ludźmi, on Ci nie może tego zabronić! a przecież tym razem byli to ludzie ze studiów po egzaminie na piwko razem a po co on miałby tam być nie rozumiem, rozumiem jeszcze większe imprezy ale na takie piwko?

Cytat:
Napisane przez yellowsunshine Pokaż wiadomość

Kochajmnie a Ty mi nie odpowiedziałaś na wcześniejsze !
Przepraszaaam!
Bo to chodzi o taką dziewczyne, co spotkał się z nią a wydusiłam to z niego dnia następnego.. spotkanie 'koleżeński' z ich strony fajnie wiedzieć. Kilka dni później zobaczyłam ich flirt ( wiem źle zrobiłam że weszłam na jego konto) a pododno wszystko mieliśmy sobie powiedzieć, przez tą cała sytuacje mało co się nie rozstaliśmy.
A ona ostatnio do niego napisała. Powiedziałam mu albo ona albo ja.
Nie cierpię jej, ehh.. jeszcze do niego w ten dzień sam co się spotkali napisała sms ' wrzucisz mi coś do puszki?' bo była wośp. a on co pojechał do niej.. wrrr. Wybrał podobno mnie.

Cytat:

On mi powiedzial, ze chce ich poznac, zeby pozniej mnie mogl z nimi wypuszczac sama. Ja go rozumiem, bo tez taka bylam. Chociaz znalam jego towarzystwo doskonale to i tak nie pozwalam mu z nimi wychodzic, tylko ze on przeginal. Pil bog wie ile, bylo tam pelno dziewuch, i te jego imprezy zdarzaly sie non stop. On kiedy ja sie moge z nim spotkac to nigdy nie wychodzi z kumplami, bo woli sie spotkac ze mna. Ja tez strzelalam fochy jak wychodzil itp. Robilam identycznie. Zarzucal mi ze przeze mnie stracil wszystkich przyjaciol. Ok, tylko ja tez nie mam znajomych. Wiec teraz na studiach chcialam to odbudowac.

Umawialismy sie dzien wczesniej, ze on pojdzie ze mna. Z bolem serca powiedzialam, ze ok, bo to mialy byc urodziny mojej kolezanki i miala byc impreza u niej w domu albo w plenerze czy gdzies. Ale okazalo sie, ze nie da rady i wychodzimy na jedno piwo po egzaminie. Zreszta mowilam wczesniej kolezance ( nie tej co miala urodziny, tylko innej) ze chce go wziac ze soba, a ona na to : nie, nie bierz go, po co on nam tam potrzebny. Wiec zadzwonilam i powiedzialam mu, ze pojde z nimi na godzine sama i pozniej wroce. On najpierw foch, ale nie zareagowalam. Pozniej dzwoni i mowi, ze to on sie umowi z kumplem i zalatwimy dwie "imprezy" na raz, bo chcialam poznac jego kumpla itp. Wiec mialo byc tak, ze ja posiedze ze swoimi godzine, a pozniej pojde do TZ i do jego kumpla. Ale okazalo sie, ze kolega nie odbieral, wiec moj TZ powiedzial, ze do Nas pozniej dolaczy. Ale ja powiedzialam ze pojde sama jednak. Pozniej mial do mnie pretensje, ze chce isc sama... No ale pozniej wyluzowal. No i pozniej jak Wam pisalam zaczal sie rzucac, ze mialam byc pol godziny temu a ze mnie nie ma itp itd co opisalam wyzej.

Kurczę, w sumie jak mu powiedziałaś że idziecie razem, a później ze jednak nie to też bym się szczerze mówiąc wkurzyła
no ale co to ma być że jak ich pozna to Cię będzie wypuszczał?
co Ty jego własnością jesteś?
Ostatnio gadaliście przecież szczerze i wszystko sobie wyjaśniliście, kwestie izolacji też? bo jak mieliście zacząć od nowa to jakoś te znajomości trzeba nawiązywać, a on focha o to teraz strzelił

Edytowane przez KochajMniie
Czas edycji: 2010-01-26 o 15:20
KochajMniie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 15:25   #3963
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
YY wiesz kazda osoba ktora pyta co u Ciebie chce ci w jakis sposob pokazac ze ją interesujesz a nam jestes potrzebna
Cytat:
w zyciu rzeczywiście potrzebna jest miłość... ale może ci się tylko wydaje? bo masz na myśli swoją mamę itd? Moze ona ma taki charakter? na pewno Cię kocha..
Dziękuję Wam też m. in. chodzi o mamę...mam jakis taki dołek dziś, chyba przez to, że będę miec za niedługo okres... Przyjaciel dziś przyjeżdża i namówił mnie na oglądanie "dziecko Rosemary" chociaż jak chce miec spłaszczoną rękę to co mu będę bronic bo jak tam mam, że jak coś na filmie przeżywam to go za rękę łapie albo za nadgarstek...

EDIT: w życiu potrzebujemy czuc się kochani, chocby przez Mame....

Edytowane przez E.J.
Czas edycji: 2010-01-26 o 15:28
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 15:26   #3964
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość
Madame on chce to, on chce tamto a gdzie Twoje potrzeby????
może Ty masz ochotę wychodzić z ludźmi, on Ci nie może tego zabronić! a przecież tym razem byli to ludzie ze studiów po egzaminie na piwko razem a po co on miałby tam być nie rozumiem, rozumiem jeszcze większe imprezy ale na takie piwko?

Przepraszaaam!
Bo to chodzi o taką dziewczyne, co spotkał się z nią a wydusiłam to z niego dnia następnego.. spotkanie 'koleżeński' z ich strony fajnie wiedzieć. Kilka dni później zobaczyłam ich flirt ( wiem źle zrobiłam że weszłam na jego konto) a pododno wszystko mieliśmy sobie powiedzieć, przez tą cała sytuacje mało co się nie rozstaliśmy.
Nie cierpię jej, ehh.. jeszcze do niego w ten dzień sam co się spotkali napisała sms ' wrzucisz mi coś do puszki?' bo była wośp. a on co pojechał do niej.. wrrr. Wybrał podobno mnie.

Kurczę, w sumie jak mu powiedziałaś że idziecie razem, a później ze jednak nie to też bym się szczerze mówiąc wkurzyła
no ale co to ma być że jak ich pozna to Cię będzie wypuszczał?
co Ty jego własnością jesteś?
Ostatnio gadaliście przecież szczerze i wszystko sobie wyjaśniliście, kwestie izolacji też? bo jak mieliście zacząć od nowa to jakoś te znajomości trzeba nawiązywać, a on focha o to teraz strzelił
No wlasnie kwestii izolacji sobie nie wyjasnilismy... I mialo byc tak jak bylo, a ja sie "wylamalam".... Dlatego chcialabym mu napisac, zeby do mnie przyszedl po pracy i mu to wytlumaczyc. Jak myslicie? Czy nadal sie nie odzywac?

Edytowane przez MadameButterfly6
Czas edycji: 2010-01-26 o 15:35
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 15:31   #3965
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję Wam też m. in. chodzi o mamę...mam jakis taki dołek dziś, chyba przez to, że będę miec za niedługo okres... Przyjaciel dziś przyjeżdża i namówił mnie na oglądanie "dziecko Rosemary" chociaż jak chce miec spłaszczoną rękę to co mu będę bronic bo jak tam mam, że jak coś na filmie przeżywam to go za rękę łapie albo za nadgarstek...

to moze on specjalnie takie filmy wybiera? taki jego sposób
Stary 2010-01-26, 15:31   #3966
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:

Kochana, ja wierze że twoja mama tylko tak Ci mowi jakieś dziwne rzeczy... może powinnyście pogadac?
dobrze ze masz tego "przyjaciela" miłego filmiku !

Cytat:
Przepraszaaam!
wybaczam !
eh ale to już przeszłość tak ? a teraz jak napisała on jej odpisał ?
yellowsunshine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 15:41   #3967
Myszunia19
Zakorzenienie

Madame nie pisz! czekaj az on pierwszy sie odezwie!
E.J dalej sie boje. ale powiedziałam mamie i już mi troche lepiej jest.

poza tym staram sie w koncu wziasc za nauke.
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 15:41   #3968
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Cholerka, ja tego "nie zniese"!!! Nie dosc, ze znasz odpowiedzi na wszystkie pytania swiata, rysujesz bajecznie, lepisz cudne figurki, wiesz wszystko o ludziach, to jeszcze masz pojecie o zakladaniu akwarium?!
Czemu Ty wszystki pozabieralas talenty? I co takie biedne zuczki jak my maja zrobic?!?!

Wiesz, zawsze możesz mi kazać powiedzieć ile to jest 10dm3, albo kazać policzyć oprocentowanie konta, albo obliczyć odległość z jednego miasta do drugiego byście się pośmiały!

Albo nauczyć się jakiegokolwiek języka poza angielskim, ooo.

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
tak, ma zbrojnika niebieskiego. podobno widział jak skubał flaczki skalarowi

póki co zdechł jeden skalar i podobno drugi już jest jakiś niewyraźny. powiem mu o tej wymianie wody i tak dalej

poważnie pomyślę nad tymi neritinami, tylko nie widziałam takich w żadnym sklepie zoologicznym u nas w mieście
Uu, to jak inne ryby słabo wyglądają, to na pewno kwestia wody. Po prostu cykl azotowy jest nieistniejący jeszcze. Podmiany 20% na tydzień, albo mniej, za to częściej, i powinno być dobrze. Nie lać żadnej chemii, nie przekarmiać (!). I w sumie, zbrojniki niebieskie jak dorastają to przestają się interesować glonami w ogóle więc możliwe, że się do skalara dobrał.

Możesz spytać czy Ci sprowadzą, albo poszukać na allegro czy ktoś u Ciebie w pobliżu nie ma. Poczty nie polecam, bo mrożone ślimaczki to można dostać w makro

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
mówisz, że tak śmiga?
Zaskakująco szybki jest

Cytat:
Cholerko pytanie do ciebie bo studiujesz psychologie.
bo chodzi o to ze to zakrawa na jakas psychoze z jego strony. ja jakos nie wierze ze sie zmienil. czy to co mysle ze to pies ogrodnika jest bardzo prawdopodobne? dziewczyny wogole poradzcie cos. ja siedze wyzamykana w domu i telefon mam ciagle przy sobie.
To jest człowiek którego kręci poczucie władzy, jakie nad Tobą ma. Zastrasza Cię, i widzi, że ty się boisz. Podbudowuje go to, jego poczucie własnej wartości, jego samoocenę - ma nad Tobą kontrolę. To się łączy z tym psoogrodnictwem - chociaż to raczej taka forma zemsty. Chyba, że usiłuje Cię odzyskać? Bo moim zdaniem to taki mechanizm "nie chcesz być ze mną, skrzywdziłaś mnie, to ja Ci teraz zniszczę życie".

Ale wiesz, co jest najlepszym wyjściem? Ignorować go. Nie znam faceta osobiście, nie wiem do czego jest zdolny - ty to wiesz lepiej. Ale uważam, że on Ci w życiu krzywdy nie zrobi. Zbierz trochę dowodów na jego nękanie Cię, i wystąp o sądowy zakaz zbliżania się. To go wystraszy odpowiednio. A potem go ignoruj - jak zobaczy, że nie robi na Tobie wrażenia, to mu się zwyczajnie znudzi.

Zaraz wam odpiszę na klubie
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 15:43   #3969
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Kochana, ja wierze że twoja mama tylko tak Ci mowi jakieś dziwne rzeczy... może powinnyście pogadac?

wybaczam !
eh ale to już przeszłość tak ? a teraz jak napisała on jej odpisał ?

No ostatnio właśnie odpisał. Dlatego dzięki z pomocą E.J () , powiedziałam mu ja albo ona. i koniec zabawy . Nie mam zamiaru tego znosić po tym wszystkim
Stary 2010-01-26, 15:44   #3970
Myszunia19
Zakorzenienie

Cholerka ale ja go przeciez nie skrzywdziłam.
Stary 2010-01-26, 15:49   #3971
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Cholerka ale ja go przeciez nie skrzywdziłam.

Jak się rozstaliście?
Stary 2010-01-26, 15:54   #3972
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Tylko do niej nie dociera, że jest mi już wyjątkowo ciężko z tym, że nie mam pracy, ona nie dostrzega, ze zawsze coś w domu zrobie, pomoge babci czy tacie...ale nie zawsze jest że NIC nie robie, absolutnie

Cytat:
to moze on specjalnie takie filmy wybiera? taki jego sposób
Właśnie przed chwilą o tym samym pomyślałam....jest dośc nieśmiały w kontaktach damsko-męskich więc w jakis tam sposób ten dotyk jest

Cytat:
Madame nie pisz! czekaj az on pierwszy sie odezwie!
E.J dalej sie boje. ale powiedziałam mamie i już mi troche lepiej jest.

poza tym staram sie w koncu wziasc za nauke.
Jak nie przyszedł wczoraj to już nie przyjdzie, chciał Cię nastraszyc, chciał byś zaczeła go prosic i błagac o to by tego nie zrobił.
Stary 2010-01-26, 15:57   #3973
Myszunia19
Zakorzenienie

zostawił mnie dwa tyg przed matura, krzyczal na mnie popychal, klnal a ja bylam psychicnie uzalezniona. potem zaczelam juz jakos dochodzic do siebie i po 5 miesiacach on wrocil, blagal o wybaczenie. wrocilam. zostawilam wszystko, stracilam przyjaciol. chwile bylo fajnie potem znow krzyki i takie tam, potem mnie nie chcial wpuscic do domu, jego mama mnie wpuscila i wtedy mnie popchnal lekko przydusil i wtedy ja go uderzylam i to byl koniec. dodam ze w miedzyczaise kiedys wymogl na mnie seks.
po tym wszystkim wpadlam w depresje, teraz odkladam juz powoli leki, regularnie chodze do psychologa. zaczelam sie z kims spotykac ale nadal jest jakies tam poczucie ze juz nigdy nie bede tak szczesliwa jak bylam. pomozesz?
Stary 2010-01-26, 15:58   #3974
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość

To jest człowiek którego kręci poczucie władzy, jakie nad Tobą ma. Zastrasza Cię, i widzi, że ty się boisz. Podbudowuje go to, jego poczucie własnej wartości, jego samoocenę - ma nad Tobą kontrolę. To się łączy z tym psoogrodnictwem - chociaż to raczej taka forma zemsty. Chyba, że usiłuje Cię odzyskać? Bo moim zdaniem to taki mechanizm "nie chcesz być ze mną, skrzywdziłaś mnie, to ja Ci teraz zniszczę życie".

Ale wiesz, co jest najlepszym wyjściem? Ignorować go. Nie znam faceta osobiście, nie wiem do czego jest zdolny - ty to wiesz lepiej. Ale uważam, że on Ci w życiu krzywdy nie zrobi. Zbierz trochę dowodów na jego nękanie Cię, i wystąp o sądowy zakaz zbliżania się. To go wystraszy odpowiednio. A potem go ignoruj - jak zobaczy, że nie robi na Tobie wrażenia, to mu się zwyczajnie znudzi.

Zaraz wam odpiszę na klubie
Zgadzam się z tym Ignorowanie dużo daje

Myszka już samo twoje odejście było dla niego krzywdą, wielką...wiem bo mój dawny były właśnie dlatego się mścił na różne sposoby, groził podpaleniem domu ect. bo dla niego moje odejście było czymś strasznym...to jest tak jakbyś zabrała dziecku lizaka...on sądził, że ja zawsze potulna i do usług będę a tu proszę....kopłam go w dooope...
Stary 2010-01-26, 16:00   #3975
Myszunia19
Zakorzenienie

poza tym ostatnio pisal ze wie o mnie wszystko, ze wie jak sie czulam i zniszczy kazdego kto doprowadzil do rozpadu tego zwiazku( przede wszystkim to on ale on tego chyba nie widzi, bo ja walczylam do upadlego, ponizalam sie, blagalam , plakalam, zawsze bylam na zawolanie) no i ze jak uslyszy ze ktos mi zrobil krzywde czy cos to go zniszczy. i ze jest moim aniolem strozem - tak mi napisal.
Stary 2010-01-26, 16:03   #3976
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
zostawił mnie dwa tyg przed matura, krzyczal na mnie popychal, klnal a ja bylam psychicnie uzalezniona. potem zaczelam juz jakos dochodzic do siebie i po 5 miesiacach on wrocil, blagal o wybaczenie. wrocilam. zostawilam wszystko, stracilam przyjaciol. chwile bylo fajnie potem znow krzyki i takie tam, potem mnie nie chcial wpuscic do domu, jego mama mnie wpuscila i wtedy mnie popchnal lekko przydusil i wtedy ja go uderzylam i to byl koniec. dodam ze w miedzyczaise kiedys wymogl na mnie seks.
po tym wszystkim wpadlam w depresje, teraz odkladam juz powoli leki, regularnie chodze do psychologa. zaczelam sie z kims spotykac ale nadal jest jakies tam poczucie ze juz nigdy nie bede tak szczesliwa jak bylam. pomozesz?
Cytat:
poza tym ostatnio pisal ze wie o mnie wszystko, ze wie jak sie czulam i zniszczy kazdego kto doprowadzil do rozpadu tego zwiazku( przede wszystkim to on ale on tego chyba nie widzi, bo ja walczylam do upadlego, ponizalam sie, blagalam , plakalam, zawsze bylam na zawolanie) no i ze jak uslyszy ze ktos mi zrobil krzywde czy cos to go zniszczy. i ze jest moim aniolem strozem - tak mi napisal.

Czyli jednak go uraziłaś - nie wróciłaś do niego po ostatnim rozstaniu, nie błagałaś go o kolejną szansę, beblebeble. On się tego nie spodziewał, walnęło go to po samoocenie - no bo jak to, NIE CHCE DO MNIE WRÓCIĆ? NIE PŁASZCZY SIĘ?

Trzymam się mojej opinii - kręci go to, że się boisz. Nie może już z Tobą być, bo go nie chcesz (nie może być!), więc stara się przejąć kontrolę nad Twoim życiem w dowolny dostępny mu sposób.
Stary 2010-01-26, 16:05   #3977
Myszunia19
Zakorzenienie

czyli raczej wątpliwe zeby nagle naprawde mnie kochal? bo niby napisal z e 7 miesiecy probuje pogadac
Stary 2010-01-26, 16:07   #3978
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
czyli raczej wątpliwe zeby nagle naprawde mnie kochal? bo niby napisal z e 7 miesiecy probuje pogadac

Wiesz, może i mu się wydaje, że kocha. Ba, może nawet kocha. Ale jestem pewna, że tu chodzi tylko o poczucie kontroli, którego w tej chwili nie ma. Gdybyś do niego wróciła, to może po tygodniu, może po miesiącu - znów by było przyduszanie, popychanie, kłótnie. Odetnij się od niego.
Stary 2010-01-26, 16:13   #3979
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Może to byc miłośc ale toksyczna....na zasadach Ja to Pan i Władca, Ty to to nic, zero, służalcze gówno,z którym moge zrobic co zechce....
Stary 2010-01-26, 16:14   #3980
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
ale ty tez nie masz zadnych zajec nauki? kolezanek? zeby mu powiedziec "dzis sie nie widzimy ide z kolezanka na zaukupy" jesli codzienne spotykanie wam nie rpzeszkadza to ok. ale chodzi o to zebyscie sie za bardzo nie uzaleznili od siebie. nie rezygnoweali z zajec tylko dlatego zeby sie spotkac.ja z tż spotykam sie 3-4 razy w tygodniu. w pozostale dni on gra w pilke chodzi z kumplami grac na pleji ;d ja w tym czasie mam czas na nauke spotykanie sie z kolezankami. dlaczego u was nie ma takich relacji?

edit: a tych zachowan typu nie zmienie opisu gg nie komentuje to musi byc slodkie ale dla mnie takie smieszne. czy ja jestem dziwna jakas (jako jedyna chyba) nie wyznaje milosci na opisach gg tż nie komentuje mu slodko zdjec na nk on mi w ogole nie komentuje. a mimo to miedzy nami super
My też nie mamy
Kiedyś wymagałam tego od mojego TŻta i czasami kłótnie o to były,że nie ma dla mnie opisu No ale jak my od dzieciaka razem jesteśmy to kiedyś było się młodym i głupim
Na szczęście on od zawsze miał zdrowe podejście i przekonał mnie,że to jednak bez sensu. Oczywiście nieraz ustawiał te statusy, ale później przeszło nam obojgu.
Natomiast moja koleżanka ze swoim chłopakiem mają cały czas te opisy Nie wiem po co szczerze mówiąc. Co to znaczy? Że mocniej się kochają niż my, bo mają opisy a my nie?
Najlepsze było jak kiedyś przy mnie chłopak jej afere zrobił, że ona nie ma do niego opisu!! Ale to nie było zwykłe pytanie czy coś, tylko wielka awantura

Cytat:
No wlasnie kwestii izolacji sobie nie wyjasnilismy... I mialo byc tak jak bylo, a ja sie "wylamalam".... Dlatego chcialabym mu napisac, zeby do mnie przyszedl po pracy i mu to wytlumaczyc. Jak myslicie? Czy nadal sie nie odzywac?
NIE ODZYWAĆ.
I tak pewnie zaraz zmiękniesz.
Czy zrobi to jakąś różnice czy wyjaśnicie sobie to dzisiaj po jego pracy czy jutro? Nie sądzę.
A jak się do niego teraz odezwiesz, to on osiągnie swój cel.
I będzie wiedział, że Ty i tak zawsze pierwsza się odezwiesz.

A ja zaraz idę do koleżanki na nauki, zostaję u niej na noc, więc jutro pewnie Was normalnie nie dam rady nadrobić, jak mnie tu tyle czasu nie będzie
Stary 2010-01-26, 16:15   #3981
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Mykam moje drogie, za niedługo gościa będę miec miłego popłudnia Wam życzę

Aha! I yellowsunshine dzięki, nie wiem czy film będzie fajny ale na pewno straszny
Stary 2010-01-26, 16:22   #3982
Funiak
Rozeznanie

Świetnie, wczoraj wieczorem napisalam swojemu sms, ze rozumiem ze teraz nie bedziemy sie odzywac do siebie, a on mi dzisiaj odp tylko "mysle ze to nie odemnie tylko zalezy"

potem jeszcze pisalam 2 razy ze bym sie chciala spotkac i cisza, normalnie tak mnie to zdemotywowalo, chodze caly czas po domu i nie moge sie niczym zajac i do tego ten czas mi sie jeszcze cholernie dluzy

a najgorsze jest to ze wczoraj jak sie zobaczylam ze swoim kolega to pozniej dolaczyl sie do nas chlopak z ktorym malo co nie bylam rok temu kiedy mialam "przerwe" z obecnym TZ i nastepny szok mimo ze nie widzielismy sie pol roku to wszystkie te stare uczucia jakby zaczynaly wracac i to jeszcze w takim momencie jak tak kiepsko mi sie uklada z chlopakiem, beznadzieja
Funiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 16:28   #3983
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez Funiak Pokaż wiadomość
Świetnie, wczoraj wieczorem napisalam swojemu sms, ze rozumiem ze teraz nie bedziemy sie odzywac do siebie, a on mi dzisiaj odp tylko "mysle ze to nie odemnie tylko zalezy"

potem jeszcze pisalam 2 razy ze bym sie chciala spotkac i cisza, normalnie tak mnie to zdemotywowalo, chodze caly czas po domu i nie moge sie niczym zajac i do tego ten czas mi sie jeszcze cholernie dluzy

a najgorsze jest to ze wczoraj jak sie zobaczylam ze swoim kolega to pozniej dolaczyl sie do nas chlopak z ktorym malo co nie bylam rok temu kiedy mialam "przerwe" z obecnym TZ i nastepny szok mimo ze nie widzielismy sie pol roku to wszystkie te stare uczucia jakby zaczynaly wracac i to jeszcze w takim momencie jak tak kiepsko mi sie uklada z chlopakiem, beznadzieja

Zamiast tego pogrubionego wstaw "dlatego, że" i wszystko się zgadza jakby między wami było ok, to byś nawet na niego nie zwróciła uwagi.
Stary 2010-01-26, 16:28   #3984
Myszunia19
Zakorzenienie

Cholerko ja sobie te twoje wypowiedz skopiowalam i bede czytac. bo ja naprawde sie boje i nie wiem co robic bo wiadomo ze jakas czastka jego w serduszku zostala...
Stary 2010-01-26, 16:41   #3985
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

http://www.sesja.neostrada.pl/

jestem w fazie:

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 16:42   #3986
Funiak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Zamiast tego pogrubionego wstaw "dlatego, że" i wszystko się zgadza jakby między wami było ok, to byś nawet na niego nie zwróciła uwagi.
no pewnie cos w tym jest, ale niestety prawda jest taka, ze ten chlopak zawsze mial na mnie taki wplyw

rok temu w klasie maturalnej poznalam go blizej, bo mielismy wielu wspolnych znajomych w tym moj najlepszy przyjaciel byl jego najlepszym kumplem z klasy. no i tak to sie zaczelo. w tym samym czasie dowiedzialam sie ze moj chlopak przez kilka dni bajerowal jakas laske ze swojej szkoly i zostawilam go. on oczywiscie mnie przepraszal itd. ja mu teoretycznie wybaczylam ale nie zapomnialam i powiedzialam ze dlatego nie mozemy byc para, ale jakis tam kontakt ze soba utrzymywalismy.

po tym wszystkim nagle zaczelam dostrzegac w tym Igorze (bo tak on ma na imie ) kogos wiecej, nagle nie wiadomo jak to sie stalo ale byl moja para na nasza studniowke. jednak ten kontakt ktory utrzymywalam z eks nie pozwolil na cos wiecej i wkoncu i Igor i ja wrocilismy do swoich poprzednich zwiazkow, postanawiajac, ze tez bedziemy dalej przyjaciolmi.

ale wczoraj znowu to wszystko widzialam w jego spojrzeniu i gestach, to jak sie nachylal do mnie... beznadzieja, czulam ze ten nowy rok bedzie "ciekawy" ale nie sadzilam, ze to wszystko zleci na mnie tak nagle

mam nadzieje, ze ktoras z Was opisze zaraz historie skonczona happy endem bo juz mnie zaczyna wszystko dolowac teraz od tego myslenia
Funiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 17:21   #3987
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
a ja w fazie

przynajmniej według tego opisu

lecę coś jeszcze poczytać, a potem śmigam do TŻta oglądać mecz w ręczną (czyt. TŻ będzie oglądał mecz, a ja mu będę przeszkadzać. może uda mi się jakieś notatki przejrzeć )
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 17:43   #3988
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki Ale watpie... Jak sie z nim nie spotkam i nie pogadam na zywo to koniec. Watpie, zeby sie odezwal. No ale radzicie mi sie nie odzywac, to milcze.
i znow to samo. dlaczego kazda wasza klotnia, sprzeczka to perspektywa konca zwiazku? ludzie sie kloca to normalne. sa sprzeczki mniejsze wieksze ale nad wami przy kazdej klotni jest widmo konca zwiazku. dlaczego?
ja jak kloce sie z tż to sie kloce czasem ostro czasem lżej. roznie bywa. ale nigdy z zadnej strony nie pada perspektywa konca zwiazku. z czasem sie godzimy i jest ok. dlaczego wiec wy ciagle myslicie ze to koniec?

nawet jakbyscie milczeli tydzien. zero kontaktu. to po tygodniu sie zgadujecie rozmwiacie stesknieni rzucacie sie w ramiona. tak postepuja zakochani ludzie. zakochani ludzie tez sie kloca

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 17:44   #3989
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Funiak Pokaż wiadomość
no pewnie cos w tym jest, ale niestety prawda jest taka, ze ten chlopak zawsze mial na mnie taki wplyw

rok temu w klasie maturalnej poznalam go blizej, bo mielismy wielu wspolnych znajomych w tym moj najlepszy przyjaciel byl jego najlepszym kumplem z klasy. no i tak to sie zaczelo. w tym samym czasie dowiedzialam sie ze moj chlopak przez kilka dni bajerowal jakas laske ze swojej szkoly i zostawilam go. on oczywiscie mnie przepraszal itd. ja mu teoretycznie wybaczylam ale nie zapomnialam i powiedzialam ze dlatego nie mozemy byc para, ale jakis tam kontakt ze soba utrzymywalismy.

po tym wszystkim nagle zaczelam dostrzegac w tym Igorze (bo tak on ma na imie ) kogos wiecej, nagle nie wiadomo jak to sie stalo ale byl moja para na nasza studniowke. jednak ten kontakt ktory utrzymywalam z eks nie pozwolil na cos wiecej i wkoncu i Igor i ja wrocilismy do swoich poprzednich zwiazkow, postanawiajac, ze tez bedziemy dalej przyjaciolmi.

ale wczoraj znowu to wszystko widzialam w jego spojrzeniu i gestach, to jak sie nachylal do mnie... beznadzieja, czulam ze ten nowy rok bedzie "ciekawy" ale nie sadzilam, ze to wszystko zleci na mnie tak nagle

mam nadzieje, ze ktoras z Was opisze zaraz historie skonczona happy endem bo juz mnie zaczyna wszystko dolowac teraz od tego myslenia
Jak miałam podobną sytuacje, widziałam same zalety tamtego chłopaka, same dobre wspomnienia, to było znowu coś innego niż jest do tej pory, myślałam sobie że byłoby super, a nie ciągle kłótnie z moim, że wszystko by się zmieniło że byłam na pewno szczęśliwa przecież on jest taki wspaniały.. a jednak nadal jestem z Tż. i zauważyłam że wszystko własnie tak jest jak Cholerka mówi więc moze u Ciebie też tak jest choć wiadomo niby nie wiesz jakby Ci z nim było itd..
A z tym Igorem rozmawiało Ci sie tak dobrze, ma świetny charakter czy tylko teraz tak dostrzegasz przez pryzmat tego wszystkiego co się teraz dzieje?
Stary 2010-01-26, 17:49   #3990
oh Mandy
Zakorzenienie

co do tych innych kolesi, którzy się pojawiają w międzyczasie...
koleś z którym rok temu sobie gadałam, mieliśmy się spotkać itd, z mojej szkoły, w moim wieku... będzie miał dziecko .

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości