|
|
#3961 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3962 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() może Ty masz ochotę wychodzić z ludźmi, on Ci nie może tego zabronić! a przecież tym razem byli to ludzie ze studiów po egzaminie na piwko razem a po co on miałby tam być nie rozumiem, rozumiem jeszcze większe imprezy ale na takie piwko?![]() Przepraszaaam! ![]() Bo to chodzi o taką dziewczyne, co spotkał się z nią a wydusiłam to z niego dnia następnego.. spotkanie 'koleżeński' z ich strony fajnie wiedzieć. Kilka dni później zobaczyłam ich flirt ( wiem źle zrobiłam że weszłam na jego konto) a pododno wszystko mieliśmy sobie powiedzieć , przez tą cała sytuacje mało co się nie rozstaliśmy. A ona ostatnio do niego napisała. Powiedziałam mu albo ona albo ja. Nie cierpię jej, ehh.. jeszcze do niego w ten dzień sam co się spotkali napisała sms ' wrzucisz mi coś do puszki?' bo była wośp. a on co pojechał do niej.. ![]() ![]() wrrr. Wybrał podobno mnie.![]() Cytat:
Kurczę, w sumie jak mu powiedziałaś że idziecie razem, a później ze jednak nie to też bym się szczerze mówiąc wkurzyła ![]() no ale co to ma być że jak ich pozna to Cię będzie wypuszczał? co Ty jego własnością jesteś? ![]() Ostatnio gadaliście przecież szczerze i wszystko sobie wyjaśniliście, kwestie izolacji też? bo jak mieliście zacząć od nowa to jakoś te znajomości trzeba nawiązywać, a on focha o to teraz strzelił
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-26 o 15:20 |
||
|
|
|
|
#3963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chociaż jak chce miec spłaszczoną rękę to co mu będę bronic bo jak tam mam, że jak coś na filmie przeżywam to go za rękę łapie albo za nadgarstek... ![]() EDIT: w życiu potrzebujemy czuc się kochani, chocby przez Mame.... Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2010-01-26 o 15:28 |
||
|
|
|
|
#3964 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez MadameButterfly6 Czas edycji: 2010-01-26 o 15:35 |
|
|
|
|
|
#3965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
#3966 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobrze ze masz tego "przyjaciela" ![]() miłego filmiku ! ![]() Cytat:
eh ale to już przeszłość tak ? a teraz jak napisała on jej odpisał ?
|
||
|
|
|
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
Madame nie pisz! czekaj az on pierwszy sie odezwie!
E.J dalej sie boje. ale powiedziałam mamie i już mi troche lepiej jest. poza tym staram sie w koncu wziasc za nauke.
|
|
#3968 | |||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Albo nauczyć się jakiegokolwiek języka poza angielskim, ooo. Cytat:
więc możliwe, że się do skalara dobrał. Możesz spytać czy Ci sprowadzą, albo poszukać na allegro czy ktoś u Ciebie w pobliżu nie ma. Poczty nie polecam, bo mrożone ślimaczki to można dostać w makro ![]() Zaskakująco szybki jest ![]() Cytat:
Ale wiesz, co jest najlepszym wyjściem? Ignorować go. Nie znam faceta osobiście, nie wiem do czego jest zdolny - ty to wiesz lepiej. Ale uważam, że on Ci w życiu krzywdy nie zrobi. Zbierz trochę dowodów na jego nękanie Cię, i wystąp o sądowy zakaz zbliżania się. To go wystraszy odpowiednio. A potem go ignoruj - jak zobaczy, że nie robi na Tobie wrażenia, to mu się zwyczajnie znudzi. Zaraz wam odpiszę na klubie
|
|||
|
|
|
|
#3969 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No ostatnio właśnie odpisał. Dlatego dzięki z pomocą E.J ( . Nie mam zamiaru tego znosić po tym wszystkim
|
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
Cholerka ale ja go przeciez nie skrzywdziłam.
|
|
#3971 |
|
Copyraptor
|
Jak się rozstaliście? |
|
|
|
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie przed chwilą o tym samym pomyślałam....jest dośc nieśmiały w kontaktach damsko-męskich więc w jakis tam sposób ten dotyk jest Jak nie przyszedł wczoraj to już nie przyjdzie, chciał Cię nastraszyc, chciał byś zaczeła go prosic i błagac o to by tego nie zrobił. |
|
|
|
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
zostawił mnie dwa tyg przed matura, krzyczal na mnie popychal, klnal a ja bylam psychicnie uzalezniona. potem zaczelam juz jakos dochodzic do siebie i po 5 miesiacach on wrocil, blagal o wybaczenie. wrocilam. zostawilam wszystko, stracilam przyjaciol. chwile bylo fajnie potem znow krzyki i takie tam, potem mnie nie chcial wpuscic do domu, jego mama mnie wpuscila i wtedy mnie popchnal lekko przydusil i wtedy ja go uderzylam i to byl koniec. dodam ze w miedzyczaise kiedys wymogl na mnie seks.
po tym wszystkim wpadlam w depresje, teraz odkladam juz powoli leki, regularnie chodze do psychologa. zaczelam sie z kims spotykac ale nadal jest jakies tam poczucie ze juz nigdy nie bede tak szczesliwa jak bylam. pomozesz?
|
|
#3974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myszka już samo twoje odejście było dla niego krzywdą, wielką...wiem bo mój dawny były właśnie dlatego się mścił na różne sposoby, groził podpaleniem domu ect. bo dla niego moje odejście było czymś strasznym...to jest tak jakbyś zabrała dziecku lizaka...on sądził, że ja zawsze potulna i do usług będę a tu proszę....kopłam go w dooope... |
|
|
|
|
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
poza tym ostatnio pisal ze wie o mnie wszystko, ze wie jak sie czulam i zniszczy kazdego kto doprowadzil do rozpadu tego zwiazku( przede wszystkim to on ale on tego chyba nie widzi, bo ja walczylam do upadlego, ponizalam sie, blagalam , plakalam, zawsze bylam na zawolanie) no i ze jak uslyszy ze ktos mi zrobil krzywde czy cos to go zniszczy. i ze jest moim aniolem strozem - tak mi napisal.
|
|
#3976 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
Czyli jednak go uraziłaś - nie wróciłaś do niego po ostatnim rozstaniu, nie błagałaś go o kolejną szansę, beblebeble. On się tego nie spodziewał, walnęło go to po samoocenie - no bo jak to, NIE CHCE DO MNIE WRÓCIĆ? NIE PŁASZCZY SIĘ? Trzymam się mojej opinii - kręci go to, że się boisz. Nie może już z Tobą być, bo go nie chcesz (nie może być!), więc stara się przejąć kontrolę nad Twoim życiem w dowolny dostępny mu sposób. |
||
|
|
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
czyli raczej wątpliwe zeby nagle naprawde mnie kochal? bo niby napisal z e 7 miesiecy probuje pogadac
|
|
#3978 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Wiesz, może i mu się wydaje, że kocha. Ba, może nawet kocha. Ale jestem pewna, że tu chodzi tylko o poczucie kontroli, którego w tej chwili nie ma. Gdybyś do niego wróciła, to może po tygodniu, może po miesiącu - znów by było przyduszanie, popychanie, kłótnie. Odetnij się od niego. |
|
|
|
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3980 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś wymagałam tego od mojego TŻta i czasami kłótnie o to były,że nie ma dla mnie opisu ![]() Na szczęście on od zawsze miał zdrowe podejście i przekonał mnie,że to jednak bez sensu. Oczywiście nieraz ustawiał te statusy, ale później przeszło nam obojgu. Natomiast moja koleżanka ze swoim chłopakiem mają cały czas te opisy Nie wiem po co szczerze mówiąc. Co to znaczy? Że mocniej się kochają niż my, bo mają opisy a my nie? ![]() Najlepsze było jak kiedyś przy mnie chłopak jej afere zrobił, że ona nie ma do niego opisu!! ![]() Cytat:
I tak pewnie zaraz zmiękniesz. Czy zrobi to jakąś różnice czy wyjaśnicie sobie to dzisiaj po jego pracy czy jutro? Nie sądzę. A jak się do niego teraz odezwiesz, to on osiągnie swój cel. I będzie wiedział, że Ty i tak zawsze pierwsza się odezwiesz. A ja zaraz idę do koleżanki na nauki, zostaję u niej na noc, więc jutro pewnie Was normalnie nie dam rady nadrobić, jak mnie tu tyle czasu nie będzie
|
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
Mykam moje drogie, za niedługo gościa będę miec miłego popłudnia Wam życzę
Aha! I yellowsunshine dzięki, nie wiem czy film będzie fajny ale na pewno straszny
|
|
|
|
|
#3982 |
|
Rozeznanie
|
Świetnie, wczoraj wieczorem napisalam swojemu sms, ze rozumiem ze teraz nie bedziemy sie odzywac do siebie, a on mi dzisiaj odp tylko "mysle ze to nie odemnie tylko zalezy"
potem jeszcze pisalam 2 razy ze bym sie chciala spotkac i cisza, normalnie tak mnie to zdemotywowalo, chodze caly czas po domu i nie moge sie niczym zajac i do tego ten czas mi sie jeszcze cholernie dluzy a najgorsze jest to ze wczoraj jak sie zobaczylam ze swoim kolega to pozniej dolaczyl sie do nas chlopak z ktorym malo co nie bylam rok temu kiedy mialam "przerwe" z obecnym TZ i nastepny szok mimo ze nie widzielismy sie pol roku to wszystkie te stare uczucia jakby zaczynaly wracac i to jeszcze w takim momencie jak tak kiepsko mi sie uklada z chlopakiem, beznadzieja
|
|
|
|
|
#3983 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Zamiast tego pogrubionego wstaw "dlatego, że" i wszystko się zgadza jakby między wami było ok, to byś nawet na niego nie zwróciła uwagi.
|
|
|
|
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
Cholerko ja sobie te twoje wypowiedz skopiowalam i bede czytac. bo ja naprawde sie boje
i nie wiem co robic bo wiadomo ze jakas czastka jego w serduszku zostala...
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.sesja.neostrada.pl/
![]() ![]() jestem w fazie:
|
|
|
|
|
#3986 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
rok temu w klasie maturalnej poznalam go blizej, bo mielismy wielu wspolnych znajomych w tym moj najlepszy przyjaciel byl jego najlepszym kumplem z klasy. no i tak to sie zaczelo. w tym samym czasie dowiedzialam sie ze moj chlopak przez kilka dni bajerowal jakas laske ze swojej szkoly i zostawilam go. on oczywiscie mnie przepraszal itd. ja mu teoretycznie wybaczylam ale nie zapomnialam i powiedzialam ze dlatego nie mozemy byc para, ale jakis tam kontakt ze soba utrzymywalismy. po tym wszystkim nagle zaczelam dostrzegac w tym Igorze (bo tak on ma na imie ) kogos wiecej, nagle nie wiadomo jak to sie stalo ale byl moja para na nasza studniowke. jednak ten kontakt ktory utrzymywalam z eks nie pozwolil na cos wiecej i wkoncu i Igor i ja wrocilismy do swoich poprzednich zwiazkow, postanawiajac, ze tez bedziemy dalej przyjaciolmi.ale wczoraj znowu to wszystko widzialam w jego spojrzeniu i gestach, to jak sie nachylal do mnie... beznadzieja, czulam ze ten nowy rok bedzie "ciekawy" ale nie sadzilam, ze to wszystko zleci na mnie tak nagle ![]() mam nadzieje, ze ktoras z Was opisze zaraz historie skonczona happy endem bo juz mnie zaczyna wszystko dolowac teraz od tego myslenia |
|
|
|
|
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przynajmniej według tego opisu ![]() lecę coś jeszcze poczytać, a potem śmigam do TŻta oglądać mecz w ręczną (czyt. TŻ będzie oglądał mecz, a ja mu będę przeszkadzać. może uda mi się jakieś notatki przejrzeć )
|
|
|
|
|
|
#3988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak kloce sie z tż to sie kloce czasem ostro czasem lżej. roznie bywa. ale nigdy z zadnej strony nie pada perspektywa konca zwiazku. z czasem sie godzimy i jest ok. dlaczego wiec wy ciagle myslicie ze to koniec? nawet jakbyscie milczeli tydzien. zero kontaktu. to po tygodniu sie zgadujecie rozmwiacie stesknieni rzucacie sie w ramiona. tak postepuja zakochani ludzie. zakochani ludzie tez sie kloca
|
|
|
#3989 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jednak nadal jestem z Tż.![]() i zauważyłam że wszystko własnie tak jest jak Cholerka mówi więc moze u Ciebie też tak jestA z tym Igorem rozmawiało Ci sie tak dobrze, ma świetny charakter czy tylko teraz tak dostrzegasz przez pryzmat tego wszystkiego co się teraz dzieje?
|
|
|
#3990 |
|
Zakorzenienie
|
co do tych innych kolesi, którzy się pojawiają w międzyczasie...
koleś z którym rok temu sobie gadałam, mieliśmy się spotkać itd, z mojej szkoły, w moim wieku... będzie miał dziecko .
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.

a przecież tym razem byli to ludzie ze studiów po egzaminie na piwko razem a po co on miałby tam być nie rozumiem, rozumiem jeszcze większe imprezy ale na takie piwko?
!

fajnie wiedzieć. Kilka dni później zobaczyłam ich flirt ( wiem źle zrobiłam że weszłam na jego konto) a pododno wszystko mieliśmy sobie powiedzieć

a nam jestes potrzebna
chociaż jak chce miec spłaszczoną rękę to co mu będę bronic 

21. 04.2014 

I co takie biedne zuczki jak my maja zrobic?!?!

mimo ze nie widzielismy sie pol roku to wszystkie te stare uczucia jakby zaczynaly wracac i to jeszcze w takim momencie jak tak kiepsko mi sie uklada z chlopakiem, beznadzieja