|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2821 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
podobno tak...
Cytat:
![]() Cytat:
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2010-01-26 o 15:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I taka śmierć przychodziła, fajne to było. Miałam pełno cmentarzy i w nocy takie zielone simy wychodziły z grobów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2823 |
Raczkowanie
|
Witajcie Drogie Maturzystki z 2010
![]() Czy któraś w Was może zdaje na maturze rozszerzony angielski? Jeśli tak, chciałam Was zapytać z czego korzystacie (repetytoria, książki... z resztą sam wiecie ![]() ![]() ![]() Za wszystkie rady bardzo, bardzo Wam dziękuję i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2825 | ||||
Zakorzenienie
|
Jasne, że nie
![]() Moja mama jakby wrzuciła fotkę ze swojej studniówki to może KTOŚ by się zorientował.. ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja i moja M. miałyśmy na lewej, ale większość dziewczyn miały na prawej. Bez różnicy. Ale może umówcie się z dziewczynami z kl. na którą zakładacie, łatwiej do zdjęcia pozować. ![]() A podwiązkę kupowałam sama. Majtki tylko kupiła mi mama [nagadałam jej, że taki przesąd, że to mama ma kupować, a tak naprawdę chodziło mi po prostu o to, żebym już z własnej kasy nie musiała kupić.. ![]() Nie no, ale podobno naprawdę taki przesąd jest ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16730825] oj ja też niewiem co wyrośnie z mojej młodszej siostry. taka roztrzepana jest że szok. ![]() Ja też jestem roztrzepana. Rodzice w dzieciństwie często mi to wytykali. ;] Cytat:
![]() Też zawsze o tym marzyłam [serio, wiem, jak to brzmi, ale.. nie nabijam się ![]() Cytat:
![]() ![]() Kupiłam płytkę, chcę nagrać Rewers i idę do TŻa, obejrzymy. ![]() Wywołaliśmy dziś kilka zdjęć ze 100dniówki. ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
![]() Przynajmniej w grze można spełnić swoje najskrytsze marzenia, co nie, Karolina? ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-01-26 o 15:53 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2826 | |
Zadomowienie
|
ja czekam na nowe odcinki już
![]() Cytat:
![]() hello ;* wróciłam do domku zmarznięta, zjadłam obiadek oglądając "Galerianki"(coś mnie podkusiło ![]() z polskiego mama duuuużo zadane ![]() kończymy już omawiać "Dżumę" i muszę się z wosu o prawie nauczyć, aż mi się nie chce jak o tym myślę, ale muszę się mobilizować ![]() miłej nauki Żbiki ;* ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- a propos herbat ![]() kupiłam sobie herbatę z herbapolu jabłko i gruszka ![]() polecam ![]()
![]() |
#2827 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() muszę płytki jutro kupic, bo trochę tego jest ![]() noooo. moja też chce rządzic ale chyba ją lubią ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() haha o takich przesądach jeszcze nie słyszałam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2828 |
Konto usunięte
|
ale ponabijałyście
![]() ![]() Wróciłam właśnie z próbnego egzaminu zawodowego-praktyka. Niby wszystko było, ale nie wiem czy zdam, bo nie za bardzo orientuję się w tych wszystkich programach, na których trzeba działać ![]() Pan nauczyciel, który pilnował nas w klasie pochwalił mnie, że pewnie dobrze mi pójdzie, bo jestem bystra ![]() ![]() kupiłam sobie za duże bolerko, bo nie było już mniejszych rozmiarów w mojej wiosze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2829 | |||||||
Zakorzenienie
|
Ej, ja nie mam na nic czasu
![]() ![]() Się wie ![]() Cytat:
A później nas będzie demoralizować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A u mnie co będzie? Schabowy z ziemniakami ![]() ![]() Nienawidzę tradycyjnej polskiej kuchni, wszystkich schabowych, bigosu, a już rosół... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale ogólnie cała atmosfera (nie wiem jak teraz, ale wtedy to było stanie kila godzin na dworze, tylko w takim przejściu przykrytym dachem) mi się nie podobała ![]() Idę do ksionżkuff ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2830 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Roztwory i stężenia uwielbiam. W ogóle chemię to ja lowe nad życie. ![]() Jakby co to mogę się odwdzięczyć za skany. ![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj zeżarłam ostatnią porcję. ![]() ![]() ![]() No, wyżaliłam się. xD Cytat:
![]() --------------- Myślałam, że mecz jak zwykle o 18.30, a tu lipa, bo o 20.00. No cóż, muszę wcześniej nauczyć się słówek na angielski. Mam jeszcze pół godziny. ![]() Wiecie co? Przestałam panikować, że matura za 3 miesiące. Jak będę codziennie nawet 10 stron robić to zdążę wszystko przerobić, bo z podręczników już nie korzystam. ![]() ![]() A chemia to ... chemia. Loooz. ![]() Otymistycznym akcentem żegnam się na dziś. ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Weszłam na nk, a tam "Beata, chcesz rzucić, lecz nawyk wygra?" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I będzie dobrze, jak powtarza nasz wychowawca ![]() Też to mam ![]() Zawsze lepiej niż u mojego taty "Tadeusz, czy jesteś zainteresowany kredytem?" ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Kozaki mi się wczoraj rozwaliły ![]() ![]() ![]() Stare (sprzed dwóch lat...) do niczego, nie wcisnę w nie spodni, a nie mam takich, żeby na nie założyć ![]() ![]() ![]() Liczę, że są teraz jakieś wyprzedaże zimowych butów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2832 |
Zakorzenienie
|
wiem, pomyliło mi się z reg.
![]() idę coś zjeść. -.- młodsza siostra mnie wkurza. ![]()
#2833 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i dobrze ![]() smaczna była ![]() ![]() trzeba się przejść po sklepach ![]() ale w ccc u mnie chyba widziałam, że są. idę się uczyć o tym prawie ![]()
![]() |
#2834 |
Konto usunięte
|
Aż zaczęłam się zastanawiać czy aby cały czas się uśmiecham. Bo jeśli tak, to pewnie muszę wyglądać jak naćpana :d
a' propo tej reklamy z nk, to jest reklama jakiegoś inhalatora, na początku myślałam, że to tampon i zastanawiałam się po co ktoś wsadza tampona do buzi ![]() Uczę właśnie Młodą cerować dziury, bo jedzie w sobotę na zimowisko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2835 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, które miały/będą mieć studniówki w piątek ? Jak jest u Was z lekcjami w tym dniu? Przed feriami słyszałam, że u nas dyrekcja nie chce nas zwolnić z lekcji w piątek, czego sobie kompletnie nie wyobrażam
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2836 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zrobiliśmy sobie wolne w piątek przed studniówką, która była w sobotę i niektórzy w poniedziałek(wczoraj). nie bez powodu mówią na naszą klasę, że mamy profil wędrowniczy ![]() u mnie w klasie, nie da się być kujonem ![]() właśnie zjadłam kluski takie kokardki zapiekane serem w mikrofali i polane ketchupem, co mi odwaliło to ja nie wiem ![]() ale nawet dobre było ![]()
![]() |
#2837 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przykro mi i musze przeprosić wszystkich, ale to nie moja wina, że sama się pakuje w to, czego nie chce. Ale może to normalne, że ludzi ciągnie do czegoś, do czego ciągnąć ich nie powinno ;d Cytat:
![]() Ciężko powiedzieć z czego warto się przygotować, bo teraz wszyscy się prześcigają i każda nowa książka może mieć cos lepszego lub gorszego. Ja mam pare książek, ale i tak większość z czego się ucze, to kserówki ktore dostaję od nauczycielki. No ale jasne jest to, że te kserówki też skądś musza być ![]() Dziewczyny oglądalam film "Pamiętnik" (wiem, że troche późno w sumie nie taki nowy) i po prostu poryczałam sie jak głupia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2838 |
Zakorzenienie
|
cześć Bamboszki ;*
miałam wcześniej napisać, nawet was pocytować, ale zasnęłam ![]() inżynier naprawił lodówkę ![]() a jutro będę sama w domu bo Tż ma egzaminy jakieś, a K. wykłady.. tak i więc poobijam się w samotności. btw, Marta te zupy eco SyS to znajdę w jakiejś sieciówce typu Tesco albo Carrefour? wczoraj patrzyłam w Tesco,ale nie widziałam. czy raczej muszę się przejechać do Galerii Bałtyckiej do eco sklepu? ![]() aaaa..i zdjęcia, wybaczcie, ale link mi wcięło a już nie mialam czasu znowu logowac sie na gmaila. zaraz powysyłam ![]()
#2839 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2840 | |||
Zakorzenienie
|
no to po mnie
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tu jest spis http://www.medicon.pl/1751.html tom I http://www.medicon.pl/1752.html tom II Cytat:
![]()
![]() |
#2841 |
Zakorzenienie
|
ok, wydaje mi się, że wszystkim wysłałam
![]() Ala, Dorota, Kasia, Kamila, Marta, Ewa, Beata, Justyna, Martyna, Baśka.. jak któraś z was jednak nie dostała to walić na PW ![]() idę spaćććć. dobranoc ;* ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- albo co mi tam, wstawię tutaj ![]() klikliklik
#2842 |
Konto usunięte
|
bylam kiedys u was w watku, udzielalam sie,ale od sierpnia nie siedzialam na wizazu,takze witam ponownie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2843 |
Zakorzenienie
|
mtynai ładnie wyglądałaś
![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- nuudzi mi się... wezme sie do konca za tą chemie a później spać :P dobranoc ![]()
#2844 |
Konto usunięte
|
dzien dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2845 | |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;16744129]bylam kiedys u was w watku, udzielalam sie,ale od sierpnia nie siedzialam na wizazu,takze witam ponownie
![]() cześć ![]() Cytat:
![]() jeżu, jaka cisza w tym domu. Tż pojechał na egzaminy (bo ma dwa dzisiaj), a K. śpi.. i zastanawiam się czy go budzić.. ma do szkoły na 11:30 ![]() hmm.. ale nie będę go budzić bo nie mam pewności czy na pewno ma na tą godzinę ![]() ![]() o.
![]() |
#2846 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() w sobotę stud., a ja leżę w łóżku ![]() przyszły mi dziś te balerinki czarne z All. bardzo ładne, takie jak na zdj. ![]() ![]() no i rozmiar idealnie dobrany ![]() muszę je trochę rozchodzić, bo te właściwe studniówkowe już dość dobrze rozchodziłam ![]() moja sukienka ma już być dziś gotowa, bo wczoraj jak byłam to zostało podszycie na dole i przyszycie ramiączek z tyłu ![]() ![]() ![]() muszę na piatek zrobić 4 arkusze z chemii, więc narazie się żegnam ![]() miłego dnia ![]()
#2847 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 4 arkusze z chemii? ![]()
![]() |
#2848 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;16748819]dzien dobry ![]() dobry ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ------ Nie było mnie wczoraj, bo, jak już pisałam, jestem chora. ![]() Dzisiaj czuję się lepiej. Na tyle, że mogę zacząć pisać pracę na konkurs 'graj o indeks' . Muszę napisać ją dzisiaj, a jutro już wysłać. Tak to jest jak się wszystko zostawia na ostatni dzień...
![]() |
#2849 | ||
Zakorzenienie
|
Joooooł
![]() Cytat:
![]() I to bez żadnych konsekwencji jeszcze ![]() ![]() No co Ty, ja tylko tak nicami zabijam ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16732927] ![]() moja też chce rządzic ale chyba ją lubią ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] Ja to lubiłam w to grać. A teraz to siostra na swoim ja na swoim nikt sobie nie wadzi, niech gra. A na moją Gouda, nie wiem czemu ![]() Ale to chyba coś z nazwiskiem, tak jak na mnie Gulczas wołają, coś w tym jest. ![]() Cytat:
Choinkę rozbierałam na dole, ile tego jest, dwa pudła bombek. I się świecę cała, jeszcze pamiątkowe zdjęcie choiny zrobiłam, niech ma. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja babka od korków ![]() ![]() brrrr, ja na szczęście nie zapadam na anginę ;] ale kolega z klasy jedzie na jakimś antybiotyku, co ma go postawić na nogi w 3 dni, bo właśnie anginę ma.. powiedział lekarce, że w sob. stud. i musi być zdrowy, bo będzie pić... ja tam w sumie się nie przejmuje tym, bo i tak nie będę piła :P a tak to jak matoły nie zrozumieją, że nie chcę pić, to powiem, że jestem na lekach ![]() aha... Martyna, ślicznie wyglądałaś ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.