|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
podobno tak...
Cytat:
Cytat:
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2010-01-26 o 16:43 |
||
|
|
|
#2822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I taka śmierć przychodziła, fajne to było. Miałam pełno cmentarzy i w nocy takie zielone simy wychodziły z grobów
|
|
|
|
|
#2823 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Drogie Maturzystki z 2010
![]() Czy któraś w Was może zdaje na maturze rozszerzony angielski? Jeśli tak, chciałam Was zapytać z czego korzystacie (repetytoria, książki... z resztą sam wiecie ), coś co możecie polecić. Ja oprócz swojej książki (Express Publishing for Matura) ze szkoły, nie posiadam nic, a widmo zbliżającej się matury co raz bliżej więc oficjalnie zaczynam od poniedziałku ostrą naukę angielskiego, ale kompletnie nie wiem z czego bym mogła korzystać ![]() Za wszystkie rady bardzo, bardzo Wam dziękuję i pozdrawiam
|
|
|
|
#2825 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jasne, że nie
![]() Moja mama jakby wrzuciła fotkę ze swojej studniówki to może KTOŚ by się zorientował.. ]Cytat:
![]() Ja i moja M. miałyśmy na lewej, ale większość dziewczyn miały na prawej. Bez różnicy. Ale może umówcie się z dziewczynami z kl. na którą zakładacie, łatwiej do zdjęcia pozować. ![]() A podwiązkę kupowałam sama. Majtki tylko kupiła mi mama [nagadałam jej, że taki przesąd, że to mama ma kupować, a tak naprawdę chodziło mi po prostu o to, żebym już z własnej kasy nie musiała kupić.. Nie no, ale podobno naprawdę taki przesąd jest tylko że ich jest całe mnóstwo ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16730825] oj ja też niewiem co wyrośnie z mojej młodszej siostry. taka roztrzepana jest że szok. Ja też jestem roztrzepana. Rodzice w dzieciństwie często mi to wytykali. ;] Cytat:
![]() Też zawsze o tym marzyłam [serio, wiem, jak to brzmi, ale.. nie nabijam się ]Cytat:
są cudowne, tylko dużo w nich ziemnioków. ![]() Kupiłam płytkę, chcę nagrać Rewers i idę do TŻa, obejrzymy. Wywołaliśmy dziś kilka zdjęć ze 100dniówki. ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
![]() Przynajmniej w grze można spełnić swoje najskrytsze marzenia, co nie, Karolina?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-01-26 o 16:53 |
||||
|
|
|
#2826 | |
|
Zadomowienie
|
ja czekam na nowe odcinki już
Cytat:
![]() hello ;* wróciłam do domku zmarznięta, zjadłam obiadek oglądając "Galerianki"(coś mnie podkusiło ) i zabieram się za lekcje.z polskiego mama duuuużo zadane ![]() kończymy już omawiać "Dżumę" i muszę się z wosu o prawie nauczyć, aż mi się nie chce jak o tym myślę, ale muszę się mobilizować ![]() miłej nauki Żbiki ;* ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- a propos herbat ![]() kupiłam sobie herbatę z herbapolu jabłko i gruszka polecam
|
|
#2827 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
muszę płytki jutro kupic, bo trochę tego jest ![]() noooo. moja też chce rządzic ale chyba ją lubią bo jak coś przeskrobie to zawsze idzie do tatusia i się przymila Cytat:
haha o takich przesądach jeszcze nie słyszałam Cytat:
![]() Cytat:
pamiętam to uczucie wszystko widziałam tak czysto
|
||||
|
|
|
#2828 |
|
Konto usunięte
|
ale ponabijałyście
zaraz nadrobię zaległości ![]() Wróciłam właśnie z próbnego egzaminu zawodowego-praktyka. Niby wszystko było, ale nie wiem czy zdam, bo nie za bardzo orientuję się w tych wszystkich programach, na których trzeba działać ![]() Pan nauczyciel, który pilnował nas w klasie pochwalił mnie, że pewnie dobrze mi pójdzie, bo jestem bystra i powiedział, że jestem fajna dziewczyna, bo zawsze mam buzię uśmiechniętą ![]() kupiłam sobie za duże bolerko, bo nie było już mniejszych rozmiarów w mojej wiosze |
|
|
|
#2829 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Ej, ja nie mam na nic czasu
Się wie Cytat:
A później nas będzie demoralizować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
bo gdzieś miałam, ale przepiłam oczywiście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A u mnie co będzie? Schabowy z ziemniakami ![]() Nienawidzę tradycyjnej polskiej kuchni, wszystkich schabowych, bigosu, a już rosół... ![]() Cytat:
Cytat:
coś tam gadałam, że do godmother, a na pytanie, czym się zajmują rodzice to ja: cows ![]() Ale ogólnie cała atmosfera (nie wiem jak teraz, ale wtedy to było stanie kila godzin na dworze, tylko w takim przejściu przykrytym dachem) mi się nie podobała I nigdy więcej.Idę do ksionżkuff nasza nowa pani od polskiego ma przerost ambicji jeśli chodzi o naszą maturę z tego przedmiotu
|
|||||||
|
|
|
#2830 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Roztwory i stężenia uwielbiam. W ogóle chemię to ja lowe nad życie. Jakby co to mogę się odwdzięczyć za skany. ![]() Cytat:
Zresztą, nawet dobre są te ziemniaki. Przynajmniej smakują jak ziemniaki. Wczoraj zeżarłam ostatnią porcję. Jestem zasmucona tym faktem. Muszę mamie powiedzieć, żeby kupiła, ale ona się czepia, że jak kupi te warzywka to tylko to jem i nic więcej. Więc nie będzie skłonna zrobić zapasów. No, wyżaliłam się. xD Cytat:
![]() --------------- Myślałam, że mecz jak zwykle o 18.30, a tu lipa, bo o 20.00. No cóż, muszę wcześniej nauczyć się słówek na angielski. Mam jeszcze pół godziny. ![]() Wiecie co? Przestałam panikować, że matura za 3 miesiące. Jak będę codziennie nawet 10 stron robić to zdążę wszystko przerobić, bo z podręczników już nie korzystam. Za to mam kilka repetytoriów, które czytam. A chemia to ... chemia. Loooz. ![]() Otymistycznym akcentem żegnam się na dziś. ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Weszłam na nk, a tam "Beata, chcesz rzucić, lecz nawyk wygra?"
|
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za fizykę porządnie wzięliśmy się w szkole, za angielski zresztą też. W ferie przysiadam do niego i niemieckiego + prezentacja.I będzie dobrze, jak powtarza nasz wychowawca ![]() Też to mam ![]() Zawsze lepiej niż u mojego taty "Tadeusz, czy jesteś zainteresowany kredytem?" marketingowe badania twierdzą, że jak reklamy mówią do nas naszym imieniem, to są bardziej perswazyjne. Ehe ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Kozaki mi się wczoraj rozwaliły Patrzę, a tu ekspres się rozlazł. Nic, wchodzę, próbuję ściągnąć, tata mi pomaga i się rozpołowił ![]() Stare (sprzed dwóch lat...) do niczego, nie wcisnę w nie spodni, a nie mam takich, żeby na nie założyć to śmigam w jesiennych do kostki Liczę, że są teraz jakieś wyprzedaże zimowych butów
|
|
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, pomyliło mi się z reg.
![]() idę coś zjeść. -.- młodsza siostra mnie wkurza.
|
#2833 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i dobrze ![]() smaczna była ?trzeba się przejść po sklepach ![]() ale w ccc u mnie chyba widziałam, że są. idę się uczyć o tym prawie
|
|
#2834 |
|
Konto usunięte
|
Aż zaczęłam się zastanawiać czy aby cały czas się uśmiecham. Bo jeśli tak, to pewnie muszę wyglądać jak naćpana :d
a' propo tej reklamy z nk, to jest reklama jakiegoś inhalatora, na początku myślałam, że to tampon i zastanawiałam się po co ktoś wsadza tampona do buzi ![]() Uczę właśnie Młodą cerować dziury, bo jedzie w sobotę na zimowisko
|
|
|
|
#2835 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, które miały/będą mieć studniówki w piątek ? Jak jest u Was z lekcjami w tym dniu? Przed feriami słyszałam, że u nas dyrekcja nie chce nas zwolnić z lekcji w piątek, czego sobie kompletnie nie wyobrażam
Kończę o 15, zanim dojadę do domu to będzie 16:30, a studniówka od 19 Nawet już nie chodzi o to, przecież i tak nie pójdę na lekcje, ale... no chodzi o sam fakt, byłam pewna, że lekcji w ten dzień mieć nie będziemy. Czyżbym się myliła ?
|
|
#2836 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zrobiliśmy sobie wolne w piątek przed studniówką, która była w sobotę i niektórzy w poniedziałek(wczoraj). nie bez powodu mówią na naszą klasę, że mamy profil wędrowniczy ![]() u mnie w klasie, nie da się być kujonem właśnie zjadłam kluski takie kokardki zapiekane serem w mikrofali i polane ketchupem, co mi odwaliło to ja nie wiem ![]() ale nawet dobre było
|
|
#2837 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przykro mi i musze przeprosić wszystkich, ale to nie moja wina, że sama się pakuje w to, czego nie chce. Ale może to normalne, że ludzi ciągnie do czegoś, do czego ciągnąć ich nie powinno ;d Cytat:
Ciężko powiedzieć z czego warto się przygotować, bo teraz wszyscy się prześcigają i każda nowa książka może mieć cos lepszego lub gorszego. Ja mam pare książek, ale i tak większość z czego się ucze, to kserówki ktore dostaję od nauczycielki. No ale jasne jest to, że te kserówki też skądś musza być Tyle, że ona ma cały pokój w książkach i segregatorach. Ja mogę Ci polecić repetytoria z Oxfordu, Lektorkletta, repetytorium "Matrix". No ciężko powiedziec, tyle tego jest :P Ja sporo też uczę się z internetu np. wpisuję w google 'parafrazy ang.' , mam jakąś stronkę, można pobrać sporo plików pdf i jade z tymi parafrazami, można sporo takich rzeczy znaleźć.Dziewczyny oglądalam film "Pamiętnik" (wiem, że troche późno w sumie nie taki nowy) i po prostu poryczałam sie jak głupia w połowie filmu zaczęłam i już poszło do końca ... Takie historyjki okropnie mnie wzruszają, nieważne jak bardzo są przerysowane :P to i tak zbyt wiele jak na moje wrażliwe serce
|
|
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Bamboszki ;*
miałam wcześniej napisać, nawet was pocytować, ale zasnęłam inżynier naprawił lodówkę i błyszczę.a jutro będę sama w domu bo Tż ma egzaminy jakieś, a K. wykłady.. tak i więc poobijam się w samotności. btw, Marta te zupy eco SyS to znajdę w jakiejś sieciówce typu Tesco albo Carrefour? wczoraj patrzyłam w Tesco,ale nie widziałam. czy raczej muszę się przejechać do Galerii Bałtyckiej do eco sklepu? ![]() aaaa..i zdjęcia, wybaczcie, ale link mi wcięło a już nie mialam czasu znowu logowac sie na gmaila. zaraz powysyłam
|
#2839 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(film był planowany wcześniej )Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2840 | |||
|
Zakorzenienie
|
no to po mnie
studniówka już za mną a nic z tego nie zrobiłam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tu jest spis http://www.medicon.pl/1751.html tom I http://www.medicon.pl/1752.html tom II Cytat:
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
ok, wydaje mi się, że wszystkim wysłałam
![]() Ala, Dorota, Kasia, Kamila, Marta, Ewa, Beata, Justyna, Martyna, Baśka.. jak któraś z was jednak nie dostała to walić na PW ![]() idę spaćććć. dobranoc ;* ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- albo co mi tam, wstawię tutaj ![]() klikliklik
|
#2842 |
|
Konto usunięte
|
bylam kiedys u was w watku, udzielalam sie,ale od sierpnia nie siedzialam na wizazu,takze witam ponownie
|
|
|
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
mtynai ładnie wyglądałaś
![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- nuudzi mi się... wezme sie do konca za tą chemie a później spać :P dobranoc
|
#2844 |
|
Konto usunięte
|
dzien dobry
|
|
|
|
#2845 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;16744129]bylam kiedys u was w watku, udzielalam sie,ale od sierpnia nie siedzialam na wizazu,takze witam ponownie
[/QUOTE]cześć ![]() Cytat:
;*jeżu, jaka cisza w tym domu. Tż pojechał na egzaminy (bo ma dwa dzisiaj), a K. śpi.. i zastanawiam się czy go budzić.. ma do szkoły na 11:30 hmm.. ale nie będę go budzić bo nie mam pewności czy na pewno ma na tą godzinę bo poszliśmy w sumie spać przed nim, więc może coś się zmieniło najwyżej powiem, ze Tż mi nie kazał go budzić.o.
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() w sobotę stud., a ja leżę w łóżku ( co prawda ból gardła odpuścił, bo zjedzeniu w ciągu dwóch dni 6 choliseptów.., ale katar nadal trzyma... mam nadzieję, że do soboty się wyleczę ;P przyszły mi dziś te balerinki czarne z All. bardzo ładne, takie jak na zdj. ![]() no i rozmiar idealnie dobrany muszę je trochę rozchodzić, bo te właściwe studniówkowe już dość dobrze rozchodziłam ![]() moja sukienka ma już być dziś gotowa, bo wczoraj jak byłam to zostało podszycie na dole i przyszycie ramiączek z tyłu a dziś jeszcze raz będę mierzyć bolerko także nie będę odbierać w sobotę o 16. tak jak przypuszczałam, tylko wcześniej muszę na piatek zrobić 4 arkusze z chemii, więc narazie się żegnam miłego dnia
|
#2847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 4 arkusze z chemii? kto chce was wykończyć? :P
|
|
#2848 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
. [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;16748819]dzien dobry [/QUOTE]dobry ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ------ Nie było mnie wczoraj, bo, jak już pisałam, jestem chora. Dzisiaj czuję się lepiej. Na tyle, że mogę zacząć pisać pracę na konkurs 'graj o indeks' . Muszę napisać ją dzisiaj, a jutro już wysłać. Tak to jest jak się wszystko zostawia na ostatni dzień...
|
|
#2849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joooooł
![]() Cytat:
![]() I to bez żadnych konsekwencji jeszcze ![]() ![]() No co Ty, ja tylko tak nicami zabijam ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16732927] moja też chce rządzic ale chyba ją lubią bo jak coś przeskrobie to zawsze idzie do tatusia i się przymila [/QUOTE] Ja to lubiłam w to grać. A teraz to siostra na swoim ja na swoim nikt sobie nie wadzi, niech gra. A na moją Gouda, nie wiem czemu Ale to chyba coś z nazwiskiem, tak jak na mnie Gulczas wołają, coś w tym jest. Cytat:
Choinkę rozbierałam na dole, ile tego jest, dwa pudła bombek. I się świecę cała, jeszcze pamiątkowe zdjęcie choiny zrobiłam, niech ma. |
||
|
|
|
#2850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja babka od korków powiedziała, że mam do matury zrobić wszystkie arkusze rozszerzone jakie są dostępne ![]() brrrr, ja na szczęście nie zapadam na anginę ;] ale kolega z klasy jedzie na jakimś antybiotyku, co ma go postawić na nogi w 3 dni, bo właśnie anginę ma.. powiedział lekarce, że w sob. stud. i musi być zdrowy, bo będzie pić... ja tam w sumie się nie przejmuje tym, bo i tak nie będę piła :P a tak to jak matoły nie zrozumieją, że nie chcę pić, to powiem, że jestem na lekach aha... Martyna, ślicznie wyglądałaś
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

więc oficjalnie zaczynam od poniedziałku ostrą naukę angielskiego, ale kompletnie nie wiem z czego bym mogła korzystać

w życiu o takim czymś nie słyszałam 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Jestem zasmucona tym faktem. Muszę mamie powiedzieć, żeby kupiła, ale ona się czepia, że jak kupi te warzywka to tylko to jem i nic więcej.