Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 4 - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-27, 15:48   #1381
pani ćma
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 4

Cytat:
Napisane przez Katarzynek89 Pokaż wiadomość
Nie zależy mi jakoś szczególnie na zrzuceniu kilogramów, ale chcę zafundować sobie taki kompleksowy program uzyskania smukłej sylwetki i uzupełnię to ćwiczeniami Myślicie, że w tym przypadku system 5/5 będzie dla mnie odpowiedni?
jesli BMI masz w normie, i nie zalezy Ci bardzo na zrzuceniu kilogramow to ja wybralabym:
- albo 1/1
- albo 2/0 - czyli 2 dni w tygodniu proteiny, a reszta dni - normalne jedzenie, ale bez obzerania sie itd.

Cytat:
Napisane przez kiltii synti Pokaż wiadomość
i dzięki pani ćmo może masz rację tak ostatnio pomyslałam że jak znowu zacznę biegać i na basenik wpadać to samo poleci
nie ma sprawy naprawde, jesli czujesz juz, ze jestes zmeczona dieta, to lepiej doprowadz do konca porzadnie III faze i ustabilizuj wage. Teraz idzie wiosna, lato, czlowiek sila rzeczy je mniej i lzej, wiecej sie rusza, wiec samo zleci

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czyli jak skończę pierwszą fazę (w poniedziałek) i chcę potem iść systemem 5/2, to od wtorku robię dwa dni P+W i potem znów 5 dni same P, tak?
Nie wiem na który system się zdecydować... mam jeszcze dużo do zrzucenia
tak, po uderzeniowce warzywa. A moze system 4/3? on jest dosc wygodny, warzyw odpowiednia ilosc, i efekty u dziewczyn byly a akurat w piatki, soboty i niedziele mozna miec wiecej do wyboru, bo warzywa, wiec jak impreza jest to z jakas salatka mozna zaszalec swoja czy cos

Cytat:
A witamin na razie nie biorę... Planuję w dwa ostatnie dni pierwszej fazy zacząć je brać (pierwsza faza u mnie trwa 7 dni, tak myślałam i potwierdził mi dr Dukan w teście ) no i potem już codziennie przez wszystkie fazy
brac brac, trzeba brac witaminy!

Cytat:
Napisane przez Fero_monka Pokaż wiadomość
Szukam czegoś na uregulowanie ...yyyy...wydalania Jak na razie otręby na mnie nie działają i ocet jabłkowy tez nie, ani inne sposoby tu podawane.... Oj biednammm
Dlatego szukam, poszukuję.....i korzystam z rad
a probowalas regularnie pic herbate zielona lub czerwona lub biala? Efekty nie przychodza od razu, ale z czasem wszystko zaczyna dzialac jak w zegarku.

ja, jak szybko chce odwiedzic z wizyta kibelek, to mam sposob: cos cieplego i ostrego popijam zimna szklana mleka dziala natychmiast i to jak na szczescie nie musze tego stosowac zbyt czesto wlasnie dzieki piciu herbat

Cytat:
Co do zielonej herbaty, to ja nie mogę pić, bo zagęszcza krew a ja mam w tym ogromne problemy

Aha i się zważyłam Śniło mi się, że ważyłam 143kg i w śnie swoje odpłakałam, więc teraz jakakolwiek waga nie wydaje się najgorsza Cóż, mam punkt odniesienia...
łooo, nie slyszalam o takich wlasciwosciach zielonej herbaty a z wagi to prosze sie juz spowiadac

Cytat:
Napisane przez elianka Pokaż wiadomość
I tak: ograniczyć trzeba nabiał do dwa razy w tygodniu, coli nie pić wcale, odstawić słodziki, produktów tolerowanych nie jeść wcale i jak waga nie spada to jeszcze otręby odstawić
a- od smakowej herbaty zielonej są wzrosty wagi
masakra!

Cytat:
w PL te otręby sojowe pewnie nie do dostania..
wlasnie ja ich dluuuugo szukalam i jeszcze nigdzie nie znalazlam

nulqa, swietny filmik i, w moim przypadku, prawdziwy

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49

Edytowane przez pani ćma
Czas edycji: 2010-01-27 o 15:51 Powód: dopisek
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 15:51   #1382
Dorota5
Raczkowanie

Witam serdecznie. Czytam Wasze posty już od kilku dni (również poprzednie 3 części tego wątku) i bardzo mi one pomogły. Jeśli mnie przyjmiecie, to od czasu do czasu też chciałabym się podzielić swoimi wątpliwościami, uwagami, a z czasem doświadczeniem. Dziś 10 dzień diety, więc dopiero zaczynam
Stary 2010-01-27, 15:52   #1383
Rimini
Przyczajenie

Smile Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 4

Cześć wszystkim!

Niniejszym dołączam do waszej wesołej grupy, dieta Ducana od trzech dni na tapecie Waga wyjściowa: 54, docelowa 49-50 (mam 157 cm wzrostu żeby była jasność, nie chodzi o żadną anoreksję

Mam pytanie do bardziej doświadczonych - czy wiecie może, jak jest z kawą zbożową? Można pić bez ograniczeń jak zwykłą czy jest jakaś różnica?
Rimini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 16:05   #1384
Marta 33
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Berlinianka Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj kolejny egzamin do przodu, tym razem na 5

kujon kujon i do tego coraz chudszy ... kujon kujon

Marta 33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 16:05   #1385
lanka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
nie mamy z Lanka tylu rarytasow co wy to chociaz oterby sojowe mamy
no wlasnie. Tu wszystko weglami pogania. Temu duze dupska na Wyspach maja.

Szwester moj przeszedl na diete i zarzucil se madrze 10 dni uderzeniowki - rece opadaja. Opierniczylam ja tak jak kazda inna, za czytanie ksiazki bez zrozumienia i proby przedobrzania - zwlaszcza, ze startowala z wagi 72 do wagi 65.5. No poglupiala no nie? I jeszcze sie pyta, czemu ona tylko 2.5 kg na uderzeniowce stracila... I znow tlumacz jak soltys krowie na miedzy, ze na uderzeniowce to woda leci zwykle, a jak jej nie ma, to nie leci i ze na wlasciwe spalanie tluszczu to dopiero przyjdzie pora...
no w kazdym razie dalam jej linka do dzialu gdzie dziewczyny pisza co gdzie i jak znalezc w Polsce,a ona mi zrzedzi, ze nic z tych rzeczy znalezc nie mogla i w ogole serek odtluszczony to pewnie tylko my w UK mamy. Normalnie mnie skrecilo. Kocham mojego szwesterka, ale kurcze widze, ze takie niepokorne zachowania nowoprzybylych to widocznie taki etap rozwoju na sciezce oswiecenia dukanowego kazdy przejsc musi... Moze cierpliwa bede bardziej... ehh.. chyba nie darmo tluklam szwesterka w dziecinstwie (chyba tak na zapas, na przyszlosc), a ona ciagle mnie podpuszcala a potem skarzyla... jak to miedzy siostrami...

Edytowane przez lanka
Czas edycji: 2010-01-27 o 16:13
lanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 16:35   #1386
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

bo to taki poczatek tej diety: "no ja bym chciala sie odchudzic i pewnie powinnam, ale wiesz tu 1500 przeszkod na drodze i jak nic wszystkie znaki na niebie mowia ze nei powinnam jednak bo tego serkanei znalazlam to i dieta na marne poszla". Dopiero po dobrym miesiacu jak sie wciagnie to zrozumie w ktora strone trzeba isc i spokornieje

a ty cwicz te cierpliwosc cwicz to junior spokojniejsza matke bedzie mial :p

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 16:47   #1387
lanka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
bo to taki poczatek tej diety: "no ja bym chciala sie odchudzic i pewnie powinnam, ale wiesz tu 1500 przeszkod na drodze i jak nic wszystkie znaki na niebie mowia ze nei powinnam jednak bo tego serkanei znalazlam to i dieta na marne poszla". Dopiero po dobrym miesiacu jak sie wciagnie to zrozumie w ktora strone trzeba isc i spokornieje

a ty cwicz te cierpliwosc cwicz to junior spokojniejsza matke bedzie mial :p
Ja cwicze, cwicze! Ale jak przegina, to ostatnio juz tak go wycwiczylam, ze teraz wystarczy, ze podniose nieco glos i wstane z krzesla, a od razu jest pelne posluszenstwo Wiec i nie trzeba nic wiecej robic.

A szwester ladnie sobie radzi, jada dobrze, pije duzo, tylko ten serek to ma 3 % i se nie umie poradzic innego znalezc. A slodycze to ja naucze robic dobre jak przyjedzie tu - bo 21 przyjezdza do mnie na tydzien i okropnie sie ciesze!!!
ale tak mi przyszlo teraz do glowy, ze jak ja pokarmie przez tydzien moimi syfiastymi serkami z sainsbury to doceni to co ma w Polsce no nie? I jeszcze jej dam makrele z Tesco hyhyhyhyhy.

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Glodna jestem...

lanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 16:50   #1388
elianka
Zakorzenienie

właśnie wrąbałam prawie całą makrelę. Takiego mi narobiłyście smaka, że szok
Stary 2010-01-27, 16:59   #1389
Marta 33
Rozeznanie

Ja w sklepie internetowym kupiłam otręby żytnie i orkiszowe , co prawda koszty wysyłki = koszty zakupionego towaru ... no ale trudno, jak się nie ma w sklepach to trzeba tak kombinować Sojowych niestety - brak.

Edytowane przez Marta 33
Czas edycji: 2010-01-27 o 17:42
Stary 2010-01-27, 17:29   #1390
pani ćma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marta 33 Pokaż wiadomość
Otręby żytnie i orkiszowe kupiłam w sklepie internetowym, co prawda koszty wysyłki = koszty zakupionego towaru ... no ale trudno, jak się nie ma w sklepach to trzeba tak kombinować
ja zytnie i orkiszowe widzialam chyba w sklepie ze zdrowa zywnoscia, ale nam o sojowe chodzi

Ale przynosi szacunek.

Stary 2010-01-27, 17:34   #1391
Marta 33
Rozeznanie

aha i na "porcelane" kupiłam błonnik w aptece, jak nie pomoże to pewnie nie zaszkodzi 60 tabl. - 11 PLN

Stary 2010-01-27, 17:34   #1392
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez pani ćma Pokaż wiadomość
ja zytnie i orkiszowe widzialam chyba w sklepie ze zdrowa zywnoscia, ale nam o sojowe chodzi
Jestem nowa, tak na gorąco zapytam: jakie mają być w końcu te otręby? Mogą być żytnie?
Ja na diecie od 4 stycznia. I jak na razie -4 kg.
Emilia 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 17:36   #1393
Marta 33
Rozeznanie

Cytat:
wiem wiem zła konstrukcja zdania
Sojowych też szukałam przez dr google ale niestety .... są tylko w odżywkach dla kulturystów ale nie o to nie o to

Stary 2010-01-27, 17:37   #1394
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
tak, po uderzeniowce warzywa. A moze system 4/3? on jest dosc wygodny, warzyw odpowiednia ilosc, i efekty u dziewczyn byly a akurat w piatki, soboty i niedziele mozna miec wiecej do wyboru, bo warzywa, wiec jak impreza jest to z jakas salatka mozna zaszalec swoja czy cos
Jeszcze mam trochę czasu do drugiego etapu to dogłębnie książkę i się zastanowię Na weekendach mi nie zależy, bo większość spędzam na uczelni I tu też pojawia się problemik, co wykombinować szybkiego, łatwego do transportu i dietowego Nawet mogę mieć weekendy bezwarzywne, bo po uczelni nie będę ze szparagiem za uchem chodzić (jak w tej reklamie )
Cytat:
brac brac, trzeba brac witaminy!
Wiem, wiem
Cytat:
łooo, nie slyszalam o takich wlasciwosciach zielonej herbaty a z wagi to prosze sie juz spowiadac
Wagę startową obiecuję, że zdradzę jak dojdę do... hm... powiedzmy 75kg Podpowiem tylko, że trochę to potrwa
Cytat:
nulqa, swietny filmik i, w moim przypadku, prawdziwy
W moim też, a jakże A propos, spadam się uczyć (w końcu już środa a w sobotę i niedzielę egzaminy)
Cytat:
Napisane przez elianka Pokaż wiadomość
właśnie wrąbałam prawie całą makrelę. Takiego mi narobiłyście smaka, że szok

A ja zrobiłam sobie jajecznicę i stwierdziłam, że kiedyś, gdy robiłam ją na oliwie, miała zabity przez nią smak. A dziś na "gołej" patelni zrobiłam - nie chwaląc się - najlepszą jajecznicę jaką jadłam (a jadłam jej sporo, bo na SB, jajecznica to wzorowe śniadanko )

A ja właśnie wróciłam od endokrynologa. Znów mi zmienił lekko dawkę hormonów i muszę zrobić morfologię (przez tą gęstą krew) i krzywą cukrową. Najgorsze jest to, że przy tej krzywej trzeba wypić glukozę-tyle cukru na diecie ! Na szczęście kontrolę mam w kwietniu i pewnie wtedy zrobię badania No i od października przytyłam 4kg Mam ciągle wrażenie, że jak się nie odchudzam to nieprzerwanie tyję... no i miałam rację.

-26kg

Edytowane przez Amani
Czas edycji: 2010-01-27 o 17:43
Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 17:45   #1395
elianka
Zakorzenienie

mi się wydaje, że widziałam sojowe w sklepie ze zdrową żywnością, ale pewna to nie jestem ...
Stary 2010-01-27, 17:51   #1396
Marta 33
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Jestem nowa, tak na gorąco zapytam: jakie mają być w końcu te otręby? Mogą być żytnie?
można każde otręby - Dukan pewnie zna tylko pszenne i owsiane i dlatego o nich pisze w książce.
Jeśli się mylę, Dziewczyny - poprawcie.

Stary 2010-01-27, 19:01   #1397
annad32
Przyczajenie

Zajeło mi cały dzien ale przeczytałam to forum i postanowiłam spróbować
tej diety. Walcze juz ze soba od roku i nic nie skutkuje dosłownie.
Wiec zaczynam od zaraz. Tak nie dawno ważyłam 50kg a przez gupią doktorke i jej hormony przybyło kolejne 20 i jest problem. A najgorsze chyba to że nie wchodzę w swoje ulubione ciuchy. To boli najbardziej jak garderoba pęka w szwach a ja nie mam co na siebie włożyć

69kg start 27.01.10
annad32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 19:36   #1398
Mo_Nika
szamanka

Cytat:
Napisane przez annad32 Pokaż wiadomość
Zajeło mi cały dzien ale przeczytałam to forum i postanowiłam spróbować
tej diety. Walcze juz ze soba od roku i nic nie skutkuje dosłownie.
Wiec zaczynam od zaraz. Tak nie dawno ważyłam 50kg a przez gupią doktorke i jej hormony przybyło kolejne 20 i jest problem. A najgorsze chyba to że nie wchodzę w swoje ulubione ciuchy. To boli najbardziej jak garderoba pęka w szwach a ja nie mam co na siebie włożyć
Znam ten ból z garderobą... też niby mam pełną szafę, a chodzę ciągle w tym samym - tym co nie podkreśla zbyt dużego brzuszka...

Ech... nauka już mi wychodzi bokiem... mam dość...
Teraz przerwa na kolację tylko nie wiem co zjeść...
Stary 2010-01-27, 19:42   #1399
pani ćma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
owsiane najlepsze. jesli chcesz wiedziec dlaczego, poszukaj w wątku.

Cytat:
Napisane przez Marta 33 Pokaż wiadomość
Sojowych też szukałam przez dr google ale niestety .... są tylko w odżywkach dla kulturystów ale nie o to nie o to
znalazlam dokladnie to samo hehe

Cytat:
A ja właśnie wróciłam od endokrynologa. Znów mi zmienił lekko dawkę hormonów i muszę zrobić morfologię (przez tą gęstą krew) i krzywą cukrową. Najgorsze jest to, że przy tej krzywej trzeba wypić glukozę-tyle cukru na diecie ! Na szczęście kontrolę mam w kwietniu i pewnie wtedy zrobię badania No i od października przytyłam 4kg Mam ciągle wrażenie, że jak się nie odchudzam to nieprzerwanie tyję... no i miałam rację.
biedna.. nie przejmuj sie, od teraz jestes na Dukanie i powoli, wytrwale dojdziesz do celu

Cytat:
Napisane przez annad32 Pokaż wiadomość
To boli najbardziej jak garderoba pęka w szwach a ja nie mam co na siebie włożyć
69kg start 27.01.10
ech, chyba kazda z nas ma ten sam problem

Ale przynosi szacunek.

Stary 2010-01-27, 20:43   #1400
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mo_Nika Pokaż wiadomość
Ech... nauka już mi wychodzi bokiem... mam dość...
Teraz przerwa na kolację tylko nie wiem co zjeść...
Dokładnie, też zrobiłam przerwę na kolacje Zjadłam twaróg chudy ze słodzikiem i olejkiem do ciasta - mniam. A jeden wywaliłam, bo olejek do ciasta okazał się przeterminowany

Cytat:
biedna.. nie przejmuj sie, od teraz jestes na Dukanie i powoli, wytrwale dojdziesz do celu
Ostatnia deska ratunku ten Dukanik Teraz tylko modlę się o wytrwałość

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 21:26   #1401
Eriika
Raczkowanie

GG do Eriika

Cytat:
w PL te otręby sojowe pewnie nie do dostania..
Są w sieci marketow piotr i paweł oraz w sklepach ze zdrową żywnością

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

WITAM nowe koleżanki ....

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
Napisane przez lanka Pokaż wiadomość
Ja cwicze, cwicze! Ale jak przegina, to ostatnio juz tak go wycwiczylam, ze teraz wystarczy, ze podniose nieco glos i wstane z krzesla, a od razu jest pelne posluszenstwo Wiec i nie trzeba nic wiecej robic.

A szwester ladnie sobie radzi, jada dobrze, pije duzo, tylko ten serek to ma 3 % i se nie umie poradzic innego znalezc. A slodycze to ja naucze robic dobre jak przyjedzie tu - bo 21 przyjezdza do mnie na tydzien i okropnie sie ciesze!!!
ale tak mi przyszlo teraz do glowy, ze jak ja pokarmie przez tydzien moimi syfiastymi serkami z sainsbury to doceni to co ma w Polsce no nie? I jeszcze jej dam makrele z Tesco hyhyhyhyhy.

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Glodna jestem...
Serek ja też mam light 3% bo za cholere nie moge znaleść 0%
DOCELOWO:
10.10.2010 FAZA III 78 kg......
Eriika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 21:28   #1402
Dorota5
Raczkowanie

Dziewczyny (czy są na tym forum mężczyźni?). Mam pytanie do długoterminowych. W wielu przepisach występują otręby. Dukan w nowej książce pisze, że możemy sobie pozwolić na max. 3 łyżki. Czyli jeśli rano zjem sobie placuszek z otrąb, to już nic innego nie wchodzi w grę. Czy przestrzegacie tego restrykcyjnie?

Edytowane przez Dorota5
Czas edycji: 2010-01-27 o 21:32
Dorota5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 21:37   #1403
deviiii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dorota5 Pokaż wiadomość
Dziewczyny (czy są na tym forum mężczyźni?). Mam pytanie do długoterminowych. W wielu przepisach występują otręby. Dukan w nowej książce pisze, że możemy sobie pozwolić na max. 3 łyżki. Czyli jeśli rano zjem sobie placuszek z otrąb, to już nic innego nie wchodzi w grę. Czy przestrzegacie tego restrykcyjnie?
No ja aż tak restrykcyjnie tego nie przestrzegam, ale... jeśli dziś zjem więcej otrąb, to jutro zjem mniej. To nie do końca dobrze, ale i tak chudnę średnio kilogram na tydzień. Na wątku z przepisami jest super przepis na chlebek modyfikowany - poszukaj, powinien być już gdzieś na pierwszej stronie. Dziennie można zjeść 1/3 tego chlebka, w sam raz na porządną kanapkę starczy. a co do Twojego wcześniejszego pytania o kawę zbożówkę... nie wiem, ale szczerze - wydaje mi się, że nie ma przeciwwskazań, w książce białej nic na ten temat nie ma. Kawa to kawa... dziewczyny i chłopaki... poprawcie mnie, jak się mylę
deviiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 21:51   #1404
Marta 33
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Eriika Pokaż wiadomość
Hmm a te sklepy w 4 miastach w Polsce ..... przynajmniej tak wynika z ich strony internetowej

Stary 2010-01-27, 21:52   #1405
pani ćma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eriika Pokaż wiadomość
dobrze wiedziec, sprawdze w Piotrze i Pawle, dzieki
edit: juz wiem, dlaczego dotychczas ich nie znalazlam - bo Piotra i Pawła w Krakowie nie ma bede musiala zaczekac na wizyte w stolicy i tam kupic

Cytat:
Napisane przez deviiii Pokaż wiadomość
a co do Twojego wcześniejszego pytania o kawę zbożówkę... nie wiem, ale szczerze - wydaje mi się, że nie ma przeciwwskazań, w książce białej nic na ten temat nie ma. Kawa to kawa... dziewczyny i chłopaki... poprawcie mnie, jak się mylę
tez tak mysle, ze kawa to kawa chociaz ja na kawie sie nie znam, bo nie pije.

Ale przynosi szacunek.

Edytowane przez pani ćma
Czas edycji: 2010-01-27 o 22:03
Stary 2010-01-27, 21:55   #1406
Marta 33
Rozeznanie

chociaż w opisie sieci - stoi 42 miasta ... i bądź tu mądry i pisz wiersze

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

alarm odwołany - w Katowicach tez są

Stary 2010-01-27, 21:58   #1407
Aniuta8
Przyczajenie

[QUOTE=Fero_monka;16753747]
Cytat:
Napisane przez [B
kiltii synti[/B] .....ciekawe to ale chyba.......

Szukam czegoś na uregulowanie ...yyyy...wydalania Jak na razie otręby na mnie nie działają i ocet jabłkowy tez nie, ani inne sposoby tu podawane.... Oj biednammm
Dlatego szukam, poszukuję.....i korzystam z rad
Witam!no a oleju parafinowego probowalas bo podobno pomaga,tylko tu nie mozna go dostac,a w Polsce jest w aptekah ,podobno latwo mozna go kupic.Ja tez mam ten sam problem wiec chcialam sprawdzic ,ale nia moge dostac parafiny,jedynie co to doraznie lewatywa-bardzo skuteczne.

Wiolqn-dziekuje za instrukcje tez w tej sprawie,musze kogos poprosic by mi przywiozl z kraju,piszesz ze jestes slaba,ja tez tak mam ,mimo ze jestem na 2fazie 5/5 ,nie moge czasem wejsc po schodach albo przetrzec reka lustra,nie wiem ,co o tym myslec ?odchudza sie ze mna 15letnia corka i mama,ale one na razie niczego mi nie sygnalizuja procz spadkow wagi,powiedz jak wogole funkcjonujesz,bo czasem jestem tak slaba ,ze mam wrazenie ,ze to sie dzieje w zwolniomym tepie i tylko bym spala wiec czy ktos jeszcze ma tak samo?no i jeszcze ta @..pozdrawiam i zycze optymizmu:cmo k:
Aniuta8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 22:01   #1408
agus30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dorota5 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich również nowych dukajacych.
Jeśli chodzi o otręby to lepiej nie przekraczać dawki 3 łyżek,bo taka ilość jest dozwolona a nawet wskazana.Jak miotełka zrobi porządek w naszych brzuszkach.W większej ilości to już kaloryczny niepotrzebny dodatek
A ja dziś na kolacyjkę zrobiłam naleśniki z serem i polałam dodatkowo serkiem homogenizowanym ze słodzikiem i aromatem śmietankowym.Pyszota:slin a:
1 grudzień Start III faza
agus30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 22:08   #1409
Aniuta8
Przyczajenie

Cytat:
oj na wydalanie to sama nic nie mam.. hah powiem szczerzę to na początku diety musiałam biegać dosłownie do toalety a po jakimś nie wiem miesiącu to się czołgam i ubolewam bo jest to dla mnie męka

Diewczyny!!jeszczze raz powtarzam!! LEWATYWA i po klopocie,przelamcie sie a problem zniknie(jesli o TO chodzi)
Aniuta8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 22:08   #1410
kiltii synti
Raczkowanie

Piotr i Paweł haha w każdym średnim mieście są a mamy ich o wieeeele więcej niż 4 i dzięki eriika trzeba będzie zajrzeć
lewatywa.. ja już mydło przerabiałam nie idzie..

Edytowane przez kiltii synti
Czas edycji: 2010-01-27 o 22:09
kiltii synti jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości