|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać. Część II
Cytat:
mój Windows chyba duużo starszy, bo u mnie jest takie coś zaraz pod tymi opcjami sortuj wg i w ogóle..więc chyba nie pomogę
|
|
|
#4772 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
Czy to prawda, że przy ocenie pracy np licencjackiej, ocena jest na podstawie naszych ocen w całej karierze studenta(np z ćwiczen z egzamnów)?
Np jesli miałam same 3 z egzaminów to nie mam szans na 4.5 z pracy lic?
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
jezeli przysylaja sms zasil swoje konto bo waznosc upływa 29 to moge to zrobic jeszcze 29 czy 28 do północy?
|
|
|
|
#4775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(ze stresu) a w ogóle to recenzent podczas obrony stwierdził, że tak właściwie to mu się ta praca i temat nie podoba...
|
|
#4776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
można u złotnika poprosić o polerowania złota i tam zostają opiłki,ktore oni zbierają do kupy. ![]() złoto można wyczyścić płynem,lub domowym sposobem to pasta do zebów. srebro -sreberko od czekolady włożyc do zimnej wody i zasypac łyżką stołową soli,potem włozyć biżuterię i poczekac,aż osad zniknie |
|
|
|
|
#4777 |
|
Zadomowienie
|
Z jaką pewnością ginekolog może stwierdzić czy dziewczyna już rozpoczęła współżycie (zakładając że 'fabrycznie' nie miała ona błony dziewiczej, lub była ona bardzo słaba), kiedy odbył się ostatni stosunek i czy przebicie błony nastąpiło w wyniku stosunku czy np przy użyciu tampona, lub w jakiś inny sposób?
![]() Czy w ogóle stwierdzenie tego jest możliwe przy rutynowym badaniu ginekologicznym?
Edytowane przez Drozja Czas edycji: 2010-01-28 o 10:11 |
|
|
|
#4778 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nigdy nie wiem jak czyścić, ale chodzi mi o to czy da się tak wyczyścić, że aż całe się zetrze do zera
|
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
Zazwyczaj jest to ocena z pracy+z obrony+średnia z egzaminów. Czyli jeżeli średnia z egz wychodzi co nieco powyżej 3.0 - np. 3.5, a dobrze pójdzie obrona to wydaje mi się że ma się szansę na 4, może 4.5.
|
|
|
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Ostatni stosunek max. do 2 dni do tyłu. Najlepiej widać podczas badania w pierwszej dobie "po" ponieważ ścianki pochwy są jeszcze mocno ukrwione i otarte. Można zbadać stopnień starcia naskórka. 2. Nie można stwierdzić w jaki sposób doszło do przebicia błony dziewiczej, chyba, że kobieta jest badana tuż po stosunku wtedy jak wyżej. Jeśli ktoś dziewictwo stracił np. pół roku temu, to nie można powiedzieć na badaniu dzisiaj jak do tego doszło ![]() 3. To czy kobieta współżyje czy nie można stwierdzić ze 100% pewnością. U dziewic oprócz błony dziewiczej jest inny kolor warg sromowych oraz inny ich układ, wejście do pochwy jest ciasno "zamknięte" nawet wtedy, gdy kobieta fizycznie nie posiada błony dziewiczej (bo jej nie miała od początku lub straciła w trakcie np. ćwiczeń). Kobiety już współżyjące mają wejście do pochwy jakby otwarte, wargi sromowe nie przylegają do siebie ściśle a ich kolor jest czerwony.
|
|
#4781 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
,,Chcę czuć się bezpiecznie, a jednocześnie pragnę być wolny" F. Mercury 60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50 Edytowane przez Tamlin Czas edycji: 2010-01-28 o 10:32 |
|
|
|
|
#4782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() EDIT: A tak jeszcze mi przyszło do głowy.. Piszesz, że można stwierdzić z 100% pewnością jeśli kobieta współżyje, ale po objawach jakie podałaś wydaje mi się, że chyba nie można stwierdzić czy to są stosunki waginalne z partnerem, czy petting, albo masturbacja? Edytowane przez Drozja Czas edycji: 2010-01-28 o 10:56 |
|
|
|
|
#4783 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#4784 |
|
Zadomowienie
|
czy można wypluć wnętrzności kichając ?
STRANGER Edytowane przez Mirabelkaa Czas edycji: 2010-01-28 o 11:08 |
|
|
|
#4785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Nie, w ogóle nie bardzo widzę możliwość żeby wypluć wnętrzności gdyż plujemy śliną (względnie jakąś treścią pochodzącą z żołądka - ale to już raczej wymioty, a nie plucie), która mieści się w ustach, a narządy wewnętrzne po pierwsze są głębiej, po drugie nie są luźno wrzucone do środka człowieka tylko są zaczepione o nasze wnętrze i umiejscowione dosyć ciasno w środku pomiędzy szkieletem, mięśniami, innymi narządami, żyłami etc.
|
|
#4786 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Otarcia, mocniejsze ukrwienie, szersze wejście do pochwy, to takie mechaniczne skutki 'używania', a nie żadna reakcja organizmu na kontakt z prąciem, chyba nie?![]() Wydaje mi się, że takie same skutki miałoby np używanie wibratora? A z resztą, nieistotne. Dowiedziałam się czego chciałam, jeszcze raz dzięki za odpowiedź.
|
|
|
|
|
#4787 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kupię bombonierkę,mam nadzieję,że dobrze wypadnę
|
|
#4788 | |
|
Zakorzenienie
|
odruch kichania jest skurczem płuc (powietrza)
Przyczyną kichania jest podraznienie przewodów nosowych. one pobudzają nerw trójdzielny prowadzacy do mózgu. impulsy z nerwu docierają tam i wyzwalaja impuls kichania. Nerw trójdzielny obsługuje tez oczy, (kihając mrugamy oczami) Gdzy wychodzimy na sile światło słoneczne, reakcją naszych oczu jest skurcz źrenic. Reakcję tę przechwytuje nerw trójzielny, co może wywołac kichanie. Cytat:
pamiętam,kiedy gin prosił o wstrzymanie sie od sexu na 4 dni przed cytologią,bo to zaciera obraz cytologii. Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2010-01-28 o 12:12 |
|
|
|
|
#4789 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że możesz mieć rację w swojej teorii odnośnie masturbacji itd. ![]() Cytat:
Prosi się o wstrzymanie dlatego, że podczas seksu partner dostarcza ci bakterie inne niż te, które posiadasz w swojej florze bakteryjnej "na stałe" i podczas badania można stwierdzić obecność bakterii, których tak na prawdę wcale nie masz, tylko pojawiły się okazyjnie. Tak samo przed oddaniem moczu do badań należy się powstrzymać od seksu przez jeden dzień ![]() Zresztą nie ma tutaj ani słowa o współżyciu: Cytat:
Mam dwoje okruszków - jeden większy, a drugi całkiem malutki ![]() Edytowane przez Klarissa Czas edycji: 2010-01-28 o 12:26 |
|||
|
|
|
#4790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem za każdym razem wychodził dobry wynik. Cytat:
Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2010-01-28 o 12:31 |
||
|
|
|
#4791 |
|
Zadomowienie
|
a można je (te wnętrznośći) jakoś "wypluć" np. przy bardzo silnym nacisku na brzuch ?
miałam sen gdzie kichnęłam i wypluwam wnętrzności i ciekawi mnie czy jest to w ogóle możliwe
|
|
#4792 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale znałam przypadek człowieka (alkoholika ),kt óry był na coś tam chory i wypluł swoją własną wątrobe...Oczywiście nie w całości... tylko po kawałeczku wypluwał takie coś brązowe z krwią...
|
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z kolei przy rekrutacji na mgr 2-letnie brali pod uwagę ocenę z egz. lic. i średnią z całych studiów... Najlepiej zapytaj w dziekanacie, bo wszędzie są inne zasady ![]() Wnętrzności nie można, ale za to mogą wyskoczyć gałki oczne, jeśli będzie się przytrzymywać otwarte powieki. |
|
|
|
|
#4795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4796 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() fuj, fuj, fuj.. ale to tez wydaje się dośc absurdalne, wypluć własną wątrobę, bo jeżeli mielibyśmy ja wypluć to chyba z żołądka a jakby ona miała się tam dostać? ![]() Cytat:
STRANGER Edytowane przez Mirabelkaa Czas edycji: 2010-01-28 o 15:17 |
|||
|
|
|
#4797 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zasadzie jeśli Ty byś kogoś zapraszała na spotkanie, to też powinnaś płacić Ja mam takiego kolegę, z którym się spotykam czasem całkiem niezobowiązująco na piwko...i on zawsze za mnie płaci, nawet jak ja uważam, że powinnam za siebie zapłacić Cytat:
A w praktyce to wszystko zależy od prowadzącego, bo był już i tai przedmiot, z którego od lat zdawalność jest 100%, ponieważ prowadząca egzaminuje do oporu Także z tego przedmiotu mieliśmy egzamin zerowy, pierwszy termin, drugi, trzeci i...chyba czwarty, ale dokładnie nie wiem, bo zdałam w pierwszym ![]() Cytat:
Jeszcze bym proponowała złożyć skargę stricte na listonosza i składać ją do oporu, to może człowiek wreszcie zapamięta gdzie mieszka Twój kolega
|
|
#4798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i ktoś napisał, żeby dopisać w adresie dom xyz - w tym miejscu imiona i nazwisko rodziców- to mógłby być dobry pomysł ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
![]() u mnie dziewczyna w zeszłym roku starała się o egzamin komisyjny, była 3 miesiące za granicą i przyleciała dzień przed poprawką-nie zdała, i jej nie przyznali
|
|
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a on wtedy np nie dzięki i z powrotem chowam lapkę :P Ja wiem ze to moze brzmi jak nic takiego ale jak sie kogos nie zna to jakas taka kicha![]() Oj ja zawsze mam takie krępujące sytuacje z tym.. a wy jak to rozgrywacie? :P Bo nie wiadomo czy bedzie za nas placil cy nie...tez tak mialam ze typ mnie zabral na soczek do telepizzy ale to byl takie punkt w ktorym sie zamawia tylko.. i soki byly tylko w kartonach i jeden taki plastikowy stolik i daje mu 20 zl on je wziął.. .ale zobaczyl ze tez ma 20 zl... i tak stoi przed tą ekspedientka i mysli jak tu zaplacic.. ale jednak zaplacil swoim i oddal mi te 20 zl z powrotem a i jeszcze zapytal wczesniej czy nie mam drobnych. Nie no ogolnie facet byl tak koszmarny, taka ciota ze mimo ze bylo to ponad pol roku temu to nie mogę sie otrząsnąć
Edytowane przez Cyska Czas edycji: 2010-01-28 o 15:40 |
|
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Bo już się bałam...CO prawda samych 3 nie mam tak pół a pół z 4..No i mam jeszcze 1,5 roku...Ale wiecie jak to jest, lepiej chuchać na zimne
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.

To tam ni ma :P

(ze stresu) a w ogóle to recenzent podczas obrony stwierdził, że tak właściwie to mu się ta praca i temat nie podoba...
rozumie ktoś o co mi chodzi ?![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

zależy od rodziców
( u mnie mozna 2)