Studniówkowiczki 2010 :) cz III - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-28, 19:58   #4951
MultiAwaria
Przyczajenie

Dot.: Studniówkowiczki 2010 :) cz III

jedna farba wystarcza na włosy do połowy pleców??:confus ed: strasznie mnie to zaciekawiło. Nie wiem jak to możliwe, hmmm moze kolor na jaki malujesz jest zblizony do naturalnego i poprostu nie widać potem ttych braków farby albo masz bardzo żadkie włosy...Ja mam swoje naturalne włosy do łopatek to jak je farbowałam, to 2 farby ledwie mi wystarczały, musiałam oszczędnie nakładać. teraz od 2 lat przedłużam włosy i na długość do pupy potrzebne są 4 opakowania. Moja siostra jest fryzjerką, ona maluje mi za free ale przychodzę z własna farbą bo nie chcę nadużywać siostrzanej miłości

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

jedna farba wystarcza na włosy do połowy pleców??:confus ed: strasznie mnie to zaciekawiło. Nie wiem jak to możliwe, hmmm moze kolor na jaki malujesz jest zblizony do naturalnego i poprostu nie widać potem ttych braków farby albo masz bardzo żadkie włosy...Ja mam swoje naturalne włosy do łopatek to jak je farbowałam, to 2 farby ledwie mi wystarczały, musiałam oszczędnie nakładać. teraz od 2 lat przedłużam włosy i na długość do pupy potrzebne są 4 opakowania. Moja siostra jest fryzjerką, ona maluje mi za free ale przychodzę z własna farbą bo nie chcę nadużywać siostrzanej miłości
p.s. a ceny które podajecie są chyba przeciętne. 190 zł to jest normalna cena za taką długość. Zresztą to jest przecież względne, zależy od kondycji włosów
MultiAwaria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 20:02   #4952
pragnienie
Rozeznanie

cao, aga3304, melleczka - dziękii

Cytat:
Napisane przez przereklamowana Pokaż wiadomość
ale Ci zazdroszczę też bym chciała....
uwielbiam motory i mam ochotę jak najszybciej jakiegoś dosiąść
Cytat:
Napisane przez bunny91 Pokaż wiadomość
pragnienie GRATULACJE ja bym chyba coś mu dogadała na odchodne... ale cham
ja chciałam jak najszybciej wyjść z tego samochodu... cały czas strasznie boli mnie brzuch ze stresu
Cytat:
Napisane przez Olean Pokaż wiadomość
Brawo Gratuluję i podziwiam, bo ja bym z takim facetem nie wytrzymała. Znając mnie to bym się poryczała w połowie egzaminu i wysiadła.
jak już wróciłam pod WORD i zaczął po kolei omawiać mi każdy punkt co zrobiłam w jego mniemaniu źle, to miałam łzy w oczach, ale zagryzłam wargi i nie pokazałam mu, do czego mnie doprowadził. Szczerze mówiąc to się sobie dziwię, bo ja często płaczę i to z powodu głupstw jak zadzwoniłam do TŻ i mamy taka zapłakana i mówię 'zdałam' to coś im się nie zgadzało

pragnienie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 20:05   #4953
MultiAwaria
Przyczajenie

jedna farba wystarcza na włosy do połowy pleców?? strasznie mnie to zaciekawiło. Nie wiem jak to możliwe, hmmm moze kolor na jaki malujesz jest zblizony do naturalnego i poprostu nie widać potem ttych braków farby albo masz bardzo żadkie włosy...Ja mam swoje naturalne włosy do łopatek to jak je farbowałam, to 2 farby ledwie mi wystarczały, musiałam oszczędnie nakładać. teraz od 2 lat przedłużam włosy i na długość do pupy potrzebne są 4 opakowania. Moja siostra jest fryzjerką, ona maluje mi za free ale przychodzę z własna farbą bo nie chcę nadużywać siostrzanej miłości p.s. a ceny które podajecie nie są aż tak wygórowane. 190 zł to jest normalna cena za taką długość. Zresztą to jest przecież względne, zależy od kondycji włosów

przepraszam za 3 posty tej samej treści. Coś mi się chyba zawiesiło

Edytowane przez MultiAwaria
Czas edycji: 2010-01-28 o 20:08
MultiAwaria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 20:17   #4954
Magdutka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolajna098 Pokaż wiadomość
jakby z moim się coś stało , to nie wiem co bym zrobiła
No na szczęście rozwiązałam ten problem.. dobrze, że w domu jest drugi laptop i zasilacz pasuje

Cytat:
Napisane przez pragnienie Pokaż wiadomość
zdałam!
No to gratulacje

Cytat:
Jak na razie zostawię swój blond, a w przyszlości trochę go rozjaśnię (oczywiście bez przesady, żeby nie wyglądało to jak u jakiejś barbie tylko naturalnie)
No pewnie blond rzadzi ja swoich też nie mam zamiaru farbować jak na razie

Ja jestem szczęśliwa już Mam wszystko... Dzisiaj kupiłam kolczyki i branzoletkę A jutro ide do szkoły i chłopaki nosza ławki a potem próba generalna w szpileczkach

I w końcu zrobiłam sobie sztuczne paznokcie... Bo mi sie moje połamały dwa dzisiaj... No myślałam, że sie rozplacze tam ...
Magdutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 20:18   #4955
Olean
Wtajemniczenie

Cytat:
jak już wróciłam pod WORD i zaczął po kolei omawiać mi każdy punkt co zrobiłam w jego mniemaniu źle, to miałam łzy w oczach, ale zagryzłam wargi i nie pokazałam mu, do czego mnie doprowadził. Szczerze mówiąc to się sobie dziwię, bo ja często płaczę i to z powodu głupstw jak zadzwoniłam do TŻ i mamy taka zapłakana i mówię 'zdałam' to coś im się nie zgadzało
Chyba mi właśnie o to chodziło, żeby Cię do takiego stanu doprowadzić, albo chciał sprawdzić jak mocne masz nerwy

Za niecałe 50 postów nowy wątek Wam też jakoś tak dziwnie wizaż działa?

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Magdutka Pokaż wiadomość
No na szczęście rozwiązałam ten problem.. dobrze, że w domu jest drugi laptop i zasilacz pasuje

No to gratulacje

No pewnie blond rzadzi ja swoich też nie mam zamiaru farbować jak na razie

Ja jestem szczęśliwa już Mam wszystko... Dzisiaj kupiłam kolczyki i branzoletkę A jutro ide do szkoły i chłopaki nosza ławki a potem próba generalna w szpileczkach

I w końcu zrobiłam sobie sztuczne paznokcie... Bo mi sie moje połamały dwa dzisiaj... No myślałam, że sie rozplacze tam ...
Gdzie kupiłaś biżuterię? Bo ja jutro muszę zapolować na bransoletkę. Mi się połamał 1 paznokieć i kosmetyczka ma mi dokleić tylko ten jeden jak przyjdę do niej na makijaż
Olean jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 20:31   #4956
Magdutka
Zadomowienie

Cytat:
Gdzie kupiłaś biżuterię? Bo ja jutro muszę zapolować na bransoletkę. Mi się połamał 1 paznokieć i kosmetyczka ma mi dokleić tylko ten jeden jak przyjdę do niej na makijaż
W Germanosie Bardzo ładna... bardzo mi sie podoba
Stary 2010-01-28, 20:33   #4957
Olean
Wtajemniczenie

Cytat:
W Germanosie Bardzo ładna... bardzo mi sie podoba
Tam zamierzam się wybrać właśnie Może bransoletki też będziemy miały podobne
Aj... Już czuję klimat 100dn Nie mogę się doczekać

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-28, 20:36   #4958
Magdutka
Zadomowienie

Cytat:
Nom ja też SIe ciesze nawet na same jutrzejsze proby
Stary 2010-01-28, 20:41   #4959
Olean
Wtajemniczenie

Magdutka cały dzień jutro macie próby? Wrrr... Nie lubię dziewczyn z którymi mój TŻ tańczy poloneza. A tańczy aż z 3 (znaczy oprócz swojej w 3 innych klasach)
Stary 2010-01-28, 20:43   #4960
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:
ahh ;d
kiedy Ci przyjdzie sukienka od krawcowej ?
już nie mogę się doczekac aby zobaczyć jak w niej wyglądasz;d
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 20:43   #4961
Magdutka
Zadomowienie

No rano zabieramy Wam ławki sprzed nosa i krzesełka ;p;p Myślę, że do 10.00 to sie z tym ogarniemy.... A potem próba poloneza w obcasach... Tez ze 3 ... Bo dzisiaj te 2h bylo malo... Ja w sumie tanczylam dzisiaj 4 ( na wf i na religii ;p )
Stary 2010-01-28, 20:43   #4962
qbsession753
Raczkowanie

4 farby ? ? ? ? to ja nie wiem jak to możliwe. Chodzę do fryzjerki z własną farbą, włosy mam za ramiona delikatnie, nie są cienkie, przeciętna gęstość i 1 opakowanie Garniera spokojnie wystarcza.
Stary 2010-01-28, 20:48   #4963
Olean
Wtajemniczenie

Aneczka jutro dopiero odbieram

Magdutka To możecie zacząć wynosić krzesła i ławki od sali 28 (na 1 lekcyjnej mamy chemie ) Chociaż mi to wszystko obojętne, bo choruję i jutro zostaję w domu.

Ale mnie ten wizaż denerwuje Cytować nie mogę
Stary 2010-01-28, 20:57   #4964
Magdutka
Zadomowienie

No ja też nie mogę... znow się coś wiesza ..

Ja tam ławek nie nosze;p w końcu sie a tych 15 chlopaków w klasie od czegos ;p
Ja bd w tym czasie myslec nad czołówka ;p;p W kocu mamy miec mam talenta
Stary 2010-01-28, 21:02   #4965
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MultiAwaria Pokaż wiadomość

p.s. a ceny które podajecie są chyba przeciętne. 190 zł to jest normalna cena za taką długość. Zresztą to jest przecież względne, zależy od kondycji włosów

nazwyczajniej w swiecie mozliwe.... moze uzywasz jakis farb ktore maja mala pojemnosc. ja mojego graniera nie zamienie. a wlosy mam geste... czesto to slysze nawet od fryzjerek wiec chyba prawda w tym jakas jest. co do koloru to ja farbuje na czarny caly czas a swoje wlosy mam sredni braz. tyle ze moja farba sie nie zmywa... ja tylko odswiezam kolor i pokrywam odrosty...
gdybym miala wydawac 190zl na farbowanie, chocby te 60 na farbe to bym nie farbowala wlosow.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-28, 21:11   #4966
karolajna098
Raczkowanie

eee no ja tez nie mogę cytować

zgadzam się z melleczką ja swoje bardzo grube włosy, lekko przed zapięcie stanika maluje na czekoladę castingiem i wystarczacały czas maluje na ciemno, więc zazwyczaj są to odrosty, tam pierwsze nakłada mi mama, a potem na resztę włosów i wystarcza spokojnie nie wiem jak można 4 opakowania farby zużyć
karolajna098 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 21:32   #4967
julajta
Rozeznanie

GG do julajta

Dopadła mnie chandra przedstudniówkowa chyba, chociaż Studniówka za tydzień ( JUŻ!! ).
Sukienkę odebrałam od krawcowej, jest okej, chociaż bez Bóg wie jakiej rewelacji.
Nie mam butów, jutro po nie jadę, jak nie znajdę, to pójdę na boso.

A czemu chandra? Bo nie mam partnera ;(
Jakoś do tej pory byłam dobrej myśli, ale dzisiaj doszłam do wniosku, że po prostu nie mam z kim iść. Bo stwierdziłam, że jak już mam iść z "byle kim", to chociaż, żebym z nim jakoś wyglądała na obcasie. Mam kilku potencjalnych partnerów, ale co z tego, skoro na płasko są o kilka cm wyżsi. CHUJ MNIE STRZELI!
julajta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 21:32   #4968
agus1315
Zakorzenienie

Cytat:
zdałam!
pominę fakt, że trafiłam na najgorszego egzaminatora w całym WORDzie, o którym krążą różne legendy i słyszałam, że go wylali niestety nie... Generalnie zdaje u niego średnio 2/10 osób Dobrze, że mi się nie przedstawił na początku, bo byłabym pewna, że nie zdam. Dopiero w domu zerknęłam na kartkę i pieczątkę W ogóle myślałam, że nie wsiądę do samochodu, bo zaczął zadawać mi takie durne pytania odnośnie płynu do spryskiwaczy, że miałam ochotę iść w cholerę i nie zdać, byleby tylko odejść od tego ch...a. Cały egzamin straszył mnie 'bo za chwilę się przesiądziemy', walił różne chamskie teksty i był niemiły. Ja na szczęście jestem spokojnie usposobioną osobą i wszystko przemilczałam i przytakiwałam tylko, co prawdopodobnie mnie uratowało Ostatecznie na placu stwierdził, że wynik 'baaardzo naciągany pozytywny' a jak wysiadłam z samochodu to rozbeczałam się i przez pół godziny nie mogłam uspokoić. Facet strasznie zjechał moją psychikę i w ogóle do mnie nie docierało, że zdałam. Cały czas traktował mnie jak jakąś pustą lalę i mówił ironicznym tonem. Powoli zaczynam się cieszyć, że już po wszystkim I modlę się, żebym na niego nie trafiła jak będę zdawać na A... takich to nic innego tylko
wybaczcie, musiałam się wyżalić
gratuluje!
i podziwiam bo ja na Twoim miejsc pewnie bym się poryczała i wolała nie zdać niż takiego pajaca znosić. nie ma to jak słaba psychika

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość
a to mój kolor włosów farbowany na korzenny brąz
jaaaki ładny

Cytat:
Napisane przez karolajna098 Pokaż wiadomość
eee no ja tez nie mogę cytować

zgadzam się z melleczką ja swoje bardzo grube włosy, lekko przed zapięcie stanika maluje na czekoladę castingiem i wystarczacały czas maluje na ciemno, więc zazwyczaj są to odrosty, tam pierwsze nakłada mi mama, a potem na resztę włosów i wystarcza spokojnie nie wiem jak można 4 opakowania farby zużyć
a ja mogę :P

ehh nie wiem co się ze mną dzieje dzisiaj najpierw miałam dobry humor, pouczylam się chemii, troche mi nie szło ale było ok potem nagle stwierdziłam że jestem do niczego a na koniec dnia zaczęła mnie boleć głowa a jak chciałam wstać z łóżka to zrobiło mi się ciemno przed oczami zaczeło mnie strasznie boleć i gdybym nie stała przy drzwiach to bym upadła masakra jakaś...
Stary 2010-01-28, 21:36   #4969
melleczka
Zakorzenienie

julajta: pokaaaaaaz sukienke

masz duzo kolegow.... zastanow sie z kim bedziesz dobrze sie bawic.... zawsze tez mozesz isc sama... no ale kasy szkoda...
Stary 2010-01-28, 21:41   #4970
julajta
Rozeznanie

GG do julajta

Mell, kochanie. Pokażę ją razem z butkami, które jutro kupię (!), bo bez nich nie wracam do domu

No niby mam, ale tak jak powiedziałam, ci najfajniejsi, którzy EWENTUALNIE mogliby ze mną iść są ledwo wyżsi.

W sumie mój były TŻ, z którym miałam iść, też był ledwo wyższy, ale nie przeszkadzało mi to. No ale to w końcu był TŻ, nie kolega.
Stary 2010-01-28, 21:46   #4971
touch of pink
Zadomowienie

NIe mam siostry zawsze mi mama farbowała, Schwarzkopfem. Ale teraz jej nie ma przez jakiś miesiąc, wiec dupa
Strasznie mi żal wydać tyle kasy na farbowanie, na pewno tego nie zrobię.. muszę koleżankę poprosić, tylko że mam dość jasne odrosty i się boję, że coś nie równo wyjdzie..
ehh, no przecież tż mi nie zafarbuje

albo może szamponem sobie zrobię? jak myslicie? nigdy nie uzywałam szamponów, zawsze tylko farby..
touch of pink jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 21:46   #4972
Olean
Wtajemniczenie

Julajta

Wiesz... ja mam koleżankę, która idzie z kolegą, który jest równy z nią, a zakłada 9cm szpilki i się nie martwi Na pewno kogoś odpowiedniego znajdziesz
Stary 2010-01-28, 21:47   #4973
agus1315
Zakorzenienie

powodzenia julajta w szukaniu butów
Stary 2010-01-28, 21:48   #4974
touch of pink
Zadomowienie

to wybierz najfajniejszego i powiedz mu żeby chodził na palcach ja muszę mojego tż nakłonić żeby się jak najbardziej prostował, bo też niewiele wyższy...
touch of pink jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 21:58   #4975
Magdutka
Zadomowienie

Szczescie ze ja nie mam takich problemów Ja niska, a partner wysoki
Stary 2010-01-28, 22:03   #4976
julajta
Rozeznanie

GG do julajta

Cytat:
Julajta

Wiesz... ja mam koleżankę, która idzie z kolegą, który jest równy z nią, a zakłada 9cm szpilki i się nie martwi Na pewno kogoś odpowiedniego znajdziesz
W sumie ja też nie powinnam się martwić skoro to tylko kolega.. Ale jak potem jakieś zdjęcia czy coś, to to głupio wygląda

Cytat:
Napisane przez agus1315 Pokaż wiadomość
powodzenia julajta w szukaniu butów
O, dziękuję bardzo!

Cytat:
Napisane przez touch of pink Pokaż wiadomość
to wybierz najfajniejszego i powiedz mu żeby chodził na palcach ja muszę mojego tż nakłonić żeby się jak najbardziej prostował, bo też niewiele wyższy...
Jasne To mi może jeszcze uwagę zwróci, że mogłam sobie wziąć wyższego ;P
Stary 2010-01-28, 22:20   #4977
inc0rrect
Zakorzenienie

a ja sie podlamalam

buty ktore byly na mnie za małe (nadal są) strasznie mi się klepią
masakra, chyba przez wysoki obcas, studniowka w niedziele, ja mam dwie pary butow kupionych i zadne nie pasuja, najlepsze że juz przeszlam wszytskie sklapy kilkakrotnie

po drugie sukienka przestala mi sie podobac, za bardzo strojna i wogole nie sexi

a po trzecie schodzi mi skora z twarzy i jestem cala czerwona, przez tą pogode podraznila mi sie tak cera nie wiem czy ją uratuje

po czwarte nie trzyma mi sie makijaz oczu zreszta nie wiem czy dobrze wychodzi

jakis kryzys a stanik zamowilam na allegro mi nie przyszedl, jak jutro nie przyjedzie to...;/
nie chce mi sie isc na ta studniowke, moj chlopak bedzie tylko 5cm odemnie wyzszy, wogole widac taka roznice?

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 22:34   #4978
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julajta Pokaż wiadomość
Mell, kochanie. Pokażę ją razem z butkami, które jutro kupię (!), bo bez nich nie wracam do domu

No niby mam, ale tak jak powiedziałam, ci najfajniejsi, którzy EWENTUALNIE mogliby ze mną iść są ledwo wyżsi.

W sumie mój były TŻ, z którym miałam iść, też był ledwo wyższy, ale nie przeszkadzało mi to. No ale to w końcu był TŻ, nie kolega.

na pewno znajdziesz kogos.... pamietaj.... najwazniejsze to sie dobrze bawic a zawsze mu mozesz powiedziec zeby do zdjecia stanal na palcach albo ty przykucniesz

Cytat:
Napisane przez touch of pink Pokaż wiadomość
NIe mam siostry zawsze mi mama farbowała, Schwarzkopfem. Ale teraz jej nie ma przez jakiś miesiąc, wiec dupa
Strasznie mi żal wydać tyle kasy na farbowanie, na pewno tego nie zrobię.. muszę koleżankę poprosić, tylko że mam dość jasne odrosty i się boję, że coś nie równo wyjdzie..
ehh, no przecież tż mi nie zafarbuje

albo może szamponem sobie zrobię? jak myslicie? nigdy nie uzywałam szamponów, zawsze tylko farby..

wystarczy kupic specjalny grzebyk do farbowania i na pewno wyjdzie ok
Stary 2010-01-28, 22:38   #4979
julajta
Rozeznanie

GG do julajta

Cytat:
Szczescie ze ja nie mam takich problemów Ja niska, a partner wysoki
A to mi pocieszenie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
na pewno znajdziesz kogos.... pamietaj.... najwazniejsze to sie dobrze bawic a zawsze mu mozesz powiedziec zeby do zdjecia stanal na palcach albo ty przykucniesz
Jo, już siebie wyobrażam kucającą
Nie no ja wiem, żeby się dobrze bawić, ale ****a. Chyba naprawdę doła załapałam.

Idę spać.
Stary 2010-01-28, 22:53   #4980
winyl
Zakorzenienie

Pragnienie - gratuluję! Ja to bym się wkurzyła i odeszła pewnie :P. Także podziwiam za mocne nerwy .

Ja jeszcze nigdy nie farbowałam włosów. Nie mam takiej potrzeby, bo zawsze w wakacje się rozjaśniają od słońca, więc jakaś odmiana jest, zresztą lubię ich naturalny kolor, a też wszystkim się podoba . Poza tym przy tych moich kręciołach to chyba już nie dałoby się z nimi nic później zrobić - tak same z siebie są dosyć suche i nieźle się muszę starać, żeby były w dobrej kondycji, a co dopiero po farbowaniu ...

Ferie się kończą .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości