|
|
#2431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Etorebka- część V
Cytat:
Na pewno 26 ? Znowu Emilka no cóż taka "moda" - przeżyję Cytat:
![]() ![]() Niestety nie
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2433 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zadowolona? Tylko, ze Simone ma kolor zblizony do Elvi, ktora juz mam, no i ten zatrzask... Dlatego na razie sie wstrzymujeCytat:
Edytowane przez karolag22 Czas edycji: 2010-01-28 o 22:12 |
||
|
|
|
#2434 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pochwal się Solen - bo chyba jesteś pierwszą osobą która zdecydowała się na jej zakup Widać to na zdjęciach ze 2 - 3 strony temu były wklejane ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
A co do Neny - to taki właśnie granat złamany chabrem
|
||
|
|
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
[
Cytat:
Maggie dzięki! Tak myślałam, że to nie ta (nie wiem, czemu się nie zacytowała Twoja wiadomość )
|
|
#2436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Pisalam juz nawet o nim kilka postów wcześniej
|
|
#2438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2439 | |
|
Rozeznanie
|
Ponieważ jest czerwona to ciekawi mnie, czy też jest śmierdzielem?
Cytat:
Dziś skróciłam sobie pasek w emilce wg Waszych pomysłów. Zrobiłam sobie ozdobny węzeł na jednym boku i jest wreszcie tak jak trzeba. Że też się tak długo męczyłam z tym pasem! |
|
|
|
|
#2440 |
|
Zadomowienie
|
Iduś, nie wiem czemu nie moge zacytowac twojego postu
W kazdym razie, przeczytalam twojego posta o tym zatrzasku w Simon Ale ja i tak na razie sobie szukam wad w torebkach, zeby sobie ulzyc, ze nie moge ich zamowic Zreszta chce poczekac do nowej kolekcji, bo moze nic mnie nie zachwyci ( tfu, tfu ), a wtedy bede przynajmniej miala juz jakies torebki na oku
Edytowane przez karolag22 Czas edycji: 2010-01-28 o 23:01 |
|
|
|
#2441 | ||
|
Zakorzenienie
|
jestem ciekawa kiedy skończą im się emilki
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, z powodu sesji niezbyt często zaglądałam na wizaz, ale obiecałam Iduś, że dam znać, jak coś z Amber się będzie działo... więc niestety muszę napisać, że odkleja się w niej uchwyt od paska na ramię
A założyłam ten pasek tylko raz i wcale nie miałam ciężkiej torby. Sama nie wiem co robić, bo niby na razie nie wygląda na to, żeby miało odpaść, ale brzydko wygląda i mnie wkurza.
|
|
|
|
#2443 | |
|
Zadomowienie
|
Nigdy
---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
Ja zareklamowalam, ale dziewczyny radzily, zeby isc do kaletnika, zeby to porzadnie przyszyl |
|
|
|
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i znalazłam Jeise w tych kolorach (ale może coś przeoczyłam - późna już pora ):http://etorebka.pl/s03.php?f=0010 http://etorebka.pl/s03.php?f=0011 http://etorebka.pl/s03.php?f=0043 http://etorebka.pl/s03.php?f=0054 http://etorebka.pl/s03.php?f=0110 http://etorebka.pl/s03.php?f=0111 w sumie z tych wszystkich to ciemna zieleń podoba mi się najbardziej.. tego koloru o którym piszecie nie znalazłam ;( więc już nie wiem - czy to jest ta dostępna czy to jednak nie ta ![]() Natomiast nr torebki (0010) wskazywałby na to, że ona jest praktycznie od początku istnienia etorebki ale się w detektywa zabawiłam
Edytowane przez assicka Czas edycji: 2010-01-28 o 23:32 |
|
|
|
|
#2445 | ||
|
Zakorzenienie
|
to byłby chyba koszmar
jak długo będą się utrzymywać to myślę, że wizażanki zbuntują się bo to będzie znak rozpoznawczy na ulicy gdyby zaczęli produkować je w innych kolorach to może, może ...
|
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe
w jak dużą ilość się zaopatrzyli ![]() ale jak się skończą, to pewnie będzie za jakiś czas kolejna dostawa ![]() Cytat:
aczkolwiek ja się cieszę że teraz wróciły i dzięki temu mogłam kupić szarą
|
|
|
#2447 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2448 |
|
Zadomowienie
|
Tak pogoniłyście z tymi Emilkami, ze sie wystraszyłam, że może zabraknąć i też zamówiłam dzisiaj szarą
Nie będę katować Was zdjęciami, bez obaw![]() Miałam wielką nadzieję na czarną Andi, ale niestety, nie doczekałam się nie spodziewałam się...Teraz czekam na wiosennę kolekcję, może będzie jakaś fajna czarna i duża
|
|
|
|
#2449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... w każdym razie napisałam to, aby rozwiać wątpliwości wszystkich dziewczyn, które się wahają ze względu na magnes ![]() Ok mam teraz chwilę czasu, jestem w domu to mogę napisać co nieco o torebkach ![]() brązowa Saphire - przede wszystkim bardzo ładny kolor, podobny do Amberlyn. Skórka jest świetnej jakości - typowo gładka (inna niż u Andi, Simon, Elvie ...), mięciutka. Torebka zarówno wypchana jak i z małą zawartością nie traci fasonu i dobrze sie układa. Bez problemu wchodzi na ramię na tych rączkach - nie potrzeba doczepiać paska ![]() Jest zdecydowanie z typu tych "dużych" torebek, bardzo pojemna Podszewka jest koloru bardzo ciemnego brązu, nieszeleszcząca ![]() Ogólnie jestem pod wrażeniem ![]() beżowa Simon - także bardzo mi się podoba. Świetny kolor trudny do określenia. Jest trochę ciemniejsza od Elvie i tak jak mówiłam wpada w beż, a Elvie w szarość. Eko-skórka bardzo fajna, przyjemna w dotyku, mięsista i jak wy to nazywacie "porowata" ? .Trochę się już rozprostowała, więc na chwile wyjęłam z niej rzeczy i powkładałam swoje drobiazgi. Zarówno wypchana jak i z kilkoma rzeczami w środku nie traci kształtu, świetnie się układa.. Według mnie nie nadaje się do noszenia na ramieniu, ponieważ te rączki są zbyt krótkie, ale zawsze można doczepić pasek . Ja ją zamierzam nosić na przedramieniu bo tak wygląda super . Oprócz tego zamek na magnes mi nie przeszkadza .Wydaje mi się, że nie będzie dobra do szkoły jeżeli ktoś nosi ksiązki/zeszyty/teczki A4, ponieważ się nie zamknie. Wejdzie za to na pewno kilka książek i zeszytów A5 i trochę większych. Jak na torebkę tych rozmiarów jest naprawdę pojemna .Podszewka jest jasna, również nieszeleszcząca. Amberlyn - fajna, na pewno zachwyca fasonem bo przypomina kuferek .Kolor jest bardzo ładny, brąz jaki lubię. Skórka jest gruba, a spodziewałam się czegoś cieńszego - miłe zaskoczenie . W dotyku jest "dziwna" - nie pytajcie czemu tak uważam bo naprawdę nie wiem jak to określić. Można powiedzieć, że inna niż wszystkie torebki jakie dotąd kupiłam na etorebce ) i prezent dla TŻ-ta .Dobrze wygląda zarówno wypchana jak i prawie całkiem pusta. Można ją założyć na ramię, ale jeżeli jest wypchana to myślę, że jest to trochę niewygodne. Ja ją noszę na przedramieniu i w ręku To tyle ![]() Cytat:
Jeżeli tak to w sumie różnicy mi to dużej nie robi bo i tak o pewnie nigdy nie założę
Edytowane przez Iduś Czas edycji: 2010-01-28 o 23:58 |
||
|
|
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2451 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie tylko Ty u mnie też już miesiąc sobie dynda
|
|
#2452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie na długo - za miesiąc nowa kolekcja i nam tych wydatków przybędzie sporo ... Ja się nad Jeisą wahałam w kolorze morskim ciemnym - tym który na real fotkach wygląda jak zielony ale narazie zrezygnowałam z niej ... Pewnie rzadko bym ją nosiła ze względu na ten kolor, ale fason mi się podoba - oryginalna jest |
|
|
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawde dziewczyny oszalaly z Emilkami ale zgadzam sie trzeba brac poki sa ja juz raz czekałam i mam za swoje. Gratuluje zakupu Karolina
|
|
#2454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale się poświęciłaś a to nie jest najstarsza kolekcja raczej ... Tak więc już nic nie rozumiem z tego Trzeba by było poprosić dziewczynę z Krakowa która miałaby czas żeby tam się do nich przejść i zrobić real fotki tej Jeisy jasno szaro-zielonej Albo można napisać do etorebki z prośbą oo real fotkę tej Jeisy bo nie wiemy jaki to kolor w rzeczywistości W 1 częsci wątku dziewczyny wklejałuy zdjęcie real które dostały od Pana Krzysztofa - to była torebka Heylyn - to jej zdjęcie : http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=511---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Bo to na pewno nie ten kolor szaropodobny co jest w real katalogu Czyli była jeszcze jakaś na stronie oprócz tych które można znaleźć podmieniając numery w katalogu ... Tak jak pisałam - nawet ją pamiętam ale jak przez mgłę Poza tym w tym katalogu nie ma wszystkich torebek które były od początku etorebki więc może po prostu w pewnym momencie zaczęli numerację od zera ?
|
|
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już sama nie wiem czy zamawiać tą Haddi czy nie...
![]() Mam taką sukienkę (załącznik) kolor taki jak w trzecim załączniku. I już sama nie wiem czy Haddi śliwkowa będzie do tego pasować Czy nie będzie się zlewać?Sukienka jest satynowa a torebka matowa więc na początku wydawało mi się to świetnym pomysłem a po dłuższych przemyśleniach już sama nie wiem Pomóżcie )
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
mhmmm, porwałabym się nawet na kurteczkę, ale jeszcze nie widziałam nic sensownego w tym kolorze.
---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Przyznaj się, którą torebeczkę pokochałaś najbardziej???
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak ma czarny pasek z jakimiś świecidełkami
|
|
|
#2459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2460 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie Szkoda, że nie dałaś znać wcześniej o tym, bo w środę odbierałam osobiście emilkę, to mogłam sprawdzić ![]() a teraz niestety nie będę już miała wolnego, żeby tam jechać ![]() ale może inna dziewczyna z Krakowa się zaoferuje? ![]() Cytat:
(a Jeisa w kolorze butelkowej zieleni też była - może to jakaś pomyłka)?Od tych Waszych rozważań Jeisa też mi się spodobała Cytat:
![]() ale ten kolor z allegro jest nieładny
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.

...
no cóż taka "moda" - przeżyję

Dlatego na razie sie wstrzymuje

A założyłam ten pasek tylko raz i wcale nie miałam ciężkiej torby. Sama nie wiem co robić, bo niby na razie nie wygląda na to, żeby miało odpaść, ale brzydko wygląda i mnie wkurza.
nie spodziewałam się...
Czy nie będzie się zlewać?