Etorebka- część V - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-28, 22:03   #2431
kali765
Zakorzenienie

Dot.: Etorebka- część V

Cytat:
Napisane przez viera Pokaż wiadomość
Wypowiadam się w tym temacie po raz pierwszy, więc po pierwsze:
witajcie
A po drugie, 26 stycznia około 16stej zakupiłam dwie torebki, używając kodu którejś z Was. Decyzja o kupnie była dość, hm, szybka, przypomnialam sobie o kodzie w ostatniej chwili i wzięłam pierwszy lepszy i teraz w ogole nie mogę go sobie przypomnieć, żeby móc zidentyfikować jego Właścicielkę ...
Ale chcę podziękować za kod, tak czy siak=D Dziękuję =D
Witaj
Na pewno 26?
Znowu Emilka no cóż taka "moda" - przeżyję

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Ja emilke lubie, ale na pewno nie jest na pierwszym miejscu moich ulubionych torebek

ojj nie wybaczysz Nam tej Amber
Mnie się Emilka nie podobała, po czasie zaczęła się podobać a teraz to wręcz jej nienawidzę

Niestety nie Za bardzo mnie boli jej wykupienie
Stary 2010-01-28, 22:07   #2432
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Złote są To wina mocnego światła.
ok dziękuję za odpowiedź a już myślałam że wysyłają losowo - raz srebrne raz złote dodatki
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 22:09   #2433
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
witajcie
A po drugie, 26 stycznia około 16stej zakupiłam dwie torebki, używając kodu którejś z Was. Decyzja o kupnie była dość, hm, szybka, przypomnialam sobie o kodzie w ostatniej chwili i wzięłam pierwszy lepszy i teraz w ogole nie mogę go sobie przypomnieć, żeby móc zidentyfikować jego Właścicielkę ...
Witam I jak ci sie torebki sprawuja? Zadowolona?
Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Emilka + Simone to dobry zestaw
Tylko, ze Simone ma kolor zblizony do Elvi, ktora juz mam, no i ten zatrzask... Dlatego na razie sie wstrzymuje
Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Dokładnie, ja nawet wlazłam do jakiejś takiej rupieciarni i pytam się "eeee.... E torebka?" hahah

Edytowane przez karolag22
Czas edycji: 2010-01-28 o 22:12
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 22:16   #2434
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
witajcie

Zamówiłam bordową Solen (cudo, właśnie tego szukałam! *_*) i ... no tak, czarną Emilkę... Ale głównie dlatego, że na gwałt potrzebuję czarnej torebki ))) Na razie kombinuję z tym dopinanym paskiem, który jest za długi
Żałuję, ze nie ma czarnej Any

Z lekkim przerażeniem stwierdzam, że "to wciąga" i już oglądam inne torebki... hmmm...

pozdrawiam Was
Witamy
Pochwal się Solen - bo chyba jesteś pierwszą osobą która zdecydowała się na jej zakup A pasek w Emilce dziewczyny prezentowały jak można zapiąć by go skrócić :złożyć na pół i przełożyć przez jedno oczko, a do drugiego przypiąć Widać to na zdjęciach ze 2 - 3 strony temu były wklejane

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Tą z Avonu mam od soboty, ale chodzę z nią codziennie. Bardzo mi przypadła do gustu. Wiadomo, że cięzarów w torebkach nosić nie można, ale takie podstawowe rzeczy do pracy jak portfel, kosmetyczka, klucze (od domu i od biura), telefon, II śniadanie, polarek (w te mrozy musiałam go mieć) i drobne zakupy spożywcze bez problemu można nosić.

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Widziałam ją, ale bardzo mi się nie podoba

I faktycznie jest bardziej granatowa.
Dziękuję za opis torebeczki z Avonu

A co do Neny - to taki właśnie granat złamany chabrem może będzie jakiś inny fason w tym kolorze ? Musimy zaczekać
Stary 2010-01-28, 22:17   #2435
martini.
Zakorzenienie

[
Cytat:

Zamówiłam bordową Solen (cudo, właśnie tego szukałam! *_*) i ... no tak, czarną Emilkę... Ale głównie dlatego, że na gwałt potrzebuję czarnej torebki ))) Na razie kombinuję z tym dopinanym paskiem, który jest za długi
O, wstaw fotki Solen

Maggie dzięki! Tak myślałam, że to nie ta (nie wiem, czemu się nie zacytowała Twoja wiadomość )
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 22:20   #2436
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
[

O, wstaw fotki Solen

Maggie dzięki! Tak myślałam, że to nie ta (nie wiem, czemu się nie zacytowała Twoja wiadomość )
ok - nie ma sprawy pamiętam jeszcze tą starą kolekcję : wtedy były te Jeisy : biała, granatowa i ta szaro-morska ... A z rok temu dołożyli te co są teraz na stronie ...
Stary 2010-01-28, 22:23   #2437
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Tylko, ze Simone ma kolor zblizony do Elvi, ktora juz mam, no i ten zatrzask... Dlatego na razie sie wstrzymuje

Ten "zatrzask"(chociaż ja bym to magnesem nazwała ) nie jest taki zły .
Pisalam juz nawet o nim kilka postów wcześniej

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 22:39   #2438
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
ok - nie ma sprawy pamiętam jeszcze tą starą kolekcję : wtedy były te Jeisy : biała, granatowa i ta szaro-morska ... A z rok temu dołożyli te co są teraz na stronie ...
No tak, ale ta mi się nie podoba Bo jest taka ostra. Dzięki Tobie odpadł mi wydatek
Stary 2010-01-28, 22:41   #2439
Galilea
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Tadam Moja Andi
Ponieważ jest czerwona to ciekawi mnie, czy też jest śmierdzielem?

Cytat:
Napisane przez sabi Pokaż wiadomość
No masz rację - nie dotarłam. Z duszą na ramieniu wracałam (samochodem) prosto do domu, bez zahaczania o galerie handlowe.
Mam wielką ochotę na solarową emilkę, ale dzisiejsza pogoda w Trójmieście byl zbyt ekstremalna na realizację takich zachcianek
No tak właśnie myślałam. Wiem, co czułaś jadąc w tych warunkach. Ja z konieczności muszę codziennie śmigać po parę razy autkiem "na czas" niezależnie od pogody i ostatnio to mam chyba najgorsze jazdy odkąd zrobiłam prawo jazdy. Jeszcze w czymś takim nie jeździłam (bo ile lat nie było takiej zimy?). Ale i tak się cieszę, że nie chodzę pieszo albo nie jeżdżę tylko komunikacją.

Dziś skróciłam sobie pasek w emilce wg Waszych pomysłów. Zrobiłam sobie ozdobny węzeł na jednym boku i jest wreszcie tak jak trzeba. Że też się tak długo męczyłam z tym pasem!
Galilea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 22:45   #2440
karolag22
Zadomowienie

Iduś, nie wiem czemu nie moge zacytowac twojego postu
W kazdym razie, przeczytalam twojego posta o tym zatrzasku w Simon Ale ja i tak na razie sobie szukam wad w torebkach, zeby sobie ulzyc, ze nie moge ich zamowic Zreszta chce poczekac do nowej kolekcji, bo moze nic mnie nie zachwyci ( tfu, tfu), a wtedy bede przynajmniej miala juz jakies torebki na oku

Edytowane przez karolag22
Czas edycji: 2010-01-28 o 23:01
Stary 2010-01-28, 23:17   #2441
pronunciation
Zakorzenienie

jestem ciekawa kiedy skończą im się emilki
Stary 2010-01-28, 23:22   #2442
peggy_blue
Zakorzenienie

hej dziewczyny, z powodu sesji niezbyt często zaglądałam na wizaz, ale obiecałam Iduś, że dam znać, jak coś z Amber się będzie działo... więc niestety muszę napisać, że odkleja się w niej uchwyt od paska na ramię A założyłam ten pasek tylko raz i wcale nie miałam ciężkiej torby. Sama nie wiem co robić, bo niby na razie nie wygląda na to, żeby miało odpaść, ale brzydko wygląda i mnie wkurza.
peggy_blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 23:27   #2443
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
Nigdy

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Cytat:
Napisane przez peggy_blue Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, z powodu sesji niezbyt często zaglądałam na wizaz, ale obiecałam Iduś, że dam znać, jak coś z Amber się będzie działo... więc niestety muszę napisać, że odkleja się w niej uchwyt od paska na ramię A założyłam ten pasek tylko raz i wcale nie miałam ciężkiej torby. Sama nie wiem co robić, bo niby na razie nie wygląda na to, żeby miało odpaść, ale brzydko wygląda i mnie wkurza.
Mialam to samo Ja zareklamowalam, ale dziewczyny radzily, zeby isc do kaletnika, zeby to porzadnie przyszyl
Stary 2010-01-28, 23:27   #2444
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Ta która jest na stronie teraz jest nefrytowa czyli taka seledynowa ... Jeissa była dawno temu w kolorze granatowym z białymi nitkami (brzydka ) i jeszcze biała i taka szaro-morska jasna : tu w google widać na 2 i 3 zdjęciu to był ten model : http://images.google.pl/images?hl=pl...pell=1&start=0 i dokładnie tą torebkę wklejała dziewczyna w real katalogu To nie jest ta co jest teraz na stronie
przeszukałam wszystkie torebki na etorebce
i znalazłam Jeise w tych kolorach (ale może coś przeoczyłam - późna już pora ):
http://etorebka.pl/s03.php?f=0010
http://etorebka.pl/s03.php?f=0011
http://etorebka.pl/s03.php?f=0043
http://etorebka.pl/s03.php?f=0054
http://etorebka.pl/s03.php?f=0110
http://etorebka.pl/s03.php?f=0111

w sumie z tych wszystkich to ciemna zieleń podoba mi się najbardziej..
tego koloru o którym piszecie nie znalazłam ;( więc już nie wiem - czy to jest ta dostępna czy to jednak nie ta

Natomiast nr torebki (0010) wskazywałby na to, że ona jest praktycznie od początku istnienia etorebki
ale się w detektywa zabawiłam

Edytowane przez assicka
Czas edycji: 2010-01-28 o 23:32
assicka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 23:28   #2445
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Nigdy
to byłby chyba koszmar jak długo będą się utrzymywać to myślę, że wizażanki zbuntują się bo to będzie znak rozpoznawczy na ulicy
gdyby zaczęli produkować je w innych kolorach to może, może ...
Stary 2010-01-28, 23:35   #2446
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
ciekawe w jak dużą ilość się zaopatrzyli
ale jak się skończą, to pewnie będzie za jakiś czas kolejna dostawa

Cytat:
to byłby chyba koszmar jak długo będą się utrzymywać to myślę, że wizażanki zbuntują się bo to będzie znak rozpoznawczy na ulicy
gdyby zaczęli produkować je w innych kolorach to może, może ...
pewnie tak aczkolwiek ja się cieszę że teraz wróciły i dzięki temu mogłam kupić szarą
Stary 2010-01-28, 23:41   #2447
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
pewnie tak aczkolwiek ja się cieszę że teraz wróciły i dzięki temu mogłam kupić szarą
chyba żadna firma nie może na tak długą metę produkować jednego modelu.... bo to byłoby nudne...nie szukaliby nowych inspiracji tylko szli na łatwiznę
Stary 2010-01-28, 23:47   #2448
KarolinaPW
Zadomowienie

Tak pogoniłyście z tymi Emilkami, ze sie wystraszyłam, że może zabraknąć i też zamówiłam dzisiaj szarąNie będę katować Was zdjęciami, bez obaw
Miałam wielką nadzieję na czarną Andi, ale niestety, nie doczekałam się druga w kolejce była czarna Ana, ale jak przyszło co do czego to też już wykupiona nie spodziewałam się...
Teraz czekam na wiosennę kolekcję, może będzie jakaś fajna czarna i duża
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 23:56   #2449
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Iduś, nie wiem czemu nie moge zacytowac twojego postu
W kazdym razie, przeczytalam twojego posta o tym zatrzasku w Simon Ale ja i tak na razie sobie szukam wad w torebkach, zeby sobie ulzyc, ze nie moge ich zamowic Zreszta chce poczekac do nowej kolekcji, bo moze nic mnie nie zachwyci ( tfu, tfu), a wtedy bede przynajmniej miala juz jakies torebki na oku
Jasne, rozumiem ... w każdym razie napisałam to, aby rozwiać wątpliwości wszystkich dziewczyn, które się wahają ze względu na magnes

Ok mam teraz chwilę czasu, jestem w domu to mogę napisać co nieco o torebkach

brązowa Saphire - przede wszystkim bardzo ładny kolor, podobny do Amberlyn.
Skórka jest świetnej jakości - typowo gładka (inna niż u Andi, Simon, Elvie ...), mięciutka.
Torebka zarówno wypchana jak i z małą zawartością nie traci fasonu i dobrze sie układa.
Bez problemu wchodzi na ramię na tych rączkach - nie potrzeba doczepiać paska
Jest zdecydowanie z typu tych "dużych" torebek, bardzo pojemna .
Podszewka jest koloru bardzo ciemnego brązu, nieszeleszcząca
Ogólnie jestem pod wrażeniem

beżowa Simon - także bardzo mi się podoba. Świetny kolor trudny do określenia.
Jest trochę ciemniejsza od Elvie i tak jak mówiłam wpada w beż, a Elvie w szarość.
Eko-skórka bardzo fajna, przyjemna w dotyku, mięsista i jak wy to nazywacie "porowata" ? .
Trochę się już rozprostowała, więc na chwile wyjęłam z niej rzeczy i powkładałam swoje drobiazgi. Zarówno wypchana jak i z kilkoma rzeczami w środku nie traci kształtu, świetnie się układa.. Według mnie nie nadaje się do noszenia na ramieniu, ponieważ te rączki są zbyt krótkie, ale zawsze można doczepić pasek . Ja ją zamierzam nosić na przedramieniu bo tak wygląda super . Oprócz tego zamek na magnes mi nie przeszkadza .
Wydaje mi się, że nie będzie dobra do szkoły jeżeli ktoś nosi ksiązki/zeszyty/teczki A4, ponieważ się nie zamknie. Wejdzie za to na pewno kilka książek i zeszytów A5 i trochę większych. Jak na torebkę tych rozmiarów jest naprawdę pojemna .
Podszewka jest jasna, również nieszeleszcząca.

Amberlyn - fajna, na pewno zachwyca fasonem bo przypomina kuferek .
Kolor jest bardzo ładny, brąz jaki lubię. Skórka jest gruba, a spodziewałam się czegoś cieńszego - miłe zaskoczenie . W dotyku jest "dziwna" - nie pytajcie czemu tak uważam bo naprawdę nie wiem jak to określić. Można powiedzieć, że inna niż wszystkie torebki jakie dotąd kupiłam na etorebce . Jest na pewno bardzo pakowna, oprócz moich klamotów zmieściłam tam również rzeczy na w-f (1 rok studiów ) i prezent dla TŻ-ta .
Dobrze wygląda zarówno wypchana jak i prawie całkiem pusta.
Można ją założyć na ramię, ale jeżeli jest wypchana to myślę, że jest to trochę niewygodne.
Ja ją noszę na przedramieniu i w ręku . Jedyne do czego mogę się przyczepić to tak jak już wspominałam ciężko chodzący zamek i szeleszcząca podszewka.

To tyle

Cytat:
Napisane przez peggy_blue Pokaż wiadomość
Ale chodzi Ci o tej doczepiany pasek tak ?
Jeżeli tak to w sumie różnicy mi to dużej nie robi bo i tak o pewnie nigdy nie założę

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Edytowane przez Iduś
Czas edycji: 2010-01-28 o 23:58
Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 00:03   #2450
martini.
Zakorzenienie

Cytat:

tego koloru o którym piszecie nie znalazłam ;( więc już nie wiem - czy to jest ta dostępna czy to jednak nie ta

Natomiast nr torebki (0010) wskazywałby na to, że ona jest praktycznie od początku istnienia etorebki
O matko, dzięki To ja już nic nie rozumiem
Stary 2010-01-29, 01:54   #2451
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dobra_wróżka Pokaż wiadomość
Tylko ja jak nawiedzona nie odczepiłam metki od torebki
Nie tylko Ty u mnie też już miesiąc sobie dynda
Stary 2010-01-29, 08:17   #2452
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, ale ta mi się nie podoba Bo jest taka ostra. Dzięki Tobie odpadł mi wydatek
nie na długo - za miesiąc nowa kolekcja i nam tych wydatków przybędzie sporo ... Ja się nad Jeisą wahałam w kolorze morskim ciemnym - tym który na real fotkach wygląda jak zielony ale narazie zrezygnowałam z niej ... Pewnie rzadko bym ją nosiła ze względu na ten kolor, ale fason mi się podoba - oryginalna jest
Stary 2010-01-29, 08:22   #2453
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Tak pogoniłyście z tymi Emilkami, ze sie wystraszyłam, że może zabraknąć i też zamówiłam dzisiaj szarąNie będę katować Was zdjęciami, bez obaw
Miałam wielką nadzieję na czarną Andi, ale niestety, nie doczekałam się druga w kolejce była czarna Ana, ale jak przyszło co do czego to też już wykupiona nie spodziewałam się...
Teraz czekam na wiosennę kolekcję, może będzie jakaś fajna czarna i duża
naprawde dziewczyny oszalaly z Emilkami ale zgadzam sie trzeba brac poki sa ja juz raz czekałam i mam za swoje. Gratuluje zakupu Karolina

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 08:43   #2454
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:

ale się poświęciłaś no rzeczywiście na stronie etorebki by jej nie było ... ja już nic nie rozumiem bo granatową ze starej kolekcji znalazłaś ... Hmmm a co do numeracji to nie do końca musi być stara torebka bo pod numerem 1 kryje się : http://etorebka.pl/s03.php?f=0001 Caroline a to nie jest najstarsza kolekcja raczej ... Tak więc już nic nie rozumiem z tego
Trzeba by było poprosić dziewczynę z Krakowa która miałaby czas żeby tam się do nich przejść i zrobić real fotki tej Jeisy jasno szaro-zielonej Albo można napisać do etorebki z prośbą oo real fotkę tej Jeisy bo nie wiemy jaki to kolor w rzeczywistości W 1 częsci wątku dziewczyny wklejałuy zdjęcie real które dostały od Pana Krzysztofa - to była torebka Heylyn - to jej zdjęcie : http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=511

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

Martini znalazłam real fotkę tej Jeisy jasniejszej co jest na stronie : http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=889786935 Myślę że to rozwieje Twoje wątpliwości Bo to na pewno nie ten kolor szaropodobny co jest w real katalogu Czyli była jeszcze jakaś na stronie oprócz tych które można znaleźć podmieniając numery w katalogu ... Tak jak pisałam - nawet ją pamiętam ale jak przez mgłę
Poza tym w tym katalogu nie ma wszystkich torebek które były od początku etorebki więc może po prostu w pewnym momencie zaczęli numerację od zera ?
Stary 2010-01-29, 09:08   #2455
kali765
Zakorzenienie

Ja już sama nie wiem czy zamawiać tą Haddi czy nie...
Mam taką sukienkę (załącznik) kolor taki jak w trzecim załączniku. I już sama nie wiem czy Haddi śliwkowa będzie do tego pasować Czy nie będzie się zlewać?
Sukienka jest satynowa a torebka matowa więc na początku wydawało mi się to świetnym pomysłem a po dłuższych przemyśleniach już sama nie wiem Pomóżcie(zdjęcia sukienki nie zachwycają - robiłam je na szybko, a po za tym światło jest okropne )
Stary 2010-01-29, 09:13   #2456
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tak pudrowy róż może jakiś szaliczek albo chusta ?
mhmmm, porwałabym się nawet na kurteczkę, ale jeszcze nie widziałam nic sensownego w tym kolorze.

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
a no

to dodam tylko, że suwak opornie chodzi, ale TŻ już się tym zajął
Przyznaj się, którą torebeczkę pokochałaś najbardziej???
Stary 2010-01-29, 09:17   #2457
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Ja już sama nie wiem czy zamawiać tą Haddi czy nie...
Mam taką sukienkę (załącznik) kolor taki jak w trzecim załączniku. I już sama nie wiem czy Haddi śliwkowa będzie do tego pasować Czy nie będzie się zlewać?
Sukienka jest satynowa a torebka matowa więc na początku wydawało mi się to świetnym pomysłem a po dłuższych przemyśleniach już sama nie wiem Pomóżcie(zdjęcia sukienki nie zachwycają - robiłam je na szybko, a po za tym światło jest okropne )
kochana a jakie buciki chcesz od niej zalozyc? Ona po pod biustem czarny pasek? ja bym jednak wziela czarna kopertowke do reki do niej Hadii jakos z nia nie widze

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 09:21   #2458
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
kochana a jakie buciki chcesz od niej zalozyc? Ona po pod biustem czarny pasek? ja bym jednak wziela czarna kopertowke do reki do niej Hadii jakos z nia nie widze
Właśnie buty chcę czarne ... i tak ma czarny pasek z jakimiś świecidełkami
Stary 2010-01-29, 09:27   #2459
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:

Boże! Jasno kremowa.... i beżowo-kremowa!!!!!!! Zakochałam się.. śliczne... nie wiem jakby mi się nosiła, ale jest piękna!
Stary 2010-01-29, 09:28   #2460
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
chyba żadna firma nie może na tak długą metę produkować jednego modelu.... bo to byłoby nudne...nie szukaliby nowych inspiracji tylko szli na łatwiznę
w sumie nie powinna niech wymyślą nową kultową torebkę

Cytat:
O matko, dzięki To ja już nic nie rozumiem
Ja też nie
Szkoda, że nie dałaś znać wcześniej o tym, bo w środę odbierałam osobiście emilkę, to mogłam sprawdzić
a teraz niestety nie będę już miała wolnego, żeby tam jechać
ale może inna dziewczyna z Krakowa się zaoferuje?

Cytat:
nie na długo - za miesiąc nowa kolekcja i nam tych wydatków przybędzie sporo ... Ja się nad Jeisą wahałam w kolorze morskim ciemnym - tym który na real fotkach wygląda jak zielony ale narazie zrezygnowałam z niej ... Pewnie rzadko bym ją nosiła ze względu na ten kolor, ale fason mi się podoba - oryginalna jest
hm.. tylko nie wiem, dokładnie jak jest z tym zielonym - jedna dziewczyna wkleiła zdjęcie morskiej i wyglądała jak morska, a druga wkleiła zdjęcie morskiej i wyglądała jak butelkowa zieleń (a Jeisa w kolorze butelkowej zieleni też była - może to jakaś pomyłka)?
Od tych Waszych rozważań Jeisa też mi się spodobała

Cytat:
ale się poświęciłaś no rzeczywiście na stronie etorebki by jej nie było ... ja już nic nie rozumiem bo granatową ze starej kolekcji znalazłaś ... Hmmm a co do numeracji to nie do końca musi być stara torebka bo pod numerem 1 kryje się : http://etorebka.pl/s03.php?f=0001 Caroline a to nie jest najstarsza kolekcja raczej ... Tak więc już nic nie rozumiem z tego
Trzeba by było poprosić dziewczynę z Krakowa która miałaby czas żeby tam się do nich przejść i zrobić real fotki tej Jeisy jasno szaro-zielonej Albo można napisać do etorebki z prośbą oo real fotkę tej Jeisy bo nie wiemy jaki to kolor w rzeczywistości W 1 częsci wątku dziewczyny wklejałuy zdjęcie real które dostały od Pana Krzysztofa - to była torebka Heylyn - to jej zdjęcie : http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=511

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

Martini znalazłam real fotkę tej Jeisy jasniejszej co jest na stronie : http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=889786935 Myślę że to rozwieje Twoje wątpliwości Bo to na pewno nie ten kolor szaropodobny co jest w real katalogu Czyli była jeszcze jakaś na stronie oprócz tych które można znaleźć podmieniając numery w katalogu ... Tak jak pisałam - nawet ją pamiętam ale jak przez mgłę
Poza tym w tym katalogu nie ma wszystkich torebek które były od początku etorebki więc może po prostu w pewnym momencie zaczęli numerację od zera ?
ja już zwariowałam
ale ten kolor z allegro jest nieładny

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości