Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :) - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-29, 10:57   #4711
anoxa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :)

czesc dziewczyny

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
A mi juz któraś osoba powiedziała, że będzie chłopczyk... pierwsza osoba to babcia z którą mieszkamy, narazie z 3 prawnukami sie nie pomylila... no zobaczymy jak to będzie. W każdym bądź razie 3 osoby, którym mówiłam, że w tej ciąży bardzo odrzucają mnie różne zapachy, wszystkie 3 mówiły, że jak były w ciąży z synami, to właśnie tak mieli, czego nie mieli wcześniej przy córkach... czy też później ciekawa jestem. Bo i moja mama tak miała, i teściowa, i wczoraj z chrzestną rozmawiałam i to samo mi mówi hahaha

Jezu ale sie naodśnieżałam z rana...
ale na to chyba jednak nie ma reguly moja siostra pierwsza ciaze jak chodzilo wszystko jej smierdzialo miala brzydka buzie i urodzila faktycznie dziewczynke a druga buzke miala ladna ogolnie czula sie dobrze nie pamietam jak z zapachami bylo no ale ogolnie druga ciaze przechodzila zupelnie przeciwnie do tej pierwszej i co? i urodzila sie druga corcia
a mi jedni mowia ze chlopak bo ladnie wygladam a inni ze dziewczynka bo zmienilam sie na buzi czyz by byly blizniaki? nieeeeee

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
A ja mam dylemat, bo od zawsze chciałam mieć łóżeczko turystyczne, bo zawsze jakbyśmy gdzieś jechali czy na noc można je łatwo spakować i w ogóle jak dziecko uczy się wstawać czy siedzi w łóżeczku nie udeży się o drewniane szczebelki, ale ostatnio zaczęły mi się coraz bardziej podobać te drewniane łóżeczka, bo można baldachim ładnie zrobić i w ogóle ładniej wyglądają. Nie wiem co robić, ale mam jeszcze troszkę czasu może się w końcu zdecyduje. Chyba, że wy pomogłybyście mi podjąć decyzje.
nie wiem kochana co Ci doradzic bo ja jestem zwolenniczka zwyklych drewnianych lozeczek sporo osob co znam mialo te turystyczne i nie narzekalo sprawdzaja sie one chyba najbardziej w chwili gdy duzo podrozujemy ja mam o tyle dobrze ze turystyczne dostane od siostry wiec jak gdzies bedziemy jechali to nie bedzie problemu
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 10:58   #4712
bassienkaw
Zakorzenienie

A ja odliczam czas do końca dniówki... chciałabym już do domu. Kurcze trzy tygodnie pracy w tej firmie już za mną, nieźle

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 11:00   #4713
papeteria
Zakorzenienie

A ja wyciągłam pierożki z kapustą i grzybami z zamrażarki od mami. Więc dziś szybki obiadek. Ale jutro chyba zrobię tę tortille
Jutro mam też zaliczenia z kosmetologii więc dziś muszę się trochę pouczyć . Dlaczego tak ciężko się zabrać do nauki
Ale też trzeba wyjść dzisiaj na zakupki, bo zapasy w lodowce się kończą.

bassienkaw no już prawie miesiac

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-01-29 o 11:02
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 11:09   #4714
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
ja mam 18.02 wiec jeszcze troche czasu zeby na dziewczynki sie odwrocilo

tez mam smaka na kisiel na szczescie w sklepie mnie ochota naszla i kupilam

ide na spacer z psiakiem bo taka piekna pogoda. trzeba sie przewietrzyc troche. a potem zabieram sie za obiad. dzis pizze robie
a tak wlasnie przed chwilka o tobie myslalam ze cos ostatnio malo sie odzywasz
ja tez ide chyba na zakupy puki snieg nie pada a robie an obiad ta zapiekanke z mieska mielonego i makaronem

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
A ja odliczam czas do końca dniówki... chciałabym już do domu. Kurcze trzy tygodnie pracy w tej firmie już za mną, nieźle
a jak atmosfera? kiedy chcesz isc na zwolnienie?
Stary 2010-01-29, 11:39   #4715
bassienkaw
Zakorzenienie

Wiesz co atmosfera tutaj u nas w dziale handlowców super... nie można narzekać, szefowie narazie na Nas jakoś szczególnie nie naciskają, przyjęto wraz ze mną 5 innych osób, więc całkiem fajnie. Czuję jednak bezsensowność tego co robię, pustosłowność tego co mówię ludziom, a co każą mi mówić, zresztą jak bym nie mówiła tak, czy nie pisała tak, to bym guzik z tego miała, zero zainteresowania... i nie wiem sama. Najchętniej już bym poszła na zwolnienie, bo wkurza mnie to że bezowocna jest moja praca, a nawet jak cos się sprzeda to takie ciu... la... nie... ludzi!
A z drugiej strony fajnie by bylo mieć te 500zł więcej

Stary 2010-01-29, 11:53   #4716
anoxa
Zakorzenienie

a ile musisz jeszcze pracowac zeby miec te 500zl wiecej?
Stary 2010-01-29, 12:01   #4717
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
A ja mam dylemat, bo od zawsze chciałam mieć łóżeczko turystyczne, bo zawsze jakbyśmy gdzieś jechali czy na noc można je łatwo spakować i w ogóle jak dziecko uczy się wstawać czy siedzi w łóżeczku nie udeży się o drewniane szczebelki, ale ostatnio zaczęły mi się coraz bardziej podobać te drewniane łóżeczka, bo można baldachim ładnie zrobić i w ogóle ładniej wyglądają. Nie wiem co robić, ale mam jeszcze troszkę czasu może się w końcu zdecyduje. Chyba, że wy pomogłybyście mi podjąć decyzje.
ja też jestem za łóżeczkiem turystycznym i na pewno takie kupie na wizazu jest wątek o tym pocztaj może ci to pomoże podjąc decyzje
Cytat:
Kwiatuszku ile ludzi tyle opinii. Ja przy Łucji miałam turystyczne, dla drugiego dziecka też właśnie takie kupię. Nam się sprawdziło, ale też prawdą jest, że drewnianego nie mieliśmy, by porównać. Dużo bajerów w łóżeczku, kieszenie, przewijak, płozy do bujania. Ogólnie tak jak mówisz, dziecko nie poobijane, nasza to straszny dzikus jest, i ogólnie przyzwyczaiłam się, jestem zadowolona
a czy mogłabyś mi powiedzieć który ty model miałaś bo pisałyśmy już kiedyś o tym ale nie dowiedziiałam się w końcu który model bo mówiłaś że miało te rączki do podnoszenia i płozy do bujania ale w jedynym modelu który ma rączki nie ma płoz a w innych z płozami nie ma rączek zresztą pokaże modele może rozpoznasz
http://www.arti.pl/lozeczko-arti-medium_prod116.html
to jest ten z rączkami
http://www.arti.pl/lozeczko-arti-del...s_prod128.html
a to jest z płozami i innymi bajerami i nie wiem który z tych 2 wybrać bo w sumie jestem zdecydowana na tą firme bo chwalona jest
Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
A ja wyciągłam pierożki z kapustą i grzybami z zamrażarki od mami. Więc dziś szybki obiadek. Ale jutro chyba zrobię tę tortille
Jutro mam też zaliczenia z kosmetologii więc dziś muszę się trochę pouczyć . Dlaczego tak ciężko się zabrać do nauki
Ale też trzeba wyjść dzisiaj na zakupki, bo zapasy w lodowce się kończą.

bassienkaw no już prawie miesiac
ja też mam jutro zaliczenie i w niedziele egzamin i jeszcze się nie zabrałam do nauki nawet nie chce mi sie o tym myśleć jakoś wogóle nie umiem się ogarnąć jak się dowiedziałam o ciąży to to najważniejsze a wszytsko inne mam w ..... a przeciez trzeba cos robic wiec na pewno nie zrezygnuje ze studiów ale mi sie taaaak nie chceeeeeeeeeeeee chyba ten rok poprostu będe się ślizgać byle tylko zaliczac ;/
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 12:17   #4718
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
No to teraz dziewczynki dla równowagi, po tych wszystkich zgrabniutkich i śliczniutkich brzuszkach, wrzucam taki nieco mniej zgrabny i spory jak na 15 tydzień i 2 dni
ładniutki

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczynki! Ja sama nie wiem jak dać na imię! Bo to co mi sie podoba, nie koniecznie podoba się TŻ. Najchętniej nazwałabym Dominik, Olek lub Michał A fotki jako takiej nie mam tylko główka.
łaaaa

a ja ide dzisiaj na 4D na 18..

a wcześniej jadę na zakupy, chce kurtę kupić, wczoraj kupiłam czerwone oficerki.

Mam doła z tym wynajmem... sama już nie wiem co robić.... TŻ się zgodził ale cały czas mi dogaduje, ze ciasno, że to, że tamto...
ech
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 12:20   #4719
bassienkaw
Zakorzenienie

No musze pracowac do połowy marca, i wtedy sie wogole dowiem czy dostane podwyzke... i wiecie gadalam dzisiaj z ta dziewcyzna,co tu jest 3 lata i radzila mnie bym teraz juz uciekala na L4, bo np szefowie moga powiedziec,ze narazie malo sprzedajemy... i ze nie daja podwyzki jeszcze albo cos...
i mysle wlasnie jak to jest... w sumie juz od lutego jestem chroniona, bo minie 12 tydzien ciazy... wiec musza mi umowe przedluzyc do konca ciazy. Orientujecie sie jak to jest, czy bede musiala podjechac i podpisac umowe... czy moge po prostu slac im L4, nie muszac pojawiac sie w firmie...

co do lozeczek... to tu widze,wiele opcji:
http://allegro.pl/item894534328_koje...y_hurtowe.html

http://allegro.pl/item889710718_loze..._warszawa.html

http://allegro.pl/item899845873_loze..._przewija.html

a zaraz znajde takie jak my mamy... oj chyba nie znajde, bo nie widze ich na allegro

Stary 2010-01-29, 12:25   #4720
niezawsze
Zakorzenienie

Zuziunia nie przejmuj sie tz. Ciasno tzn. ile pokoi? Zobacz inni mieszkaja w 1 pokoju i jakos sobie radza. Ciesz sie, ze masz wybor. Moj tz narazie boi sie kupowac wiekszego mieszkanka a ja juz bym chciala i co sama nic nie zrobie A my juz sie ledwo miescimy z duzym psem i najgorsze to to, ze to tz zajmuje najwiecej miejsca Daj znac jak wrocisz z usg.
Ja znikam z piesem i na zakupy. Dzis piatek moj tz ma sesje i znow bede siedziala w weekend w domu nuuuuuuudaaaaaaaaaa.

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 12:30   #4721
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Zuziunia nie przejmuj sie tz. Ciasno tzn. ile pokoi? Zobacz inni mieszkaja w 1 pokoju i jakos sobie radza. Ciesz sie, ze masz wybor. Moj tz narazie boi sie kupowac wiekszego mieszkanka a ja juz bym chciala i co sama nic nie zrobie A my juz sie ledwo miescimy z duzym psem i najgorsze to to, ze to tz zajmuje najwiecej miejsca Daj znac jak wrocisz z usg.
Ja znikam z piesem i na zakupy. Dzis piatek moj tz ma sesje i znow bede siedziala w weekend w domu nuuuuuuudaaaaaaaaaa.
2 pokoje kuchnia, mamy kilka opcji do wyboru... nawet mieszkanie wolno stojące...
nie wiem o co mu chodzi... ja mieszkałam w ponad 100m z rodzicami a teraz jestem u niego gdzie w 4 osoby mamy do dyspozycji 38m i nie narzekam...
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 12:33   #4722
niezawsze
Zakorzenienie

No wlasie poki dzidzia mala to 2 pokoje starcza. Przeciez cyba i tak nie jest to wasze docelowe mieszkanie prawda? Mlodzi jestescie jeszcze. Uwazam, ze jak w miescie to i na benzynie zaoszczedzicie no i tanszy wynajem to moze cos na wlasne zaoszczedzicie wtedy.

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 12:37   #4723
bassienkaw
Zakorzenienie

Ja już kilka razy pisałam, my mieszkamy z babcią, ona w jednym swoim małym pokoju, my w drugim trochę większym... Jest już Łucja na świecie, będzie i drugie dziecko... nie mamy balkonu, a to duży minus zwłaszcza latem... będzie jedno turystyczne łóżeczko od maleństwa, drugie od Lucji, sofka rozkładana, a raczej wyciągana... teraz chwilowo jeszcze jest stare turystyczne... wiadomo i my też gdzieś musimy spać, mamy duże łóżko... i jakoś dajemy radę, nie narzekam
Własne, choć z babcią mieszkanie jeszcze na pół dzielone, choć ciasne... ale bez kredytów, bez obawy czy damy rade do wypłaty itd

Stary 2010-01-29, 12:39   #4724
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
No musze pracowac do połowy marca, i wtedy sie wogole dowiem czy dostane podwyzke... i wiecie gadalam dzisiaj z ta dziewcyzna,co tu jest 3 lata i radzila mnie bym teraz juz uciekala na L4, bo np szefowie moga powiedziec,ze narazie malo sprzedajemy... i ze nie daja podwyzki jeszcze albo cos...
i mysle wlasnie jak to jest... w sumie juz od lutego jestem chroniona, bo minie 12 tydzien ciazy... wiec musza mi umowe przedluzyc do konca ciazy. Orientujecie sie jak to jest, czy bede musiala podjechac i podpisac umowe... czy moge po prostu slac im L4, nie muszac pojawiac sie w firmie...
a to moze jesli masz sile to popracuj do polowy marca w gruncie rzeczy to tylko poltora miesiaca zostalo luty to krotki miesiac i zobaczysz czy dadza ci podwyzke czy nie jesli nie to zwolnic i tak cie nie moga

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
kochana ja tez siedze do poludnia sama w domu i ostatnio mnie to cieszy jak nic innego bo caly czas mi sie spac chce

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
2 pokoje kuchnia, mamy kilka opcji do wyboru... nawet mieszkanie wolno stojące...
nie wiem o co mu chodzi... ja mieszkałam w ponad 100m z rodzicami a teraz jestem u niego gdzie w 4 osoby mamy do dyspozycji 38m i nie narzekam...
jeszcze macie troche czasu na podjecie decyzji a dwa pokoje przy malutkim dziecku to w zupelnosci wystarczajaca opcja tak mi sie wydaje
Stary 2010-01-29, 12:43   #4725
bassienkaw
Zakorzenienie

Anoxa wlasnie sama nie wiem, najgorszy problem jest taki, że teraz ta super ekipa, którą tak polubialam przenosi się piętro niżej, a my zostaniemy z dwoma typkami, którzy są do bani, najgorszy jest Artur który wraca od poniedziałku, co był na zwolnieniu od psychiatry bo zwariował tu w pracy, jest ciężkim człowiekiem i kawał skur... czy... byka z niego! Rzekłabym nawet, że skur... wie... la! Robi tutaj pod każdym, robi koło dupy, i można przy nim sfiksować. Pojawia się co jakiś czas tutaj i atmosfera w momencie robi się tragiczna

Stary 2010-01-29, 12:43   #4726
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już kilka razy pisałam, my mieszkamy z babcią, ona w jednym swoim małym pokoju, my w drugim trochę większym... Jest już Łucja na świecie, będzie i drugie dziecko... nie mamy balkonu, a to duży minus zwłaszcza latem... będzie jedno turystyczne łóżeczko od maleństwa, drugie od Lucji, sofka rozkładana, a raczej wyciągana... teraz chwilowo jeszcze jest stare turystyczne... wiadomo i my też gdzieś musimy spać, mamy duże łóżko... i jakoś dajemy radę, nie narzekam
Własne, choć z babcią mieszkanie jeszcze na pół dzielone, choć ciasne... ale bez kredytów, bez obawy czy damy rade do wypłaty itd
dokladnie bez kredytow ciasne ale wlasne

a dzidzia i tak na poczatek pewnie bedzie spala u was w pokoju bynajmniej ja sobie nie wyobrazam zeby lozeczko stalo w osobnym pokoju przy takim maluszku a z mezem i tak sie kluce caly czas bo on twierdzi ze dzidzia bedzie spala z nami w lozku i jak takiemu wytlumaczyc ze pozniej ciezko oduczyc ze do wiekszy problem niz kozysc? chyba tylko jeden sposob na to mam...
Stary 2010-01-29, 12:45   #4727
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Właśnie jak turystyczne to za takimi się bym oglądała, żeby miało te płozy do bujania.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 12:45   #4728
anoxa
Zakorzenienie

basienka to jesli naprawde bedzie kiepsko to nawet nie powinnas sie zastanawiac i isc na zwolnienie zeby nie stresowac siebie i dzidzi
Stary 2010-01-29, 12:53   #4729
bassienkaw
Zakorzenienie

Takie turystyczne sa bardzo fajne.... mysle,ze maja duzo bajerow, teraz widzialam,ze nawet z wibracjami sa...
Co do spania dziecka w lozku rodzicow, to ja jestem na NIE... nasza Łucja nie spała nigdy z Nami, nigdy nie szła do Nas do łóżka... Obydwoje bylismy z mezem zdania,ze po to ma swoje lozeczko by tam spała.

A co do pracy, to zobaczymy... przyszły tydzień na pewno będę. Zobaczymy potem.

Stary 2010-01-29, 13:04   #4730
papeteria
Zakorzenienie

wiolek chyba mam takie samo podejscie do nauki
zuziunia zdaj relacje po powrocie jak myslisz malenstwo sie ujawni?
bassienkaw a czy teraz nie jest sie chronionym od poczatku ciazy?
Pytam, bo wiem, ze w 2009 przepisy sie zmienily ze mozna cala ciaze byc na l-4 , ale jak z tym okresem ochronnym to nie wiem.Ale ktos juz tu chyba poruszył ten temat w sieci powinnas gdzies znalezc

Basia...Co za typ.... .To faktycznie spokojna praca jak koles sfiksował
Stary 2010-01-29, 13:06   #4731
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość

Ja tam tez chciałam dziewczynkę!!! I co? Ale wewnętrznie czułam ze będzie to chłop i naokoło wszyscy mówili ze bedzie chłopak i co? wykrakali. A niech to byle był zdrowy. Także zwróćcie uwagę co mówią inni
a ja wewnetrznie czuje ze bedzie dziewczynka, z synem mialam tez racje...inni mowia ze dziewczynka...ale wazne by zdrowe
Cytat:
my mamy drewniane i turystyczne zlozone jak jedizemy do pl czy gdzies

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
ładniutki

Mam doła z tym wynajmem... sama już nie wiem co robić.... TŻ się zgodził ale cały czas mi dogaduje, ze ciasno, że to, że tamto...
ech
my mamy 3 pokoje z tym ze salon jest z kuchnia razem...mamy 78 m i ogrod, garaz, piwnica bo wynajmujemy pol domku

obkupilam sie dzis...mam 3 nowe sweterki na brzuszek
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 13:08   #4732
papeteria
Zakorzenienie

Z tym spaniem to faktycznie nie ma co przyzwyczajac.
Ja tez jestem zdania, ze w swoim lozeczku
Ostatnio kolezanka opowiadała, ze spała z męzem i do łóżka wszedł ich dwuletni synek i sciagnal pampersa ona niczego nieswiadoma obudziła sie jak poczuła mokro, a maly ostro spał
Ale to nie chodzi juz o to sikanie ale o to by sie nie przyzwyczailo bo potem faktycznie moze byc ciezko

Czy jecie rybki z puszki takie w sosie pomidorowym???

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-01-29 o 13:09
Stary 2010-01-29, 13:09   #4733
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Takie turystyczne sa bardzo fajne.... mysle,ze maja duzo bajerow, teraz widzialam,ze nawet z wibracjami sa...
Co do spania dziecka w lozku rodzicow, to ja jestem na NIE... nasza Łucja nie spała nigdy z Nami, nigdy nie szła do Nas do łóżka... Obydwoje bylismy z mezem zdania,ze po to ma swoje lozeczko by tam spała.

A co do pracy, to zobaczymy... przyszły tydzień na pewno będę. Zobaczymy potem.
ja tez jestem zdania ze dziecko powinno spac w swoim lozeczku. moja siostra spala z corka od jej urodzenia. mala ma teraz 4 lata i dalej spi z mama a szwagier w drugim pokoju porazka jak dla mnie. tylko ciekawe co bedzie jak sie dzidzia urodzi ja to sie boje ze mnie maz z lozka wygoni hi hi
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 13:10   #4734
bassienkaw
Zakorzenienie

Papeteria powiem Ci jedno, pamietam na poprzednim watku jak dziewczyny w czasie karmienia na poczatku braly dzieci do lozka.... na miesiac chocby. Takie malenstwo po takim czasie potrafilo sie przyzwyczaic... i drzec drzec drzec w swoim lozeczku. Nasza nigdy z nami nie spala, i cale szczescie po problemie mamy

A co do ochrony w czasie ciazy to nawet nie wiem, tez mi sie tak zdaje,ale nie jestem pewna... ale teraz i tak jestem juz chroniona w sumie

Stary 2010-01-29, 13:11   #4735
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość

Czy jecie rybki z puszki takie w sosie pomidorowym???
a nie wolno
Stary 2010-01-29, 13:17   #4736
bassienkaw
Zakorzenienie

Tak jemy... mówiłam już jakiś czas temu, że wszystko można jeść, to nie jest tak, że ciąża czegoś zakazuje... takie jest moje zdanie. A to co myslicie ze nie wolno, to z umiarem chociaz... i bedzie dobrze
a rybki mozna

Stary 2010-01-29, 13:21   #4737
papeteria
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny takiej odpowiedzi oczekiwałam
Własnie zajadam się szprotkami smazonymi w sosie pomidorowym
Pychaaa
Słyszałam, ze maja duuzo metali ciezkich itp itd ale w zasadzie w dzisiejszych czasach mało jest rzeczy typowo eko no nie?
Stary 2010-01-29, 13:27   #4738
bassienkaw
Zakorzenienie

Dokładnie, tak szczerzes mówiąc jak bysmy mieli sie zastanawiac zbyt wiele nad tym co jemy, bo chyba bysmy nie jadly nic tak naprawde...
Asienko powiem ci to co mowie co raz, wszystko wszystko, w ilosciach nie za wielkich jak sie czegos obawiasz...
ja tam nie mysle, nie analizuje...
Moje dziecko mialo 3 miesiace jak probowalo zurku

Stary 2010-01-29, 13:28   #4739
aniaa22
Zakorzenienie

juz sie wystraszylam ze nie wolno jadlam sporo na poczatku ciazy filetow sledziowych w sosie pomidorowym bo tylko taka rybke z puszki jadam. no i tunczyka ale na poczatku sie nim przejadlam i teraz mi nie podchodzi raczej.

ja tam raczej wszystko jem to co zawze jadlam. i hamburger sie zdarzy i chipsy czasem. frytki w mega ilosciach

Edytowane przez aniaa22
Czas edycji: 2010-01-29 o 13:30
Stary 2010-01-29, 13:29   #4740
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie, tak szczerzes mówiąc jak bysmy mieli sie zastanawiac zbyt wiele nad tym co jemy, bo chyba bysmy nie jadly nic tak naprawde...
Asienko powiem ci to co mowie co raz, wszystko wszystko, w ilosciach nie za wielkich jak sie czegos obawiasz...
ja tam nie mysle, nie analizuje...
Moje dziecko mialo 3 miesiace jak probowalo zurku
he he moja mama tez mnie nakarmiła jakas zupka w tym wieku
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości