|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Hej laseczki
Cytat:
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam aparatu bo zostal u rodzicow.. ale bede dzis u nich (bo ide do lekarza na badania i potem skocze do nich) to wieczorem wam pokaze
![]() dziekuje ![]() wieczorkiem... wogole tragiczny weekend przedemna... jutro egzamin w sobote egzamin a niewiele potrafie.. do tego w ten week sie musimy przeprowadzic na ansze mieszkanie a jeszcze sie niespakowalismy... mi niewolno nic nosic.. wiec siedze jak glupia i czekam na meza.. pojechal przepisac gaz i prad na nas i wogole... tyle rzeczy a brak czasu...... WOGOLEEEE dzownila do mnie o 9 dyrektorka i potedziala ze do wczoraj mialam l4 i co dalej zamierzam to ja do niej ze dzis ide do lekarza a ona czy bede miala l4 a ja ze niewiem ale prawdopodobnie tak a ona ze dziekuje mi za piekna gazetke ktora zrobilam i przepraszam mnie ze mnie urazila... myslalam ze spadne z krzesla... powiedzialam jej ze dziekuje i do uslyszenia.. niech spada... potem sobie przypomnialam ze l4mam do dzis wiec nie wiem ocb.. ale wojtek mi powiedzial ze przeciez jutro mamy bal w przedszkolu i moze chciala mnie zaprosic a niewiedziala jak... mam ja gdzies... i juz niewierze w rzadne mile slowa..
|
|
#4593 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
Wiesz ja sama ciągle nie wiem jak to liczyć (ale wiem, że 7 dzień się liczy już jako kolejny tydzień)
|
|
|
#4594 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Daysy85 - tak mi się przypomniało o spodniach ciążowych - koleżanki używały patentu z gumką. Ja się tylko mieścisz w biodrach - robiły z gumki koło, zszywały, przewlekały jeden koniec przez dziurkę, potem przekładały końce przez siebie tworząc pętelkę i drugi koniec o guzik zahaczały. Do tego dłuższa bluzka żeby to zakryć (i rozpięty rozporek ). Patent na parę miesięcy. Spodnie ciążowe kupowały pod koniec ciąży, jak brzuszek był większy.Cytat:
monarika - ale miałaś przejścia z suknią , ale przynajmniej będą niezłe wspomnienia Jak koleżance suknia trzasła na weselu, zaniosła ją do salonu i zażądała zwrotu części kasy i ją dostała.
|
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
napisze na PW
![]() Cytat:
No TŻ już dzis składa papiery, mam nadzieje, ze w urzedzie do niczego sie nie przyczepia. A co do pracy to nie mam zamiaru się poddac, choć wiele egzaminów przede mna. Pocieszam się, ze podobne już przechodziłam wiec moze nie bedzie tak źle
|
|
#4596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki, jak samopoczucie?
---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
Kochana moja, bez wizażu to nie. Teraz bywam często na Michaelowej Nibylandii. Ale w pracy mam sajgon a Was podczytuję cały czas ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Aha, na diecie jestem - jak widzicie w podpisie. Czwarty tydzień ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Przestałam być juz studentka. O pracę mgr. nie pytajcie Napisze.![]() No i teraz czekaja mnie rozmowy w pracy co dalej ze mna, czy zaproponuja mi etat czy co... Martwie się trochę... ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
Ale liczę na to, że już będzie z górki teraz... ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- A tu u nas ciąża za ciążą. Maggie też? Ale się cieszę ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Co ja widzę... I Martucha też? ![]() Gratuluję Wam, zdrowia i siły zyczę
|
|
#4597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj to teraz to sobie nagrabiłaś czyli tam u MN jest lepiej
|
|
|
|
|
#4598 | |||||
|
Zadomowienie
|
O rany!! właśnie dotarłam do domu, a tych co nie odśnieżają przed swoimi domami to bym
Samochód mi nie odpalił (akumulator się rozładował) no i musiałam do rodziców iśc pieszo 3km w tą i 3 z powrotem, a co tam. teraz jak siadłam to się nie ruszam, tak mnie nogi bolą:/Cytat:
![]() A w ogóle to już też miałam styczność z ustawianymi konkursami i to o staż, a co się musi dziać o prawdziwą pracę ![]() Fajnie, że się będziecie budować, my też byśmy chcieli ale działki brak No i za tą działkę to mamy mieszkanie- na razie, ale cały czas myślimy, że wygramy w totka i się będziemy budować![]() Cytat:
Trzymam kciuki za pozytywną informację w telefonie i aby po feriach była praca ![]() Ślicznie wyglądałaś Sukienka cudo a ta szarfa super. No nie zazdroszczę tej sytuacji z zamkiem sukienki, ale teraz przynajmniej masz co nam opowiadać![]() Cytat:
![]() A co do przeprowadzek to my też z tego wynajętego mieszkania w niedzielę się przeprowadzamy i też jeszcze nie spakowani. No tylko, że ja mogę nosić. A powiedz mi jak to jest z tym przepisaniem tego prądu i gazu bo też mnie to czeka a w ogóle nie jestem w temacie:/ Kiedy i jak to się robi? Dopiero jak będize akt notarialny czy co? Bo nam idą zbywcy na rękę (sobie też), że oni od lutego nie chcą płacić czynszu, a my wynajmu, więc póki co mamy umowę przedwstępną i formalności w toku, ale już w niedzielę dostajemy klucze. Cytat:
Cytat:
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Justyna33333;168061 43]Cześć dziewczynki, jak samopoczucie?
ja już zyję weekendem mój TŻ ma urodzinki, ale niestety pracuje do 22 ale przynajmniej bede miała czas na przygotowanie niespodzianki na jego powrót poza tym głowa mnie troszkę boli, mam nadzieje, że póxniej przejdzie.Aha, na diecie jestem - jak widzicie w podpisie. Czwarty tydzień ![]() życzę wytrwałości w postanowieniach [ Przestałam być juz studentka. O pracę mgr. nie pytajcie Napisze.![]() No i teraz czekaja mnie rozmowy w pracy co dalej ze mna, czy zaproponuja mi etat czy co... Martwie się trochę...[COLOR="Silver"] trzymam kciuki zeby wszystko ulozylo sie po Twojej mysli[ U nas podobnie... Dopiero teraz mężowi zaczynaja powoli spływac pieniądze ze spraw, a do tej pory czkaliśmy cały czas. Żyliśmy z mojej wypłaty a opłaty z kasy z wesela. Która się już skończyła. Ale liczę na to, że już będzie z górki teraz...[COLOR="Silver"] cholercia, czy każdemu w naszym pieknym kraju musi byc tak cięzko?? same problemy i to głownie finansowe
|
#4600 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
coś dzisiaj dużo roboty i nie mam kiedy nawet napisać coś, wyjątkowo dużo się u nas dzieje
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
Kwiatuszku a ty jak sie czujesz ?
Dziewczyny jadła któraś z was szarlotke z budyniem ?? Bo znalazłam przepis i tak sie zastanawiam czy jest dobra ![]() Co do mieszkania my tez wynajmujemy i cholera mnie bierze ze trzeba komus płacic i to najczesciej za krdyt ale na własne mieszkanko heh jeszcze poro brakuje a kurde tych kredytów to ja sie boje. Znajac zycie i tak pewnie bedziemy musieli go zaciagnąć ale mam nadzieje ze na nie wielka sume choc jak patrze na ogłoszenia to ceny mieszkan nadal sa duze. Mnie sie marzy takie 60 m kwad zeby był salon plus dwa pokoje to z 400 tys trzeba miec jak nic. Najtaniej wychodzi kawalerka a dwu pokojowe tak do 50 m to 300 tysiakow lub 360 szok. Nie pamietam któraś z was ostatnio pisała ze kupiła ładne mieszkanko 4 pokojowe o ile dobrze pamietam i tak chciałam zaytac ile za m kwad płaciła. Bo 4 pokojowe to juz w sumie full wypas z opisu wychodzi ze całkiem ładne mieszkanko.
|
#4602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na kruchym spodzie? Jeśli tak to taka jadłam i mi smakowała bardzo |
|
|
|
|
#4603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie drogi nie odśnieżają! Po wczorajszej wieczornej śnieżycy dziś ni w ząb nie szło na pociąg dojechać ani dojść i do pracy nie pojechałam... ![]() Dopiero koło 8-9 pługi raczyły na wioskę dojechać
|
|
#4604 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
trzymam kciuki zeby w urzedzie bylo ok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
co do przeprowadzki to dostalismy juz klucze i tz dziala... al wiekszosc jutro i jeszcze jutro jedzie do ikei po lozko.. a co do przepisania to raczej jest potrzebny akt.. ze ty jestes teraz wlascielem.. w pradowni przez internet to zalatwili ale nie wiem jak a w gazowni spisali umowe nowa aaa i jeszcze jakis protokol zdawczo-odbiorczy wieczorem napisze ci wiecej bo wypytam tz jak to wygladalo...Cytat:
mozna bedzie urzadzac myslec itd... ale to juz bedzie tylkooooo nasze a dyrka.. watpie... aczkolwiek..
|
|
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4606 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, bo mieszkałam tam całe życie mieszka tam połowa mojej rodziny i tak się jakoś przyzwyczaiłam zresztą mój mąż też bardzo chce bliżej mojej rodziny, bo wie, że moja jest bardziej pomocna i doświadczona w sprawach dzieci. Także narazie szukamy mieszkania i już moje ciotki powiadomiły wszystkich znajomych, że jakby coś ktoś słyszał to od razu dawać znać
![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Ogólnie czuje się bardzo dobrze. Był okres, że miałam całodzienne mdłości, ale nigdy nie wymiotywałam ani nie zemdlałam, a teraz to mam tylko czasem.
|
|
#4607 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najbardziej sie boję tego, że moimi rywalami w staraniach o nowa prace będą faceci, a znimi to niestety mam mniejsze szanse nam tesciowie przepisali działke inaczej ni9e byłoby opcji budowy. Też mi sie marzy wygrana w totka, bo na mysl o kredycie az mnie skreca!!!Cytat:
Cytat:
w sumie Ty ja znasz lepiej. Wiem, że nie brakuje takich osób, ktore nawet zdolne są udawać by skorzystac cos dla siebie. może rzeczywiscie uwazaj na nia, byc moze nowym zachowaniem chce uśpic Twoja czujnosć, a potem... niestety moze sie okazac, ze ta osoba jednak niczego nie zrozumiala i zachowuje się tak samo. dokumenty do urzedu dostarczone. teraz czekamy... ![]() Cytat:
mam nadzieje, ze szybko coś znajdziecie
|
|
#4608 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oglądałam mieszkanie na fajnym osiedlu, nowe, za 56 m 360 000. Takie są ceny. Używane jeszcze więcej (w nowych blokach 7-9 tyś/m, ludzie chcą odzyskać pieniądze), w starszych jak fantazja ludzka pozwoli od 6-10 tyś. (w większości do generalnego remontu, bo jak się widzi łazienkę która podobno była remontowana to się człowiek zastanawia czy ten remont na wymianie zasłonki pod prysznic nie polegał ). Tańsze też się znajdzie, ale to w okolicy, gdzie bez kija nie wyjdziecie po zmroku, albo tak zdewastowane że w remont trzeba by włożyć kolosalne pieniądze.
|
|
#4609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a jak dokumenty zaniesone to teraz bedzie tylko lepiej
|
|
|
#4610 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a ta szelma akurat na urlop pojechała i była jakaś inna pani, no to już pomyślałam, że nie będę krzyczeć na bogu ducha winną kobitę A poza tym ta krawcowa uszyła mi tę suknię i mi ją wypożyczyła więc nie była taka strasznie droga...jakby była droższa to nie odpuściłabym szelmie ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
martucha - wybacz nie zauważyłam wcześniej, zaraz na priv podesle co i jak
![]() monarika-sliczne foteczki ojej az od razu przypomnial mi sie nasz slub... a ten Twojmezus to wyyysoki ![]() kobitki pracujące w przedszkolu.... nadal podaje sie dzieciom kawe na sniadanie?m bo kurcze czuje ten smak, a kupilam juz tyle kawy zbozowej i nijak nie moge tego smaku odnalezc w zadnej.... moze wiecie cos dokladniej na ten temat ![]() wiem wiem, glupie to ale normalnie chodzi za mna smak kawy z przedszkola i spokoju mi nie daje
|
#4612 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
to na prov zaraz podesle, nie bede tu zasmiecac, zreszta nie kazdy w to wierzy wiec po co ...
![]() a TZ wraca dzis w nocy wiec jeszcze wszystko sie okaze dopiero
|
#4614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie widzę, że w Toruniu wcale nie jest tak źle z tymi cenamiCytat:
z tamtym bym sie ludziom nie pokazała na oczy
|
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas jest to kawa anatol ale robiona na mleku, a nie wodzie, wygląda trochę jak kakao
|
|
|
|
|
#4616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u nas jest średnio 2500-3000 tyś za metr i dla mnie to dużo jest, a 6-8 tyś? to ja bym nigdy nie kupiła mieszkania jakbym mieszkała w twoim mieście. No chyba , że zarobki macie dużo większe
|
|
#4617 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no własnie i anataloa na samym mleku zrobiłam, ale nie smakowała już tak jak kiedys ![]() dzieki
|
|
#4619 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i coż poradzic..A zarobki wszedzie sa podobne.A Ty skad jestes ze takie niskie ceny? W Poznaniu takie ceny to chyba z 6 lat temu były ![]() My tez nie mamy swojego ,wlasnie siedze na necie i szukam czegos na wynajem ,ale standard tych mieszkan jest masakryczny.W niektorych mieszkaniach to za darmo bym nie chciala mieszkac misqa taka kawa to anatol,teraz dostepna jest ekspresowa.Mniam Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-01-29 o 17:57 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:57.

składając papiery dowiedziałam się, ze nawet nie wiadomo czy pan dyrektor bedzie chciał ze mna rozmawiac 

oj to teraz to sobie nagrabiłaś
czyli tam u MN jest lepiej

trzymam kciuki zeby wszystko ulozylo sie po Twojej mysli

zdjęcia też fajnie wyszły