|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | |||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Wróciłam
Pierwszy raz mam tipsy i dziwnie się czuję w nich. Nie mogłam zapiąć płaszcza, kuzynka musiała mi pomóc ![]() Cytat:
Ja za pazury płaciłam 20 zł, bo robiła mi je kuzynka Fryzjer też podobno jest stosunkowo tani- 30 złotych za loczki Cytat:
Moi rodzice kupili dzisiaj herbatkę "z prądem" jest tam mała ilość alkoholu muszę sobie spróbować Cytat:
Ja myślę, że Ewa pasuje
|
|||
|
|
|
#3032 | |
|
Zakorzenienie
|
ufff, na szczęście tylko krawcowa miała nieuzasadnione obawy o moją sukienkę, ale nie powiem, pożądnie się zdenerwowałam ;]]]
a jaki ubaw był jak ją zakładałam ramiączka mam z tyłu skrzyżowane i nie mogłam dojść jak to gnojstwo założyć Cytat:
na prawde niezłe pamiętam to jakby było wczoraj ![]() a co śmiejszniejsze... dokładnie rok po pierwszym spotkaniu, jak szłam rano na autobus do szkoły, to czułam ten sam stres co wtedy ech, guuupek ze mnie xd koleżanka przed chwilą pisze na gg "o której jest studniówka" dobrze, że dziś napisała, a nie jutro ;]
|
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
ale to było takie hm.. pozytywne
![]() no włacha ;>
|
#3035 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Nieee. Do głowy by mi przyszło xD
Cytat:
![]() Jej problem, mogła nie lepić ![]() Cytat:
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;16804790]hej hej hej, oficjalnie-zaczely sie ferie troche sie wkurzylam, bo mialam jechac do warszawy na ferie, do mojej przyjaciolki, a ona mi wczoraj oswiadcza,ze jest zmeczona po sesji i ze jedzie do domu. -_- zastanawiam sie,czy jutro isc na impreze ;P[/QUOTE]Ja bym poszła ![]() Cytat:
i mam cały nos zatkany. Nawdychałam się olejku i już lepiej, tylko te zatoki Ja zrobiłam tak miesiąc temu i dlatego wzięłam taki, a nie inny ale pełno bibligorafii znalazłam. Żeby cały gotowy, to nie Cytat:
![]() Cytat:
![]() I to z okresem też bardzo popularne, moje koledzy mają takie teksty właśnie. U nas jeszcze takim symbolem jest delta. Jak nasza wychowawczyni matematyczka z drugiej klasy zaszła w ciążę, to było, że im delta wyszła >0 (bo się śmiejemy, że jak z matmy nie wiesz, z czego liczyć, to oblicz deltę, a z fizyki wszystko z gazami z Clapeyrona ).Oo, i zgon alkoholowy - ktoś osiągnął swój limes. Pewnie ![]() Karolina, Żbiczuś, będę trzymać kciuki, żeby wyszło jak chcesz Uwaga, byłam w tym solarium, na 8 minut, na nie najmocniejsze lampy. I co? Buzia, dekolt lekko już brązowieją a brzuch purpurowy i boli, piecze Podrukowałam sobie 8 testów z fizyki i będę robić Chociaż jutro rano wreszcie jadę na poszukiwania butów (weszłam u siebie w mieście, ok, śliczne, skórzane, wysokie na 3-4cmowym słupku, ale 269... no sorry, zaraz luty, a tu nigdy nie ma wyprzedaży ), potem wieczór z Tżtem i matmą, funkcją liniową albo stereometrią, już sama nie wiem. A niedziela z angielskim Jeszcze pochwalę się piąteczką z prawdopodobieństwa - jedynego działu z matmy, którego nienawidzę i nie rozumiem sensu jego istnienia
|
|||||
|
|
|
#3036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby coś się zrobiło przed studniówką to ![]() A no na pewno będzie jakiś stres, wysiądę z pociągu a tu on stoi ![]() Znając mnie zaczęłabym się śmiać. Nie, no nie myślę już o tym, za dwa tygodnie zobaczę. Mogłabym już mieć te ferie. |
|
|
|
|
#3037 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
dawno nic nie pisałam, już się bałam, że zostanę zakwalifikowana jako "ta, która olała" ale cóż, pełne licznych przygód ferie już się kończą. Zamarzły mi rury (tylko mnie w całej kamienicy!!) i musiałam się wyprowadzić do sąsiedniego województwa bo tam mam najbliższą rodzinę. Bawiłam się z dwuletnią kuzynką w chowanego (czyt. w udawanie, że nie wiem, że znowu siedzi za krzesłem), robiłam zadanka i oglądałam Skinsów. A teraz rury ogrzane to jestem ![]() Za tydzień studniówka i jestem przeeeeeeeeeeeerażona. Mam wszystko niby, a co nie mam to mam na liście zakupów, ale to takie... dziwne. Studniówka? Już? może czas nastawić się psychicznie na jazdę autobusem. I po przyjeździe wyglądanie tak: ![]() Nie chcę do szkoły, niechcęniechcęniechcę. Znowu zeżre mi cały czas i całą energię, z pożytkiem zerowym. Rzekłam. Musiałam to z siebie wyrzucić
|
|
|
|
#3038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też racja.. Cytat:
![]() My tak kiedyś przed 18stką kumpla nie wiedzieliśmy, o której jest. Bo standard to 20, wszyscy dawali i tak zaproszenia, a on jeden jakoś nie. I kolega do mnie dzwoni wpół do 19, że jednak na 19" ![]() Dzisiaj Tż do mnie: "M. wyliczał koszty studniówki, mówi, że osobę towarzyszącą trzeba gdzieś na kolację wziąć, żeby ją zaprosić. To ja zaproszę Cię do jakiejś kawiarni, dobrze? I sobie ładnie wręczymy zaproszenia " spoko |
||
|
|
|
#3039 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie nie ma, bÓ. ale super ![]() powodzenia hello ;* ale mam humor, dopiero wróciłam do domu z prywatnego angielskiego ![]() odliczam do ferii. mój humor uciekł w las ![]() jestem zła, smutna, zawiedziona, ale nie będę Was zamęczać moimi smętami.. dzisiaj nic nie robię, może poczytam coś na necie. nie mam na nic ochoty. i na dodatek auto nadal mi nie chce odpalić, a mam nowy akumulator.
|
|
#3040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Przeglądam telefony, bo będę sobie zmieniać, przedłużę umowę i zastanawiam się nad nokiami, bo chcę mieć mocną baterię i mi wystarczy.
![]() Jeżeli posiada któraś z Was nokię 5130, 2330 lub 2700 to błagam, powiedzcie jak bateria się sprawuje. No i w ogóle telefon. Bo inni piszą o odtwarzaczu, aparacie, a to dla mnie jest bez znaczenia.2 lata z Samsungiem J600 i szlag mnie trafia z powodu słabej baterii. Cytat:
Cytat:
Jeszcze dziś wychowawczyni nas przestrzegała przed alkoholem. ![]() Ale ma opinie. xD Chyba nie jest taki rewelacyjny.
|
|
|
#3041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz na dole siedzą i oglądają MjM A ja się czosnku najadłam, tata mi zawsze każe ![]() Się posmaruj teraz takim chłodzącym po opalaniu. Chociaż nie wiem czy z solarką to to samo co ze słońcem, nie bywam . Tylko słoneczko kocham, jak tak latem buzie grzeje. I na narty jadę jutro, kusi mnie z tą dechą ciągle, ale jeszcze lekko przeziębiona jestem, a jak wezmę deskę to się na pewno przemoczę bo nie raz leżeć będę. A narciochy to bezpieczne. Nie ląduje na dupie. Chociaż ostatnio zleciałam z orczyka Kwas trochę jak się wracałam na dół znowu złapać |
|
|
|
|
#3042 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() o Kasiu, również i Tobie życzę miłej zabawy Cytat:
![]() jesteśmy z Ciebie dumne ![]() ja nienawidzę działu prawdopodobieństwo, w poprzednim półroczu jakoś uniknęłam sprawdzianu z tego
|
|
#3043 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
A dużo schowałaś ? ![]() Właśnie zauważyłam ![]() A ja go uwielbiam, ani się nie sypie, ani nie skleja a podkręca i pogrubia. |
|
|
|
|
#3044 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nic, bo dzisiaj była i patrzyła czy czegoś nie chowamy, ale jak poszła to zrobiliśmy więcej kryjówek.
Idę się pokosmetykować. ![]() Będę w niedzielę.
|
|
#3045 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do prawdopodobieństwa Myślałam że nie ma nic gorszego dopóki nie doszliśmy do granic i pochodnych Cytat:
Cytat:
No i ten telefon jest taki mały, leciutki no i śliczny
|
|
|
#3046 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
?ja to bym w ogóle na Twoim miejscu zajrzała najpierw do słowników i innych takich, zobaczyła co tam pisza o femme fatale, bo różnie to ludzie rozumieją ![]() Cytat:
u mnie nie zdradza ani nic, bo sama była ale lubi bardzo się chwalić wszystkim. najbardziej tym, co nie istnieje.chemię nieorganiczną w jeden dzień ![]() Cytat:
!Cytat:
Cytat:
spoko, też bym nie odmawiała ![]() ale nie słyszałam o czymś takim ![]() Cytat:
![]() niektóre auta to już chyba tak mają, że przy niskich temperaturach nie odpalą i koniec ![]() Cytat:
narty jedziesz na jeden dzień czy dłużej? a co do deski i przemoczenia się, dobre spodnie na tyłek i nic się nie ma prawa przemoczyć ![]() ------------ nie zacytowało czegoś ![]() mam do was pytanie: czy orientujecie się, czy jest gdzieś jakas strona w internecie o terminach, do których są sprawdzane nasze matury? wiecie, taki terminarz, do kiedy wyniki, i o tym, do kiedy papiery na uczelnie? czy to od kazdej uczelni zalezy
|
|||||||||
|
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
ach i dziewczyny: UDANYCH STUDNIÓWEK!
![]() z chęcia bym się zamieniła z Wami
|
|
|
|
#3048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś się Martyny o to wypytywałam, bo już mi takie pomysły po głowie chodziły ![]() No na dzień tylko. W ferie pewnie na dłużej w jakieś góry większe. A spodnie to mam narciarki na szelkach, ale jak się tak pada na glebę to się i tak zimno w dupę robi. Wiem, pamiętam jeszcze narciarskie początki
|
|
|
|
|
#3049 |
|
Konto usunięte
|
hej Żbiki. ;*
ale jestem zmęczona. i ogólnie wkurzona. tak pisałyście o serialach. pierwszą miłośc czasem sobie obejrzę. Marysia niezłe akcje odwala;] no i czasem owtórki Majki rano sobie oglądam ![]() Bambusek-fajne określenie ![]() wogóle to ostatnio śniły mi się dwie Martyny że byłyście u mnie na studniówce i rozmawiałyśmy o alkoholu ![]() wiersze Bursy albo Wojaczka wykorzystm w prezentacji no a piłkarze ręczni przegrali, no ale nic nie szkodzi i tak są świetni! mam nadzieję że jutro przed studniówkę zdązę obejrzec mecz![]() jeśli chodzi o alkohol to mamy już schowane w szatni ![]() no i na koniec chciałam jeszcze napisac o znajomościach zawieranych przez internet. myslę,że Karmenko powinnaś spróbowac . moja koleżanka poznała swojego obecnego chłopaka przez internet, na pewnym portalu. przez jakiś dłuuuższy czas pisali ze sobą. potem na jakiś czas osłabło. po roku spotkali się. i są bardzo szczęśliwą parą . co prawda po pół roku mieli kryzys, odległosc też miała na to wpływ, ale przetrwali to. także myślę że powinnaś spróbowac
|
|
|
|
#3050 | ||
|
Zadomowienie
|
Beatko, Tobie również życzę jeszcze miłej zabawy
Cytat:
ale fajna ta Twoja nokia pierwszy raz na oczy taką widzę, nowoczesna i kobieca ![]() Cytat:
mój odpala skubaniec jak stoi w ciepełku, a całą noc jest na parkingu dołączam do pytania Marty ![]() *** właśnie wróciłam ze sklepu, kupiłam sobie czekoladę, ale brakowało mi do niej 8groszy no i mam dług ![]() nienawidzę pracy TŻta, chyba już dłużej tego nie wytrzymam, co weekend męczarnia. zazdroszczę dziewczynom, które spędzają weekendowe wieczory w domu z TŻtami swoimi, a ja? TŻ w piątek pracuje, często do niego do klubu przyjeżdżają koledzy i robią sobie "meetingi Dj'ów", a w sobotę jak ja do niego przyjeżdżam, to idę z nim do tego klubu, często jest mało ludzi i ma swobodniej, puści seta i już. a ja czasami stanę przy barze, obsługuję, czas mi leci.. ale tęsknie za wieczorami wspólnymi w domu, leniuchowaniu przy dobrym filmie. tęsknię za tym co było kiedyś. nie mogę się doczekać końca szkoły, TŻ pójdzie do normalnej pracy i mam cichą nadzieje, że to rzuci. wiem, że to jest z mojej strony samolubne, on kocha muzykę, ale ja już tak nie umiem. ciężko mi, co weekend gehenna. i że on jeszcze po granej imprezie musi spać 10-12h ![]() czasami wydaje mi się, że może lepiej by było gdybyśmy się rozstali? bo chwilami mam takie myśli, że może on po prostu chce poszaleć z kolegami jeszcze? od 16. roku życia ze mną jest, nie skorzystał z młodości. zresztą sama już nie wiem. muszę pomyśleć jak to dalej może się ułożyć. dziękuję wygadałam się
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-01-29 o 20:17 Powód: literówki |
||
|
|
|
#3051 |
|
Rozeznanie
|
hej, hej
u mnie tesh juz się ferie zaczęły tyle, że na pozegnanie dostałam laskę z bioli, za to że ucieklam z kartkowy, a facetka mnie na korytarzu wczesniej widziała i trochę mi się humor popsuł. i pomyslec, że kilka dni temu zaznaczylam rozszerzona biolę na deklaracji no trudno, będę musiala przysiasc w ferie żeby ta biolę nadrobic trochę. Jutro studniówka "u mnie". jakos wcale nie żałuję, że nie idę.Jedna wielka lipa(oczywiscie u mnie w szkole tak jest, u was pewnie wypas). |
|
|
|
#3052 | ||
|
Zakorzenienie
|
a no wyczaiłam ją.
Cytat:
Cytat:
co do sprawdzania matur to nie wiem, ale to kiedy składa się papiery na uczelniach to chyba indywidualnie uczelnie wyznaczają. U mnie liczy się czas. Jak tylko dostaję papiery muszę je natychmiast je złożyć. oglądałam film "Juno", niestety mało ambitny (siostra mnie zmusiła). Taki see był. ![]() kupiłam sobie orzeszki ziemne solone, bleee okropne były. A ostatnio mam jazdę na pistacje. Aaa. Karolina 5 miesięcy to nie jest aż tak mało. Nie no, oby spotkanie się udało. Mam nadzieję, że to nie żaden Władek50.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-01-29 o 21:02 |
||
|
|
|
#3053 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
aaa... i nigdy nie kupowałam nowej baterii :P Cytat:
![]() dzięki ![]() aaaaa, ja się nie chwaliłam z prawdopodobieństwa dostałam 3, co uważam za sukces, bo a) za Chiny tego nie rozumię b) zadania były jakieś nie tego ![]() c) zrobiłam 2 całe i 2 do połowy ![]() d) w jednym wychodziły mi 'dziwne' liczby także się cieszę ![]() Cytat:
![]() no, ja już się błyszczę zrobiłam sobie peeling kawowy i wysmarowałam malinowym kremem do ciała inna sprawa, że nie chce mi się iść na tą 100dn ;P a to już za 22 godziny ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
![]() też to oglądałam... albo Zdzisiek49
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3054 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo trzeba bieliznę termojakąs tam na tyłek odziać! ![]() Cytat:
tylko na żywo może już nie wyglądać tak super, jak na zdjęciach. ale zaciekawiła mnie, że aż na allegro zaczęłam jej szukać (ale nie ma nic ciekawego...) a jaka czekolada ? ![]() to jego hobby, a nie pretekst do tego, żeby się wyszaleć. nie mów tak. chyba go to po prostu bardzo zafascynowało, wierzę, że trudno wam to pogodzić. a co on o tym myśli? coś gadaliście o tym? może nie powinnaś tak, bądź co bądź, egoistycznie podchodzić do tego? mimo swojej tęsknoty za wspólnymi wieczorami. nie wiem jaka ja bym była. pewnie taka jak Ty. bo to takie głupie gadanie, nie być egoistą. a przecież po prostu chciałoby się być z kimś blisko, jak kiedyś. Cytat:
i było super ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- albo Józek69. a mi się Juno podobało. chociaż może niepotrzebnie doszukuje się w nim głębszego sensu
|
|||
|
|
|
#3055 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak btw. Czytam Marta i znowu kminię o której Marcie mowa tylko patrzę że to Ty napisałaś ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
Mi też
|
|
|
#3056 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() fajny jest samsung avila Cytat:
![]() co tydzień wałkujemy ten temat, prosi bym wytrzymała do wakacji, jak znajdzie normalną prace to to rzuci, bo szkoła zaoczna, praca codziennie i to- nie dałby rady. zawsze w żartach mówi "wiedziały gały co brały" no właśnie nie wiedziały.. wyobraźcie sobie jakie mam myśli czasami- laski wijące się koło konsoli jak kocice a facet jak facet, popatrzy i.. oby tylko to. wyobraźnia ludzka, nie zna granic. i takie myśli przychodzą same, chociaż wierzę, że nie poleciałby na "łatwe mięcho" wiem, że jestem egoistką ![]() zbyt mnie rozpieścili jak byłam najmłodszym członkiem rodziny przez kilka ładnych lat.. mama na pocieszenie, że auto nie chce odpalić, kupiła mi ciasto. takie co ma meeega dużo bitej śmietany, spód jak u murzynka, jakieś owoce na wierzchu i pachnie, smakuje jak banan ![]() jutro nie zmieszczę się w jeansy, a co tam
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-01-29 o 21:34 |
||
|
|
|
#3057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi w tym filmie wiele rzeczy brakowało, taki niedopracowany jest, ona zbyt luzacko i przedmiotowo podeszła do ciąży...itd. taa a może i być Zdzisiek49 albo Hieronim82, oo i jeszcze Zygfryd60. ![]() Cytat:
na Avile nie narzekam.Całkiem zadowolona jestem. Mi się marzyła Nokia e75, ale była tylko dla filmy, pewnie i tak byłaby droga. czy ja wiem, czy jesteś egoistką. Też nie chciałabym mieć faceta dj'a. Mój kuzyn jest dj'em , ma żonę, dwójkę dzieci. Ogólnie ciężko jest. W dzień się wysypia, w nocy w klubach i tak w kółko. To bardziej praca dla singli. ![]() uważaj bo przytyjesz. po co tym sobie zawracać głowę.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-01-29 o 21:54 |
||
|
|
|
#3058 |
|
Zadomowienie
|
idę spać, miałam obejrzeć "pojutrze" ale zrobię to jutro
![]() śliwkowych snów ;*
|
#3059 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja wam zazdroszcze tych studniówek... ja już swoją miałam dawno :P i chce jeszcze raz!
która mnie zabierze? ![]() co do alkoholu to u nas nikt nie sprawdzał ani nawet na zaproszenia nie patrzyli
|
#3060 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale mam gdzieś schowane 2 saszetki na czarną godzinę ![]() już mu powiedziałam, że nigdy nie wyjdę za Dj'a. nie chcę takiego życia na stałe. mój TŻ jak poczuje zimno to robi się senny, jak niedźwiedź mam chude ręce, więc mogłabym w tym miejscu przytyć ![]() to uciekam już, branocki ;*
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.

koleżanka przed chwilą pisze na gg "o której jest studniówka" 

i mam cały nos zatkany. Nawdychałam się olejku i już lepiej, tylko te zatoki 
).
Chociaż jutro rano wreszcie jadę na poszukiwania butów 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wygadałam się