|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice V - W oczekiwaniu na odwilż.
Cytat:
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ojoj, moje niedopatrzenie, bo myslalam ze sie poznalysmy i witałyśmy wybacz i witaj ![]() nellady to chyba do listy
|
|
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyslalam dziewczyny i na prawde polecam!
Lece do nauki
|
|
|
|
#64 | ||
|
Zadomowienie
|
Aaahh no to dobrze, bo się już zdenerwowałam
![]() ![]() Cytat:
ważne że Twój Tż też nie jej nie lubi więc przynajmniej ze sobą nie piszą i się nie spotykaja.A to co rozmawiała do znajomych Tż się nie przejmuj teraz będziesz miała okazje ( na tej 100) pokazać się z dobrej strony, pogadać z nimi , żartować, i nie wspominać o tej dziewczynie, zobaczysz że będzie dobrzea ją poprostu ignoruj Cytat:
tylko ferie mi się kończą i mam duuuużo nauki a ochoty nadal brak
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo Red za ćwiczenia
Ja również niektórych zazdrośnic nie znam Witajcie.Teraz muszę już lecieć, bo Tż nadjedzie lada moment.
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi tez wyslijcie te linki do cwiczen
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#68 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na tej studniowce chcialam to nadrobic, ale wiesz dla mnie to tez ciezka sytuacja.. znam 6 osob z klasy, reszty nie a tymbardziej z innych klas. jestem otwarta osoba, ale to i tak to stres. nowi ludzie, inne otoczenie i wazny wieczor.. i tu jeszcze brakowalo takiej dziewczyny no---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
ojj w poniedzialek do szkołki ? ![]() powodzenia, najgorszy jest poczatek po takiej przerwie ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
NIe wspominajcie nawet o tym, ze ferie sie kończą, bo ja w poniedziałek do pracy
zastanawiam sie własnie, co z dzieciakami robic po tak długiej przerwie.
|
|
|
|
#70 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ona też tam będzie? Noo niestety w poniedziałek! teraz tylko czekać na święta i wakacje ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za dopisanie mnie
...ale na razie pewnie
|
|
#72 | |||||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Jestem chora, i ledwo mówię (a w zasadzie nie mówię), bo chyba się jakieś zapalenie oskrzeli przyplątało, i TŻ koło mnie skacze, i chce mi jeździć po syropki o 23, i może się owiń kocem, i jak się czujesz, i och, ach. ![]() Cytat:
już go tego trochę oduczyłam, po karczemnej awanturze, jak wpierdzielił prawie kilogram chałwy który MOI RODZICE PRZYWIEŹLI MI Z TURCJI niby pierdołka, ale kurczę, jak ja się nastawię, że mam coś dobrego, i mam na to ochotę, to później jestem taka rozżalona jak się okazuje, że mi już wszystko zjedli nie awanturniczo, no ale. Cytat:
Przesadzasz jak ja spotykam starych znajomych to też ich o takie rzeczy pytam, albo oni mnie, i nigdy się prawie do siebie nie odzywamy Cytat:
inna sprawa to to, co napisałaś później - czyli że ona chciała się między was wtrącać. Cytat:
![]() I hurra, mój tytuł wątku!
|
|||||
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Już jesteś na liście
Yellow - baw się jak najlepiej, wątpię, żeby wszyscy mieli o Tobie złe zdanie. Może ona jest taka wkurzająca dla wszystkich i jej nikt nie lubi. ![]() Uśmiechaj się, rozmawiaj z nimi, a nią się nie przejmuj. Nie zasługuje na to. Mi się ferie zaczęły, ale będą pracowite, też mam sporo nauki i "Lalkę" do przeczytania. ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cholerka, to zdrowiej w takim razie. Jejku, miałaś chałwę z Turcji!
|
#74 | |
|
Zadomowienie
|
Madame co do tej koleżanki to myślę że przesadzasz, ale mimo wszystko bym była zazdrosna jak to na zazdrośnice przystało
![]() Cytat:
:rolleyes :
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tż poszedł odśnieżać
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
MIAŁAM, słuszna uwaga |
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? w jakim sensie ?
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bo jak ja tak mówię oznacza to że będę się uczyć jutro w ostatniej chwili albo w ogóle czemu jestem taka czeeemu
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#80 |
|
Copyraptor
|
Bo nie widać po Tobie, żebyś była jakąś straszną zazdrośnicą, raczej po prostu tęsknisz do swojego TŻ i nie możesz się doczekać spotkania
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem mi sie przypomina pod koniec rokuwitaj w klubie
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Chałwa
![]() A jak idzie rysowanie Zazdrośnicy?
|
#83 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w koncu to tez jej studniowka...Cytat:
te osoby ktore znam z pewnoscia mnie lubia i jest miedzy nami okej także to już i tak spory plus. no a poza tym chyba musze na to spojrzec, ze to wieczor dla mnie i dla TZta. i jej dla nas tam nie powinno byc. edit : w sensie w naszych glowkach, nie wiem czy zrozumiale napisalam Edytowane przez yellowsunshine Czas edycji: 2010-01-30 o 15:22 |
||
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz mamy mega zaległości. I chyba możemy sobie pomarzyć o zdawaniu rozszerzonego polskiego.
|
|
#85 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Oj, do po-sesji będzie szło nijak mówiłam, żeby mnie nie poganiać
|
|
|
|
|
#86 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
. Nie mogę się doczekać efektu końcowego.
|
|
#87 | |
|
Zadomowienie
|
zgadzam sie
![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
oo a Cholerka rysuje twoj portet?
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() V czesc zmobilizowała mnie zeby sie wkoncu odezwac. Stęskniłam się za Wami i podczytywałam ale nie miałam czasu zeby się odezwać. Tym bardziej ze praktycznie zawsze korzystałam z komputera TŻ a przecież On nic o Was nie wie i dowiedzieć się nie może ![]() U mnie ostatnio naprawdę super. Z TŻ widywałam się dzien w dzien jak tylko konczyłam prace i wracałam do domu kolo 3 - 4 rano Duuuuzo czasu spedzilismy razem. Nie obyło się oczywiscie bez drobnych nieporozumien ale jakos daliśmy rade. Raz tylko wkurzyłam się na maxa bo pojechałam z tż do miasta gdzie On studiuje i ja na wieczor umowilam sie z kolezankami (u jednej z nich nocowałam) bo On chciał sobie urzadzić meski wieczor ze swoim dobrym kumplem. Wiec ja jako wyrozumiała zazdrosnica zgodziłam się bezproblemowo ![]() Mieli isc tylko na kilka piw a na drugi dzien mielismy się spotkac rano. No i ja poszlam do kumpeli ale przyszlo jeszcze kilka osob, zrobilo się troche za glosno i musielismy zmienic miejscówke. Wiec poszlismy do jakiegos studenckiego klubu. Posiedziałam jakas godzine a pozniej przyszedl moj TŻ z kumplem i jakaś laska! Myślalam ze się wsciekne. Oczywiscie sie mnie tam nie spodziewał, tańczył a ja podeszłam i zaczełam tanczyć kolo Niego ![]() Takiego zaskoczenia w zyciu nie widziałam. Takiej paniki tez chyba nie. Zaczal sie tlumaczyc ze On tu przyszedl tylko na chwile ze za pol godziny przyjezdza po niego kumpel i jedzie do domu a nie chciało mu sie stac na tym mrozie to weszli tutaj. Fajnie, tylko co ta laska robiła z Nimi? ![]() Okazało się ze TŻ wspaniałomyslnie zabrał ja ze soba na meski wieczor bo siedziała sama i zapytała czy moze isc z Nim bo pozniej sie umowiła ze znajomymi i ble ble ble I się wkurzyłam bo ja tez chciałam z Nimi isc ale nie bo to meski wieczor.. Raczej. W miare szybko sobie wyjasnilismy pewne rzeczy ale i tak teraz zazdrość mnie zzera jak On jedzie na studia bo On nocuje u siostry a tam jest ta laska ![]() Dzisiaj tez tam jest, wraca dopiero jutro a ja sobie rozne rzeczy juz wkrecam. Dzwonimy do siebie dosc czesto ale i tak jakies dziwne mysli mnie nachodza... Dlatego dzisiaj o 21 ide spać a jutro wstane jak najpóźniej zeby za duzo nie myslec ![]() A jutro mamy kolejny wspolny wieczór.. We dwoje ![]() I szukam na Niego inspiracji... ![]() PS. Proszę mnie dopisać do listy ![]() PS2. Proszę zeby któraś z Was podesłała mi te filmiki od Red. Z góry dziekuję
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
|
|
|
#89 | ||
|
Zadomowienie
|
Chyba będę musiała zacząć i najlepiej na jakieś korepetycje iść.
Bo jak dalej tak będzie to później na maturze będę mieć 'mały' problem ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
zobaczy jacy jesteście razem szczęśliwi, więc się nie kłócić! ![]() ![]() Ale że ona już jest w 3 liceum? bo jej zachowaniem mówi jednak co innego
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
ehh ilez to razy ja sobie wmawialam ze zazdrosna nie jestem, ze nie o to chodzi, ale w koncu do mnie dotarlo, ze jadnak jestem zazdrosna;(
wiec zglaszam sie do waszego grona ![]() wczoraj przegielam (drugi raz w tym tygodniu, wczesniej takie akcje byly bardzo dawno temu, a teraz to juz drugi raz w tym tygodniu) i ta awantura ciagnie sie do dzis, choc dzis juz jest troche lepiej... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

ojoj, moje niedopatrzenie, bo myslalam ze sie poznalysmy i witałyśmy 
ważne że Twój Tż też nie jej nie lubi więc przynajmniej ze sobą nie piszą i się nie spotykaja.
51,0 kg(2.11.10)......50,0 kg
zastanawiam sie własnie, co z dzieciakami robic po tak długiej przerwie.

:rolleyes :
I chyba możemy sobie pomarzyć o zdawaniu rozszerzonego polskiego.