|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5791 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
jak to mówią... pozory mylą ![]() ![]() ![]() mam problem z kompem, jak się z nim uporam, to wrócę na forum. mam nadzieję, że nie potrwa to długo, bo ile mozna bez forum przeżyć przecież... ![]() miga mi coś upierdliwie na dole ekranu alarmowo, chyba większy ten problem mam ![]() ![]() buziam! ![]() zdjecia będą, jeśli będę je miała na co przerzucić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5792 |
Rozeznanie
|
Ja po op. miałam taki jak Happy i powiem ci szczerze ze przy pierwszej mozliwości ściągnełam go jak kupiłam inny sportowy i schowałam na dno szafy
![]() ![]() To chyba kwestia budowy klatki piersiowej.Mi sie go dobrze nosi.Lepiej niz ten Triumpfa. Ja go od poczatku zszylam na srodku zeby troszke zblizyc cycuchy bo w sumie sa ok ale tyle o tej autostradzie sie naczytalam, ze chcac czy nie chcac postanowilam zszyc i bede rozpruwac do zmiany i znowu zszywac. Mimi a moze to zalezy od implantow, ty masz w koncu okragle a ja anat. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-01-30 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#5793 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Samiii no w końcu albumik widze ![]() Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2010-01-30 o 13:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5794 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale i tak fajnie ,ze dostalam dwa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5795 |
Rozeznanie
|
kobitki ale szalejecie...
ja wczoraj robilam sobie pazurki i nie moglam was odwiedzic... ale dzis nadrobie... juz pazurki zrobione az lepiej mi sie pisze na laptopie.... happy - oj to super ze juz jestes w domku...szkoda tylko ze dzieci chore a znam ten bol jak sie biega z sypialni do sypialni...szybkiego powrotu do zdrowka dla calej rodzinki..
#5796 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziekuje, tak ich dostalam ze wszystkie wymiotuja do swoich wiaderek, nawet moj dwulatek.Pelna kulturka. Jesli chodzi o pazurki to ja tez takie robie, wrzuce kilka moich dziel do albumu. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-01-30 o 14:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5797 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a tak wieczorkiem jak spia sobie cos wymysle ![]()
![]() |
#5798 | |
Raczkowanie
|
Cześć!!! Zaczynam czytać!!
---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- [QUOTE=anna_ivy;16812789]jako wodne zwierze, czuje sie tymi szczypawkami lekko osaczona ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Aniu, RYbka czy raczek??Pewnie rybka...bo boisz się szczypiec! Ja rybka!! Ja rybka!! I trochę przeraża mnie ilość skorpionów ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
Ale historia!!!! Dzielna jesteś!! ![]() ja też miałam krwiaka....tez druga operację..po 3 dniach..i tez uciekłam wieczorkiem z kliniki..bo dzieci..mama mi przywoziła...a ona nic nie wiedziała o zabiegu..i nie wie do dziś udało mi się wszystko ukryć... ![]() Ale mamy cycki!! I warto było!!
![]() |
#5799 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Swiadomosc Twojej Cory wcale mnie nie dziwi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mocno trzymam kciuki, aby Twoje badania wyszly w normie, a operacja odbyla sie planowo ![]() Cytat:
![]() A i jeszcze jedno, zadnych siniaczkow nie mialam. Cytat:
![]() ![]() ![]() Misia, a moze masz ten makaron ze szpinakiem (i czosnkiem rzecz jasna) ... taka wersja to moja ulubiona! Zaden wampir mi pozniej nie jest straszny ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() willma, a za Ciebie to ktorego bedziemy opijac? |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#5800 | ||
Rozeznanie
|
witam wszystkie kobietki
![]() widze produkcja jak codzien pelna para idzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i super , ze juz usmiech na twarzy i zadowolenie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- a tak wogole to co sie dzieje z Tini ?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5802 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nic dodac , nic ujac Mezulek juz sie slini ,a do tej pory mi wmawial,ze lubi male piersi. Teraz chodzi i pyta czy moze dotknac. A rozmiarek 75E jest jaknajbardziej oczekiwany, bo mi sie wydaje, ze te cale rozmiarki to tylko sie takie duze slysza, i ze np.naturalne D jest wiele wieksze niz sylikonkowe D nie patrzac juz na obwod pod biustem. Te naturalne duze piersi sa jakby bardziej tluste, a te wysylikonowane soczyste i jedrne.Macie tez takie wrazenie? Moja sasiadka tez ma 75 D ( naturalne ) ale mam wrazenie,ze wiecej tam tluszczyku niz cycka samego w sobie i kilka innych osob jeszcze znam z podobna diagnoza w moich oczach. A wiec pozwolilam sobie wyciagnac takie wnioski: Jesli chcesz miec biuscik ladny Zgrabny,slodki i powabny Zbierz papierki kolorowe Wymien na cycuchy nowe Pogrzeb w misce z zelikami Jakby byla z cukierkami Wybierz te najbardziej smaczne A poczujesz sie bajecznie No bo zelki to jest cud Pyszne jak nalepszy miod ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5803 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Happy_hour;16832064]Dziekuje, tak ich dostalam ze wszystkie wymiotuja do swoich wiaderek,
nawet moj dwulatek.Pelna kulturka. /QUOTE] ![]() ![]() ![]()
#5804 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzieńdoberek wszystkim kobietkom sporo od czwartkowego wieczoru naprodukowalyscie....:mur : nie wiem kiedy nadrobie zaleglosci w czytaniu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz powiem co nastepuje: hmm...jak by tu zaczac..... ( ![]() no to tak: zanettt2010 ![]() mimi44 i macerata ![]() a szanowne Panie Yagnaa , Samiii , Willma2 , Pysia222 , MyaDiva , Marchwianka , Listopadowa80 , Horo , Danni , Anna_ivy , Agnes281 , Angelka.pl , 2sweet , Happy_hour , Asie230707 , Pink star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (za co oczywiscie bede dozgonnie wdzieczna) jezeli kogos pominęlam a ma chęc zaprzyjaznic sie -przepraszam i zapraszam ![]() uffff....ale sie spocilam ....musze chwile odsapnąć ![]() Edytowane przez skorpion7 Czas edycji: 2010-01-30 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#5805 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To to teraz dałaś czadu ![]() ![]() ![]() I powiem szczerze ![]() ......................... ......................... ......................... ......................... ....................... Żartuję ![]() ![]() Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-30 o 16:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5808 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i pozostalym dziewczynom ktore mnie przygarnęly tez dziekuje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() melduje ze sie staralam ....bardzo sie staralam wniosek jede ![]() ![]() pojętna ze mnie bestia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5809 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A jam rak jestem,sama jak palec czy ktoś jeszcze jest ?? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5810 |
Raczkowanie
|
Witam ponownie
![]() Mimi - ja też raczek i też siama ![]() ![]() ![]() To już tradycja jakaś u nas 4 pokolenie samotnicze ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Ciekawe jak tam randka Yagusi i Agusi . Coś ich nie widać .Pewnie w sklepy wpadły i wyjść nie mogą ![]() Też bym poszła ... a u mnie taka zamieć za oknem ,że wyjść z domu nie mogę ![]()
#5811 |
Rozeznanie
|
wy tu tak z tymi znakami
![]() a ja BLIZNIACZEK ![]() ![]() skorpion - juz przyjelam ![]()
#5812 |
Kazar Lady
|
Aniu,alez oczywiście ze to wersja z czosnkiem...uwielbiam hodować szczawiany
![]() ![]() ![]() ![]() Happy masz niewątpliwy dar ..ja wiersz to bym układała z tydzień i tak rymy byłyby bez sensu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5813 |
Rozeznanie
|
Dziekuje,
mi jakos te rymy same sie kleja. I czasami tak sobie cos uloze dla smiechu. |
![]() ![]() |
![]() |
#5814 |
Kazar Lady
|
nie ma tu jakiejś rogatej duszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5815 |
Raczkowanie
|
witam! już po egzaminie- dzięki ilma za kciuki, miejmy nadzieję że pomogły
![]() Gratulacje Zaga i Happy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5818 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5819 |
Raczkowanie
|
grond - Twój album z cycuchami jest ogólnie widoczny wiesz o tym ,pytam w razie czego bo np ja jestem schowana
#5820 |
Raczkowanie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.