|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5791 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
jak to mówią... pozory mylą ![]() mam problem z kompem, jak się z nim uporam, to wrócę na forum. mam nadzieję, że nie potrwa to długo, bo ile mozna bez forum przeżyć przecież... miga mi coś upierdliwie na dole ekranu alarmowo, chyba większy ten problem mam buziam! zdjecia będą, jeśli będę je miała na co przerzucić
|
|
|
|
|
#5792 |
|
Rozeznanie
|
Ja po op. miałam taki jak Happy i powiem ci szczerze ze przy pierwszej mozliwości ściągnełam go jak kupiłam inny sportowy i schowałam na dno szafy
To chyba kwestia budowy klatki piersiowej.Mi sie go dobrze nosi.Lepiej niz ten Triumpfa. Ja go od poczatku zszylam na srodku zeby troszke zblizyc cycuchy bo w sumie sa ok ale tyle o tej autostradzie sie naczytalam, ze chcac czy nie chcac postanowilam zszyc i bede rozpruwac do zmiany i znowu zszywac. Mimi a moze to zalezy od implantow, ty masz w koncu okragle a ja anat. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-01-30 o 13:39 |
|
|
|
#5793 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,ja jak tylko go zobaczyłam to juz wiedzialam ze sie nie polubimy - lubie inny krój,ten stanik byl kompetnie nie na mnie szyty.![]() Samiii no w końcu albumik widze ,i to juz raczej standard ze kobitka pieekna i zgrabna jak to na wizażu.
Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2010-01-30 o 13:47 |
|
|
|
|
#5794 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale i tak fajnie ,ze dostalam dwa. |
|
|
|
|
#5795 |
|
Rozeznanie
|
kobitki ale szalejecie...
ja wczoraj robilam sobie pazurki i nie moglam was odwiedzic... ale dzis nadrobie... juz pazurki zrobione az lepiej mi sie pisze na laptopie.... happy - oj to super ze juz jestes w domku...szkoda tylko ze dzieci chore a znam ten bol jak sie biega z sypialni do sypialni...szybkiego powrotu do zdrowka dla calej rodzinki..
|
|
#5796 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziekuje, tak ich dostalam ze wszystkie wymiotuja do swoich wiaderek, nawet moj dwulatek.Pelna kulturka. Jesli chodzi o pazurki to ja tez takie robie, wrzuce kilka moich dziel do albumu. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-01-30 o 14:01 |
|
|
|
|
#5797 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czasem oszalec mozna...a tak wieczorkiem jak spia sobie cos wymysle
|
|
|
#5798 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć!!! Zaczynam czytać!!
---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- [QUOTE=anna_ivy;16812789]jako wodne zwierze, czuje sie tymi szczypawkami lekko osaczona ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Aniu, RYbka czy raczek??Pewnie rybka...bo boisz się szczypiec! Ja rybka!! Ja rybka!! I trochę przeraża mnie ilość skorpionów ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
Ale historia!!!! Dzielna jesteś!! ![]() ja też miałam krwiaka....tez druga operację..po 3 dniach..i tez uciekłam wieczorkiem z kliniki..bo dzieci..mama mi przywoziła...a ona nic nie wiedziała o zabiegu..i nie wie do dziś udało mi się wszystko ukryć... Ale mamy cycki!! I warto było!!
|
|
#5799 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Swiadomosc Twojej Cory wcale mnie nie dziwi Ja tez jedynaczka i jak kiedys (chyba gdy mialam 7 lat) moja mama zapytala sie co wolalabym siostrzyczke czy braciszka, z placzem odparlam "przeprowadzke do cioci" I tyle bylo z dodatkowych szkodnikow w naszym domu ![]() wygladaja imponujaco Gratuluje!!! Cytat:
Mocno trzymam kciuki, aby Twoje badania wyszly w normie, a operacja odbyla sie planowo ![]() Cytat:
![]() A i jeszcze jedno, zadnych siniaczkow nie mialam. Cytat:
Pracy tyle, ze nawet nie mam czasu nagryzc jablka Ale serowe nalesniki, ulalalala ... skusilabym sie migiem ![]() Misia, a moze masz ten makaron ze szpinakiem (i czosnkiem rzecz jasna) ... taka wersja to moja ulubiona! Zaden wampir mi pozniej nie jest straszny ![]() Cytat:
nie ma to jak wlasciwe wychowanie ![]() Cytat:
Wkrotce impreza, tance, hulanki, swawole Moj mi zawsze cos fajnego wymysla i przyznam, ze juz nie moge sie doczekac willma, a za Ciebie to ktorego bedziemy opijac? |
||||||
|
|
|
#5800 | ||
|
Rozeznanie
|
witam wszystkie kobietki
widze produkcja jak codzien pelna para idzie Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i super , ze juz usmiech na twarzy i zadowolenie ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- a tak wogole to co sie dzieje z Tini ?? |
||
|
|
|
#5801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ... moje musialam sfotografować
|
|
#5802 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nic dodac , nic ujac Mezulek juz sie slini ,a do tej pory mi wmawial,ze lubi male piersi. Teraz chodzi i pyta czy moze dotknac. A rozmiarek 75E jest jaknajbardziej oczekiwany, bo mi sie wydaje, ze te cale rozmiarki to tylko sie takie duze slysza, i ze np.naturalne D jest wiele wieksze niz sylikonkowe D nie patrzac juz na obwod pod biustem. Te naturalne duze piersi sa jakby bardziej tluste, a te wysylikonowane soczyste i jedrne.Macie tez takie wrazenie? Moja sasiadka tez ma 75 D ( naturalne ) ale mam wrazenie,ze wiecej tam tluszczyku niz cycka samego w sobie i kilka innych osob jeszcze znam z podobna diagnoza w moich oczach. A wiec pozwolilam sobie wyciagnac takie wnioski: Jesli chcesz miec biuscik ladny Zgrabny,slodki i powabny Zbierz papierki kolorowe Wymien na cycuchy nowe Pogrzeb w misce z zelikami Jakby byla z cukierkami Wybierz te najbardziej smaczne A poczujesz sie bajecznie No bo zelki to jest cud Pyszne jak nalepszy miod |
|
|
|
|
#5803 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Happy_hour;16832064]Dziekuje, tak ich dostalam ze wszystkie wymiotuja do swoich wiaderek,
nawet moj dwulatek.Pelna kulturka. /QUOTE]
|
#5804 |
|
BAN stały
|
dzieńdoberek wszystkim kobietkom sporo od czwartkowego wieczoru naprodukowalyscie....:mur : nie wiem kiedy nadrobie zaleglosci w czytaniu :c isza: a teraz powiem co nastepuje: hmm...jak by tu zaczac..... ( zawsze przed publicznymi wystapieniami )....no to tak: zanettt2010 mimi44 i macerata a szanowne Panie Yagnaa , Samiii , Willma2 , Pysia222 , MyaDiva , Marchwianka , Listopadowa80 , Horo , Danni , Anna_ivy , Agnes281 , Angelka.pl , 2sweet , Happy_hour , Asie230707 , Pink star w gronie Swoich psiapsiółek![]() (za co oczywiscie bede dozgonnie wdzieczna) jezeli kogos pominęlam a ma chęc zaprzyjaznic sie -przepraszam i zapraszam ![]() uffff....ale sie spocilam ....musze chwile odsapnąć Edytowane przez skorpion7 Czas edycji: 2010-01-30 o 16:25 |
|
|
|
#5805 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To to teraz dałaś czadu ![]() ![]() I powiem szczerze ![]() ......................... ......................... ......................... ......................... ....................... Żartuję ...powiem szczerze, że właśnie tym mnie ujęłaś
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-30 o 16:40 |
|
|
|
|
#5808 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
i pozostalym dziewczynom ktore mnie przygarnęly tez dziekuje ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
melduje ze sie staralam ....bardzo sie staralam wniosek jede n --"czytanie(forum)ze zrozumieniempojętna ze mnie bestia
|
||
|
|
|
#5809 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jam rak jestem,sama jak palec czy ktoś jeszcze jest ?? Cytat:
|
||
|
|
|
#5810 |
|
Raczkowanie
|
Witam ponownie
Mimi - ja też raczek i też siama i chciałam siostrzyczkę albo braciszka ale nie dali Obiecałam sobie że mój Maleńtas będzie mial rodzeństwo , ale zapowiada się ,że też ni To już tradycja jakaś u nas 4 pokolenie samotnicze ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Ciekawe jak tam randka Yagusi i Agusi . Coś ich nie widać .Pewnie w sklepy wpadły i wyjść nie mogą ![]() Też bym poszła ... a u mnie taka zamieć za oknem ,że wyjść z domu nie mogę biało nic nie widać ...
|
#5811 |
|
Rozeznanie
|
wy tu tak z tymi znakami
![]() a ja BLIZNIACZEK ![]() skorpion - juz przyjelam
|
|
#5812 |
|
Kazar Lady
|
Aniu,alez oczywiście ze to wersja z czosnkiem...uwielbiam hodować szczawiany
ja nie rozumiem tylko jednego - dlaczego dorośli wmawiali mi że szpinak jest okropny załuje t le straconych lat - zupełnie jak z żelkami ..tez mogłam zrobic wcześniej ![]() Happy masz niewątpliwy dar ..ja wiersz to bym układała z tydzień i tak rymy byłyby bez sensu
|
|
|
|
#5813 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje,
mi jakos te rymy same sie kleja. I czasami tak sobie cos uloze dla smiechu. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5814 |
|
Kazar Lady
|
nie ma tu jakiejś rogatej duszy
chociaz coś mi świta, chyba Sami bedzie spod tego samego znaku
|
|
|
|
#5815 |
|
Raczkowanie
|
witam! już po egzaminie- dzięki ilma za kciuki, miejmy nadzieję że pomogły
Gratulacje Zaga i Happy
|
|
|
|
#5817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... a moze jakiś wodniczek na horyzoncie ![]() ![]()
|
|
#5818 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#5819 |
|
Raczkowanie
|
grond - Twój album z cycuchami jest ogólnie widoczny wiesz o tym ,pytam w razie czego bo np ja jestem schowana
|
#5820 |
|
Raczkowanie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.

taka delikatna inaczej sobie wyobrażałam niewiem czemu ale taką zadziorkę bardziej chyba a tutaj cud miód delikatność

,ja jak tylko go zobaczyłam to juz wiedzialam ze sie nie polubimy - lubie inny krój,ten stanik byl kompetnie nie na mnie szyty.

I tyle bylo z dodatkowych szkodnikow w naszym domu
Gratuluje!!!
Ale serowe nalesniki, ulalalala ... skusilabym sie migiem 
- i kubłem z wodą się podzielisz i serkiem ze szczypiorkiem

:c isza:
zawsze przed publicznymi wystapieniami )....
n --"czytanie(forum)ze zrozumieniem
załuje t