|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Cytat:
U mnie styczeń był udany mimo tej ogromnej kwoty zakupów (ogromnej jak dla mnie). Kupiłam próbki na edm a moja kolorówka mieści się w pudełeczku 10*20cm . Zuzyć było sporo i w lutym powinno być też dobrze. Co prawda na luty już sobie zapisałam zakupy (pewnie jutro lub we wtorek dojdzie zamówienie z ori)Ale i mam już 3 zużycia: -mydło w płynie dove -krem do rąk dove 75 ml -krem pod oczy ziaja 15ml Postanowiłam od lutego też zapisywać sobie wszystko w pliku i na koniec miesiąca wklejać liste podsumowująca. |
|
|
|
|
#4262 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16844565]Ja kiedyś nogi nim posmarowałam, po czym założyłam dżinsy - pachniały nawet po praniu
![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- STYCZEŃ WYBYŁO: 10 szt. (pełnowymiarowe: 9 szt.) PRZYBYŁO: 9 szt. (kupionych 8 szt.: 65,03 zł)[/QUOTE] Gdy zaczęłam się udzielać w tym wątku, to narobiłyście mi ochoty na masła Farmony. Teraz cieszę się, że wtedy nie pobiegłam do sklepu Drugie założenie też prawie udało się wykonać - 15zł to nie 150-200zł, jak w niektórych przypadkach Cytat:
KonikGarbusek w pełnym galopie Teraz nie wypada dać plamy, a co! Cytat:
![]() Ponoć na intermis.pl darmowa wysyłka od 150zł - ile by trzeba nakupić nadprogramowo Akurat tego do stóp nie prześwietlałam pod tym kątem, ale rzeczy, które kupiłam w styczniu wyszły taniej z przesyłką z all. Na samym peelingu enzymatycznym (bez przesyłki) wychodziło ponad 8zł różnicy ![]() A co do wiedzy obecnej młodzieży... Wczoraj wymiękłam, gdy w Uwadze maturzystka nie znała wzoru na pole kwadratu, a innej ich grupce nauczyciel tłumaczył wspólny mianownik w ułamkach. Na litość Boską, to jest zakres 4 klasy podstawówki Cytat:
Brawa za bilans ![]() Tak z ciekawości spytam - te 3 zużycia to jeszcze styczeń? Bo luty dopiero od jutra
Edytowane przez ganimedea Czas edycji: 2010-01-31 o 09:07 |
|||
|
|
|
#4263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam że już luty |
|
|
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze... Czuję się jak MISTRZYNI OLIMPIJSKA
Właśnie zupełnie normalnie WYKOŃCZYŁAM PODKŁAD-mus Rimmela. Nie oddałam go, nie przeterminował się...tylko normalnie się Skończył ![]() Od kilku dni cieszyłam się gdy go otwierałam bo widziałam dno i jeździłam po nim paluchem...Ale dziś go wykończyłam i mogłam sobie od tak wywalić opakowanie Kurcze..aż ciężko mi uwierzyć.Nie wiele jest podkładów które "wykańczam" bo zwykle albo zdążą się przeterminować, albo oddaje bo mi nie pasują czy są za ciemne..A ten wykończyłam..Chociaż nie był jakimś moim faworytem!!porzeczka2602- też kiedyś zastanawiałam się nad tym kremem z Ziaji Pro i jeszcze mleczkiem do demakijażu oczu ze Ziaji pro..Ale na razie się wstrzymam ganimedea- zwykle rozcinam tubki!
03.02.2010 ZOSIA Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-01-31 o 09:39 |
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam swoje listy
![]() ZUŻYTE - 10 szt. 1. Tonik różany - Ziaja 2. Olej z brzoskwini - ZSK 3. Peeling do dłoni Planet Spa - Avon 4. Żel pod prysznic Madagascar - Palmolive 5. Zmywacz do paznokci - Delia 6. Lactacyd 7. Szampon Kiwi - Schauma 8. Próbka kremu Nuxe 9. Balsam 500 ml - Eveline 10. Peeling do ciała Sopot Spa - Ziaja WYRZUCONE/SPRZEDANE/ODDANE - 15 szt: 1. Odżywka do paznokci Nail Quencher - Sally Hansen 2. Cerruti 1881 3. Serum z kapsułkami - Avon 4. Punktowy żel antybakteryjny - Avon 5. Błyszczyk UCR Natural Glow - Avon 6. Błyszczyk UCR Purple Gleam - Avon 7. Szminka z musem Champagne - Avon 8. Potrójne cienie Doe-eyed - Clinique (nowe) 9. Lakier do paznokci nr 38 Salon use - Pierre Rene 10. Świąteczny krem do rąk z aniołkiem - Oriflame 11. Lakier do paznokci Midnight Plum- Avon 12. Puder sypki - Oriflame 13. paletka GWP - Clinique 14. krem masło kakaowe - Ziaja 15. Balsam oliwkowy - AA KUPIONE 10 szt. Pielęgnacja - 2 szt. 1. Płyn do higieny intymnej 2. Krem do stóp wanilia + brązowy cukier - Avon Kolorówka - 8 szt. 1. Brązer Hoola - benefit 2. Cienie Pink Sands - Avon 3. Brązowa kredka Precision - Bell 4. Tusz False Lash - MF 5. Szminka regenerujaca Anew - Avon 6. Szminka Golden Nude - Avon 7. Lakier Hot Chocolate - Eveline 8. Meteoryty - Gold Temptation - Guerlain ZASPONSOROWANE/GRATIS - 6 szt. 1. Peeling do skórek - Avon 2. Odżywka do włosów Kiwi - Shauma 3. Szampon z olejkami - Shauma 4. Odżywka z olejkami - Shauma 5. Szampon zielony - Herbal E. 6. Odżywka zielona - Herbal E. Wybyło: 25 szt. Przybyło: 16 szt. Zdjęcia: pielęgnacja https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2940 Kolorówka: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=766
|
#4266 |
|
Zadomowienie
|
zużyłam piankę do mycia twarzy Iwostin Purritin 175 ml
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
A dezodornt Dove
![]() A wczoraj brązujący balsam Lirene i micel Ziaji - na ich miejsce kupiłam te same ![]() Wogóle jakoś ostatnio jedno i to samo kupuję
|
|
#4268 |
|
Wtajemniczenie
|
witam wszystkich, ja cały tydzień się nie udzielałam bo pracowałam codziennie od rana do wieczora i jak przychodziłam z pracy 0 22 to już nie miałam siły na nic zresztą myśl że rano muszę wstać i znowu cały dzień w pracy to odechciewało mi się wszystkiego, dziś mam wolne właśnie dopiero wygramoliłam się z łóżka miałam sobie zrobić jakieś małe spa ale strasznie głowa mnie boli coś mnie choroba bierze zresztą perspektywa następnego tygodnia załamuje mnie,codziennie od 11-12 do 22 jeden dzień 16-22 ale i tak nie pośpię bo mam maraton do lekarza który jest 40min.drogi na piechotę wziąć receptę wrócić do miasta wykupić receptę i wrócić do lekarza żeby zapodał lekarstwo i spowrotem do domu ale chyba odwiozę męża do pracy i wezmę samochód bo chyba padnę ( poza tym to mój samochód ja go spłacam), a w jeden dzień kończę o 22 a na drugi dzień mam od 8 rano do 20 więc nie wiem czy wogóle będę kontaktować w następnym tygodniu
|
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na łyżwach miałam być już od godziny, ale przyszli goście i przełożyłam na popołudnie
|
|
|
|
#4271 |
|
Wtajemniczenie
|
GRATULUJĘ WSZYSTKIM ZUŻYĆ
wlaśnie nadrobilam zaleglości w czytaniu Was to teraz ja wklejam podsumowanie miesiąca ale nie jestem zadowolona Zużyte: 1.mleczko do demakijażu matujące AA 2. szampon do włosów żurawinowy Barwa 3. henna do brwi i rzęs 4. peeling myjący do ciała truskawkowy Joanna 5. błyszczyk do ust maxi lips Vipera 6. farba do włosów Essential 7. mydło pod prysznic pomarańczowe Ziaja Przybyło: 1.żel pod prysznic róża i brzoskwinia Avon 2.żel pod prysznic migdal Avon 3.balsam do ciała migdal Avon 4.płyn do płukania ust Listerine 5.żel pod prysznic magical Avon 6.żel pod prysznic mineral Avon 7.antyperspirant w sprayu Sure niebieski 8. antyperspirant w sprayu Sure fioletowy |
|
|
|
#4272 | |
|
Zakorzenienie
|
Uff dziewczyny..ucze sie a wy tu tyle naprodukowalyscie!!
No to zaczne od gratulacji! ganimedea troszke nakupilas ![]() ksiezniczko z ciebie do wogole mistrzyni zuzyc! ![]() ![]() klask i:Eirenn doszlas do rownowagi ![]() Orlico super! no i puder sie zalapal! ![]() Cytat:
Hosenko super sie spisalas! pozbylas sie sporej kolorowki!!!! ![]() edyta wow blyszczyk! ![]() Wczoraj probowalam zrobic smokey eyes..chcecie zobaczyc jak mi wyszlo? |
|
|
|
|
#4273 |
|
Zadomowienie
|
no jasne że chcemy
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko zdjecia mam telefonowe
|
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
cuciola- bardzo odważny makijaż
![]() a Twój nick znaczy po włosku-"fajna dziewczyna"?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gratuluję udanych odwyków.
A ja lubię i łyżwy i narty. ![]() Nie pisze na niej do jakiej jest cery. Cytat:
Ja mam wrażenie że teraz jakieś głąby z tej szkoły wychodzą.
|
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() makijaz odwazny,jakos tak mnie wczoraj wzielo bo znudzily mi sie roze i fiolety.![]() aha usta ma zdjeciu mam niepomalowane ale byly lekko rozowo-brzoskwiniowe. Postawilam na oczy ciemne i na usta nude
|
|
|
|
|
#4278 |
|
Zadomowienie
|
cuciola makijaż przepiękny
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje!
sugerowalam sie tym tutorialem: http://www.youtube.com/watch?v=dh-8W...layer_embedded jest po wlosku no ale mozecie odpatrzec
|
|
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
cuciola - makijaż bardzo ładny
![]() Dziewczyny, uwielbiam łyżwy . Mój sukces dnia to przejechanie ok. 1/3 lodowiska (fakt, że to "lodowisko" to raczej ślizgawka ) między jednym capnięciem bandy a drugim, co mnie mocno cieszy |
|
|
|
#4281 |
|
Zadomowienie
|
Gani a jeździsz na figurowych czy na hokejach?
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam ze znajomą, która pożyczyła mi hokeje swojego syna
|
|
|
|
#4283 |
|
Zadomowienie
|
spoko
hokeje są chyba lepsze do nauki, bo się nie można potknąć o ząbki
|
#4284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko musze sie nauczyc robic porzadne fotki no bo telefonem kolory bledna a aparatem tez jakos koslawo wychodza. Chyba poprosze na drugi raz Tz-ta bo jak tu zrobic zdjecie sobie z zamknietymi oczami? ![]() a jak juz mowicie o lyzwach to ja bardzo lubie jezdzic ale juz tyyyyyle lat nie bylam!!! |
|
|
|
|
#4285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nałożyłam sobie na skalp maskę i siedzę właśnie w śmiesznym kraciastym czepku Nie mam ochoty tkwić w brodziku przepisowych 10 minut, wolę odczekać teraz jakieś 30, do tego szorowanie kawą, prysznic i Gani jak nowa Jestem bardzo ciekawa efektu.Mogłam nałożyć resztę maski z opakowania, ale troszkę zostawiłam - chcę ją zużyć w lutym Już tak odłożyłam chyba ze 3 kosmetyki i zastanawiam się, czy to nie chore |
|
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś szaleje chyba ze zużcyciami
![]() -maseczka peel-off rosmanowska - szaetka -odżywka pantene 75 ml Teraz moge powiedzieć że styczeń jest bardzooo udany
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też szaleję.
Jak dobrze pójdzie to dziś "dobiję" do 20 zużyć na ten miesiąc.
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
Było PRZEFANTASTYCZNIE 10 zjazdów na karnecie to trochę za mało ![]() Przewróciłam się tylko 4 razy: - idąc w butach (bez nart - 2 razy w tarkcie około 20-minutowej nauki hamowania - puszczając za pierwszym razem orczyk - puściałam go, narty mis ier ozjechały i walnęłam jak długa ![]() Ale w trakcie tych 10 zjazdów nie wywróciłam sie ani raz i już jeździłam jak narciarz Oczywiście na małej górce, ale z jednej strony byął bardziej stroma i szybko sie po niej jechało. Miałam chętke na duży wyciąg, ale stwierdziłam, ze za pierwszym razem to wręcz nie wypada ![]() Za tydzień znowu jedziemy
|
#4290 |
|
Zadomowienie
|
a ja mam jutro egzamin i co robię? siedzę na wizażu i właśnie wstawiłam zdjęcie na nk
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

. Zuzyć było sporo i w lutym powinno być też dobrze. Co prawda na luty już sobie zapisałam zakupy (pewnie jutro lub we wtorek dojdzie zamówienie z ori)

Drugie założenie też prawie udało się wykonać - 15zł to nie 150-200zł, jak w niektórych przypadkach
KonikGarbusek w pełnym galopie
). Dopiero teraz mogę zrobić porządną selekcję! Mówię do mamy "weź co chcesz ,resztę wywal ja tego na oczy nie chce widzieć" ..Moja mama jeszcze z 8razy upewnia się czy to albo tamto nie chce z powrotem...po czy w końcu wywala

klask i: