|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Cytat:
U mnie styczeń był udany mimo tej ogromnej kwoty zakupów (ogromnej jak dla mnie). Kupiłam próbki na edm a moja kolorówka mieści się w pudełeczku 10*20cm ![]() Ale i mam już 3 zużycia: -mydło w płynie dove -krem do rąk dove 75 ml -krem pod oczy ziaja 15ml Postanowiłam od lutego też zapisywać sobie wszystko w pliku i na koniec miesiąca wklejać liste podsumowująca. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 | |||
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16844565]Ja kiedyś nogi nim posmarowałam, po czym założyłam dżinsy - pachniały nawet po praniu
![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- STYCZEŃ WYBYŁO: 10 szt. (pełnowymiarowe: 9 szt.) PRZYBYŁO: 9 szt. (kupionych 8 szt.: 65,03 zł)[/QUOTE] Gdy zaczęłam się udzielać w tym wątku, to narobiłyście mi ochoty na masła Farmony. Teraz cieszę się, że wtedy nie pobiegłam do sklepu ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ponoć na intermis.pl darmowa wysyłka od 150zł - ile by trzeba nakupić nadprogramowo ![]() ![]() A co do wiedzy obecnej młodzieży... Wczoraj wymiękłam, gdy w Uwadze maturzystka nie znała wzoru na pole kwadratu, a innej ich grupce nauczyciel tłumaczył wspólny mianownik w ułamkach. Na litość Boską, to jest zakres 4 klasy podstawówki ![]() Cytat:
![]() Brawa za bilans ![]() Tak z ciekawości spytam - te 3 zużycia to jeszcze styczeń? Bo luty dopiero od jutra ![]() Edytowane przez ganimedea Czas edycji: 2010-01-31 o 08:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
Kurcze... Czuję się jak MISTRZYNI OLIMPIJSKA
![]() ![]() ![]() Właśnie zupełnie normalnie WYKOŃCZYŁAM PODKŁAD-mus Rimmela. Nie oddałam go, nie przeterminował się...tylko normalnie się Skończył ![]() Od kilku dni cieszyłam się gdy go otwierałam bo widziałam dno i jeździłam po nim paluchem...Ale dziś go wykończyłam i mogłam sobie od tak wywalić opakowanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() porzeczka2602- też kiedyś zastanawiałam się nad tym kremem z Ziaji Pro i jeszcze mleczkiem do demakijażu oczu ze Ziaji pro..Ale na razie się wstrzymam ![]() ganimedea- zwykle rozcinam tubki! ![]()
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-01-31 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
Wklejam swoje listy
![]() ZUŻYTE - 10 szt. 1. Tonik różany - Ziaja 2. Olej z brzoskwini - ZSK 3. Peeling do dłoni Planet Spa - Avon 4. Żel pod prysznic Madagascar - Palmolive 5. Zmywacz do paznokci - Delia 6. Lactacyd 7. Szampon Kiwi - Schauma 8. Próbka kremu Nuxe 9. Balsam 500 ml - Eveline 10. Peeling do ciała Sopot Spa - Ziaja WYRZUCONE/SPRZEDANE/ODDANE - 15 szt: 1. Odżywka do paznokci Nail Quencher - Sally Hansen 2. Cerruti 1881 3. Serum z kapsułkami - Avon 4. Punktowy żel antybakteryjny - Avon 5. Błyszczyk UCR Natural Glow - Avon 6. Błyszczyk UCR Purple Gleam - Avon 7. Szminka z musem Champagne - Avon 8. Potrójne cienie Doe-eyed - Clinique (nowe) 9. Lakier do paznokci nr 38 Salon use - Pierre Rene 10. Świąteczny krem do rąk z aniołkiem - Oriflame 11. Lakier do paznokci Midnight Plum- Avon 12. Puder sypki - Oriflame 13. paletka GWP - Clinique 14. krem masło kakaowe - Ziaja 15. Balsam oliwkowy - AA KUPIONE 10 szt. Pielęgnacja - 2 szt. 1. Płyn do higieny intymnej 2. Krem do stóp wanilia + brązowy cukier - Avon Kolorówka - 8 szt. 1. Brązer Hoola - benefit 2. Cienie Pink Sands - Avon 3. Brązowa kredka Precision - Bell 4. Tusz False Lash - MF 5. Szminka regenerujaca Anew - Avon 6. Szminka Golden Nude - Avon 7. Lakier Hot Chocolate - Eveline 8. Meteoryty - Gold Temptation - Guerlain ZASPONSOROWANE/GRATIS - 6 szt. 1. Peeling do skórek - Avon 2. Odżywka do włosów Kiwi - Shauma 3. Szampon z olejkami - Shauma 4. Odżywka z olejkami - Shauma 5. Szampon zielony - Herbal E. 6. Odżywka zielona - Herbal E. Wybyło: 25 szt. Przybyło: 16 szt. ![]() Zdjęcia: pielęgnacja https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2940 Kolorówka: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=766
#4266 |
Zadomowienie
|
zużyłam piankę do mycia twarzy Iwostin Purritin 175 ml
![]()
#4267 |
Zakorzenienie
|
A dezodornt Dove
![]() A wczoraj brązujący balsam Lirene i micel Ziaji - na ich miejsce kupiłam te same ![]() Wogóle jakoś ostatnio jedno i to samo kupuję ![]()
#4268 |
Wtajemniczenie
|
witam wszystkich, ja cały tydzień się nie udzielałam bo pracowałam codziennie od rana do wieczora i jak przychodziłam z pracy 0 22 to już nie miałam siły na nic zresztą myśl że rano muszę wstać i znowu cały dzień w pracy to odechciewało mi się wszystkiego, dziś mam wolne właśnie dopiero wygramoliłam się z łóżka miałam sobie zrobić jakieś małe spa ale strasznie głowa mnie boli coś mnie choroba bierze zresztą perspektywa następnego tygodnia załamuje mnie,codziennie od 11-12 do 22 jeden dzień 16-22 ale i tak nie pośpię bo mam maraton do lekarza który jest 40min.drogi na piechotę wziąć receptę wrócić do miasta wykupić receptę i wrócić do lekarza żeby zapodał lekarstwo i spowrotem do domu ale chyba odwiozę męża do pracy i wezmę samochód bo chyba padnę ( poza tym to mój samochód ja go spłacam), a w jeden dzień kończę o 22 a na drugi dzień mam od 8 rano do 20 więc nie wiem czy wogóle będę kontaktować w następnym tygodniu
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
|
Ja na łyżwach miałam być już od godziny, ale przyszli goście i przełożyłam na popołudnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Wtajemniczenie
|
GRATULUJĘ WSZYSTKIM ZUŻYĆ
wlaśnie nadrobilam zaleglości w czytaniu Was to teraz ja wklejam podsumowanie miesiąca ale nie jestem zadowolona Zużyte: 1.mleczko do demakijażu matujące AA 2. szampon do włosów żurawinowy Barwa 3. henna do brwi i rzęs 4. peeling myjący do ciała truskawkowy Joanna 5. błyszczyk do ust maxi lips Vipera 6. farba do włosów Essential 7. mydło pod prysznic pomarańczowe Ziaja Przybyło: 1.żel pod prysznic róża i brzoskwinia Avon 2.żel pod prysznic migdal Avon 3.balsam do ciała migdal Avon 4.płyn do płukania ust Listerine 5.żel pod prysznic magical Avon 6.żel pod prysznic mineral Avon 7.antyperspirant w sprayu Sure niebieski 8. antyperspirant w sprayu Sure fioletowy |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 | |
Zakorzenienie
|
Uff dziewczyny..ucze sie a wy tu tyle naprodukowalyscie!!
No to zaczne od gratulacji! ganimedea ![]() ![]() ksiezniczko z ciebie do wogole mistrzyni zuzyc! ![]() ![]() ![]() Eirenn doszlas do rownowagi ![]() Orlico super! no i puder sie zalapal! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Hosenko super sie spisalas! pozbylas sie sporej kolorowki!!!! ![]() edyta wow blyszczyk! ![]() Wczoraj probowalam zrobic smokey eyes..chcecie zobaczyc jak mi wyszlo? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Zadomowienie
|
no jasne że chcemy
![]() ![]()
#4274 |
Zakorzenienie
|
Tylko zdjecia mam telefonowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zakorzenienie
|
cuciola- bardzo odważny makijaż
![]() a Twój nick znaczy po włosku-"fajna dziewczyna"? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4276 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gratuluję udanych odwyków.
![]() A ja lubię i łyżwy i narty. ![]() ![]() Nie pisze na niej do jakiej jest cery. ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() makijaz odwazny,jakos tak mnie wczoraj wzielo ![]() ![]() aha usta ma zdjeciu mam niepomalowane ale byly lekko rozowo-brzoskwiniowe. Postawilam na oczy ciemne i na usta nude ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Zadomowienie
|
cuciola makijaż przepiękny
![]()
#4279 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje!
![]() sugerowalam sie tym tutorialem: http://www.youtube.com/watch?v=dh-8W...layer_embedded jest po wlosku no ale mozecie odpatrzec ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
cuciola - makijaż bardzo ładny
![]() ![]() Dziewczyny, uwielbiam łyżwy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Zadomowienie
|
Gani a jeździsz na figurowych czy na hokejach?
![]()
#4282 |
Zakorzenienie
|
Byłam ze znajomą, która pożyczyła mi hokeje swojego syna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Zadomowienie
|
spoko
![]() ![]()
#4284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jak juz mowicie o lyzwach to ja bardzo lubie jezdzic ale juz tyyyyyle lat nie bylam!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nałożyłam sobie na skalp maskę i siedzę właśnie w śmiesznym kraciastym czepku ![]() ![]() Mogłam nałożyć resztę maski z opakowania, ale troszkę zostawiłam - chcę ją zużyć w lutym ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4287 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś szaleje chyba ze zużcyciami
![]() -maseczka peel-off rosmanowska - szaetka -odżywka pantene 75 ml Teraz moge powiedzieć że styczeń jest bardzooo udany ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
Ja też szaleję.
![]() ![]()
#4289 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Było PRZEFANTASTYCZNIE ![]() 10 zjazdów na karnecie to trochę za mało ![]() Przewróciłam się tylko 4 razy: - idąc w butach (bez nart ![]() - 2 razy w tarkcie około 20-minutowej nauki hamowania - puszczając za pierwszym razem orczyk - puściałam go, narty mis ier ozjechały i walnęłam jak długa ![]() Ale w trakcie tych 10 zjazdów nie wywróciłam sie ani raz i już jeździłam jak narciarz ![]() ![]() Za tydzień znowu jedziemy ![]()
#4290 |
Zadomowienie
|
a ja mam jutro egzamin i co robię? siedzę na wizażu i właśnie wstawiłam zdjęcie na nk
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.