|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Rosną nam bobasy rosną, wnet raczkować będą wiosną (07 -08. 2009r) cz. IV
Cytat:
![]() podziwiam naprawde podziwiam - biorac pod uwage, ze TZ Ci nie pomaga w ogole przy dzieciach mi TZ bardzo pomaga ale i tak bym sie nie zdecydowala na trzecie bo bym sie chyba wykonczyla mimo iz ubolewam nad brakiem corci Cytat:
![]() najbardziej na swiecie nie lubie niezapowiedzianych gosci ![]() wlasnie tak sobie pomyslalam jakby nasze dzieciaczki zareagowaly na siebie - Marci jeszcze nie mial kontaktu z rowiesnikami a podejrzewam, ze by mu sie spodobalo bo do lustra sie szczerzy jak glupi ![]() to taki dach jak jest wlasnie w projekcie Unholy
|
|
|
#1022 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widać, że równa z Ciebie facetka Cytat:
Cytat:
Skończyły się czasy, kiedy tylko nocą było groźnie.![]() Jak już go poużywasz i będziesz miała chwilkę, to daj znać jak się sprawuje ![]() Cytat:
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie, żartowałam - ja uznaję wizyty bez zapowiedzi tylko przy bardzo bliskich relacjach (bez zapowiedzi rozumiem telefon- będziemy za godzinkę), więc spokojnie
|
|
|
#1024 | ||
|
Zakorzenienie
|
heloo
nie nadrobie ... ośmiałam sie jak wariatka ... dziewczyny jesteście niemożliwe! Mam nadzieję, ze ani jeden TŻ nie czytał tego ![]() gorgulku, Eleeri - doczytałam ![]() noooo Bartosz szuka i szuka Cytat:
... teraz jest coraz gorzej! Moja dermatlog twierdzi, ze to hormony i jak skończe karmic to albo się samo unormuje, albo cos zaczniemy działać ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1025 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
eee tel bedziemy za godzinke to jeszcze przejdzie - ja mowie tu o syt: gary na gazie, maly zasypia, ja w pizamie, po podlodze fruwaja koty a tu nagle dzwonek do drzwi ![]() ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- no nieeeeeee nie moge wiecie co dziewczyny? ja juz bym chyba nie potrafila bez Was zyc ![]() ide do lozka
|
|
|
#1026 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A kazali Im czekać ![]() Cytat:
to ten z Rancza?![]() Cytat:
A mój chciał szóstkę Niestety już nie wyrobię wiekowo ![]() ---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- Miłej niedzieli
|
|
#1027 | |
|
Wtajemniczenie
|
Aniu, padłam
![]() Cytat:
no chyba żeby większa ilość za jednym "strzałem"
|
|
#1028 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Bry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
eleeri przykro mi, ze juz musisz wracać. W życiu bym nie pomyślała, ze to takie trudne dopóki sama nie zostałam mama katjaaa gratuluje zabkow i oby zapalenie szybko ustąpiło ja nie miałam problemów z jedzeniem bo moja Amela to od poczatku zarłok. I kolejna mama musi do pracy ![]() Cytat:
![]() Ania0104 o jaaaaa Bartuś jaki już duży i do wzięcia? Cytat:
Amelka dzisiaj wstała 5:45 Wczoraj był trzeci dzień jak bierze antybiotyk a znów miała podwyższoną temp, rozpalona cała Bierze Ospamox, miała go któraś z Was? I za wczoraj ![]()
|
|
#1029 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dach jak najprostszy, po fundamentach dach jest największym wydatkiem, wbrew pozorom parterówka jest droższa do wybudowania (właśnie ze względu na duże fundamenty). Dobra czas brać się za robotę, jutro do pracy 1 dzień. Nagotowałam bigosu, gulaszu z żołądku. Spasteryzuje w słoiki i jak nie będzie mi się chciało gotować mężu sobie poradzi. Jeszcze ciacho jakieś trzeba zrobić , bo Teściunio przyjdzie, a i mężu chce jeszcze do swoich dziadków pojechać....
|
|
#1030 |
|
Ola-Unhola
|
Witam się z rana
Na razie tylko mówię Dzień Dobry, bo lecę Małzowi koszulkę do szkoły wyprasować, zaspał i teraz się spieszy
|
#1031 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Svinecko cudne fotki ![]() Czekoladko- szyszuniu fryzurka sliczna, w ogole piekna z Was rodzinka Cass przesliczny ten domek Kochane, wpadlam tylko na moment. Mama doleciala bez problemu. Pierwszy raz stalam sie niewidzialna dla wlasnej mamy- bo liczy sie tylko Aneczka Ania na razie ostroznie reaguje na babcie, mam nadzieje, ze dzisiaj sie oswoi ![]() Milej niedzieli kochane!
|
|
#1032 | |
|
Zakorzenienie
|
ja na prawdziwych wakacjach bylam za panienke, z mezem potem tylko na weekendach.Z przyczyn wyzszych bylo to nie mozliwe.I nie ze finansow nie bylo, bo nie ma co ukrywac ze jak jest sezon to w kilka h zarobi wiecej niz ja przez caly mc
dozorca? ![]() Cytat:
Jak możesz ???? A ja wczoraj wzielam lapka do lozka, chcialam z wami popisac i bateria siadla i nawet na kablu nie szlo go odpalic.Mąż go naprawil dopiero po powrocie ale ja juz spalam i dzieki temu jestem rzeska jak skowronek ![]() Jeszcze w kwestii klubu.Nie wiem czy nie wybuchnie znowu wojna... Czy my równiez moglybysmy miec decyzyjność? W sensie tu na wątku zglosic jakies "ale" co do zaproszenia?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
wpadlam sie przywitac i lece malej robic mleczko
![]() dzieki jak to jeszcze wolny?? ![]() Cytat:
|
|
#1034 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To do wiosny na pewno zmienimy na spacerówkę, chociaż i ta chyba na niego za mała Ale się uśmiałam ![]() Ty rześka, a ja padam. Antek poszedł o 19.30, ja po północy a wstał o 6.30 zadowolony i wyspany ![]() Nie chcemy już wojen Cos ostatnio aura kiepska, na tych jesiennych (nie ten wątek, który założył klub) też coś nie teges. Zaczeło się od słoików, poprzez kredyty, mieszkanie w USA i sama nie wiem na czym skonczyło
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2010-01-31 o 09:08 |
|
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytalam juz to wczoraj ale nie moglam odp
myslalam ze wiecej mam to zauwazy
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1036 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
A widzisz, jak czytają z uwagą ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Jaw domu b. czesto sie mylę, zaczynam AaaaBartek, albo BbbaaAntek
|
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Kasia spostrzegawcza nie ma co-jak sroka wszystko wypatrzy ![]() my tez pewnie zmieniny na spacerowke bo ksiezna Weronika nie chce lezec
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() zdjęcie czadowe ![]() napis pasujący ![]() dziwie się, ż jeszcze wolny, jest boski Cytat:
![]() miłego poznawania ![]() ano widać ![]() ja czytając na moment się zatrzymałam przy tym imieniu ale po chwili stwierdziłam, że jest ok miłej niedzieli kochane
|
|
|
|
|
#1039 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
ja czekam na kolezanke z pracy
dawno sie z nia nie widzialam wiec ciesze sie ze ja zobacze moze na spacerek pojdziemy a do tego czasu tu pobede
|
|
|
#1041 |
|
Zadomowienie
|
Dziękujemy z Serkiem za wszystkie komplementy
Aniu widzę , że ostro stajesz do konkurencji ale zdjęcie cudne!Nasz domek też jeszcze nie wykończony teraz jak Tż wróci będziemy robić schody bo chcemy drewniane a co do powiększania rodziny to z Tż już się za to zabraliśmy tyle że o Serka walczyliśmy ponad 3 lata więc nie wiadomo jak będzie teraz dlatego już o tym myślimy ![]() wrzuciłam fotki domku, dużo brakuje tylko Serek ma nowe meble reszta stara i nie pasuje
Powiedziałam "TAK" Gabriel przyszedł na świat 11 stycznia 2011 Edytowane przez anusia_82 Czas edycji: 2010-01-31 o 10:43 |
|
|
|
#1042 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja juz po sniadanku-grahamke i 2 jajka na twardo
![]() Wercia lezy w lezaczku i zasypia j Cytat:
Cytat:
nie widzialas moich boczkow nawet obcislej bluzki nie ubieram bo jedna wielka opona jest
|
|
#1043 | ||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Również miłej Cytat:
![]() Ja tyż, ja tyż ![]() Taa, szalał z myszką..., ale nie moją Cytat:
|
|
#1044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak na zakupy gdzies jedziemy to wpinamy fotelik i dziecka nie ma-rozglada sie i nawet nie zajeczy a kiedys tez spala na spacerach ale widac ma ciekawski charakterek i wszystko musi widziec
|
|
#1045 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
A z tego co pamietam, to miałaś inseminację? ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- No i mam zajęcie. Za godzinę wpada przyjaciółka z dwójką dzieci ![]() Fajnie, ale to te dwie rozbójniczki, a ja mam posprzatane... No nic, takie życie ![]() Lecę myć głowę papa
|
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to milego plotkowania (i sprzatania potem
|
|
#1047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a ja zjadlam na sniadanie pieczoną bułke z kapustą i pieczarkami, moja mama zrobiła, no i kubek barszczyku. A teraz pije kawke z ekspresu i zjadlam wafelka, podpłomyka takiego posmarowanego nutellą ostatnio to nutelle mogła bym jeść na sniadanie, obiad i kolacje....spadam, siedze przy laptopie na zmiane z małżem, i teraz jego kolej.... |
||
|
|
|
#1048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe ja nutella to byla moja love w ciaży
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję Ci bardzopytałam znajomych, też polecają chyba je kupię jeszcze poczekam na opinię teścia Tulip ![]() byś się podzieliła ta karpatką ![]() ja miałam hula hop ale w trakcie jednego sprzątnia poszło na śmietnik, było takie zwykłe lekkie może warto rozejrzeć się za tym masującym ![]() chociaż nieskromnie przyznam, że ja jako takich boczków nie mam aczkolwiek tłuszczyku trochę jest |
|
|
|
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:19.

(żartowałam oczywiście - jak będzie trochę lepsza pogoda i nasze Smyki będą mogły sobie razem pobuszować to chętnie)

... dziewczyny jesteście niemożliwe! Mam nadzieję, ze ani jeden TŻ nie czytał tego
... teraz jest coraz gorzej! Moja dermatlog twierdzi, ze to hormony i jak skończe karmic to albo się samo unormuje, albo cos zaczniemy działać 
. Operacja wcześniej czy później i tak będzie. I że lepiej wcześniej, żeby nie było więcej szkód.
Niestety już nie wyrobię wiekowo 

przykro mi, ze juz musisz wracać. W życiu bym nie pomyślała, ze to takie trudne dopóki sama nie zostałam mama
i do wzięcia?
Wczoraj był trzeci dzień jak bierze antybiotyk a znów miała podwyższoną temp, rozpalona cała 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)