Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ IV - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-31, 10:33   #241
marlenka0505
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czesc

Dodałam już wykres listopadowo-grudniowy
http://www.skarbmamy.pl/NPR-wykres-cyklu?r=650

Aha jak któraś dostanie zaproszenie od elleth to znaczy, ze ode mnie
to ja Cię szukam, bo nie mam...
Stary 2010-01-31, 10:37   #242
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
ja po dwóch nieudanych cyklach też mierzyłam tempkę, właśnie po to żeby sprawdzić czy wszystko gra i przy mierzeniu fajne jest to, że jak spadnie tempka to wiadomo że @ zawita. A ten cykl co się udało ( w sumie mierzyłam dwa cykle) to już końcówką przed tstem, to każdy dzień zaczynał się z adrenaliną iswojego rodzaju testem ciążowym, tylko że nie musiałam wydawać na niego kasy. Był termometr i napięcie ile dziś będzie ? DD
Każdej z Was życzę, abyście mogły stwiedzić że tempka nie spada i niech ta adrenalina trwa

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

pepus a powiedz mi jeszcze o co chodzi z tą kategorią i jak się ją ustawia???
No właśnie od czasu pomiarów wiem kiedy będę miała @. Na stępny cykl będę mierzyć w pip....e, bo w buziaczku jakieś dziwne wahania mam albo przysypiam w trakcie pomiaru.
Powiedz mi jakim termometrem mierzyłaś? Takim specjalnym do owu?

Cytat:
Napisane przez serduszkowata Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny - dopiero Was znalazłam a już myślałam że się zgubiłam.
Polowałam na którąś z Was na www.skarbmamy.pl ale nie mogłam upolować
Na szczęście udało mi się wyszukać linka do kolejnego forum i już od razu mi lepiej.
Po za tym coś mi się na wizazu stało bo poznikało mi bardzo dużo tematów w których pisałam - Wam też sie tak zrobiło, czy może ja coś kliknęłam lub dostałam jakąś karę????
To nie jest kara tylko nie ma nowych wiadomości w temacie.

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 10:40   #243
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
No właśnie od czasu pomiarów wiem kiedy będę miała @. Na stępny cykl będę mierzyć w pip....e, bo w buziaczku jakieś dziwne wahania mam albo przysypiam w trakcie pomiaru.

hehe ja też przysypiałam, a poza tym jak mierzyłam w ustach to zależy w któym miejscu termometr ułozyłam to tempka była różna. I pierwszy wykresik mam taki właśnie pokopany.
Jak się przeżuciłam "na dół" to wynik jest dokładniejszy i łatwiej coś zaobserwować.
A mierzę zwykłym elektronicznym termometrem, tylko on ma dokłądność dwa miejsca po przecinku. Jeszcze jak Oliwię majstrowaliśmy to go kupiłam w promocji w lidlu chyba 15 zeta kosztował.
Stary 2010-01-31, 10:47   #244
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
hehe ja też przysypiałam, a poza tym jak mierzyłam w ustach to zależy w któym miejscu termometr ułozyłam to tempka była różna. I pierwszy wykresik mam taki właśnie pokopany.
Jak się przeżuciłam "na dół" to wynik jest dokładniejszy i łatwiej coś zaobserwować.
A mierzę zwykłym elektronicznym termometrem, tylko on ma dokłądność dwa miejsca po przecinku. Jeszcze jak Oliwię majstrowaliśmy to go kupiłam w promocji w lidlu chyba 15 zeta kosztował.
A ja chyba też sobie zakupie taki, bo mam elektroniczny lecz mierzy jedno miejsce po przecinku. Rtęciowym to się boję, bo już 2 razy zgniotłam go pod pachą.

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 10:53   #245
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
A ja chyba też sobie zakupie taki, bo mam elektroniczny lecz mierzy jedno miejsce po przecinku. Rtęciowym to się boję, bo już 2 razy zgniotłam go pod pachą.
jak człowiek zaspany to mogą się różne rzeczy przytrafić. ja swój mam już 6 lat, a nawet baterii jeszcze nie zmieniałam. Więc to był udany zakup.
Teraz się zastanawiam nad termometrem do ucha, tylko się nawet jeszcze w cenach nie orientowałam.
Bo puki dziecko małe, to fajne w pupce się mierzy, a teraz jak Oliwia miała anginę, to jej co chilę mierzyłam, i ten termometr spod pachy jej wypadał, albo tak go przekręciła że nie mierzył. A tak pyk do ucha i gotowe.
Stary 2010-01-31, 10:57   #246
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:

Ja właśnie tam mierze
A mam taki termometr http://www.allegro.pl/item902091101_...fe_mt16c2.html
i sobie chwale, pomiar trwa niecałą minutę i sygnalizuje dźwiękiem, bo niestety też zasypiam jak mierze

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Marlenko a taki
http://www.allegro.pl/item893059049_...5w1topcom.html

zmierzy wszystko

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 11:15   #247
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie tam mierze
A mam taki termometr http://www.allegro.pl/item902091101_...fe_mt16c2.html
i sobie chwale, pomiar trwa niecałą minutę i sygnalizuje dźwiękiem, bo niestety też zasypiam jak mierze

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Marlenko a taki
http://www.allegro.pl/item893059049_...5w1topcom.html

zmierzy wszystko
ten mój jest podobny do twojego, tylko ma inną budowę i kolor też mierzy tak dokładnie

no a ten drugi to full wypas Muszę się rozejrzeć, bo ten pomysł z tym do ucha powstał przy Oliwkowej anginie

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

http://www.allegro.pl/item902833913_...zola_10w1.html
ten mi się podoba, tak myślę bo na nim nie pisze że można mierzyć np mleko w butelce, ale pewnie jakby go przyłożyć do buteli to zmierzy, wkońcu do czoła też sie przykłada.

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

ok dość leniuchowania. Idę robić czułki dla biedronki i trzeba pomyśleć o obiedzie
Miłego dzionka dziewczynki
Stary 2010-01-31, 11:54   #248
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
no cześć, ja też już na nogach, bo TŻ polazł na uczelnię. W wieku 30 lat zachciało mu się studiów

powiem wam, że te wasze zwierzątka są śliczne. Scio, twój kotek jest zabójczy, mój by się tak nie odważył na choinkę wejść, jest trochę ostrożny. A jak stroszy się tak jak wasz to mówimy że robi owcę Królik Lady jest przefajny, normalnie taka kuleczka mniam. Zwierzaki górą.

Carol, przykro mi słyszeć, że zgaga cię męczy. Ja w życiu zgagi nie miałam, nawet nie znam tego uczucia, ale słyszałam że nic przyjemnego. Ja mam mdłości, odrzuca mnie od wszystkiego prawie. A dzisiaj mam ochotę na rosołek mamusi, jest najplepszy na świecie, powiem żeby mi przywiozła.

Ok, wedle zaleceń idę się położyć. Trzymcie się, może później jeszcze wpadnę zobaczyć co tam naskrobiecie.

Witajcie kochane

Ja mam dzisiaj straszny ból głowy i to w nocy sie zaczął zjadłam pół apapu ale nic nie dal i teraz już nie biorę, może sam przejdzie.

Metropolitan dziekuję jakoś z ta zgagą przeżyję, a Ty kochana wkrótce pozbędziesz się tych dolegliwości!!! I lez jak najwięcej a u mnie gorszy jest ten polip, od paru dni go wziełam pod lupę, ze tak powiem i powiem Wam, że coś mu się zmiania, bo mam normalny śluz do momentu az nie pójdę na posiedzenie do wc. Przy siku nic, kurde musi wtedy być jakiś ucisk na tego gnojka i krwawi, później znowu się uspokaja do nastepnej grubszej wizyty. Moż e w końcu przestanie, już sie nie umiem doczekać 9 lutego i wizyty.

Co do termometrów, ja mam elektroniczny, ale tzreba czekać troszke zanim zmierzy tempkę i taki 1 sekundowy bym chciała, bo jak tu zmierzyć maluchowi jak się rusza non stop.

Pokaże Wam co znalazłam na allegro, to wyprawka dla bejbika, kosztuje 500 zł, ale jest wara uwagi i chyba taką kupimy oczywiście koło maja wszystko w jednym, nie musze juz nic kupować, a cena za to wszystko nie jest za duża.

http://www.allegro.pl/item904008885_...ciel_haft.html

Jeszcze chę taki zestawik butelek:

http://www.allegro.pl/item905168164_...apromocja.html

Co Wy na to?

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 12:05   #249
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Butelki fajne.
Łóżeczko też.
Mnie się podoba taka pościel http://www.allegro.pl/item893331219_...20_milpol.html
ale ta cena

Agatka jest już z nami
Stary 2010-01-31, 12:11   #250
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Butelki fajne.
Łóżeczko też.
Mnie się podoba taka pościel http://www.allegro.pl/item893331219_...20_milpol.html
ale ta cena
Mnie też się ta podoba,wczoraj też na nia tarfiłam, ale powiem Ci, ze wolę już ten cały zestaw z łóżeczkiem, wszystko mam od razu i nie musze nigdzie chodzić i szukać, kompletować, a chciałąm tez z moskitierą od razu, a nie z baldachimem, bo przynajmniej żadne robactwo dziecku nie wleci. Łóżeczko sosnowe byśmy wzieli i pościel miś z motylkami, bedzie pasować dla chłopca i dla dziewczynki a idealnie do naszego wystroju pokoju.

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-01-31, 12:13   #251
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

W sumie racja i przesyłka raz
Ja to łóżeczko mam, tylko bejbika brak

Ale te butelki świetna sprawa od razu na raz

Agatka jest już z nami
Stary 2010-01-31, 16:08   #252
aa2
Zakorzenienie

hej dziewczynki
ja właśnie dotarłam do domku, byłam w wiśle na spacerku nosek troszkę przemarzł ale to dobrze, pieknie było masa sniegu i wogóle teraz ide odtajać i wypić coś ciepłego i doczytam co tam naskrobałyscie):

wiidziałam że riona wrzuciła zwierzątka są cudne

a co do poscieli to tez je ogladałam fajniutne są też już chciałabym takie kupawać
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 16:23   #253
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie racja i przesyłka raz
Ja to łóżeczko mam, tylko bejbika brak

Ale te butelki świetna sprawa od razu na raz
Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
ja właśnie dotarłam do domku, byłam w wiśle na spacerku nosek troszkę przemarzł ale to dobrze, pieknie było masa sniegu i wogóle teraz ide odtajać i wypić coś ciepłego i doczytam co tam naskrobałyscie):

wiidziałam że riona wrzuciła zwierzątka są cudne

a co do poscieli to tez je ogladałam fajniutne są też już chciałabym takie kupawać

Scio kochanie doczekasz się zobaczysz!I to w najmniej spodziewanym momencie!!!!!! A butelki sa świetne, nie chcę Aventu, jest przereklamowany, a Tommee Tippee ma świetna opinię i tylko takie kupię, a w zestawie jest dużo taniej, w sumie i tak za 3 miesiące dopiero będe cokolwiek kupować, ale w razie czego jakby ktoś chciał cos kupić, to będe już wiedziała co mam, a butelki i smoczki wolę sama sobie wybrać, a szkoda zeby ktoś kase wydał a ja i tak bym nie używała.

Asiu ale fajnie, tez bym sie gdzieś ruszyła, ale ...no ale w licu poszaleję a dzidziusia też się doczekasz kochana, życzę Ci i wszystkim laseczkom z całego serca żeby sie udało jak najszybciej!!!!!!!!!!

A mój bejbik uwielbia buszować po pęcherzu, coś mi tam gmera i w momencie zaboli jak nie wiem dzisiaj w ogóle jakieś wiercenia mam, coraz więcej czuję i bardzo się cieszę

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-01-31, 17:00   #254
Edzia400
Zakorzenienie

Pisze i pisze a tu koniec dawno wiec pisze jesio raz
motylku zostawilismy ja poł roku i robiło sie coraz gorzej trwa to od kwietnia zeszłego rokku jakis miesiac po smierci mojej mamy od dzieci ucieka woli wszystko robic sama a w klasie jest naprawde lubiana

Kasiu w maju idzie do 1 komunii jest w 2 klasie szkoły podstawowej (9 lat)

próbowalismy wszystkiego ja zgłosiłam nawet na poczatku 1 klasy ze moja mama a jej babcia jest ciezko chora i ze mała moze miec jakies klopoty z przyswojeniem sie do klasy nauczycielka troche sprawe olała moj brat i bratowa pracuja wiec mała była u nas
od roku bratowa sama jezdzi z mala do szkoły autobusem przedtem ja ja odprowdzałam ode mnie z domu) teraz jest jeszcze gorzej bo doszły te wymioty

Linus Gratuluje chłopaka

rinoa_woman jesli ci nikt nie odpisal to ja ci powiem ze konto na rapidzie jest strasznie trudno zdobyć ech ja sciagam małymi paczkami za free ale nie zawsze chca sie załadować bo rapid zrobił jakies limity i najszybciej sciagniesz rano i w południe wieczorem albo w weekend graniczy to z cudem jesli zów wcale nie mozesz sciagac to majac nawet konto premium tez nie sciagniesz bo trzeba miec "ruchome ip"

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Zobaczcie co znalazłam:
Porównanie porodu znieczulanego z porodem bez znieczulenia

http://www.znieczulenie.yoyo.pl/znie...nieczulac.html

z linku ze strony głownej pisze mi ze błąd

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014

Edytowane przez Edzia400
Czas edycji: 2010-01-31 o 16:57
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 17:17   #255
madziorka_82
Raczkowanie

GG do madziorka_82

Cytat:
Napisane przez giovi13 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Nadrobiłam! Historia nieciekawa.Pewnie nie nam to oceniac,ale ja tez bym nie chciala dziecka z tym facetem.No ale milosc potrafi byc bardzo slepa.Tylko nasuwa mi sie pytanie:madziorka czym Ci ten facet imponuje,ze chcesz miec "pamiatke"po nim na cale zycie???

Przesylam Ci,jesli jest taka Twoja wola i chec posiadania dzieciatka z tym facetem.Oby wszystko skonczylo sie tak,jak Ty tego chcesz
Witam dziewczyny Popłakałam się ze wzruszenia Poważnie, dziękuję Wam wszystkim że ze mną jesteście. To dla mnie bardzo ważne. Naprawdę momentami odechciewa mi się żyć. Często przesiaduję teraz u mamy bo boję się samej siebie Co do tego faceta, rozmawiałam z nim ostatnio. Był nieprzyjemny, oschły, wygarnął mi że on chce tylko zostać z rodziną a ja nie chcę się od niego odczepić. A to że mi mówił że wróci to tak żeby oszczędzić sobie pytań z mojej strony "a po co? a dlaczego mi to robisz?" itd. I jak powiedział że to koniec naszej rozmowy to wybuchłam i powiedziałam "masz rację, spier........aj, to koniec naszej rozmowy" i się rozłączyłam. Zaczął mnie wtedy bombardować telefonami. Widocznie nie spodziewał się takiej reakcji. "czy ty do mnie powiedziałaś spier.....?? a czy możemy zacząć rozmowę od początku na spokojnie?" I oczywiście zmienił zdanie, że on chce wrócić i że to przez moje smsy tak powiedział, bo mu kilka nieprzyjemnych rzeczy napisałam. No i że jeśli teraz się nie udało to on w przyszłym cyklu się "podejmuje" znowu. Ja mu powiedziałam że nie chcę z nim rozmawiać bo to dla mnie kluczowy moment, za parę dni okaże się czy się udało i wtedy go poinformuję jeśli chce wiedzieć, a tymczasem nie chcę się denerwować i z nim rozmawiać. Potem zablokowałam jego nr w telefonie. Próbował się jeszcze dodzwonić. A ja mam to gdzieś. Niech teraz wyłazi z domu i ukradkiem próbuje jak żona nie widzi i niech wie jak to miło kiedy chcesz z kimś pogadać a ten ktoś ma cię gdzieś. Ja blokady nie zdjęłam i na razie tak zostanie. Odpowiedź na pytanie-czym on mi tak imponuje że chcę mieć z nim dziecko? Czytając jego smsy , sprzed 1,5 roku, sprzed paru miesięcy, nie jestem w stanie uwierzyć że ten potwór to ta sama osoba. Pamiętam tamten rok, nie chcę pamiętać tego co się dzieje teraz. Pamiętam jakim był człowiekiem. Nie zmienił się tylko w stosunku do mnie a do wszystkich wokół. Może nie wytrzymał tego co się stało? Może potrzebuje psychiatry? Ale ja cały czas pamiętam to jaki był. I nie uwierzę że tylko grał. Mimo że tego już nie ma-było. I właśnie z tamtym człowiekiem chcę mieć dziecko. Ciężko mi to wytłumaczyć

Wszystko wyjaśni się za kilka dni. @ powinna przyjść między 1-4 lutego. Na razie miałam niemal codziennie kłucie w jajnikach (głównie w lewym) od owulacji i jakieś dziwne upławy mnie dopadły. Nie ma tragedii ale mam cały czas takie dziwne jakby "zakurzone" coś na majtkach. Od wczoraj wrażliwsze piersi. Może to znak że @ przyjdzie? ech...wolę za dużo o tym nie myśleć. Zaraz uciekam się czymś zająć. Wieczorem do pracy i już będę miała z głowy myślenie.
Anulka, jesteśmy z Tobą cały czas Trzymaj się kochana
Dziękuję Wam dziewczyny za zrozumienie i za to że jesteście, że mogę się wyżalić, podzielić swoimi wiem że niezbyt rozsądnymi decyzjami a Wy mimo wszystko mnie wspieracie. Jesteście niezastąpione
but it meant everything to me.

Edytowane przez madziorka_82
Czas edycji: 2010-01-31 o 17:19
madziorka_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 17:25   #256
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie kotki

Jak samopoczucie???Mnie zgagura wredna zaczyna od samego rana brać bleeeeeeeeeee, Marlenko będziemy razem się męczyć, ehhh te uroki ciąży

Piękne psiaki i kociak dziewczynki!!! Ja mam królika w domu, miniatutkę podobno, a jest wielka jak nie wiemkiedyś mieliśmy 3 ,ale pozdychały i najstarsza została.

Ja tez mam mega zgage i doszły bąki takie cichacze smierdzące

ja mam w domu pieska i rybki

i do głowy juz dostaje bo suczka sie leni i zostawia za soba mnóstwo włosów normalnie na tapczanie kocham mojego psa ale nie wiem jak sie tego włosia szybko pozbyć

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:
Ja też miałam kiedyś sąsiada pijaka, ale nie był groźny, ale jak umarł, to wprowadziło się młodę małżeństwo, awantury na porządku dziennym. Raz krzyczała "pomocy itp. więc zadzwoniłam na policje, oczywiście za nim przyjechali to było po wszystkim. A potem sąsiadka co mieszka nad nimi mówiła mojej mam, ze to podobno ona go bije.
NAtomiast tu gdzie teraz mieszkamy, babka notorycznie gubi dziecko (ok. 2 lat) raz ok. 7 rano słyszę, ze dziecko płacze na klatce, to wyglądam patrze, a ona sama tam. Więc biorę ją na ręce i idę do niej, był tam tylko brat (ok. 9 lat) i siostra mu czmychła innym razem drze się na męża, ze dziecka nie ma (ona na klatce, on wraca z roboty) okazało się, ze poszła się kąpać, a dziecko znów na klatkę i w wóżku siedziało, ale jak ma się taką czmychającą córkę to przecież drzwi można zamknąć na klucz.

To ja też się pochwalę moją pupilką
Nitka na choince
zmęczona
ciekawska
i stawiająca się złowrogiej... gitarze

super

ja mam zywa choinke moja sunia wogóle nie reaguje ale sasiadki pies jak tylko wleciał do nas do domu podniosł łapke i zaznaczyl sobie teren dobrze ze choinka nie byla wmontowana i ze dało sie obciąc nasiusiane miejsce

za to moja sunia odwdzieczyła sie pol roku pozniej jak poszłam do sasiadki zaniesc leki i moja pchełka wleciała jak burza gradowa razem ze smycza by sie przywitać i myk sasiadce na łozko smycz zaczepiła o kawałek obrusa i wszystko poleciało na podłoge wystraszony pies poleciał na przedpokoj ciagnąc za soba wszysko co zostało na obrusie a miała sasiadka tam tego duzo (sok malinowy kawe kubek kefiru i inne predmioty gazeta długopis itp ) hehehe niedosyc ze posciel musiala zmienic to jeszcze całą podłoge w pokoju zmyć i czesciowo przdedpokoj płakalismy ze smiechu

Stary 2010-01-31, 17:26   #257
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Scio kochanie doczekasz się zobaczysz!I to w najmniej spodziewanym momencie!!!!!! A butelki sa świetne, nie chcę Aventu, jest przereklamowany, a Tommee Tippee ma świetna opinię i tylko takie kupię, a w zestawie jest dużo taniej, w sumie i tak za 3 miesiące dopiero będe cokolwiek kupować, ale w razie czego jakby ktoś chciał cos kupić, to będe już wiedziała co mam, a butelki i smoczki wolę sama sobie wybrać, a szkoda zeby ktoś kase wydał a ja i tak bym nie używała.

Asiu ale fajnie, tez bym sie gdzieś ruszyła, ale ...no ale w licu poszaleję a dzidziusia też się doczekasz kochana, życzę Ci i wszystkim laseczkom z całego serca żeby sie udało jak najszybciej!!!!!!!!!!

A mój bejbik uwielbia buszować po pęcherzu, coś mi tam gmera i w momencie zaboli jak nie wiem dzisiaj w ogóle jakieś wiercenia mam, coraz więcej czuję i bardzo się cieszę
to super że dsie tak rusza daje ci znaki że wszystko ok i ma sie dobrze
Stary 2010-01-31, 17:29   #258
madziorka_82
Raczkowanie

GG do madziorka_82

Jeszcze dorzucę Wam swoje pociechy jak już się zwierzyńcem chwalimy Ta krówka to Lelek, siwus to Sylwek a pies Demon
but it meant everything to me.
madziorka_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 17:41   #259
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
hej kochane..
pamietacie mnie jeszcze?
nie mam czasu was nadrobic, ciagle mam dola i caly tydzien siedzialamm w pracy do 22-giej 23-ciej
dzisiaj tez siedze od rana...
zabijam mysli o aniolku...
buzka, caly czas o was mysle
Pamietamy i myslimy a ty mysl kochana o sobie i sie nie zadreczaj i nie patrz tylko praca bo twój organizm potrzebuje teraz spokoju i musisz zaczac go przygotowywac na przyjecie nowego zycia

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Cytat:
Napisane przez rinoa_woman Pokaż wiadomość
witajcie dziewczynki!
chwalicie się pupilami to i ja nie będę gorsza i pokazuję Wam moją zgraję
po kolei:
na pierwszym zdj od lewej Psota(w tym roku kończy 20lat, serio!) i córeczka Posty, Lucyna, na drugim zdj Łatka, pies zabrany z ulicy bo jakiś kretyn wyrzucił ją z auta,na trzecim zdj Alma, kundelek ze schroniska, oprócz nich mieliśmy jeszcze jedną koteczkę Maję ale nam się zagubiła, psiurkę Dianę ale musieliśmy ją uśpić w sierpniu ubiegłego roku bo była już stara i strasznie chora i chomiczka Edzia który odszedł od nas w czerwcu bo przyszła już na niego pora niestety
moje zwierzątka możecie sobie obejrzeć też na moim kanale na youtube
http://www.youtube.com/watch?v=If8UMVdgBZE
a tutaj filmik który zrobiłam po śmierci naszej ukochanej Dianki
http://www.youtube.com/watch?v=WRMLH1kusUA

ale się rozpisałam mam nadzieję że u Was wszystko ok, nie byłam w stanie jeszcze wszystkiego przeczytać, wątek rozwija się tak szybko

o fajnie na mnie mówia edzia i lubie chomiki miałam kiedys swinke morska ale musiałam ja oddać nazywał sie chrumpek i powiem wam ze był wytresowany niestety zdechł 2 miesiace po moim oddaniu z tesknoty jak sie potem okazało moja siora nie miała wcale alergii na jego punkcie i byłam strasznie zła na te lekarke

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
Witajcie kochane

Ja mam dzisiaj straszny ból głowy i to w nocy sie zaczął zjadłam pół apapu ale nic nie dal i teraz już nie biorę, może sam przejdzie.

Metropolitan dziekuję jakoś z ta zgagą przeżyję, a Ty kochana wkrótce pozbędziesz się tych dolegliwości!!! I lez jak najwięcej a u mnie gorszy jest ten polip, od paru dni go wziełam pod lupę, ze tak powiem i powiem Wam, że coś mu się zmiania, bo mam normalny śluz do momentu az nie pójdę na posiedzenie do wc. Przy siku nic, kurde musi wtedy być jakiś ucisk na tego gnojka i krwawi, później znowu się uspokaja do nastepnej grubszej wizyty. Moż e w końcu przestanie, już sie nie umiem doczekać 9 lutego i wizyty.

Co do termometrów, ja mam elektroniczny, ale tzreba czekać troszke zanim zmierzy tempkę i taki 1 sekundowy bym chciała, bo jak tu zmierzyć maluchowi jak się rusza non stop.

Pokaże Wam co znalazłam na allegro, to wyprawka dla bejbika, kosztuje 500 zł, ale jest wara uwagi i chyba taką kupimy oczywiście koło maja wszystko w jednym, nie musze juz nic kupować, a cena za to wszystko nie jest za duża.

http://www.allegro.pl/item904008885_...ciel_haft.html

Jeszcze chę taki zestawik butelek:

http://www.allegro.pl/item905168164_...apromocja.html

Co Wy na to?

posciel fajna co do butelek to twoj wybór ja bede kupowała lovi

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Napisane przez madziorka_82 Pokaż wiadomość
Jeszcze dorzucę Wam swoje pociechy jak już się zwierzyńcem chwalimy Ta krówka to Lelek, siwus to Sylwek a pies Demon
i oni tak wszyscy razem pod jednym dachem super kochane zwierzaczki

Stary 2010-01-31, 18:12   #260
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziorka_82 Pokaż wiadomość

superowe

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

wróce jeszcze do termometrów, jak byłam w szpitalu na zabiegu to z rana przyszła pielegniarka wycelowała czymś we mnie ja zdziwona a ona mówi że przyszła tylko temperature zmierzyć zarąbisty taki termometr , smiałam sie że z pistoletu do mnie celowała i powim wam że jak tylko znajde taki i bedzie w miarę w przystepnej cenie to taki kupie bo fajny dla dziecka i bezproblemowy jakby taki któraś znalazła to poprosze linka
Stary 2010-01-31, 18:33   #261
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

aa2 może taki
http://www.allegro.pl/item899450563_...ieci_11w1.html
wygląda jak policyjny radar

madziu fajny zwierzyniec.

Caroll zamieszczaj swoje zakupowe plany Lubię oglądać

A mnie powoli mija optymistyczne widzenie cyklu

Agatka jest już z nami
Stary 2010-01-31, 18:42   #262
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
aa2 może taki
http://www.allegro.pl/item899450563_...ieci_11w1.html
wygląda jak policyjny radar

madziu fajny zwierzyniec.

Caroll zamieszczaj swoje zakupowe plany Lubię oglądać

A mnie powoli mija optymistyczne widzenie cyklu
no właśnie , fajniutki jak tylko uda mi sie mieć fasolinke to sobie sprawie żeby nie maltretowac maleństwa

a tak poza tym to zaraz zastrzele meza bo mnie nerwi
Stary 2010-01-31, 18:49   #263
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

aa2 fajny av

ech moj się dzisiaj spisał.
śniadanko, obiadek, seksik wszytsko mi zapewnił

Agatka jest już z nami
Stary 2010-01-31, 19:34   #264
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
aa2 fajny av

ech moj się dzisiaj spisał.
śniadanko, obiadek, seksik wszytsko mi zapewnił

no a mój gienialny chłop wzioł sie za podłączenie cyfry plus bo mielismy kablówke ale zmieniliśmy na cyfre, nop i on gienialny to właśnie podłancza i pierwsz to to że pojechaliśmy po kabek i kupujemy i on mówi że chce 10 metrów to ja i jego brat mówimy mało no i on sie uparł że wystarczy wkońcu staneło na 12 metrach no i suma sumaru okazuje sie że z dwa metry by sie jeszcze przydały no a teraz to sie jeszcze dowiedziałam że cyfra nie ma polsatu i sie wkurzyłam bo wzieliśmy opcje pretiż i myslałam ze bedzie full -no full jest bo 500 kanałów ale akurat polsatu nie mają wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrr

musiałam sie odstresować rrrrr

już nie wspomne że upóscił z balkonu taśme izolacyjna

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

a co do avatarka dzięki tak będe za chwile wygladać jak mnie wąż wykończy
Stary 2010-01-31, 19:44   #265
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

tez mamy cyfre mnie akurat brak polsatu nie przeszkadza, nigdy tego nie oglądałam. Cyba, ze masz jakiś ulubiony serial na polsacie to faktycznie, jak nie to jest tyle fajnych kanałów, ze nie ma co żałować.
Ja oglądam tvn Style, Planete (nie dano leciał leksykon ciązy - teraz są powtórki ale nie wiem o której).
A z chłopami tak jest, nie przemówisz. W sprawach technicznych zawsze im się wydaję, że wiedzą lepiej

Agatka jest już z nami
Stary 2010-01-31, 19:55   #266
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
tez mamy cyfre mnie akurat brak polsatu nie przeszkadza, nigdy tego nie oglądałam. Cyba, ze masz jakiś ulubiony serial na polsacie to faktycznie, jak nie to jest tyle fajnych kanałów, ze nie ma co żałować.
Ja oglądam tvn Style, Planete (nie dano leciał leksykon ciązy - teraz są powtórki ale nie wiem o której).
A z chłopami tak jest, nie przemówisz. W sprawach technicznych zawsze im się wydaję, że wiedzą lepiej
nie no w sumie to na polsacie i tak więcej reklam, ale ja lubie mieć wszystko no nic jakoś to przezyje, w sumie i tak nie wiem po co mi tyle kanałów jak filmy zazwyczaj i tak ściągam no ale jakieś tematyczne to w sumie fajnie, a muszę sprawdzić o której ten leksykon leci bo z miła checią obejrze
a swoją droga to zaraz sprawdze czy na kablówie mam planete

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

teraz to mnie rozwalił do łez sie usmiałam siedzi i gada z gostkiem przez infolinie(dalej ta cyfra) no i ten gość kazał mu pokrecić anteną , jest u nas brat tż-a i on mówi że musi mieć klucz do odkręcenia śrób i mówie do mojego gdzie jest klucz, a ten poszedł do drzwi i wyciąga z zamka -myslałam że padne
Stary 2010-01-31, 20:02   #267
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja swoim klientom zawsze dawałam instrukcje z nki
http://mpi.pl/new/images/downloads/n...cji_anteny.pdf

Agatka jest już z nami
Stary 2010-01-31, 20:04   #268
Linka24
Wtajemniczenie

Uwaga uwaga!! Linka w 17 tyg....śmiechu warte
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 20:04   #269
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja na polsacie to nic nie oglądam.
Filmy i seriale które lubię ściągam z neta.
Za to TZ namietnie ogląda te wszystkie kanały przyrodnicze.

Agatka jest już z nami
Stary 2010-01-31, 20:07   #270
aa2
Zakorzenienie

nie no tak to już zamontowana-obyło sie bez problemu, tylko ustawienia nie chciały wskoczyć-no ale na szczeście zrobione

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Uwaga uwaga!! Linka w 17 tyg....śmiechu warte

Linus prawie nic nie widać, bedziesz miała jak moja koleżanka ze na brzuszku wyskoczy ci piłeczka a po porodzie nie bedzie nic widac super

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Ja na polsacie to nic nie oglądam.
Filmy i seriale które lubię ściągam z neta.
Za to TZ namietnie ogląda te wszystkie kanały przyrodnicze.

no tez będe tak robić jak jakiś serial to sciągne, ale może to i lepiej przynajmniej mnie żaden nie wciągbnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości