|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Adwokat diabła
|
jestem!
![]() |
#783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam peeling truskawkowy z Joanny z myśla o buzi a on jest do ciała ![]() ![]() ![]() Kupiłam tez eyeliner w żelu z inglota, razem z pędzelkiem, na razie czarny i juz wczoraj nawet zrobiłam sobie kreskę i wyszła super ![]() ![]() ![]() Aha! Weszłam dziś na stronę naszego fotografa - jakie on robi boskie zdjęcia! Zobaczcie sobie www.marcinbala.com szczególnie Praga mnie zwaliła z nóg, aż wstyd moje i tż zdjęcia z Pragi koło nich stawiać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra, uciekam, pewnie bede dopiero jutro, takze dobranoc ![]()
![]() |
#784 |
Raczkowanie
|
hej ! ja tylko podzielę się swoim przeżyciem dziś. No więc przez 2 dni robiłam zaproszenia. Zrobiłam ich na razie 48, zaniosłam do pokazania teściowej a ona do mnie, że mówiłam jej że ślub mamy na 16.30, a ja w zaproszeniach wpisałam na 16. I nie wiem na którą mamy ślub, mój TŻ też nie pamiętam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ja tez dzis robiłam zaproszenia, nie wiem jak to się dzieje, ale muszę dodrukowywać coraz to nowe ![]()
nie obiecuję Ci wiele, bo tyle prawie co nic, najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni, najwyżej uśmiech na twarzy i pomocną dłoń, nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie. ![]() Edytowane przez gospella Czas edycji: 2010-01-31 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Może i tu się dołączę do ślubnego wątku- bo to taki szał ciał że trzeba mieć się z kim dzielić wrażeniami- kiedy już wszyscy w koło mają dość mojego monotematycznego ględzenia ![]() Nawet mój TŻ który- standardowo, jak wcześniej pisałyście- zachowuje się tak, jak by to ten temat w ogóle nie dotyczył ![]() Sama więc planuję, ale nawet mnie to cieszy bo przynajmniej mam nad wszystkim kontrolę a On się nie sprzeciwia ![]() Szalony okres, ale chyba trzeba się cieszyć bo najprawdopodobniej jedyny taki w życiu ![]() PS: ślubujemy 4.09.10 o 16:00 ![]()
#787 |
Raczkowanie
|
ja dziś też rozmawiałam o dekoracji kościoła bo nie chce żadnych pierdół tylko kwiaty i szarfy przy ławkach ale te zaproszenia mnie rozwaliły. Problem mam taki że jutro nie będę mogła iść do kościoła a po 2 teściowa koniecznie chce zmienić godzinę bo uważa że za wcześnie. Zresztą TŻ też nagle wolałby na 16.30 już sama nie wiem. tyle się narobiłam i wszystko na marne
|
![]() ![]() |
![]() |
#788 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeszcze pogadam z moją kosmetyczką ![]() Cytat:
![]() W sumie mój Tż też wczoraj się pytał czy mamy na 15:30, a z tego co pamiętam mamy na 15:00 ![]() ![]() Załatwiliśmy jedną z trudniejszych spraw przedślubnych ![]() Czyli spowiedź, na którą czekaliśmy w kolejce 1,5 godziny z mega zimnej kaplicy brrrr ![]()
![]() |
#789 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dawaj się kobietko! ![]() Wytłumacz im ile pracy kosztowało Cię zrobienie zaproszeń. 16:00 a 16:30 to tylko pół godziny czasu, w kościele pewnie bez problemu będzie się dało przesunąć, a przecież jeszcze nie jesteś pewna na którą zamówiliście ![]() Z własnego przykładu wiem że teściowe lubią robić zamieszanie... Ale myślę że jak na spokojnie wytłumaczysz to będzie ok, lepiej wybrać łatwiejszą drogę niz robienie tylu zaproszeń od nowa. To tylko pół godziny i to Ty jesteś tą która będzie potrzebowała najwięcej czasu ![]() ![]() Powodzenia ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
![]() To kiedy Wy macie ten ślub że już się spowiadacie ? (nie chce mi się suwaczek otworzyć ![]()
![]() |
#790 |
Konto usunięte
|
A ja mam zły dzień dzisiaj
![]() ![]() Teraz, ponieważ wolne, nareszcie można się wziąć za sprawy ślubne, bo już tylko trochę ponad 100 dni, a ja tradycyjnie prawie nic nie mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Raczkowanie
|
wiem wiem że chodzi o mnie (głównie), obawiam się że teściowa boi sie o siebie. Cały czas powtarza że za wcześnie, że w lato (maj) się tak wcześnie ślubów nie robi. tymczasem ja i moja mam nie zmienimy decyzji więc nie wiem o co jej chodzi
|
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję jeszcze raz za odpowiedzi
![]() chyba zajmę się tematem fryzjer- makijażystka już w tym tygodniu, góra w następnym ![]() może w tym tyg uda się w końcu zaklepać fotografa ![]() no i dzwoniła właścicielka z naszej sali i jest już ustalona cena 120zł na ten rok od osoby i mają już pokrowce ze wstążkami w kolorze starego złota ( więc chyba ładnie ) ![]() lecę spać bo jutro do pracy... dlaczego weekend mija tak szybko? ![]() dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw narzekała że ślub chcemy we wrześniu (twierdziła że lepiej w sierpniu)- postawiliśmy na swoim. Potem sprawa rozchodziła się o to czy dwa dni czy jeden, stanęło na dwudniowym przyjęciu (sama mówił że tak będzie lepiej) a ostatnio wyskakuje mi z tekstem: "Sama w sumie nie wiem czy na dwa dni będzie dobrze, bo ile to będzie pieniędzy..." Kolejna sprawa ilość gości: zamawiając salę mówiliśmy że będzie ok 80-90 osób. teraz wyszło nam do zaproszenia ok 110 ale mnóstwo z tego może nie przyjść, więc przy dobrych wiatrach będzie te 80-90, a ona znów mi z tekstem: "No a jak przyjdą wszyscy?- to nie będzie dobrze bo sala jest mała będzie ciasno itp" przy czym właścicielka twierdzi że może tam wejść nawet 150 osób choć chyba taka ilość to rzeczywiście jak sardynki w puszce, ale gdzie tam 110 (choć na 100% nie wszyscy przyjdą) do 150... Ja już stwierdziłam że nie będę z nią rozmawiała na temat wesela bo takie teksty powodują tylko niepotrzebny stres i nerwy i jak tak dalej pójdzie to do września będę miała po dziurki w nosie tego całego wesela. Wszelkie sprawy załatwiać więc będę przez mojego TZ, albo ewentualnie niech nasi rodzice ze sobą się kontaktują (moi oczywiście wspierają prawie wszystkie moje decyzje- jedynie uparli się żeby orkiestrę do domu wprowadzić na błogosławieństwo- ja wolałam żeby była cisza przed domem, ewentualnie skrzypce grające "Serdeczna matko", ale już im ustąpię niech mają, ja jakoś przeżyje).
![]() |
#794 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ślub za 13 dni ![]() ![]()
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
Oj to trzymam kciuki oby wszystko było oki
![]()
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
Witam Kochane PM-ki po weekendzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Wtajemniczenie
|
HEJKA
![]() I Znów po weekendzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#798 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak serio to trzymam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A TŻcik na pewno sobie poradzi ![]() Ja jadę dziś po wpisy i muszę wyjaśnić ocenę z jednego egzaminu, bo mi się podejrzanie niska wydaje ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Adwokat diabła
|
hej!
nadaję do Was z pracy! jestem tak zmęczona po weekendzie jak nigdy po pracy ![]()
![]() |
#800 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Moj TŻ jezeli chodzi o slubne sprawy to chce we wszystkim uczestniczyc, spisuje sie bardzo dobrze. Nawet chce isc ze mna na targi slubne ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#801 | |
Rozeznanie
|
Cześć po weekendzie
![]() Cytat:
![]() A u mnie z nowości - w piątek odebraliśmy nasze obrączki ![]() A tak poza tym to nie mam weny na organizowanie tego ślubu ![]()
![]() |
#802 |
Adwokat diabła
|
Capri, właśnie nic takiego nie robiłam. Wychodzi na to, że te moje 'nic nie robienie' mnie zmęczyło
![]() A jak się czujesz?
![]() |
#803 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czuje sie dobrze, mam juz mniejsze mdlosci i troche wiecej energii, w przyszlym tyg ide do gina na usg genetyczne, mam nadzieje ze wszystko wyjdzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#804 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Cytat:
Cytat:
ale jeszcze pogadam z kosmetyczka i sie upewnie ![]() ja planuje cale nogi z glebokim bikini i paszki - bedzie hardcorowo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() my sobie dawkujemy zwiedzanie ![]() ![]() my bedziemy od Hurghady ok. 300km na poludnie ![]() ![]() ![]() dziekuje ![]() oj milo bylo ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() to ja chyba przed czerwcowym weselem znajomych zafunduje sobie ta depilacje, a potem nastepna juz przed swoim ![]() albo skontaktuje sie z ta kosmetyczka i zapytam co oni mi polecaja zrobic zeby byl taki efekt o jakim mysle ![]() w sumie za komplet wyjdzie 150zl wiec jeszcze bez tragedii... [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;16858236] Lain, Ty już doswiadczona w snurkowaniu to powiedż czy lepiej kupić buty maskę i płetwy w Polsce czy w Egipcie?[/QUOTE] my wzielismy wszystko z PL wiec nie orietnuje sie jakie sa konkretnie ceny takiego sprzetu w Egipcie, ale slyszalam, ze calkiem spoko - tzn. porownywalne jak w Polsce (jeszcze zalezy jaki sprzet i w jakim sklepie ![]() moj TZ mial taki zestaw wpromocji za stowke z Decathlona i sie sprawdzil. co prawde w pewnym momencie zaczal zauwazac wyzszosc mojej rurki nad jego (bo moja miala falochron ![]() ![]() ja wlasnie tez niedlugo musze sie zaopatrzyc w ABC i pianke, bo w zeszlym roku mialam pozyczone od kolezanki ![]() aha jak kupisz maske to pamietaj zeby sobie ja raz na noc nasmarowac pasta do zebow (zmyje powloczke fabryczna) i przy kazdym snurkowaniu poslinic i przeplukac woda - nie bedzie parowala ![]() a butow do wody prawde mowiac w ogole tam nie uzywalam. wzielam je ze soba, ale przy plazy zejscie do wody bylo piaskowe, wiec butow nie potrzebowalam, a dopiero pozniej zaczynala sie niesmialo rafa po kawalku, ale po rafie i tak nie wolno chodzic, a ja z racji wzrostu na pewnej glebokosci i tak juz nie chodze tylko plywam, wiec ogolnie jak szlam sobie poplywac to na bosaka, a jak posnurkowac to w pletwach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Adwokat diabła
|
Capri, to fajno! Będziemy czuwać nad Tobą, jako wizażowe ciotki klotki
![]() Być może mam syndrom poniedziałku, tylko myślę kiedy sobie one day off wziąść..
![]() |
#807 |
Zadomowienie
|
arnama witaj
![]() ![]() i wogóle cześć PMeczki ![]() a mi tż wczoraj wyngrodził całe to jego obżarstwo sobotnie u mamy ![]() ![]() ![]() a teraz sobie marznę w pracy i czekam do 11, bo będę mieć trudnego klienta i już się denerwuję. oby poszlo szybko i bez scen ![]() ![]()
![]() |
#808 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wlasnie moze jakis urlopik??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Adwokat diabła
|
mariiasia, oddychaj głęboko!
co byś zawału nie dostała! ja już miałam wizytację mojej przełożonej, wiec musiałam Was ukitrać ![]() ![]() wypiłam kawę, herbatę i jestem głodna! zaraz chyba wpierniczę paczkę pierników i sie zasłodzę na jakiś czas.. Capri, z chęcią tylko nie wiem kiedy. Pojechałabym do rodziców tylko słychałam że PKP podrożało, a z drugiej strony pospałabym sobie dłużej ![]()
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2010-02-01 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Wtajemniczenie
|
Czeeeśc
![]() ![]() ![]() ![]() Ale jeszcze padnięta jestem... hehehe Zdałam ostatni egzamin na 5 i mam 2 tygodnie ferii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.