|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
ale wy jesteście zbereźne
![]() oczekuję na następny raz zaproszenia na cyberek ![]() ![]() lowe. ale mam cytowania przez was, baby przebrzydłe ![]() działaniami? jakimi? Cytat:
![]() korupcja? to chyba akurat rzecz, która idealnie charakteryzuje PO, nie PiS ![]() bo z tego co pamiętam, za czasów PiSu, wszyscy skorumpowani trafili tam, gdzie powinni. no tak, ale takiej wiedzy nikt nie zdobędzie, jesli czerpie ją tylko z tv. o tym się nie mówi. i o wielu rzeczach się nie mówi. ale przeciez o to chodzi. bo komu w społeczenstwie chce się szukac? kto chce dojsc do źródła informacji? Cytat:
ale niestety ogarnia mnie przerażenie, bo bardzo dużo ludzi patrzy tylko na "wygląd" i zachowanie na arenie międzynarodowej. a to nie może być jedynym wyznacznikiem tego, że ktoś zostaje, o matko kochana - prezydentem! a właśnie wszyscy popierają bycie demagogiem. w końcu ludzie lubią gdy ktoś mówi to, co chca usłyszeć. tylko nikt już nie patrzy na to, czy oprócz mówienia, coś jeszcze robi faktycznie. nikt się nie zastanowił, czemu on zrezygnował z kandydowania, każdy posłuchał w tv, że on woli rządzić, niż reprezentować, a mało kto pomyślał, czy tak jest na prawdę. Cytat:
![]() ta kłótnia o samoloty, to była istna porażka. bo Tusk nie poleci z Kaczyńskim. biedny. jak tak ma wyglądać polityka a naszym kraju to ja dziękuje ![]() i Palikot, clown, a nie polityk. myślałam, że wykonywanie pewnych zawodów zobowiązuje ![]() Cytat:
nie wiem czemu od razu przypisujesz takie zachowanie całej partii. proszę nie brać do siebie moich skrajnych poglądów politycznych ![]() ja po prostu nie lubię być manipulowana. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jaka psychologiczna zagrywka z ich strony ![]() ![]() Cytat:
![]() trudna sprawa, bo może po prostu tak jest, że on nie lubi tańczących imprez. chodzicie do jakichś klubów razem albo coś takiego? z jednej strony on może nie lubi i Ty nie powinnaś go zostawiać samego, żeby nie siedział jak piczka. z drugiej strony studniówka, impreza, trudno wymagać, żebyś - jesli on ma ochote, to z nim tańczyła - a jak on juz nie chce, to Ty z nim musisz siedziec i nie bawic się z nikim innym, jeśli masz ochotę. ![]() ja jestem egoistką w takich sprawach, i nienawidzę, gdy mienie tżta ogranicza mnie w tym, jak spedzam czas, w doborze rozrywek itp. wydawalo mi się zawsze, że wszystko ze zdrowym rozsądkiem. Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Kasia, b. ładnie wyglądałaś ![]() ta sukienka super na Tobie leży ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3212 |
Zakorzenienie
|
dzięki, w końcu szyta na miarę, spróbowałaby źle leżeć
![]()
#3213 |
Zakorzenienie
|
helou
![]() wybaczcie ale jestem tak padnięta że nie chce mi się cytować :PP widze że ładne rzeczy się tu wyprawiały ![]() ![]() ![]() nt polityki się nie wypowiadam bo nie lubie cyrków ^^ dostałam dziś wyniki matur 49% polski, 86% angol, 45% biologia ![]() i troche ocen mi wpadło, nawet się pochwale że 5 za spr z bio już mam ![]() ![]() a teraz się biore za tą chemie. eeh ![]()
#3214 | |||
Zadomowienie
|
pamiętam to
![]() będę wiedziała na przyszłość ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() gdzie ten cellulit ![]() Cytat:
![]() damy Ci wcześniej znać ![]() pogrubione -> nareszcie ktoś dobrał słowa do mojego wyglądu ![]() hi, hi, hello ;* ale u mnie nudy ![]() dzisiaj byłam pierwszy raz autem w szkole, oczywiście atrakcją był mój tłumik ![]() idę się zdrzemnąć, bo zasnęłam koło 2 a o 6 pobudka ![]() może coś potem porobię ![]() miłego dnia;*
![]() |
#3215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gazety, internet ![]() a z podręczników to mam ofc atlas DEMART (pwn) iii tablice geograficzne ParkEdukacji. I mapy konturowe demartu. korzystam też z kserówek od nauczyciela.. no i z arkuszy maturalnych. było zmieniać avatar? było? ![]() ![]() a tu taka niespodzianka , Martyno ![]() więc uważam, że masz rację w którymś tam momencie. zaraz mam kolędę, a siedzę w szlafroku, świetnie. idę się ubrać ![]()
![]() |
#3216 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z tym, że się ne mówi.. fakt. Niby czasy cenzury dawno minęły, a tu proszę. ;] coś z komuny i zaborów zostało. Cytat:
On cały czas próbuje dopiąć swego z przewrotem wszystkich ważnych funkcji w państwie. Że premier najważniejszy, itd. ![]() Cytat:
On po prostu dobitnie pokazuje, jak to wszystko wygląda od kuchni, nie jest zakłamany, a że jego kultura jest na niskim poziomie, cóż. Fajnego ma bloga, wiele można się z niego dowiedzieć, o czym nie dowiesz się w tv. ![]() Cytat:
![]() Nie potrafię pojąć, jak ludzie wzajemnie zabraniają sobie chodzić na imprezy albo spotykać ze znajomymi. ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
![]() Niespodzianka, że coś mam do powiedzenia o rolnictwie i polityce? ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3217 |
Zakorzenienie
|
niespodzianka, że to Ty, a nie Ala
![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- PS. Jak ja powiem księciuniowi, że nie mam zeszytu od religii i nie chodzę do Kościoła?
![]() |
#3218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zeszyt zabrała katechetka do sprawdzenia na ferie - tak możesz, jeśli nie masz ochoty się tłumaczyć. A skąd on wie, czy chodzisz? ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-02-01 o 14:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() powiem, że pożyczyłam. a jakoś tak się zawsze pytają czy chodzę do Kościoła.. jak mówię, że nie to pytają dlaczego. a mi głupio, bo co powiem? że uważam, że księża są w większości obłudni i nie lubię słuchać w kościele o polityce? w ogóle jakbym powiedziała o swoich przekonaniach to ![]() także chyba wszystko zwalę na brak czasu ![]()
![]() |
#3220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie już o zeszyt dawno nie pytają, chyba uznali, że jestem za duża. ![]() Możesz się wykręcić brakiem czasu ze względu na maturę, chociaż i tak pewnie bez kazania się nie obędzie.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie jo. powie mi, że dla Boga czasu nie mam. ale do cholery, jak mnie to denerwuje.. ja naprawdę nie potrzebuję cotygodniowego klepania formułek przez godzinę w kościele. to raczej nie jest wyznacznikiem pobożności i ogólnie wiary. ![]() tak mi się wydaje. nie trzeba chodzić do kościoła, żeby wierzyć.
![]() |
#3222 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się again. Bardzo ładnie wyglądałaś. Na tej miniaturce na nk jesteś zupełnie inna niż tu, na tych zdjęciach ![]() ![]() Cytat:
![]() Haha, uśmiałam się z tymi cyberkami ![]() Cytat:
![]() ![]() Jesteś już w domu ? ![]() Nie wnikam w wasze rozmowy polityczne, bo ja raczej anty jestem, jeśli chodzi o takie tematy. Naczytałam się Newsweeków przez poprzedni rok i teraz mam przesyt polityki. ![]() Chciałam powiedzieć, że żyję... Idę do biologii. Potem matma, angielski i polski... 3 miesiące, 3, 3, 3, 3, 3, 3... ![]() Naukę na poważnie czas zacząć. Będę zaglądała do was, ale chyba mniej troszkę ![]() ![]()
![]() |
#3223 |
Zakorzenienie
|
Otóż to!
#3224 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny;*
przepraszam, ale nie będę cytowała, nie jestem w temacie. ale tego cyberka wyczaiłam ![]() ![]() ![]() jakoś dzień minął. ![]() w sumie wpadłam tylko się przywitać, muszę trochę rzeczy ogarnąć. ![]() ![]() aa Kasia zdj. świetnie wyglądałaś. ![]()
#3225 |
Zakorzenienie
|
tak, w domu już od wczoraj jestem
![]() a szkoda, fajnie było. ja chyba też muszę wysiedlić komputer z pokoju ![]()
![]() |
#3226 | |
Zakorzenienie
|
Kasia, już Ci pisałam, że bardzo ładnie wyglądałaś.
![]() Cytat:
![]() ![]() Brawo za 5. ![]() -------------- Odebrałam okulary, ale nie mam jak się Wam pokazać (czyt. głupi komputer]. Wyglądam poważnie. ![]() Wiecie co? Ale dziś w szkole było superowo. ![]() ![]() ![]() Może tak na forum nie będę pisać co robiliśmy dziś, bo będziecie krzyczeć. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja mam włosy proste i niezbyt długie, także na co dzień mam wielkie nic na głowie xd i się bałam, że tej długości się nawet nie da nić upiąć, a tu taki suprajs ![]() ![]()
![]() |
#3228 |
Zakorzenienie
|
Weronika112, jakoś mi nie po drodze do lekarza :P niby troche przeszło więc nie ma co
![]() BeaS, do niczego sie nie przyda :P najlepsze że ja od gimnazjum wogóle praktycznie nie poszerzyłam swojej wiedzy, z LO nic się nie nauczyłam ![]() a na 5 to ja takie oczy ![]()
#3229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jasne, jasne, na wizażu bądź tylko. Ja też lowe Cie ![]() Nie nie trzeba, no i czasem aż jak się na tych księży patrzy to się kościoła odechciewa. No i z drugiej strony nie trzeba wierzyć, żeby chodzić do kościoła. Bo ja z własnej woli dawno nie byłam w kościele, chodzę dla świętego spokoju, żeby mi nie truli, że szatan ( ![]() A no i u orto byłam. Jagodowe gumki i jakiś łańcuszek, ale przezroczysty, na szczęście. Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-02-01 o 15:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3230 | |
Zakorzenienie
|
Kasia, naprawdę ładnie wyglądałaś, ale to już skomciałam (
![]() ![]() ksiundza jeszcze nie było. ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
pewnie połowa ludzi w kościele.. jak nie 3/4 stoi/siedzi/klęczy i myśli co zrobi rodzinie na obiad albo jaki dzisiaj serial będzie w tv. ![]() taka prawda. a księża- do tej pory nie spotkałam nigdy takiego prawdziwego księdza z powołaniem.. w sensie, że moim zdaniem to tacy ludzie w ogóle nie powinni pełnić takiej funkcji. [chyba o tym mowiłam, ale dwa lata temu ksiądz na kolędzie powiedział mojemu ojcu, że jest gruby - dosłownie. A nie wiem czy ktoś przy wzroście prawie 190cm .. ważący 90kg jest gruby ![]() ![]() drażni mnie w ogóle np. to, że na czas przed bierzmowaniem są te durne książeczki itd. - takie skupianie na siłę w kościele... uważam, że to nie powinno być odgórnie ustalone kiedy mamy przyjąć ten Sakrament. Ja np. nie czułam się gotowa, a księża, katecheci itd. wypierają na młodzieży presję pt.:"bo później będziesz miał problem przed ślubem".. tylko.. dlaczego Sakrament traktuje się tak przedmiotowo? jako COŚ, co trzeba koniecznie mieć, żeby później nie mieć problemów z kolejnym Sakramentem ![]() chore.
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. ![]() Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2010-02-01 o 16:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3231 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Fakt, może inaczej - programem, tzn głównymi założeniami, hasłami. Cytat:
![]() No napisz już ![]() Cytat:
![]() ----- Mam takie urwanie głowy w tej szkole ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Martyna, ziomie, dodałaś mnie do ulubionych na Picasie. ![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3232 |
Zakorzenienie
|
wiem
![]() ![]() ![]() a ja czekam na księdza, pół dnia mi rozwalił kolo.
#3233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Modlić na głos ze wszystkimi też nie nie modlę, bez sensu tak. W mojej szkole ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3234 |
Zakorzenienie
|
Przeżycia duchowe po wizycie duszpasterskiej Ci to wynagrodzą
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- To fajnie mieliście ![]() A jedziesz w środę na tą Polibudę? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z UŁ mieli nawet przypinki, a jacyś tam inni krówki ![]() Po co na tą Polibudę ? Z tego konkursu niby ? No co Ty, ja to tam w tej trójcy nie byłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() IFE i Chemiczny (?) z PŁ mieli pyszne krówki ![]() Medyczny dawał dobre reklamówki, mocne są ![]() ![]() No na to właśnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3237 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w Ewangelii jest napisane:"Kościół jest wszędzie" więc nie wiem po co cały ten szum, że młodzież nie chodzi do Kościoła ![]() Cytat:
![]() szkoda, że to już koniec ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie. sami głoszą, że Bóg jest wszędzie, a potem pretensje, że ktoś do kościoła nie chodzi. ja mam takie podejście przez to, że tyle się słyszy o tym, że księża gwałcą, że mają dzieci i żony itd. moim zdaniem.. to ogólnie kościół ewangelicki jest w porządku. brak celibatu, brak spowiedzi przed księdzem..
![]() |
#3239 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bóg na nas spogląda i wie co robimy źle, możemy go za to przeprosić w modlitwie, bo po co mam się peszyć i wstydzić przed kimś to wieczorem ściąga sutannę i idzie na "laski"? ![]() ze zwykłych czułości z TŻ mam się spowiadać a ksiądz co? uprawia bezuczuciowy sex, albo i uczuciowy jeśli kogoś ma, chociaż nie powinien. tak głoszą, że sex przed ślubem to zło, a sami nie są lepsi. nie znam ani jednego porządnego księdza ![]() jeden w mieście obok niby się wydaje spokojny, ale jego grzechem jest obżarstwo, ledwo się mieści wsiadając co auta. Ala, śliczne zdjęcia na nk, super wyglądałaś ![]()
![]() |
#3240 |
Zakorzenienie
|
Ale weź, ja stoję przy czymś tam nie wiem nawet co to było, chyba Politechnika Częstochowska.
Stoję i tak wypatruję za czymś na tym stoliku. Kobitka się pyta, czy może coś wyjaśnić czy coś. A ja: Niee, ja tylko po naklejki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.