Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-01, 11:41   #4321
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
ad6) no to ideał
Bo ja też jestem blada jak mąka
U mnie jest on prawie w oóle niewidoczny bo nie jestem blada. Rozważałam pozbycie sie go, ale gdy juz sie zdecydowałam to pudełeczko mi sie zepsuło (plastik przy zawiasie pekł) więc już go nie puszczę w świat.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 13:01   #4322
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

obfotkowałam mój zbiorek kolorówki...
Możecie spojrzeć, podziwiać i krytykować do woli
KLIK

Edytowane przez Sweet_Jelly
Czas edycji: 2010-02-01 o 13:04
Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 14:16   #4323
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Pochwalę Wam się, że byłam dziś z wypłatą w portfelu w mojej ukochanej drogerii i... nic nie kupiłam
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 14:38   #4324
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Gratuluję Wam styczniowych wyników!

Złożyłam dziś spore zamówienie z BU, ale planowałam je już od początku stycznia, także to żaden wybryk Nic innego w tym miesiącu kupić nie zamierzam i mam nadzieję, że mi się uda.
Postanowiłam, że spróbuję się całkiem przestawić na naturalną pielęgnację twarzy. Bardzo bym chciała poprawić jej stan przed ślubem, pozbyć się blizn i przebarwień i powalczyć z moim trądzikiem
ZAMÓWIONE PRODUKTY:
Ilość Nazwa Produktu Cena Razem
1 x Hydrolat z kwiatu kocanki EKOLOGICZNY - 150 ml (15.20 zł) = 15.20 zł
1 x Olejek myjący - egzotyczny EKO - 120 ml (12.50 zł) = 12.50 zł
1 x Olejek myjący - pomarańczowy - 120 ml (10.50 zł) = 10.50 zł
1 x Serum-olejek na blizny - 35 ml (23.50 zł) = 23.50 zł
1 x Serum-olejek regulujący LEMON + tamanu - 30 ml (19.80 zł) = 19.80 zł
1 x Tonik z kwasami AHA/BHA 10% - 110 g (16.50 zł) = 16.50 zł
1 x Żel hialuronowy odżywczy - 60 ml (17.80 zł) = 17.80 zł

Suma: 115.80 zł
Przesyłka: 11.00 zł
DO ZAPŁATY: 126.80 zł

Mam jeszcze w domu dwa hydrolaty i maseczkę wulkaniczną
Jak tylko pokończą mi się obecne drogeryjne kremy, żele i toniki przestawiam się całkiem na BU.

Orlico jeśli masz jakieś zapotrzebowanie na BU to możemy połączyc zamówienia tak jak ostatnio. Proszę tego nie odebrać jako kuszenie
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 14:47   #4325
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Gratuluję Wam styczniowych wyników!

Złożyłam dziś spore zamówienie z BU, ale planowałam je już od początku stycznia, także to żaden wybryk Nic innego w tym miesiącu kupić nie zamierzam i mam nadzieję, że mi się uda.
Postanowiłam, że spróbuję się całkiem przestawić na naturalną pielęgnację twarzy. Bardzo bym chciała poprawić jej stan przed ślubem, pozbyć się blizn i przebarwień i powalczyć z moim trądzikiem
ZAMÓWIONE PRODUKTY:

Jak tylko pokończą mi się obecne drogeryjne kremy, żele i toniki przestawiam się całkiem na BU.

Orlico jeśli masz jakieś zapotrzebowanie na BU to możemy połączyc zamówienia tak jak ostatnio. Proszę tego nie odebrać jako kuszenie
Dzięki, na razie nic nie potrzebuję
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 15:23   #4326
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
A ja Cię nie mam na Nk
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
oo ja tez was nie mam na nk!!! wyslijcie mi prosze PW kto ma ochote!!

Hosenko gratuluje udanych zjazdow
Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Ja także
Również proszę zainteresowanych o PW.
Cytat:
Dziekuje kobietki za PW wszystkie dodane!!! jeszcze mi Sweet brakuje!
Ja też Was nie mam
Cytat:
Dzięki, dziewczyny, za patent (nie pamiętam, kto pierwszy o tym napisał ) . Maska przed myciem na godzinkę sprawdziła się o wiele lepiej niż na 10 minut po . Mam fajniejsze włoski i nawet lepiej się rozczesały
Muszę to wypróbować

Cytat:
MOJE PIERWSZE ZUŻYCIA NA LUTY:
-saszetka kremu Olay rozświetlającego (5dni cośtam)
-saszetka kremu DC Perfekta "cera wrażliwa"
-podkład/ mus Rimmela
i.... uwaga
-100ml perfum AMOR AMOR
(ah jaka jestem dumna..kupiłam je rok temu)

W tym miesiącu SKOŃCZĘ NA PEWNO:
-peeling joanny jabłkowy
-szampon LIDL z papayą
-krem DC Perfekta MAMA chłodzący
-krem "laser" na naczynka Avon
Gratuluję wykończenia amora

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16880141]Dzięki, na razie nic nie potrzebuję [/QUOTE]

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

I jeszcze sensacyjna wiadomość z ostatniej chwili!
Dziura w różu My Secret Purple Garden.
Nawiasem mówiąc nie wiem jak to możliwe, bo używam go góra 2 miesiąc Ma 6 g, więc bardzo duży, a tak szybko idzie Inne moje róże: z YR i Heanu męczę dłuuuugo (YR prawie 2 lata, a Hean niecały rok), mają po 3,6 g i końca nie widać. Nie kumam tego
Stary 2010-02-01, 16:36   #4327
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Wróciłam od dentystki zahaczając po drodze o drogerię. Razem ze mną wróciła oliwka Lipocell Ziai i peeling czekoladowy Daxa. Oba zakupy i tak planowałam w tym miesiącu, więc wyrzutów sumienia nie mam, tym bardziej, że lada dzień do kosza polecą opakowania po cynamonowym maśle Farmony i peelingu pomarańczowym Daxa.
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-01, 17:07   #4328
Hosenka*
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16879280]Pochwalę Wam się, że byłam dziś z wypłatą w portfelu w mojej ukochanej drogerii i... nic nie kupiłam [/QUOTE]
Gratuluję

Cytat:
ZAMÓWIONE PRODUKTY:

Mi się szybka znudziła taka naturalna pielęgnacja

Cytat:
Nawiasem mówiąc nie wiem jak to możliwe, bo używam go góra 2 miesiąc Ma 6 g, więc bardzo duży, a tak szybko idzie Inne moje róże: z YR i Heanu męczę dłuuuugo (YR prawie 2 lata, a Hean niecały rok), mają po 3,6 g i końca nie widać. Nie kumam tego
Ja mam spooooorą dziurę w mega brązerze Deborah, który ma 30 g https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...lusterkiem.htm

Kupiłam go w pierwszych dniach maja 2009.

Instagram

Stary 2010-02-01, 17:21   #4329
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się szybka znudziła taka naturalna pielęgnacja

Ja mam spooooorą dziurę w mega brązerze Deborah, który ma 30 g https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...lusterkiem.htm

Kupiłam go w pierwszych dniach maja 2009.
Może mi się nie znudzi Używałam juz serum Lemon i tym cudem jestem zachwycona ,chwalę sobie też hydrolaty i maseczkę. Myślę, że szybko mi się nie znudzi, a jeśli będę widziała efekty, to tym bardziej

No, ale czemu te mniejsze róże się nie zużywają po latach, a ten znika w przeciągu 2 miesiąca?

Jeszcze taki off top
Ostatnio wzięłąm się za różne kombinacje kulinarne (tilapię pod pierzynką z chrzanu i jabłka, kokosowe klopsiki orientalne, zupę-krem z marchewki z imbirem, krem czosnkowy ... ) i odkryłam mnóstwo fajnych przepisów. TŻ mnie coraz bardziej chwali, a w sobote byli na obiedzie moi rodzice i też mnie wychwalili
No i mam taki pomysł, żeby to gdzieś wszystko spisać w necie, bo potem mi te przepisy gdzieś umkną. Pisane na kartkach ciągle mi giną, założenie zeszytu też nie jest bezpieczne bo wszystko gubię Nie chcę, żeby to było dostepne dla wszystkich (nie blog, nie dodawanie przepisów do jakichś zbiorowych książek kucharskich), a żeby było tylko dla mnie, na hasło. Nie chodzi tu o to, że nie chcę się tym dzielić z innymi. Po prostu nie chce mi się wklejać zdjęć tych potraw, ani opisywać ile gram wszystkiego, tylko po prostu spisać na mój użytek.
Przekopałam mnótwo stron i wszystko jest takie publiczne Znalazłam tylko jakis program do sciągnięcia, ale ma grafikę z lat 90. i też nie rozwiązuje sprawy, bo wolałabym żeby to było w necie niż na jakimś dysku.
Bardzo mi się podoba ta idea, bo można potem przekazać dzieciom wszystkie swoje kuchenne sekrety zbierane przez lata i samemu do nich wracać
Macie jakiś pomysł jak to rozwiązać?
Stary 2010-02-01, 17:29   #4330
Hosenka*
Zakorzenienie

Księzniczko - wpisuj sobie do Worda i albo drukuj, albo trzymaj na dysku, choć dla mnei byłoby to niewygodne, bo lubię mieć wszelki papierki zawsze pod ręka, a nie żeby włączać komputer, szukać itd ... No i do kuchni komputera tez nie weźmiesz, no chyba ze masz laptopa
Mozesz tez załozyć sobie segregator i wkładać przepisy do koszulek - będziesz miala ład i porzadek.
Ja tez mam pełno karteluszek, tylko kilka przepisów mam wpisanych do zeszytu a reszta wlasnie na luźnych kartkach jest włożona do tego zeszytu. Od dłuzszego czasu planuję zrobić porzadek, a jakoś nie mam weny do tego

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-02-01 o 17:34
Stary 2010-02-01, 17:33   #4331
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

uff no i kolejny dzien nauki prawie za mna..

luskap gratuluje zuzyc!

Sweet Jelly to wymien ten podklad jak jest za ciemny i nie smuc sie
zbiorek masz malutki

Orlico gratuluje silnej woli!

Cytat:

klask i: moze po prostu jest miekki i wiecej sie go nabiera?moze jest mniej uprasowany?

ksiezniczko a jakbys wpisala sobie na google docs tak jak robimy z kosmetycznymi listami?

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-01, 17:48   #4332
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
ad2) co do maniactwa ciuchowego -też tego nierozumiem..ja sobie tak rzadko ciuszki kupuje że powinnam te moje "wypady" zapisywać w kalendarzu. I założę się że na ciuszki w rok mniej wydaje co w miesiąc na kosmetyki
Każdy ma jakiegoś bzika... U mnie następuje to falami - raz szał na ciuchy, potem kosmetyki

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
a ja Was w ogóle nie mam
Cytat:
Ja też Was nie mam
To dlaczego nie wysyłacie PW z linkiem do swojego profilu? Proponowałyśmy nie raz.

Księżniczko - gratuluję tej dziury

Cytat:
KLIK
Wciąż twierdzę, że jest malutki, choć na pewno funkcjonalny. Z każdej kategorii coś jest i łatwo zapewne to znaleźć.

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16879280]Pochwalę Wam się, że byłam dziś z wypłatą w portfelu w mojej ukochanej drogerii i... nic nie kupiłam [/QUOTE]

Cytat:
Jeszcze taki off top
Ostatnio wzięłąm się za różne kombinacje kulinarne (tilapię pod pierzynką z chrzanu i jabłka, kokosowe klopsiki orientalne, zupę-krem z marchewki z imbirem, krem czosnkowy ... ) i odkryłam mnóstwo fajnych przepisów. TŻ mnie coraz bardziej chwali, a w sobote byli na obiedzie moi rodzice i też mnie wychwalili
No i mam taki pomysł, żeby to gdzieś wszystko spisać w necie, bo potem mi te przepisy gdzieś umkną. Pisane na kartkach ciągle mi giną, założenie zeszytu też nie jest bezpieczne bo wszystko gubię Nie chcę, żeby to było dostepne dla wszystkich (nie blog, nie dodawanie przepisów do jakichś zbiorowych książek kucharskich), a żeby było tylko dla mnie, na hasło. Nie chodzi tu o to, że nie chcę się tym dzielić z innymi. Po prostu nie chce mi się wklejać zdjęć tych potraw, ani opisywać ile gram wszystkiego, tylko po prostu spisać na mój użytek.
Przekopałam mnótwo stron i wszystko jest takie publiczne Znalazłam tylko jakis program do sciągnięcia, ale ma grafikę z lat 90. i też nie rozwiązuje sprawy, bo wolałabym żeby to było w necie niż na jakimś dysku.
Bardzo mi się podoba ta idea, bo można potem przekazać dzieciom wszystkie swoje kuchenne sekrety zbierane przez lata i samemu do nich wracać
Macie jakiś pomysł jak to rozwiązać?
Myślałaś może o GoogleDocs? Możesz stworzyć tam sobie folder kulinarny i w nim segregować przepisy. A gdy ktoś o coś popyta, wystarczy podać link tylko do konkretnego przepisu (trzeba go tylko wcześniej udostępnić)

Dotarło dziś moje serum Ponieważ wpisałam je już w styczniu, to nie obciąży mi lutego

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 19:13   #4333
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
KLIK
wcale nie duży
Cytat:

To dlaczego nie wysyłacie PW z linkiem do swojego profilu? Proponowałyśmy nie raz.
pewnie przeoczyłam, wchodzę dziś na nk a nie byłam ponad miesiąc a tam 42 wiadomości
Hosenko, Sweet, Gani - wysłałam Wam zaproszenia
niedługo się ogarnę i wkleję swój raport ze stycznia z którego nie jestem zadowolona z lutego już zresztą też
Stary 2010-02-01, 19:24   #4334
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
KLIK
Zbiorek masz malutki w porównaniu do mojego, także nawet nie masz za bardzo co odwykować z kolorówki
Gratuluję silnej woli!
Cytat:
Ja też bym chciała poprawić swoją cerę do sierpnia, ale chciałabym sie przerzucić na apteczną pielęgnację, jak na razie mam tylko kilka produktów, ale najpierw muszę wykończyć spory zapas kremów avonowych i do sierpnia chyba nie zdążę. Albo je wymienię...
Co do BU to też mi się wydaje, ze szybko by mi się znudziło, no i denerwowałyby mnie te pakowania, ja to jednak lubię ładne słoiczki
Cytat:
Księzniczko - wpisuj sobie do Worda i albo drukuj, albo trzymaj na dysku, choć dla mnei byłoby to niewygodne, bo lubię mieć wszelki papierki zawsze pod ręka, a nie żeby włączać komputer, szukać itd ... No i do kuchni komputera tez nie weźmiesz, no chyba ze masz laptopa
Mozesz tez załozyć sobie segregator i wkładać przepisy do koszulek - będziesz miala ład i porzadek.
Ja tez mam pełno karteluszek, tylko kilka przepisów mam wpisanych do zeszytu a reszta wlasnie na luźnych kartkach jest włożona do tego zeszytu. Od dłuzszego czasu planuję zrobić porzadek, a jakoś nie mam weny do tego
Też proponuję na google, łatwy dostęp do wszystkiego.
No ale najlepszym pomyłem jest segregator (tak jak radzi perfekcyjna Pani Domu) zawsze jak się dostanie jakąś kartkę z przepisem to można wpiąć, układać przekładać, kategoriami i nie tylko przepisy ale też jakieś "złote domowe sposoby" na rózne plamy czy co tam tylko jest potrzebne ja planuję na przyszłość mieć segregator, bo jak na razie to mi się walają kartki w zeszycie
Cytat:
luskap gratuluje zuzyc!
Bardzo dziękuję

Dziewczyny, bardzo miło Was zobaczyć, chociaż na zdjęciach
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 19:32   #4335
nynka87
Zakorzenienie

Zużyte w Styczniu 15:
1. serum na końcówki HairX oriflame
2. krem do twarzy aloe oriflame
3. korektor tea tree
4. biały lakier do paznokci editt
5. woda toaletowa after hours oriflame
6. żel pod prysznic Johnson
7. pasta do zębów colgate
8. woda toaletowa c-thru emerald
9. balsam do ciała bielenda miód&sosna
10. krem pod oczy bielenda bio plantacja aloes
11. tusz do rzęs diorshow iconic
12. krem do rąk z woskiem pszczelim ori
13. tonik ogórkowy ziaja
14. szampon nivea intense repair
15. czarny lakier do zdobień delia
kupione w styczniu 16 za 95,87 (z miało być 50 )
1. pasta sensodyne whitening - potrzebna
2. krem do twarzy avon 2 x 10 ml - potrzebny
3.
krem do twarzy avon 2 x 10 ml - zapas
4. balsam do ust avon - niepotrzebny
5. żel paloma - potrzebny
6. krem babydream chroniący przed wiatrem i mrozem - potrzebny
7. żel pod prysznic avon winter warmth - zapach mi się podobał a żeli mam zapas
8. krem do stóp avon wanilia i brązowy cukier - przepadłam z zapachem, bo kremy do stóp mam
9. beżowy lakier golden rose - potrzebny
10. szara kredka GG oriflame - miałam okazje tanio kupić
11. błyszczyk sugar cane avon - zapas ale tak mi się podoba
12. kuracja mineralna avon - mam tylko jedną maseczkę w użyciu więc się przyda
13. krem nivea 30 ml - niepotrzebny
14. pasta colodent - niekonieczna ale to akurat szybko zużywam
15. krem do rąk cztery pory roku konwaliowy - przepadłam - zapach
16. krem do rąk cztery pory roku zielona herbata - przepadłam - zapach

czyli ogólnie mogło być lepiej ale teraz mam mocne postanowienie nie kupować tego co mam po kilka sztuk w zapasie nawet jak jest super promocja
mam już nawet zakupy w lutym ja kupiłam sobie czerwony lakier wibo - ładny oraz płyn do higieny intymnej ziaji - facelle jest na wykończeniu a zapasu nie mam więc to zakup w porzadku poległam trochę przez mamę, szła do apteki więc zapisałam jej na kartce jedwab waxa a baba dała jej odżywkę w sprayu za 22,55 no szlak mnie trafił bo baba nie chciała wziąć tego z powrotem popsuje mi to tylko licznik no i dalej nie mam nic na końcówki no i przyszło mi jeszcze zamówienie z ori złożone w styczniu - krem do rąk wiśniowo-kawowy, krem do stóp z cynamonem i chłodzący żel do stóp truskawkowy (z myślą o lecie) źle mi się zaczął miesiąc
tak w ogóle to będę teraz focić wszystko co kupię, to co dziś przybyło wrzucę jutro

Edytowane przez nynka87
Czas edycji: 2010-02-01 o 19:34 Powód: literówka
nynka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 19:34   #4336
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
niedługo się ogarnę i wkleję swój raport ze stycznia z którego nie jestem zadowolona z lutego już zresztą też
Jak możesz już nie być zadowolona z lutego, skoro dopiero 1?

Jednak mam pierwszą pozycję zakupową w tym miesiącu Przyszedł korektor - potrzebny, bo do dotychczasowych zbytnio już zbladłam Na liczniku więc 1:1

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2010-02-01, 19:46   #4337
Konto usunięte

Mam ochotę przerzucić się z kolorówką chociaż na średnią półkę, Rimmel, Astor, Maybelline itd... Będzie to trudne, zważywszy na fakt, że najpierw muszę coś skończyć na ich miejsce Na razie z takich średnich mam puder Rimmela, tusz Maybelline, kredkę MaxFactora i Rimmela i hmmm... chyba tyle No i z wyższej podkłady Revlonu, ale to wyjątkowa sytuacja.
Ciężko będzie, bo kiepsko u mnie z kasą, a bazarkowe kosmetyki już mnie od siebie uzależniły
Stary 2010-02-01, 20:03   #4338
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
Jak możesz już nie być zadowolona z lutego, skoro dopiero 1?

Jednak mam pierwszą pozycję zakupową w tym miesiącu Przyszedł korektor - potrzebny, bo do dotychczasowych zbytnio już zbladłam Na liczniku więc 1:1
widziałaś mój kolejny post??
Stary 2010-02-01, 20:16   #4339
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
Co do BU to też mi się wydaje, ze szybko by mi się znudziło, no i denerwowałyby mnie te pakowania, ja to jednak lubię ładne słoiczki
otoz to
ja na szczescie nie mam problemow z cera i stosuje dosc lekkie kremy ktore sa wystarczajace. Choc jakbym miala jakies blizny,tradzik to pewnie myslalabym inaczej..

nynka gratulacje!!! widze balsam,2 wody! super ci poszlo! z tuszu bylas zadowolona?

Orlico chetnie oddalabym ci czesc mojego zbioru!
no ale tak na prawde wcale nie jest trudno odlozyc na jakis lepszy kosmetyk! ja tez dostaje kieszonkowe od rodzicow,nie pracuje,musi mi starczyc na bilet miesieczny i reszte..wiec staram sie jak najmniej kupowac! Z reszta chyba to widac bo zadko sie chwale zakupami. A jak sie chwale to juz porzadnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-01, 20:21   #4340
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
nynka gratulacje!!! widze balsam,2 wody! super ci poszlo! z tuszu bylas zadowolona?
no niby super ale za dużo niepotrzebnych rzeczy kupiłam
tusz był super, tak pięknie wydłużał i podkręcał rzęsy szkoda że jest taki drogi
Stary 2010-02-01, 20:25   #4341
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

..ja go wlasnie dostalam na Boze Narodzenie! dlatego pytalam
to prawda wydluza pieknie..ale chyba wole tusze pogrubiajace

cel na dzisiejszy wieczor...skonczyc krem Dove uda mi sie uda!

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2010-02-01 o 20:29
Stary 2010-02-01, 20:35   #4342
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
widziałaś mój kolejny post??
Nie, umknął mi w trakcie pisania postu, dopiero teraz zerknęłam Rzeczywiście, trochę pechowo się zaczęło - ale spójrz na to tak, ze masz teraz solidny motywator, by zaprzeć się zakupowo w kolejnych dniach

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
cel na dzisiejszy wieczor...skonczyc krem Dove uda mi sie uda!
[kibic mode on] u-da! u-da! u-da! [kibic mode off]

Czekamy na foty pustego słoja

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2010-02-01, 20:41   #4343
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

przy okazji przejrzalam lakiery...
jeden stal juz na biurku pusty (rozowy faberlic do frencza) a 3 malutkie sa do wyrzucenia (dor i miss selene) bo zostala polowa i zgestnialy okropnie!

Stary 2010-02-01, 20:47   #4344
aaaania1989
Zakorzenienie

Witam po przerwie ,monitor mi siadł i nie było mnie troszkę...teraz mam zastępczy bo mój w naprawie...zaczynam nadrabiać Was z czytaniem

Cytat:
Ok juz nic wiecej mi sie nie skonczy,pokazuje liste

pelnowymiarowe:
1-tusz kiko
2-tusz maybelline
3-cien do powiek: oddalam
4-lakier kiko zloty-oddalam
5-roz virtual-oddalam
6-cienie avon fioletowa paletka oddalam
7-dezodorant rexona w kulce
8-eveline pod oczy magia orchidei 7 ml
9. plyn do demakijazu nivea
10.perfumy Yujin Ella Mikao oddany
11.zel palmolive z olejkiem migdalowym
12.pasta do zebow colgate
13.plyn do higieny intymnej
14. Zel pod prysznic o zapachu egzotycznym (gratis przy zakupach)
15.blyszczyk Great look effect rozowy wywalony
16.blyszczyk wibo jasnorozowy
17.pomadka ochronna bebe
18. Faberlic Zel do pielegnacji ciala po depilacji 100 ml

probki:

1-zel luksja
2-maseczka gruszkowa
3-ziaja krem oliwkowy
4-clinique zel do twarzy
5-krem neutrogena
6-peeling clinique
7-krem clinique
8.zapach burberry the beat
9.krem lancome
10.lancome baume eclat
11.avene after sun lotion
12.balsam do wlosow douglasa
13.skin life sos HR krem

w pielegnacji musze zuzyc jeszcze okolo 4 rzeczy i dojde juz prawie do zbiorku idealnego!
świetnie Ci poszło ! jestem z Ciebie dumna !

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
ciuciola ładnie sie spisałas.
sweet jelly gratuluje mężusiowi przedłużenia umowy.

u mnie jak pech to na całego.do listy nieszczęść dopisuje zalany pokój.a remontowalismy go w sierpniu... czuje sie juz tak beznadziejnie ze gorzej już być nie moze. tydzien temu informacja ze nie dostane tej pracy na której mi zależało,informacja o uspieniu kota,teraz zalanie i choroba TŻta.juz byl u 3 lekarzy i dalej nic nie wiedzą.dostał plik skierowan na kolejne badania( dobrze ze jest prywatnie ubezpieczony w klinice bo poszlibysmy z torbami).staram sie nie załamac i wam nie jojdać ale nie mam z kim pogadac.jest mi źle,nic mi nie wychodzi,wszystko co moze sie zepsuc sie psuje.zastanawiam sie co jeszcze

zużyłam francowatą oliwkę w żelu johnssona,jutro pojdzie szampon timotei 400ml.
współczuje Zetafon,trzymaj się dzielnie w końcu nadejdzie lepsze
Cytat:

Witam, sie z wami i zaraz nadrobię

Od rana łaziłam po miescie, bo mój cudowny TŻ w ostatniej chwili oznajmił, ze w niedziele jedziemy na narty A że ja w zyciu nie jeździłam to musiałam kupić spodnie, rękawiczki. Zmierzyłam 10 par spodni - z takich z szelkami i bez szelek. Wzięłam w końcu bez szelek, bo są przyjemniejsze w dotyku, mają polarek od spodu no i wyglądam w nich po ludzku (fajnei w nich pupa wygląda ) a nie jak w tych z szelkami, które są piankowe czy gumowe bleh ...
Kupiłam je w lumpku, w którym są tez nowe rzeczy z metkami i te właśnie były nowe, za 40 zł. Mają kolor khaki Bardziej podobały mi się czerwone alby były za duże
I kupiłam też rękawiczki Tez nowe z metkami - śliczne beżowe

Spodnie z szelkami były o wiele tańsze, bo już za 10 zł mozna było kupić, a najdroższe kosztowały 35 zł (nie były nowe).

Mam nadzieję, że się nie połamię

Zrobię dzis podsumowanie stycznia.

Wczoraj odłożyłam jeden balsam - poleci w świat, a krem masło kakaowe dałam babci, bo mi jednak średnio słuszy (wolę oliwkowy).

zazdroszczę wyjazdu...!
U mnie od 2008 roku pozytywne wydarzenia przeplatały sie z nieprzyjemnymi, zdecydowanie dużo sie wydarzyło jak na 2 lata:
Patrzac od poczatku 2008:
- nowy rok powitałam w Anglii u ówczesnego TŻ
- w marcu rozpoczełam staż w US, miałm być na pół roku ale:
- znalazłam pracę (państwowa posadka) od lipca, na rok
- 1 czerwca rozstałam się z ówczesnym TŻ (po prawie 2 latach)
- ok 14.czerwca rozpoczełam "romans" z kolegą, który mial wtedy dziewczynę zwodził mnie jakoś do połowy sierpnia, powiedziałam więc stanowczo: koniec
- od końca sierpnia odnowiłam kontakt z exTŻ (tym ostatnim), miesiące te były cudowno-okropne On miał dziewczyne wtedy, więc biłam się z myślami, nie wiedziałam czego on tak naprawde ode mnie chce (nie widzieliśmy się na zywo - tylko gg i smsy), w końcu spotkaliśmy się przez przypadek chyba w listopadzie. Kazdy sms mnie cieszył, wpadałam w euforię a później w depresje i potrafiłam prawie cały weekend przepłakać. W końcu na poczatku stycznia 2009 powiedziałam mu prosto z mostu żeby sie okreslił, że ja nie wiem na czym stoję itp ...
- od ok połowy stycznia bylimśy razem, euforia, szczeście i w ogóle amory
- pod koniec maja dowiedziałam się, że nie podpiszą ze mną nowej umowy, więc skończyła sie z końcem czerwca
- na poczatku lipca exTŻ zerwał ze mną
- w sierpniu zmarła moja babcia
- zerwanie, bezskuteczne szukanie pracy, śmierć babci bardzo sie na mnie odbiło, znowu wpadłam w depresję (a mam do niej skłonność po mamie), zniechęcenie
- pod koniec wrzesnia zaczęłam sie spotykać z obecnym TŻ
- od grudnia pracuję

Więc jak narazie znowu życie mi sie wyprostowało, choć umowę mam do 6 marca i zobaczymy jak to dalej będzie.
Chciałabym, żeby ten rok był spokojniejszy niż 2 ostatnie lata

Nie jest najgorzej [/QUOTE]
Hosenko ale miałaś zawirowania...
Cytat:
no kot jest pod tym wzgledem lepszy,bo sam sobie da rade z 2 dni.ogladalam wczoraj rozne kotki do adopcji i porozmawiam jeszcze z TŻtem co on o tym mysli.
świetny pomysł z tą adopcją kotka,ja bym przygarnęła całą gromadę gdybym mogła
Stary 2010-02-01, 20:51   #4345
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Aniu dziekuje ci za pozytywny komentarz mojej listy Zycze zeby ten rok byl spokojniejszy! ale mialas rewolucje!

ok ide z psem a potem do wanny no i pokaze pusty sloik Dove
potem pojdzie w ruch maslo sezamowe bo w walizce peklo pudelko..przeloze je do tego po dove..

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2010-02-01 o 20:54
Stary 2010-02-01, 21:04   #4346
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie 135,73zł - pielęgnacja i 9,99zł - kolorówka.
Niby dużo, ale ponad 90zł nabiła mi Ziaja, gdyby nie ona, to byłoby malutko

Mój bilans:
Pielęgnacja - zużycia (4)
Rozświetlający balsam Avon Exotic Beaches 150ml
Fa jogurtowy żel pod prysznic wanilia i miód 250ml

Preparat do demakijażu Avon

Szampon Mrs Potters 500ml

Kolorówka - zużycia (2)
Avon Personal Match Barely There light
Avon Personal Match Liquid Foundation nude

Pielęgnacja - zakupy (8)
Krem Laser na popękane naczynka 100ml
Avon Naturals Morela i Słonecznik 200ml

Avon Naturals Śliwka i Nektarynka 200ml
Ziaja Pro peeling enzymatyczny 250ml
ZIaja Pro maska uspokajająca 250ml
Krem pod oczy Ziaja Pro rozjaśniający 50ml
Serum rozjaśniające Ziaja Pro

Preparat do demakijażu Avon 150ml

Kolorówka - zakupy (1)
Carmex w sztyfcie - to kolorówka czy pielęgnacja

Mogłoby być lepiej, ale 2 końcówki kiszę na luty, który jest krótszy, by podrasować wynik

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Zapomniałam do bilansu dopisać 24zł na plus ze sprzedaży odsypek
nie jest źle !
Cytat:
ja tez bym uzywala do blondu.nic sie chyba nie stanie.
byłam w sklepie i kupiłam banana,gruszke,takie wafelki ryzowe o smaku pomidorowym,2 serki i cukierki nimm2.jestem na diecie i cos mi sie zachcialo.zużyłam szampon timotei 400ml z avokado,dzis pojdzie olejek do ust wibo,wczoraj poszła tołpa do cery suchej ale był to dla mnie niedobry krem.zapchał mnie,praktycznie nie nawilżał.dzis pojdzie jesczze zel pod prysznic farmony pomaranczowy-super zapach.poleciła mi go orlica.
gratuluje wam dziewczyny zużyć i trzymam kciuki zeby sie wam udało ograniczac ilosc kasy przeznaczanej na kosmetyki.ja wydałam w tym miesiacu 109zł,ale przez to ze mi sie pokonczylo duzo drogich rzeczy ktore musialam miec.
zużyłam już 18 kosmetyków,pewnie dojde do 20szt. przyszło mi chyba 8 ale to napisze wam w podsumowaniu.
oddałam siostrze TŻta ta oliwke do masażu rebuild.w zamian mam tanszą depilacje.
ja też się zbieram do diety ale jakoś sił brak....18 sztuk to bardzo dużo ! Gratulacje
Cytat:
Dziewczyny doczytam Was wieczorem, a tymczasem wklejam styczeń:

Zużyte:

1. Błyskawiczna odżywka rozświetlająca włosy Natura Silk, Marion (150 ml)
2. Odżywka do włosów z kiwi Naturia Mini, Joanna (100 ml)
3. Peeling myjący czarna porzeczka Naturia, Joanna (100 ml)
4. Maseczka oczyszczająca do cery tłustej i mieszanej 'Perfekcja' Maseczki Piękności, Dermika (saszetka)
5. Szampon pokrzywowy Barwa Ziołowa, Barwa (250 ml)
6. Serum-olejek regulujący 'Lemon', Biochemia Urody
7. Pomadka do ust Rouge Dragee kolor: Słodki fiołek Luminelle, Yves Rocher
8. Mleczko + tonik 2w1 Inositol Vegetal, Yves Rocher (150 ml)
9. Peeling myjący żurawina Naturia, Joanna (100 ml)
10. Peeling Netteté Végétale Gestes D'Institut, Yves Rocher (75 ml)
11. Maseczka nawilżająca i regenerująca na twarz, dekolt i szyję Perfecta Nawilżanie, Dax Cosmetics (saszetka)
12. Krem na noc Young Medical, Mincer (próbka 2 ml)
13. Kuracja wyszczuplająca 14 dni Lipophenol Végétal, Yves Rocher (próbka)
14. Lotion 2 en 1 Purifiante Matifiante Sebo Specific, Yves Rocher (150 ml)
15. Tonik-żel 2w1 do cery trądzikowej, z niedoskonałościami Huminea Strefa T, Tołpa (200 ml)
16. Balsam do ciała Masło Kakaowe, Ziaja (200 ml)
17. Diamentowy lifting pod oczy Diamond Eye Lift, Clarena (próbka)
18. Maseczka oczyszczająca i zwężająca pory Masque-Film Pureté Végétale Gestes d'Institut, Yves Rocher (saszetka) -
19. Maseczka głęboko odżywiająca AA Naturalna Stymulacja 40+, Oceanic (saszetka)
20. Trójaktywny krem na noc Precyzja Lasera, Eveline (próbka)
21. Krem na dzień Ekskluzywna Kuracja Odmładzająca Pearl Elixir, Eveline (próbka)
22. Purifying Clay Mask, Oriflame (50 ml)
23. Bibułki matujące, Wibo (40 szt.)
24. Witalizujący krem przeciwzmarszczkowy na dzień Skin Balance, Lirene (1,5 ml próbka)

Poleciało na wymiany:

1. Krem na noc Young Medical, Mincer (2 ml)
2. Soin Hydratant Anti-Brillance Ultra Mat Sebo Specific, Yves Rocher (1 ml)
3. Szampon do włosów z pasemkami Odzywienie i blask Elseve, L'Oreal (10 ml)
4. Nourishing Skin Cream, Himalaya Herbals (50 ml)
5. Relaksująca maseczka odżywcza z ryżem Inków, żeń-szeniem i pędami bambusa, Hean
6. Korektor Mint w woreczku strunowym, Everyday Minerals (1 ml)
7. Antybakteryjny korektor w kredce nr 1 Fast Cover-Up, My Secret
8. Smoothing Face Mask Japanese Sake and Rice Planet SPA, Avon
9. Głęboko oczyszczający żel do mycia twarzy, Nivea Visage
10. Odżywka z odbudowującym serum Color Repair Therapy, Dove (10 ml)
11. Nabłyszczacz do włosów Maribell Professional, Marion (75 ml)
12. Lakier do paznokci Nourishing nail color Maximum Growth kolor: Starlet, Sally Hansen
13. Konturówka do oczu Glimmerstick Eye Liner kolor: Majestic Plum, Avon
14. Krem na dzień do cery tłustej i trądzikowej Young Medical, Mincer (50 ml)
15. Paletka 6 cieni przywiezionych z Francji
16. Spray do loków Studio Hot Curl, L'Oreal (150 ml)
17. Lakier do paznokci Nail Prisms, Sally Hansen (nr 15)

Kupione

1. Nabłyszczacz do włosów Maribell Professional, Marion (75 ml)
2. Unicolor, Tanita Effective, Owocowy wosk do depilacji twarzy w plastrach
3. Trendy Color Mousse, Venita (intrygujący róż)
4. Trendy Color Mousse, Venita (złoty oranż)
5. Szampon rumiankowy Herbal Care, Farmona
6. Lakier do paznokci Fashion Colour, Bell (304)
7. Lakier do paznokci Fashion Colour, Bell (307)
8. Lakier do paznokci Glam Wear, Bell (nr 411)
9. Pomadka Glam & Sexy, Bell (nr 42)
10. Błyszczyk Milky Shake, Bell (nr 06)
11. Błyszczyk Light Colour Diamond Lip Gloss, Bell
12. Dipliner Czarny, Golden Rose
13. Olejek do kąpieli i pod prysznic kawowy Naturia, Joanna
14. Peeling do twarzy z gruszką do cery tłustej i mieszanej Naturia Face, Joanna
15. Maseczka 'Głębokie oczyszczenie' Dermomask, L'Biotica
16. Balsam do ust w słoiczku Carmex, Carma Labortories
17. Żel ze złotym brokatem Avangarde, Joanna
18. Specjalistyczny żel punktowy na pryszcze i wągry Pure Control, Eveline

Otrzymane z wymian:

1. Oczyszczający krem do mycia twarzy Sebo Specific, Yves Rocher
2. Avon, Foot Works, Berry Mint Foot Scrub (Scrub do stóp z jeżyną i miętą)
3. Yves Rocher, Couleurs Nature, Magic Pulp (Błyszczyk do ust)
4. Sephora, Base transparente (Baza pod cienie i sypki brokat)
5. Wibo, Lovely, Preparat wybielający płytkę paznokcia
6. L'Oreal, Color Riche Shine Gelee
7. Bielenda, Powitanie z Afryką, Odmładzające mleczko kokosowe do ciała z olejkiem z baobabu
8. John Frieda, Frizz Ease, Dream Curls - Curl Perfector (spray do układania loków)
9. Odsypki różow i pudrów EDM (mnóstwo )
10. Odsypka pudru bambusowego, Biochemia Urody
11. Próbka perfum YSL Baby Doll
12. Póbka perfum DKNY Black Cashmere
super zużycia! sporo tez kupiłaś ,za zbędne rzeczy baciki chyba będą...
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16843017]Moje podsumowanie styczniowe:

OUT - 7
żel Ziaja TinTin 200 ml
tonik ogórkowy Ziaja 200 ml
maska Lorys 1kg
piernikowy krem do rąk Oriflame
krem do rąk i paznokci Neutrogena
żel pod prysznic migdałowy YR 200 ml
szampon HE błękitny 400 ml

IN - 7

żel Ziaja Med (9 zł) - prezent
krem Ziaja Med (11 zł) - prezent
szampon HE zielony (10 zł w zestawie z odżywką) - prezent
odżywka HE zielona
żel kawowy YR (12 zł)
kulka antypersp. kwiat lotosu YR (12 zł)
próbki minerałów EDM (30 zł)

Czyli wyszłam na zero, co jest wynikiem dobrym po moim zakończonym etapie minimalizacji - nie mam kosmetycznego efektu jo-jo

Plany na luty:

- przyjdzie moje (spore ) zamówienie z EDM, może zakupię jeszcze zestawik korektorów,
- skończy mi się peeling, więc będę musiała kupić nowy,
- kończy się data ważności masła cynamonowego, całe szczęście nie zostało go za dużo - muszę go jak najwięcej jeszcze wysmarować!
- koniecznie muszę kupić plastry przeciwwągrowe i witaminę C w kropelkach (na serum),
- mam ochotę na: lakier koralowy i pistacjowy (wciąż poszukuję, proszę o sugestie!), oliwkę Lipocell Ziaja, masło waniliowe Farmony, maseczkę winogronową YR.[/QUOTE]
gratuluję , wyszłaś na prostą więc chyba nie jest tak źle...
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16844565]Ja kiedyś nogi nim posmarowałam, po czym założyłam dżinsy - pachniały nawet po praniu

Właśnie dokonałam ostatniego zużycia w styczniu, szamponu Naturii.
Zaraz dam Wam raport.

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

STYCZEŃ

Zużyte:
  • Avon Naturals, balsam, Migdał, 200ml
  • Plombiere, woda termalna, 75ml
  • Joanna Naturia, Krem do rąk z limonką, 75ml
  • Fa Deodorant Natural&Pure White Tea, 150ml
  • Stapiz, Balsam do włosów z jedwabiem, 1000ml
  • Avon Senses, Żel pod prysznic Wonderland, 250ml
  • Revlon, Puder Color Stay, Medium
  • Avon Naturals, balsam, Jeżyna, 200ml
  • Joanna Naturia, Szampon z pokrzywą i zieloną herbatą, 300ml
  • Perfecta, Antybakteryjna maseczka z gruszką i krzemem, 10ml
  • Dove, Odżywka do włosów przyciemnianych, miniaturka 50ml

Nowe:
  • ·Perfecta, Antybakteryjna maseczka z gruszką i krzemem, 10ml – 1,39zł
  • Yung, Szampon z owocami i witaminami, 400ml – 3,49zł
  • Rival de Loop, Preparat do demakijażu, 100ml – 3,79zł
  • Bi-es Sexy Girl EDT, 90ml – 19,99zł
  • Synergen, Puder w kompakcie, Sand 03 – 6,99zł
  • Yung, Odżywka Połysk jedwabiu, 300ml – 4,49zł
  • Currara Jungle Fever EDT 50ml – 19,90zł
  • Sensique, Puder brązujący, 105 – 4,99zł
  • Avon Anew Clinical, Krem modelujący sylwetkę, 150ml - gratis

WYBYŁO: 10 szt. (pełnowymiarowe: 9 szt.)
PRZYBYŁO: 9 szt. (kupionych 8 szt.: 65,03 zł)

Na luty:
  • tonik Bielenda
  • szampon Barwa
  • płyn Ziaja
  • masło Ziaja
  • mydło Ziaja
  • peeling Joanna
  • dezodorant Cien
  • tusz Colossal
  • żel Himalaya

Podsumowując, spełniłam jedno z moich dwóch postanowień - ubyło więcej niż przybyło, ale wydałam więcej niż 50zł (Currara była warta tego grzechu ). Zużyłam kilka rzeczy, z których jestem dumna, jak choćby litrowy balsam do włosów czy puder. Nie kupiłam nic jakoś szczególnie zbędnego, no, może szampon Yung.[/QUOTE]
Orlico wspaniale Ci idzie

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Dziewczyny to mnie tez prześlijcie na PW zaproszenia jeśli można ...
Stary 2010-02-01, 21:07   #4347
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Złożyłam dziś spore zamówienie z BU, ale planowałam je już od początku stycznia, także to żaden wybryk
Ja też poważnie myślę nad przestawieniem się na BU. Od jakiegos czasu nie uzywam prawie wody do mycia twarzy i zauwazylam ze bardzo poprawila mi sie cera. Nawilzam ja porzadnie zamiast wysuszac. Podobnie jak Ksiezniczka, gdybym widziala poprawe cery to opakowanie na pewno nie garloby roli.Tylko ze ja sie nie bardzo orientuje w tych kosmetykach z BU czy mazidel, nie wiem co do czego i jak uzywac, z czym mieszac. Moze ktoras by mi pomogla? Bylabym wdzieczna za porady.

Cytat:
\A skad mas ztakie pomysly kulinarne? Sama wymyslasz przepisy czy od kogos/ z neta?

Kupilam dzis 4-pak chusteczek Baby Dream w Rossmanie. Licze jako 1 kosmetyk, bo jest zafoliowany a nie kupowany 4 razy osobno. Zakup jak najbardziej potrzebny, bo uzywam ich codziennie do zmycia makijazu zamiast wody. Na razie nic nie zuzylam, ale przeciez dopiero 1 dzien nowego miesiaca
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 21:41   #4348
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Jak ja sie ciesze jak koncza sie wielkie pojemnosci!
Tadaaaaan!!!! 300 ml jak na dobry poczatek miesiaca!

Niech te zdjecia beda takze dla was dobra motywacja!

Stary 2010-02-01, 21:45   #4349
Konto usunięte

Gratuluję, Cuciola!

Zapomniałam Wam zameldować, że kupiłam dziś półlitrowy płyn do płukania ust, ale nie wpisuję go do licznika, ani na listę, bo kosmetyków do zębów nie liczę
Stary 2010-02-01, 21:45   #4350
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Jak ja sie ciesze jak koncza sie wielkie pojemnosci!
Tadaaaaan!!!! 300 ml jak na dobry poczatek miesiaca!

Niech te zdjecia beda takze dla was dobra motywacja!

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości