|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
Ale masz fajnie z dzieciakami ![]() W podstawówce miałam podobny konkurs wiedzy o mojej wiosze ![]() Pytań było chyba z 300, odpowiedzi dała mi jakaś koleżanka i dostałam się do następnego etapu ![]() Wiesz, pytali się o lata budowy jakichś kamieniczek, nazwiska twórców, a że mieszkam na dawnych ziemiach niemiecko-czeskich, nazwiska były czasem trudne, zwłaszcza dla dzieciaka 11-12 sto letniego ![]() Możesz zapytać się o legendę powstania miasta, nazwy, herbu. może rok powstania miasta, jakieś ciekawostki kto sławny tutaj urzędował (wiesz chodzi mi o jakichś króli) może jakaś osobistość jest z Twojej miejscowości? ![]() też kiedyś w bibliotece opiekowałam się dzieciakami, ale przedział wiekowy był niższy 4-10 lat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3272 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja mam niby swój konspekt, ale ta baba co mi pomagała za bardzo po swojemu zrobiła to (można się było spodziewać tego), więc dużo na pewno jeszcze będę zmieniała. ej, robicie jakąs prezentację multimedialną do tego? czy ta prezentacja może być naszym takim elektronicznym konspektemjakby? a z tym konkursem to razniej im bedzie na pewno w grupach, ale zapewne już tu nie wejdziesz zanim wyjdziesz tam, wiec juz pewnie cos wymysliłas. Cytat:
![]() muszę spróbować tego, ciekawe ![]() kiedys byly u nas takie panie psycholozki od efektywnego uczenia i mowily, ze kazdy z nas ma inne upodobania co do nauki. jedni musza miec wlaczony telewizor, inni radio itd. też mam tak czasem ![]() hahah, cóż za objaw solidarnosci by to był ![]() Cytat:
![]() w końcu to Twoja praca, masz zrobić tak jak Tobie wygodnie ![]() nie pisz prezentacji pod wstęp, bo możesz pominąc w swoich interpretacjach coś ważnego, bo akurat tej mysli nie zawarłaś we wstępie, czy tym bardziej zakończeniu. co by tu zrobić sobie na obiad ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3273 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ja chyba zrobię jakąś prezentację, ale będę miała tam zdjęcia twórców i może fragmenty jakichś wierszy, nic więcej. Tylko, kurczę u mnie jest problem z tymi komputerami, trzeba sobie na własną rękę załatwiać komputery. Moja siostra miała fragmenty filmów, ale nie puściła ich, bo nie było w szkole odtwarzacza DVD ![]() W mojej klasie nauczycielka zrobiła nam test, by sprawdzić kto jest wzrokowcem, słuchowcem a kto kinestetykiem. Poradziła każde grupie jak komu będzie najlepiej przyswajać wiedzę. Mnie wyszło pół na pół wzrokowiec i słuchowiec. W sumie coś w tym jest, bo w gimnazjum uczyłam się tylko słuchając radia. Teraz robię sporo notatek, przepisuję coś parę razy, tak mi najłatwiej zapamiętać ![]() ja mam gołąbki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3274 |
Raczkowanie
|
. pomyłka
#3275 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja jestem stanowczo wzrokowcem, na spr. staram się odtworzyć notatki. Aczkolwiek w gimnazjum sposób ten był skuteczniejszy. ja jeszcze nie robię pracy. Ogólnie strasznie się cieszę, że siostra mi pomoże, bo sama chyba bym nie dała rady. Ja nie robię nic multimedialnie, bo mój temat tego nie wymaga. Ale różnie ludzie robią, odtwarzają coś na kompie, przynoszą plakaty itp. No, ale pamiętam jak jeden chłopak miał problem z komputerem i nie odtworzył tego co chciał. Także ryzyko jest. :/ dziewczyny nie byłam dzisiaj w szkole ![]() ![]() ![]() ale za to kupiłam sobie buty, na korku, botki z taką kokardką. Fajne są nawet. ![]() ed. u góry to siostry nick. Zalogowało mi się jej konto. -.-'
#3276 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Siostra jest z rocznika 95? Pomoże Ci napisać prezentację? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3278 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3279 |
Zakorzenienie
|
wyobrażam sobie tą pracę w wykonaniu mojej siostry.
![]() ![]()
#3280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej, to znaczy, że jak udowodnili naukowo, że słodycze sprzyjają tyciu, to u Ciebie sprzyjają chudnięciu? ![]() ![]() ![]() Ja już nauczona doświadczeniem, wiem, że: 1. rano nauczę się danej partii materiału jakieś 3x szybciej niż wieczorem/w nocy. ![]() 2. muszę być sama w pokoju, gdy się uczę 3. musi być cisza, ew. cicha muzyka Także nie raz klnęłam, że mam taki wymagający organizm odnośnie nauki.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3281 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3282 |
Zakorzenienie
|
wreszcie Wam napiszę coś o mojej studniówce :P
co prawda nie mam za bardzo czasu, bo mam kilka spraw rozgrzebanych, ale co tam ![]() no więc... (przyszykujcie się na dużo czytania ![]() od początku wszystko szło świetne. fryzura wyszła super, paznokcie, makijaż taki jak chciałam... siedziałam w domu jak na szpilkach, już chciałam tam jechać.. a to koleżanki się żaliły, że podkład za ciemny, sukienka się już jednej przestała podobać, fryzura zła i takie tam... a ja ze wszystkiego zadowolona... wiedziałam, że coś będzie nie tak... najpierw mi partner napisał, że przyjedzie 5-10 min później, ale nie robiłam z tego tragedii... godz. 18.40 zaczynam się ubierać... biorę jedne rajstopy - za małe... miałam jeszcze dwie pary z Gatty... biorę jedną.. za małe... drugiej już nie brałam... wpadłam w małą panikę... 18.50, mam 25 minut, żeby się ubrać, poprawić i takie tam, a tu rajstop nie ma... dobrze, że ojciec był w domu, to wziął mamę i pojechali po rajstopy... tez 3 pary mi kupili i się przydały.. no, ale po kolei.. już sie ubrałam i zostało tylko zawiązanie pasa... mama wiąże, ale też była zdenerwowana i nie mogła zawiązać. brat stwierdził, że weźmie zawiąże mi tak jak krawat... jak szarpnął, to pas nadpruł się ![]() ![]() 19.40 a ja nadal w domu.. dzwoni M., że będzie za 5 min... już czekałam na niego przed blokiem, bo jakby zaczął szukać mojego mieszkania, to byśmy na bank się spóźnili i mieli wejście smoka... jego ojciec potem przyznał, że to spóźnienie to jego wina, ale udało się dojechać na czas ![]() stoimy, czekamy na rozpoczęcie, przylatuje jedna matka od nas z klasy i mówi, że potrzebuje 4 osoby, żeby dali po kwiatku pozostałym nauczycielom. to koleżanka mnie za rękę, i że niby my na ochotnika ![]() ![]() potem dali nam jedzenie, powiem szczerze, że bardzo średnie... zjadłam trochę rosołu i pół de volaille'a czy jak to się pisze xD i wzięli nas do zdjęć grupowych... i co? pierwsze rajstopy do zmiany... zaczepiłam się o drewniane krzesło, na szczęście na zdj. nie będzie widać xD klasowe zdj. już zrobione, poprosili os. tow. żeby stanęły do zdjęcia obok nas, a tu ktoś krzyczy, że jednego kolegi nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() zrobili już wszystkie idiotyczne zdjęcia i inne pierdoły i ja poszłam od razu zmienić buty na płaskie ;D był to zdecydowanie dobry pomysł, bo M. jak mnie wziął w obroty to tylko błagałam o litość xd ok. północy tańczyłam już bez butów xd ale jak gdzieś o 2 założyłam ostatnią parę rajstop pokornie wróciłam do butów xD wytańczyłam sie za wszystkie czasy. ofc pan kamerzysta nie odstępował nas na krok, co po pewnym czasie było mi już obojętne, bo i tak wiedziałam, że nie wywinę się spod jego czujnego oka xd ale jeszcze pani fotograf nas sobie upodobała i stała strzelała zdjęcia jak M. mną kręcił ![]() ![]() ![]() aaaa.. na pocz. zespół grał One way ticket i jeden gość z zespołu krzyknął "Czy jest tu jakiś odważny facet?" pewnie, że był ![]() ![]() no i generalnie to luzik był, wszystko super. M. ciągle pytał, czy wszystko w porządku, czy coś robi nie tak, że jakbym miała jakieś ale co do jego zachowania to mam mówić, bo to moja noc, ja jestem prezesem ![]() alkohol spokojnie się wniosło, tylko kieliszków nie dali, w literatkach trzeba było wszystko pić, nawet szampana na początku dali w literatkach ![]() załamanie mojego dobrego nastroju nastąpiło, gdy M. poszedł napić się z kamerzystami ;] chyba z pół godziny siedziałam sama przy stole, nawet nie chciało mi się tańczyć.. i tak jak debil siedziałam, a na przeciwko mnie chłopak, którego moja koleżanka totalnie olała... jak dwa wariaty siedzieliśmy.. jak M. wrócił to już widziałam, że za dużo ma w czubie;] wypił jeszcze trochę i gdzieś po 5. sam przyznał, że przesadził... siedział obok i gadał, że wie, że zawalił, że nie powinien iść do kamerzystów, że zepsuł mi zabawę, że mam prawo być zła, że przeprasza i takie tam... ile się naprzepraszał.. ale nie pozostawiłam mu złudzeń.. dobitnie dałam do zrozumienia, że trochę mnie zawiódł. jeszcze jakoś o 5.30 chciał iść tańczyć ![]() ![]() siedzimy już w samochodzie. partner koleżanki się ubiera jeszcze, M. też jeszcze się orzeźwiał na mrozie, a jego brat do nas "no i jak udała się impreza?" na co ja "tak" a koleżanka "jezu, ile w tym było ironii" ![]() potem jeszcze M. chciał tłumaczyć swojemu bratu jak ma dojechać pod mój blok, ale brat go uciszył mówiąc "ja dokładnie wiem, gdzie to jest" przez bite 15min drogi M. ciągle gadał, że przesadził, że nie powinien iść do kamerzystów, że przeprasza... mi się już śmiać chciało... w pewnym momencie myślałam, że padnę M. - "ja już więcej nie będę pić" a jego brat "no, więcej może nie, ale mniej też nie" ![]() już jak się żegnałam, jeszcze raz przeprosił, ale niewiele mu to pomogło.. byłam w domu gdzieś 6.20, zanim powyjmowałam wsuwki z włosów była 6.40, zasnęłam o 7. spałam do 9.30, weszłam na gg i zaraz koleżanka się pojawiła, też nie mogła spać :P potem jeszcze od 15. do 18. spałam.. w międzyczasie M. wrzucił na nk tego demota http://demotywatory.pl/679491/Dzisia...o-nienawidzisz co mnie totalnie rozwaliło ![]() ![]() wczoraj napisał na gg, czy możemy się spotkać pogadać, bo nie lubi takich spraw załatwiać na odległość, to się umówiliśmy na jutro, a ustalając miejsce ja inteligentnie rzuciłam "wszędzie, gdzie dają do picia tylko kawę i herbatę" ![]() aaaaa.... moja mama nie chciała mi wierzyć, że tańczyłam, ale jak wyjęła z torby balerinki, które były nowe, a po stud. podeszwy były starte, a w jednym bucie podeszwa się zaczęła odklejać to uwierzyła ![]() ogólnie to było super, poszła bym jeszcze raz ^^ zdjęcia dawałam, ale wygrzebałam na nk, dwa słabej jakości zdj. jedno klasowe, ofc bez kolegi, który zmieniał koszulę, drugie z os. tow., gdzie mnie ledwo widać xd http://img682.imageshack.us/img682/1752/4ec6001af8.jpg http://img22.imageshack.us/img22/2989/c22c715cff.jpg myślę, że wiecie gdzie ja jestem, czy mam tłumaczyć ;> ![]()
#3283 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Pochwalę się, że dziś na łyżwach śmigałam. Raz się wywaliłam jak mnie kolega podkosił. ![]() ![]() Uczyłam się do tyłu jeździć. Ćwiczyłam, ćwiczyłam, aż udało mi się. ![]() Cytat:
![]() czubek. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Powiedz później jak było na kawie/herabcie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3284 |
Zakorzenienie
|
Beata, to Ty ostatnio mówiłaś o soundtracku do Requiem dla snu, nie?
![]() Wiecie, że to jest msza żałobna? Requiem dla snu... a można i tłumaczyć ten tytuł jako requiem dla marzeń. Fajne, pomysłowe. ![]() A tak btw, zadziwiasz mnie, wrażliwy Żbik z Ciebie. Muzyka klasyczna, na wysokim poziomie soundtracki.. ![]() I czemu ja nie umiem jeździć do tyłu na łyżwach?! ![]() Tym bardziej gratulationsy, że Ci się udało nauczyć. ![]() ![]() Kasia, najudańszej randki. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-02-02 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3285 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czym Cię zadziwiam? Tym, że lubię muzykę klasyczną? Uwielbiam. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() A czy taka wrażliwa jestem? Nie powiedziałabym tego o sobie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To dość oryginalne w tym wieku słuchać muzyki klasycznej, przypisuję to ludziom wrażliwym. ![]() Bo ja tak nieudolnie tłumaczę, dlatego nie rozumiesz. ![]() ![]() No ja wnioskuję z tego, co piszesz, że jednak jesteś. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3287 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Jasne, że dla mnie ![]() No jeszcze trochę, bo u mnie jest taka skomplikowana sprawa. Niby tylko 2 mam z tyłu, ale nie można też szczęki też jakoś rozciągać, bo może się zrobić zgryz otwarty. I taka du.pa. Ale lubię mój aparacik ![]() Cytat:
![]() A Krzysiu to też można. ![]() Cytat:
Po jedzeniu to może też ze 4 razy w życiu. A po hmmm... to tak nawet nie wiem już. I po wymiotowaniu zawsze płaczę, nie wiem dlaczego, ale zawsze. Cytat:
![]() Po szkole już. Znowu przełożyli sprawdzian z matmy. No i fotograf ze studniówki coś odwala. Bo jest mniej zdjęć niż powinno być. I drożej chce. W ogóle coś kręci. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To chyba nie Wasza wina, że jest mniej zdjęć? -.- No ja zresztą nie czaję, że jak mniej zdjęć, to drożej? Na jakiej zasadzie to działa? Rodzice dzwonili, że będziemy mieli pieska! ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3289 |
Zakorzenienie
|
Ja też kiedyś słuchałam muzyki klasycznej, przyjemna jest. Siostra gdzieś przeczytała, że jak się słucha Mozarta to to wpływa na inteligencję.
![]() Kasia udanego spotkania.;* star o kurcze, biedna psina. Ale super, że go bierzecie ![]() ![]() Karolina a ja bym chciała już zdjąć mój aparat. Siostra mi mówi, że jak tylko widzi kawałek mojego aparatu to od razu mam banana na twarzy. Szczególnie teraz gdy mam oczochlastne pomarańczowe gumki. ![]()
#3290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety.. jeszcze teraz, jak jest tak zimno.. co prawda teraz mrozy trochę zelżały, ale od jutra znowu ma być -15, przecież to pewna śmierć dla takiego zwierzaka. -.- Tak sobie myślę, pewnie będzie to stworzonko gryzło buty.. i skarpety jak się zostawi na podłodze. ;p a ja tak mam w zwyczaju wszystko rozrzucać. ;p Macie jakiś pomysł na imię? ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3291 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle w umowie było, że od 600 do 1000 zdjęć nam zrobią i na płytach. Teraz, że wywołać to chcą i mamy kupić. I jeszcze było w tej umowie, że kręcimy STUDNIÓWKĘ czyli u nas w szkole to dwa dni. No a oni tylko w sobotę byli i około 1 pojechali już. Czyli za dużo się nie nakręcili. Cytat:
![]() I tak mnie dziś bolą zęby, że masakra, nie byłam w stanie kanapki ugryźć. Tylko jogurcik w szkole., ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3292 |
Konto usunięte
|
piesek może być przez jakiś czas zestresowany, więc najlepiej żeby przez jakiś czas nie podchodziły do niego tłumy
![]() Ja swoją suczkę nazwałam "Żaba" kiedyś jak mi uciekła wołałam na nią "żaba, wracaj" a jakiś pan mówi do mnie, że to przecież pies nie żaba ![]() Młoda wyjechała na zimowisko, rano gdy zadzwoniła powiedziałam, żeby mi coś kupiła. Młoda chyba się przejęła zadaniem, bo właśnie dostałam od niej smsa, czy może mi kupić tablicę rejestracyjną z moim imieniem. ![]() No, chyba ją sobie na czoło przykleję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie kamerzyści wyszli jakoś po 4 ;] u mojego brata w zeszłym roku każda klasa miała fotografa i zamiast każdy zgrać zdj. na płyty dla danej klasy to oni wzięli wszystko pomieszali i były zdj wszystkich.. zanim znaleźliśmy brata na zdj to trochę czasu minęło.. ponad 3000 zdj ;] a jak któraś klasa chciała tylko zdj swojej klasy to musieli dopłacić chyba 15zł ;/ nie wiem jak u nas będzie, bo inni fotografrowie byli. ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- no ciekawe, ale ogólnie to super bylo ![]() ![]() a powiem powiem, czy zabiłam go czy nie ![]() ja Ci dam randkę ![]()
![]() |
#3294 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nadal nie rozumiem. ![]() ![]() No nie wiem, nie wiem... Raczej nie jestem wrażliwa. ![]() Cytat:
![]() Jak się wypiera. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3295 |
Zakorzenienie
|
![]() ja w tak starszych nie gustuję xd ![]()
#3296 |
Zakorzenienie
|
Chcecie wiedzieć co robiłam śmiesznego wczoraj w szkole? Znaczy z klasą, nie sama ja.
![]() ![]() Przyjechał zespół, który grał ambitną muzykę, a my zaczęliśmy tańczyć. ![]() Pod wpływem przeżyć ze studniówki. ![]()
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-02-02 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3298 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Parę osób z mojej klasy pojechało w tamtym roku na praktyki do Niemiec. No i wybrali się do filharmonii. Z tego co zrozumiałam pianista co chwilę coś robił przy tej klapie (nie wiem jak się to fachowo nazywa) od fortepianu. No i koleżanka klaskała za każdym razem, gdy pan wstawał od fortepianu. W ślad za nią poszedł inny kolega, później reszta uczniów z mojej szkoły. A później cała sala klaskała za każdym razem jak wstawał pan ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3300 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zrobiłam tak jakby trzy konkurencje. Będą cztery grupy. 1. pocięłam pocztówki w kawałki. i drużyna ma to ułożyć i powiedzieć co jest na pocztówce (Wiatrak w N.Różance, Zabytki Kętrzyna, Klasztor o.o. Jezuitów w Św. Lipce i Bazylika w Św. Lipce). 2. po jednej osobie z grupy- każda osoba dostaje po 3 pytania i ma możliwość skorzystania z koła ratunkowego (nie wiem czy lepiej pytanie do eksperta - pani bibliotekarka np., albo pytanie do przyjaciela z grupy? jak myślicie?). 3. "dopasowywanka". Miejsca-ludzie. wiecie .. np. Wilczy Szaniec - Adolf Hitler ale nie wiem teraz na jakiej zasadzie to zrobić. że np. taka rozsypanka.. i po kolei np. jedna osoba z grupy podchodzi i wybiera coś tam i układa? czy lepiej znowu dać w grupie? i żeby w grupie podobierali i za każde poprawne przyporządkowanie punkt? i w ramach punktacji wydrukuję herby miasta. i za każdą dobrą odpowiedź będzie jeden herb ![]() a pytania tak pomyślałam żeby dać ogólne. właśnie np. dlaczego niedźwiedź, który zdobi herb ma tylko trzy łapy. albo jak się nazywa burmistrz miasta? dawna nazwa miasta.. zaraz wymyślę. potrzebuję dwunastu pytań. o. Cytat:
akurat miałam w domu kilka. dziękuję za pomysł ;* Cytat:
moja się wabi Perła ![]() a zawsze chciałam mieć psa, którego bym nazwała Budyń. ![]() tak przy temacie psów to mi się przypomniało. Rodzice mi opowiadali, że niedawno byli na imprezie u znajomych i było małżeństwo z 2-letnią dziewczynką. i ojciec dziewczynki opowiada, że jak jechali do tych znajomych to zagadywali małą w samochodzie.. i on mówi do małej :"Łucja, a gdzie Chica będzie będzie spała jak nie będzie miała u Sławka swojego legowiska?" a Mała taka wystraszona..i po chwili klepie psinę po głowie i mówi :"Chica, nie martw się , u Sławka będziesz spała na kanapie ! ![]() ![]() Cytat:
miało być po 60zł/ płyta + 5 zdjęć (dwa parowe, dwa klasowe z os. i bez os. i 1 z podwiązkami) a się okazuje, że 59zł płyta (film + zdjęcia) i za resztę trzeba dopłacić. czyli 3zł za każde z tych zdjęć. a muszę wziąć przynajmniej 6 ![]() ![]() w tamtym roku na połowinkach nas też tak facet wykręcił. że kazał nam wywoływać zdjęcia ![]() i za każde zdjęcie 2zł (takie malutkie, 10x15) ![]() ale co poradzić jak to załatwiają nieogarnięte osoby. dzisiaj dostałam te zdjęcia parowe i szkolne. wiecie co? załamka cień idzie na pół ściany, tak, że mam łeb jak March z The Simpsons. -.- a moja G. ma jedną nogę (miała czarne rajstopy.. i wygląda na zdjęciu jakby na kołku stała ![]() nie ma to jak profesjonalizm. albo zdjęcie grupowe. każdy patrzy w inną stronę. nawet nie wiem kiedy oni to pstryknęli -.- ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
![]() jeśli nie to ja Ciebie poprawię ![]() oryginalne. ;*******
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.