|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Cytat:
Gratuluję zdanych egzaminów ![]() Haha jednak faceci nie mają węchu ![]() ![]() Właśnie był tu mój tata i jak stanął obok mnie to myślałam że się uduszę Pytam się do co się tak wyperfumił że nie da rady przy nim stanąc a on mówi że się nie perfumił Okazało się że jak to mój tata bałaganiarz zostawił w łazience sweter koło niedokręconej wody po goleniu i mu się wylała ta woda prawie cała ![]() Co za ofiara... hahaha A na dodatek się nie przebrał tylko dalej tak chodzi i twierdzi że nie śmierdzi ![]()
Nigdzie nie kupisz szczęścia, miłość daje je gratis. " Phil Bosmans Gabrysia Edytowane przez gosica502 Czas edycji: 2010-02-03 o 09:41 |
|
|
|
|
#1112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Patrzcie. Onet nas czyta i ściąga tematy: http://blog.onet.pl/39997,1,archiwum_goracy.html
Cytat:
![]() Gratulacje egzaminu ![]() A jeszcze a propo imion to moja kumpela ma problem bo podobają jej się dwa imiona: Bogumiła i Marika ![]() no co ty... u mnie dopiero teraz zaczęło padać. wy tam po lewej stronie macie chyba jakiś mikroklimat Cytat:
![]() a ksiądz jest burak bo powinien się zgodzić na wysłanie pocztą. no ale powtórze raz jeszcze: w każdym zawodzie są ludzie i parapety |
||
|
|
|
#1113 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() lain i Ellin_ak gratuluje zdania egzaminów ![]() ja dzisiaj idę po ostatni wpis do indeksu (ciekawe co tam za ocenka będzie ) ale jak widzę ten padający śnieg i hulający wiatr za oknem, to nie bardzo chce mi się wychodzić ![]() obca7 a u Was znowu masakrycznie dużo śniegu spadło? bo Tż jest na jakimś turnieju siatkówki i nie mam źródła info co się dzieje w wlkp
|
|
#1114 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() J na kilka miesięcy utknęłam w miejscu jeśli chodzi o ślub..... w międzyczasie zmieniłam miejsce zamieszkania i wogóle codziennie albo jestem w pracy albo na zajeciach, codziennie wstaje rano i i wracam wieczorami..... dopiero teraz kiedy sa ferie nie ma zjazdów poczułam chwile spokoju.... nie mamy załatwionych nauk przedmałżenskich i zastanawiam sie ile to bedzie trwało i co trzeba zaliczycm, pamietam ze jakas poradnie jeszcze.... po drugie planujemy wybrac sie do biura podrózy i zaklepac jakas wycieczke (chyba w maru dopiero podejmiemy ostateczna decyzje) suknia nie kupiona bo musismilsmy kupoic auto w zwiazku z tymi zmianami , z pracą z miejscem zamieszkania... ale jestem juz w salonie umówiona na przymiarkę, upatrzyłam jedną, taką wysnioną : a i cena w miarę bo 2500, wiecej bym nie dała Pozdrawiam i całuje was gorąco kociaki ![]() |
|
|
|
#1115 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale malutko już!u nas w obu kosciołach jest "co łaska" za licencję, protokół, nauki, poradnię i ślub ![]() ciekawe ile sobie za akt chrzu zawołają w trzecim kościele
|
|
#1116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1117 |
|
Adwokat diabła
|
Aaś, to przez te 'białe kołnierzyki!'
|
|
#1118 |
|
Rozeznanie
|
pokaze obiecałam...aparat jest juz przygotowany
![]() zrobie foty z kazdej strony ![]() a jak u Was z sukniami, która juz kupiła/zamówiła i jaką? moge powiedziec tyle, że ta moja to jest prosta od góry z jkąś tam ozdobą błyszcząca a od bioder ma mnóstwo falban (wiec niekórym pewnie sie nie bedzie podobała)
|
|
|
|
#1119 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Caprica wlasnie tak myslalam, ze moze dorzuce sobie do sniadania jakis jogurt naturalny albo wypije jakas szklanke soku i zobaczymy co sie bedzie dzialo ![]() Aaś to kolezanka ma gust ja nie cierpie imienia Marika - wszystkie Mariki jakie znam to puste laski ![]() Aicila tez dzis ide po wpis i tez mi sie strasznie nie chce, choc u mnie ani nie pada ani nie wieje mam nadzieje, ze jednego goscia znajde i juz zloze niedlugo ten indeks. a z nim to nie latwo, bo lata na audyty do Japonii, na Syberie itp. i ciezko go zlapac tu na miejscu a jak dawal wpisy na ostatnich zajeciach to mi sie nie chcialo na nie akurat pojsc ![]() za to na UJ mam jeszcze na zdobycie wpisu caly semestr, bo tu mamy rozliczenia roczne - tj. do konca wrzesnia trzeba zlozyc indeks z ocenami z dwoch semestrow ![]() Cytat:
![]() ja zamowilam suknie ![]() mi sie podobaja falbany, ale sama jestem za mala na falbany (pani w salonie powiedziala mi, ze falbany to tak na 1.80 wzrostu )
|
||||
|
|
|
#1120 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć PM-ki
![]() Cytat:
Akty chrztu i karteczki o bierzmowaniu wybrały z kościołów nasze mamy agrumentując to naszą nieobecnością na miejscu Do licencji wybraliśmy moją parafię, a nie Tż-ta, bo obawialiśmy się reakcji proboszcza. Oczywiście padło pytanie dlaczego ślub u Dominikanów, ale powiedziałam, że przez większość życia to była moja parafia i mam sentyment (to akurat prawda ).A gdy pojechaliśmy do proboszcza Tż-ta w sprawie zapowiedzi, zapytał czy ślub tam będzie bardziej ważny? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Aha miałam dziś kolejny ślubny koszmar
|
|
#1121 | |
|
Wtajemniczenie
|
Gratuluje zdanych egzaminów
ja mam jeszcze 3 Cytat:
ale czy ja wiem w każdym razie śniegu jest dużo
|
|
#1122 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) a tak na co dzień to tylko się dziecko skrzywdzi![]() oo..u mnie też zaczęło padać. hahaha właśnie się odwróciłam do okna i pada w poziomie przez ten wiatr Cytat:
Cytat:
Po licencję się idzie tylko do jednego kościoła (tżta lub mojego)? bo wolałabym uniknąć pytań mojego porypanego proboszcza dlaczego nie u niego |
|||
|
|
|
#1123 |
|
Rozeznanie
|
jak tak was czytam to dobrze ze z tztem jestesmy z jednej parafii i w tym kosciele gdzie mielismy chrzty bierzmowania itd bedziemy mieli slub
![]() jakos tak mam dzis dobry humorek a co do kupowania spozywki to tez mi sie wydaje ze troche za wczesniej bo troche zamieszania gdzie to skladowac ale kazdy robi jak chce no i w sumie mniej to si odczuje w kieszeni No nie codziennie mam jakies dziwne sny, pamietacie jak wam pisalam o wielbladzie? To tego typu masakra oh co sie w tej mojej glowce dzieje
|
|
|
|
#1124 |
|
Adwokat diabła
|
Aas, widać to jest ewenement po prawej stronie, bo u mnie pada normalnie
![]() włączyłabym sobie radyjko
|
|
#1125 | |
|
Rozeznanie
|
Hello
Gratuluję wszystkim zdanych egzaminów itd .. ![]() Cytat:
) to dałam co łaska, wrzuciłam do skrzynki, która stała sobie na biureczku.. U mnie śnieżyca nadal .. a ja mam jechać w taką pogodę i mi się nie chce...
|
|
#1126 |
|
Zadomowienie
|
witajcie PMeczki!
a ja standardowo w pracy i gapię się na ten głupi śnieg, co pada pada i przestać nie może ja kcem lato już!!!!gratuluję wszystkim, ktore pozdawały egzaminy! ![]() mnie zostały 3 ![]() i cieszę się, ze ja i tż jesteśmy z jednej parafii i wszystko mamy w tym samym kościele, bo znając jego uprzedzenie do spraw papierkowych, to ja musiałabym za wszystkim latać ![]() ![]() a tak wogóle to mam dylemat. może mam jakieś skrzywienie psychiczne, ale trochę dziwnie się czuje po rozmowie z potencjalnym kamerzystą a sprawa wygląda tak: wczoraj rozesłałam maile do fotografów i kamerzystów, żeby się poumawiać na spotkanie (btw połowa mnie wyśmiała że tak późno się obudziliśmy![]() czy to nie dziwna sytuacja, czy tylko ja ją tak odbieram???
|
|
#1127 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Idziecie około 3 miesiące przed ślubem z dokumentami i spisujecie normalnie protokół (możecie powiedzieć, że ostatecznie ślub gdzie indziej będzie), dostajecie karteczki do spowiedzi, uzgadniacie zapowiedzi w tej parafii, a do drugiej parafii dostajecie kartkę z prośbą o zapowiedzi. Około miesiąc przed ślubem przychodzicie do parafii, w której spisaliście protokół z karteczką, że w drugiej parafii odbyły się zapowiedzi, i prosicie o licencję na ślub w innej parafii. Ksiądz wypełnia dokument i wam go daje. Wszelkie papiery wcześniej dostarczone zostają u niego Za licencję w mojej parafii ksiądz nie chciał pieniędzy, ale daliśmy ofiarę na kościół ![]() My karteczkę na zapowiedzi zanieśliśmy osobiście, ale potwierdzenie zapowiedzi odebrała moja teściowa. W kościele gdzie ślubujemy moja Mama zaklepała nam datę i godzinę ślubu jakoś w październiku już i ostatnio poszliśmy tam już z licencją
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
Joł
zasypana śniegiem po uszy piszę do Was. Zamówiona sukienka jutro zostanie wysłana.. Zamówiłam tę drugą co to pół wizażu jej nie ma ![]() A teraz zestawienia robię.. płacy 2009 Szał w obłędzie |
|
|
|
#1129 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A z drugiej strony troche bez sensu by to było.
|
|
#1130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1131 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Może taką weźmiemy na pierwszy taniec, pasuje idealnie Tylko ciekawe czy da się ją jakoś skombinować Z resztą DJ nam najwyżej bezpośrednio z netu puści Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ręce mnie już bolą od tego klaskania |
||||
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
Kwas foliowy z teguły giny go dają przed zajściem i w trakcie ciąży. Ma dużo wszystkiego potrzebnego do przygotowania ciałą kobiety do nadwyrężenia bejbikiem.. szczególnie w witaminki z grupy B
Jak Kasia ostatnio się pochwaliłą dobrze działa na pazurki Dzieki za przypomnienie .. ide do szuflady po tableteczke ![]() Zgubiłam lecytyne Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2010-02-03 o 12:10 |
|
|
|
#1133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ten to ja łykam już. Tzn. wcześniej łykałam typowo kwas foliowy, ale teraz mam go w składzie belissy
|
|
|
|
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Posdzlam kupilam a na ulotce bylo napisane ze mozna go brac nie dluzej jednak niz 3-4 miesiace.. to juz sama nie wiem.. ale skoro wszedzie jest napisane ze mozna no to mozna.. EEECh u nas juz 129 dni matko jak to strasznie galopuje.. a jak zakładałam suwaczek to było ponas 670 dni ![]() Wiecie co kocham mojego TZ
|
|
|
|
|
#1135 |
|
Adwokat diabła
|
jakie szczęście na mnie spadło
![]() mam 4 pączki do degustacji ![]() omfg! 11 lutego już tłusty czwartek
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2010-02-03 o 12:17 |
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
a duupa roooooośnie
|
|
|
|
#1137 |
|
Adwokat diabła
|
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
No to nie mów głośno, że masz pączki bo ja k duupa usłyszy to CI dopiero urośnie
a jak po cichu zjesz na tajniaka to nic sie nie stanie
|
|
|
|
#1139 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe dobre ![]() Black adres znasz - przysyłaj kuriera z jednym
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.

A więc...

a ze bylam chrzczona w tym samym kosciele to tez musze sama isc 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)