|
|
#1681 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
Cytat:
Danke. .przygnieciona ciężarem własnych niepowodzeń.
|
|
|
|
|
#1682 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1683 |
|
Raczkowanie
|
*
Moja muzyka to Ty. Trzymasz w ręku kwiat zatruty. Always when I find the key to happiness some fucker has to change lock. Zawsze kiedy znajdę klucz do szczęścia jakiś dupek musi zmienić zamki. Jak długa droga wiedzie do Twojego serca ? Dajesz mi swoją moc jak skrzydła. Delikatnie poprzez szept dotknięciem dłoni. Delikatnie poprzez sen kroplami deszczu. Jak spacer po niebie... Po drabinie mi do serca wszedłeś. *
|
|
#1684 |
|
Przyczajenie
|
Trochę cytatów z piosenek zespołu Dżem. ;]
może ktoś lubi.... `.Wszystko to, czego chcesz, pozostawię tylko Tobie... Nie napisany, jedyny wiersz – – więcej zrobić nie mogę.` `.Zakochani w sobie, wokół same lustra otaczają ich. Nie widzą nic, nie słyszą nic, nic nie czują` `.Zawsze mówiłeś nie przejmuj się! miłość to bzdura, a życie to naiwna gra. Długo tak myślałem...` `.Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam..` `.Idźcie tańczyć, to nie sen.` `.Kocham Cię już wiem jedno słowo cichy szept Kocham Cię już wiem Jedno słowo, a tyle mieści się..` `.Chcę Ci coś opowiedzieć Ale brakuje słów Żeby wyrazić to co czuję... Mógłbym to namalować Lecz nie wymyślił nikt Kolorów które można użyć.` `.Wiesz, kiedyś zabłądziłem w snach No bo szukałem tam ciebie`. |
|
|
|
#1685 |
|
Zadomowienie
|
Moniś kochanie, dziękuję ze pamiętasz
<33dontgivemenames - > cudowna. ________________________ boje sie patrzec w Twoje oczy, boje się ze w nich utone Nie szukaj perfekcji Naucz się żyć z myślą, że wady są częścią doskonałości mistrzu, rusz głową! licz się z tym, że jak bedziesz nudny to wymienię Cię na lepszy model. to nie tak, że się poddałam. po prostu daję spokój, bo to nie ma żadnego sensu, a niedługo nie będzie miało znaczenia. Uległam znowu, nic w zamian nie dostalam Czasem myślę sobie, że cudownie jest mieć nierówno pod sufitem, to normalna jest rzecz nie mów mi o tęsknocie bo to nie Ty nie spałeś dzisiaj w nocy, pijąc kakao, słuchając 'please don't leave me'. była jego osobistą wariatką na wyłączność . Nawet kiedy krzyczę, płaczę i gryzę w jakimś ogromnym szale opętania, wiedz że jedynym czego pragnę to stłumić to wszystko w twoich objęciach...
Nigdy nie byłeś , i nigdy nie będziesz częścią mojego świata ... jesteś jego całością Tomek:* http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553001805 Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2010-02-03 o 13:46 |
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
kruuszi- padłam z wrażenia. Przepiękne...
latin,dresowa- Moje nowe miłości ![]() nieliczylamwcalesie,otojest ,dontgivemenames- _______ Chole.rnie zazdroszczę gwiazdom,że mają swoje niebo. Co takiego miał w oczach, że z każdym jego spojrzeniem coraz bardziej kwitła? Dziś kubek gorącego kakao osłodzony trzema łyżeczkami cukru, tabliczka mlecznej czekolady i pączek z karmelem zastępują jej słodycz jego ust. Ja wiem, Ty mnie kochasz miłością obojętną. Lubię tęsknić, kiedy mam pewność, że wrócisz. Zależę od Ciebie. Oddycham przecież Twoim powietrzem. On po prostu był. To jej imponowało. Nasza wspólna krew.
|
#1687 |
|
Raczkowanie
|
dresowa , dziękuuuuję
![]() dreams_x33 , to jakiś dzień dobroci dla mnie , serio ;d morphine_ , 'A moje oczy błądzą tam , błądzą po Twoim umyśle. Przepraszam, że dzisiaj pewnie znów Ciebie wyśnię. to przekracza wszystkie granice . a ja ? ja tylko piszę .' znalazłaś na necie , czy słyszałaś piosenkę? _____________ szukaj , a znajdziesz
moja dusza Cię zabije. Pan już się nie mieści w moich wyimaginowanych zułkach myśli. lokaj już mi nie potrzebny - zwalniam Cię! za późno na starania.
|
#1688 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1689 |
|
Zadomowienie
|
Cukiierkowaa 7
dontlookdown - chyba jeszcze Cię nie chwaliłam, co jest moim błędem, bo padam na kolana i robię allahy przed Tobą ![]() Nie umiem ukrywać uczuć. Wszystkie widać jak na dłoni. A z Twoim wzrokiem coś nie w porządku.. Czegoś mi brak. A może kogoś? Gdy myślę o swoich uczuciach do Ciebie czuję się taka śmieszna..
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
ja w takim gronie?! dziękuję Cytat:
styrana Primadonna, powinnam, dontlookdown, kamisha,dontgivemenames, uwielbiaj, nieliczylamwcalesie, CookieCrisp, papergirl - okradłam. <3 ________ Mówią, że jestem egoistką. Lubię nią być. Tobą nie podzielę się z nikim. Nigdy.
|
|
#1691 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() + zabieram te wyżej Cytat:
dziękuję ;* ** to, że mnie nie widzisz, nie znaczy że nic mnie nie obchodzi. to, że nie mogę Ciebie dotknąć nie znaczy, że mnie tam nie ma. chociaż jesteśmy rozdzieleni, dzielimy te same uczucia! jeśli przygotujesz się na deszczowe dni, nie zostaniesz przemoczony przez deszcz. nie zamykaj za sobą drzwi, ponieważ może zdarzyć się, że będziesz chciał przejść przez ten sam most raz jeszcze.
|
|
|
#1692 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- A ta róża to z jakiej okazji? - Bez okazji. - No to z jakiego powodu? - Każdy dzień z Tobą jest powodem, by dać Ci prezent.. nie wierzę w miłość, ale lubię mieć kogoś obok. Kogoś, kto myśli, że to co do mnie czuje, to miłość kładę się dość późno , każdego wieczoru czekam aż może dostane wiadomość o treści ' należysz do mnie' Możesz być dużą częścią czyjegoś życia... I nawet o tym nie wiedzieć. „W chwilach bólu i cierpienia będę Cię tulił i kołysał, zabiorę Twą mękę i uczynię ją swoją. Kiedy płaczesz, i ja płaczę, a gdy Ty cierpisz, ja też cierpię. I wspólnie spróbujemy powstrzymać potoki łez i zwątpienie, by dalej brnąć po wyboistych ścieżkach życia.” nie mogłam pogodzić się ze świadomością, że musimy żyć osobno, bez szans na budzenie się w jednym łóżku, bez szans na miłość, którą można karmić się otwarcie, na oczach wszystkich, bez krat, bez granic, bez zakazów, bez ram, bez oburzenia, bez napiętnowania i pogardy świata. bez opamiętania... -Kocham Cię.. - zakomunikował nagle. -Dlaczego nigdy mi tego nie powiedziałeś? - spytałam i sama słyszałam żal w swoim głosie. -Zdawało mi się, że wiesz, bo to chyba było oczywiste! A u mnie słowa się nie liczą. Ja nie kocham słowami. Nie lubię słów, niektóre są chyba tylko po to stworzone, żeby je cofać! Między innymi po to stworzone jest kocham. Powiedz, że prawdziwa miłość jest inna, że jest jak ze snu. Lubiła z Nim być, podobało jej się to jak się przy Nim czuła, uwielbiała Jego milczenie i Jego słowa. serce zaczęło bić mocniej. Nie teraz! proszę, nie teraz! - co ty tu robisz?! - pierwszego dnia powiedziałaś, że panicznie boisz się burzy. A ja czekałem na nią jak głupi, by do ciebie przyjść. Bałem się, że w innych okolicznościach mnie odrzucisz... Zastanów się czego tak na prawdę chcesz. Czego pragniesz. O co walczysz. Co zrobisz gdy jutro będzie już za późno? -Jeśli potrzebujesz czasu, to poczekam. -A jeśli czas nie wystarczy? Lubiła wyglądać pięknie Mówiła: "spóźniam się, bo chcę żebyś był dumny, trzymając mnie za rękę. Jedyne czego chciała, to mieć kogoś. kto usiadłby z nią pod rozgwieżdżonym niebem i nic więcej... tylko żeby popatrzył w jej oczy i powiedział: Jesteś jedyną, jesteś tą, której szukałem... nie potrzeba setek telefonów, listów i kwiatów. wystarczy miły szept. głośno mówię, że lubię być sama. w samotności jednak zawsze myślę, że dobrze jest mieć Ciebie. " Boże nie pozwól mi zapomnieć twego uśmiechu, który wtedy zwiastował wiosnę. " A jak z nim rozmawiasz, to prawie tak, jakbyś słuchała swojego najgłębszego, najbardziej przemyślanego i najlepszego głosu wewnętrznego. Taka niezwykła zgodność tego, co myślisz i czujesz z tym, co słyszysz. a On był, zawsze. nawet kiedy Go o to nie prosiłam. był. nigdy nie myślałam, że będę musiała przyzwyczajać się do życia bez Niego. bo skąd miałam wiedzieć, że los mi Go zabierze.? tak bezczelnie mi Go zabrał... opowiedziałabym ci o nim wszystko, ale wtedy ty także byś się w nim zakochała. - czy Ty zawsze będziesz chodził z Nią? - nie - jak to? - kiedyś się z nią ożenię. - ..opisz mi się. - Po co? i tak nie uwierzysz w moje istnienie. - Uwierzę.. - No dobra. Jestem piękną królewną, mieszkam w pałacu, mam swojego księcia i jestem szczęśliwa. - Faaajnie. Serio..bomba. A masz rybki? - Rybki? Nie.. - Jak na księżniczkę jesteś bardzo miła. Wszystkie, które znam, które mieszkają naprzeciwko mnie i te, które widuję na przystankach, w sklepie czy kinie są wredne, niemiłe i w dodatku wcale nie są ładne. - Dziękuję. A może Ty powiesz mi coś o sobie? - A po co? I tak nie uwierzysz w moje istnienie.. - A skąd Ty możesz to wiedzieć.? - Jestem przystojnym chłopcem, który codziennie..od dawna przygląda się Tobie, obserwuje w co jesteś ubrana, jak jesteś uczesana i czy się uśmiechasz. Mieszkam w małym domku, nie mam swojej królewny bo pewnie na nią nie zasługuję.. - Chwila, moment..dlaczego dziś się do mnie odezwałeś? - ..bo zauważyłem, że jesteś smutna..
|
|
#1693 |
|
Przyczajenie
|
Życia jest łatwiejsze niż się wydaje.
Wystarczy godzić się z tym, co jest nie do przyjęcia. Obywać się bez tego, co niezbędne. I znosić rzecz, nie do zniesienia. Edytowane przez ona_fryteczka Czas edycji: 2010-02-03 o 14:38 |
|
|
|
#1694 |
|
Wtajemniczenie
|
dreams_x33, Istota z Bajki - jaaa, dziękuję Wam.
________________ w porządku, przyznaję. myślę o tobie codziennie w każdej sekundzie. uwielbiam o Tobie mówić. kiedy Cię przytulam, marzę o Tym, by już nigdy nie wypuścić Cię z rąk. śnię o Tobie każdej nocy. zawsze gorączkuję gdy Cię widzę i jestem zupełnie, całkowicie w Tobie zakochana.
nie mogę posmakować swoich ust. pomożesz mi? kochaj mnie. albo... kochaj mnie mocniej ![]()
|
#1695 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Teeen opis wymiataa Kochanaa .
|
|
#1696 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za pochwały ;*
_______________ A może ja mam taki przycisk, że jak coś złe to delete, jak się zawieszam to restart, jak panikuje to escape.?
I patrz mi w oczy, odpalaj papierosa za papierosem i kup mi różę czerwoną. Mam kaca. Nie pytaj czy moralnego też, nie mam moralności przecież. Boli mnie głowa, ot co. Silna wola to kur.wa, większa nawet niż ja. Lubię końce, każdy koniec jest inny, większość smakuje tak samo - lekka gorycz okraszona płaczem. Ręce się trzęsą i myśli latają jak motyle. Zrób zdjęcie migawką swojego oka, kiedy będę spać i przez sen szukać Cię w pościeli. Zrób zdjęcie na zawsze. Tłumaczę sobie, że to nie jest strach, bo nieodwaga lepiej brzmi.
|
#1697 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Czuję się zaszczycona Marika lof ju tu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kradnę ![]() ona_fryteczka, dresowa (spóźnione) wszystkiego, co najlepsze Niektórych uspokaja papieros. Niektórzy zaglądają na dno kieliszka. A mnie? Mnie wystarczy błękit Twych oczu. W nich znajduję morze spokoju.
Muszę kupić farbę, by zamalować ścianę, na której spisałam naszą przyszłość. Wyrzuty sumienia są jak cień człowieka. To, że znikają jak cień, gdy nie ma światła, nie oznacza, że nie istnieją. Niektórzy traktują miłość jak koszykówkę. Gdy trafią celnie do kosza i wygrają mecz, pozostawią po sobie smak goryczy i piłkę na opustoszałym boisku. Moje życie jest jak skarpetka. Wiele w nim dziur, a po scerowaniu i tak nie nadaje się do użytku.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-02-03 o 14:56 |
||||||
|
|
|
#1698 |
|
Raczkowanie
|
trooszkę ode mnie .
![]() - Zadzwoń do niego ! - Nie mam jego numeru … - Proszę . Już masz . Teraz dzwoń ! - Ale co ja mam mu powiedzieć ? ! - „Hej MiśQ ! Pamiętasz mnie jeszcze ?” - Myślisz, że jak powiem 5 słów o 3 nad ranem to będzie to coś znaczyło ? - Jeżeli coś między Wami jest .. to na pewno będzie to coś znaczyło ! : ) ...... .. zamknięta w kropli dźwięku .. ` < 3 ` Niby takie zwykłe dwa znaki, a jednak do jednej osoby napisać je trudno… - KC.! - Yhm. Od kiedy ? Od wczoraj ? ! - Niee… - No sorry . Nie odzywasz się do mnie od 4 miesięcy, przytulasz się w szkole do innej dziewczyny .. i nagle dziś mi piszesz ‘KC.!’ - Noo tak … - Głupi jesteś . ! - Nie, nie głupi .. zakochany . - JP>JP !! - Ej, dzieciiak ! A co oni Ci zrobili ? - Co ? Ty jeszcze pytasz ? ! - Pytam, bo nie wiem . . . - Policjant odbił mi dziewczynę ! ![]() maam nadziieję, że się Wam spodobają ... wiiem, wiiem .. w porównaniu do Was to cieniiutko ... ![]() alee starałam się . !
|
#1699 |
|
Raczkowanie
|
Do we, do we know,
When we fly? When we, when we gone When we die? ___________ Czy my, czy my wiemy, Kiedy lecimy? Kiedy my, kiedy my znikniemy Kiedy my umrzemy?
|
#1700 |
|
Raczkowanie
|
.. teraz jesteś mi potrzebny do przetrwania jak tleen .. < 33
Tylko z Tobą .. Tylko Ty .. < 33 Boo ja Cię lubię trochę za bardzo … : )) .. ii zamieszkamy w zamkuu, co na fundamentach ze szczęscia zbudowany .. ![]() .. jesteśmy jak puzzle . ` - Dlaczego ? - Jak nie będziemy razem to układanka nie będzie całaa . < 3 - No to mamy misję : D - Jaką ? - No trzebaa chronić tą układanką … : ** .. mmm . ` romantyczna randka z matmą czekaa . : ) - Bo nikt tak nie całuuje, jak całujesz Ty ! : * - Sprawdź swojee Nowe Love na . www.tictac.pl . - No sprawdziłam . I co ? - Noo i mów co wyszło . ! - Aaa .. Twoje zdjęcie mi wyskoczyłoo : D To o Tobie myśle, gdy otwieram oczy nad raneem < 33 . Chcemy być wieczni, nieśmiertelni, chcemy zawsze kochac ! Mam ciiuchutką nadzieję, że się Wam spodobają .
|
#1701 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1702 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i przy okazji.. te dwa zabieram
|
|
#1703 |
|
Raczkowanie
|
ona_fryteczka - spełnieniia marzeń !
|
#1704 | ||
|
Rozeznanie
|
(
Cytat:
Cytat:
i nawet w swoich snach chce być przez Ciebie całowana. a dziki tłum przelewa się po ulicach, chodzą jak zaczarowani. "jeśli to tylko nieznośne poplątanie jeśli to tylko chwilowa zapaść woli jutro spróbowałabym Cię przeprosić ładnie jutro przyrzeknę Ci wszystko wynagrodzić" "na zmianę ufam i wątpię chociaż to takie nierozsądne" powiedz mi swoje lęki i fobie.
|
|
#1705 |
|
Zadomowienie
|
nie mam pojęcia jak całują inni, wiem, że Ty całujesz najlepiej.
padam na pysk ze zmęczenia emocjonalnego, które zaserwowała mi tęsknota.
|
|
#1706 |
|
Raczkowanie
|
` moje najlepsze i najcudowniejsze :
dresowa __Panna__Migotka__ otojest nieliczylamwcalesie cornels inquiring marikab envious morphine_ papergirl uwielbiaj kamisha _zakazana Nensie sanderson93 _midnight_ Guziki xD CookieCrisp magari91 snowball latin boundlessly Margaretta_1 minimum4znaki Missi_16 jednaZwielu grise caroline2324 CaMa Chocolaate Siatkarka18 IhateU Issuee Drift m4dziar4 TiScatteroUnaFoto ciiri dontgivemenames ♥ I mam małą prośbę ; ) poprosiła bym o link na stronę z dłuższymi tekstami, wierszami itp lub żeby dziewczyny wysłały mi na priv kilka takich tekstów jeśli mają . Z góry dziękuję ; ) Dwa ode mnie ; ) :
|
|
#1707 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1708 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje skarbie .. strasznie miło że doceniasz
<3
|
#1709 |
|
Raczkowanie
|
Smerfetki kochane, dziękuję Wam wszystkim cieplutko. *:
Jestem niesamowicie zaskoczona, że aż tak wiele z Was o mnie pamiętało, tym bardziej, że odezwało się do mnie kilka Duszyczek, które (jestem pewna) w częściach, w których ja pisałam nie udzielały się, a okazuje się, że zaglądały cały czas i doceniały to, co dodawałam. Cudowne jesteście. ![]() -------------------- chcę, żebyś odnalazł drganie mojego żywego serca... Księżyc to nie drzwi przecież. Tylko twarz własna, blada jak pięść człowiecza gniewnie zaciśnięta. jęk, jak ból zawodzi i wchodzi do naszych serce. Niczym nieokreślony przestępca Umieram na różne sposoby. I nazwałam go jak ciebie kiedyś. By twe imię nie było mi puste.. Czekanie otwiera w nas swoje ssące usta, ale nie jest już głodem... I nie ma już tutaj tego obcego ciała na skrzypiącym łóżku. babcia mówi, że diabły śnią się zawsze. i każdemu. nie mamy do siebie otwierać broni. to jest niedopuszczalne, nie w naszym przypadku. i nawet wtedy, gdy zapragnęłam umrzeć nie popełniłam zdrady. i nie zawiodłam twojej wiary we mnie. chcę, żebyś odnalazł drganie mojego żywego serca... bo szukając i pragnąc zrozumienia, stracił samego siebie.. nie, ku*rwa, wcale go nie kochałam. imperialistyczne świnie! nie zabijecie miłości! Nie każ mi przestać wierzyć, że "my" to jednak za mało! my sami jesteśmy piekłem. Listy, które do Ciebie pisałam zawsze nasiąkały moją chora miłością. Wiesz, bo miłość to przemiana krwi w atrament..
|
#1710 |
|
Raczkowanie
|
. ku*wa ! pytasz dlaczego ? aa więc dlatego, że on widział we mnie coś więcej niż ciało .
.. boo to ja miałam być tą jedyną, a nie JEDNĄ z wieluu . ! .. śmierc bezlitośnie zaciska mnie w garści . ` . baby , baby , baby nooo . ![]() - Hej ; * Spotkamy się dziś ? - Eee wiesz, dziś mam trening . . . - Spoko To co, może jutro ?- Jutro mecz . . . - Oo to może przyjde ? ![]() - yyy . [zmieszany] Mój Misiio jest MoiM życiem ! < 3 ‘ .. teraz Kochaniee to mam na Ciebie wyje.ba*e . ! .. mimo wszystko będę czekac tak dziecinie i naiwnie na Ciebie .. < 33 Eej. Jesteś ważniejszy niż truskawkii ! ; ** Boo wiesz, ja żyję w krainie bez śniegu, zimna i tępych frajerów. No to papa ![]() ..
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

<33

czuje się zaszczycona i bardzo dziękuję za motywację do dalszego działania. <3

Marika lof ju tu 

..