|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7321 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
|
|
#7322 |
|
BAN stały
|
hejka dziewczyny
czytam ,czytam i widze ze wczorajsza nerwowa atmosfera pozostala ......no coz ....bywaja i takie dni ......zdecydowanie wole jak jest mila atmosfera bo tez nie lubie klotni (lepiej cos przemilczec niz powiedziec dwa slowa za duzo) Misia pliiiiiiiiiiiissssssss |
|
|
|
#7323 |
|
Raczkowanie
|
Trelek pewnie tak, ale przeciwbólowych nie biorę już od niedzieli. Ale wcześniej tak i antybiotyk też pewnie zrobił swoje. Teraz łykam tylko na poprawę pracy żołądka.
|
|
|
|
#7324 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#7325 |
|
Zakorzenienie
|
no nareszcie jakis odzew bo wychodzi , ze ja czolowa alkoholiczka tego forum jestem ![]() ![]()
|
#7326 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Postaram sie jeszcze dzis, najpozniej jutro wstawic fotki. Jakos mi tak humoru ubylo. |
|
|
|
|
#7327 |
|
BAN stały
|
no to Trelelus i za twoje przyszle czwartkowe wznosze toascik Edytowane przez skorpion7 Czas edycji: 2010-02-04 o 11:31 |
|
|
|
#7328 |
|
Raczkowanie
|
Tka Pysiu, pamiętam. Do tej pory ciarki mnie przechodzą gdy o tym pomyślę.
|
|
|
|
#7329 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny nie robcie jaj, MISKAAAA, ANNA_IVYYYYY !!!! Wracajcie bo zle sie z tym czuje. |
|
|
|
|
#7330 |
|
Rozeznanie
|
a ja nie mogę pić teraz
|
#7331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..i wtedy czasem ma się wrażenie,że do danej osoby jak chcesz się czegoś dowiedzieć, to bez cukierka nie podchodź.. ..a po wszystkim radość,że.. ..uff,obyło się bez bicia. ..że jeszcze nie tym razem,ale i na nas przyjdzie czas odebrać przynależną dawkę "szczerości" nie zawsze daje to komfort psychiczny bycia po prostu sobą. ..większości z nas dotyczy fakt,że tak naprawdę się nie znamy,i nie znamy progów wrażliwości pojedynczych osób,i nie wiemy kiedy coś zaboli bardziej, niż jesteśmy na to przygotowani. ..niektóre cenne osoby wycofały się z tak aktywnego uczestnictwa,i czasem nawet nas nie zastanawia,czyśmy im w tym nie pomogły.
|
|
#7332 |
|
Zakorzenienie
|
Ty sie tu nie wymiguj podnos kubek z herbata i tez jest ok
|
#7333 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a powiedz czy oglądałaś już swoje piersi?
|
|
#7334 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
do nikogo personalnie, tylko do wszystkich po równo zawsze znajdzie się coś, co nas na forum denerwuje, a to czyjś styl pisania, a to avatar a to coś tamchyba większości z nas potrzeba więcej dystansu |
|
|
|
|
#7335 |
|
Raczkowanie
|
Zaga nie smuc sie kochana
doktor zdejmie szwy a wtedy to juz bedzie z gorki ![]() Happy nie smuc sie, dziewczyny wroca, kazdy reaguje inaczej. Dziewczyny na pewno sa zajete teraz ale spokojnie na pewno sie pojawia Forum jak i kazda forma pogaduszek przez internet jest bardzo delikatna sprawa, nie mozemy sie widziec, w zwiazku z tym, naprawde starannie trzeba dobierac slowa, nasz rozmowce nie bedzie widzial naszego usmiszku na twarzy czy ekspresji mowiacej ze zartujemy, nawet kiedy same do siebie sie smiejemy w trakcie pisania, taka to wlasnie wada tej intrnetowej komunikacji, uzywajmy wiec jak najwiecej emotkow, zeby druga osoba wiedziala, ze kiedy piszac cos co chcemy by bylo rozumiane jako zart, miejmy pewnosc ze tak to np bedzie odebrane, dbajac o wyrazenie wlasciwej formy co do toastow no to chlup :wino: ![]() ![]() ![]() wlasnie zmierzylam sobie biodra i juz 3 cm ubylo ![]() Pysia mam takie pytanko do Ciebie, bo taka sportowa dziewczyna jestes czy np przed operacja zeby przygotowac miesnie powinnam zaczac jakis lekki trening miesni piersiowychm, czy powinnam to zostaiwc w spokoju? bo tak sobie w mojej glowie rozumuje ze jakbym moze troche rozruszla miesnie to by to cos pomoglo ale nie wiem czy ta moje teoria spiskowa to cos w niej jest czy tylko stek bzdur sobie wymyslilam ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Ilma no to masz super wiesci kochana a doktor Ci zaproponowal okragle czy anatomy? anatomy mi sie zdaje patrzac po pojemnosci ale powiedz prosze jeszcze
|
#7336 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tak sobie mysle hmmmm.....a moze ta nerwowosc to objawy uzaleznienia wizazowego ? ![]() ......bo w glowie tylko "wcisnij F5....wcisnij F5.....wcisnij F5" ........a tu net cienko chodzi ... ja tu krotko jestem ale to F5 juz po nocach mi sie sni .....orientujecie sie moze czy jest jakas poradnie typu "AA" tylko zajmujaca sie uzaleznieniem wizazowym????? help!!!! |
|
|
|
|
#7337 | |
|
Rozeznanie
|
zgadzam się, ale zarówno względem "szorstkości" jak i "wrażliwości"
wszyscy są tu dorośli, wiec i tak się zachowujmy i rozmawiajmy bez obrażania i bez nadmiernego lukrowania i ważenia każdego słowa ***WIĘCEJ LUZU*** ****peace & love **** Pysia, idę zaparzyć w takim razie herbatę z porządną przedoperacyjna dawką wit C w postaci cytrynki ![]() Czy ja nie przesadzam z tymi witaminkami? 2x2 wit C + 2x1 rutinoscorbin? ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
no ale podobno świetnie działa zasada: czym się trułeś, tym się lecz
"W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym." Edytowane przez trelek_ Czas edycji: 2010-02-04 o 11:56 |
|
|
|
|
#7338 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=olgawro;16951787]
Pysia mam takie pytanko do Ciebie, bo taka sportowa dziewczyna jestes czy np przed operacja zeby przygotowac miesnie powinnam zaczac jakis lekki trening miesni piersiowychm, czy powinnam to zostaiwc w spokoju? bo tak sobie w mojej glowie rozumuje ze jakbym moze troche rozruszla miesnie to by to cos pomoglo ale nie wiem czy ta moje teoria spiskowa to cos w niej jest czy tylko stek bzdur sobie wymyslilam ![]() Wiesz ja sie na tym nie znam , nie moge Ci nic doradzic . Masz niecale 2 miesiace do op. wiec juz nic nie zmienisz , chyba , ze zaczniesz cwiczyc 7x w tyg. + odzywki. Spotkalam sie tez z opinia , ze czym bardziej rozwiniety mm. piersiowy tym gorzej dla pacjetki i tym bardziej boli , ale to na rozu bylo i w moim przypadku sie nie sprawdzilo. Najlepiej zadzwon do dr. albo poczekaj na inne odp.
|
#7339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..bardzo pozytywną osobą, o dobrej energii. ..podeszła bez cukierka, i została źle zrozumiana niestety: nie:Happy_hour ![]()
|
|
#7340 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
), a raczej dbać o siebie, dobrze odżywiać, wysypiać, trochę ruszać, unikać infekcji... Jak ktoś nie ćwiczył wcześniej, to chyba lepiej ostrożnie, bo nie zna możliwości swojego organizmu, a o kontuzje, naciągnięcie mięśnia nietrudno wtedy. A przed operacja każda z nas chciałaby tego uniknąć.
|
|
#7341 |
|
Zakorzenienie
|
No swietnie i znowu bede meczyc sie z cwiczeniami wieczorkiem , bo jakos wczesniej sie nie zlozylo
( zajeta bylam cwiczeniem palca na F5)Jutro chyba o 7 rano zaczne cwiczyc
|
#7342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- tak tak Nagory ![]() : oklaski:
|
|
|
#7343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#7344 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kla ski:---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
|
|
|
#7345 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pysia, w palcach też w końcu mamy jakieś tam mięśnie, prawda? To czemu im nie poświęcać więcej uwagi?
|
|
#7346 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,moze jakas zrzutka - ty kabelek ,ja przesylka tylko na zdjeciach wydają sie takie duże Zaga zapewniam ci ze juz bedzie tylko lepiej |
|
|
|
|
#7347 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#7348 |
|
Zakorzenienie
|
trelek
a z tym 7 x w tyg to chcialam powiedziec , ze w takim czasie jak olgawro ma op to zmiany w mm. piersiowym jest nie wykonalna , mogloby sie to tylko udac podczas ekstremalnych treningow na ktore , osoba majaca niewiele wspolnego ze sportem nie jest przygotowana .
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-02-04 o 12:16 |
|
|
|
#7349 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
,na moje sa równiutkie
|
|
|
#7350 |
|
Zakorzenienie
|
......................... ......................... ......................... ......................... ......................... .
......................... ......................... ......................... ......................... ......................... . ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... . ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... . ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... . ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... . ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... . Więcej dystansu w stosunku do siebie i w stosunku do swojego lekarza ......................... ......................... ......................... ......................... ........... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... Nie ma co słodzić ......................... ......................... ......................... ......................... ............ Żreć się też nie ma najmniejszego sensu.................... ......................... .......... ......................... ......................... ......................... ......................... ........................ Te kropki................... ......................... ......................... ......................... ............ to taki mój mały bojkot................... ......................... ......................... .............. Może dlatego, że nie podoba mi się, to co się dzieje w wątku................... ......................... ......................... ......................... ......................... ...................... A może dlatego, że czuję potworne kłucie w sercu.................... ................. ......................... ......................... ......................... ......................... ...................... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

......no coz ....bywaja i takie dni ......

doktor zdejmie szwy a wtedy to juz bedzie z gorki 

niestety: nie:

Nagor RGI-DH 300cc i 340cc
kla ski:

... jak wiemy, ze ma mentory