Etorebka- część V - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-04, 18:20   #3841
karolag22
Zadomowienie

Dot.: Etorebka- część V

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
cały dzień byłam w pracy, przychodzę a tu takie coś... Mogę prosić o linka do aukcji?
Spaza, wygarnij jej
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 18:24   #3842
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Spaza, wygarnij jej
pewnie
jak dobrze, że studiuję prawo
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 18:29   #3843
Lili99
Zadomowienie

Właśnie kliknęłam czarną Emilkę Szara zakupiona w październiku zeszłego roku jest już hmm... dosyć sfatygowana Mam nadzieję, że odnajdzie się w towarzystwie Andi, Gemmy, Lii i siostry bliźniaczki - szarej Emilki
Eirenn, skorzystałam z Twojego kodu, dziękuję
Lili99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 18:29   #3844
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
pewnie
Haha, no to pojedz jej jakims prawniczym tekstem albo czyms w stylu: "Spotkamy sie w sadzie"
Swoja droga studia prawnicze...No no
Stary 2010-02-04, 18:35   #3845
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Haha, no to pojedz jej jakims prawniczym tekstem albo czyms w stylu: "Spotkamy sie w sadzie"
Swoja droga studia prawnicze...No no
coś stworzę

Anetuniaa jak będziesz to proszę napisz mi tu czy na pw nicka tej pani na all, lub zarzuć linkiem do tej aukcji
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 18:42   #3846
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie
Chodzi prawdopodobnie o aukcje użytkownika : sayuri-san

ja wczoraj do niej pisałam apropo tych real fotek to napisała, że jeszcze ich nie ma bo nie odebrała od producenta.

Wydaje mi się, że to o nia chodzi.
Wysłała zamiast swoich zdjęć Twoje i powiedziała, że "właśnie wyciągnęła ja z pudelka i dlatego jest taka pognieciona"

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 18:45   #3847
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Mówisz i masz
padłam

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Mi się z kolei wydawało, że lepiej dla tych z mniejszym Ale ja osobiście nie lubię tego fasonu, bo zawsze się czuję niekomfortowo.
Ja też się czuję niekomfortowo - taka naga

Cytat:
Napisane przez Hypnotic Poison Pokaż wiadomość
dzisiaj wysłali mi pudrowo-różową Emilke jestem ciekawa koloru bo chciałabym żeby miała odrobine beżu Jutro wkleje zdjęcia
Koniecznie wklej fotki

dzisiaj tylko 4 strony
Stary 2010-02-04, 18:48   #3848
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lili99 Pokaż wiadomość
Właśnie kliknęłam czarną Emilkę Szara zakupiona w październiku zeszłego roku jest już hmm... dosyć sfatygowana Mam nadzieję, że odnajdzie się w towarzystwie Andi, Gemmy, Lii i siostry bliźniaczki - szarej Emilki
Eirenn, skorzystałam z Twojego kodu, dziękuję
Ja również bardzo dziękuję. Po raz pierwszy wizażanka korzystająca z mojego kodu się ujawniła!
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 18:48   #3849
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość
Zamów należy Ci się
Tylko chyba nie miałabym kompletnie gdzie jej nosić przez ten krótki łańcuszek
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 18:52   #3850
Isile
Raczkowanie

Mam pytanie Czy rabat na moim koncie pojawia się od razu gdy zostaną wpłacone pieniądze, czy po jakimś czasie, np. po 3 dniach?
Stary 2010-02-04, 18:54   #3851
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monster Pokaż wiadomość
Dzisiaj przyszła moja Adelin Jestem zadowolona, pierwsze wrażenie bardzo pozytywne Torba jest duża, zapakowałam do niej wszystko to co noszę na co dzień i jest jeszcze dużo miejsca Załączam zdjęcia, gdyby kogoś interesowała Trzecie zdjęcie przy świetle dziennym
Super jest idealna do noszenia jako "listonoszka" czyli na skos ... No to mi smaka narobiłaś Teraz muszę Adelin do mojej listy dopisać ale cały czas czekam na nową kolekcję - jak pojawi się w pełni to wtedy zadecyduję co kupić ...
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 18:55   #3852
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Isile Pokaż wiadomość
Mam pytanie Czy rabat na moim koncie pojawia się od razu gdy zostaną wpłacone pieniądze, czy po jakimś czasie, np. po 3 dniach?
Od razu jak odnotują wpłate na koncie (w przypadku przedplaty na konto).
W przypadku opcji "za pobraniem" trzeba sie upominac

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 18:56   #3853
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze mówiąc, myślałam że będzie większa i trochę się bałam Ale nie jest tak źle, ja jestem niska (1,60m) więc może sprawiać wrażenie ogromnej
Zwykle noszę ze sobą połowę mojego dobytku więc torba jest dla mnie stworzona
a miałaś problemy z jej ułożeniem, bardzo była pognieciona skórka ? I czy w środku jakieś kieszonki na zamek są ?
Stary 2010-02-04, 18:57   #3854
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Cytat:
cały dzień byłam w pracy, przychodzę a tu takie coś... Mogę prosić o linka do aukcji?
Wysłałam Ci na pw linka jak prosiłaś, wyślij mi maila to prześlę ci tego co od niej dostałam.
Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Chodzi prawdopodobnie o aukcje użytkownika : sayuri-san

ja wczoraj do niej pisałam apropo tych real fotek to napisała, że jeszcze ich nie ma bo nie odebrała od producenta.

Wydaje mi się, że to o nia chodzi.
Wysłała zamiast swoich zdjęć Twoje i powiedziała, że "właśnie wyciągnęła ja z pudelka i dlatego jest taka pognieciona"
Dokładnie o nią.
Stary 2010-02-04, 18:57   #3855
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no dziewczyny jestem wsciekla - spojrzalam na Emilke - na pierwszy rzut oka wszystko ok - nie wygnieciona, nie smierdzi, ogolnie swietnia i rozmiar tez fajny - nie za duza i nie za mala
No ale przygladam sie blizej - a tu skorka na przodzie tak jakby przecieta - nie jest to wielkie, zaledwie centymetr, ale jak ja zaczne nosic to pod wplywem ciezaru to sie "rozciagnie" i moze juz byc widoczne Nie mowiac juz o sporej plamie po kleju, ktora nie wiem jak usunac...
Nie wiem co robic...
o kurcze, niefajnie trzeba reklamować co ta etorebka ostatnio odstawia ? za dużo mają zamówień chyba .. Powinni sprawdzić torebkę przed wysyłką i nie pakować torebek z wadami ...
Stary 2010-02-04, 18:59   #3856
Galilea
Rozeznanie

Wchodzę tu tak raz na dobę i potem nie ogarniam tylu stron

1. Fotki weselne - rewelacyjne. Ale jak tak będziecie Susannie pisać, co się może stać podczas ślubu, to biedaczka dostanie nerwicy: a to się stanik zsunie, a to ramiączka pójdą, a może obcas złamie. Generalnie to z własnego ślubu pamiętam inny prozaiczny, ale spory problem: było upalnie, a te suknie są wszystkie sztuczne, tu i tam sztywne, raczej przytłaczające i czasem ciężkie. Do tego duszno, tańce, emocje. Ja byłam ugotowana i marzyłam o zdjęciu ze siebie tego cudu. No i problem baaardzo prozaiczny - fobia moja i mojej siostry: żeby nie wypadło w 1-2 dniu okresu. Koszmar i biała suknia. Mnie się udało z terminem, siostrze -nie.

Co do tej wężowej torebeczki to mi dlatego się nie podoba, że ogólnie to nie lubię takich "sztucznych" skór" krokodyli, węży, panter itp. Mnie to razi i śmieszy, bo jest takie "sztuczne" a zarazem naturalistyczne. Ale to tylko moje zdanie, a jak każdy mam swoje uprzedzenia, więc Wam się może podobać. No i dobrze! Kazdemu co innego.

A poza tym to miałam dziś bardzo pechowy i zły dzień, łącznie z tym, że mi baba jedna wjechała w bagażnik (jej wina), więc teraz czekam na 2 kurierów na pociechę : perfumy i ....... torebkę! Ale nie z mizensy, tylko inną. Zobaczyłam i dostałam: . Od razu kliknęłam na pociechę. Takiej mi brakowało w etorebce.
Pozdrawiam maniaczki!
Galilea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 19:07   #3857
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje dziewczyny za odpowiedzi
Myslalam nad tym i zrobie tak: przed pojsciem na poczte wysle im jeszcze maila, ze wysylam torebke na ICH koszt, bo to oni zawinili przysylajac mi wybrakowany egzemplarz, i ze mimo, ze jest to ich obowiazek zwracac koszty to juz ostatnio ja placilam za przesylke i teraz juz tego nie zrobie - nie daruje tego Amber nosilam tydzien, bo tydzien, ale zawsze mozna zrzucic, ze to moja wina, bo zle uzytkowalam, ale tym razem dostalam juz felerny egzemplarz i nie bede za to placic Nawet odsylam im w firmowym pudelku

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Napisali mi, zebym ja odeslala Ide sie ogarnac, spakuje ta torebke i wysle im tego maila przed pojsciem na poczte
i bardzo dobrze że odsyłasz - muszą oddać Ci pieniązki lub wymienić na nową Emilkę - bo TO ICH WINA ! Teraz będzie już OK - trzymamy kciuki żeby nowa Emilka przyszła śliczna, nie pognieciona i bez wad

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
Dzięki za info zachowam to sobie może kiedyś się przydać.
Znalazłam ją TU macie link do ustawy, której art 8 pkt 2 mówi:
"Nieodpłatność naprawy i wymiany w rozumieniu ust. 1 oznacza, że sprzedawca ma również obowiązek zwrotu kosztów poniesionych przez kupującego, w szczególności kosztów demontażu, dostarczenia, robocizny, materiałów oraz ponownego zamontowania i uruchomienia."
Przydatna informacja - dzięki Obyśmy nie musiały z niej jednak korzystać ( czyli oby nie było już problemów z torebkami, reklamacji itp. ) - chociaż to nie zależy niestety od nas Tak więc etorebko - postaraj się bardziej
Stary 2010-02-04, 19:08   #3858
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Galilea Pokaż wiadomość

1. Fotki weselne - rewelacyjne. Ale jak tak będziecie Susannie pisać, co się może stać podczas ślubu, to biedaczka dostanie nerwicy: a to się stanik zsunie, a to ramiączka pójdą, a może obcas złamie. Generalnie to z własnego ślubu pamiętam inny prozaiczny, ale spory problem: było upalnie, a te suknie są wszystkie sztuczne, tu i tam sztywne, raczej przytłaczające i czasem ciężkie. Do tego duszno, tańce, emocje. Ja byłam ugotowana i marzyłam o zdjęciu ze siebie tego cudu. No i problem baaardzo prozaiczny - fobia moja i mojej siostry: żeby nie wypadło w 1-2 dniu okresu. Koszmar i biała suknia. Mnie się udało z terminem, siostrze -nie.

Co do tej wężowej torebeczki to mi dlatego się nie podoba, że ogólnie to nie lubię takich "sztucznych" skór" krokodyli, węży, panter itp. Mnie to razi i śmieszy, bo jest takie "sztuczne" a zarazem naturalistyczne. Ale to tylko moje zdanie, a jak każdy mam swoje uprzedzenia, więc Wam się może podobać. No i dobrze! Kazdemu co innego.

A poza tym to miałam dziś bardzo pechowy i zły dzień, łącznie z tym, że mi baba jedna wjechała w bagażnik (jej wina), więc teraz czekam na 2 kurierów na pociechę : perfumy i ....... torebkę! Ale nie z mizensy, tylko inną. Zobaczyłam i dostałam: . Od razu kliknęłam na pociechę. Takiej mi brakowało w etorebce.
Pozdrawiam maniaczki!
No szczerze moją największą fobią też będzie strach o okres :/
Stary 2010-02-04, 19:08   #3859
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
O hej!! to mam koleżankę do wymiany obaw ;-) moja data 4 września
O kochana to witam w klubie "wystraszonych"

Cytat:

Jesli o mnie chodzi to możecie pisać co chcecie - ogólnie jestem tak przerażona ślubem ze już chyba nic mnie bardziej nie dobije wszystkim sie stresuje, po prostu wszystkim. Nie wiem jak przeżyję ten dzień Boze czemu jestem takim pajaczkiem-bojaczkiem ??
O i to mi też spedza sen z powiek. My kobiety to mamy przechlapane.

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog

Edytowane przez Susanna
Czas edycji: 2010-02-04 o 19:10
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 19:12   #3860
Lili99
Zadomowienie

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16962454]Ja również bardzo dziękuję. Po raz pierwszy wizażanka korzystająca z mojego kodu się ujawniła! [/QUOTE]
Moim zdaniem nie ma się z czym kryć
Lili99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 19:12   #3861
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Pozdrawiam maniaczki!
Ja rano wstając wmawiałam sobie jak głupia że to będzie mój szczęśliwy dzień (po przeczytaniu maila że moje konto rabatowe zostało zasilone blablabla...) był do godziny 17... wróciłam do domu okropny obiad , pokłóciłam się z koleżanką, TŻ i rodzicami , z zamówienia z sigmy przyszły buty satynowe a miałam nadzieję że będą zamszowe i te co przyszły w ogóle mi się nie podobają ... (musiałam się komuś wygadać, a nie mam komu bo ze wszystkimi się pokłóciłam wybaczcie )
Stary 2010-02-04, 19:22   #3862
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peggy_blue Pokaż wiadomość
kurcze, ja chyba też zareklamuję moją Amber, ale nioe wiem, czy wysyłać na ich koszt, bo rozwaliła się po tygodniu użytkowania. karolag22, Tobie wymienili na inną torebkę, czy zwrócili pieniądze?
to już przesada żeby torebka po tygodniu się rozwaliła ? nigdy nie miałam tak z żadną torebką nawet tanią lub kupioną w sieciówce ... Nie udał się im ten model - same problemy z tą Amber ... Nic dziwnego że zniknęła szybko ze strony i teraz się nie pojawia ... Pewnie mają cały czas reklamację na nią

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Teraz pomęczę Was trochę fotkami Emilki Wiem, że było ich już dużo, ale co tam Załączam też zdjęcia porównawcze wielkości Any i Emilki i koloru Elvie i Emilki, mam nadzieję, że coś widać ( dzisiaj u mnie słońce świeci, więc zdjęcia chyba niezłe wyszły).

Oczywiście Emilka ze specjalną dedykacją dla Kali
Śliczności Zdjęcia wyszły super - bardzo wyraźne ... Dobrze że słońce już zaczyna się pokazywać czasami, wiosna coraz bliżej

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
ojej dziewczyny, wspolczuje przejsc z tymi wybrakowanymi torebkami

jak to dobrze mieszkac w Krakowie, mozna wszystko zalatwic osobiscie i ogladnac kazdy centymetr przed zakupem
zazdroszczę i to nie tylko z powodu etorebki - bo Kraków jest magiczny

Cytat:
Jak pojawiła się na wizazu różowa emilka to z ciekawości weszłam na all i poszukałam jej i oczywiście już była a sprzedawczyni w opisie zachęcała do wysyłania prośby o real foto, więc wysłałam a jak, laska odpisała mi coś podobnego co i wam czyli że będzie je miała pod konic tygodnia bo producent coś tam...

Dzisiaj dostałam od niej maila ze zdjęciem zgadnijcie jakim.... tak Spazy
i komentarzem że jeszcze troche pogięta bo świeżo wyjęta z kartonu ale piękna perłowa bla bla bla i że sobie zostawi, niezła typiara tak sobie przywłaszczyć zdjęcia w załączniku wykorzystane zdjęcie, oczywiście pani obcieła je na dole żeby nie było podpisu..
ale numer .... to już kolejna kradzież zdjęć ... Kiedyś zdjęcia Agabil były na all ... Bezczelni są Ci sprzedający ...

Cytat:
Napisane przez Hypnotic Poison Pokaż wiadomość
dzisiaj wysłali mi pudrowo-różową Emilke jestem ciekawa koloru bo chciałabym żeby miała odrobine beżu Jutro wkleje zdjęcia
To czekamy do jutra To będzie już druga Emilka różowa, jestem ciekawa Twoich wrażeń co do jej koloru - napisz koniecznie
Stary 2010-02-04, 19:32   #3863
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
i bardzo dobrze że odsyłasz - muszą oddać Ci pieniązki lub wymienić na nową Emilkę - bo TO ICH WINA ! Teraz będzie już OK - trzymamy kciuki żeby nowa Emilka przyszła śliczna, nie pognieciona i bez wad
Tez mam taka nadzieje

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Ja rano wstając wmawiałam sobie jak głupia że to będzie mój szczęśliwy dzień (po przeczytaniu maila że moje konto rabatowe zostało zasilone blablabla...) był do godziny 17... wróciłam do domu okropny obiad , pokłóciłam się z koleżanką, TŻ i rodzicami , z zamówienia z sigmy przyszły buty satynowe a miałam nadzieję że będą zamszowe i te co przyszły w ogóle mi się nie podobają ... (musiałam się komuś wygadać, a nie mam komu bo ze wszystkimi się pokłóciłam wybaczcie )
Spokojnie - obiad juz zjedzony, ze wszystkimi sie predzej czy pozniej pogodzisz, a buty chyba mozna wymienic A moze ci sie jeszcze spodobaja?

Cytat:
zazdroszczę i to nie tylko z powodu etorebki - bo Kraków jest magiczny
O tak - Krakow kocham Dawno mnie tam nie bylo...Musze sie kiedys na weekendzie wybrac
Stary 2010-02-04, 19:33   #3864
Monster
Raczkowanie

Cytat:
a miałaś problemy z jej ułożeniem, bardzo była pognieciona skórka ? I czy w środku jakieś kieszonki na zamek są ?
Trochę pognieciona była, szczególnie z tyłu. Ale wpakowałam do środka poduchę, cały dzień tak przeleżała i już widzę że jest o niebo lepiej Przód się bardzo szybko wyprostował
W środku jest kieszonka na zamek i dwie takie na komórkę czy coś, nie zapinane

przyszła dietetyczka
Monster jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 19:37   #3865
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Spokojnie - obiad juz zjedzony, ze wszystkimi sie predzej czy pozniej pogodzisz, a buty chyba mozna wymienic A moze ci sie jeszcze spodobaja?
Obiadu nie jadłam zrobiłam sobie bułkę
Butów nie można wymienić jak dojdą to liczę na to że mi się spodobają
Ten dzień to jakiś koszmar
Stary 2010-02-04, 19:41   #3866
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
tak czasami jest, że jak się sypie to już wszystko naraz Ale nie martw się pogodzisz się ze wszystkimi i humor wróci A nam się możesz wygadać o każdej porze i ze wszystkiego Wizażanek tu nie brakuje

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:

O tak - Krakow kocham Dawno mnie tam nie bylo...Musze sie kiedys na weekendzie wybrac
Ja też planuję ale bliżej lata już się stęskniłam za tym miastem

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
Trochę pognieciona była, szczególnie z tyłu. Ale wpakowałam do środka poduchę, cały dzień tak przeleżała i już widzę że jest o niebo lepiej Przód się bardzo szybko wyprostował
W środku jest kieszonka na zamek i dwie takie na komórkę czy coś, nie zapinane
to super że są kieszonki i że tak szybko się uformowała i wyprostowała ... Kolejny plus dla Adelin - no i jeszcze te Twoje zdjęcia na ramieniu mnie utwierdziły że będzie dla mnie idealna czekam jeszcze do marca ... mam nadzieję że 1 sztuka się dla mnie zachowa
Stary 2010-02-04, 19:41   #3867
whoaboa
Zadomowienie

Cytat:
zamówienia z sigmy przyszły buty satynowe a miałam nadzieję że będą zamszowe i te co przyszły w ogóle mi się nie podobają ... (musiałam się komuś wygadać, a nie mam komu bo ze wszystkimi się pokłóciłam wybaczcie )
Kali, moze sprobuj je komus odstapic. Zainteresowanie rozmiarem 39 zazwyczaj jest najwieksze, jesli idzie o Sigme.

Edytowane przez whoaboa
Czas edycji: 2010-02-04 o 19:42
whoaboa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 19:42   #3868
Isile
Raczkowanie

Cytat:
Zawsze możesz zrobić jak spryciulki na Allegro - spróbować je komuś wcisnąć o 20zł drożej Będzie dobrze, a ten dzień już się kończy
Stary 2010-02-04, 19:43   #3869
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
A bułka smaczna była ? Jeśli tak - to jakiś pozytyw już mamy
A buty zawsze możesz na all sprzedać jak Ci nie przypadną do gustu, ale jak je zobaczysz może się okazać że są śliczne więc może być OK
Stary 2010-02-04, 19:47   #3870
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
tak czasami jest, że jak się sypie to już wszystko naraz Ale nie martw się pogodzisz się ze wszystkimi i humor wróci A nam się możesz wygadać o każdej porze i ze wszystkiego Wizażanek tu nie brakuje
Kochane jesteście
Eh... a z tż to w ogóle pokłóciłam się o to że nie chciał do mnie zadzwonić

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
Napisane przez whoaboa Pokaż wiadomość
Kali, moze sprobuj je komus odstapic. Zainteresowanie rozmiarem 39 zazwyczaj jest najwieksze, jesli idzie o Sigme.
Jeszcze zobaczę jak je zobaczę na żywo to może mi się spodobają

Cytat:
Napisane przez Isile Pokaż wiadomość
Zawsze możesz zrobić jak spryciulki na Allegro - spróbować je komuś wcisnąć o 20zł drożej Będzie dobrze, a ten dzień już się kończy
O 20zł za mało 30zł to już coś
I niech się skończy jak najprędzej ... muszę się jeszcze uczyć a zaraz trzeba iść spać

Cytat:
A bułka smaczna była ? Jeśli tak - to jakiś pozytyw już mamy
A buty zawsze możesz na all sprzedać jak Ci nie przypadną do gustu, ale jak je zobaczysz może się okazać że są śliczne więc może być OK
Właśnie nie był smaczna bo nie było ani pomidora ani szynki
Co do butów to poczekam aż do mnie przyjdą i wtedy podejmę decyzję

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości