|
|
#4951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
![]() Tylko czemu wcześniej na to nie wpadłam? Żeby tylko udało mi się gdzieś zdobyć bo do urodzin TŻ-a mało czasu zostało! O.O ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Aaaa, trzymajcie kciuki bo TŻ odstawił auto do mechanika... Żeby to była jakaś mało kosztowna awaria .
|
|
|
|
|
#4952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam
|
|
#4953 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro zadzwonię do jednego sklepu bo mają je mieć na dniach, ale nie wiem czy zagwarantują mi, że będzie u mnie przed sobotą... Jeśli tak to zamówię
. A tak to wszędzie jest na zamówienie... Więc pewnie czeka się dłużej niż tydzień ![]() Dzięki za kciuki ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Prawdopodobnie się nam świece przepaliły
|
|
|
|
#4954 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Strasznie dawno mnie tu nie było, nie miałam nawet czasu na podczytywanie . Myślałam, że może z początkiem ferii uda mi się załapać na kilka dni wolnego ale niestety zasuwać trzeba. Widzę, że Poemi ma TZ i chyba muszę sie cofnąc o kilka/naście stron żeby wyczaić kto to Haniu nie łap doła Z wiosną i słońcem wraca optymizm i na każdą sprawę patrzy się łaskawszym okiem.U mnie w porządku - ostatni semestr studiów i już nie mogę się doczekać zakończenia tego etapu ![]() No i w przyszłym roku w okolicach września/października moje życie się bardzo zmieni i wtedy już na pewno nie będę miała czasu na klikanie
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#4955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4956 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale tak jak piszesz chociaż masz pracę A u mnie w tym temacie cisza Chociaż w środę jadę na rozmowę o pracę i zobaczymy![]() Cytat:
Ja kocham budownictwo poniemieckie ![]() Cytat:
Jem jeden posiłek dziennie A w ogóle to siedzę w domu dużo, objadam się czekoladą i nie wiem dlaczego chudnę I to już 7 kg straciłam Wszyscy się pytają jaką dietę stosuję, a ja się nie odchudzam![]() Cytat:
Californication jest super Dexter też Ale chyba najbardziej mnie śmieszy właśnie How I met your mother One tree hill kiedyś oglądałam, a teraz tradycję podtrzymuje juz tylko moja sis![]() Goosiu, ja tak samo A potem jakoś odpuściłam Gdzieś w okolicy tornada A Ty, w który miejscu przestałaś oglądać?
|
|
#4957 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ona artystka, ja humanistka-wierszokletka Takie niespokojne dusze... Ja jestem wedle enneagramu 4w5, czyli tragiczny romantyk... I już wszystko wiadomo![]() Cytat:
Lubisz mojito? A może wino? Gdzie Ty w ogóle przebywasz na co dzień?Jakie okolice Polski? ![]() No ja też wierzę w karmę Oj tam po dupie Niby dlaczego?![]() No ja jestem takie nocne stworzenie Lubię noc. Ale dziś muszę się położyć o umiarkowanie ludzkiej porze, bo idę do fryzjera i na zakupy![]() Cytat:
To moja ulubiona pora roku![]() No rozkminiamy Taki już nasz durny (mówię za siebie ) charakter Butter, uwierz, że dałabym wiele żeby go zamienić na jakąś oazę spokoju... Próbuję oczywiście w miarę możliwości z tym walczyć, ale to ciężka sprawa jest Ja mam wiele świetnych cech charakteru, no ale to rozkminianie i emocjonalność to chyba jedne z najgorszych Ale mam tego świadomość i walczę z tym Z wiekiem to jakoś się troszkę wycisza i mam nadzieję, że będzie coraz lepiej Ale wciąż jak się cieszę to na całego, jak się smucę to na maxa... Moje emocje to taka sinusoida Jedno słowo, jedno spojrzenie, jedno małe wydarzenie i nastrój przewraca mi się do góry nogami o 180 stopni![]() Panu Potencjalnemu powiedziałam, że jak się wkurzam to najpierw zachowuję się jak huragan, a dopiero potem myślę logicznie I że jeśli ktoś chce ze mną przebywać, to musi to po prostu zaakceptować Przyjął do wiadomości![]() No ja właśnie wyluzowałam Zeszło ze mnie ciśnienie póki co Chyba po rozmowie z dobrym kumplem, który zawsze przywołuje mnie do porządku swoimi logicznymi argumentami Cytat:
A kolczyki i owszem Fajne są w nosie, w brodzie, w brwi![]() Z Panem Potencjalnym na razie bardzo przyjemne rozmowy i smsy, czyli bez zmian No, ale dziś musiałam spławić dwóch facetów, którzy koniecznie chcieli się ze mną umawiać Jak ja nie lubię takich sytuacji![]() Dziewczyny! A w sobotę liczę na całą chmarę kciuków z waszej strony Żeby było jak najlepiej![]() I sorki za post pod postem... Jakoś mi się nie cytowała w poprzednim część Waszych wypowiedzi... Dobranoc
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2010-02-05 o 00:55 Powód: dopisek |
||||
|
|
|
#4958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na co dzień Częstochowa, weekendowo Kraków, czasami Katowice i te regiony, ale ogólnie teraz będę dość mobilna ![]() Obawiam się, że dostanie mi się za zranienie ex-TŻ-a... Chociaż w sumie to postąpiłam bardzo w porządku moim zdaniem, ale on trochę jak dziecko to wszystko odebrał... ![]() Ja to właśnie zarywam noc, TŻ mi jakieś projekty robi, ja jakieś robię, w ogóle koniec świata! Nic nie wiem, nie nie mam, piję red bulla litrami i słucham muzyki! I czuję się szczęśliwa! Świat jest piękny, wszystko jest na swoim miejscu (no prawie wszystko) i tak być powinno zawsze! |
|
|
|
|
#4959 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry piątkowo
mój tż kończy dziś 30 Cytat:
Zapalenia robią się regularnie na tle alergicznym, dokładnie nie wiem jeszcze dlaczego. Może kurz, może roztocza, może coś innego. W każdym razie jest to upierdliwe a co wtedy będzie? |
|
|
|
|
#4960 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
. Zarwałam noc, a mimo to jestem szczęśliwa ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Lipa! Nie ma szans na ten szkicownik. Teraz jest w ogóle niedostępny, od poniedziałku będzie u producenta, a w sklepach cholera wie kiedy, ale na sobotę go mieć nie będę na 100% |
|
|
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...co za szczęście, że już piątek
![]() Na weekend mam głównie plan, żeby się lenić ![]() Misku, a rodzice TŻ w końcu przyjeżdżają do Was? |
|
|
|
#4962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj siedzieliśmy w trójkę w kuchni i robiliśmy żarło, dziś kupujemy alko, odbieram tort i będzie fajnie.
|
|
|
|
|
#4963 | |
|
Zakorzenienie
|
Heloo.
Ale dziś piękny piątek ![]() Słonko świeci i nawet ciepło jest- przyszłam do pracy bez czapki ![]() Miśku super że robicie TŻ niespodziewajkę ![]() Jaka zorganizowana jesteś ..żarełko już zrobione![]() Cytat:
![]() ------- Ja dziś prosto po pracy jadę do Warszawy z małżonkiem. Dziś gra w Wawie jutro wylatuje do Belgii, a ja sobie zostanę u kuzyna i jego żony Szkoda tylko że portfelu pusto - nie ma szans na zakupy![]() A Ikea mnie woła
|
|
#4964 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
![]() Poemi strzał w dziesiątkę ![]() Na razie nie mogę się z tego w pełni cieszyć bo uroki ciązy dopadły mnie ze zdwojoną siła
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#4965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() GRATULUJĘ ![]() |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4967 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
![]() Budownictwo poniemieckie - owszem, ale takie domy jedno- i wielorodzinne są tylko na Górnym Śląsku Cytat:
To studia na polibudzie zahartowały mi tyłek nieco, choć nie zmieniły wrażliwości. Przez połowę czasu (więcej - do końca 3. roku) nie umiałam sobie dać rady z moimi emocjami, w końcu to studia niby techniczne, ale też artystyczne. Dopiero na ostatnich dwóch latach nabrałam więcej dystansu.Ale z moją ciekawością mężczyzn i dawaniem się ponieść uczuciom nic się nie zmieniło ![]() Cytat:
![]() Jakby przyczyną tej przyszłorocznej zmiany w życiu Niuniu mała być jej aktualna ciąża, byłaby w księdze rekordów ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Niuniu, gratuluję Jednak chodziło o ten rok!
|
|||
|
|
|
#4968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze zatrzymałam się w 2009 roku. Nawet nie skojarzyłam. Uhh nie wiem czy wytrzymałabym trwającą tyle czasu ciążę
|
|
|
|
#4969 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześc babeczki
wpadam przelotem, dziś mam masę roboty ![]() Cytat:
Cytat:
http://sklep.moleskine.pl/ tu są miejsca gdzie je można kupić: http://sklep.moleskine.pl/plik,60,partnerzy.html są, ale nie wiem ile trwa wysyłka, a poza tym idzie pocztą więc raczej nie z dnia na dzień ![]() ale jakby co masz pomysł na następną okazję ![]() Cytat:
widzę że termin masz mniej więcej jak mój i Diany tylko rok później ![]() no to pisz koniecznie co i jak - będę sobie wspominać moją ciążę
Edytowane przez zuzaneczka Czas edycji: 2010-02-05 o 10:28 |
|||
|
|
|
#4970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Radość niesamowita. Co do samopoczucia to uroki ciąży dają się we znaki: mdłości, spanie a piersi już zbliżają się do rozmiaru Pameli ze słonecznego patrolu więc nie wiem co będzie później ![]() Jedyne co mnie omija to zachcianki, w tym momencie w ogóle nie mogę myśleć o jedzeniu. Obawiałam się reakcji w pracy ale przyjęli to bardzo dobrze.
|
|
|
|
#4971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potwierdziłaś u lekarza? kiedy masz pierwsze USG? znasz dokładniejszy termin porodu?
|
|
|
#4972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Według kalkulatora internetowego wyszedł mi 24.09 ale to się jeszcze może zmienić Na razie próbuję przetrwać kolejny dzień
|
|
|
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
Niuniu gratuluję serdecznie
|
|
#4974 |
|
Zakorzenienie
|
widzę Haniu, że wkręciłaś się na Smacznym. I nawet ze zdjęciami przepis. Dobrze, dobrze - wrzucaj jak najwięcej, to będziemy korzystać
|
|
|
|
#4975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#4976 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
No może atakowana to za dużo powiedziane..ale niektórzy czują się urażeni moimi recenzjami i drą włosy z głów
![]() Z mojej strony głupio że daję się wciągać w jakieś zupełnie bezsensowne polemiki. Ale już luzuję ..przestaję sie tłumaczyć i przejmować
|
|
#4978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Po księgarniach nie mogę latać bo nie znam zbyt dobrze Krakowa, a poza tym mam masę innych rzeczy na głowie... Trudno, kupię mu next time. Nawet wiem z jakiej okazji . Wyciągnęłam od niego prezent zastępczy. Już widzę, że ciężko będzie kupić... Ale jakoś dam radę .Kończę projekty, pakuję się i zawijam do Krakowa
|
||
|
|
|
#4979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz dawno zauważyłam tu na forum, że krytyka jest niemile widziana, albo nawet nietolerowana. Jeśli krytyka, to w jakiejś super łagodnej formie. Może to przez to, że tu większość kobiet, to wszędzie same ochy i achy. Ja więc się nie udzielam wcale, jeśli chcę coś skrytykować, tylko zostawiam to dla siebie i jest spokój. Zresztą ja nie mam żadnego problemu ze zdystansowaniem się, więc spoko |
|
|
|
|
#4980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja niestety czasem nie umiem zachować czegoś dla siebie. A przepisy powklejam bo w sumie czemu nie. Tylko chcę się postarać i wklejać ze zdjęciami..co spowalnia działania bo dopiero po ugotowaniu czegoś mogę dodać przepis ![]() Wczoraj była tarta więc ofociłam i jest
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.

.

Z wiosną i słońcem wraca optymizm i na każdą sprawę patrzy się łaskawszym okiem.
(generalnie DUPA ze mnie)
A u mnie w tym temacie cisza
I to już 7 kg straciłam