|
|
#4081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Etorebka- część V
tak 2 razy
|
#4082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojj szkoda
|
|
#4083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że Tż jest smutno, że tak wyszło, ale.. poprostu nie umiałam ukryć zawodu. I chyba nawet dobrze zrobiłam, bo taka akcja z fatalnym prezentem mogłaby się powtarzać. Dla kobiet jest mnóstwo świetnych rzeczy! zwłaszcza prosto kupić coś dla takich gadżeciarek jak ja.. gorzej z facetami. A tu proszę...
Edytowane przez dodeczka84 Czas edycji: 2010-02-06 o 12:29 |
|
|
|
|
#4084 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
|
|
|
#4085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem, ale mogłabym tak za jednym zamachem to załatwić
![]() Cytat:
Ale z tym jest najgorzej ![]() Ale ja nie chciałam ![]() Cytat:
Dla mnie to mały kompromis w porównaniu z zyskiem Ale do ślubu (ku rozpaczy rodziny) się nie szykuję Jakoś trafiam ta trefne egzemplarze
|
|
#4086 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4087 | |
|
Zakorzenienie
|
Oby mi coś wynagrodziło tą Amber !!
![]() Cytat:
Dlatego ja mojemu TŻ zawszę mówię co chcę, a jeśli chce mi zrobić niespodziankę to gdzieś mnie zabiera ![]() A na walentynki stwierdziłam że kupię mu perfum ![]() A ja kupuje bo sama już sobie zażyczyłam prezent od niego
|
|
|
#4088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez dodeczka84 Czas edycji: 2010-02-06 o 13:12 |
|
|
|
|
#4089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mógł Ci lepiej torebkę kupić
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że torebki bym w życiu nie dostała, bo 4 sztuki w 3 tygodnie uważa za jakiś chory wyczyn. Ale mam tyle małych marzeń o których on wie!
Edytowane przez dodeczka84 Czas edycji: 2010-02-06 o 13:21 Powód: Gdyby znalazła się chętna, odsprzedam ESCADĘ MOON SPARKLE 30 ML ZA 45ZŁ. |
|
|
|
#4091 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moj Tz nie kupuje mi nic - czy to Dzien Kobiet, czy moje imieniny, o urodzinach tez mu sie zdarzylo zapomniec...Taki typ i tyle...Przywyklam... ( Chociaz swojej matce potrafi na urodziny sprawic pralke...To a propos tego mojego meczenia sie z maminsynkiem Dlatego postaraj sie cieszyc tym, ze jakby nie bylo to cie zaskoczyl Na pewno mial dobre intencje i chcial ci sprawic radosc
|
|
|
|
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w ogóle nie rozumiem, matce pralkę, a o Tobie nawet pamięci?! ja bym mu wyprawiła pogadankę! Tu nie chodzi o to, że niewiadomo czego sobie życzymy ja czy Ty, ale o fakt, że ktoś jest dla nich ważny i wiedzą jak sprawić nam przyjemność. Sam fakt, że ktoś wie, czego druga osoba pragnie i potrzebuje - jakie to jest piękne! Nie znam charakteru Twojego faceta, ale raczej bym się zabrała za jego resocjalizowanie jak nie sama, to przy pomocy koleżanek, niech sprawią, że poczuje się głupio w towarzystwie, że jako Twoja najbliższa osoba tylko on ma Twoje święta gdzieś! Z drugiej strony: czy nie za wiele jest w życiu szarych dni, by jeszcze tym, którym są przypisane kolory, je odbierać?
|
|
|
#4093 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A pogadanka byla, rozstanie na dluzszy czas tez ( rowniez z powodu maminsynstwa ) No dobra, ale wracamy do przyjemniejszego tematu Torebek...
|
|
|
|
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
jasneja właśnie wyłożyłam rzeczy z Amber i tak dumam do której się przepakować. A i drugim oczkiem szukam ubrań w pudrowym różu i jakichś dodatków. I stawiam jeszcze na kolorek miodowy ![]() Jedzenie czekolad na poprawę humoru niestety wyszło u mnie "boczkiem" ![]() Trzeba będzie coś w tym temacie postanowić.
Edytowane przez dodeczka84 Czas edycji: 2010-02-06 o 13:51 |
|
|
|
#4095 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I pojde na zakupy, bo mi sie cos nie chce w domu siedziec..."Boczki" to moja zmora... |
|
|
|
|
#4096 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Może zabiorę Haddi
|
|
#4097 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4098 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
No rzeczywiście, ale czas szybko leci ! Nim się obejrzymy na stronie pełno nowości będzie
![]() Hypnotic, Bosko!!!!! I torebka i Twoja bluzeczka oraz włoski Cytat:
ponoć bawiłam się z nim w piaskownicy pod naszym blokiem a potem jako 16-latka zaczęliśmy się spotykać. Taka osiedlowa para Cytat:
Cytat:
jestem ciekawa, bo ja jak kupuję to błyszczyki. Cytat:
mój zawsze się pyta co bym chciała i nigdy nie mam niespodzianki.....w przeciwieństwie do Ciebie na pewno miał dobre zamiary i chciał coś oryginalnego podarować swojej przyszłej żonie. Jestem pewna, że da się poprawić i sama będziesz zadowolona z efektu Cytat:
![]() Cytat:
zawsze to miło na serduchu się robi
|
|
#4099 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To nie jest kwestia niepamietania dat - Dzien Kobiet jakos zawsze tak wypadalo, ze spedzal z matka, imienin twierdzi, ze u niego w domu sie nie obchodzi, a raz nie przyjechal w urodziny, tylko kilka dni pozniej i oczywiscie bez prezentu - powiedzial, ze mam sobie cos wybrac Przywyklam, bo wkoncu nie mozna miec wszystkiego, ale tak jak pisalam rozstalismy sie i potem jak chcial, zebysmy sprobowali znow byc razem powiedzialam, ze juz nie bede tolerowac takich sytuacji, a co z tego bedzie - zobaczymy...
|
|
|
|
|
#4100 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki za info
|
|
|
|
#4101 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4102 | |
|
Zakorzenienie
|
No tak
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#4103 | |
|
Ania
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Urodziny to wyjątkowy dzień i nie wyobrażam sobie aby był zlekceważony przez lubego życzenia i kwiatek czy jakiś drobiazg wręczony tak mile łechta Faktycznie niefajnie się zachował.....dobrze zrobiłaś mówiąc, że nie będziesz tego tolerować. Co jak co, ale pamięć ukochanej osoby jest najważniejsza.
|
|
#4105 | |||||
|
Zakorzenienie
|
a to Ty nie masz męża?
tak mi się wydawało, że pisałaś ostatnio Cytat:
nie chodzi o to, żeby koniecznie 8 marca czy w imieniny kupował, ale mógłby sam wpaść na pomysł, że jakiś własny dzień zrobić, kupić kwiatka... w zwykły szary bury poniedziałek czy wtorek... maminsynki to wina matek! pamiętajcie kobiety wychowujcie swoje przyszłe dzieci (płci męskiej) dla społeczeństwa a nie dla siebie!!! ![]() Cytat:
zwykły kwiatek czy czekoladki i dzień zupełnie inny Cytat:
dzień kobiet syn obchodzi z matką...
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2010-02-06 o 15:43 |
|||||
|
|
|
#4106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sama widzisz czemu ![]() I tez uwazam, ze tu winna jest matka, bo nauczyla szacunku tylko do siebie, a inne kobiety traktuje jako zagrozenie ( procz maminsynka to jedynak ). Duzo sie juz zmienilo, ale niestety nad wieloma rzeczami trzeba jeszcze popracowac Ale to temat na inny watek
|
|
|
|
|
#4107 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jeśli Twój jeszcze problemu nie widzi to trzeba mu to dobitnie uświadamiac na każdym kroku. Oczywiście zaznaczając przy tym, że "z całym szacunkiem dla Twojej mamy, ale...", "wiem, że Twoja mama nie chce źle, ale..." - takimi tekstami zabezpieczysz się przed zarzutem z jego strony, że chcesz go odciągnąc od matki, nastawic przeciwko niej, etc. ![]() A jak będzie mało pojętny na Twoje uwagi, to powiedz,że w takim razie niech sobie układa przyszłość z mamusią, bo Ty jako kobieta potrzebujesz mężczyzny, a nie chłopczyka "synusia mamusi". Edytowane przez Dominiique Czas edycji: 2010-02-06 o 16:25 |
|
|
|
|
#4108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ech...Gdyby wszystko bylo takie proste...Problem jest w tym, ze ja sama juz nie mam sily tlumaczyc, mowic, ze tak nie powinno byc...Ilez mozna klepac w kolko to samo...Chyba nalezy do tych mniej pojetnych Zobaczymy co czas pokaze, ale jezeli nie bedzie szlo ku lepszemu to ja widze tylko jedno wyjscie - rozstanie I trafienie na kolejny "wybrakowany egzemplarz" |
|
|
|
|
#4109 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
"Wychowywanie" nie jest aż takie straszne, jeśli się naprawdę kocha i widzi się sesns swoich działań pedagogicznych
|
|
|
|
|
#4110 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.