Etorebka- część V - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-06, 12:15   #4081
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Dot.: Etorebka- część V

Cytat:
Napisane przez sarssa Pokaż wiadomość
Z 3 dni tu nie zagladalam a tu prawie 40 stron wiecej!
Nie wiem kiedy to przeczytam

Ale zapytam moze tak: byla wklejana juz ta emilka rozowa?
tak 2 razy

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 12:19   #4082
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Wiesz, jak z tym przyszedł to był zadowolony, ale.. zastanowiło mnie dlaczego nie wybrał zdjęcia, gdzie jestem uśmiechnięta, i coś z aktualnej galerii a nie sprzed 3 lat... Widział, że jestem niezadowolona, nie chciałam tego mówić, ale sam zaczął wyciągać ze mnie słowa. Powiedział, że chciał kupić coś co będzie inne, czego nie odgadnę, że planuje mi dać. Żal, że mu nie wyszło, wina myślę leży po obu stronach - źle wybrane zdjęcie i złe odtworzenie.

Właśnie zabieram się za poprawianie.

ojj szkoda ... mam nadzieję, że Tobie te poprawki wyjdą i w rezultacie będziesz zadowolona

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 12:27   #4083
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
ojj szkoda ... mam nadzieję, że Tobie te poprawki wyjdą i w rezultacie będziesz zadowolona
Właściwie już skończone. Przynajmniej już teraz ten portret nie będzie budził we mnie złych emocji jak będę wchodzić do pokoju.
Wiem, że Tż jest smutno, że tak wyszło, ale.. poprostu nie umiałam ukryć zawodu. I chyba nawet dobrze zrobiłam, bo taka akcja z fatalnym prezentem mogłaby się powtarzać.
Dla kobiet jest mnóstwo świetnych rzeczy! zwłaszcza prosto kupić coś dla takich gadżeciarek jak ja.. gorzej z facetami. A tu proszę...

Edytowane przez dodeczka84
Czas edycji: 2010-02-06 o 12:29
dodeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 12:32   #4084
starlit
catch me if I fall.

Cytat:

Ale zapytam moze tak: byla wklejana juz ta emilka rozowa?
no a jak wejdzie nowa kolekcja to juz w ogole bedziemy produkowac po 500 postow dziennie chyba
Stary 2010-02-06, 12:42   #4085
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
hehe.. nie ma limitu
a za mąż chyba nikt Ci nie każe wychodzić
Ja wiem, ale mogłabym tak za jednym zamachem to załatwić

Cytat:
będzie dobrze
połowa sukcesu to sama mobilizacja
Otóż to Ale z tym jest najgorzej

Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość
ty łamaczko gimnazjalnych serc
Ale ja nie chciałam

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
A czemu nie chcesz wychodzic za maz?
Powiem szczerze, ze mi tez sie do tego nie spieszy... I jakos odpowiedniego kandydata brak... W ogole dochodze do wniosku, ze faceci sa beeeeeeeeeeznadziejni i jak wy tu czasami piszecie o swoich to sie zastanawiam skad wy takich fajnych bierzecie? Nie wiem, moze ja po prostu mam pecha do facetow...
Ja chyba nie potrzebuję przysiąg i deklaracji, bo jakoś nie wierzę, że to coś zmienia. Jak już będę wiedziała, że to z tym mężczyzną chcę spędzić życie, to mi obojętne, czy jako żona, czy nie. Jeśli jednak ów mężczyzna będzie potrzebował papierka do szczęścia - żaden problem Dla mnie to mały kompromis w porównaniu z zyskiem

Ale do ślubu (ku rozpaczy rodziny) się nie szykuję Jakoś trafiam ta trefne egzemplarze
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 12:47   #4086
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Ale do ślubu (ku rozpaczy rodziny) się nie szykuję Jakoś trafiam ta trefne egzemplarze
To tak jak ja
No tak facet wcale nie lepszy od torebki
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 12:55   #4087
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
hehe ... oby tylko było coś ładnego
Oby mi coś wynagrodziło tą Amber !!

Cytat:
Wczoraj była nasza 6ta rocznica z Tż. Dostałam .. portret szkicowany na podstawie zdjęcia. Hm, wzbudziło to we mnie mieszane uczucia, gdyż autor narysował mnie tak jakbym conajmniej była pogryziona przez osy! a jeszcze jak się dowiedziałam ile Tż za to zapłacił to chciało mi się płakać. Torba byłaby spokojnie, albo wiele innych rzeczy o których marzę. Ale cóż... myślę nad tym, by ten portet samemu poprawić, bo inaczej nie zawiśnie na ścianie
Eh to faktycznie nieciekawie z tym prezentem Dlatego ja mojemu TŻ zawszę mówię co chcę, a jeśli chce mi zrobić niespodziankę to gdzieś mnie zabiera
A na walentynki stwierdziłam że kupię mu perfum taki jak ostatnio się mu podobał tylko szkoda mu było kasy

Cytat:
Ja nic nie kupuje Po prostu nie obchodze Walentynek
A ja kupuje bo sama już sobie zażyczyłam prezent od niego
Stary 2010-02-06, 13:08   #4088
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość

Eh to faktycznie nieciekawie z tym prezentem Dlatego ja mojemu TŻ zawszę mówię co chcę, a jeśli chce mi zrobić niespodziankę to gdzieś mnie zabiera
A na walentynki stwierdziłam że kupię mu perfum taki jak ostatnio się mu podobał tylko szkoda mu było kasy
A ja kupuje bo sama już sobie zażyczyłam prezent od niego
U mnie zawsze jest tak, że ja na długo przed świętem odkrywam co Tż mi kupił, bo... zapamiętuje co mówiłam np. 2 dni przed, że chcę, i mnie po prostu uprzedza. I strasznie się wkurza, że zgaduję!Hm, nie zadowalało mnie to, bo chciałam by sam znając mnie, kupił mi coś od siebie. Ale obraz/ portret? zupełnie nie w moim stylu!

Czas edycji: 2010-02-06 o 13:12
Stary 2010-02-06, 13:12   #4089
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie zawsze jest tak, że ja na długo przed świętem odkrywam co Tż mi kupił, bo... zapamiętuje co mówiłam np. 2 dni przed, że chcę, i mnie po prostu uprzedza. Hm, nie zadowalało mnie to, bo chciałam by sam znając mnie, kupił mi coś od siebie. Ale obraz/ portret? zupełnie nie w moim stylu!
Dlatego chciał Cię zaskoczyć mógł Ci lepiej torebkę kupić
Stary 2010-02-06, 13:19   #4090
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego chciał Cię zaskoczyć mógł Ci lepiej torebkę kupić
Wiem, że torebki bym w życiu nie dostała, bo 4 sztuki w 3 tygodnie uważa za jakiś chory wyczyn. Ale mam tyle małych marzeń o których on wie!

Czas edycji: 2010-02-06 o 13:21 Powód: Gdyby znalazła się chętna, odsprzedam ESCADĘ MOON SPARKLE 30 ML ZA 45ZŁ.
Stary 2010-02-06, 13:21   #4091
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
U mnie zawsze jest tak, że ja na długo przed świętem odkrywam co Tż mi kupił, bo... zapamiętuje co mówiłam np. 2 dni przed, że chcę, i mnie po prostu uprzedza. I strasznie się wkurza, że zgaduję!Hm, nie zadowalało mnie to, bo chciałam by sam znając mnie, kupił mi coś od siebie. Ale obraz/ portret? zupełnie nie w moim stylu!
Dodeczko pocieszyc cie? Moj Tz nie kupuje mi nic - czy to Dzien Kobiet, czy moje imieniny, o urodzinach tez mu sie zdarzylo zapomniec...Taki typ i tyle...Przywyklam... ( Chociaz swojej matce potrafi na urodziny sprawic pralke...To a propos tego mojego meczenia sie z maminsynkiem )
Dlatego postaraj sie cieszyc tym, ze jakby nie bylo to cie zaskoczyl Na pewno mial dobre intencje i chcial ci sprawic radosc A ze nie wyszlo - ja zauwazylam, ze faceci generalnie maja problem z kupowaniem prezentow i czesto wlasnie "nie trafiaja"
Stary 2010-02-06, 13:30   #4092
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Dodeczko pocieszyc cie? Moj Tz nie kupuje mi nic - czy to Dzien Kobiet, czy moje imieniny, o urodzinach tez mu sie zdarzylo zapomniec...Taki typ i tyle...Przywyklam... ( Chociaz swojej matce potrafi na urodziny sprawic pralke...To a propos tego mojego meczenia sie z maminsynkiem )
Dlatego postaraj sie cieszyc tym, ze jakby nie bylo to cie zaskoczyl Na pewno mial dobre intencje i chcial ci sprawic radosc A ze nie wyszlo - ja zauwazylam, ze faceci generalnie maja problem z kupowaniem prezentow i czesto wlasnie "nie trafiaja"
Karola
ja w ogóle nie rozumiem, matce pralkę, a o Tobie nawet pamięci?! ja bym mu wyprawiła pogadankę! Tu nie chodzi o to, że niewiadomo czego sobie życzymy ja czy Ty, ale o fakt, że ktoś jest dla nich ważny i wiedzą jak sprawić nam przyjemność. Sam fakt, że ktoś wie, czego druga osoba pragnie i potrzebuje - jakie to jest piękne!
Nie znam charakteru Twojego faceta, ale raczej bym się zabrała za jego resocjalizowanie jak nie sama, to przy pomocy koleżanek, niech sprawią, że poczuje się głupio w towarzystwie, że jako Twoja najbliższa osoba tylko on ma Twoje święta gdzieś!
Z drugiej strony: czy nie za wiele jest w życiu szarych dni, by jeszcze tym, którym są przypisane kolory, je odbierać?
Stary 2010-02-06, 13:41   #4093
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Karola
ja w ogóle nie rozumiem, matce pralkę, a o Tobie nawet pamięci?! ja bym mu wyprawiła pogadankę! Tu nie chodzi o to, że niewiadomo czego sobie życzymy ja czy Ty, ale o fakt, że ktoś jest dla nich ważny i wiedzą jak sprawić nam przyjemność. Sam fakt, że ktoś wie, czego druga osoba pragnie i potrzebuje - jakie to jest piękne!
Nie znam charakteru Twojego faceta, ale raczej bym się zabrała za jego resocjalizowanie jak nie sama, to przy pomocy koleżanek, niech sprawią, że poczuje się głupio w towarzystwie, że jako Twoja najbliższa osoba tylko on ma Twoje święta gdzieś!
Z drugiej strony: czy nie za wiele jest w życiu szarych dni, by jeszcze tym, którym są przypisane kolory, je odbierać?
A no wlasnie...

A pogadanka byla, rozstanie na dluzszy czas tez ( rowniez z powodu maminsynstwa ) Powiedzial, ze przemyslal wszystko i ze to rowniez sie zmieni no ale jak to teraz bedzie nie wiem - bo zarowno Dzien Kobiet jak i urodziny i imieniny dopiero przede mna

No dobra, ale wracamy do przyjemniejszego tematu Torebek...
Stary 2010-02-06, 13:45   #4094
dodeczka84
Zakorzenienie

jasne
ja właśnie wyłożyłam rzeczy z Amber i tak dumam do której się przepakować.
A i drugim oczkiem szukam ubrań w pudrowym różu i jakichś dodatków. I stawiam jeszcze na kolorek miodowy

Jedzenie czekolad na poprawę humoru niestety wyszło u mnie "boczkiem"
Trzeba będzie coś w tym temacie postanowić.

Czas edycji: 2010-02-06 o 13:51
Stary 2010-02-06, 13:53   #4095
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
jasne
ja właśnie wyłożyłam rzeczy z Amber i tak dumam do której się przepakować.
A i drugim oczkiem szukam ubrań w pudrowym różu i jakichś dodatków. I stawiam jeszcze na kolorek miodowy

Jedzenie czekolad na poprawę humoru niestety wyszło u mnie "boczkiem"
Trzeba będzie coś w tym temacie postanowić.
A ja sie chyba przepakuje do Amber I pojde na zakupy, bo mi sie cos nie chce w domu siedziec...
"Boczki" to moja zmora...
Stary 2010-02-06, 14:01   #4096
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Ustaw sobie na 70 postów na stronie, będzie mniej i zaoszczędzisz czasu na przerzucaniu

Cytat:
A pogadanka byla, rozstanie na dluzszy czas tez ( rowniez z powodu maminsynstwa ) Powiedzial, ze przemyslal wszystko i ze to rowniez sie zmieni no ale jak to teraz bedzie nie wiem - bo zarowno Dzien Kobiet jak i urodziny i imieniny dopiero przede mna
Maminsynki się nie zmieniają

Cytat:
A ja sie chyba przepakuje do Amber I pojde na zakupy, bo mi sie cos nie chce w domu siedziec...
"Boczki" to moja zmora...
A ja dzisiaj w ramach sesji idę na koncert Może zabiorę Haddi
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 14:07   #4097
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Maminsynki się nie zmieniają

A ja dzisiaj w ramach sesji idę na koncert Może zabiorę Haddi
To moje pierwsze doswiadczenie tego typu, ale obawiam sie, ze masz racje
Jaki koncert?
Stary 2010-02-06, 14:14   #4098
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochane jeszcze tylko 22 dni do nowej kolekcji !!
No rzeczywiście, ale czas szybko leci ! Nim się obejrzymy na stronie pełno nowości będzie

Cytat:
Napisane przez an.ka Pokaż wiadomość
Hypnotic Poison, piękna ta Emilka na Twoich zdjęciach
Hypnotic, Bosko!!!!! I torebka i Twoja bluzeczka oraz włoski

Cytat:
A czemu nie chcesz wychodzic za maz?
Powiem szczerze, ze mi tez sie do tego nie spieszy... I jakos odpowiedniego kandydata brak... W ogole dochodze do wniosku, ze faceci sa beeeeeeeeeeznadziejni i jak wy tu czasami piszecie o swoich to sie zastanawiam skad wy takich fajnych bierzecie? Nie wiem, moze ja po prostu mam pecha do facetow...
Skąd bierzemy? Ja np. daleko nie szukałam ponoć bawiłam się z nim w piaskownicy pod naszym blokiem a potem jako 16-latka zaczęliśmy się spotykać. Taka osiedlowa para

Cytat:
Oj będzie

Dziewczyny a ja mam takie pytanie. Co kupujecie swoim TŻ na walentynki
Ja na razie nic nie kupuję - spłukałam się na telewizor tydzień temu i nawet na torebkę nie mam

Cytat:
Dzień dobry wszystkim
Wracam właśnie z lumpexu i drogerii. Wybrałam się mimo, że aż tak bardzo mi się nie chciało, ale obiecywałam sobie już kilkakrotnie, że w sobotę to zrobię. Poszperałam trochę, chyba lepiej idzie jak się jest choć we dwie, i idzie się z dobrym nastawieniem. Zerkałam dłuższy czas na boksy z torebkami, muszę przyznać, że było zastraszająco dużo toreb! oczywiście żadne wypasione, ale.... wygrzebałam maleńką torebeczkę Burberry, logowaną, również na podszewce. Potem Gucci, ale ta wyglądała wyjątkowo podróbkowo mimo tłoczeń, suwaków i podszewki, jakieś torebki z Oriflame, itd.. Nie kupiłam żadnej, ale... dorwałam super sweterek pudrowo różowy z bufeczkami firmy Cubus. Jak nowy! Yeeeah. A idąc za ciosem w drogerii rzuciłam się na wymarzoną pomadeczkę Gosh Darling 134! Ooooh, jest po prostu cudowna i wszystko cudownie wygląda z szarą Emilką mniam!
Witaj Dodeczko, to możesz zaliczyć dzionek do udanych. Zakupy super. Ja sto lat w lumpeksie nie byłam.....napisz coś więcej o tej pomadce jestem ciekawa, bo ja jak kupuję to błyszczyki.

Cytat:
Właściwie już skończone. Przynajmniej już teraz ten portret nie będzie budził we mnie złych emocji jak będę wchodzić do pokoju.
Wiem, że Tż jest smutno, że tak wyszło, ale.. poprostu nie umiałam ukryć zawodu. I chyba nawet dobrze zrobiłam, bo taka akcja z fatalnym prezentem mogłaby się powtarzać.
Dla kobiet jest mnóstwo świetnych rzeczy! zwłaszcza prosto kupić coś dla takich gadżeciarek jak ja.. gorzej z facetami. A tu proszę...
ehh, faceci mój zawsze się pyta co bym chciała i nigdy nie mam niespodzianki.....w przeciwieństwie do Ciebie na pewno miał dobre zamiary i chciał coś oryginalnego podarować swojej przyszłej żonie. Jestem pewna, że da się poprawić i sama będziesz zadowolona z efektu

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
no a jak wejdzie nowa kolekcja to juz w ogole bedziemy produkowac po 500 postow dziennie chyba
Tego to juz na bank nie nadrobie! Teraz ledwo daję radę jak mam około 10 ston - zanim poczytam, pooglądam fotki to już muszę spać bo rano do pracy i tak w kółko Macieja

Cytat:
Naprawdę nic nigdy nie kupi Ci tak od siebie? Rozumiem, że nie ma pamięci do dat ale czasem tak bez okazji mógłby jakiegoś kwiatka..... zawsze to miło na serduchu się robi ale skoro ten typ tak ma to trzeba się pogodzić
Stary 2010-02-06, 14:28   #4099
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Naprawdę nic nigdy nie kupi Ci tak od siebie? Rozumiem, że nie ma pamięci do dat ale czasem tak bez okazji mógłby jakiegoś kwiatka..... zawsze to miło na serduchu się robi ale skoro ten typ tak ma to trzeba się pogodzić
Nie no czasami kupuje jakiegos kwiatka jak cos bardzo nabroi i sie o to poklocimy...
To nie jest kwestia niepamietania dat - Dzien Kobiet jakos zawsze tak wypadalo, ze spedzal z matka, imienin twierdzi, ze u niego w domu sie nie obchodzi, a raz nie przyjechal w urodziny, tylko kilka dni pozniej i oczywiscie bez prezentu - powiedzial, ze mam sobie cos wybrac Przywyklam, bo wkoncu nie mozna miec wszystkiego, ale tak jak pisalam rozstalismy sie i potem jak chcial, zebysmy sprobowali znow byc razem powiedzialam, ze juz nie bede tolerowac takich sytuacji, a co z tego bedzie - zobaczymy...
Stary 2010-02-06, 14:44   #4100
sarssa
Zadomowienie

Dzieki za info
sarssa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 14:46   #4101
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Dzieki za info
I jak ci sie nowa Emilka widzi po tych zdjeciach?
Stary 2010-02-06, 14:47   #4102
nikki999
Zakorzenienie

Cytat:
trzeba być gotowym na wszelkie przeciągnięcia
No tak
Cytat:
Czyli nie ma co brać wolnego 1 marca
Chyba że cały marzec sobie wolny zrobię
no najlepiej cały marzec

BLOG -
zdrowe odżywianie, ćwiczenia, motywacja
Jeżeli chcesz się ze mną szybko skontaktować napisz mail
nikki999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 14:52   #4103
a*a*a*
Ania

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
Z takim tempem jaki dziewczyny tu narzucają, to zanim się pojawi nowa kolekcja trzeba będzie następny wątek zakładać
Stary 2010-02-06, 15:00   #4104
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie no czasami kupuje jakiegos kwiatka jak cos bardzo nabroi i sie o to poklocimy...
To nie jest kwestia niepamietania dat - Dzien Kobiet jakos zawsze tak wypadalo, ze spedzal z matka, imienin twierdzi, ze u niego w domu sie nie obchodzi, a raz nie przyjechal w urodziny, tylko kilka dni pozniej i oczywiscie bez prezentu - powiedzial, ze mam sobie cos wybrac Przywyklam, bo wkoncu nie mozna miec wszystkiego, ale tak jak pisalam rozstalismy sie i potem jak chcial, zebysmy sprobowali znow byc razem powiedzialam, ze juz nie bede tolerowac takich sytuacji, a co z tego bedzie - zobaczymy...
w takim razie trzymam kciuki Ale swoja drogą nie rozumiem dlaczego nie może pogodzić i Dzień Kobiet spędzić najpierw z matką a potem z kobietą swojego życia......wieczorem Urodziny to wyjątkowy dzień i nie wyobrażam sobie aby był zlekceważony przez lubego życzenia i kwiatek czy jakiś drobiazg wręczony tak mile łechta Faktycznie niefajnie się zachował.....dobrze zrobiłaś mówiąc, że nie będziesz tego tolerować. Co jak co, ale pamięć ukochanej osoby jest najważniejsza.
Stary 2010-02-06, 15:41   #4105
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
To tak jak ja
No tak facet wcale nie lepszy od torebki
a to Ty nie masz męża? tak mi się wydawało, że pisałaś ostatnio
Cytat:
ja bym w 3 du..pogoniła, albo niech się nauczy sprawiać przyjemność ukochanej osobie..
nie chodzi o to, żeby koniecznie 8 marca czy w imieniny kupował, ale mógłby sam wpaść na pomysł, że jakiś własny dzień zrobić, kupić kwiatka... w zwykły szary bury poniedziałek czy wtorek...

maminsynki to wina matek!
pamiętajcie kobiety wychowujcie swoje przyszłe dzieci (płci męskiej) dla społeczeństwa a nie dla siebie!!!
Cytat:
Karola
racja...
zwykły kwiatek czy czekoladki i dzień zupełnie inny
Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
w takim razie trzymam kciuki Ale swoja drogą nie rozumiem dlaczego nie może pogodzić i Dzień Kobiet spędzić najpierw z matką a potem z kobietą swojego życia......wieczorem Urodziny to wyjątkowy dzień i nie wyobrażam sobie aby był zlekceważony przez lubego życzenia i kwiatek czy jakiś drobiazg wręczony tak mile łechta Faktycznie niefajnie się zachował.....dobrze zrobiłaś mówiąc, że nie będziesz tego tolerować. Co jak co, ale pamięć ukochanej osoby jest najważniejsza.
też tego nie rozumiem.
dzień kobiet syn obchodzi z matką...

Edytowane przez pronunciation
Czas edycji: 2010-02-06 o 15:43
pronunciation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 15:54   #4106
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
a to Ty nie masz męża? tak mi się wydawało, że pisałaś ostatnio

ja bym w 3 du..pogoniła, albo niech się nauczy sprawiać przyjemność ukochanej osobie..
nie chodzi o to, żeby koniecznie 8 marca czy w imieniny kupował, ale mógłby sam wpaść na pomysł, że jakiś własny dzień zrobić, kupić kwiatka... w zwykły szary bury poniedziałek czy wtorek...

maminsynki to wina matek!
pamiętajcie kobiety wychowujcie swoje przyszłe dzieci (płci męskiej) dla społeczeństwa a nie dla siebie!!!

racja...
zwykły kwiatek czy czekoladki i dzień zupełnie inny

też tego nie rozumiem.
dzień kobiet syn obchodzi z matką...
Nie, nie - nie mam meza i sie nie zanosi Sama widzisz czemu
I tez uwazam, ze tu winna jest matka, bo nauczyla szacunku tylko do siebie, a inne kobiety traktuje jako zagrozenie ( procz maminsynka to jedynak ). Duzo sie juz zmienilo, ale niestety nad wieloma rzeczami trzeba jeszcze popracowac A checi mi powoli mijaja Ale to temat na inny watek
Stary 2010-02-06, 16:23   #4107
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Nie, nie - nie mam meza i sie nie zanosi Sama widzisz czemu
I tez uwazam, ze tu winna jest matka, bo nauczyla szacunku tylko do siebie, a inne kobiety traktuje jako zagrozenie ( procz maminsynka to jedynak ). Duzo sie juz zmienilo, ale niestety nad wieloma rzeczami trzeba jeszcze popracowac A checi mi powoli mijaja Ale to temat na inny watek
Można takiego sobie odpowiednio wychować i pomóc "odpępnić" się od mamusi, o ile on sam tego chce, bo widzi problem...

Jeśli Twój jeszcze problemu nie widzi to trzeba mu to dobitnie uświadamiac na każdym kroku. Oczywiście zaznaczając przy tym, że "z całym szacunkiem dla Twojej mamy, ale...", "wiem, że Twoja mama nie chce źle, ale..." - takimi tekstami zabezpieczysz się przed zarzutem z jego strony, że chcesz go odciągnąc od matki, nastawic przeciwko niej, etc.

A jak będzie mało pojętny na Twoje uwagi, to powiedz,że w takim razie niech sobie układa przyszłość z mamusią, bo Ty jako kobieta potrzebujesz mężczyzny, a nie chłopczyka "synusia mamusi".

Edytowane przez Dominiique
Czas edycji: 2010-02-06 o 16:25
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 16:35   #4108
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Można takiego sobie odpowiednio wychować i pomóc "odpępnić" się od mamusi, o ile on sam tego chce, bo widzi problem...

Jeśli Twój jeszcze problemu nie widzi to trzeba mu to dobitnie uświadamiac na każdym kroku. Oczywiście zaznaczając przy tym, że "z całym szacunkiem dla Twojej mamy, ale...", "wiem, że Twoja mama nie chce źle, ale..." - takimi tekstami zabezpieczysz się przed zarzutem z jego strony, że chcesz go odciągnąc od matki, nastawic przeciwko niej, etc.

A jak będzie mało pojętny na Twoje uwagi, to powiedz,że w takim razie niech sobie układa przyszłość z mamusią, bo Ty jako kobieta potrzebujesz mężczyzny, a nie chłopczyka "synusia mamusi".
Dziekuje za rady
Ech...Gdyby wszystko bylo takie proste...Problem jest w tym, ze ja sama juz nie mam sily tlumaczyc, mowic, ze tak nie powinno byc...Ilez mozna klepac w kolko to samo...Chyba nalezy do tych mniej pojetnych
Zobaczymy co czas pokaze, ale jezeli nie bedzie szlo ku lepszemu to ja widze tylko jedno wyjscie - rozstanie I trafienie na kolejny "wybrakowany egzemplarz"
Stary 2010-02-06, 16:40   #4109
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Dziekuje za rady
Ech...Gdyby wszystko bylo takie proste...Problem jest w tym, ze ja sama juz nie mam sily tlumaczyc, mowic, ze tak nie powinno byc...Ilez mozna klepac w kolko to samo...Chyba nalezy do tych mniej pojetnych
Zobaczymy co czas pokaze, ale jezeli nie bedzie szlo ku lepszemu to ja widze tylko jedno wyjscie - rozstanie I trafienie na kolejny "wybrakowany egzemplarz"
Tu już musisz sama wiedzieć jak bradzo Ci na nim zależy. A poza byciem maminsynkiem ma jakieś poważne wady? Pamiętajmy o tym, że nie ma ludzi idealnych...
"Wychowywanie" nie jest aż takie straszne, jeśli się naprawdę kocha i widzi się sesns swoich działań pedagogicznych
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 16:46   #4110
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje za rady
a on mieszka z mamusią czy z Tobą?

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości