|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
a co do piel, to o coś poprosily jedną z nich, a gdy ta odmówila, to dziewczyny powiedzialy, ze placą i wymagaja i na to uslyszaly "mi nie placicie"
|
|
#7952 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- hehe to w sumie niech sie cieszą że tylko tak to sie skończyło a nie dolaniem furosemidu do porannej kaffki
|
||
|
|
|
#7953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
polili mowiłą, zę to jest normalny szpital, tylko z oddzialem chirurgii plastycznej... moze piel. "motają" się pomiedzy oddzialami i stad takie ich podejscie do sprawy ![]() ![]() Jak ja bylam op, to piel byly przecudowne ... spokojne, wrażliwe, wyrozumiale... wszystkie, bez wyjatku dziewczynę na lóżku obok mnie to czasem mialam ochotę wywieźć na korytarz, a te biedne piguly musialy znosić jej fochy i zyczenia co do środków przeciwbolowych... co poł godziny darla mordę, ze chce morfinę
|
|
#7954 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
moja wspoltowarzyszka niedoli przesiedziała noc w toalecie razem z wspomnianą maupiastą...na mnie nie starczyło jej juz chyba sił a może i ochoty.. |
|
|
|
|
#7955 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zaga narzekała na sensacje zołądkowe,znam juz chyba przyczyne -była niegrzeczna to coś jej dosypali ,przyznawaj sie kobito jakie rozrywki im zafundowałaś ze cie tak potraktowali?![]()
|
|
|
|
|
#7956 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() miałaś niemiłą pielęgniarkę...??? jej, myślałam, ze one wszyskie są takie kochane ja ta co mi się trafiła a poza tym |
|
|
|
|
#7957 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ale fakt co sie ruszyła to z tych dziurek jej leciało okrutnie i pielegniarka musiała ją przebierac, posciel zmieniac i myc podłoge ![]() a myslałam ze juz Ci opowiadałam jaka franca dla mnie była.."pani to mnie nie widziała wczesniej jak tu byłam czy teraz zaczelo dopiero boleć"
|
|
|
|
|
#7958 | ||||
|
Zadomowienie
|
Misia, ja przez Ciebie to same mandaty bede placic
![]() Cytat:
I starczy!!! Bo jak to powiedzial Maly Ksiaze (chyba byl, troche róziowy ) "najwazniejsze jest niewidoczne dla oczu" ... i tego sie Kochane trzymajmy Cytat:
Mowia, ze ryba psuje sie od glowy i to szef narzuca standardy ... mam nadzieje, ze w tym przypadku to tylko bledy i nieudolnosc w zarzadzaniu zespolem, a nie przyklad fatalnych standardow obslugi pacjenta plynacy z gory ...Cytat:
treleczku, ja Cie prosze ... usmiechnij sie, mysl pozytywnie i zastosuje te afirmacje, ktore radzila Mimi a mnie sie trafil Aniol Troche sie martwila, ze taki niejadek jestem, a tyle nereczek zuzywam Cytat:
|
||||
|
|
|
#7959 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
na nfz to chyba tylko zmniejszają... |
||
|
|
|
#7960 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#7961 |
|
Zakorzenienie
|
Misia,
a ja właśnie buszowalam po Twoim albumiku cycusie sa śliczne, duuuze a wtedy mialabyś jeden wielki przod a nie dwie cudne piersi ![]() musialabyś poszukać czegoś z taką samą srednicą, ale jeszcze większą projekcją ... może mentor UHP 480 cc ![]() ![]() ps. ja bym jednak takich cudeniek nie ruszala
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2010-02-06 o 15:02 |
|
|
|
#7962 | |
|
Rozeznanie
|
Ania
Cytat:
takie chyba różowe motto życiowe Dr odpisał, że mam się leczyć domowymi sposobami. I jeszcze w dniu op zdecydujemy o rodzaju cięcia, bo chyba jednak wolę na otoczce (jak Misi wszedł spory żelek przez otoczkę to może i mi wejdzie )Idę dalej walczyć ze sprzątaniem, bo co trochę ogarnę wszystko to małoletnia na nowo porządki robi Zajrzę wieczorkiem.
|
|
#7963 |
|
Kazar Lady
|
Ania jesteś
Horo ja tak narazie sobie pisze żadne decyzje jeszcze nie zapadły ale w razie co to sie przygotuję ![]() tak patrze i patrze i linijke biore no 1cm jest a czasem sprawia wrazenie wiekszego odstepu..jak kupie stanik o strukturze zbliżającej to może i goopie myśli odejdą bo narazie te cycole takie mało ruchome.. Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2010-02-06 o 15:26 |
|
|
|
#7964 | ||||
|
Rozeznanie
|
witam w ten piekny sloneczny dzionek
Cytat:
Cytat:
ale czemu nie , moze na wiosne jak juz ladnie cieplo bedzie Cytat:
Cytat:
w kazdym razie takie rzeczy nie powinny miec miejsca w koncu to dosc kosztowna "impreza " ... i nalezy sie opieka , a pielegniarki jakby nie bylo wyplaty dostaja wlasnie dzieki pacjentka wiec co za glupi tekst z tym "wy mi nie placicie " ![]() szkoda Polili , ze akurat jej sie trafilo tyle przykrosci ... |
||||
|
|
|
#7965 |
|
Kazar Lady
|
Trelek - czyli dobre wiadomości lecz sie domowymi bezalkoholowymi nalewkami i za pare dni bedzie wielki dzień
![]() a co do cięcia - ja mam dość duże otoczki bo jestem po karmieniu ale faktycznie to cięcie jest dla mnie super mimo tego że wciąż czucie jest w fazie powrotu..zaczynam czuć blizny podczas masażu więc prędzej czy później to czucie całkiem wróci.. |
|
|
|
#7966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tez sie ostatnio leczylam domowymi sposobami m.in grzaneczka wg Samii Baaaardzo mi pomogla ... a jak gardlo znieczulala treleczku, ja tez mam na otoczkach. Doktorek mowil, ze przejdzie przez nie 400cc moze nawet troche wiecej, a ja gupol jeden wzielam tylko 360cc Gdyby mnie szybciej z roziu wywalili, to obnosilabym sie z 4 z przodu, a tak???
|
|
|
|
|
#7967 |
|
Zadomowienie
|
A teraz foteczka na poprawe nastroje jesli ktoras z Was mysli, ze ma za duza przerwe miedzy piersiami
Edytowane przez anna_ivy Czas edycji: 2010-02-08 o 18:23 |
|
|
|
#7968 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
przyznaj maczałas w tej fotce palce |
|
|
|
|
#7969 |
|
Zadomowienie
|
W styczniowym Fitenss Authority jest relacja foto z wyborow Fitness Miss Models. To takie kobietki, ktore cwicza bardzo delikatnie, o niewielkiej rzezbie ciala i zazwyczaj wzroscie miedzy 155 cm a 165 cm. Oczywiscie tak z 90% z podrasowanymi
biustami. Z wymiarow wynika , ze maja tam ok. 89 - 93 cm. Nie mniej, pierwsze co sie rzuca w oczy, to wiekszosc ma okraglaski i wiekszosc doprawdy duza autostrade pomiedzy ... W bikini nie wyglada to fajnie ![]() to taki maly off byl ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Kochana, jakbym maczala to juz po calosci Jeden cycek bylby pod pacha, a drugi rezydowal na szyi |
|
|
|
#7970 |
|
Kazar Lady
|
eee jak ja napne mięśnie klaty ( te które posiadam) to też mi cycki na boki uciekają..
|
|
|
|
#7971 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale one nie napinaja, bo to nie konkurs Fitness Sylwetkowy (ktory jest obrzydliwy ), tylko lasek co np. trenuja tylko tenis, albo siatkowke, albo od czasu do czasu chodza na silke. Nie napinaly miesni, tylko paradowaly w kostiumach po wybiegu ... I te piersi to takie marne mialy ... no coz jaki konkurs takie piersi, bo wygrana za I miesjec bylo 1.500 zeta Nawet na jeden zelek nie starczy
|
|
|
|
|
#7972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#7973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#7974 |
|
Zakorzenienie
|
witaj asionek
i ania ![]() ![]() ooo... i pysia
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2010-02-06 o 16:31 |
|
|
|
#7975 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#7976 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Miskaa78;16994929]a pysia tylko o zwykłe sucharki i krakersy pytała, dobrze że ja o łososia..
![]() :r otfl:Zgadza sie zwykle sucharki i krakersy normalnie ![]() ![]() ![]() teraz to chyba sie poplacze nic bede suszone jablka wcinac ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- hej aniu
|
#7977 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
nikt nikt nikt NIKT mnie dzis nie wita
|
|
|
|
|
#7978 |
|
Zakorzenienie
|
Misiu
|
#7979 |
|
Zakorzenienie
|
Misiu,
słoneczko Ciebie to oczywiste, ze witamy... z samego ranka
|
#7980 |
|
Kazar Lady
|
nie ma to jak sie sama upomnieć
![]() http://www.youtube.com/watch?v=05PwZDSEzfE strasznie to lubie, choć ma tyle lat |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.

. Po prostu muszą się ułożyć....a na to potrzeba czasu
. 

... spokojne, wrażliwe, wyrozumiale... wszystkie, bez wyjatku

Gdyby mnie szybciej z roziu wywalili, to obnosilabym sie z 4 z przodu, a tak???