|
|
#4141 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Etorebka- część V
Cytat:
Jak Saphire ci sie nosi?
|
|
|
|
|
#4142 |
|
Ania
|
Jejku ktoś skorzystał z mojego kodu!
) Mam nadzieje tylko, że nikt się rozmyśli i faktycznie kupi torebkę. No i ogromnie dziękuje wizażance, która wzięła mój kod Pochwal się potem zakupem |
|
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio też dostałam mail i niestety do dziś nie przyszedł drugi mail
|
|
#4144 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Po kilku latach efekt był taki, że w ogóle przyznał mi rację, że problem jest i samemu mu zaczęło być z tym niewygodnie.Powoli pępowina zaczyna być odcinana, ale to nie jest takie łatwe, jeśli wcześniej przez dwadzieścia parę lat był uwiązany przy spódnicy mamusi. Najgorsze są te szantaże emocjonalne - ale i to coraz mniej działa, na szczęście ![]() Ale żeby wypominać, że kupiłaś sobie jakieś rzeczy (zwłaszcza, jeśli sama masz na to własne pieniądze) to mi się w głowie nie mieści. Mój nigdy mi na nic nie skapił, o każdym święcie pamieta i często nawet bez okazji robi mi jakąś drobną miłą niespodziankę. Ja mam tylko problem taki, że mama nie nauczyła go samodzielności, zaradności; jest nadopiekuńcza i nie widzi tego, że jej synek to już dorosły chłop ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- A zmieniająć temat: czy ktoś kupuje Heloise - tę czarną prostokatną z gadziej skórki? Jestem jej ciekawa. |
|
|
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny - nie było mnie dwa dni i mam 10 stron do nadrobienia ![]() piszecie jak szalone zaczynam czytać powoli ...
|
|
|
|
#4146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gratuluje w takim razie konsekwencji i wytrwalosci - bo ja nie wiem czy dam rade Tak jak pisalas moj Tz pierwszy krok podjal - mieszkamy z dala od mamuski, ale jego zachowania to konsekwencje jej wychowania - i to ciezko zniesc i je zmienic Czasami sie zastanawiam jak tak mozna krzywdzic wlasnie dzieci i modle sie, zebym ja nie byla taka na przyszlosc Czas pokaze.... |
|
|
|
|
#4147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyłączając się do tematu o butach - ja noszę 39 i raczej nie mam problemów z rozmiarem - bo to popularny rozmiar ... W sumie nie mam na co narzekać |
|
|
|
|
#4148 | |||
|
Zakorzenienie
|
bardzo pomysłowy
Cytat:
|
|
#4149 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie warto na siłę trwać w związku, który nie przynosi szczęścia.
|
|
|
|
|
#4150 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
śliczna Ładna całość Cytat:
![]() ![]() czekamy ...
Edytowane przez maggie82 Czas edycji: 2010-02-06 o 23:13 |
|||||
|
|
|
#4151 |
|
BAN stały
|
Liczę, że jakieś inne kopertówki jeszcze się pojawią, bo potrzebuję czegoś na wesele - ecru, złotego, beżowego, zielonego lub śliwkowego
|
|
|
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
cholerka cytowałam sobie wiadomości i mi się przeglądarka nagle zamknęła
![]() No wiec tak. Nosiłam Saphire właśnie dzisiaj. Bardzo fajna jest tylko trochę duża ... ale w końcu będe miala dobrą torebkę na uczelnie ... dużą i pojemnąNie powiedziałam Wam.... dzisiaj o 10 byly wpisy z prawa. Nie poszlam bo wiedzialam, ze mam 2 , wiec dalam koledze moją karte, żeby mi facet wpisał. Wyobraźcie sobie, ze ZDALAM " 3 - - ! ? " ( słownie trzy z dwoma minusami z wykrzyknikiem i znakiem zapytania )
Edytowane przez Iduś Czas edycji: 2010-02-06 o 23:50 |
|
|
|
#4153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) a TŻ miał wymyślić kolację... i wiecie co wymyślił że zamówi pizze Cytat:
Kobieto trochę wiary w swoje umiejętności ![]() Te pieniądze które miały iść na poprawkę odłóż na torebkę
|
|
|
#4154 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale ulga dla Ciebie
|
|
|
|
|
#4155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Mam tak, że czasem trzymam się jakiejś nadziei,a skoro po tym egzaminie już nastawiłam się na poprawkę to naprawdę źle napisałam ....no , ale jakimś cudem jestem do przodu
|
|
#4156 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Twojej sytuacji, to nie zazdroszczę, ja bym nie dała rady Cytat:
Widzisz, jest dobrze
|
|
#4158 | |
|
Zakorzenienie
|
nie było mnie 2 dni i tyle stron naprodukowałyście, że nie wiem jak to nadrobię
![]() Cytat:
Gratulacje więc nie ma co panikować na zapasw takim razie nie odpisuję już na pw, skoro potrzeby nie ma ![]() Dziewczyny: zamawiała któraś z Was może już torebkę Lizzy? coraz bardziej mnie kusi, żeby ją kliknąć |
|
|
|
|
#4159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
|
|
|
#4160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w domu to już inna bajka. Polecam! zdj jest nie mojego autorstwa, ale kolor oddaje idealnie!
Edytowane przez dodeczka84 Czas edycji: 2010-02-07 o 08:40 |
|
|
|
|
#4161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I pieniążki zaoszczędzone i Twój stres przed poprawką ![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
|
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś pewnie będziemy zamawiać na all zaproszenia i księgę gości weselnych ;-) zaczyna się.
Odkryłam wczoraj po raz kolejny jaki jest główny problem z moim facetem i prezentami: ON NIE WIE CO MOŻNA KUPIĆ W JAKIEJ CENIE, NIE WIE CO JEST WARTE SWOJEJ CENY I MYŚLI, ŻE JAK WYDA WIĘCEJ KASY TO KUPI COŚ ŚWIETNEGO, A W RZECZYWISTOŚCI PRZYNOSI DO DOMU BUBLE I MARNUJE PIENIĄDZE! poza tym ma gust po mamusi ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- http://www.allegro.pl/item913681285_..._nowa_bcm.html nie poznaję modelu ...
Edytowane przez dodeczka84 Czas edycji: 2010-02-07 o 08:56 |
|
|
|
#4163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje za skrozystanie z kodu wczoraj ok 23 kupilas moze cos z nowosci? My tu wszystkie czekamy z utesknieniem na zdjecia nowych torebek![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- a tu torebeczki az po 109 ![]() http://www.allegro.pl/item912762659_..._kolczyki.html
|
|
#4164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do TŻ no na szczęście mój tak nie myśli ale rzeczywiście, większość mężczyzn myśli że jak kupi coś drogiego to my się bardziej ucieszymy... a to przecież nie prawda bo nie dają nam prezentu z rachunkiem czy naklejoną ceną... i my czasem nie mamy pojęcia o wartości otrzymanego prezentu. ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
Może pomożecie mi znaleźć na all jakąś ładną apaszkę do czarnej torby?
|
|
#4166 |
|
Zakorzenienie
|
a jakie kolory na niej Cie interesuja?
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
Ubieram się raczej na ciemno, więc może coś co by było rozjaśniającym elementem? Choć nie chciałabym na początek wprowadzać ogranicznika. Może coś pięknego znajdziecie.
Edytowane przez dodeczka84 Czas edycji: 2010-02-07 o 09:39 |
|
|
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
popatrz tez jeszcze w Reserved tam zawsze jest duzy wybor w wzorach, a tu kilka z allegro:http://www.allegro.pl/item907374661_...tmosphere.html http://www.allegro.pl/item903936548_...ka_chusta.html -zebra lub biala pantera http://www.allegro.pl/item905442903_...odel_1424.html
|
|
#4169 | |
|
Zakorzenienie
|
Na dobry początek dnia ode mnie
http://w493.wrzuta.pl/audio/2Wgjdich...ons_soundtrack ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
A panterki i zeberki urzekające![]() Aż się dziwię, że nie mam żadnej małej apaszki w domu, same takie duże chusty. ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Dziś pojadę do mamy, może coś po babci śp. wygrzebię
|
|
|
#4170 | |
|
Konto usunięte
|
Na Rayu? Opowiedz coś więcej, co zagrał? Ja Raya znam tylko z jego epizodu w Genesis i płytki "She" z Stiltskin. Ale ma bardzo ładny, głęboki, męski głos
Cytat:
Ale grunt, że obie jesteśmy do przodu z zaliczeniami! ![]() Tak a'propos dziwnych ocen, na rzeczonej łacinie kolega dostał dwóję z trzema wykrzyknikami. Znalazł zdanie, którego wykładowczyni mu nie zaliczyła, podchodzi do niej i pokazuje, że powinien mieć punkt więcej, a ona na to - "O! W taki razie będzie pan miał lepszą ocenę" - i ceremonialnie skreśliła jeden wykrzyknik.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

Jak Saphire ci sie nosi? 

Potem zeszlam na 40,a teraz mam 39
W takim tempie za kilkanascie lat znikne 

śliczna 
Kobieto trochę wiary w swoje umiejętności
kupilas moze cos z nowosci?