![]() |
#1261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
ja 166cm wzrostu i 65 kilo - chyba bo sie nie waze.
ale wpisz mi 66 - to mnei to moze bardzij zmotywuje. a chce 60 ![]() uruchomie w koncu wage, ale dopiero jak bede wiedziala , ze zaczynam biegac - co sie bede dolowac, zanim zaczen sie ogarniac. poki co tak sobie mi idzie, za dnia spokojnie sie pilnuje, a koniec dnia zawsze spie....zrze jakims wafelkiem ![]() robie hiita wiec powiedzmy ze bilans mi poki co wychodzi na zero ![]() ani nie tyje ani nie chudne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1262 |
Wtajemniczenie
|
prosze o poprawienie listy- u mnie 67 kg
![]() chyba skopie tom wagie ![]() dziś: kawa z mlekiem kiełki ( to jest mix 4 kiełków) podsmażane na oliwie kawa z mlekiem 2 grzaneczki ( czyli jedna kromka chleb pszenny) z żółtym serem
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-02-07 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1263 |
Zadomowienie
|
dzien doberek z rana
![]() dzis cos mnie podkusiło i stanełam na wage i cooooo 64,8 ![]() ide upic sie czerwona herbatka ![]()
![]() |
#1264 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
Nie mam w ogóle ostatnio czasu na komputer, wczoraj byłam w pracy do 18, potem padłam. W ramach relaksu nagrzeszyłam słodyczami i w ogóle wczorajszy dzień, a w zasadzie wieczór to pod względem jedzenia masakra ![]() Poczytałam Was trochę, ale muszę uciekać, więc potem napiszę więcej ![]() Miłej niedzieli ![]() Aha, jeśli chodzi o kremy pod oczy to polecam z Flosleku różne wersje na opuchnięcia i cienie i jeszcze zadowolona byłam z Oriflame Ekolagen (biały z zieloną zakrętką). A na ciebie dobre jest serum z witamina c.
![]() |
#1265 |
Zadomowienie
|
RAZEM LŻEJ 30+...:
A_neska..............162 cm/ 67,00kg ... 64,30kg ... 55kg ![]() Agika11...............162 cm/ 62,00kg ... 55,10kg ... 54kg ![]() Bettix75..............172 cm/ 62,20kg ... 60,85kg ... 59kg ![]() Gigosia...............180 cm/ 78,50kg ... 76,80kg ... 70kg ![]() Ilion77 ...............160 cm/ 86,00kg ... 80,20kg ...70kg ![]() Laudik................166 cm/66,00kg ... 66,00kg ... 60kg ![]() Lenka07661 .......168 cm/ 60,00kg ... 60,50kg... 54kg ![]() Melkas................168 cm/ 73,00kg ... 71,00kg ... 62kg ![]() Niutka1 ..............170 cm/ 69,00kg ... 67,00kg ...62kg ![]() Olunek ...............169 cm/ 66,00kg ... 63,40kg... 58kg ![]() Wiolka525 .........168 cm/ 77,00 kg ... 75,00kg ... 60kg ![]()
Papatki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agika11 Czas edycji: 2010-02-07 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1266 |
Raczkowanie
|
Cześć.Przyszedł czas na spowiedź z wczorajszej, udanej imprezki
![]() śniadanie: 2 kromki po 20 g chlebka pełnoziarnistego własnego wypieku,trójkąt serka topionego light, kawa z mlekiem przekaska: 300 ml soku pomidorowego, mały kawałeczek ciasta czekoladowego obiad:schab w ziołach smazony, brokół gotowany, łyzka sosu czosnkowego,surówka z białej kapusty kolacja( impreza) bijcie ![]() ![]() śniadanie: kawa z mlekiem, spora porcja ryby po grecku, 2 kostki czekolady nadziewanej i kawałeczek sernika. A zaraz ide do pracy,prawdopodobnie na 12 godzin.No to Pa, a baty zbiore jak z pracy wróce. ![]()
![]() |
#1267 |
Raczkowanie
|
hello weekendowo
![]() ja juz po sniadanku : 3 jajka na twardo wiem wiem mialy byc 2 ale jakos mnie naszlo, 3 b.cieniutkie plasterki wedzonej poledwicy i pomidorki no i kawka ... a na obiadokolacje szykuje schab nadziewany ziolami +salata no i wczoraj dojechalam jeszcze te 20 min na rowerku ![]() ilionja tu nowa wiec nie wiem czy moge cie tak od razu bic..ale co tam ![]() ![]() ![]() agika ja tak nieskromnie powie ze u mnie bylo na poczatku 78,5 wiec jak mozesz zmienic w tabelce ![]() Wiolka ![]() ![]() Oluneknapewno przed @ waga podskoczyla ![]() ![]() niutka ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- znacie moze jakies ciasto bez maki a ppyszne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1268 |
Wtajemniczenie
|
ciasto bez mąki
![]() ![]() ![]() o, juz wiem- tzw. sernik na zimno, ale tylko z jogurtu i serka z żelatyna plus z galaretki, bez herbatników, moga byc do tego owoce ![]() ![]() ![]() byłam dzis na basenie ![]() ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1269 |
Zadomowienie
|
Oj dziewczynki... no przecież M mówił, co by się do wtorku na wagę nie wchodzić
![]() Aga, my to na rękach powinnyśmy Cię nosić, a nie linczować ![]() ![]() Olunku, ja na szczęście jeszcze cieni pod oczami nie mam. A ten Dax na noc stosuję mimo zakazu detmatolożki, bo daje mi poczucie luksusu. Szczególnie wtedy, gdy chce sobie poprawić humor ![]() Lenko, czyżbyś chciała odreagować, to co pokazała waga? ![]() Ilion, w ciągu tych 12h wszystko spalisz ![]() ![]() Wiola, to razem walczymy z piciem wody... mi też już więcej wchodzi ![]() Niutka, adrenalinka skakała? A takie serniczki z serka homogenizowanego są przepyszne ![]() Gigosiu, niezłe wyjście znalazłaś ![]() ![]() Melkas, pisz jak było ![]() ![]() Na Walentynki nic nie przygotowuję, bo idziemy na 46 rocznicę ślubu do rodziców. Agika, Olunku - to jest ten serwis, który kupiliśmy: http://www.helios-szklo.pl/cmielow-s...odukt-233.html Mężowi kupiłam walentynkową karteczkę, planuję jeszcze kupić bokserki i... nie wiem co jeszcze ![]() Dzisiaj: 10,00 zupa mleczna zwana zacierką 15,30 filet z indyka + warzywa z patelni Nie mrożonka, tylko sami robiliśmy i wyszła masakryczna ilość - chyba na 4 dni ![]() Wieczorkiem pewnie przetrące kilka kapuśniaczków. Ciasto już ładnie rośnie i zaraz się za nie zabieram. Miłej niedzieli Piękne ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-02-07 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Zadomowienie
|
No jak linczu nie ma to coś skrobnę, póki nie ma chłopaków, a młodszy jeszcze śpi.
Bettix, ja właśnie w tej chwili skończyłam - jeszcze się ładuje na stronę internetową, potajemnie robiony kalendarz na biurko dla małża na walentynki. Zaczyna się od lutego, umieściłam w nim, poza jednym miesiącem, tylko moje zdjęcia. W czerwcu, gdy jest nasza rocznica ślubu dałam nasze wspólne zdjęcie ![]() ![]() ![]() Moje drogie podaję przepis na cisto bez mąki, którym właśnie wczoraj grzeszyłam (ale w ramach przekąsek ![]() 5 żółtek ubić z 20 dag cukru, dodać 25 dag miękkiego masła wymieszanego z roztopioną gorzką czekoladą (25 dag), jak masa będzie już pulchna dodać 30 dag zmielonych migdałów (ja dalam 15 dag zmielonych i 15 dag pokruszonych płatków migdalowych, fajnie potem chrupały). Ubić białka na pianę i delikatnie połączyć z masą. Wylać na tortownicę posmarowaną margaryną - 24 cm i piec ok 40 min w 180 stopniach. Można posypać cukrem pudrem, lub gorzkim kakao. Ja użyłam silikonowej formy więc nie smarowałam. Jeśli ktoś nie lubi mocno intensywnego smaku gorzkiej czekolady, proponuję zrobić pół na pół z mleczną. Ciasto jest intensywnie czekoladowe, jak dla mnie najlepiej smakuje na ciepło (podgrzewam w mikrofali) i podaję z gałką loda waniliowego. Mniam, jeden kawałek naprawdę mocno zaspokaja chęć na słodkie. Bettix, ja nawet nie będę walczyć z pączkami w tłusty czwartek ![]() Ilion, nie dajmy się zwariować, ja mam imprę raz w tygodniu, jak u mnie to staram się robić rzeczy zgodne z SB, ale często coś zjem niezgodnego. Uważam teraz, że jak nie jest to codziennie i następnego dnia wracam na właściwe ścieżki to jest OK. Niutka to dzieciaki już wróciły? ja też chcę na basen. Masz już ćwiczenia za;liczone ![]() Bettix bardzo ładny ten serwis, klasyka. Mojej mamie z pewnością by się spodobał, ja dla siebie mam bardziej kanciasty ![]() Gigosia, a kiedy pierwszą fazę kończysz? Aleś się wybroniła ![]() Olunek i po coś na tą wagę wchodziła, po co? Po wtorku jest piątek, wtedy się ważymy. Nie dołować się. ![]() Laudik walcz z wafelkami, wywal wszystkie z domu, nie będą kusić. Albo zjedz owoc suszony, jabłko. Nie daj się ![]() Tabelka zaktualizowana. Moje menu: śniadanie: jajecznica 2 jajka na szynce, kromka razowca przekąska, kawa i kefir, Lunch: stek wołowy z grilla (już 2 dni się marynuje) fasolka na parze, Przekąska 2: cappuccino +jeszcze nie wiem co kolacja: sałatka gyros, chyba dziś zrobię 30 min HH. miłej niedzieli. ![]()
![]() |
#1271 |
Raczkowanie
|
po pierwsze powiedzcie mi kiedy tlusty czwartek jest
![]() agikasmaka narobilas tym ciastem..a zawsze wychodzi? bo ja do ciast mam lewe rece ![]() ![]() a prezenty super na walentynki..ja dla m zamowilam koszulke z jego zdjeciem i napisem I'M MAGIC ![]() ![]() a ja juz 30 min na rowerku ...jak narazie..teraz obiad sie robi..a pozniej znowu cwiczonka ..mam nadzieje.. musze sobie HH zamowic takie ciezsze bo te co mam to za lekkie ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- niutka galaretka, jog hmm moze byc pyszne z owocami... ![]() agikaw sobote albo w piatek...zobacze co mi waga w pt powie ![]() bettixa serwis b.elegancki...mi sie podoba, chociaz ja tez mam kanciaste ![]() a ktora z was stosowala diete dr.Dukana ? bo to w sumie podobna do SB co nie? chociaz chyba wiecej produktow jest dozowolonyc w I fazie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1272 |
Zadomowienie
|
Gigosia tłusty czwartek jest w czwartek, najbliższy
![]() ![]() Jeśli chodzi o dietę Dukana, to chyba mniej w niej jest dozwolone niż w SB. Czytałam tę książkę. I faza opiera się na samym białku, czyli dozwolony tylko kurczak, ryby, cielęcina, jajka, chudy nabiał - dla mnie masakra, zmuliło by mnie po pierwszym dniu. Żadne węglowodany niedozwolone, nawet warzywa dopiero po jakimś czasie. Ale efekty podobno sa niezłe, tylko potem trzeba ostrożnie z diety wychodzić, żeby uniknąć jojo. Bettix żebyś wiedziała, że ta waga mnie dobiła, bo sie w tym tygodniu pilnowałam i co??? taka nagroda wrrrrrrrrr. No a walentynki w tym roku nie dla mnie niestety ![]()
![]() |
#1273 |
Raczkowanie
|
hej, hej.... to ja
![]() Rany ile czytania ![]() ![]() Wróciłam, nie porwali mnie, było zaje....fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() Bettix... ![]() ![]() ![]() ![]() Agika... Super pomysł z tym kalendarzem, rozumiem że to akty będą ![]() ![]() ![]() Lenka... Lenuś, walentynki są dla wszystkich. Nie musisz być kochanym czy kochającym... Walentynki dla mnie to specjalny dzień dla specjalnych ludzi - przyjaciół, rodziny - których cenię, podziwiam, którym ufam, którzy mają do mnie cierpliwość, którzy biorą mnie taką, jaka jestem i nie starają zmieć. A czasami miłość jest tak blisko, za blisko żebyśmy mogli ją zobaczyć. Czasami przyjaciel, którego zna się od lat okazuje się miłością. A czasami miłość okazuje się przyjaźnią... Walentynki to dla mnie możliwość powiedzenia:Widzę Cię, jesteś - jesteś dla mnie ważny/a!. Dlatego, kochana walentynki to nie tylko dzień zakochanych... Olunek... Oluś, a ja myślałam że Ty na Sb jesteś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiolka.... Hej, jak samopoczucie? Wracasz do siebie ![]() Kobietki, nie wiem jak Was, ale mnie nasza ostatnia tabelka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Może któraś jakiegoś zaklinacza małp zna??? Widziałam przemknął temat kremów do twarzy. U mnie od lat ok.6 króluje AA i przeszłam chyba wszystkie dozwolone do "30+..." serie - bardzo sobie chwalę. Chociaż ostatnio zauważyłam, że skóra się przyzwyczaiła i właśnie czekam na serię z AVONU (jakąś nie pamiętam - siostra zamawiała mi), jak wypróbuję to dam znać. Raz w tygodniu staram się też nakładać maseczkę(dermika, perfecta) nawilżającą lub przeciw zmarszczkom mimicznym. Mam to szczęście, że nigdy nie miałam problemów z cerą. W tej chwili np. w ogóle nie używam pudru (w żadnej postaci: fluid, podkład, kamień, sypki), tylko na specjalne wyjścia. A do pracy kremik na dzień i wio! A poza ty i tak jesteśmy piękne, nawet ze zmarszczkami! Pamiętajcie - Kobiety się nie starzeją, tylko szlachetnieją! Ten mój weekend pod względem diety - MASAKRA! Tak pokrótce: orzechy 100g, pizza 2,5 kawałka, 8szt wiśnia w czekoladzie(!), kotlet schabowy, baba ziemniaczana, 2 kawałki murzynka... ![]() Zero ćwiczeń - nie licząc spa ![]() Możecie lać, tylko równo na obie strony, żeby równo puchło... ![]() ![]() ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-07 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1274 |
Zakorzenienie
|
Olunek jestem pod wielkim wrażeniem
![]() ![]() ![]() Jesli chodzi o kremy na zmarszczki to zdecydowanie polecam Eucerin z kwasem hialuronowym albo żel hialuronowy z BU zmieszany z czyms ![]()
![]() |
#1275 |
Zadomowienie
|
witaj Melkas
![]() ![]() ![]() No, a w kalendarzu nie ma aktów, bo jednak myślę, że wyląduje w pracy na biurku. Ale jest parę fajnych zdjątek dno w załączeniu ![]() Ale super brzmi podsumowanie waszej wyprawy. No i jeszcze piszesz, że ćwiczeń nie było ![]() Ja właśnie miałam napisać, że kupiłam nowy tonik do twarzy z AA i po 2 zastosowaniach, strasznie mnie wysypało syfkami. Właśnie zrobiłam maseczkę z glinki zielonej, by trochę to oczyścić. ![]() SzatAnka, a ty siedzisz trochę na biochemii kosmetycznej, zamawiałaś na BU? ja się czaję trochę, jakbyś mogła napisz o doświadczeniach. Ja właśnie zrobiłam sobie domowe zabiegi: depilacja, peeling kawowy, pazurki, maska na włoski i smarowanko. Kończę herbatkę i idę spać. DO jutra ![]()
![]() |
#1276 |
Zadomowienie
|
bettix bardzo ładna ta zastawa. ja tez mam takie kanciaste bardziej ale bym sie baaaardzo ucieszyła jakbym taka dostała w prezencie
![]() agika chyba skusze sie na ciasto bez mąki...moze i zrobie je tztowi na walentynki poniewaz prepada za słodkosciami a do tego bede dla niego miła przez calutki dzien ![]() lenka jak to nie dla ciebie walentynki a myyyyyyyy???? oj kochana melkas super napisała tez tak uwazam ![]() Kobiety się nie starzeją, tylko szlachetnieją! melkas ![]() ![]() no zobaczymy jak mi pojdzie ta kapuscianka haha dobre oczyszczanie po tłustym czwartku bedzie ![]() super ze wypoczełas ![]() ![]() szatanka nie ma za co ja lubie te cwiczenia i działaja ![]() ![]() dziekuje za wszystkie opinie o kremikach ![]() ![]() ech cos jeszcze miałam napisac ale mi tz przerywa co chwile i zapomniałam. dobranoc ![]()
![]() |
#1277 |
Wtajemniczenie
|
no cóz, ja tez raczej nie obchodze walentynek, tzn. ja obchodze z dzieciakami, bo mój mąz "się nie bawi w te głupoty"
![]() ![]() tak więc moge tutaj liczyc tylko na dzieci i moja przyjaciółkę. dziewczyny, nie wiem o co chodzi z ta dieta, chyba musze jakąs radykalniejsza, moze jakąs głodówke kilkudniową, czy co, bo nic nie chudne, a wręcz przytyłam na tej redukcji ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1278 |
Zakorzenienie
|
Agika siedzę na BU to za dużo powiedziane ale zamówiłam tam kilka rzeczy.
Puder bambusowy świetnie matuje filtry ale troszkę bieli i trzeba dosypać do niego troszkę czegoś ciemniejszego. Serum Renew z retinolem jest super,wygładza zmarszczki i nawilża ale z połączeniem żelu hialuronowego.Zresztą ten żel dodaje do wszystkich kremów i serów jakie mam ![]() Serum z vit C to jak Flavo C czyli vit C lewoskretna czy jakoś tam a duzo tańsza od Flavo. To narazie całe moje zakupy z BU ale są jeszcze Mazidła ![]() ![]() Od kiedy siedzę na Wizażu to mam minimum kosmetyków pielęgnacyjnych ![]() A jeśli któraś by się skusiła na Eucerin to polecam allegro na którym są do kupienia saszetki w nieporównywalnej cenie ![]() Olunku ja dopiero jutro przećwiczę ![]() Miłego dnia Kobietki ![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2010-02-08 o 06:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1279 |
Wtajemniczenie
|
dziś:
ziemniaki gotowane z masełkiem ok 200g wiórki kokosowe ok 50 g czekolada 3 kostki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1280 |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Mi też podobają się serwisy kwadratowe jak najdelikatniejsze, a ten szczególnie wpadł mi w oko: http://www.sklep.eskot.pl/Serwisy-ob...6,product.html Ale dla rodziców wybraliśmy klasyczny - koniecznie musiał być złocony ![]() Ten w kwadraciki u nas kosztuje 799zł, ale przebidkę mają ![]() Aga, pomysł na prezent super ![]() A tak z innej beczki... skoro szperałaś w zdjęciach, to może byś jedno wkleiła do swojego profilu? Lenko, ja już zapomniałam o wadze i Tobie też radzę ![]() ![]() Od nas na Walentynki buziaka napewno dostaniesz, a lepiej niż Melkas bym tego święta nie opisała ![]() Melkas, wróciłaś ![]() Po takim relaksiku ćwiczenia nie były Ci potrzebne, bo i tak padłaś ![]() Łaźnie wyglądają zachęcająco... a smagaliście gałązkami? ![]() ![]() Olunku, a szare mydło nie przesusza Ci skóry? Podobno ma takie właściwości. W poniedziałek odpytam czy byłaś w niedzielę miła dla męża... no nie koniecznie "grzeczna" musisz być ![]() Niutko, błagam Cię wybij sobie kilkudniową głodówkę z główki ![]() To do niczego dobrego nie prowadzi ![]() Wczoraj zjadłam 3 szt kapuśniaczków - wielkości 1/2 bułki drożdżowej. Dzisiaj: 7,00 świeżutkie dwie kromki razowca z serkiem Delikate, kawa czarna 9,00 woda n/g + minerały 11,00 kefir + 3 Pano 13,00 kapuśniaczki 2szt 13,30 woda n/g + minerały 15,30 filet z indyka + warzywa Wieczorem: bieganie + brzusie, potem sok Kubuś ![]() Miłego dnia ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1281 |
Raczkowanie
|
hello
to powiem ze wczorj jeszcze 30 min pojezdzilam na rowerku wiec w calosci wyszlo 1h ![]() a dzis na sniadanko: 2 jajka sadzone i 3 plasterki wedzonej poledwicy i pomidorki qrcze a u nas nie ma tlustego czwartku ![]() ![]() ja do twarzy uzywam serie Clinique anti-blemish...terazjest lepiej ale ogolnie mam problemy z cera..bylam u dermatolog ale w zwiazku z tym ze staram sie o bejbika nie mogl mi nic mocnego przepisac i dala jakis zel z cynkiem..powiedziala ze efekt szybki bylby przy stosowaniu kermu z antybiotykiem ale ja nie moge.... a przeciwzmarczkowy tez mam z Clinique...jak narazie a szukam czegos zeby zakryc te wory pod oczami..moze znacie cos na zamaskowanie ich? szatankaco to jest BU? niutkanie martw sie mm tez sie nie bawi w swieta ![]() ![]() ![]() olunektez bedziesz robic ciasto bez maki na walentynki? jak ja dla m powiedzialam to az mu sie oczy rozblysly ![]() ![]() lenkamowisz ze przez diete Dukana gorzej przejsc hmmm wiec zostaje na SB ![]() melkasale super wypoczelas i pewnie niezle kalorii tam spalilas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1282 |
Zadomowienie
|
witam z rańca
![]() Niutka ja cię proszę zapomnij o głodówkach ![]() ![]() Ciasto bez mąki wychodzi takie trochę zakalcowate, więc nawet jak się nie uda to jest OK ![]() ![]() Bettix, właśnie wczoraj jedną fotkę z kalendarza załączyłam do profilu, by pokazać jakie najbardziej rozebrane zdjęcie załączyłam ![]() I pomysł z kubkiem też super ![]() SzatAnka, dzięki za info. Już o tym kremie Eurecin dużo dobrego słyszałam, mam próbki więc spróbuję. I też jak siedziałam w domu pod koniec ciąży trochę na biochemii kosmetycznej siedziałam, mam zamiar na wiosnę spróbować z kwasami. To już muszę zamowienie składać. A jaką masz cerę? Ja używam głównie Avene, ostatnio w ramach cost saving kupiłam tonik AA i o efektach już pisałam. Ale zaoszczędziłam. ![]() Co do ważenia dla mnie czwartek jest ok. Oszukamy przeznaczenie ![]() Lenka wracaj do nas ![]() A ja wracam do roboty, jeszcze tylko menu: Śniadanie: sałatka piękności: owsiane, orzechy, jabłko, rodzynki, miód Przekąska: kefir 250 Lunch: bogracz Przekąska: jabłko kolacja: sałatka gyros, Idę dziś do gienka na badania i po skierowania. Trzymajcie kciuki. papa
![]() |
#1283 |
Zadomowienie
|
Jestem, jestem
![]() Melkas, Olunek, Bettix bardzo bardzo dziękuję za walentynkowe wsparcie, szczególnie Melkas, bo tak pięknie napisałaś o tych walentynakch, że aż sie wzruszyłam ![]() ![]() Gigosia poczytaj sobie o tym Dukanie, ja Cie nie zniechęcam, tylko ostrzegam, że wymaga dyscypliny, ale efekty są. Sama musisz zdecydować ![]() A BU to Biochemia Urody - taki sklep internetowy, w którym zamawia sie naturalne składniki i samemu robi się w domu kremiki, sera itp. Niektóre dziewczyny bardzo chwalą, bo produkty te raczej nie uczulaja i nie mają chemii, ale mi akurat nie podpasowały. Może jednak Tobie ta zabawa się spodoba. http://www.biochemiaurody.com/ Niutka słuchaj naszej mądrej Bettix i zapomnij o głodówce, bo ona tylko spowolni metabolizm, a niewiele pomoże na dłuższą metę. Chociaż wiem, co czujesz, bo ja po ostatnim ważeniu troche sie podłamałam i też przeszły mi przez głowę głupie mysli, ale chyba trzeba przeczekać te trudne dni, szczególnie, że w tym tygodniu tłusty czwartek. Betiix dobry pomysł z tym wcześniejszym ważeniem, ale nie wiem, czy ja w ogóle jeszcze kiedyś stanę na wagę po tym ostatnim doświadczeniu ![]() A dla Twojego TŻ proponuję Nobla z dziedziny psychologii!! Kto jest za?
![]() |
#1284 |
Raczkowanie
|
lenkapoczytac poczytam ale teraz i tak SB
![]() ![]() a ja przejechalam 30 min na rowerku bo pozniej juz nie bede miala czasu..a po za tym brzucholboli bo nito @ przylazla...czy wy tez macie problem z rozroznieniem 1dc? bo u mnie to koszmar a ja musze sie zapisac na ivf wiec uznam ze to dzis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1285 |
Raczkowanie
|
witam z rana...
Cieszę się, że Was moje wypociny wprowadziły w nastrój walentynkowy i ... się spodobały ![]() ![]() ![]() Agiko... I mężuś będzie miał Cię cały czas na oku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olunek... Tak mi zawsze moja babcia powtarza, a że starszych trzeba słuchać to trzymam się tego i za nic nie puszczę ![]() ![]() Bettix... Tym razem bez gałązek, ale miałam tę przyjemność wcześniej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niutka... Żadnych drastycznych kroków, żadnych głodówek ![]() Lenuś... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kobiety - błagam! Bez drastycznych i nieprzemyślanych kroków! Wyładowania na Słońcu się skończą i nasze wagi przejdą na jasną stronę mocy! Spoko! meldunek: 6:30 - brzuchy=3x 30, pośladki+wew uda=3x 30 menu: 8:30 - śn: 3x pano, pasta jajeczna z tuńczykiem, mała kawa z mlekiem 10:30 - 3x otrębuś, herbata zielona 13:00 - owsianka z jabłkiem i cynamonem 14:30 - 1,5 kr fit pełnoziarnisty, pasta jajeczna z tuńczykiem, zielona herbata 18:00 - herbata czerwona, 4szt wiśnia w czekoladzie(ostatnie 4 ![]() 19:00 - 30szt orzechów
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-08 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1286 | ||
Rozeznanie
|
Siema laski
W piątek wyjechaliśmy w góry i wróciliśmy wczoraj wieczorem i muszę Wam się przyznać że dieta zachowana tylko dodatkowo grzańca piłam w piątek i w sobotę a w niedzielę niestety ale zjadłam placek po zbójnicku ale musiałam - być i nie zjeść ![]() Kalorii pospalałam na spacerach więc chyba się wyrównało. Na wagę nie wchodzę aż nie zrobię porządku z WC ![]() Cytat:
![]() od razu lepiej ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Link do mojego wykresu: http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user =serduszkowata&cid=717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez serduszkowata Czas edycji: 2010-02-08 o 10:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1287 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1288 |
Raczkowanie
|
lo matko jaka ja mam dzis chcice na cos slodkiego
![]() w poludnie zjadlam mozzrelle z pomidorem i kawalkiem szynki a teraz na obiad wczorajszy kawalek schabu z salata..a na przekaske do szkoly biore male pomidorki i oliwki... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1289 |
Zadomowienie
|
Aga, nie wiem dlaczego, ale myślałam, że jesteś brunetką - tak sobie Ciebie wyobrażałam
![]() ![]() Lenko, wejdziesz na wagę, bo ciekawość nie da Ci spokoju ![]() ![]() Gigosia, wszelkie plamienia zaliczamy do poprzedniego cyklu, a 1dc to pierwszy dzień krwawienia. Niedługo do Ciebie dołączę, już czuję jej oddech na plecach ![]() Melkas, przyznam, że mi też przeszło przez głowę, aby zrezygnować z II śn. ale przeszło i poszło ![]() ![]() ![]() Ps. Ale się ucieszył z tych pochwał ![]() Serduszko, placek po zbójnicku jest rewelacyjny i też nigdy nie odpuszczam ![]() ![]() A mi choróbsko już przechodziło, cały weekend nigdzie nie wychodziłam, a dziś od nowa gardło zaczęło piec, głowa mnie boli i na dodatek coś w oskrzelach piecze podczas kaszlu. W pracy się wymarzłam, bo piec się zepsuł i przez weekend tak się wychłodziła firma, że do 9,30 siedziałam w płaszczu za biurkiem ![]() ![]() Ilion, a Ty gdzie się podziewasz? ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1290 |
Zadomowienie
|
hej to ja grzesznica mozecie bic ale co zjadłam słodkiego to moje
![]() a powaznie to mam wyrzuty sumienia i teraz tylko wode pije z cytryna ![]() mnie tez juz @ prawie dopadła wiec nawet nie bede szukała wytłumaczenia na te słodkosci ![]() niutka moj maz tez nie uznaje takich swiat jak walentynki, dzien kobiet itp. nawet ze swietami i urodzinami ma problem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a waga zacznie spadac spokojnie to fatalny okres na odchudzanie bo organizm domaga sie weglowodanow i gromadzi tłuszczyk bo zimno mu.spokojnie i ten okres minie. bettix no własnie mydełko szare nie przesusza nic a nic. oczy zmywam zelem do skory przesuszonej i wrazliwej a reszte mydełkiem i nie czułam juz dawno tak czystej twarzy. pory ładnie oczyszcza a ja mam tendencje do zapychania, po mydełku dobry kremik nawilzajacy i jest buzia jak ta lala ![]() ![]() a z kosmetykow to juz wybrałam ![]() ![]() gigosia chyba zrobie to ciasto na walentynki i tez je podam z lodami waniliowymi ![]() ![]() przykładowy obiad tzta: zupa, 1,5 kg ziemniakow, 2 schabowe, salatka, około 30-40 cukierkow czekoladowych oczywiscie jak sa w domu ![]() ![]() ![]() lenko i tak trzymac ![]() ![]() agika ja robiłam zapasy na mazidłach : olej z bawełny, jojoba, olej kokosowy, jedwab, hydrolant geraniowy to to co moge polecic ![]() ![]() melkas bardzo madra kobieta z twojej babci ![]() wiecie ja strasznie tesknie za moja babcia. i za miejscami gdzie czułam sie szczesliwa i bezpieczna a tak było własnie u niej na mazurach, czesto mi sie sni ona , jej dom , zapach i wszystko we snie jest tak realistyczne ze nie chce sie budzic a jak juz sie obudze to wyraznie rzez kilka sekund czuje ten zapach drewna ,czekolady, swiec i powietrza ktore pachnie tak tylko na mazurach ![]() serduszko no nie było zle z ta woda ale nadal musze pilnowac zeby nie zapominac ![]() ![]() a wiesz tak sobie myslałam o tobie ostatnio bo tez długo staralismy sie o dzidziusia. pierwszy raz poroniłam a potem dlugo nie mogłam zajsc a jak dostałam prace i stwierdziałam ze odkladamy starania na pozniej to cyk i byłam w ciazy ![]() ![]() pisze to dlatego ze wazne jest nie starac sie zbyt bardzo bo to niestety blokuje. trzymam kciuki bardzo mocno i wierze z e juz wkrotce sie uda ![]() no własnie gdzie ilion?pewnie biedna pracuje ciezko ![]()
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 ![]() ![]() Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-02-08 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:59.