|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 4
Cytat:
też nie lubię mięsnej galarety ![]() Kurka, ja miałam pracować ale dzięki temu, że gapię się na forum, to troszkę zapomniałam o tym piwie, co do mnie krzyczy z lodówki
|
|
|
|
|
#3722 | |
|
Rozeznanie
|
nie, no troszkę tak ...
ale ja bym chciała więcej ![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
|
|
|
#3723 |
|
Raczkowanie
|
A ja podchwyciłam Wasz pomysł i zrobiłam sobie kakaukoooo hihi, takie z mlekiem
![]() , pije i czuję się jak w dzieciństwie ......![]() A na obiadek miałam dziś racuszki na słodko polewane jogurtem z odrobiną słodzika - oczywiście przepis z przepisowni , pycha |
|
|
|
#3724 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
mara- ja też w robocie. Równie skutecznie
|
#3726 |
|
Rozeznanie
|
pani ćma rzecze o gąbce ....
zakupim gąbke i obadam cóż to za cudo
|
|
#3727 |
|
Zadomowienie
|
Ja w domu wprawdzie, ale pracuję
tzn. chciałam powiedzieć powinnam pracować, ale mi przeszkadzacie No ja tą gąbkę znam od lat ja już w nic nie wierzę, tylko w doktorka Ale tak sobie myślę, że jak już tyle tego paskudztwa mi zeszło, a chudnę wolniutko, to jeszcze parę miesięcy wierności doktorkowi i cellulit bye bye akurat do lata bym się wyrobiła tylko żebym się nie wychudziła za bardzo
|
|
|
|
#3728 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Już nie mam raczej z czego chudnąć
|
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
gąbka kosztuje 3zł, to nie majątek, więc spróbować warto
ja sie szoruję nią raz dziennie ta bardziej szorstka warstwa, no i robie to tak: ok. 2 minuty na jedno udo, minuta na kazdy posladek, minuta na boczki i brzuch no i balsamy cudnie sie wchlaniaja po takim szorowaniu.
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
#3730 |
|
Rozeznanie
|
rozumiem, że balsamy jakieś antycellulitowe? polecasz coś?
|
|
#3731 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wg testu 2 kg, wg mnie 3 mniej już bym nie chciała ale z drugiej strony jak na razie schudłam niecałe 6 kg w 3 miesiące, więc tak sobie myślę, że poczekam jeszcze z miesiąc, dwa i będę się zastanawiać ![]() Ale w sumie może i na 3 fazie ten cellulit też będzie znikał, co? no bo co to jest ten kawałeczek chleba i owocek a uczty? no cóż, trzeba będzie rozsądnie
|
|
|
|
|
#3732 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Damy radę - tak sobie myślę Bo jak nie my to kto ??
|
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
stosowalam bardzo wiele, i tak:
- jesli ktos nie ma problemow z zylami i naczynkami, to bezkonkurencyjne jest moim zdaniem termoaktywne serum 3D Eveline, o takie: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...czuplajace.htm tylko trzeba uwazac, bo oznaka porzadnego wsmarowania jest.. PIEKŁO przez jakies 20-30 minut. Ale skora... - jesli ktos ma, jak ja, to chlodzace niczym lodowka serum Eveline: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-8...tycellulit.htm Oczywiscie trzeba regularnie stosowac na pewno sa one lepsze niz wyprobowane przeze mnie balsamy ujedrniajaco-antycellulitowe Nivea, Garnier, Dax Cosmetics, Ziaja, Bielenda, Soraya. Oczywiscie ja wypowiadam sie o produktach z niskiej/sredniej polki (cena za tube max 30zł), bo poki co na drozsze mnie nie stac, zwlaszcza ze tego typu smarowidla sa dosc tresciwe i szybko sie koncza.natomiast TO: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...czuplajacy.htm ma swietne opinie (wg KWC - najlepsze w kategorii antycellulitowych), ale dla mnie za drogie, wiec nie wiem jak z dzialaniem.
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() Edytowane przez pani ćma Czas edycji: 2010-02-07 o 16:54 |
|
|
|
#3734 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już raz chciałam przejść i stchórzyłam ale może jednak? szczególnie,że za 2 tygodnie jadę na narty, a tam i tak będę musiała jeść co dadzą może będzie mniejszy szok dloa organizmu po 2 tygodniach trójki a potem zobaczymy, jakby co to do letniego urlopu zostaną ponad 3 miesiące, zdążę coś zdziałać ![]() Ale jak na razie to trzymam się głębokiej wiary w to że na 3 też cellulit idzie precz ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
Ja droższych balsamów nie kupuję, bo zwyczajnie w nie nie wierzę |
||
|
|
|
#3735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
ja smaruję dupsko oliwką ziaja rebuild
przy masażu , diecie i ćwiczeniach wszystko działa. Bez nich- nawet taki za 200 zł nie pomoże
|
#3737 |
|
404 Not Found
|
O rety! Nie było mnie przez weekend i naskrobałyście (i - liście) chyba z milion stron!! Pozdrawiam wszystkich nowicjuszy i starych wyjadaczy (protein oczywiście
). Idę dalej się pobyczyć. Niedziela w końcu do tego zobowiązuje..
|
|
|
|
#3738 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
... szukam wciąż czegoś nowego. Niestety wszelkie kofeinowe i rozgrzewające też nie dla mnie. Koleżanka poleciła mi kosmetyki firmy parrs ale drogie, że o matko Podobno rewelacja, choć za taka cenę to chyba muszą Póki co ugniatam uda tym co mam na półce a jak się zużyją to pomyślę nad czymś sensownym
|
|
|
#3739 |
|
Raczkowanie
|
Och,och. Tyle stron po dwóch dniach zaledwie!
. Okropne:p. podzielcie się na dwa obozy, będzie łatwiej ![]() U mnie warzywka 3 dzień a tu waga ładnie spada! Dziś zobaczyłam 58,8 i o mało nie padłam z wrażenia. Boję się, bo skończyłam opakowanie tabsów i normalnie za 5 dni powinna być @. Przy tabsach też miałyście problem? i pytanie mam - czy warto kupić tą rozowo-zieloną ksiazke? Zaczęłam dietę przeczytawszy tą małą,pierwszą i nie wiem czy ze względ na przepisy jest sens kupować różowo-zieloną.Bo chyba kupie sobie tą z przepisami - nie mam siły i czasu do przebijania się przez wątki..a chciałabym sobie popiec może jakieś słodkości, czy zupkę ugotować .No i walcze dalej. Dzisiaj z rana postanowilam poprzymierzać dawno niepasujące i zalegające ciuchy ![]() ![]() ![]() . Moja radość nie zna granic. Weszłam właściwie we wszystko.
|
|
#3740 |
|
Rozeznanie
|
witam kochani,mam nadzieję że mieliście udany dziń .
|
#3741 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Stara dobra syrenka...
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam uprzejmie donieść, ze dukanowe gofry są nieziemsko, obłędnie smaczne
|
#3743 |
|
404 Not Found
|
Też polecam syrenkę i lirene peeling myjący do kompletu (taki pomarańczowy). Ten duet sprawdza się świetnie.
|
|
|
|
#3744 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Ja jestem z Wami dwa miesiące, rzadko się wypowiadam ale czytam Was codziennie. Schudłam 6,5 kg do celu zostało mi 2 kg ale tak naprawdę to ja już jestem bardzo zadowolona z mojego wyglądu. Ważyłam już tyle co teraz ale moje ciało wygląda zupełnie inaczej niż kiedyś przy tej samej wadze. Teraz jest takie smukłe i jędrne, mimo, że ja w ogóle nie ćwiczę! Naprawdę nie spodziewałam się takiego efektu. Zastanawiam się czasami nad III fazą ale tak naprawdę nie jest mi ona do niczego potrzebna bo doskonale się czuje na II mimo, że waga od trzech tygodni stoi jak zaczarowana ale mi to nie przeszkadza bo dobrze mi jest tak jak jest czyli nie tyje a mój brzuch jest codziennie płaski a nie nadęty jak wielki balon a tak było w czasach przed dukanem. Chciałam Wam serdecznie podziękować za to , że jesteście. Dzięki Wam nie czuje się jak odludek z moim jak to mówią znajomi "dziwnym" jedzeniem. Czytając Was czuję wsparcie, mój nastrój i motywacja od razu jest lepsza , dajecie zastrzyk pozytywnej energii. I co tu dużo mówić jestem po prostu uzależniona od tego forumJ A tak na marginesie to teraz moich znajomych jedzenie wydaje mi się dziwne bo to nasze przecież jest smaczne, zdrowe, pachnące i sycące na długo. Chciałabym taki sposób odżywiania przyjąć na zawsze nie po to aby już chudnąć ale aby czuć się po prostu zdrowo, a jest tyle przepisów i tyle możliwości, że naprawdę wierze, że jest to jak najbardziej realne. Pozdrawiam Was ciepło |
|
|
|
#3745 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
: roza:.---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
Dasz radę i gratuluję świetnego wyboru z Dukanem i tu=ym forum napewno dasz radę
|
|
#3746 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3747 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyno super Ci idzie ,w tak krótkim czasie takie efekty,oczywiście będę kibicować![]() klask i:.---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
tak trzymaj,ja też codziennie sie z tym zmagam mam czterech chłopów do wykakarmienia i mamę.A oni lubią dobrze zjeść z tym że nie mają takich problemów jak mamusia ,mają geny po tacie
|
|
#3748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj u nas! Gratuluje efektów!
|
|
#3749 |
|
Raczkowanie
|
Ja o dziwo nie mam jakiegos kosmicznego celulitu , ale kiedys na urodziny dostalam w prezencie balsam antycelulitowy z christiana diora (okolo 140 zł na bezcłowce za 250 ml) myslalam ze to zbednie wydana kasa - ale to byl prezent wiec nie moja
i powiem wam tylko tyle ze po 2-3 smarowaniach roznica kosmiczna !!! Pozniej jak mi sie skonczyl stosowalam kilka innych min, oriflame avon ziaja dax cosmetics itp. i zero efektu !! jakbym dodała ceny tych tanszych do siebie to zaplacilam za nie pewnie wiecej niz za ten co dostalam w prezencie. Czasem warto kupic raz a porzadnie i miec spokoj, zafundowalam sobie na swieta tego diora teraz i mam spokoj posmarowalam sie kika razy i mam naprawde widoczne efekty !! Polecam, Ps. w promocji w douglasie za ten antycelulit i za mleczko do demakijazu plus kosmetyczke dalam 149 zl wiec nie jest to fortuna za taka dobra jakosc, Ps. a samo mleczko kosztuje normalnie kolo 80 zł a jest tez obłędne i starcza na 2,5 mca a takie tansze starcza mi na 2-3 tyg , jak sie to policzy to wychodzi na jedno i to samo a nie trzeba trzec rzes i nie wypadaja sma przyjemnosc ten demakijaz
|
#3750 |
|
Raczkowanie
|
Betii5 dzięki za wsparci. Po dzisiejszym dniu myślę że będzie łatwiej wytrwać bo już wiem że można.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.

ale ja bym chciała więcej

to razem z Tobą czekam na pomysły
ja już w nic nie wierzę, tylko w doktorka

Bo jak nie my to kto ??
Podobno rewelacja, choć za taka cenę to chyba muszą 
: roza:.
ale mnie wykrzywiało
klask i:.