|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Etorebka- część V
Anori kliknięta
|
|
|
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Torebka ogólnie może być. Mieści się telefon, karta płatnicza, błyszczyk i lusterko - takie minimum niezbędne do życia
|
|
|
|
|
#4353 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4354 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wilk syty i owca cała
|
|
#4355 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziekuje Wam bardzo za miłe słowa a więc bluzka jest ze Stradivariusa co do opini co do włosków to również dziekuje a Emilka w tym kolorze wygląda w każdym świetle inaczej ... w dziennym najbardziej wpada w brudny róż zmieszany z fioletem i beżem natomiast w świetle sztucznym zanikają róże i wygląda jak caffe latte takie mam odczucia w każdym razie bardzo jestem z niej zadowolona i po swojej premierze musze przyznac ze zwracala na siebie pozytywna uwage I w sumie chyba jest takim substytutem emilki szarej tylko w bardziej cieplym odcieniu ![]() Cytat:
![]() I dziękuje jednej z wizażanek za skorzystanie z mojego kodu w sobotni poranek prosze sie ujawnic i pochwalic swoimi zdobyczami
|
|
|
#4356 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Za to mój ostatni był bardzo miłym dziadkiem, choć tak po prawdzie, to niewiele mógł mi tak czy siak zarzucić, bo jechałam tak skupiona jak skompresowany plik w Winzipie. ![]() Cytat:
Cytat:
Wcześniej notorycznie oblewałam na łuku ze stresu, gdy tylko udało mi się wyjechać z placu, zdałam. Przed kursem nie wyobrażałam sobie siebie za kółkiem, a teraz najchętniej w ogóle nie wysiadałabym z mojej Kaczuchy - driverka ze mnie pełną gębą! Jak zwykle.
|
|||||
|
|
|
#4357 |
|
Konto usunięte
|
Zapomniałam napisać - kolory "Emilki" z załączników - boskie! Etorebka mogłaby się nimi zainteresować.
|
|
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;17043955]
Mój egzaminator na 1-wszym podejściu był takim gburem, że nastraszył mnie na całą wieczność i później nawet, gdy tylko przejeżdżałam koło WORD-u, miałam mdłości ze strachu... Za to mój ostatni był bardzo miłym dziadkiem, choć tak po prawdzie, to niewiele mógł mi tak czy siak zarzucić, bo jechałam tak skupiona jak skompresowany plik w Winzipie. ![]() [/QUOTE] Mój TŻ za pierwszym razem trafił na takiego, który mu wytknął wymuszanie pierwszeństwa chociaż nie wymusił
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;17044047]Zapomniałam napisać - kolory "Emilki" z załączników - boskie! Etorebka mogłaby się nimi zainteresować.
[/QUOTE]beżowa mega śliczna !!!! jak budyń waniliowy mniam mniam
|
|
#4360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A egzaminator mi po hamulcach - wymuszenie pierwszenstwa ( noz...Kurde - gdzie to wymuszenie A bylam zdekoncentorwana, bo ten facet byl okropny Trudno - to tylko pieniadze i strata czasu - tak do tego podchodze...
|
|
|
|
|
#4361 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No to zaczął się nowy tydzień! ![]() A do mnie przyszło dziś rano moje cudo z DJ. Z jakim niepokojem otwierałam pudło! Uf!!! Ale torebka idealna jak trzeba. Kolor ma taki - hmhm...- szaro-beżowy, ciemniejszy, z kapką różu. Coś jak bardzo przyszarzały róż indyjski. Piękna! |
|||
|
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam torebke dla siebie. Może znajdzie się cos takiego w nowej kolekcji. Na Balmaina mnie nie stać
http://www.net-a-porter.com/product/52793#
|
|
|
|
#4363 |
|
Zadomowienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;17043955]Nie wygaduj głupstw!
Ja za piątym! Wcześniej notorycznie oblewałam na łuku ze stresu, gdy tylko udało mi się wyjechać z placu, zdałam. Przed kursem nie wyobrażałam sobie siebie za kółkiem, a teraz najchętniej w ogóle nie wysiadałabym z mojej Kaczuchy - driverka ze mnie pełną gębą! Ja juz 2 razy na miescie Trudno - trzeba probowac...Ale nie wiem kiedy sie pojde znow zapisac... |
|
|
|
#4364 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;17044047]Zapomniałam napisać - kolory "Emilki" z załączników - boskie! Etorebka mogłaby się nimi zainteresować.
[/QUOTE]dokładnie
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4366 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Gdyby człowiek tak jeździł na co dzień, jak wymagają tego za egzaminie, to stalibyśmy w korkach dniami i nocami. Ten egzamin jest taki nieżyciowy...
|
|
|
|
|
#4367 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zdałam za I razem, a cały kurs łącznie z egzaminem zajął mi miesiąc. Cytat:
![]() Nie poddawaj się tylko ćwicz ![]() Moze zmień ośrodek egzaminacyjny?? Zapraszam do "mojego" Czeka się bardzo krótko na termin, egzaminatorzy sa znośni ostatnio 2 wizażanki zdawały w moim mieście i zdały Mój TZ jest instruktorem więc mogę go użyczyć Nieskromnie powiem, że go chwalą i polecają - ostatnio się dowiedział, ze jakiś instruktor ze śląska go poleca swoim kursantom, którzy chcą u nas zdawać (TŻ ma swoją szkolę, teraz co prawda wlascicielem jest jego szwagier, ale on to rozkręcił i dalej uczy) a on nie ma pojęcia kto to jest Piszę całkiem poważnie - zastanów się nad tym ![]() Cytat:
![]() Na lato calkiem fajny kolor. A to że malutka: czasem jest potrzebna wlasnie taka tylko na telefon, kasę, błyszczyk i klucze. Cytat:
|
|
#4368 |
|
Rozeznanie
|
Wow, już 5 część tego samego wątku-nieźle się rozkręca
![]() Gdyby któraś Wizażanka miała ochotę, to zachęcam do skorzystania z mojego kodu.Ważność kończy się za 5 dni, a żeby zamówić w totolotka muszę wygrać
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadło mi cytat w poprzednim poście
Co do pójścia przez TŻ na łatwizne i zamówienia pizzy w Walentynowy wieczór: Ja myślę że to jedna wielka ściema Na pewno szykuje coś mega wypasionego
|
#4370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesze się, że jest więcej babek lubiących 4 kółka ![]() Już się cieszę , po pracy wsiadam do Toyki i gnam na zakupy (niestety z mateczką...) |
|
|
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko , a skąd jesteś ?
... bo ja się zastanawiam czy by nie zrobić prawa jazdy
|
#4372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mieszkam prawie w górach
|
|
#4373 |
|
Rozeznanie
|
Witam etorebkomaniaczki
![]() Podczytuje ten wątek już jakieś pół roku i podzielam swój zachwyt nad emilkami i cała resztą ![]() Przymierzam sie do zakupu TRISH, ale ta cena... Myślicie,że jest szansa na jakąkolwiek przecenę tego modelu ? Już prawie jestem zdecydowana, ale 250zł za torebke to jednak troche dużo. 150 brzmiałoby zdecydowanie lepiej. A może któraś z Was widziała gdzieś podobna do Trish tylko w przystępniejszej cenie ? Tak dla przypomnienia to ta: http://etorebka.pl/s03.php?f=0114 |
|
|
|
#4374 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4375 | |
|
Zadomowienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;17044776]To wypisz-wymaluj jak mój z pierwszego razu (
Gdyby człowiek tak jeździł na co dzień, jak wymagają tego za egzaminie, to stalibyśmy w korkach dniami i nocami. Ten egzamin jest taki nieżyciowy...[/QUOTE]Tez tak uwazam... Cytat:
Jak tak dalej pojdzie to moze nad tym pomysle Na razie musze ochlonac i dojsc do siebie...![]() To widze, ze twoj Tz to instruktor z prawdziwego zdarzenia ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- I jak Dominique ? Etorebka sie odezwala w sprawie zwrotu kosztow przesylki? |
|
|
|
|
#4376 |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I dziękuje jednej z wizażanek za skorzystanie z mojego kodu w sobotni poranek prosze sie ujawnic i pochwalic swoimi zdobyczami ![]() Co do kodu to byłam Tak bardzo uwiódł mnie kolor Twojej Emilki, że zamówiłam sobie taką samą. A dla mamy dzień wcześniej Luphie ![]() Właśnie dzisiaj odebrałyśmy, chociaż bardzo ciężko było tam trafić Już wcześniej podglądałam ten wątek i zerkałam na torebki na stronce, bo szukałam jakiejś dużej szarej na ramię i z dłuższym paskiem. Ale oczywiście głupia, wydawało mi się, że siedziba jest w Warszawie, a mam złe wspomnienia z kupowaniem przez internet. Dopiero jak kupiłam sobie szarą dowiedziałam się, że można odbierać w Krakowie. Chciałam oddać nawet swoja z H&M i kupić szara Andi...ale niestety nie zdążyłam...a tą z H&M ubrałam dzisiaj pierwszy raz i urwała mi sie ta końcówka od zamka i zaczęła się rozpruwać Muszę jutro jechac i ja zareklamować
Edytowane przez karolcia2106 Czas edycji: 2010-02-08 o 15:38 |
|
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
ooo.. widzę, że zaczął się temat prawka- mojego horroru
zdawałam juz 4 razy i nigdy nie wyjechałam z placu teraz miałam półroczną przerwę, bo miałam dość. Za tydzień ponownie zdaje testy, bo chce podjąć walkę od nowa..
|
|
|
|
#4378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja i TŻ należymy do klubu Espero, stąd ta znajomość
|
|
|
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
250zł za skórkę to nie dużo, przymierzam się do Trish ale jak uzbieram większy rabat
|
|
#4380 | |||
|
Zakorzenienie
|
Oj
Ale nic się nie przejmuj. Znajoma mojej mamy zdała za 16nastym razem Cytat:
NIE!!!!!!! Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

jakbys ten kolor dokladnie opisala?
dziekuje Wam bardzo za miłe słowa 

Współczuję, nie poddawaj się tak szybko. Mi udało sie zdać za 3 razem. Zdałam ledwo ledwo (byłam pewna ze nie zdałam ale facet z miną typu "pocałuj mnie babo w tyłek" łaskawie oznajmił, że zdałam) a uwielbiam jeździć, ja i corollka to jedność 

A egzaminator mi po hamulcach - wymuszenie pierwszenstwa ( noz...Kurde - gdzie to wymuszenie