Etorebka- część V - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-08, 17:18   #4411
martini.
Zakorzenienie

Dot.: Etorebka- część V

Cytat:
Napisane przez ama Pokaż wiadomość
Przymierzam się do zakupu Emilki i mam takie pytanie: czy da się zamówić paczkę pocztą? Pierwszy raz w tym sklepie będę kupowała, a w regulaminie piszą tylko o wysyłce DHL. Nie ma mnie całymi dniami w domu i szansa, że zastanie mnie kurier jest bardzo niewielka. Wolałabym awizo i poszłabym odebrać na pocztę, którą mam naprzeciwko domu. Któraś z was tak robiła? Da się to ustalić z właścicielem?
Tylko DHL Możesz do nich jak coś zadzwonić się umówić na godzinę, dziewczyny tak robiły.
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 17:24   #4412
Galilea
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez askaa02 Pokaż wiadomość
Witam etorebkomaniaczki
Podczytuje ten wątek już jakieś pół roku i podzielam swój zachwyt nad emilkami i cała resztą
Przymierzam sie do zakupu TRISH, ale ta cena...
Myślicie,że jest szansa na jakąkolwiek przecenę tego modelu ?
Już prawie jestem zdecydowana, ale 250zł za torebke to jednak troche dużo. 150 brzmiałoby zdecydowanie lepiej.
Nie sądzę, żeby etorebka zrobiła aż taką dużą przecenę z 250 na 150. Tyle to oni niestety nie przeceniali. Chociaż ja jesienią kupiłam na prezent dla mojej mamy skórzaną Cintie za 89 zł, ale ona taka była "biedniejsza" niż Trish. I nie miała takiej ceny wyjściowej.

Cytat:
Napisane przez karolcia2106 Pokaż wiadomość
Już wcześniej podglądałam ten wątek i zerkałam na torebki na stronce, bo szukałam jakiejś dużej szarej na ramię i z dłuższym paskiem.
Po Was dziewczyny karolcia2106 i askaa02 widać najlepiej, jaki to przyjazny i wciągający watek. Jesteście na wizażu od kilku lat, a dziewicze pierwsze posty piszecie na etorebce

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Mój TŻ i mega wypasione?
Może doda do pizzy mega wypasiony ser?!?

Cytat:
A co do prawa jazdy to ja od małego marzę by móc prowadzić w październiku tego roku się wybieram ...
Jak bym Ci mogła radzić, to jeżeli się nie spieszysz z kursem, to nie zaczynaj w październiku, bo pierwsze jazdy wypadną Ci ciemną deszczową jesienią, a termin egzaminu zimą. Jeżeli masz wybór, możesz poczekać, to zacznij tak, żeby Ci pierwsze jazdy wypadły wiosną -latem, a egzamin w lepszych warunkach "klimatycznych". Ja wiem oczywiście, że trzeba się nauczyć jeździć i w zaspach i w ulewie, i po ciemku, ale jak się dopiero zaczyna, to po co się dodatkowo spinać i stresować. Ostatnio jak była taka koszmarna pogoda, zadymki, śnieżyce i zaspy, to z podziwem myślałam o zdających w tych warunkach jazdę i parkowanie na mieście.

Susanna! (wpadłam na chwilę na wkurzonamadzię) Łączy nas nie tylko miłość do Toyoty, ale także imię!!!
Galilea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 17:33   #4413
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Galilea Pokaż wiadomość

Jak bym Ci mogła radzić, to jeżeli się nie spieszysz z kursem, to nie zaczynaj w październiku, bo pierwsze jazdy wypadną Ci ciemną deszczową jesienią, a termin egzaminu zimą. Jeżeli masz wybór, możesz poczekać, to zacznij tak, żeby Ci pierwsze jazdy wypadły wiosną -latem, a egzamin w lepszych warunkach "klimatycznych". Ja wiem oczywiście, że trzeba się nauczyć jeździć i w zaspach i w ulewie, i po ciemku, ale jak się dopiero zaczyna, to po co się dodatkowo spinać i stresować. Ostatnio jak była taka koszmarna pogoda, zadymki, śnieżyce i zaspy, to z podziwem myślałam o zdających w tych warunkach jazdę i parkowanie na mieście.
A ja z kolei polecam prawo jazdy zimą. Ja zaczęłam w listopadzie, pierwsze jazdy - grudzień - egzamin miałam latem. I naprawdę polecam taki system, bo dużo lepiej uczyć się na ślizgawicy jeździć z kimś, kto w razie czego pomoże, niż potem samemu od razu. Ja dzięki temu nie boję się jeździć teraz w żadną pogodę, bo się nauczyłam, co robić kiedy. Już nie mówiąc o tym, że jazda zimą uczy wyczulenia i lepszego panowania nad pojazdem.
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 17:47   #4414
askaa02
Rozeznanie

[QUOTE=Galilea;17050781]Nie sądzę, żeby etorebka zrobiła aż taką dużą przecenę z 250 na 150. Tyle to oni niestety nie przeceniali. Chociaż ja jesienią kupiłam na prezent dla mojej mamy skórzaną Cintie za 89 zł, ale ona taka była "biedniejsza" niż Trish. I nie miała takiej ceny wyjściowej.

Może chociaż do 200zł... dobrze pomarzyć Dobrą opcją jest zdobycie swojego kodu zniżkowego, odpowiednio duży rabat uzbierać i kupić Trish, ale problem jest taki, że zadna inna mi sie nie podoba tak jak ta torebka i nie widze sensu kupic inna tylko dla kodu... Zycie torebkomoniaczki jest ciężkie

Po Was dziewczyny karolcia2106 i askaa02 widać najlepiej, jaki to przyjazny i wciągający watek. Jesteście na wizażu od kilku lat, a dziewicze pierwsze posty piszecie na etorebce

Zdecydowanie przyjazny.

Jeśli mogę odnośnie kursu sie wtrącić to: sama jestem w trakcie, tzn na finiszu. Zapisalam sie w pazdzierniku, pierwsza jazda 13tego listopada w piątek o godz 15:00 w najwiekszy ruch i mysle,ze mimo wszystko byl to dobry pomysl. Dlugo zwlekalam az sie zdecydowalam zapisac na kurs,ale stwierdzilam ze to juz ostatni dzwonek kiedy mam wystarczajaca ilosc czasu Pierwszy egzamin chyba bede miala za jakies 2 tygodnie wiec wszystko przedemną

Edytowane przez askaa02
Czas edycji: 2010-02-08 o 17:51
askaa02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 17:51   #4415
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ama Pokaż wiadomość
Przymierzam się do zakupu Emilki i mam takie pytanie: czy da się zamówić paczkę pocztą? Pierwszy raz w tym sklepie będę kupowała, a w regulaminie piszą tylko o wysyłce DHL. Nie ma mnie całymi dniami w domu i szansa, że zastanie mnie kurier jest bardzo niewielka. Wolałabym awizo i poszłabym odebrać na pocztę, którą mam naprzeciwko domu. Któraś z was tak robiła? Da się to ustalić z właścicielem?
Niestety, tylko DHL. Ale masz dwie możliwości: albo zadzwonić do nich i umówić się na konkretną godzinę, albo podać adres do pracy. Jaki kolorek Cię kusi?
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 17:54   #4416
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
A ja z kolei polecam prawo jazdy zimą. Ja zaczęłam w listopadzie, pierwsze jazdy - grudzień - egzamin miałam latem. I naprawdę polecam taki system, bo dużo lepiej uczyć się na ślizgawicy jeździć z kimś, kto w razie czego pomoże, niż potem samemu od razu. Ja dzięki temu nie boję się jeździć teraz w żadną pogodę, bo się nauczyłam, co robić kiedy. Już nie mówiąc o tym, że jazda zimą uczy wyczulenia i lepszego panowania nad pojazdem.
Ja zaczelam w listopadzie kurs - jazdy listopad - grudzien - styczen, pierwszy egzamin mialam w te pierwsze mrozy, kiedy juz byly zaspy... I nie zaluje Bo wiem jak sie zachowac i zima mi nie straszna Teraz tak mysle, jaki to pewnie lajcik jezdzic po suchych drogach... Ciekawe czy do lata bede miec prawko...

Jazda zima ma swoje zalety - zauwazylam, ze niektorzy zdajacy np. w lecie, boja sie potem wsiasc do samochodu jak napada snieg... A jak sie odwleka to wiadomo, ze z czasem coraz gorzej...
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 17:58   #4417
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak jak czulam - nie zdalam Ja sie chyba nie nadaje...
Ale na tych egzaminach to normalnie ze mnie robia jakiegos pirata drogowego: za pierwszym razem (rzekomo - gybym mogla to bym sie klociala ) wymusilam pierwszenstwo, a teraz w miejscu o ograniczonej predkosci do 20 "zasuwalam" prawie 30- stka
Jak trzeci raz sie nie uda to chyba dam sobie spokoj...

A kuriera ani widu, ani slychu...
oj Ci egzaminatorzy ... bez komentarza Moja siostra też próbuje zdać i też ma już dosyć - niedługo trzeci raz podchodzi Ale nie ma się co poddawać - trzeba próbować ! Do 3 razy sztuka a przy prawku to nawet i do 10 ...
A z tą 30 - tką to rzeczywiście poszalałaś Trzeba było się toczyć 10 km/h ale wtedy by pewnie facet nie zauważył że jedziecie
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 17:59   #4418
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Cytat:
Ja zaczelam w listopadzie kurs - jazdy listopad - grudzien - styczen, pierwszy egzamin mialam w te pierwsze mrozy, kiedy juz byly zaspy... I nie zaluje Bo wiem jak sie zachowac i zima mi nie straszna Teraz tak mysle, jaki to pewnie lajcik jezdzic po suchych drogach... Ciekawe czy do lata bede miec prawko...

Jazda zima ma swoje zalety - zauwazylam, ze niektorzy zdajacy np. w lecie, boja sie potem wsiasc do samochodu jak napada snieg... A jak sie odwleka to wiadomo, ze z czasem coraz gorzej...
Potwierdzam. Ja kurs zaczęłam robić zaraz na początku stycznia (postanowienie noworoczne - wcześniej nie miałam odwagi się za to zabrać! ) i jazdy miałam w czasie zamieci i ślizgawicy. Taki jest tego efekt, że teraz nie boję się jeździć, gdy spadnie śnieg i nie odstawiam auta na całą zimę do garażu. Przecież zimą ono jest najbardziej przydatne! Brrr, aż mnie trzęsie na samo wspomnienie godzin spędzonych na zamarzniętych przystankach, bo autobus nie przyjechał...
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 18:03   #4419
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość

Dostałam odpowiedź od Pana Krzysztofa z etorebki, bo pytałam sie o obniżke cen starej kolekcji, bo zamierzam kupić Anori. Nic na temat obniżek nie wie
Nowa kolekcja pojawi sie w połowie marca!
nie czekam więc na nowości, tylko klikam dziś Anori tylko później, bo teraz obowiązki wzywają.
Czyli już mamy opóźnienie Miał być 1 marca a już jest połowa Pewnie kolekcja się pokaże w kwietniu

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
:

Przed chwila dostalam Emily Jest idealna - nie smierdzi, nie wygnieciona, nie obdarta i nie pobrudzona klejem I wiecie co - mylilam sie - Emilka mi poprawila humor Juz nie pamietam jak ten dzien sie zaczal

Pan K. to potrafi budowac napiecie
Fajnie że Emilka poprawiła Ci humor no i że wszystko z nią jest ok

A Pan Krzysztof - tajemniczy jak zwykle Nic nie wie o przecenach ...
Stary 2010-02-08, 18:04   #4420
..::Rimini::..
Raczkowanie

Cytat:
Taaa Bo mi Emilka dziwna

To ja dziękuję
Eh znowu ta Emilka
A wzięłaś za pobraniem?
tak, za pobraniem
..::Rimini::.. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 18:08   #4421
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez witch_18 Pokaż wiadomość
Ja nie wiem czy kiedykolwiek będę robić Po prostu nie czuję do tego 'drygu' i wydaje mi się,że bezpieczniej dla wszystkich będzie jak od samodzielnego prowadzenia samochodu będę się trzymała z daleka
Ja miałam wczoraj małą traumę w pracy Jak nie widziałam u nikogo torebek z etorebki to jak moja kolekcja powiększyła się o czarną Emilkę od razu w pracy widziałam 3 klientki z nimi
O kurcze Ale się popularna etorebka zrobiła i my mamy w tym swój wkład i to całkiem spory ... A jakie to torebeczki były? Czyżby Emilki ?

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziarka.n Pokaż wiadomość
Hej Kobietki, miałam pochwalić się moim nowym nabytkiem, ale sama nie wiem czy jest czym się chwalić
bo...
1. na torebce jest kilka małych plamek (najprawdopodobniej to długopis). Z przodu są 3, z tyłu 1. Boję się użyć zmywacza, ale chyba innego wyjścia nie mam.
2. zdjęcia strasznie przekłamują kolor torebki. Na żywo jest baaaardzo turkusowa, a na zdjęciach wychodzi ładny odcień niebieskiego (czary jakieś chyba )
3. otwór jest maleńki i kiepsko skonstruowany, ledwie wciskam tam rękę.
To chyba tyle marudzenia..

Podsumowując... chyba pozostanę przy ciemniejszych odcieniach torebek, no i przede wszystkim - przy rozmiarze torebki tzw. "mieszczący A4".
Poniżej fotki (które i tak nie przedstawiają autentycznego koloru) ale widać na nich te plamki

Załącznik 2852011Załącznik 2852012Załącznik 2852013
No rzeczywiście - bardzo brzydkie te plamki są i to jeszcze w widocznym miejscu ... Kolor nawet fajny ale rozmiar torebki przypomina mi raczej portfelik niż torbę Ciężko będzie coś do niej zmieścić ...
Ja lubię duże torby i pozostaję wierna tym które conajmniej format A4 zmieszczą - za dużo mam rzeczy do noszenia
Stary 2010-02-08, 18:17   #4422
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale na tych egzaminach to normalnie ze mnie robia jakiegos pirata drogowego: za pierwszym razem (rzekomo - gybym mogla to bym sie klociala ) wymusilam pierwszenstwo, a teraz w miejscu o ograniczonej predkosci do 20 "zasuwalam" prawie 30- stka

Ojej, nie poddawaj się egzaminatorzy to po prostu takie typy ludzi muszisz widocznie trafić na swój dzień

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość

nie czekam więc na nowości, tylko klikam dziś Anori tylko później, bo teraz obowiązki wzywają.
Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Czyli lekki poslizg

Zaraz zamawiam wężową i karmelową Saphire. Może do konca tygodnia torebki dojda
ile zamówień dzisiaj
i nie są to emilki

Cytat:
Ja miałam wczoraj małą traumę w pracy Jak nie widziałam u nikogo torebek z etorebki to jak moja kolekcja powiększyła się o czarną Emilkę od razu w pracy widziałam 3 klientki z nimi
o matko - naprawdę sporo ja do tej pory jeszcze nikogo z emilką nie widziałam może w Krakowie nie ma na nie takiego szału
Stary 2010-02-08, 18:30   #4423
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
A oto moje nowe nabytki: pudrowa Emilka i fioletowa Luphia mojej mamy
ślicznie się prezentuje Emilia
Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Czyli już mamy opóźnienie Miał być 1 marca a już jest połowa Pewnie kolekcja się pokaże w kwietniu
dokładnie, oby do 1 kwietnia się pojawiły nowe modele
Stary 2010-02-08, 18:30   #4424
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
I dziękuje jednej z wizażanek za skorzystanie z mojego kodu w sobotni poranek
prosze sie ujawnic i pochwalic swoimi zdobyczami

Co do kodu to byłam Tak bardzo uwiódł mnie kolor Twojej Emilki, że zamówiłam sobie taką samą.
A dla mamy dzień wcześniej Luphie
Właśnie dzisiaj odebrałyśmy, chociaż bardzo ciężko było tam trafić
Już wcześniej podglądałam ten wątek i zerkałam na torebki na stronce, bo szukałam jakiejś dużej szarej na ramię i z dłuższym paskiem. Ale oczywiście głupia, wydawało mi się, że siedziba jest w Warszawie, a mam złe wspomnienia z kupowaniem przez internet. Dopiero jak kupiłam sobie szarą dowiedziałam się, że można odbierać w Krakowie. Chciałam oddać nawet swoja z H&M i kupić szara Andi...ale niestety nie zdążyłam...a tą z H&M ubrałam dzisiaj pierwszy raz i urwała mi sie ta końcówka od zamka i zaczęła się rozpruwać Muszę jutro jechac i ja zareklamować
Witamy Czy możemy liczyć na fotki Emilki różowej ? Bardzo proszę A co do torebek z etorebki są dobrej jakości - Emilka to sprawdzony model - porządna skórka, nic się nie urwie ...
Współczuję z tą torebką z H&M-u żeby po jednym wyjściu się zepsuła kiepsko ... No ale teraz taka jakość we wszystkim ...
Stary 2010-02-08, 18:30   #4425
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Fajnie że Emilka poprawiła Ci humor no i że wszystko z nią jest ok

A Pan Krzysztof - tajemniczy jak zwykle Nic nie wie o przecenach ...
Siedze i sie patrze na moja Emilke... Nie rozumiem, czemu mi sie na poczatku nie podobala - jest cudna
Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
Ojej, nie poddawaj się egzaminatorzy to po prostu takie typy ludzi muszisz widocznie trafić na swój dzień

Ochlone przez najblizsze dni i sie pewnie wkrotce pojde znow zapisac... Taki los...
Stary 2010-02-08, 18:34   #4426
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
pan K. napisał że nowa kolekcja będzie dopiero w połowie marca
w połowie marca dopiero?
to już jest 2 tygodniowe opóźnienie ciekawe co będzie dalej...

Cytat:
piękna ta emilka

Cytat:
Siedze i sie patrze na moja Emilke... Nie rozumiem, czemu mi sie na poczatku nie podobala - jest cudna

Ochlone przez najblizsze dni i sie pewnie wkrotce pojde znow zapisac... Taki los...
jak długo czeka się w Kielcach na egzamin?
pytam z ciekawości, bo w Krakowie to czasem nawet 2 miesiące
Stary 2010-02-08, 18:34   #4427
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
O już są zdjęcia a ja prosiłam przed chwilką Po prostu nie doczytałam ...
Emilka śliczna taka słodziutka i ten kolor Bardzo mi się podoba ...
Luphia też super na Twoich zdjęciach wygląda Mama zadowolona ?
Stary 2010-02-08, 18:45   #4428
witch_18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
hehe.. przypadek?
Dwie kobietki to były matka z córką - jedna miała czarną,a druga szarą Emilkę

Cytat:
Cytat:
Coraz bardziej mi sie ten kolor podoba...
Kurczę mi też,ale nie nie - poczekam na nowości

Ten jasny kolor wklejanej tu 'Emilki' - śliczny Mogliby wrzucić w marcu coś w takim odcieniu
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 18:52   #4429
cosma
Zakorzenienie

Ciekawa jestem co pokażą w nowej kolekcji, jakie wzory i kolory. Jako, że lubią wzorować się na Miu miu można oczekiwać, że ich torebki będą podobne.
Mam nadzieję,że nic mi się nie spodoba bo mam sporo torebek ))

A jutro zamawiam sobie różową emilkę )
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 18:52   #4430
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Dwie kobietki to były matka z córką - jedna miała czarną,a druga szarą Emilkę
niezłe agentki, takie same torebki a skąd wiesz, że matka i córka?
Stary 2010-02-08, 19:02   #4431
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
jak długo czeka się w Kielcach na egzamin?
pytam z ciekawości, bo w Krakowie to czasem nawet 2 miesiące
Niecaly miesiac Jak dla mnie to tez dlugo...
Stary 2010-02-08, 19:07   #4432
Lili99
Zadomowienie

Właśnie dojechała do mnie czarna Emilka Widzę, że w porównaniu do mojej starej Emilki, ta ma "udoskonalone" rączki, które nie będą pękać
Zdjęciami nie będę już Was katować
Lili99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 19:11   #4433
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
Ciekawa jestem co pokażą w nowej kolekcji, jakie wzory i kolory. Jako, że lubią wzorować się na Miu miu można oczekiwać, że ich torebki będą podobne.
Mam nadzieję,że nic mi się nie spodoba bo mam sporo torebek ))

A jutro zamawiam sobie różową emilkę )
O kolejna pudrowa Emilka Pochwalisz się zdjęciami ?

Mi niektóre modele Miu miu się bardzo podobają więc mogliby coś "ściągnąć"

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Lili99 Pokaż wiadomość
Właśnie dojechała do mnie czarna Emilka Widzę, że w porównaniu do mojej starej Emilki, ta ma "udoskonalone" rączki, które nie będą pękać
Zdjęciami nie będę już Was katować

Dobrze wiedzieć że zmienili rączki - tzn, że nie mają już tego sztywnego laku który pękał ?

A co do zdjęć - katuj nas Ja mogę nawet milion zdjęć Emilki obejrzeć i mi się nie znudzi
Stary 2010-02-08, 19:13   #4434
karolcia2106
Raczkowanie

Cytat:
Emilka śliczna taka słodziutka i ten kolor Bardzo mi się podoba ...
Luphia też super na Twoich zdjęciach wygląda Mama zadowolona ?
Mama zadowolona....ale ona jest torebkomaniaczką Jak pojawi się nowa kolekcja na pewno zamówi jakąś, bo coś przebąkiwała o czarnej
A temat o etorebkach jest super...gdyby nie Wasz realne zdjęcia raczej byśmy się nie zdecydowały na zakupy

Looking for heaven, found the devil in me
Well what the hell I'm gonna let it happen to me

karolcia2106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 19:15   #4435
Anetuniaa
Wtajemniczenie

W weekend byłam wyjechana a wy tak poszalałyście że chyba nie dam rady tego nadrobić, różowa emilka na kolejnych zdjęciach nadal cudna. Pójdę na łatwiznę i zapytam czy są jakieś ciekawe wieści poza przesunięciem "się" terminu nowej kolekcji?
Stary 2010-02-08, 19:26   #4436
Lili99
Zadomowienie

Cytat:
Dobrze wiedzieć że zmienili rączki - tzn, że nie mają już tego sztywnego laku który pękał ?

A co do zdjęć - katuj nas Ja mogę nawet milion zdjęć Emilki obejrzeć i mi się nie znudzi
Nie mają Teraz są elegancko zszyte, bez tego okropnego laku
Jutro może jakieś wstawię, ze zbliżeniem na to 'ulepszenie'
Lili99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 19:30   #4437
ewa12332
Raczkowanie

Cytat:

Dobrze będzie...ja zdałam za 3 razem Po drugim oblanym egzaminie miałam dość i nie chciałam iść na 3, ale stwierdziłam, że idę i co ma być to będzie...w sumie trafiłam na egzaminatora strasznie niemiłego i już myślałam, że nic z tego a on na to: Wynik egzaminu pozytywny, proszę zabrać swoje rzeczy"(zdawałam w zimę)... Ja zdawałam w Radomiu, a moja siostra w Kielcach i ta to ma talent...zdała za 6 razem Więc głowa do góry, dasz radę...
Stary 2010-02-08, 19:38   #4438
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
dziad jeden ja nie wytrzymam tyle czekac chce jak najszybciej zamowic kokarde
no ja sie chcialam wstrzymac wlasnie z zakupem kokardy do czasu az pojawia sie inne nowosci, a tak to zobaczymy co z tego wyjdzie
Stary 2010-02-08, 19:45   #4439
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
chyba zauważyli że na tym laku nie najlepiej wyszli - bo sporo reklamacji było...
ja od stycznia miałam w ręce ich 5 torebek i w żadnej rączki nie są już lakiem wykończone
Stary 2010-02-08, 20:03   #4440
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
A co do prawa jazdy to ja od małego marzę by móc prowadzić w październiku tego roku się wybieram ...
Mialam to samo, bylo to moje najwieksze marzenie, czulam, ze jestem stworzona do jazdy, snilo mi sie po nocach, ze jezdze
ale coz, okazalo sie ze moj kurs to bylo pasmo porazek, ale mialam wspanialego egzaminatora, dobry dzien do jezdzenia i ogolnie mam to szczescie ze stres dziala na mnie motywujaco, wiec zdalam za 1 razem. No ale teraz niestety jezdze jak ostatnia sierota, chociaz "jezdze" to za duzo powiedziane, ponad miesiac za kolkiem nie siedzialam...

Cytat:
Tez racja, ale jak tu sie nie bac? Ja sie boje nie tyle ulic, co zasypanych parkingow, jak widze co moj TŻ musi wyczyniac zeby nikogo nie pierdzielnac... w zyciu bym sie nie odwazyla

Noo, ale czekam do wiosny, planujemy kupic jakiegos gruchota (do tej pory okazyjnie jezdzilam firmowym autem TŻta, wiec jak tu sie nie stresowac??) i bede sobie smigac, nie moge sie doczekac

No ale generalnie, zawsze mi sie wydawalo, ze jak zdam w koncu prawko, to zycie bedzie piekne, niestety, nic sie nie zmienilo
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości