|
|
#4411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Etorebka- część V
Cytat:
Możesz do nich jak coś zadzwonić się umówić na godzinę, dziewczyny tak robiły.
|
|
#4412 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Może doda do pizzy mega wypasiony ser?!? ![]() Cytat:
Susanna! (wpadłam na chwilę na wkurzonamadzię) Łączy nas nie tylko miłość do Toyoty, ale także imię!!! |
|||
|
|
|
#4413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4414 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Galilea;17050781]Nie sądzę, żeby etorebka zrobiła aż taką dużą przecenę z 250 na 150. Tyle to oni niestety nie przeceniali. Chociaż ja jesienią kupiłam na prezent dla mojej mamy skórzaną Cintie za 89 zł, ale ona taka była "biedniejsza" niż Trish. I nie miała takiej ceny wyjściowej.
Może chociaż do 200zł... dobrze pomarzyć Dobrą opcją jest zdobycie swojego kodu zniżkowego, odpowiednio duży rabat uzbierać i kupić Trish, ale problem jest taki, że zadna inna mi sie nie podoba tak jak ta torebka i nie widze sensu kupic inna tylko dla kodu... Zycie torebkomoniaczki jest ciężkie ![]() Po Was dziewczyny karolcia2106 i askaa02 widać najlepiej, jaki to przyjazny i wciągający watek. Jesteście na wizażu od kilku lat, a dziewicze pierwsze posty piszecie na etorebce ![]() Zdecydowanie przyjazny. ![]() Jak bym Ci mogła radzić, to jeżeli się nie spieszysz z kursem, to nie zaczynaj w październiku, bo pierwsze jazdy wypadną Ci ciemną deszczową jesienią, a termin egzaminu zimą. Jeżeli masz wybór, możesz poczekać, to zacznij tak, żeby Ci pierwsze jazdy wypadły wiosną -latem, a egzamin w lepszych warunkach "klimatycznych". Ja wiem oczywiście, że trzeba się nauczyć jeździć i w zaspach i w ulewie, i po ciemku, ale jak się dopiero zaczyna, to po co się dodatkowo spinać i stresować. Ostatnio jak była taka koszmarna pogoda, zadymki, śnieżyce i zaspy, to z podziwem myślałam o zdających w tych warunkach jazdę i parkowanie na mieście. Jeśli mogę odnośnie kursu sie wtrącić to: sama jestem w trakcie, tzn na finiszu. Zapisalam sie w pazdzierniku, pierwsza jazda 13tego listopada w piątek o godz 15:00 w najwiekszy ruch i mysle,ze mimo wszystko byl to dobry pomysl. Dlugo zwlekalam az sie zdecydowalam zapisac na kurs,ale stwierdzilam ze to juz ostatni dzwonek kiedy mam wystarczajaca ilosc czasu Pierwszy egzamin chyba bede miala za jakies 2 tygodnie wiec wszystko przedemną
Edytowane przez askaa02 Czas edycji: 2010-02-08 o 17:51 |
|
|
|
#4415 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4416 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz tak mysle, jaki to pewnie lajcik jezdzic po suchych drogach... Ciekawe czy do lata bede miec prawko... Jazda zima ma swoje zalety - zauwazylam, ze niektorzy zdajacy np. w lecie, boja sie potem wsiasc do samochodu jak napada snieg... A jak sie odwleka to wiadomo, ze z czasem coraz gorzej... |
|
|
|
|
#4417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja siostra też próbuje zdać i też ma już dosyć - niedługo trzeci raz podchodzi Ale nie ma się co poddawać - trzeba próbować ! Do 3 razy sztuka a przy prawku to nawet i do 10 ... A z tą 30 - tką to rzeczywiście poszalałaś ale wtedy by pewnie facet nie zauważył że jedziecie
|
|
|
|
|
#4418 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
) i jazdy miałam w czasie zamieci i ślizgawicy. Taki jest tego efekt, że teraz nie boję się jeździć, gdy spadnie śnieg i nie odstawiam auta na całą zimę do garażu. Przecież zimą ono jest najbardziej przydatne! Brrr, aż mnie trzęsie na samo wspomnienie godzin spędzonych na zamarzniętych przystankach, bo autobus nie przyjechał...
|
|
|
|
|
#4419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miał być 1 marca a już jest połowa Pewnie kolekcja się pokaże w kwietniu ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
![]() A Pan Krzysztof - tajemniczy jak zwykle Nic nie wie o przecenach ...
|
||
|
|
|
#4420 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4421 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale się popularna etorebka zrobiła i my mamy w tym swój wkład i to całkiem spory ... A jakie to torebeczki były? Czyżby Emilki ? ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
Ciężko będzie coś do niej zmieścić ...Ja lubię duże torby i pozostaję wierna tym które conajmniej format A4 zmieszczą - za dużo mam rzeczy do noszenia
|
||
|
|
|
#4422 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszisz widocznie trafić na swój dzień Cytat:
Cytat:
![]() i nie są to emilki ![]() Cytat:
ja do tej pory jeszcze nikogo z emilką nie widziałam może w Krakowie nie ma na nie takiego szału
|
|
|
#4423 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy możemy liczyć na fotki Emilki różowej ? Bardzo proszę A co do torebek z etorebki są dobrej jakości - Emilka to sprawdzony model - porządna skórka, nic się nie urwie ... Współczuję z tą torebką z H&M-u żeby po jednym wyjściu się zepsuła kiepsko ... No ale teraz taka jakość we wszystkim ...
|
|
|
|
|
#4425 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie rozumiem, czemu mi sie na poczatku nie podobala - jest cudna Cytat:
Ochlone przez najblizsze dni i sie pewnie wkrotce pojde znow zapisac... Taki los...
|
||
|
|
|
#4426 | ||
|
Zakorzenienie
|
w połowie marca dopiero?
![]() to już jest 2 tygodniowe opóźnienie ciekawe co będzie dalej...Cytat:
Cytat:
pytam z ciekawości, bo w Krakowie to czasem nawet 2 miesiące
|
|
|
#4427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja prosiłam przed chwilką Po prostu nie doczytałam ...Emilka śliczna Luphia też super na Twoich zdjęciach wygląda
|
|
|
|
|
#4428 | |
|
Zakorzenienie
|
Dwie kobietki to były matka z córką - jedna miała czarną,a druga szarą Emilkę
![]() Cytat:
![]() Ten jasny kolor wklejanej tu 'Emilki' - śliczny |
|
|
|
|
#4429 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawa jestem co pokażą w nowej kolekcji, jakie wzory i kolory. Jako, że lubią wzorować się na Miu miu można oczekiwać, że ich torebki będą podobne.
Mam nadzieję,że nic mi się nie spodoba bo mam sporo torebek ))A jutro zamawiam sobie różową emilkę )
|
|
|
|
#4430 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a skąd wiesz, że matka i córka?
|
|
#4431 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4432 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie dojechała do mnie czarna Emilka
![]() Zdjęciami nie będę już Was katować |
|
|
|
#4433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pochwalisz się zdjęciami ? ![]() Mi niektóre modele Miu miu się bardzo podobają więc mogliby coś "ściągnąć" ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
Dobrze wiedzieć że zmienili rączki - tzn, że nie mają już tego sztywnego laku który pękał ? A co do zdjęć - katuj nas Ja mogę nawet milion zdjęć Emilki obejrzeć i mi się nie znudzi
|
||
|
|
|
#4434 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak pojawi się nowa kolekcja na pewno zamówi jakąś, bo coś przebąkiwała o czarnej A temat o etorebkach jest super...gdyby nie Wasz realne zdjęcia raczej byśmy się nie zdecydowały na zakupy
|
|
#4435 |
|
Wtajemniczenie
|
W weekend byłam wyjechana a wy tak poszalałyście że chyba nie dam rady tego nadrobić, różowa emilka na kolejnych zdjęciach nadal cudna. Pójdę na łatwiznę i zapytam czy są jakieś ciekawe wieści poza przesunięciem "się" terminu nowej kolekcji?
|
|
#4436 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz są elegancko zszyte, bez tego okropnego lakuJutro może jakieś wstawię, ze zbliżeniem na to 'ulepszenie'
|
|
|
|
|
#4437 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(zdawałam w zimę)... Ja zdawałam w Radomiu, a moja siostra w Kielcach i ta to ma talent...zdała za 6 razem Więc głowa do góry, dasz radę...
|
|
#4438 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
|
|
|
#4439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja od stycznia miałam w ręce ich 5 torebek i w żadnej rączki nie są już lakiem wykończone
|
|
|
#4440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale coz, okazalo sie ze moj kurs to bylo pasmo porazek, ale mialam wspanialego egzaminatora, dobry dzien do jezdzenia i ogolnie mam to szczescie ze stres dziala na mnie motywujaco, wiec zdalam za 1 razem. No ale teraz niestety jezdze jak ostatnia sierota, chociaz "jezdze" to za duzo powiedziane, ponad miesiac za kolkiem nie siedzialam... Cytat:
![]() Noo, ale czekam do wiosny, planujemy kupic jakiegos gruchota (do tej pory okazyjnie jezdzilam firmowym autem TŻta, wiec jak tu sie nie stresowac??) i bede sobie smigac, nie moge sie doczekac ![]() No ale generalnie, zawsze mi sie wydawalo, ze jak zdam w koncu prawko, to zycie bedzie piekne, niestety, nic sie nie zmienilo
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.

Możesz do nich jak coś zadzwonić się umówić na godzinę, dziewczyny tak robiły. 

w październiku tego roku się wybieram ... 

Juz nie pamietam jak ten dzien sie zaczal 

muszisz widocznie trafić na swój dzień
A co do torebek z etorebki są dobrej jakości - Emilka to sprawdzony model - porządna skórka, nic się nie urwie ...
kiepsko ... No ale teraz taka jakość we wszystkim ...