|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
![]() ![]() Baardzo chciałam mieć brązer Deborah Maxi Terra nr 2, ale nie udało mi się go kupić. Do teraz nie mogę odżałować. ![]() ![]() Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2010-02-08 o 22:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam matowego diora i glominerals(on ma część matową i taką złotawą, mam go w dwóch egzemplarzach, jeden jest w większej palecie), i jeszcze sypki edm. A Deborah też próbowałam upolować...
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2010-02-08 o 22:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4113 |
po prostu Em :)
|
Moim ideałem jest właśnie Sunkissed Clinique.
![]()
![]() |
#4114 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A MagJa wyczaiła na Eskulapie 500 mL w tej samej cenie 39,99 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A tak w ogóle pozdrowienia z Ostrowca Św. ![]()
![]() |
#4115 |
Zakorzenienie
|
Też kocham bronzery
![]() ![]() A przedwczoraj kupiłam sobie mleczko do demakijażu Olay gentle cleansers, nawilżający. I , jak narazie, po dwukrotnym użyciu jestem zaskoczona. Skóra była naprawdę nawilżona, jędrna, zero ściągnięcia.
![]() |
#4116 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam nadzieję że nowości z Sephory okażą się paskudne
![]() Wczoraj Fuksja mi przyniosła pędzel Essence i to jest cudo! on jest taki miękki, że mogłabym się nim miziać bez końca ![]() Jest taki jakby ... gumkowy ![]() ![]() Lubie takie perełki za groszę ![]() Broznerki też lubię, narazie w tej roli używam różu loreala w odcieniu herbatnika ![]() ![]()
#4117 |
Zakorzenienie
|
![]() Ech, czuję się dziś okropnie, mam dzień paszteta i zły humor (okres ![]() ![]() ![]() Też jestem ciekawa tych brązerków. Ja używam cały czas tego podwójnego z Essence z limitowanki Urban Jungle, ale jednak jest ciut za pomarańczowy dla mnie a strony z drobinkami nawet nie tykam, bo też jestem zwolenniczką matowych ![]() ![]() Vibesko a jaki ma numerek ma ten L`Oreal? On jest dostępny normalnie czy to jakiś wycofany już odcień?
#4118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znalazłam: poszedl za 37 zl + przesyłka http://www.allegro.pl/item903230656_...cy_okazja.html Co do brązerów to używam Maxi Terra nr 2 - ma juz spore dno bo używam niemal codziennie, a nawet 2 razy dziennie, jesli po pracy zmywam makijaż i na wieczór robie nowy. Z drobinkami mam Pierre Rene (to jest chyba nr 16 )- jest śliczny, ma delikatne opalizujące drobinki, kolor też ma ciekawy. Spokojnie nadaje się na cala twarz. W zapasach - Hoola: jest ciut ciemniejsza niż MT nr 2 ale jest jeszcze bardziej neutralna w odcieniu. Miałam: - kuleczki brązujące Christen (czy jakos tak) - to był mój pierwszy brązerek ![]() - brązer Max Factor - golden (chyba), ale był dosyć mocny, wpadał w cegiełke i miał dużo drobinek, puściłam go w świat i wtedy kupiłam Pierre Rene - 2 brązery Essence Sun Club - duży matowy i mały z drobinkami, ale wpadały w pomarańczkę wiec też się z nimi pożegnalam. - rozświetlacz + brązer Isa Dora - nie mogłam się przekonać do niego, nie mogłam go opanowa: nierównomiernie się nakładał. W porównaniu do Maxi Terra nr 2 wpadał w pomarańcz. - miałam tez brazer, ale nie pamiętam z jakiej firmy ![]() I to tyle. Zastanawiam się, jak się ma jasniejszy duży brązer Essence Sun Club (z drugiej szafy) do dużego Sun Club który był w limitowance ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-02-09 o 08:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4119 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do opalania, koleżanka mojej mamy zawsze jeździ w góry z myślą o opaleniu się, od śniegu świetnie się promienie odbijają i zawsze wraca z takiego urlopu z opalenizną jak z ciepłego kraju ![]() hehe, na pewno ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jednak z drugiej strony tak jak pisała Hosenka, czasem to najlepsze wyjście ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4120 | |
Zakorzenienie
|
A mnie w ogóle nie kręca bronzery ani rozświetlacze.
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Teraz za tyle ledwo w moim mieście się kupi ![]() Wychodzi tu ta negatywna strona kombinowania przez pracodawców: na papierku dają mniejsze wynagrodzenie, a dodatkowo, "w kopercie" resztę kasy - nie oskładkową. Z jednej strony dobrze dla pracownika bo ma wiecej kasy dla siebie, ale z drugiej - nie dostanie kredytu, bo nie ma zdolności kredytowej ![]() Co do kosztów wynajmu mieszkania, to odstępne 500 zł + 270 czynsz (w tym ogrzewanie i woda), po doliczeniu gazu, prądu, śmieci i kablówki wyjdzie niecałe 1000 zwłaszcza, że zużyć dużych nie będzie miał, bo po pracy ma drugą pracę i rzadko jest w domu.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4124 |
Zakorzenienie
|
Ja też uwielbiam brązery!
Mam mus brązujący Maybelline, ale uzywam go na lato głownie, bo ma drobinki -tester Guerlain terracotta 03- ten jest swietny, mimo, że ma jakieś maleńkie drobinki, to w ogole ich nie widać i jest bardzo naturalny na twarzy, nie robi placków - pasiaczek essence- nie za bardzo przypadł mi do gustu bo jest bardzo drobinkowy i miękki, no i kolor miedziany ![]() -Bourjois czekoladka- ma złotawą poświatę i nie wygląda zbyt naturalnie. Podsumowując, oprócz Guerlain reszta nadaje sie na lato, więc chciałabym jeszcze kupic taki bezdrobinkowy naturalny kolor- jak właśnie Maxi terra 2 albo hoola. Hosenko, tanio poszedł ten Deborah, szkoda, ze nie widziałam aukcji...
#4125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że Twój TŻ jest młody, i pewnie jeszcze nie raz zmieni pracę, bo skoro to się liczy do emerytury, to chyba też ze względu na to jednak lepiej zarabiać więcej "oficjalnie" ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4127 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I dalej coś kombinuje ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
III filar i fundusze to zbyt duże ryzyko ![]() Już lepiej miec mniejszy zysk, ale pewniejszy jak np. z obligacji czy lokat. Ale druga sprawa: są ludzie, którzy nie potrafią odłożyć, a później obudza się z ręką w nocniku. Z ZUSu niewiele dostaną, ale niestety obecnie coraz częściej młodzi ludzie nie myślą przyszłościowo, "żyją życiem" wiec bez ZUSu nawet tyle by nie mieli.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-02-09 o 10:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obawiam się że z ZUSem i tak obudzą się z ręką w nocniku bo się okaże że ich kasa się rozeszła na obecnych emerytów, na pensyjki pracowników, budynki i nie wiadomo co jeszcze. Dlatego wolę się zabezpieczyć i lokować kasę w różnych dodatkowych miejscach. ![]()
![]() |
#4129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodziło mi tylko o to, że nie każdy tak ładnie umie jak MY ![]()
![]() |
#4130 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!
Wróciłam z Białego wczoraj, wcale nie było tak zimno ![]() ![]() Kosmetycznie bardzo nie poszalałam - byłam z TŻ więc trudno było dać upust nałogowi ![]() ![]() ![]() ![]() No i jak wróciłam do domu, to czekały na mnie dwie paczki: z Paula's Choice (wreszcie wypróbuję ten ich słynny żel BHA ![]() No i zużyłam jedną próbkę pudru i Effaclar, więc mogę spokojnie zabrać się wieczorem za Paulę. Rzyrafko, piękny makijaż ![]() Edycja: Luskap, ale zbiór ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2010-02-09 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ile Ty masz balsamów? Super, że milo spędziłaś czas ![]() Myślałam, że dziś przyjdzie mi już sukienka, ale jeszcze nie przyszła! ![]()
![]() |
#4132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na jakie lakiery jeszcze się skusiłaś? Niedługo będę musiała kupić szampon i tonik i przez kolejny miesiąc spróbuję żyć bez pielęgnacyjnych zakupów ![]()
![]() |
#4133 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4134 | |
|
Cytat:
![]() Przy okazji muszę się pochwalić, bo już 9.02, a ja kupiłam jedynie maskę do włosów i zamówiłam krem do twarzy (jutro mam odebrać). ![]() ![]() Btw. mam ochotę na mega zakupy ciuchowe - wczoraj z Vibeską wypatrzyłam fajną torbę w H&M i zakochałam się w niebotycznie wysokich platformach (tzn. niebotycznie wysokich jak dla mnie ![]() ![]() ![]() http://www.ccc.com.pl/#/pl/catalog/p.../3518060000009 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4135 | ||
Zakorzenienie
|
zapomniałam się pochwalić, że zaliczyłam egzamin, byłam niemal pewna, że obleję, a tu taka niespodzianka
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Fuksjaa, bardzo fajne te buty, czasem można zaszaleć i być dużo wyższą ![]() edit: chyba już nic nie powinnam pisać, żeby zachować tę ładną liczbę postów ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2010-02-09 o 15:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4136 |
Zakorzenienie
|
Fuksja: fajne buciki
![]() Mi sie te podobają: http://www.ccc.com.pl/#/pl/catalog/p.../3522050000009 ale nie miałabym za bardzo do czego ubierac butów w takim kolorze.
#4137 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4138 | |||
Wtajemniczenie
|
Ojej, przepraszam, nie chciałam Cię zawstydzić
![]() ![]() Właśnie policzyłam na szybko - wyszło 14 (w tym 6 w użyciu ![]() ![]() Cytat:
![]() Kupiłam jeszcze Bell 420 (czerwony, z malutkimi drobinkami, nie wiem, po co mi kolejny czerwony ![]() ![]() Bell nie mogę znaleźć w mojej okolicy, a na Eveline była promocja w Naturze... Więc to nie moja wina ![]() Cytat:
![]() Gratuluję minimalizowania zbiorów ![]() Cytat:
![]() Ja chwaliłam, Karolina też jest zadowolona ![]() ![]() Zapach ma "naturalny", w sumie ja go już nie czuję. I lubię, że się nie pieni jakoś mocno (choć dla mnie to i tak dużo). Ostatnio myłam włosy szamponem garniera chyba i potwornie mocno się pienił ![]() ![]()
![]() |
#4139 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boskie te szpile, chętnie bym takie założyła ![]() Cytat:
![]() Dostałam dziś maila z BU i Ecospa, że realizują moje zamówienia. Nie mogę się doczekać moich paczuszek ![]() Chcę jeszcze w tym tygodniu wpaść do Natury na małe zakupy. Może jutro mi się uda lub we czwartek, bo będę musiała iść na pocztę z korespondencją firmową, więc wyjdę wcześniej. Wczoraj odebrałam zamówienie z Avonu: mydło w płynie Lagoon i serum nawilżające Solutions(fajną ma tą buteleczkę, jest taka malutka). Serum użyłam na noc, szybko się wchłonęło i nie zapchało, więc jestem dobrej myśli.
![]() |
#4140 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.