|
|
#1381 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część II
Cytat:
) działa
|
|
|
|
|
#1382 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1383 |
|
Organizatorka
|
|
|
|
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam bardzo długiego posta i oczywiście musiał mi się skasować przed samym wysłaniem
![]() Co do tego, co Aga napisała, to zgadzam się w 100%. Najważniejsze to nabrać do tego dystansu. Złośliwe komentarze były, są i będą. Ja akurat należę niestety do osób dosyć delikatnych i wrażliwych i nie wiem, czy odnalazłabym się w sytuacji, gdy każdego dnia musiałabym czytać tego typu komentarze na swój temat.. Nie przeczę, że jest to jeden z głównych powodów, które powstrzymują mnie przed upublicznianiem swojego wizerunku i stylu w internecie Może kiedyś nabiorę do tego typu komentarzy więcej dystansu, nie wiem, póki co podziwiam wszystkie dziewczyny, które dzielnie stawiają im czoła ![]() Cytat:
Naprawdę to nie jest jedwab? Jakoś nie miałam czasu sprawdzić na metce, a po dotyku byłam pewna! Ale nawet jeśli, to jest bardzo fajna
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cekiny naprawde sie tak nie blyszcza i wygladaja na dobrze przyszyte. kolor bluzki to gleboka czern. w realu ladnie to wyglada, czego nie mozna powiedziec ogladajac foty jade do zary moze uchowala sie jakas marynara
|
|
|
|
|
#1386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawa jestem, czy będzie i u mnie.. Nie wiesz czy ona są w cenie regularnej/nowej kolekcji czy przecenione?
♥♥♥ Każdy szuka swojego miejsca na świecie, gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego ![]() Edytowane przez mademoiselle jeanne Czas edycji: 2010-02-09 o 13:55 |
|
|
|
|
#1387 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja co prawda praktycznie nie komentuję, jeśli już to tylko żeby się o coś zapytać/dowiedzieć ale Twojego bloga oglądam regularnie i bardzo mi się podoba. Ja osobiście ubieram się inaczej, trudno to jakoś jednolicie określić, ale jak nie mam pomysłu na następny dzień, to zerkam do Twojego archiwum i za każdym razem się utwierdzam w zdaniu, że proste zestawienia potrafią być bardzo efektowne. No i pomału przekonuję się do kupna butów na obcasie - również dzięki Tobie PS. Dziękuję po raz kolejny za info o skórzanej spódniczce z zipem z dziecięcego - dzięki Tobie poszukałam i mam upragnioną od wielu lat skórzaną mini |
|
|
|
|
#1388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Anies piękna rozprawa Ci wyszła
![]() ludzie są zawistni i nic na to nie poradzisz.. zazwyczaj jest to spowodowane zazdrością, chęcią bycia tak jak ta osoba, ale z braku możliwości lepiej tą osobę oczernić.. ![]() wtedy łatwiej nam się pogodzić z szarą, burą rzeczywistością.. ![]() prowadzisz bloga więc mają gdzie wylewać tonę "brudu", gdybyś nie prowadziła robiliby to gdzie indziej... przykra prawda, ale niestety prawda
|
|
#1389 | ||
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem bardzo ciekawa tej marynarki
ładnie na fotce się prezentuje ![]() tylko zapewne z Woman i cena 500 zł, znając życie
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny na all pojawiła się pudrowa sakiewka na licytacji od 89zł
![]() wiem,ze wielu z was na niej zależało
Edytowane przez Fixi_Pixi Czas edycji: 2010-02-09 o 14:30 |
|
|
|
#1391 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Paryżanko a tę gdzie kupiłąs ?
"...Ludzie z twojej planety - powiedział Mały Książę- hodują pięć tysięcy róż w jednym ogrodzie... i nie znajdują w nich tego, czego szukają.A tymczasem to, czego szukają, może być ukryte w jednej róży lub w odrobinie wody. Lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem..." |
|
|
|
|
#1392 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale Wam zazdroszczę Ja niestety nie wyglądałam korzystnie w tej z wąskimi klapami. a drugiej u mnie nie było Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajnie, że są dziewczyny, które pomimo ataków i pustej, bezpodstawnej krytyki (o ile krytyką można to w ogóle nazwać...) chcą nadal prowadzić bloga Ja osobiście się do tego nie nadaję, bo pewnie noce bym zarywała przez tych wszystkich zawistnych anonimów ![]() Pamiętam początki swojej działalności na stylio i te komentarze, że coś jest obrzydliwe ,beznadziejne lub w ogóle blee... Z drugiej jednak strony jak mam oceniać styl powiedzmy nastoletnich skejciar lub dzieci kwiatów, skoro sama takich rzeczy nie lubię, wydają mi się nieestetyczne i na pewno nie znalazłby się w mojej szafie (i pewnie ze wzajemnością). Na wspomnianym również wyżej portalu zauważyłam jeszcze jedną zabawną sprawę...otóż niektóre panny swoimi uszczypliwymi, dziwnymi komentarzami chcą zwyczajnie zaistnieć (i nie mówię tu tylko o młodszych dziewczynach). To jest dopiero porażka..."jestem popularna, bo mam 'swoje zdanie' i jadę po wszystkich"
|
|
#1393 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"...Ludzie z twojej planety - powiedział Mały Książę- hodują pięć tysięcy róż w jednym ogrodzie... i nie znajdują w nich tego, czego szukają.A tymczasem to, czego szukają, może być ukryte w jednej róży lub w odrobinie wody. Lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem..." |
|
|
|
|
#1394 |
|
Raczkowanie
|
A swoje kompleksy najłatwiej zamaskować wpędzając w nie innych...
A co, skoro ja siebie nie akceptuję, to wy też nie powinnyście być z siebie zbyt zadowolone ![]() bo tak to działa..
|
#1395 |
|
Raczkowanie
|
co do butów z nowej kolekcji to pojawily się takie malinowe sandaly z paskami skórzanymi, oraz bardzo podobny(albo taki sam nawet) na obcasach.
przymierzalam też czarne sandaly(zalącznik [zdj. pozyczone]), ciekawie wyglądają na nodze, i z miejsca się w nich zakochalam zrobilam też zdjęcie, tylko że niestety wyszlo trochę niewyraźne.ogólnie to się naprzymierzalam dzisiaj, teraz już wiem co będzie trzeba kupić ![]() nie wiem czy któraś z was kojaży koszulę jedwabną(nie 100%) w panterkę?
|
|
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzięki właśnie naszym zarowym dziewczynom
|
#1397 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wstawiłam dzis na bloga zestaw z kuferkiem F&F , dam wiec i tu z dwa zdjecia
![]() A byłam dziś w Zarze i widziałam wszystkie trzy rodzaje tych marynarek szarych co tu tak wychwalacie i szczerze to mi się one akurat nie podobają, jak dla mnie jakoś dziwnie uszyte wszystkie są Niestety nie wiem jakie rozmiary, ale widziałam tak po 3 sztuki każdej, wiec Gonia chyba ty jeszcze szukałaś, moze warto zajrzeć A z nowej kolekcji widziałam tą pudrową marynarkę z Basic (169zł) i ma nawet fajny odcień, tylko faktycznie dziwny jakiś ten materiał i trochę taka duża "boyfriend" mi się wydała, więc jeszcze wstrzymuję sie z zakupem i czekam na jakąś może idealniejszą
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam ją ostatnio na all... Fason ma jak ta słynna w zeberkę, prawda?
|
|
#1400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co Twojego blogu to śledzę na bieżąco
|
|
#1401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1402 |
|
Raczkowanie
|
podchodziłam do kupna tych kozaków od kiedy pojawiły się w sklepie, w końcu kiedy cena spadła o połowę wzięłam je ze sobą
![]() i kilka topów którym fotki zrobię później, bo są dłuższą wersją bokserki więc idealnie komponują się z leginsami których najchętniej bym z tyłka nie ściągała ![]() i dobrze wyglądają na większym biuście, który od zawsze jest moim przekleństwem
|
#1403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety znowu nie pojadę dzisiaj na zakupy, bo po wczorajszym wyjściu choroba mi wróciła Ech ![]() Cytat:
|
|
#1404 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1405 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
Pokaż się koniecznie w tych butkach i bluzeczkach
||
|
|
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na tych fotkach wygląda jakby była pomarańczowa...
|
|
#1409 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem ich baaardzo ciekawa mam nadzieję, że szybko je ujrzę i będę mogła sama ocenić ![]() wstaw te zdjęcie na żywo jak masz, nawet jeśli trochę niewyraźne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ta panterka jest taka jakaś nijaka i kolor brzydki... ![]()
|
|
#1410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jestem fanką tego motywu.Uwielbiam za to węże...i wpadła mi w oko ta spódniczka... http://allegro.pl/item916928599_zara...a_snake_m.html Dziewczyny widziałyście ją w Zarze? Jaka jest jej cena? ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Tak teraz kojarzę, że podobna była w ostatniej kolekcji... a może to ta sama, tylko sprzedawca wprowadza nas w błąd w opisie aukcji?
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.

) działa 
Materiał jedwabno-podobny, bo nie jestem pewna, czy był to czysty jedwab, cena około 300 zł 
Nie przeczę, że jest to jeden z głównych powodów, które powstrzymują mnie przed upublicznianiem swojego wizerunku i stylu w internecie
Ja mam akurat kawałek drogi do Tesco więc pewnie zbyt często nie będę tam zaglądać a nie chciałabym jej przegapić