|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)
Cytat:
Jak masz babcię to zbieraj od niej przepisy. Ja nie zdążyłam niestety. Ale z pączkami nie mam problemu, mam przepis który mi zawsze wychodzi i pączki są pycha. Niestety najlepsze są ciepłe. Ale jak masz jakiś super sprawdzony to też chętnie przyjmę i potestuję.
|
|
|
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
Wrócilam z tego sklepu
Tak sie zgrzałam że cała mokra jestem..Ja za robienie pączków czy ciast drożdżowych sie nie zabieram Ale wezmę od niej przepis na pączki, co bym miała i kiedyś może zrobię
|
|
|
|
#1323 |
|
Zadomowienie
|
Kropko, z ciekawości weszłam na Twój profil, gdzie zamieszczasz swoje przepisy...i zastanawiam się po co mi to było
![]() Normalnie ślinka mi prawie po brodzie cieknie ![]() Ale dziewczyny kusicie z tymi przepisami ![]() PS. nigdy nie robiłam nic z gotowego ciasta francuskiego W sklepie widziałam coś co było opisane jako ciasto francuskie, ale nie wiem czy to właśnie w przepisach o takie chodzi: wyglądało jak papier do pakowania kanapek, takie w rulonik zwinięte...to takie się kupuje?
|
|
|
|
#1324 |
|
Rozeznanie
|
witam, ale dziś pędzicie.. Kardashi powiedz jeszcze jakiej grubości te placki sie piecze na patelni?coś jak naleśniki?
|
#1325 |
|
Rozeznanie
|
Nawet nie strasz..
Nie no myślę że nie powinna już 2 razy słyszałam o dziewuszce.. no ale jakby jednak zmieniła to sukieneczka zostanie na przyszłość..
|
#1326 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i na wielkośc też cos takiego.Ooo.. jutro na obiad placki z jabłkami Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-02-09 o 16:09 |
||
|
|
|
#1327 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A moj tez 16 marzec ![]() [QUOTE=ewaw80;17059472][QUOTE=kees26;17055491] Dziewczynki, donoszę że z serduszkiem mojej córci wszystko jest w jak najlepszym porządku! Silpe GRATULACJEFajowo ze mala zdrowa to jest najwazniesze i Cytat:
Cytat:
w sumie co noc kupuje cos innego ![]() Cytat:
![]() Po malu oswajam sie z mysla , ze bede miala corke za bardzo chyba nastawilam sie na syna , choc zawsze gdzies tam sie tlilo ziarnko niepewnosci , dlatego wyprawke kupowalam w neutralnych kolorach , co by pozniej problemu nie bylo.Najlepszy byl moj tesc nastawiony ze wreszcie bedzie mial wnuka ( mas juz 2 wnuczki) za kazdym razem jak wyszlo w rozmowie ze cos tam juz kupilismy lub kupujemy typu lozeczko , wozek - on ciagle a jeszcze macie czas ... itp . A teraz jak sie dowiedzial , ze jednak bedzie dziewczynka najbardziej zawiedziony jest z tego powodu , ze kupil juz traktorek dla wnuka a tu dziewucha - i badz tu madry - na wozki i wyprawke zawczesnie ale wazne ze traktor jest ![]() Ja podczas ostatniego pobytu w polsce , zamowilam juz lozeczko i kupilam do niego materac z kokosem , wklad poscielowy , poszewki i ochraniach do lozeczka z firmy AMY - polecam fajne zeczy maja , przescieradla , i kilka jeszcze dupereli - niewiele juz mi zostalo , bo ciuszki na 56i 62 tez juz mam prawie skompletowane , teraz czasem dokupie cos w wiekszym rozmiaze w sobote jade dokompletowac reszte mebli jeszcze kosmetyki , pierdulki z apteki i dla mnie wyprawka i kilka zeczy typu wanienka , niania , lezaczek , przewijak czyli juz nie duzo
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1328 |
|
Raczkowanie
|
a ja jak dzisiaj tu weszłam to myślałam że fora pomyliłam - z takim kulinarnym
![]() ale dobrych przepisów nigdu za wiele ![]() a więc ruszyłam dzisiaj do sklepów na zakupy i ......jedna wielka lipa - wydaje mi się że u nas są ceny z kosmosu studiowałam wcześniej allegro - no i zdaję sobie sprawę że wszystko zależy od firmy itp itd ale....różniece w cenach są duuuże no i gdyby trzeba było kupić jedną rzecz to pal to licho ale przy takiej ilości rzeczy to nie wiem.... nie bardzo mi się uśmieccha wszystko na all kupować bo to jednak inna frajda - nie tykniesz nie pomarudzisz....że sama nie wiem kupiłam tylko dwa pajace na 56 i 62 po 24,8 i 26 zł odpowiednio..... a w ciuszku jak zawsze tyle fajnych ciuszków maluszkowych wisiało to dzisiaj totalna pustka
|
#1329 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17069224]A ja wam podam przepis na zajefajną sałatkę, której iloś ogromne ejstem w stanie pożreć ![]() SKŁADNIKI: 2 paczki ugotowanego na sypko ryżu 3 papryki - teoretycznie 3 kolory, ale zielonej nie lubię pokroić drobnookoło 35 dag pokrojonej szynki lub kiełbasy szynkowej mała cebulka drobno pokrojona sól, pieprz, majonezu tyle, ile się lubi puszka słodkiej kukurydzy Wsio wymieszać i zjeść. Dla mnie - niebo w gębie [/QUOTE]Znam, robię czasami...pychota. Zamiast szynki daję wędzonego kurczaka ![]() Odpoczywaj kochana Cytat:
Cytat:
Pączków nie robię, teściowa robi pyszne. Ja natomiast "smażę " faworki ( chrusty), w czwartek robię. Pychoooota. Dziękuję za wszystkie kciuki Cukier mam za wysoki i dostałam skierowanie na kolejne badanie ( tym razem 75 g ). W czwartek idę na kolejna wizytę - prywatnie. Zrobi USG i dopochwowe też, bo wyczuł coś na końcu macicy
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
trwa odpowietrzanie kaloryferów i uruchamianie pieca. radość tylko połowiczna, bo na ciepłą wodę muszę poczekać do jutra. ale przynajmniej będzie już ciepło w domu.
|
|
|
|
#1331 |
|
Konto usunięte
|
Bydgoś, drugiego maluszka?
![]() Skończyłam jedną pracę, o siłach Błeeee.
|
|
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś wszamiłam 2 pączki co prawda sklepowe, ale w czwartek będą domowe
już mi mama i teściowa obiecały.Zastanawiałam się jakiej firmy kosmetyki kupic i chyba kupię NIVEA BABY w sumie to i tak się dopiero okaże co dzidzia będzie tolerować. Stwierdziałam że mam w nosie wszystko i kupuję parę sukienek na lato, używane więc tańsze, a co tam sobie będę żałować dwóch ginów powiedziało że raczej dziewczynka to ja wierzę że będzie dziewczynka
|
|
|
|
#1333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nastraszyłyście mnie tą zmianą płci ... a z drugiej strony może pocieszyłyście? Niby jesteśmy przygotowani na obie ewentualności. Mamy pare body dla dziewczynki i 2 sukieneczki
|
|
#1334 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17074069]Bydgoś, drugiego maluszka? ![]() Skończyłam jedną pracę, o siłach Błeeee.[/QUOTE]Kciuki za następną pracę, oby wena Cię nie opuściła ![]() Zjadłam parę placuszków - smaczne. Z resztą poczekam na męża, bo jeszcze w pracy jest. Coś Wam powiem. Od jakiegoś czasu obserwuje nas przez lornetkę ( najczęściej ) taka jedna baba z bloku na przeciwko mojego. Ona ma żółte papiery. Czasami stoi na balkonie i wyzywa ludzi. Już mnie szlag trafia. W pokoju Łukasza mam rolety, a w kuchni nie. Raz jej pomachałam to die zaraz skryła za firaną. Niedawno popukaliśmy jej w czoło z mężem i myk, też się schowała. Myślałam, żeby zadzwonić na straż miejską, ale czy takiej chorej osobie coś zrobią ???? Ona ma męża, normalnego, może z nim pogadać
|
|
#1336 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1337 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka kobietki.
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17062954] Donoszę najuprzejmiej, że w Biedronce są 3paki do kupienia majtek bawełnianych dla kobiet, 6zł z groszami, właśnie się w 6 par zaopatrzyłam - jako poporodowe Nie będę sobie foki odparzała A od 18 lutego są znów ciuszki (bodziaki, śpiochy i dresiki) dla maluszków po 10zł. Nastawiam się na śpioszki i bodziaki, w kwiatuszki, ale już nieco większe - może 68rozmiar. Za tę cenę nie kupię gdzie indziej, a teraz to już ciągle wydatki będą... [/QUOTE]Na Biedronkę. [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;17065341]pewnie, że dasz rade. Jakiś czas temu teściowa Maksiowi pokazała tą stronkę z śpiewającą dziewczynką, której link już Wam kiedyś wklejałam: http://i.flowgo.com/greetings/itsmom...mommyskiss.swf oczywiście spodobało mu się bardzo, więc za każdym razem jak był u niej, to kazała to sobie puszczać, w końcu teściowa posłała mi tego linka. Wczoraj Maksiu mnie dręczył: "Mamusiu pokaż Maksiowi dziewczynki". Mi się nie chciało laptopa odpalać, więc się wykręcałam, że nie mam tego na moim kompie, a on mi na to: "Masz mamusiu, babcia Ci posłała." No to mu tłumacze, że nie wiem, jak to się włącza, a on mi na to: "Nie wiesz mamusiu, musisz wpisać www dziewczynki i poleci, chodź, Maksiu Ci pokaże."... no to otwieram laptopa, a on mi na klawisz "w" pokazuje i mówi : "Widzisz mamusiu, tutaj www, a dalej samo tutaj (pokazuje na pasek, gdzie się adres wpisuje) wskoczy i tylko enter". Głupia, niekumata matka, to dziecko łopatologicznie wytłumaczyło.[/QUOTE] Ale super te dziewczynki. A te buźki to mozna sobie zmienić? Czy to buźka Twojego Maksia? Dzieciaki nas zaskakują i szybko łapią. Cytat:
No właśnie. Ogórki kiszone wcinam, słodkiego nie jem, cere mam super, przytyłam tylko 3 kilo i co moja intuicja mnie zawiodła.A moze to było bardziej nastawienie niz intuicja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
O cola dobra jet na zaparcia. A wiatry mam po niej takie, ze raczej jej unikam. Cytat:
Cytat:
Ja dziś byłam u fryzjera i u kosmetyczki.Jak mojej niunce się u fryzjera podobało to u kosmetyczki juz nie.Robiłam regulacje i cały czas mała mnie kopała. Ja już powoli sie pakuje do Pl. W poniedziałek wylot i wracamy w niedziele.Bede w pl robic usg 4d i zobaczymy czy ta dziewczynka jest dziewczynka.Wczoraj nawet ogladałam zdjecia płodu w necie i porównywałam chłopca i dziewczynke. Nie wiem ale jeszcze mam nadzieje na chłopca mimo,że całe wyprawkę mam zakupioną dla dziewczynki. Nie typowo dla dziewczynki ale pare sweterków i sukienek to chłopakowi nie założę. No zobaczymy. A ja mam taki sterylizator i dałam za niego całe 6 funtów.Była przecena u nas w Tesco.http://www.allegro.pl/item916765977_...ee_tippee.html A oto moje zdobycze lumpkowe. No i łóżeczko. |
|||||
|
|
|
#1338 | |
|
Zadomowienie
|
Niby jakaś nowość, są niewiele droższe od tych zwykłych więc chyba kupię takie zwłaszcza, że w sklepie gdzie chcę kompletować wyprawkę są tańsze niż na all
![]() Cytat:
![]() Bodziaki są ekstra Edytowane przez cate_ Czas edycji: 2010-02-09 o 18:03 |
|
|
|
|
#1339 | |||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=kees26;17055491]
Dziewczynki, donoszę że z serduszkiem mojej córci wszystko jest w jak najlepszym porządku! Boże, co za ulga, jesteśmy z mężem przeszczęśliwi. Badał nas docent - specjalista od serca płodu, który jest autorem kilku podręczników medycznych na ten temat. Powiedział, że taka lekka niedoczyność serduszka zdarza się bardzo często między 22-25 tc (akurat byłam badana przed 25 tc tydzień temu) i w moim przypadku nie wynika to ani z niewydolności żylnej ani z wad serduszka tylko po prostu ówczesnej niedojrzałości serca Lenki. Na dzień dzisiejszy wszystko jest dobrze. Oprócz tego zbadał dokładnie wszystkie inne części ciała córci i powiedział, że wszystko jest super i że piękny profil twarzyczki Nie wiem po kim, bo mój mąż ma taki normalny a ja swojego nie cierpię Znowu mogę cieszyć się swoim stanem, juppi A Wam jak zwykle bardzo dziękuję za wsparcie w tych niełatwych chwilach ![]() to sie strasznie ciesze ze wszystko z Lenka dobrze ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
dokladnie u mnie non stop cos zle wychodzi Maskara teraz walcze z Anemia i nic mi nie pomaga wciskam w siebie brokuły szpinak truskawki pietruszke i wszystko co mozlwie nie pije kawy coli itp czasem no naprawde jak juz mi zgaga dokuczy troche coli mleko maslanki jogurty i co .!!!!!!!!!!!!!!!1 psinco jeszcze gorsze niz były ja to oszaleje---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
Jest wsio ok nie martw sie zaraz niektórym wychodzi ze dziecie jest starsze innym ze młodsze to sa normy ksiazkowe to tak jakby wzieli cie i zmierzyli i bys 3 cm była za wysoka i co juz masz cos nie tak ?? nie zamartwiaj sie na zapas bedzie dobrze zobaczysz ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
o super trzymam kciuki ze wreszcie bedzie ten gorący prysznic we własnej łazience Ja przezyłam dzis w nocy horror spie sobie nagle słysze ze w drugiej czesci pokoju cos szeleszczy moj pies zaczał warczec tak sie bałam oswieciłam nocna lampke i dalej nic nie ustało po kilku sekundach cos spadło z szafki na podłoge o nie mysle ide zobaczyc co sie staneło patrze a moja ryba wegorz (ok 28cm ) wyskoczył z akwarium i po panelach kicał ![]() jak on mógł wyskoczyc jak mam pokrywe chyba gdzies tyłem gdzie ida kable teraz jak mam go spowrotem włozyc jak sie go panicznie boje i nie bardzo mog uciec z pokoju ![]() wiec wziełam siatke do łapania i poleciałam po cedzak do frytek obudziłam tate tato popatrzyl na mnie jak na kosmite ![]() dziewczyny ja sie az cała trzesłam tak sie zdenerwowałam kolana mi jak galareta chodziły płakałam nie mogłam sie opanowac
|
|
#1340 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ze dziecie jeszcze male a wyprawke trzeba kontynuowac np posciel do lozeczka kupilam tez w pastelach jak na fotce ( rozka jeszcze nie mam ) z AMY polecam sliczna i tak jeden komplet to za malo i wtedy tez juz zaczne ubranka kupowac pod plec .Ale i tak mnie ponioslo i dzis kupilam kilka typowo dziewczecych ciuszkow - jutro machne fotki . Cytat:
Radze zakupic firanki lub rolety .Policja nic tu nie da , dopoki ta osoba nie stanowi realnego zagrozenia nic nie zrobia . A wedlug polskiej policji najpierw cos musi sie stac zeby zareagowali Wiec nie zwracaj na nia uwagi , przyslon okno i zapomnisz o tym a ona poszuka sobie kogos innego do oberwacji
God is a DJ Edytowane przez Silpe Czas edycji: 2010-02-09 o 18:30 |
||
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;17063394]tak jak kobietki napisały- wszystk0o jest oki- takie różnice w wyliczeniu terminu są jak najbardziej normalne.
u nas jest podobnie. mój TŻ też z października. ![]() u mnie tez w szpitalne dzidka ubieraja ja jestem z 17 pazdziernika moj tż z 18 pazdziernika
|
#1342 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nic się nie martw, wszystko będzie dobrze |
|
|
|
|
#1343 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;17065341]pewnie, że dasz rade.
Jakiś czas temu teściowa Maksiowi pokazała tą stronkę z śpiewającą dziewczynką, której link już Wam kiedyś wklejałam: http://i.flowgo.com/greetings/itsmom...mommyskiss.swf oczywiście spodobało mu się bardzo, więc za każdym razem jak był u niej, to kazała to sobie puszczać, w końcu teściowa posłała mi tego linka. Wczoraj Maksiu mnie dręczył: "Mamusiu pokaż Maksiowi dziewczynki". Mi się nie chciało laptopa odpalać, więc się wykręcałam, że nie mam tego na moim kompie, a on mi na to: "Masz mamusiu, babcia Ci posłała." No to mu tłumacze, że nie wiem, jak to się włącza, a on mi na to: "Nie wiesz mamusiu, musisz wpisać www dziewczynki i poleci, chodź, Maksiu Ci pokaże."... no to otwieram laptopa, a on mi na klawisz "w" pokazuje i mówi : "Widzisz mamusiu, tutaj www, a dalej samo tutaj (pokazuje na pasek, gdzie się adres wpisuje) wskoczy i tylko enter". Głupia, niekumata matka, to dziecko łopatologicznie wytłumaczyło.[/QUOTE] taki maksiu to normalnie skarb ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
e no extra ja to nie umiem smigac po allegro i kupowac tzw okazji które sie opłacaja nie potrafie w ciucholandach kupic cos okazyjnie niewiem dlaczego chyba jakas ciamcia jestem ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
moja tesciowa jej uzywa i jest zadowolona ale jednemu dzidzi spasuje ta drugiemu juz nie ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
ja zamiast tej szynki dodaje kawałki piersi pieczone w curry tzn normalnie pieke na oleju piers pokrojona w kostke przyprawiona duza iloscia curry ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
ja cie no niby jej nic nie zrobia jedynie upomnienie moga dac ale pogadajcie z jej mezem ze zle sie czujecie tacy obserwowani przynajmniej ja bym tak zrobiła ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
no na szczescie rybka zyje ale normalnie sie boje wejsc do pokoju hihihi bo to takie slizgie i duze
|
|
#1344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczęśliwej podróży ![]() Zdobycze śliczne...pajacyk miodzio [QUOTE=Edzia400;17076016] Cytat:
No to miałaś stracha, nie ma co. Od początku ciąży przytyłam niecałe 7 kg. Kurcze boję się, że mogę mieć cukrzycę ciążową Mężowi placuszki baaaardzo smakowały
|
|
#1345 | |
|
Zakorzenienie
|
Kropko a ja znów do ciebie
odebrałam wyniki krwi i moczu powiedz mi co o nich myslisz Krwinki białe WBC-11.8 norma 10.8 (przeczytałam ze u kobiet w ciazy szczególnie na poczatku 3 trymestru jest to normalne i jak jest lekko podwyzszone to ok ) wart b.NEUT-8.78 norma 8.0 % NEUT-74,5 norma 74,0 WART b. LYMPH w normie % LYMPH- 16,5 norma 19,90-48,0 i potem %LIC 1,7 - norma 0,0-1,5 Krwinki czerwone RBC -od ostatniego razu troche poszły do góry z 3.63 na 3,70 ale to i tak za nisko HGB tak samo ostatnio było 11.4 a teraz 11.6 HCT z 34.8 poszedł do góry na 35.7 płytki krwi PLT mam ok bo 190 PDW 20,3 norma to od 8-18 MPV 10,5 norma do 10 PCT 0,199 na dole pisze wskazana kontrola rozmazu droga manualna mocz mi wyszedł Barwa zółty przejrzystosc klarowny ph 6,0 ciezar własciwy 1,030 białko nieobecne glukoza nie wykryto birulbina nie wykryta urobilinogen prawidłowy ciała kretonowe nieobecne azotyny nieobecne krew nieobecna mocz osad nabłonki płaskie - pojedyncze w preparacie nabłonki okragłe - nieobecne sluz nieliczne pasma w preparacie leukocyty 1-3 w polu widzenia ertrocyty swieze nieobecne kurcze boje sie bo nigdy az takich wynikow nie miałam w piatek ide dopiero do gin martwie sie ta krwia tzn tymi białymi krwinkami ja nawet nie odczuwam zmeczenia nic mnie nie boli nie jestem senna nic z tych rzeczy ostatnio tylko ciagle czuje parcie i latam do wc i mam straszne suchoty ciagle bym piła i nie potrafie ugasic pragnienia ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- [QUOTE=bydgoszczanka;17077 529] Szczęśliwej podróży ![]() Zdobycze śliczne...pajacyk miodzio Cytat:
musimy trzymac za siebie kciuki jeszcze sie dzieciaki nie urodziły a my juz sie zamartwiamy ech i tyle z radosnych stron bycia w ciazy
|
|
#1346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miała być Tosia a jest Adrianek ![]() A dziś i drugiej wyszło tak, tyle ze na usg. 2 razy dziewczynka, dziewczynka, dziś - chłopak. Cytat:
|
||
|
|
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No własnie ja go kupiłam zanim w ciążę zaszłam. |
|
|
|
|
#1348 |
|
Raczkowanie
|
Laski...w tv właśnie poszła reklama, że w Auchan sa śpiochy, bodziaki po 2,99zł...
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
muszę to napisać:
MAM CIEPŁO jutro dojdzie do tego jeszcze ciepła woda i będzie git. od razu zabieram się za ogarnianie tego chaosu. |
|
|
|
#1350 |
|
Konto usunięte
|
Też tego słuchałam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

Tak sie zgrzałam że cała mokra jestem..
Normalnie ślinka mi prawie po brodzie cieknie 

nastawiony ze wreszcie bedzie mial wnuka ( mas juz 2 wnuczki) za kazdym razem jak wyszlo w rozmowie ze cos tam juz kupilismy lub kupujemy typu lozeczko , wozek - on ciagle a jeszcze macie czas ... itp . A teraz jak sie dowiedzial , ze jednak bedzie dziewczynka najbardziej zawiedziony jest z tego powodu , ze kupil juz traktorek dla wnuka 

pokroić drobno

ja to oszaleje
jak on mógł wyskoczyc jak mam pokrywe chyba gdzies tyłem gdzie ida kable
wiec wziełam siatke do łapania i poleciałam po cedzak do frytek obudziłam tate tato popatrzyl na mnie jak na kosmite
nic nie zrobia . A wedlug polskiej policji najpierw cos musi sie stac zeby zareagowali