|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rosną nam bobasy rosną, wnet raczkować będą wiosną (07 -08. 2009r) cz. IV
to było ostro nie żartuj
![]() prawda jest taka, że jest jedna osoba na wątku, która jest bardzo konfliktowa zawsze ma jakieś "ale" czepiała się Gizmo, czepiała Morskiej, Miramej, mnie nie pamiętam kogo jeszcze i zawsze musi mieć we wszystkim rację i wszyscy muszą jej przytakiwać Cytat:
![]() nikt mnie nie nazwał paranoiczką ? w takim razie po co piszesz że cytuję "to mi podchodzi pod paranoje" ? i co masz na myśli pisząc to ? (to pytanie kieruję również do Katarzynki, która również stwierdziła że jej to podchodzi pod paranoję) nie jest to powód do takiego zachowania, czyli jakiego, co ? czyli Ty możesz pisać obraźliwe posty i wszystko jest OK, tak ? nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek pisała, że kogokolwiek mam, ja to piszesz, "gleboko w diuuuuuupce" i będę wdzięczna jeśli wskażesz w którym konkretnie miejscu napisałam, że kogoś w tej diuuupce mam co więcej, ja odnoszę wrażenie, że jeśli ktoś ma odmienne zdanie od Twojego to zaraz jest przez Ciebie besztany nikt nie musi zgadzać z moim zdaniem, ale mogę je napisać, bo po to jest (sama to powiedziałaś) forum
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
Cass, ufam sloiczkom (czemus musze ufac
), bo:
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2010-02-09 o 17:21 |
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
Marica pierwsze kroczki cudowne
ach, żeby i mój tak chciał
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
To samo mysle, gdy ogladam filmy i zdjecia
![]() Chcialam jeszcze dodac, ze u mnie wszystko organic i to, co mozna dostac w sklepie ze zdrowa zywnoscia jest superdrogie . Nic to. Dzis kolejny domowy obiad zostal wchloniety blyskawicznie
|
#2225 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
po pierwsze....po co teksty typu: jest jedna osoba na watku.....powiedz otwarcie, ze jest to SVINECKA haha, nie potrafisz? po drugie nie czepialam sie Gizmo, to nie ja zaczelam temat literowek, z Morska mialam odmienne zdania i wyszlo jak wyszlo a jesli chodzi o Miramej to juz w ogole nie widze zwiazku ![]() i moja droga ja nie mam zawsze jakiegos ALE tylko po prostu jesli mam odmienne zdanie to je wyrazam a ze niektorzy tego nie potrafia to ich sprawa - nikt nie musi mi zawsze przyznawac racji, sama napisalas, ze to nie kolo wzajemnej adoracji wiec dlaczego mam przytakiwac jesli uwazam inaczej - PO PROSTU PISZE CO MYSLE (dla Ciebie moze to byc, ze mam jakies ale )a jak widac odmienne zdanie nie jest mile widziane bo leca baty od razu to, ze cos podchodzi pod paranoje to nie znaczy, ze ktos jest paranoikiem - boszz musisz brac kazde slowo doslownie i sie go czepiac? nie napisalas doslownie, ze masz kogos w dupie ale Twoj post na to wskazywal, w ktorym to napisalas, ze masz gdzies tych co sadza inaczej niz Ty, dodalas jeszcze ziewanie zeby bylo efektowniej ![]() a propo besztania - czy nie to wlasnie zrobilas gdy zobaczylas wlasnie odmienne zdanie od Twojego?? sory ale to, ze napisalam co sadze na temat nie dawania dziecku sloika, w ktorym moczy sie lyzeczke to bylo moje zdanie, nikogo w tym momencie nie zbesztalam i NIKOMU NIE NARZUCILAM SWOJEGO ZDANIA I NIE KAZALAM NIKOMU SIE Z NIM ZGADZAC
|
|
|
#2226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje dziecko chyba woli jednak dania ze słoiczków ![]() ooo i juz się zbudził ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
jakoś to uzasadnisz ? 2/ po co mam pisać, skoro i tak wiadomo o kogo chodzi 3/ niektórzy na pewno też to potrafią, ale wolą się ugryźć w język i nie powodować niezdrowej atmosfery na forum 4/ jeśli czegoś nie uważasz to nie używaj słów które by na to wskazywały 5/ może Ty go tak odebrałaś, ja tylko napisałam, że mało mnie obchodzi, że jestem uważana za paranoiczkę bo jeśli tak to co ? mam wyskoczyć przez okno ? gdybym chciała się przejmować wszystkim co o mnie mówią to bym już dawno była na drugim świecie no i gdzie tu w ogóle jest coś o doopie bo ja nie widzę ![]() 6/ ja nie zbeształam Cię za odmienne zdanie, tylko zrobiłam to co Ty i tak jak Ty napisałaś co sądzisz na temat łyżeczki i słoiczka - OK - wyraziłaś swoje zdanie, ale po co było zdanie, że "to podchodzi pod paranoje" ?
|
|
|
#2227 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Bartek zjadł ... i zasnął
![]() Cytat:
![]() Cytat:
... Pan Pikuś ![]() hehe niezły dialog ![]() a leż i to sporo /dowód w albumie /i jest ok -1 Cytat:
niezłe te ceny!Ja narazie gotuję ze swoich warzyw, a raczej z babcinych ![]() Wczoraj dostałam reklamówkę marchewki od babci sąsiadki ![]() Cytat:
zdolniacha z Twojej Martynki ![]() Cytat:
przeciez to najlepsze zabawki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sto lat dla Marcelka |
|||||||
|
|
|
#2228 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dziekujemy
![]() eleeri....ja nie zamierzam gryzc sie w jezyk, po to miedzy innymi udzielam sie na forum zeby rozmawiac na rozne tematy, wyrazac swoje opinie i zdanie, nawet jesli jest odmienne i kazdy tutaj juz mnie na tyle zna, ze wie iz ja sie nie cackam tylko pisze co uwazam - i nie mam zamiaru tego zmieniac, przeciez nikt nie musi czytac moich postow prawda? a ja nie bede nikomu slodzic i cukrowac i czegos udawac jesli jest inaczej mam nadzieje, ze sobie ulzylas i jest Ci lepiej ![]() aha a najlepsze jest to, ze po przeczytaniu Twojego niesmacznego posta 3/4 dziewczyn sie ze mna zgadza ale wiekszosc boi sie odezwac bo beda zaraz uwazane za niemile, nieczule, ze besztaja itp.....(hmm coz za slowo )ale ja moge byc ta ZLA - nie przeszkadza mi to
|
|
#2229 | |
|
Wtajemniczenie
|
na podbeskidziu,
no mam, powiedziałabym nawet że w domu ![]() Cytat:
|
|
#2230 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
|
|
|
#2231 |
|
Wtajemniczenie
|
Unholly to może como z tych: http://allegro.pl/item903405712_dywa...w.html#gallery
|
#2232 |
|
Ola-Unhola
|
Dzieki Dziewczyny za opinie, ja juz kręcka dostaję z tymi dywanami.Chodnik biorę brąz jednolity i chciałam jeszcze taki duży dywan
![]() aannuullaa, mam bardziej tradycyjnie. Nie chcę dużo jasnego, bo niestety u mnie chyba świnki mieszkają Jak miałam cały kremowy, to teraz ma on kolor hmmm grafitowy ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- A może taki: http://allegro.pl/item888669239_dywa...e_dywanek.html
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
ahaa, to przynajmniej nie wydajesz pieniędzy na mechanika
|
|
|
|
#2234 |
|
Wtajemniczenie
|
nie, zawsze mi mówi, ze "z tym jeszcze spokojnie można jeździć"
|
#2235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś było lepiej, aczkolwiek Tomuś jak tylko przekroczyliśmy próg mieszkania niani zaczął płakać - nie mogę się nadziwić jak on wszystko kojarzy dziś ja się bawiłam ze starszymi dziećmi (rozruszałam trochę towarzystwo, bo jakoś drętwo się bawiły - już chyba wiem po kim Tomuś ma temperament = mama + tata , bo jak patrzyłam na te "spokojne" dzieci to od razu zarządziłam aktywizujące zabawy), a Tomuś siedział u niani na kolanach i się przyglądał Cytat:
|
|
|
#2236 |
|
Rozeznanie
|
A ja mam pytanko bo czytam ze macie zalozony jakis klub a czy ja tez bym mogla do was dolaczyć
obiecuje że po sesji bede barrrrdzo aktywna na forum ![]() ![]()
|
|
|
|
#2237 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
a chodnik gdzie masz? tam gdzie wisza zdjecia? ja chce chodnik na przedpokoju bo mam jasne kafle i tak sie brudza, ze koniec tylko, ze mi podoba sie np w zebre a taki tez bedzie sie brudzil od buciorow ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- zaraz wysle Ci zaproszenie
|
|
|
#2238 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
a w dupe nie ucze sie w koncu od jutra mam urlop to posiedze razem z wami i tak sie nudze, jaki ten początek roku spokojny chyba przez te mrozy nie mam roboty ludzie sie pozamykali w domach i nie popelniają przestępstw dla mnie lepiej bo mge z wami popisać
CCCPaste is a minimalist pastebin inspired by Soviet aesthetics. Share text quickly and anonymously. VicePaste is a neon-style pastebin inspired by GTA Vice City. Share text snippets and code in a world of palm trees, pink lights, and 80s nostalgia. Edytowane przez marica5 Czas edycji: 2010-02-09 o 19:02 |
||
|
|
|
#2239 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
i dywan bym zmienila bo moj za jasny i sie brudzi ![]() a poza tym chce zrobic przemeblowanie w salonie tylko czekam az TZ przywiezie chlopaka i zrobi mi komode jeszcze jedna
|
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
Mi jest do smiechu
powaga... och dzieciaki wybaczcie ale nie zajme głosu, bo jeszcze bardziej rozsierdze towarzystwo Jest to dla mnie tak błahe i proste, że nawet nie mam ochoty sie cofnac wstecz i poswiecic temu dluzszej chwili, ale jesli pamiec mnie nie myli to zacytowalam post Svi i napisalam ze ja tez tak robie, ze tez lize lyzke i tez chowam do nastepnego dnia do lodowki. Natomiast nie przypominam sobie bym napisala ze i dla mnie to paranoja. Bylo to ujete w wypowiedzi Svi, ale - nie u mnie jednak sie pofatygowalam, bo tlucze mi sie to po glowie tak wiec SVI: a propo tej lyzczeczki - to mi podchodzi pod paranoje ![]() ja daje malemu ze sloika i potem wkladam go do lodowki jak nie dokonczy i zyje, i jeszcze nigdy nie popsulo sie jedzenie z tego powodu samej tez czasem zdarzy mi sie oblizac lyzeczke ![]() JA:mi tez i tez tak robie.Nie przekladam na miseczeke, ale w zasadzie tak zalecaja.Napewno dluzej nie trzymam jak nie zje na drugi dzienRozumiem ze rozchodzi sie o "mi tez" ale nie ze mi podchodzi to pod paranoje, a ze mi tez sie nie psuje i zdaza mi sie oblizac I nie pomysl ze obracam kota ogonem.Miala bym tą odwage by napisac cos od siebie niz podpiac sie pod wypowiedz Svi i dodac tylko "ja tez, mi tez itp" Stac mnie na wiecej. Z rezta moj emot " " przy "mi tez" wyglądałby głupio jesli mialoby to byc okreslenie paranoiczkiNie mam za co przepraszac, natmiast zostalam bezpodstawnie oskarzona
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2241 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Tak, chodnik tam gdzie zdjęcia, a potem jest właśnie duży pokój. ten też ma fajne: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4326074 Cytat:
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2243 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a co myslicie o
http://allegro.pl/item906450091_dywa...producent.html model ITEA do mnie do salonu
|
|
#2244 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Będzie do Ciebie pasował.
|
|
#2245 |
|
Wtajemniczenie
|
Wojtusiu, zerknij do klubu potem, powinna ci się spodobać książka
Inne mamy też zapraszamy
|
#2246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kuba dzisiaj nie dotrwał do 19.30. Juz o 19 przysypiał mamie na rękach wiec szybko go wykapałam, dałam 130 ml mleka butlą (o dziwo zjadł) i spi jak kamień.
![]() Cytat:
Cytat:
A te z Hortexa po rozmrożeniu wyglądają jak zerwane z krzaka. ![]() No i napewno cena tez musi odpowiadac jakości produktu. Pamietam, mój tesc opowiadał jak pracował w wytwórni kiszonek, ogorki, kapusta, sałatki. Nawet nie wiecie co oni tam wkładali do słoików. Nie patrzyli czy w kapuscie jakies dzdzownice siedzą, wszystko za koleja szło do maszyny szatkującej ![]() Mariolu, my tez korzystamy z gotowych słoiczków i mam nadzieje, ze producent nie wpycha tam byle czego. Wiem, ze wszystko jest badanie przez specjalistów ma certyfikaty itp. ale zawsze zostaje jakiś cień wątpliwości czy oby wszystko jest takie super. Nigdy nie bedziemy miały 100% pewności. (przynajmniej ja).
|
|
|
#2247 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
|
|
#2248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapowiada sie całkiem nieźle. Jak doczytam zdam relacje w klubie ![]() "Osobowość ćmy" zostawiłam na później ![]() A tak wogole to mam całą liste książek które chciałabym w tym roku przeczytać...
|
|
|
#2249 | |||
|
Zakorzenienie
|
moje dziecko dalej śpi
... o tej godzienie powinien siedzieć w wanience ... chciałam go przetrzymac zeby nie zasnął ale zaczął tak płakać, ze nie miałam serca mu zabraniać ![]() Cytat:
... i założysz "domowe przedszkole" ![]() ... mam nadzieję, ze Tomus w końcu polubi nianie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
... nawet nie wiem w jaki kolorze zrobić wc na dole - a to najmniejsze pomieszczenie ... ogólny brak koncepcji
|
|||
|
|
|
#2250 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.

sama napisalas - nikt nie musi sie zgadzac z Twoim zdaniem, skoro tak uwazasz to po co ten post, ktory pokazuje, ze wszystkie nas, ktore maja odmienne zdanie masz gleboko w diuuuuuupce

A ostre to to jak nozyki. Teraz lezy w lozeczku i rozmawia sama ze soba. Pewnie rozmysla, co na siebie dzisiaj wlozyc
... Pan Pikuś 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Nie patrzyli czy w kapuscie jakies dzdzownice siedzą, wszystko za koleja szło do maszyny szatkującej
(przynajmniej ja).