Rosną nam bobasy rosną, wnet raczkować będą wiosną (07 -08. 2009r) cz. IV - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-09, 19:38   #2251
skierka1981
BAN stały

Dot.: Rosną nam bobasy rosną, wnet raczkować będą wiosną (07 -08. 2009r) cz. IV

hej mamusie wreszcie jestem stskniłam się za Wami moooocno.
wpadam szybko bo ten net na kartę strasznie wolny no i kaska na nim leci szybko... także najważniejsze rzeczy popatrzę i wszystko. popatrzę na jakieś dodatkowe pakiety może coś się ugra...bynajmniej nie nadrobię nigdy, a nawet nie dam rady tej części przeczytać

po pierwsze dziękuję wam bardzo za pamięć i pomoc

po drugie napiszę co u nas (Unholy pewnie przekazywała ) już po tej nieszczęsnej przeprowadzce, doszliśmy do ładu ze wszystkim. mieszka się dobrze (jak będę miała normalny internet to porobię zdjęcia i powstawiam). Amelka zdrowa - poza małym przeziębieniem, katarek miała ale już ok. był u niej lekarz i powiedział że to może być alergiczne ten katar kazał odstawić kaszki mleczno-ryżowe a dawać mleko nan ha z kaszką ryżową. tak też robię, ale policzki dalej zaczerwienione. kupiłam jej też sinlac i dziś dałam - dobre toto . poza tym je jeden słoiczek dziennie tak całe popołudnie męczy bo mało kiedy zje cały naraz. jak nie ma kaszki to dodaję ugotowanej manny i ok. zwiększyłam ilość i wrzucam na mały słoik ok 2,5 dużej łyżki. czytałam że po tej 2 miesięcznej ekspozycji ożna dawać bez większych ograniczeń gluten. potem wieczorem ok 18-19 je kaszkę i cyc na żądanie i taka to dieta dzieciaczka. waży 8200. tutaj lekarz przyjmuje razem z chorymi ludźmi co mi się nie podoba ale teraz idziemy w sierpniu na szczepienie to jakoś przeżyję. Amelka dużo leży na brzuszku, jest w ciągłym ruchu. przewraca się a teraz zaczęła z pozycji na brzuszku siadać.na czworakach ługo uniesiona jest. siedzi też dość długo sama. mówi na, ta, gr, i krzyczy jak tatę widzi
to tak z grubsza co u nas, mam nadzieję że u was ok. napiszcie mi proszę co u Maciusia bo nie doczytam
potem zajrzę buziaczki kochane
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 19:44   #2252
marica5
Rozeznanie

GG do marica5

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
a co myslicie o
http://allegro.pl/item906450091_dywa...producent.html
model ITEA do mnie do salonu

śliczny

o rany dziewczyny ale mnie naszla ochota na przemeblowanko i dokupienie jakiś gadźecików

JUtro mija nam 3 rocznica ślubu ciekawe co ten mój tżcior wymyśli. A może wy mi podsuniecie jakiś pomys jak go zaskoczyć??? jestem cay dzień w domu to mogę pokombinować a tak za bardzo nie mam pomyslu co zrobić zeby go powalić na kolana

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
a co myslicie o
http://allegro.pl/item906450091_dywa...producent.html
model ITEA do mnie do salonu
Cytat:

ten fioletowy model ITEA ladniejszy
Stary 2010-02-09, 19:50   #2253
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez skierka1981 Pokaż wiadomość
wpadam szybko bo ten net na kartę strasznie wolny no i kaska na nim leci szybko... także najważniejsze rzeczy popatrzę i wszystko. popatrzę na jakieś dodatkowe pakiety może coś się ugra...bynajmniej nie nadrobię nigdy, a nawet nie dam rady tej części przeczytać

po drugie napiszę co u nas (Unholy pewnie przekazywała ) już po tej nieszczęsnej przeprowadzce, doszliśmy do ładu ze wszystkim. mieszka się dobrze (jak będę miała normalny internet to porobię zdjęcia i powstawiam). Amelka zdrowa - poza małym przeziębieniem, katarek miała ale już ok. był u niej lekarz i powiedział że to może być alergiczne ten katar kazał odstawić kaszki mleczno-ryżowe a dawać mleko nan ha z kaszką ryżową. tak też robię, ale policzki dalej zaczerwienione. kupiłam jej też sinlac i dziś dałam - dobre toto . poza tym je jeden słoiczek dziennie tak całe popołudnie męczy bo mało kiedy zje cały naraz. jak nie ma kaszki to dodaję ugotowanej manny i ok. zwiększyłam ilość i wrzucam na mały słoik ok 2,5 dużej łyżki. czytałam że po tej 2 miesięcznej ekspozycji ożna dawać bez większych ograniczeń gluten. potem wieczorem ok 18-19 je kaszkę i cyc na żądanie i taka to dieta dzieciaczka. waży 8200. tutaj lekarz przyjmuje razem z chorymi ludźmi co mi się nie podoba ale teraz idziemy w sierpniu na szczepienie to jakoś przeżyję. Amelka dużo leży na brzuszku, jest w ciągłym ruchu. przewraca się a teraz zaczęła z pozycji na brzuszku siadać.na czworakach ługo uniesiona jest. siedzi też dość długo sama. mówi na, ta, gr, i krzyczy jak tatę widzi
to tak z grubsza co u nas, mam nadzieję że u was ok. napiszcie mi proszę co u Maciusia bo nie doczytam
witaj
ciesze sie, ze u Was ok
zagladaj jak tylko bedziesz miala mozliwosc
Cytat:
Napisane przez marica5 Pokaż wiadomość
śliczny

ten fioletowy model ITEA ladniejszy
tylko nie dopatrzylam, ze on ma tylko 18mm a ja sie juz przyzwyczailam do mojego kudlacza, ktory ma 5cm
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 19:54   #2254
marica5
Rozeznanie

GG do marica5

A no to króciutki, ja też wole kudlate ten mi się też podoba ale kurde też tylko 17 mm http://www.allegro.pl/item916461443_..._reliefem.html
albo ten http://www.allegro.pl/item916461429_..._reliefem.html

kurde a jak ja szukalam dywanow to glupia i***** nie pomyslalm zeby spojrzec na allegro i kupialam to co bylo u nas a tez az mnie oczy szczypia ;/

a ja szukam jakiejś bluzki takiej luższej albo sweterka ale kurde nic nie mogę znależć u nas w sklepach też takie oklepane a ja bym chciala cos szalowego żeby mojej "ulubionej" szwagerce szczena opadala <hahaha>

Edytowane przez marica5
Czas edycji: 2010-02-09 o 20:02
marica5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 19:55   #2255
mariolasl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość
Mariolu, my tez korzystamy z gotowych słoiczków i mam nadzieje, ze producent nie wpycha tam byle czego.
Wiem, ze wszystko jest badanie przez specjalistów ma certyfikaty itp. ale zawsze zostaje jakiś cień wątpliwości czy oby wszystko jest takie super. Nigdy nie bedziemy miały 100% pewności. (przynajmniej ja).
Cien watpliwosci bedzie zawsze
Jednak obserwowalam hodowle warzyw w ogrodku mojego dziadka i sasiada. Ile oni chemii uzywali... nie wiem, czy bez niej nic nie urosnie, ale ja wyrazilam swoje zdanie, ze to wcale nie rozni sie od sklepowego, wiec po co sobie robic robote
Byli oburzeni oczywiscie
Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
dzięki za pamięć
dziś było lepiej, aczkolwiek Tomuś jak tylko przekroczyliśmy próg mieszkania niani zaczął płakać - nie mogę się nadziwić jak on wszystko kojarzy
dziś ja się bawiłam ze starszymi dziećmi (rozruszałam trochę towarzystwo, bo jakoś drętwo się bawiły - już chyba wiem po kim Tomuś ma temperament = mama + tata , bo jak patrzyłam na te "spokojne" dzieci to od razu zarządziłam aktywizujące zabawy), a Tomuś siedział u niani na kolanach i się przyglądał
Bede wiec trzymac kciuki dalej , mam nadzieje, ze w koncu sie Tomasz przekona.

Tulipfever, moj syn od miesiaca-dwoch uwielbia lezec na brzuchu, wczesniej byly ryki i tez specjalnie go nie zmuszalam do tego, tylko kilka razy dziennie na kilka minut kladlam w tej pozycji. Ostatnio cwiczymy rownowage, bo nam zalecila lekarka, czyli Antos siedzie i staram sie mu pokazywac przyciskajac dlonie do podloza, ze tak mozna lapac rownowage. Nie robie tego jakos systematycznie, tylko przy okazji. Zreszta widze, ze Antonio sam zaczyna lapac o co chodzi, bo czesciej wychyla sie do przodu po zabawki i jakos nie pada na buzie czy boki. Zaczyna tez coraz czescie prostowac rece w lokciach i podnosic przy tym dupke, widze tez, ze go strasznie denerwuje, ze nie umie uchwycil zabawki, ktora rzucil za daleko, a nie wszedzie da sie dopelznac

Dzis cwiczac przewroty tak sie turlal, ze zaturlal sie az po stol i uderzyl sie o noge. Bylo troche placzu, ale musi sie nauczyc. Nie bylo zadnego guza na glowce i szybko o tym zapomnial

Skierko, milo cie znowu czytac ciesze sie, ze u was wszystko w porzadku!

Edytowane przez mariolasl
Czas edycji: 2010-02-09 o 19:59
mariolasl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 20:02   #2256
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
a mnie czeka urządzanie całego domu i jakoś nie mam weny, żeby sie za to zabrać ... nawet nie wiem w jaki kolorze zrobić wc na dole - a to najmniejsze pomieszczenie ... ogólny brak koncepcji
To tak jak ja zupelny brak pomyslow i inspiracji Urzadzam sie juz dwa lata i skonczyc nie moge Za to zaczelam myslec o przeprowadzce

Dziekuje bardzo za wszystkie kciuki. Podaje malej syrop i czekam. Bylo lepiej a na wieczor znowu gorzej, teraz spi to moje biedactwo.
Dziewczyny normalnie serce mi sie kroi jak patrze na moja dzidzie. Jest taka przygaszona. Ciagle chce na rece. Najlepiej spi jej sie w moich ramionach...Ehh, aby do jutra. Moze bedzie lepiej

Katarzynka nie wiem ile procent ma ta smietana. Nie jest na niej napisane. Jest bardzo bardzo gesta i tyle moge o niej powiedziec

Marica obejrzalam filmik i dla twojej niuni

Fajne dywany ale ja mam problem ze zdecydowaniem sie na wszystko wiec nie pomoge

Skierka witaj.
Macius ma sie lepiej ale to pewnie Eleeri zaraz ci napisze

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 20:07   #2257
marica5
Rozeznanie

GG do marica5

a taki wochacz??? czy koniecznie chcesz z kwiatkami? http://www.allegro.pl/item913788473_...mrdywanek.html

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

te tez fajowe http://www.allegro.pl/item901720516_...ochacz_mr.html

http://www.allegro.pl/item904216955_..._venus_mr.html

http://www.allegro.pl/item888669239_...e_dywanek.html
Stary 2010-02-09, 20:11   #2258
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

syla mam nadzieje, ze do jutra jej sie poprawi
wuobrazam sobie jaka jest bidulka

Cytat:
Napisane przez marica5 Pokaż wiadomość
a taki wochacz??? czy koniecznie chcesz z kwiatkami? http://www.allegro.pl/item913788473_...mrdywanek.html

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

te tez fajowe http://www.allegro.pl/item901720516_...ochacz_mr.html

http://www.allegro.pl/item904216955_..._venus_mr.html

http://www.allegro.pl/item888669239_...e_dywanek.html
niekoniecznie ale tamten po prostu mi sie bardzo spodobal

nie chce zeby byl za ciemny bo mam ciemna tapete ale musi byc ciemniejszy niz moj ecru bo sie strasznie brudzi

braz odpada - mam w salonie fiolet
Stary 2010-02-09, 20:19   #2259
syla39
Wtajemniczenie

Pomylilam Matiego z Maciusiem

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 20:23   #2260
Tulipfever
Rozeznanie

Cytat:
Ja jakos specjalnie z małym nie ćwiczyłam, Czesto kładłam na brzuszku.

Pamietam, mój tesc opowiadał jak pracował w wytwórni kiszonek, ogorki, kapusta, sałatki. Nawet nie wiecie co oni tam wkładali do słoików. Nie patrzyli czy w kapuscie jakies dzdzownice siedzą, wszystko za koleja szło do maszyny szatkującej

Okropnosc...

Cytat:
A ja dzisiaj zaczełam czytac "Od pierwszego wejrzenia" Nicholas Sparks
Zapowiada sie całkiem nieźle. Jak doczytam zdam relacje w klubie
"Osobowość ćmy" zostawiłam na później
A tak wogole to mam całą liste książek które chciałabym w tym roku przeczytać...
Pochwal sie lista

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
a mnie czeka urządzanie całego domu i jakoś nie mam weny, żeby sie za to zabrać ... nawet nie wiem w jaki kolorze zrobić wc na dole - a to najmniejsze pomieszczenie ... ogólny brak koncepcji
A jaki styl lubicie? Jakie kolory? Jakie meble? Doradzimy

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Tulipfever, moj syn od miesiaca-dwoch uwielbia lezec na brzuchu, wczesniej byly ryki i tez specjalnie go nie zmuszalam do tego, tylko kilka razy dziennie na kilka minut kladlam w tej pozycji. Ostatnio cwiczymy rownowage, bo nam zalecila lekarka, czyli Antos siedzie i staram sie mu pokazywac przyciskajac dlonie do podloza, ze tak mozna lapac rownowage. Nie robie tego jakos systematycznie, tylko przy okazji. Zreszta widze, ze Antonio sam zaczyna lapac o co chodzi, bo czesciej wychyla sie do przodu po zabawki i jakos nie pada na buzie czy boki. Zaczyna tez coraz czescie prostowac rece w lokciach i podnosic przy tym dupke, widze tez, ze go strasznie denerwuje, ze nie umie uchwycil zabawki, ktora rzucil za daleko, a nie wszedzie da sie dopelznac

Dzis cwiczac przewroty tak sie turlal, ze zaturlal sie az po stol i uderzyl sie o noge. Bylo troche placzu, ale musi sie nauczyc. Nie bylo zadnego guza na glowce i szybko o tym zapomnial

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Dziekuje bardzo za wszystkie kciuki. Podaje malej syrop i czekam. Bylo lepiej a na wieczor znowu gorzej, teraz spi to moje biedactwo.
Dziewczyny normalnie serce mi sie kroi jak patrze na moja dzidzie. Jest taka przygaszona. Ciagle chce na rece. Najlepiej spi jej sie w moich ramionach...Ehh, aby do jutra. Moze bedzie lepiej
Trzymam kciuki, aby jutro juz bylo ok

Skierko jak dobrze Cie widziec! Duzo zdrowka dla Amelki Napisz jak Ty sie czujesz.

Aneczka juz zapadla w sen. Jeszcze w dzien przeszlysmy sie na spacer, tym razem mialam Ja w nosidle. Milo miec coreczke tak blisko siebie A potem polozylysmy sie w lozku, troche possala cysia i zasnela. Ja tez. Chrapalysmy az do 18, wstalam, upieklam ciasto, nakarmilam coreczke i wrocil maz. Jednym slowem- udany dzien
Tulipfever jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 20:27   #2261
UnholyOne
Ola-Unhola

Svinecko, mnie też bardziej podoba się ITEA, ten pierwszy który wkleiłaś
Ja muszę dzisiaj wybrać, bo chce, żeby doszły na czwartek - mam gości tłusto-czwartkowych
Stary 2010-02-09, 20:41   #2262
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Bylo lepiej a na wieczor znowu gorzej, teraz spi to moje biedactwo.

Katarzynka nie wiem ile procent ma ta smietana. Nie jest na niej napisane. Jest bardzo bardzo gesta i tyle moge o niej powiedziec

temp ma to do siebie ze na wieczor rosnie, nie wiem dlaczego
strasznie mi jej szkoda i ciebie tez

Cytat:
Napisane przez Tulipfever Pokaż wiadomość
Chrapalysmy az do 18, wstalam, upieklam ciasto, nakarmilam coreczke i wrocil maz. Jednym slowem- udany dzien
a jakie?
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 20:50   #2263
mariolasl
Zakorzenienie

Znowu chwale sie dzieckiem ---> TUTAJ

Stary 2010-02-09, 20:55   #2264
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

mariolu Antonio oczywiscie cud miod
Stary 2010-02-09, 20:56   #2265
skierka1981
BAN stały

Tuli ja ok, okres miałam ale teraz od miesiąca cisza - temp niska owulacji ani widu ani słychu.... pewnie teraz nie wiadomo kiedy będzie sexik
na dziś dobranoc mówię jutro zajrzę
Stary 2010-02-09, 20:56   #2266
UnholyOne
Ola-Unhola

Śliczny chłopczyk z Antosia i takie mały Ananasek rośnie
Stary 2010-02-09, 21:11   #2267
megi b
Wtajemniczenie

Cześć

Cytat:
Napisane przez aannuullaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie chcę smęcić od rana ale tak mnie napadło...cały czas myślę o tej kobiecie, o której pisała frida a teraz jeszcze artykuł na stronie GW czytam:

Magdalena, 45 lat, wreszcie może to z siebie wyrzucić. Mówi szybko, zachłannie, z urywanym szlochem: - Kilka tygodni temu, gdy były te straszne mrozy, córeczce wysuszyła się skóra na buzi. Kremu już od trzech miesięcy nie kupowałam, nie miałam czym posmarować jej tych ranek. Wiedziałam, że w portfelu tylko wiatr świszcze. Poszłam do sklepu i ukradłam krem Bambino. Wsadziłam do kieszeni kurtki i udałam, że czegoś szukam. Całą drogę do domu wyłam. Wstyd mi. Przysięgam, że gdy tylko odbijemy się od dna, oddam pieniądze za ten cholerny krem.

ahh, łzy się do oczu cisną...
(frida, dobra z Ciebie duszyczka )

Wczoraj jak byłam na ciuszkach(były wszystkie po 1 zł) to moja mama widziała jak jakaś starsza babcia kradła. Wsadziła sobie pod kurtkę.

Cassandra Kubuś brawo (jak zwykle) Dzielnie znosi przeprowadzkę Przysypia Ci przy wieczornej butli? Jak dla mnie kącik o książce i filmie dobra rzecz choć poczytać uwielbiam a czasu brak

marica5 Martynka ślicznie nóżkami przebiera i ten kojec ciekawy

Wojtusia ja jestem teraz pierwszy miesiąc na zasiłku z UP. Musisz mieć przepracowane 12 m-cy w ciągu ostatnich 18. Modlę się żeby mnie nie wezwali z ofertą pracy
Cytat:
Pamietam, mój tesc opowiadał jak pracował w wytwórni kiszonek, ogorki, kapusta, sałatki. Nawet nie wiecie co oni tam wkładali do słoików. Nie patrzyli czy w kapuscie jakies dzdzownice siedzą, wszystko za koleja szło do maszyny szatkującej

skierka1981 no nareszcie !!! Cieszę się, że wszystko się powoli układa

Cytat:
Biedne maleństwo
Mariolka Twój Antoś jest taki śliczny I jaki już duży z niego chłopczyk
Marcelku wszystkiego najlepszego Śpij grzecznie

W nocy wstawałam tylko 5 razy Amelka obudziła się zadowolona i wyspana o 5:30 A ja o 7 uciekłam do drugiego pokoju i spałam do 10

Amelka 23.06.2009

Lilianka 19.07.2014

megi b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 21:16   #2268
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez megi b Pokaż wiadomość
Marcelku wszystkiego najlepszego Śpij grzecznie
dziekujemy

a taki?
http://allegro.pl/item916699310_dywa..._4_kolory.html
kolor 792 pink

nie to co ITEA ale moze byc
Stary 2010-02-09, 21:18   #2269
katarzynka00
Zakorzenienie

witaj skierko,kope lat
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

Edytowane przez katarzynka00
Czas edycji: 2010-02-09 o 21:20
katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 21:21   #2270
eleeri
Zakorzenienie

Cytat:

eleeri....ja nie zamierzam gryzc sie w jezyk, po to miedzy innymi udzielam sie na forum zeby rozmawiac na rozne tematy, wyrazac swoje opinie i zdanie, nawet jesli jest odmienne

i kazdy tutaj juz mnie na tyle zna, ze wie iz ja sie nie cackam tylko pisze co uwazam - i nie mam zamiaru tego zmieniac, przeciez nikt nie musi czytac moich postow prawda? a ja nie bede nikomu slodzic i cukrowac i czegos udawac jesli jest inaczej

mam nadzieje, ze sobie ulzylas i jest Ci lepiej

aha a najlepsze jest to, ze po przeczytaniu Twojego niesmacznego posta 3/4 dziewczyn sie ze mna zgadza ale wiekszosc boi sie odezwac bo beda zaraz uwazane za niemile, nieczule, ze besztaja itp.....(hmm coz za slowo)

ale ja moge byc ta ZLA - nie przeszkadza mi to
nawet jeśli jest też niegrzeczne - już to zauważyłam

hmm, te 3/4 dziewczyn to rozumiem ze na priva do Ciebie pisały skoro wiesz ze az tyle ich jest

a może się pomyliłaś w obliczeniach i wszystkie się z Tobą zgadzają

Cytat:
Napisane przez skierka1981 Pokaż wiadomość

witaj
dobrze ze juz jestes

Cytat:
Pomylilam Matiego z Maciusiem

Cytat:

śliczny

http://suwaczki.maluchy.pl/li-38235.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-72900.png

eleeri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 21:26   #2271
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez eleeri Pokaż wiadomość
nawet jeśli jest też niegrzeczne - już to zauważyłam

hmm, te 3/4 dziewczyn to rozumiem ze na priva do Ciebie pisały skoro wiesz ze az tyle ich jest

a może się pomyliłaś w obliczeniach i wszystkie się z Tobą zgadzają

dla Ciebie moze jest niegrzeczne - ja tak nie uwazam

a skad wiesz, ze nie wyslalo?

koncze dyskusje z Toba bo jak juz wiele razy sie przekonalam nie ma ona najmniejszego sensu
a swoimi dwoma postami mnie dzis zabilas - i nie bede juz na ten temat sie rozpisywac bo dopiero musialabym byc NIEGRZECZNA

nie pisz juz w moim kierunku jak mozesz ok?
narka
Stary 2010-02-09, 21:30   #2272
eleeri
Zakorzenienie

Cytat:
dla Ciebie moze jest niegrzeczne - ja tak nie uwazam

a skad wiesz, ze nie wyslalo?

koncze dyskusje z Toba bo jak juz wiele razy sie przekonalam nie ma ona najmniejszego sensu
a swoimi dwoma postami mnie dzis zabilas - i nie bede juz na ten temat sie rozpisywac bo dopiero musialabym byc NIEGRZECZNA

nie pisz juz w moim kierunku jak mozesz ok?
narka

ja już od dawna nawet nie czytam Twoich postów

dla mnie od dawna nie istniejesz na forum

http://suwaczki.maluchy.pl/li-38235.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-72900.png

Edytowane przez eleeri
Czas edycji: 2010-02-09 o 21:35
eleeri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 21:39   #2273
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:

to dziwne, ze caly czas piszesz do kogos, kto dla Ciebie nie istnieje

milo mi, mam nadzieje, ze to bedzie ostatni Twoj post, na ktory musialam odpisac

EOT
Stary 2010-02-09, 21:39   #2274
Cassandra 23
Zakorzenienie

Skierko, witaj kochana Ucałuj Amelcie

Cytat:
Napisane przez Tulipfever Pokaż wiadomość
Pochwal sie lista
W wolnej chwili napisze liste w kąciku kulturalnym żeby tutaj nie zaśmiecać

Cytat:

Chwal sie jak najczęściej, nie mamy nic przeciwko
A Antoś wspaniały chłopak Wam rośnie

Cytat:

Dziewczyny, tylko spokojnie

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Edytowane przez Cassandra 23
Czas edycji: 2010-02-09 o 21:41
Cassandra 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 21:43   #2275
skierka1981
BAN stały

mamusie a co to za nerwowa atmosfera na forum??
dziękuję za miłe przyjęcie oczywiście musiałam zajrzeć
jeszcze popatrze na jakies pakiety danych i idę spać bo Amelka już śpi - dalej przesypia nocki - a i jeszcze ma 2 ząbki dół. wcale tego nie odczuła a wręcz przeciwnie - jest bardziej pogodna a w dzień wiecej śpi

chcę poszukać info o jakiś dotacjach do działalnośći = muszę sie czymś zająć koniecznie bo czas mi ucieka a praacować trzeba. jeszcze myślę co i jak ale coś muszę wykominować. a może któraś z was prowadzi swoją działalność i może mi na priw z grubsza nakreślić wsystko??

oki dobranoc

dzieki cass

Edytowane przez skierka1981
Czas edycji: 2010-02-09 o 21:45
Stary 2010-02-09, 21:43   #2276
mariolasl
Zakorzenienie

Wszystkim bardzo dziekuje za mile slowa tutaj i za komentarze
wiec sie nie myle
Wy tez widzicie te chochliki w oczach i tego ananasa co mi rosnie...

Zapomnialam napisac, ze najbardziej ulubiona zabawa Antosia polega na tym, ze on na rekach taty i uciekaja, a mama ich goni

Wtedy to jest smiechu i pisku....
Stary 2010-02-09, 21:46   #2277
WrednaAfrodyta
Zadomowienie

Ehh ostatnio coraz mniej chętnie wchodzę na ten wątek, tyle tu złości wycieka i niemiłych słów pada A wystarczyłoby tylko przemilczeć parę spraw- nie wyrażać aż tak radykalnie swoich poglądów i zrozumieć inny punkt widzenia, który jak wiadomo zależy od punktu siedzenia

(Nie było to skierowane do nikogo konkretnie, takie luzne refleksje- więc nie zlejcie mnie bo ja wrażliwy człek jestem

Lece spać bo moje chłopaki juz dawno chrapią
Stary 2010-02-09, 21:47   #2278
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

skierko gratuluje zabkow
i super, ze Amelka cale noce przesypia zazdroszcze
Stary 2010-02-09, 21:51   #2279
Cassandra 23
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkim bardzo dziekuje za mile slowa tutaj i za komentarze
wiec sie nie myle
Wy tez widzicie te chochliki w oczach i tego ananasa co mi rosnie...

Zapomnialam napisac, ze najbardziej ulubiona zabawa Antosia polega na tym, ze on na rekach taty i uciekaja, a mama ich goni

Wtedy to jest smiechu i pisku....
Ja od razu zobaczyłam łobuzerski uśmiech

Kuba tez lubia tą zabawę.
A najlepsza dla niego to : "Ujezdzanie konia" (czyt. dziadka). Moj tata kleka na czworaka ja małego sadzam mu na plecach i trzymam a tata podskakuje, rży jak kon i chodzi po mieszkaniu. Mały wniebowzięty

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Cassandra 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 21:58   #2280
aannuullaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja od razu zobaczyłam łobuzerski uśmiech

Kuba tez lubia tą zabawę.
A najlepsza dla niego to : "Ujezdzanie konia" (czyt. dziadka). Moj tata kleka na czworaka ja małego sadzam mu na plecach i trzymam a tata podskakuje, rży jak kon i chodzi po mieszkaniu. Mały wniebowzięty
już to dzisiaj pisałam ale się powtórzę: dziadkowie dla wnucząt wszystko zrobią
Cass Kubuś niesamowita postępy robi

Skierko, jak dobrze że jesteś tęskniłyśmy, cieszę się że u was wszystko ok, no i warunki macie na pewno o niebo lepsze pewnie wygodniej się żyje co?

Megi dziękujemy za komentarze

Mariolu, Antoś...sama wiesz

pokręciłam moim kółeczkiem i biorę się powolutku do spania (jeszcze tylko pranie rozwieszę, sprzątnę kuchnie, nakarmię małą bo się pewnie zbudzi i wykapię się )

aannuullaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości