![]() |
#151 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Lekarka nie chce przepisac Tabletek PO :( :(
Cytat:
Cytat:
przede wszytskim trzeba bylo powiedziec chlopakowi a nie gooklamywac i robic z niego idiotę. Cytat:
ale nie mogl amu powiedzic on taki wrazliwy jeszcze by zgagi dostał ,biedaczek Cytat:
w koncu kolezanki maja takie slodkie bobo i męża ! ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
gdybys miala prawo jazdy to by sie okazalo ze nie masz auta albo na benzyne i tyle ,poza tym jak tam dojechac do tego radomi ,jak zaparkowac,gdzie ? oj zostaniesz ty na tej swojej wsi do konca zycia Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- a nic w życiu się nie przydaje bardziej niz umiejętnosc uprawiania seksu ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zbyt wrażliwy nie jest żeby seks uprawiać ale na konsekwencje to już jest... Swoją drogą to nie rozumiem jak można nie rozmawiać o takich sprawach z partnerem. Nam kiedyś gumka została we mnie (w drugim tygodniu pierwszego opakowania moich pierwszych tabletek) i mój wiedząc oczywiście o tabletkach przez tydzień chodził i pytał czy na pewno wszystko jest ok! A tu chowa 2 stówy pod poduszkę zamiast POROZMAWIAĆ.... Naprawdę aż głowa boli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Rozeznanie
|
rozdziawilam szczeke ze zdziwienia i im wiecej czytam tym bardziej sie boje ze mi juz tak zostanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
Będąc w podobnej sytuacji miałam szczęście, koleżanka poradziła mi, do którego ginekologa pójśc i pani przepisała tabletkę. Była przy tym wręcz ordynarna, w dodatku nie wytłumaczyła mi, że po tabletce PO nie należy przyjmowac tabsów. Wspomnienia jak najgorsze, dlatego nigdy więcej.
Dziewczyno, współczuję ci, że mieszkasz w tak głębokiej wsi, gdzie wstydem jest iśc do apteki po podpaski, prezerwatywy czy cokolwiek, bo od razu się zostanie obgadanym przez staruszki. Że tak powiem: "Pier*olic stare baby". Gdybyśmy miały się przejmowac tym co ludzie o nas pomyślą, to prawdopodobnie połowa z nas siedziałaby teraz pod biurkiem i nie wyszła spod niego przez najbliższe 15 lat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Raczkowanie
|
A ja rozumiem "wpotrzasku", ona napewno nie popiera antykoncepcji, a tabletka PO utrudnia zajście w ciąże, a jezeli do zapłodnienia doszło to nie pozwala aby ten twór mógł się zagnieździc czyli to nie jest etyczne......................... ......................... ......
Drogie wizażanki chciałam usłyszec tylko wasze zdanie ale zaczełyście po mnie jeździc jak po łysej kobyle. To, że mam 18 lat nie znaczy, ze możecie mnie wyzywac od gówniar itp. Pozwólcie, ze jeszcze raz przybliże zarys sytuacji. Niedzielny wieczór po poprawinach wesela, ja naciągam prezerwatywe ale chyba źle ją otwieram. Mój chłopak tuż przed orgazmem próbuje wyjąc ale ja mówie, że ma prezerwatywe i niech się niestresuje. W rezultacie on wyjmuje troche za późno i ochlapuje moje narządu rozrodcze i łóżko. Na 90% nie miałam dni płodnych. Trudno jest zajśc w ciąże kiedy on mnie tylko ochlapał bo jeżeli już to mało spermy się do mnie dostało. Możliwośc zajścia w ciąże jest minimalna. Mimo to próbowałam zdobyc tabletke. Nie będe popadac w histerie tak jak mi doradzacie. Jezeli uważacie, że tak naprawde chce zajśc w ciaze to niby dlaczego zebrałam sie na odwage i zapytałam na forum jak zdobyc tabletke PO????? Gdybym miała wtedy dni płodne, a chłopak doszedł by we mnie to bardziej bym starała się o tą tabletke...... jak mówiłam szanse zajścia w ciaże są znikome więc nie będe popadac w histerie! A o nieodpowiedzialności itp. świadczy jedynie wasze zachowanie, to jak się odzywacie i podchodzicie do mojego problemu. To, ze internet jest anonimowy nie znaczy, ze możecie robic mi przykrośc. Dziękuje za rady. Żegnam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez rapifen Czas edycji: 2010-02-09 o 22:10 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Ale za to myśmy popadły w histerię śledząc Twoje zmagania. Serio.
Że takie dziewczyny, KOMPLETNIE nieodpowiedzialne biorą się za seks. Mam nadzieję że ta historia przestrzeże inne osoby przed takimi głupotami. I miejmy nadzieję że nie jesteś w ciąży. Bo mi by było okropnie żal dziecka... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze w twoim przypadku bedzie inaczej. Szansa jest mniejsza niz gdyby doszedl w tobie, ale jest. Trzymam kciuki, zeby dziecka nie bylo.
![]() |
![]() |
#159 | |
Zakorzenienie
|
Przykro mi, Iloncia, ale nasze reakcje (czy zachowanie) nijak się mają do nieodpowiedzialności. Jeśli nie wierzysz, to sprawdź sobie w słowniku co to jest niedopowiedzialność ;]
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Aaaha i nikt (uważnie czytałam) nie napisał do Ciebie per gówniara... Co innego że skoro między wierszami tak czytasz to coś do Ciebie dotarło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Raczkowanie
|
Kalkulatorki są mało wiarygodne, ale na nich wyszło, że dni płodne miałam 25,26,27,28,29 stycznia gumka pękła 7 lutego nawet jeżeli plemniki przeżyją 5 dni to dni płodnych już nie będzie + ochlapanie dróg rozrodczych = 0,1% zajścia w ciąże.
Mimo to próbowałam za waszymi namowami zdobyc tę tabletke. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za naszą namową szukałaś, ale jak widać nie bardzo Ci to wyszło. A to, że nie powiedziałaś wszystkiego to już nie nasz problem. I nikt Cie od gówniar nie wyzywa.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Staralam sie ale jak jednak zajde w ciaze to UPS!! cos sie wykmini?! Czy jak? Bo skoro nagadalas chlopakowi ze a)nie mialas dni plodnych b) wzielas tabletke. Jak to wyjasnisz? Bo widze ze w ogole o tym nie myslisz. A no zapomnialam... Bo teraz jest rytual pozegnania chlopaka. ![]()
<3 M. 07.11.2007 ! ...:::Want you to make me feel like I'm the only one that you'll ever love:. ![]() 24.07.2010- rzuciłam! ![]() 3.12.2010- marzenia się spełniają -> kierunek Londyn "Ty nie musisz się w to wczuwać jeśli miałeś fajny dom, Kiedyś spytam Cię co znaczy mieć spokojne dzieciństwo" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Cytat:
I masz rację, namowy dziewczyn z forum można sobie podarować. Bo przecież takie głupoty jak tutaj się wypisuje... racja, po co zmieniać cokolwiek w mentalności, średniowiecze tyle lat jest i wszyscy jakoś żyją... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() Tą tabletkę powinnaś próbować zdobyć DLA SIEBIE - nam łaski nie robisz. Edytowane przez invisible_01 Czas edycji: 2010-02-09 o 22:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Biedne dziecko
![]()
![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gumka wam pekła wiec chlop mogł ci i do uszu nachlapać a w ciąży i tak mozesz byc ,cud jakiś. ty udajesz czy na poważnie jestes taka ? tak czy śmak musztarda po obiedzie. swoja droga wyobrazcie sobie scene peka wam gumka a wasz Tż zaczyna płakać i przepraszac ![]() po czym nie robi nic aby uchronic was od ew. tragedii. "ideal" mężczyzny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Wtajemniczenie
|
Ale jesteś pewna tych swoich dni płodnych... Żeby Cię sprowadzić na ziemię, to ja w ostatnim cyklu miałam dni płodne 8 dni przed miesiączką (w 45dc), w tym cyklu miałam owulację jakoś w okolicach 25dc (mierzę temp+obserwacje). Nadal jesteś tak pewna, że jednak nei miałaś dni płodnych?
To, że facet nie skończył w środku to i tak ma małe znaczenie. Ja piszesz był to jego drugi orgazm w tym dniu, więc w płynie preejakulacyjnym mogły się znajdować plemniki. Oczywiście prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest małe, ale jednak jest zbyt duże, żeby ryzykować (takie jest moje zdanie). Ale i tak już po ptokach... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/antykoncepcjapo.aspx Tutaj również: http://www.federa.org.pl/ Nie wiem skąd jesteś, ale wpisałam w Google: Radom lekarz antykoncepcja doraźna - od razu wyskakuje wiele adresów. To samo wpisz z nazwą swojego miasta. A tutaj coś jeszcze: http://www.ginweb.pl/ - wyszukiwanie lekarzy przyjaznych antykoncepcji. Szukanie tych informacji zajęło mi 3 minuty. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2010-02-10 o 09:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeżeli faktycznie możliwosc zajścia w ciąże jest tak niewielka to całe szczęście jednak ja po prostu nie potrafie zrozumieć jak możesz okłamywać chłopaka.. ?? nie chcesz go martwić ?- ok ale skoro jesteście razem to chyba razem też powinniście rozwiązywać takie problemy. Tak mi się zawsze wydawało.
![]() |
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#174 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
(Może przesadziłam z określeniem, że "wiele", ale co najmniej trzy znalazłam). PS. Oczywiście najwięcej jest tego w Poznaniu - 5 h drogi od Radomia. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2010-02-10 o 09:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale cóż, mijają kolejne godziny, a nawet gdyby Autorce udało się zdobyć tabletkę, to jej skuteczność już mocno spadła. Ech, czas chyba zrobić kółko modlitewne na tym wątku i wspólnie mieć nadzieję, że dziewczyna nie wpadła. Faktycznie żal dziecka ![]() Cytat:
![]()
tu es venu en sifflant Edytowane przez Srebrnousta Czas edycji: 2010-02-10 o 09:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#177 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ech, czasem mam wrażenie, że wizaż to wylęgarnia sióstr miłosierdzia ![]()
tu es venu en sifflant Edytowane przez Srebrnousta Czas edycji: 2010-02-10 o 09:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc proszę nas tu z tym osobnikiem nie porównywać, bo nas zjechała jeszcze bardziej a nie miała podstaw ![]() Cytat:
![]() ![]() Raczej rozchlapanym ![]()
![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
też się zachowujesz rapifen niedojrzale wyśmiewając ją, ona ma problem, a ty polewke. rzeczywiscie pełne klasy jest Twoje zachownie
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.