|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 4
Cytat:
![]() ![]()
www.motocyklove.pl ..z miłości do motocykli ![]() ----------------------------- mój związek z Dukanem : start wrzesień 2009 -> 76 kg faza III-->listopad 2009 - > 67 powrot na II faze cnotliwie 04.05.2011 cel : 65...64..63..62..60. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4322 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale najlepiej będzie jak Berlinianka wybierze się do lekarza jak jej to gardło nie przejdzie, w końcu anginy (jeśli to angina) przechodzić nie wolno, coś o tym wiem ![]() Dobrej nocki... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4323 |
Raczkowanie
|
Wskakuję na luzie w gajerki które od dłuższego czasu wisiały nie używane w szafie i jest to miłe. To samo jest z dżinami, t-shirtami itp. Znajomi życzliwie kibicują i to też jest miłe. Żona mówi, żebym przechodził już na fazę stabilizacji bo nie lubi drobnych facetów. Pociągnę jeszcze z 12 kg i zrobię przerzutkę na III fazę. Czytając Wasze posty obawiam się nieco stabilizacji bo mogę za mocno wrzucić sobie na luzik ale tym pomartwię się później.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4324 | |
szamanka
|
Cytat:
Miejscowe antybiotyki też mają działania niepożądane ![]() ![]() Właśnie, trzeba odwiedzić lekarza...
Jet set top zip pale blue szuka nowego domu Selma messenger medium pearl grey grommet też ![]() Edytowane przez Mo_Nika Czas edycji: 2010-02-09 o 22:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4325 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Współczuję Mo_Niko bólu jelitowego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4326 | |
szamanka
|
Czas spać
![]() Jakoś nadal kiepsko się czuję... i mam wrażenie jakby wojsko maszerowało mi przez jelita ![]() ![]() Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4327 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#4328 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to głodna jestem strasznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4329 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
A rower odnalazla mi policja porzucony kilka przecznic na skwerku, pozbawiony jedynie bagaznika. Wiec nie pluje na angielska policje ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
![]() No i waga to ci leciiii! Ja tez tak chce. Te ostatnie 5 kg. A powiedz Shrek skad Ty jestes?
80kg 29 IX 2009 -67.4 kg 23 lI 2010 I od nowa 75,3-74,6 - 73,7- 72,8- 71,9-71,2 - i znowu 74,1 i tak do usmiechnietej smierci... Cel 62 kg Edytowane przez lanka Czas edycji: 2010-02-09 o 23:52 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich - chyba juz dojrzałam aby przyłączyć do WAS chociaż mnie to przeraża. Nie wiem od czego zacząć?od kupienia dokładnej elektronicznej wagi? ale na samą myśl że mam na nia stanąć już mi niedobrze i mam ochotę udać się do lodówki. Maleńki krok zrobiony - jestem z Wami, choć na razie tylko myslami. Prosze o rady dla początkujących. A czeka mnie sporo , w życiu tyle nie ważyłam co teraz - 86 a normalnie powinnam 60 - 65.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4331 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Proponuje ![]() 1) przeczytać książke 2) zrobić test Dukana 3) wybrać się na zakupy proteinowe 4) trzymać się zasad diety A jeżeli chcesz wybrać się do lodówki po jedzenie to nie ma problemu tylko sięgnij po te dozwolone ![]() ![]() Pozdrawiam i życze sukcesów! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4332 |
Raczkowanie
|
Melduje się z samego rana, poniewaz praca mnie wzywa i później mnie tu nie będzie więc muszę zdać relację teraz
![]() ![]()
#4333 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzisiejszy raport jest super: - 0,5kg czyli razem równiutko - 14kg. I tak lubię !!! ![]() Ale warchoł ze mnie. Zapomniałem z tej radości się przywitać. Miłego dzionka dla Wszystkich dukających i tych którzy się jeszcze czają czy zacząć. Mam dla Was znaną chińską mądrość: "Kto zrobił pierwszy krok, ten jest już w połowie drogi do swojego celu". Edytowane przez _shrek_ Czas edycji: 2010-02-10 o 06:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4334 |
Raczkowanie
|
Dziendoberek wszystkim.
Ja w dalszym ciągu nie wiem ile schudłam. Na wagę wejdę po@. Shrek gratulacje, jak ty to osiągnięcie, brawo. Jak to się robi? |
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
Zakorzenienie
|
shrek! Fajne Cię widzieć
![]() Witam też resztę, jawną i niejawną. Ja po śniadanku, zmierzam w kierunku pracy. bisou
![]() |
#4336 |
Raczkowanie
|
witam
![]() rany, ale się cieszę ![]() coś mnie dziś podkusiło rano (no i bardzo dobrze ![]() ![]() ![]() no i oby dzień był tylko coraz lepszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
Rozeznanie
|
Doberek wszystkim
![]() Pani "Generał" melduję posłusznie, że nadal dzielnie trwam na stanowisku ![]() Zapowiada się wspaniały dzionek pomimo, że pogoda nas nie rozpieszcza. O 9 idę do fryzjera a po wczorajszym "zastoju" dzisiaj waga pokazała -o,4kg. Jak to cieszy ![]() Ale muszę przyznać, że wczoraj wypiłam ze 3l (1,5l wody, 1l czerwonej herbaty oraz kawa i cola). Tak się zastanawiam czym sobie jutro życie osłodzić. Planuję wypróbować któryś z waszych przepisów. Chciałabym tort cappucino ale niestety nie mam skrobi ![]()
#4338 |
Raczkowanie
|
Helo
![]() Przylazłam tak z rana poskarżyć się... ![]() Zjadłam wczoraj normalną porcję śniadaniową (jak co dzień od początku diety), potem na obiad dwa małe gołąbki PW, potem najpierw godzinę stękałam na pilates ![]() ![]() Wróciłam do domu i zeżarłam ze łzami szczęścia w oczach ![]() ![]() ![]() ![]() Wypiłam jeszcze wieczór kawę (na spanie mi dobrze robi), półtora litra wody prawie duszkiem i z brzuchem jak słonica w zaawansowanej ciąży poszlam spać. A rano, po porcelanowej schadzce i prysznicu wlazłam pełna nadziei na wagę. I co? Dziś ważę 69,5 kg!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem dzisiaj zatem nieszczęśliwa i zdemotywowana na maxa ![]() Pocieszcie mnie jakoś, plizzz ![]() ![]() Dobrze przynajmniej, że ciasto jest rewelacyjne ![]() ![]() ![]() I mimo, że pogrubiajace (mnie) to ciasto, a nie odchudzajace ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() REWELACJA!!!! ![]() ![]() pozdro dla wszystkich ![]()
#4339 |
Raczkowanie
|
Witam z rańca!!
U mnie kolejny uderzeniówkowy spadeczek o 0,6kg...ehhh...aż miło na wagę wchodzić,szkoda że to woda tylko.. Dziś mnie zakupy czekają bo w lodówce światło...cały maraton ale tak to jest jak się dzieciaczka zabiera:P
#4340 |
Rozeznanie
|
A w jakim wieku masz dzieciaczka?
#4341 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie dziś niewielki spadeczek -0,3kg i postanowiłam troszkę wspomóc dietkę i przyśpieszyć proces odchudzania, więc po pracy lecę wykupić karnet fitness open i na pierwsze zajęcia. Wybrałam 3 x w tygodniu ABT czyli brzuszek, udka i pośladki i raz w tygodniu Brzuchomania (brzmi ciekawie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4342 |
Raczkowanie
|
Wisienko moje małe ma 16 miesięcy
![]()
#4343 |
Przyczajenie
|
Hej Babeczki
![]() ![]() ![]() Moja droga bedzie dluuuga gdyz zaczynam z 81.2 kg... i chce zrzucic do 68-72 kg przy 1.65m wzrostu. Przed urodzeniem dziecka zawsze wazylam ok 65kg i osiagniecie zblizonej wagi bylaby dla mnie duzym sukcesem W miare mozliwosci bede meldowala codziennie utracone kilogramy (a raczej gramy hehehe) Trzymajcie za mnie kciuki pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4344 |
Rozeznanie
|
witam
![]() u mnie akcja "oczekiwanie na @" więc waga nie współpracuje jak należy. Cóż ... życie ![]() Kupiłam ten ohydny Colon C - ledwo co przechodzi mi przez gardło, ale pijam. Ograniczam się do jednej porcji wieczorem. Zobaczymy co to będzie. Mam wrażenie że za mało jem na codzienne formowanie się porcelanki ![]() ![]() ![]() Eriiika się obraziła, że już nas nie odwiedza? ![]() Berlinianko - jak gardziele? Pozdrawiam serdecznie.
#4345 |
Rozeznanie
|
U mnie +0,2 na plusie. Do końca nie cały kg dlatego stwierdziłam, ze przestaje się codziennie ważyć. Teraz dopiero w środestanę na wadze bo inaczej się załamię.
Wczoraj poćwiczyłam i dzisiaj od razu więcej energii.
![]() |
#4346 |
Rozeznanie
|
dzien dobry wszystkim
![]() u mnie magiczny spadek 0,2;/ ale zawsze cos. wlasnie po sniadanku jestem jajowa zjedzona i 0,5l herbaty wypite. ale u mnie sypie znowu;/
www.motocyklove.pl ..z miłości do motocykli ![]() ----------------------------- mój związek z Dukanem : start wrzesień 2009 -> 76 kg faza III-->listopad 2009 - > 67 powrot na II faze cnotliwie 04.05.2011 cel : 65...64..63..62..60. |
![]() ![]() |
![]() |
#4347 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Miałam dziś napisać jak tam test, ale... zapomniałam go zrobić ![]() ![]() No i chciałam się pochwalić, że w końcu mi placuszki wyszły ![]() ![]() ![]() ![]() Aha, teściowa mi powiedziała, że chudnę w oczach (szkoda, że waga tego nie odzwierciedla...) i jej koleżanka z pracy też chce tą dietę ![]()
Edytowane przez Amani Czas edycji: 2010-02-10 o 08:49 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4348 |
Zadomowienie
|
Hej, coś się uparłyście na słowo "spadeczek" dzisiaj
![]() Mnie ubyło od wczoraj 0,3 ![]() ![]() Kocham moje świeczkowe naleśniki ![]() Wcinam właśnie owsiankę i myślę co by tu porobić, by się nie uczyć, ale chyba już mnie to nie omie. Dlatego zaraz uciekam. Wolę wymodzić pisemnie coś na 3 niż żeby mnie oralnie na poprawie męczył... ![]() Gardło jak gardło, zdarte. Trochę jednak lepiej niż wczoraj ![]() Tyle, że chodzę kicham, prycham... i na dodatek śnieg pada. A ja chciałam jutro w moich super wysokich kozakach iść na uczelnię, ale wolę nie połamać sobie nóg i chyba zrezygnuję. ![]() No nic, lecę. ![]()
I i II Faza trwały w sumie 51 dni jest mnie mniej o 10 kg ![]() 22.02 Start III Faza - teoretycznie koniec ma nadejść 22.05... ![]() Ile to jeszcze dni ![]() Nowa książka Dukana: http://chomikuj. pl/ squo-86 |
![]() ![]() |
![]() |
#4349 |
Raczkowanie
|
Witam serdzecznie miłe Panie i miłych Panów
![]() U mnie 3 dzień I fazy. I muszę przyznać, że oprócz żółtych siuśków, lżejszego samopoczucia i ogromnej energii wywołanej waszymi postami żadnego spadku wagi nie zauważyłam, tzn. moja waga nie zauważyła ![]() Bardzo proszę o sugestie, będę wdzięczna... Ach... wczoraj jak opiłam się wody, tak naprawdę się opiłam to i na wieczór moje siuśki jakby bledsze mi się wydawały ![]() Berlinianko - jak Twoje gardło? Pewnie jeszcze smacznie śpisz. Śpij, śpij, nie dawaj się chorobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4350 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
I i II Faza trwały w sumie 51 dni jest mnie mniej o 10 kg ![]() 22.02 Start III Faza - teoretycznie koniec ma nadejść 22.05... ![]() Ile to jeszcze dni ![]() Nowa książka Dukana: http://chomikuj. pl/ squo-86 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:23.