|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9121 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
|
|
#9122 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#9123 |
|
Raczkowanie
|
Ja spadam na siłkę potrenować moją klatę
miłego dnia życzę wszystkim !!!!
|
#9124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#9125 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9126 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a reklama to jak najbardziej zadowolone pacjentki obie macie rację Cytat:
Cytat:
|
|
#9127 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja w sumie nie mam wątpliwości, bo te dziewczyny nie mają autostrady i jeszcze doktorkowi przed op. zwrócę uwagę czego oczekuje a jak nie to nie będzie miło miłego dnia
|
|
#9128 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
strach się bać jakie krzywusy mi wyjdą
|
|
#9129 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#9130 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny zmykam pod prysznic i do pracki
bede jak zwykle wieczorkiem
|
#9131 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dzwoniłam własnie aby podpytać o termin konsultacji - oczekuje się 2-3 tygodnie. Ktoś tu straszył że 1-2 miesiące? Jeszcze się nie umówiłam, bo do tego momentu mogę nie zdążyć ze zrobieniem nowego usg moich guzków. |
|
|
|
|
#9132 |
|
Raczkowanie
|
Zmykam na spacerek,ale sypie od rana kurde tylko zeby przestalo bo juz mam problem zeby wydostac sie na ulice,jutro to chyba w butach co po gorach śmigam wyjde jak tak dalej bedzie sniezyc
Milego popoludnia
|
#9133 |
|
Zakorzenienie
|
aniu dzisiaj kupie wszystkie skladniki do batonikow jak bede miala wene to moze je zrobie .
Mam tylko nadzieje , ze jak ktos jest w pieczeniu takim beztaleciem jak ja to tez ma szanse zrobic ZJADLIWE BATONIKI :brzydal :
|
#9134 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#9135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ja dzwoniłam umówić się na konsultację to miałam czekać ponad miesiąc, ale że zwolniło się jedno miejsce, więc czekałam jedynie 2 tyg. ![]() Masza też na konsultacje czekała miesiąc. Ale ostatnio, z tego co się dowiedziałam, na konsultację czekało się grubo ponad miesiąc ![]() Więc nie straszyłam
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-02-10 o 13:35 |
|
|
|
|
#9136 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
musze nad tym pomyśleć,chyba sama sobie pogłaszcze bo TZ sie nadaje do masowania tylko-jak pies sie rzuca,wiec jakie tu głaskanie...dobrze ze jeszcze nie ugryzł i nie połknoł albo znowu córa-jak lała to teraz niech glaszcze
|
||
|
|
|
#9137 |
|
Zakorzenienie
|
dobra KONIEC Z F5 mykam
|
#9138 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#9139 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My mamy swoja strone (nie zmieniana chyba od 3 lat ![]() Dlatego tez Pania Doktor dokladnie rozumiem. Prowadzi "kameralny" biznes, oblozenie ma pewnie 90 - 100% do wlasnych potrzeb i poki nie bedzie urzeczywistniala ewentualnych planow ekspansji, to nie odczuje rowniez potrzeby utrzymywania strony www, reklamy, czy innych komercyjnych dzialan marketingowych ![]() pysia, powodzenia w dlubaniu przy batonkach Platki mozesz nie moczyc ani w mleku, ani w wodzie. Zrobilam ostatnio bez moczenia i wyszly jeszcze pyszniejsze, takie chrupiace jak corny mimi, tos sie Bidulko urzadzila ... ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
Ale nie jestes pierwsza pacjentka, ktora zrazil rubaszny sposob bycia tego doktora i przasnia klinika. Az strach sie bac, gdy wezmie sie pod uwage iz oszczedzajac na porzadnych lozkach dla pacjentek, oszczedza tez pewnie na medycznych akcesoriach i aparaturze ... Co do ciecia pod pacha, to po tym co przeczytalam w necie i konsultowalam z lekarzami jest dla mnie zupelnie nieakceptowalne ... ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- dokladnie tak ... diety odchudzajace i trening moze jeszcze bardziej uwydatnic nadmiar skory na piersiach i ich mikry rozmiar. Ewentualnym wiekszym rozmiarem zelkow mozna taki feler lepiej skorygowac. Nie mniej przed sama OP nie prowadzimy drakonskich diet. Baaaa ... nigdy nie wolno takich diet stosowac! Niskokaloryczna ale przemyslana dieta nie zaburzy wynikow badan, wiec nie ma obawy
|
||
|
|
|
#9140 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9141 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
od takich to ja uciekam jak najdalej! co do konsultacji - umowic sie mozesz przeciez zawsze, a to nie swiadczy o tereminie operacji, pani dr raczej odrazu nie umowi z toba terminu tylko poprosi by zadzwonic do niej jak sie napewno namyslisz
|
|
#9142 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) a tylko i wyłącznie o kontekst informacyjny - Evitanna nie jest pierwszą osobą, która na forum zapytuje o kontakt do Pani dr, którego samodzielnie niesposób znaleźć w necie (albo jest to skutecznie utrudnione przez brak tejże strony informacyjnej) - obłożenie pewnie ma na to zapewne wpływ, ale bynajmniej nie o to mi chodziło ![]() nie - reklama tak - informacja super jest ten wściekły niebieski
|
|
|
|
|
#9143 |
|
BAN stały
|
A to na poprawienie humoru i zrekompensowanie bólu, cierpienia i wyrwy w portfelu dla tych, u których operacja ją spowodowała
http://uroda.onet.pl/1596959,3257,0,...e,artykul.html I dla wzmocnienia motywacji u tych co mają obawy (czytaj: ja) |
|
|
|
#9144 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
Wrocilam wlasnie ze spacerku, w ramach diety zafundowalam sobie godzinny spacerek szybkim marszem a odchudzam sie z glowa, zadne drakonskie diety, tylko zdrowe zywienie i troszke cwiczen, zeby sie tylko nie przeforsowac Chcialabym schudnac do operacji okolo 10 kg, jeszcze mi troche do tego,ale juz tez troche ubylo..wiec sie ciesze Drakonskie diety przerabialam, skuteczne ale efekt krotkotrwaly niestety, bez cwiczen i ciezkiej pracy nic sie nie osiagnie...boo co do dr N...to faktycznie ma on bardzo seksistowskie podejscie do pacjentek a tak raczej nie powinno byc moim skromnym zdaniem..klinika raczej skromna, biorac pod uwage ceny jakie doktor ustalil moglby co nieco zmodernizowac...
|
#9145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla chcącego nic trudnego i wszystkie dane teleadresowe można znaleźć w minutę . Więc nie przesadzajmy![]() A może po prostu chodzi o wygodę... - tu przecież podajemy wszystko jak na tacy ![]() Evitanna - napisałam, że wiem o tym, że w którym okresie czekało się dość długo - być może właśnie przez wspomniany urlop. Zresztą nie rozumiem problemu
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-02-10 o 15:26 |
|
|
|
|
#9146 |
|
Raczkowanie
|
znacie moze strone z produktami firmy eurosilicone? szukam na necie i jakoś znalezc nie moge...
|
|
|
|
#9147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To też potwierdza to, o czym pisałam powyżej
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-02-10 o 15:38 |
|
|
|
|
#9148 |
|
Raczkowanie
|
super! dzieki i przepraszam
|
|
|
|
#9149 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#9150 |
|
Raczkowanie
|
chciałam jeszcze zapytać czy wszystkie dziewczyny mialy robione te wymazy? z tego co sie orientuje to chyba nie kazdy lekarz tego wymaga
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

. One naprawdę potrzebują czasu, mięśnie muszą się rozluźnić, implanty ułożyć - a procesy te raczej rzadko zachodzą jednocześnie
. Musisz uzbroić się zatem w cierpliwość

no to juz sie nie moge doczekac

,moze dlatego teraz miesien ten bardziej trzyma,bo sie boi
nie będzie miło