Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 305 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-10, 13:16   #9121
polili
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Polili - twoje piersi są jeszcze świeżynki i naprawdę potrzebują trochę czasu, aby się wyrównać. Uważam, że się ładnie ułożą i będziesz zadowolona. Na razie faktycznie jedna jest bardziej wypukła u góry, brodawki nie są na równych poziomach itp. - ale widziałaś moje fotki sprzed paru miesięcy - u mnie też tak było i zobacz, jak ładnie się wyrównało. One naprawdę potrzebują czasu, mięśnie muszą się rozluźnić, implanty ułożyć - a procesy te raczej rzadko zachodzą jednocześnie. Przeważnie jest tak, że jedna pierś goni drugą . Musisz uzbroić się zatem w cierpliwość

A co do mnie:
Brodawki mam ciut, ciut (do 0,5 cm) na różnych poziomach (więc tego praktycznie nie widać), ale miałam delikatną asymetrię przed op.
Wiem ze trzeba czasu,te brodawki to az tak mnie nie martwia juz,widze jak bylo u Ciebie,tylko teraz mylse ze te moje zelki tak nisko,lewa ma dobra wysokosc a ta prawa tak nisko,i teraz sie boje ze one jeszcze bardziej w dol zleca
Stary 2010-02-10, 13:16   #9122
TiNi87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
a ja mam 27.04 wiec caly kwiecien imprez
no to juz sie nie moge doczekac toasty moze troszke sloneczka juz zawita i wiosne juz bedzie czuc ,pomyslismy wtedy ,ze jeszcze chwila i lato i bedziemy mogly cycuszki wystawic na sloneczko
TiNi87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 13:19   #9123
kurra
Raczkowanie

Ja spadam na siłkę potrenować moją klatę

miłego dnia życzę wszystkim !!!!
Stary 2010-02-10, 13:19   #9124
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
to podwójna impreza, bo moje żelki skończą wtedy rok

ja też jestem z kwietnia
ale numer
Stary 2010-02-10, 13:20   #9125
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

Cytat:
Cześć Mimi
Dobrze zapamiętałaś - u mnie nadal się w tym jednym miejscu marszczy - jak się pochylę. Jest to lekko widoczne, więc mi nie przeszkadza - choć oczywiście wolałabym, aby tego nie było

Zobaczymy czy całkowicie zaniknie za kilka m-cy. Ale nawet jeśli nie, to nie będzie tragedii
Ooo tak,decydowanie wole takie zmarszczuchy niz poprzednie zmarszczucho-wisiucho-paszczuchy
mimi44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 13:20   #9126
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mimi44 Pokaż wiadomość
Moja pieciolatka dziś ładnie pomaziała w ramach pokuty mamie plecki,teraz mam z tyłu piekny bodyart:kropeczki,balonik i,serduszka,napis "mama" i cos tam jeszcze
ale ma inwencję twórczą

Cytat:
Napisane przez mimi44 Pokaż wiadomość
Trelek znam to z autopsji,ja sie nie uchronilam i kilka razy dostałam w cyca i zawsze w prawy ,moze dlatego teraz miesien ten bardziej trzyma,bo sie boi
może trzeba pogłaskać, żeby ją ośmielić

Cytat:
nie będę przecież się z Wami spierać

może kliniki się reklamują, ale jak szukałam namiaru na Bromę to pierwsze co to wklepałam w google nazwisko - dziś www to jak wizytówka w takich przypadkach (nie chodzi mi o to, co zaraz napiszecie, że najlepszą wizytówką są zadowoleni pacjenci, tylko o sam pierwszy etap w szukaniu lekarza)
dla mnie www to najlepsze źródło informacji
a reklama to jak najbardziej zadowolone pacjentki
obie macie rację

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
no wlasnie... tak jak wyzej napisalam poniewaz czeka nas cala przyszlosc poloznicza (tzn mnie napewno bo nie mam jeszcze dzieci) pani dr rowniez jako ginekolog-poloznik powiedziala ze bezpieczniej wsadzic ciut mniej bo nie wiem co sie stanie po ciazy z moim biustem, byc moze mi zostanie troche wiekszy, a moze zupelnie sie skurczy... wiec zeby nie zalowac, za mocno nie rozciagnac skory, nie miec rozstepow itd wybralysmy wlasnie 325ml
no właśnie dlatego mam zagwostkę, bo mam chęć na większe ale obawiam się tego o czym piszesz

Cytat:
a ja bym komibinowala i 2 dni przed op gdybym miala najmniejsze obawy czy watpliwosci... lepsze to niz potem gorzko zalowac, placisz=wymagasz i efektem masz byc Ty zadowolona a nie doktor..
mam takie samo zdanie

moje 360cc
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 13:21   #9127
kurra
Raczkowanie

Cytat:
mam bardzo podobne wymiary i bede miala 325 okragle

ale super!! to bedziemy swietowac
8 kwietnia a Ty?

no wlasnie... tak jak wyzej napisalam poniewaz czeka nas cala przyszlosc poloznicza (tzn mnie napewno bo nie mam jeszcze dzieci) pani dr rowniez jako ginekolog-poloznik powiedziala ze bezpieczniej wsadzic ciut mniej bo nie wiem co sie stanie po ciazy z moim biustem, byc moze mi zostanie troche wiekszy, a moze zupelnie sie skurczy... wiec zeby nie zalowac, za mocno nie rozciagnac skory, nie miec rozstepow itd wybralysmy wlasnie 325ml
i postanowilam zuafac pani dr, ona wie co robi i napewno mnie nie skrzywdzi

run forrest RUN AWAY!!!!

a ja bym komibinowala i 2 dni przed op gdybym miala najmniejsze obawy czy watpliwosci... lepsze to niz potem gorzko zalowac, placisz=wymagasz i efektem masz byc Ty zadowolona a nie doktor..

ps. dziekuje za prosbe o zaprzyjaznienie i mam nadzieje ze mi wybaczysz ale narazie jej nie przyjme, poniwaz nie znam Ciebie ani troszke i mam nadzieje ze to sie szybko zmieni

ja w sumie nie mam wątpliwości, bo te dziewczyny nie mają autostrady i jeszcze doktorkowi przed op. zwrócę uwagę czego oczekuje a jak nie to nie będzie miło

miłego dnia
Stary 2010-02-10, 13:24   #9128
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
Brodawki mam ciut, ciut (do 0,5 cm) na różnych poziomach (więc tego praktycznie nie widać), ale miałam delikatną asymetrię przed op.
u mnie teraz widać, że brodawki krzywo (na różnych wysokościach)
strach się bać jakie krzywusy mi wyjdą

moje 360cc
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 13:26   #9129
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość

mam takie samo zdanie
Ja również
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 13:26   #9130
pysia222
Zakorzenienie

dziewczyny zmykam pod prysznic i do pracki
bede jak zwykle wieczorkiem
Stary 2010-02-10, 13:27   #9131
evitanna
BAN stały

Cytat:

obie macie rację
Zgadzam się z powyższym, dlatego ubolewam nad brakiem strony dr Skwiercz. Ale ufam Waszym rekomendacjom
Dzwoniłam własnie aby podpytać o termin konsultacji - oczekuje się 2-3 tygodnie. Ktoś tu straszył że 1-2 miesiące?
Jeszcze się nie umówiłam, bo do tego momentu mogę nie zdążyć ze zrobieniem nowego usg moich guzków.
evitanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 13:30   #9132
polili
Raczkowanie

Zmykam na spacerek,ale sypie od rana kurde tylko zeby przestalo bo juz mam problem zeby wydostac sie na ulice,jutro to chyba w butach co po gorach śmigam wyjde jak tak dalej bedzie sniezycMilego popoludnia
Stary 2010-02-10, 13:31   #9133
pysia222
Zakorzenienie

aniu dzisiaj kupie wszystkie skladniki do batonikow jak bede miala wene to moze je zrobie .
Mam tylko nadzieje , ze jak ktos jest w pieczeniu takim beztaleciem jak ja to tez ma szanse zrobic ZJADLIWE BATONIKI:brzydal :
Stary 2010-02-10, 13:33   #9134
evitanna
BAN stały

Cytat:
kurra przed zabiegiem jest ok. po zabiegu nie warto z wagi spadac .
Też tak słyszałam jak byłam na pierwszej konsutlacji u dr Kociszewskiej.
Stary 2010-02-10, 13:34   #9135
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evitanna Pokaż wiadomość
Zgadzam się z powyższym, dlatego ubolewam nad brakiem strony dr Skwiercz. Ale ufam Waszym rekomendacjom
Dzwoniłam własnie aby podpytać o termin konsultacji - oczekuje się 2-3 tygodnie. Ktoś tu straszył że 1-2 miesiące?
Jeszcze się nie umówiłam, bo do tego momentu mogę nie zdążyć ze zrobieniem nowego usg moich guzków.
No super, że tak szybko można się obecnie umówić
Jak ja dzwoniłam umówić się na konsultację to miałam czekać ponad miesiąc, ale że zwolniło się jedno miejsce, więc czekałam jedynie 2 tyg.

Masza też na konsultacje czekała miesiąc.

Ale ostatnio, z tego co się dowiedziałam, na konsultację czekało się grubo ponad miesiąc

Więc nie straszyłam

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2010-02-10 o 13:35
Stary 2010-02-10, 13:34   #9136
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

Cytat:
Napisane przez kurra Pokaż wiadomość
Ja spadam na siłkę potrenować moją klatę

miłego dnia życzę wszystkim !!!!

Cytat:
Napisane przez trelek_
może trzeba pogłaskać, żeby ją ośmielić
musze nad tym pomyśleć,chyba sama sobie pogłaszcze bo TZ sie nadaje do masowania tylko-jak pies sie rzuca,wiec jakie tu głaskanie...dobrze ze jeszcze nie ugryzł i nie połknoł
albo znowu córa-jak lała to teraz niech glaszcze
Stary 2010-02-10, 13:35   #9137
pysia222
Zakorzenienie

dobra KONIEC Z F5 mykam
Stary 2010-02-10, 13:39   #9138
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

Cytat:
dobra KONIEC Z F5 mykam

Horito witaj widze cie
Stary 2010-02-10, 14:41   #9139
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
obie macie rację
sie zgadzam i podpisuje wszystkimi rekoma!!! Mozna miec full wypas strone i marniutka jakosc uslug (jakichkolwiek), albo strony nie miec i bazowac na reklamie szeptanej, czyli poleceniach.
My mamy swoja strone (nie zmieniana chyba od 3 lat ), a wszyscy nasi klienci to albo tzw. stali, albo ci ktorzy trafiaja z polecen. Na zupelnie nowych nie mamy juz czasu, wiec strona internetowa nie sluzy nam do ich pozyskiwania, tylko ot tak ... do danych kontaktowych
Dlatego tez Pania Doktor dokladnie rozumiem. Prowadzi "kameralny" biznes, oblozenie ma pewnie 90 - 100% do wlasnych potrzeb i poki nie bedzie urzeczywistniala ewentualnych planow ekspansji, to nie odczuje rowniez potrzeby utrzymywania strony www, reklamy, czy innych komercyjnych dzialan marketingowych

pysia, powodzenia w dlubaniu przy batonkach Platki mozesz nie moczyc ani w mleku, ani w wodzie. Zrobilam ostatnio bez moczenia i wyszly jeszcze pyszniejsze, takie chrupiace jak corny

mimi, tos sie Bidulko urzadzila ... Mam tylko nadzieje, ze kropecki nie swedza Cie za bardzo?

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Asia230707 Pokaż wiadomość
Ja osobiscie znam dwie dziewczyny ktore byly operowane u dr.Niemkiewicza, tez chcialam u niego robic ze wzgledu na ciecie pod pacha ale uslyszalam na szczescie w pore ze pozniej piersi maja tendencje uciekac wlasnie pod pache i nawet bylam na konsultacji ale po rozmowie z nim i jego zboczonych tekstach, po tym jak poklepal mnie po tylku i jeszcze weszlam na gore,tam gdzie leza dziewczyny po zabiegu i zobaczylam te obskurne mini pokoje to sobie odpuscilam i chyba dobrze zrobilam bo obie moje znajome ktore byly tam operowane maja piersi wlasnie pod pacha, okropna autostrade miedzy nimi i jedna z nich szykuje sie na kolejny zabieg bo strasznie jej to przeszkadza co wcale mnie nie dziwi bo moje piersi zaraz po operacji byly blizej siebie niz jej po wlozeniu push-up to tylko maje skromne zdanie na temat tej kliniki, a Ty gdzie chcesz miec ciecie?
masakra Ale nie jestes pierwsza pacjentka, ktora zrazil rubaszny sposob bycia tego doktora i przasnia klinika. Az strach sie bac, gdy wezmie sie pod uwage iz oszczedzajac na porzadnych lozkach dla pacjentek, oszczedza tez pewnie na medycznych akcesoriach i aparaturze ...

Co do ciecia pod pacha, to po tym co przeczytalam w necie i konsultowalam z lekarzami jest dla mnie zupelnie nieakceptowalne ...

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
kurra przed zabiegiem jest ok. po zabiegu nie warto z wagi spadac .

dokladnie tak ... diety odchudzajace i trening moze jeszcze bardziej uwydatnic nadmiar skory na piersiach i ich mikry rozmiar. Ewentualnym wiekszym rozmiarem zelkow mozna taki feler lepiej skorygowac.

Nie mniej przed sama OP nie prowadzimy drakonskich diet. Baaaa ... nigdy nie wolno takich diet stosowac! Niskokaloryczna ale przemyslana dieta nie zaburzy wynikow badan, wiec nie ma obawy
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 14:49   #9140
evitanna
BAN stały

Cytat:
No super, że tak szybko można się obecnie umówić
Jak ja dzwoniłam umówić się na konsultację to miałam czekać ponad miesiąc, ale że zwolniło się jedno miejsce, więc czekałam jedynie 2 tyg.

Masza też na konsultacje czekała miesiąc.

Ale ostatnio, z tego co się dowiedziałam, na konsultację czekało się grubo ponad miesiąc

Więc nie straszyłam
Ten Pan z którym rozmawiałam powiedział mi, że takich kolejek w ogóle nie ma. Jedynie raz mogło się zdarzyć takie oczekiwanie np z powodu urlopu, ale co do zasady przez caly rok są 2-3 tyg.
Stary 2010-02-10, 14:57   #9141
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez evitanna Pokaż wiadomość
gdyby nie te "szeptane" polecenia i kilka "prac" pani dr nigdy bym o niej nie wiedziala, ale jak do niej poszlam na konsultacje zrozumialam ze jednak wole dr co wsadza cale serce w to co robi i ma czas skupic sie na mnie niz takiego z najpiekniejsza strona i ogromna galeria, wypromowanego przez media... patrz przyklad: slynny S&Co... a cala reszte historii wszystkie juz tutaj doskonale znamy
od takich to ja uciekam jak najdalej!

co do konsultacji - umowic sie mozesz przeciez zawsze, a to nie swiadczy o tereminie operacji, pani dr raczej odrazu nie umowi z toba terminu tylko poprosi by zadzwonic do niej jak sie napewno namyslisz a majac juz wybrany rozmiar itd to tylko kwesti atelefonu by ustalic termin i moze to byc i za pol roku
Stary 2010-02-10, 15:12   #9142
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
Na zupelnie nowych nie mamy juz czasu, wiec strona internetowa nie sluzy nam do ich pozyskiwania, tylko ot tak ... do danych kontaktowych
widzę, że powinnam była jednak drukowanymi literami napisać, że nie chodzi mi o komercyjną stronę posiadania strony www (ale to inteligentnie brzmi ) a tylko i wyłącznie o kontekst informacyjny - Evitanna nie jest pierwszą osobą, która na forum zapytuje o kontakt do Pani dr, którego samodzielnie niesposób znaleźć w necie (albo jest to skutecznie utrudnione przez brak tejże strony informacyjnej) - obłożenie pewnie ma na to zapewne wpływ, ale bynajmniej nie o to mi chodziło
nie - reklama
tak - informacja

super jest ten wściekły niebieski
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 15:21   #9143
evitanna
BAN stały

A to na poprawienie humoru i zrekompensowanie bólu, cierpienia i wyrwy w portfelu dla tych, u których operacja ją spowodowała
http://uroda.onet.pl/1596959,3257,0,...e,artykul.html
I dla wzmocnienia motywacji u tych co mają obawy (czytaj: ja)
Stary 2010-02-10, 15:21   #9144
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

hej dziewczyny
Wrocilam wlasnie ze spacerku, w ramach diety zafundowalam sobie godzinny spacerek szybkim marszem
a odchudzam sie z glowa, zadne drakonskie diety, tylko zdrowe zywienie i troszke cwiczen, zeby sie tylko nie przeforsowac
Chcialabym schudnac do operacji okolo 10 kg, jeszcze mi troche do tego,ale juz tez troche ubylo..wiec sie ciesze
Drakonskie diety przerabialam, skuteczne ale efekt krotkotrwaly niestety, bez cwiczen i ciezkiej pracy nic sie nie osiagnie...boo

co do dr N...to faktycznie ma on bardzo seksistowskie podejscie do pacjentek a tak raczej nie powinno byc moim skromnym zdaniem..klinika raczej skromna, biorac pod uwage ceny jakie doktor ustalil moglby co nieco zmodernizowac...
Stary 2010-02-10, 15:22   #9145
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
widzę, że powinnam była jednak drukowanymi literami napisać, że nie chodzi mi o komercyjną stronę posiadania strony www (ale to inteligentnie brzmi ) a tylko i wyłącznie o kontekst informacyjny - Evitanna nie jest pierwszą osobą, która na forum zapytuje o kontakt do Pani dr, którego samodzielnie niesposób znaleźć w necie (albo jest to skutecznie utrudnione przez brak tejże strony informacyjnej) - obłożenie pewnie ma na to zapewne wpływ, ale bynajmniej nie o to mi chodziło
nie - reklama
tak - informacja

super jest ten wściekły niebieski
Jak to nie można znaleźć danych kliniki pani dr w necie?
Dla chcącego nic trudnego i wszystkie dane teleadresowe można znaleźć w minutę. Więc nie przesadzajmy
A może po prostu chodzi o wygodę... - tu przecież podajemy wszystko jak na tacy

Evitanna - napisałam, że wiem o tym, że w którym okresie czekało się dość długo - być może właśnie przez wspomniany urlop.
Zresztą nie rozumiem problemu

Czas edycji: 2010-02-10 o 15:26
Stary 2010-02-10, 15:28   #9146
Duita
Raczkowanie

znacie moze strone z produktami firmy eurosilicone? szukam na necie i jakoś znalezc nie moge...
Duita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 15:30   #9147
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Duita Pokaż wiadomość
znacie moze strone z produktami firmy eurosilicone? szukam na necie i jakoś znalezc nie moge...
http://209.85.129.132/search?q=cache...ient=firefox-a

To też potwierdza to, o czym pisałam powyżej

Czas edycji: 2010-02-10 o 15:38
Stary 2010-02-10, 15:34   #9148
Duita
Raczkowanie

super! dzieki i przepraszam
Stary 2010-02-10, 15:36   #9149
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Duita Pokaż wiadomość
super! dzieki i przepraszam
Nie masz za co przepraszać, akurat to ja powinnam Tobie podziękować, bo twój post (ten wcześniejszy) jest potwierdzeniem mojej tezy
Stary 2010-02-10, 15:40   #9150
Duita
Raczkowanie

chciałam jeszcze zapytać czy wszystkie dziewczyny mialy robione te wymazy? z tego co sie orientuje to chyba nie kazdy lekarz tego wymaga
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości