|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
|
|
|
|
#9152 |
|
Raczkowanie
|
Listopadowa hej hej
![]() co myslisz o anatomach w moim przypadku?? czy dzieki nim predzej moglabym uzyskac efekt szerszych piersi pelnych na dole niz przy okraglych o wysokim profilu? roznica w cenie nie wielka i na pewno warta zaplacenia jesli efekt bylby uzyskany... wyslalam maila do mojego doktorka i teraz czekam na odpowiedz, ale pomyslalam, ze jeszcze Was zapytam bo znacie moja wyjsciowke... moja klatka jakby wypukla na gorze wiec moze anatomki bylyby bardziej wskazane dla mnie? no i jaki rozmiar wtedy, jesli mam miec okragle 450, nawet 500 by przeszlo? mierzylam dzis szerokosc piersi z plaska miarka no i sie zaskoczylam bo w sumie tam wiecej niz 12 cm...do samego mostka jest 16 czyli implant moglby byc ze 13 albo i wiecej... z gory dzieki za porade jak tam pracka leci poza tym? co teraz przerabiasz?? ja moja op chyba o 1 lub 2 dni przeloze, bede miala 2 tyg na remont kawalerki (przynajmniej zaczecie, reszte dopilnuja rodzice, no i operacje) chyba lepiej miec 2-3 dni latania po sklepach i pozniej sie klascc pod noz, niz od razu na stol i potem obolala na zakupy, bo moze byc ze sie bede czuc ok, ale moze bedzie zle, wiec chyba lepiej nie ryzykowac...
|
#9153 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dokladnie tak! Dane Pani Doktor sa powszechnie dostepne, wiec Samiii ... info jest - jak najbardziej Teraz to juz nie wiem o co Ci chodzilo?
|
|
|
|
|
#9154 |
|
Raczkowanie
|
Duita wymaz
do cyckow??? wymaz z gardla masz na mysli? czy z nosa? czy jeszcze skad indziej ?czasami niektorzy lekarze chca byc pewni ze zadnej infekcji bakteryjnej nie ma wiec to chyba o to chodzi... moj nie wymaga tego, wiec na 100% nie wiem
|
#9155 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#9156 |
|
Raczkowanie
|
no wlasnie... w ramach badan robi sie jeszcze wymazy (czy czasem nic na Tobie nie rosnie) któras pisala ze miala robiony wymaz z nosa, slyszalam ze robi sie tez takowy wymaz z pod pachy... kazda musi takowy wymaz zrobic czy to az takie konieczne nie jest?
|
|
|
|
#9157 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo jak sama napisałaś - nie zawsze tak jest coś jeszcze wyjaśnić..? |
|
|
|
|
#9158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogą być i anatomy - zwłaszcza, że twoja klatka jest u góry wypukła. Ale jak wiesz, są różne anatomy (szersze, węższe, wyższe, niższe, bardziej lub mniej wypełnione od góry...) - więc jednak warto byłoby abyś przejrzała katalogi z produktami W swojej ocenie nie będę obiektywna, bo odkąd mam takie żelki to jestem ich zwolenniczką A teraz niezbyt intensywnie przerabiam "Intensywną...":rolle yes: ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#9159 |
|
Zadomowienie
|
looknijcie na wątek o skutkach ubocznych powiększania piersi - kojarzycie skądś ten styl pisania...?
|
|
|
|
#9160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#9161 |
|
Przyczajenie
|
O Jezzzzu....
Kurcze 1.MARCA mam już zabieg !!! On mnie zmierzył i powiedział ze mam 67 pod biustem i generalnie stwierdził ze idealne będą te 250 OKRĄGŁE.... Mój mąż zobaczył i poprosił o większy implant, bo wie ze zaraz bede buczec ze sa małe... W sumie jak zmierzyłam te większe to do mojej postury naprawde były wielkie cyce ![]() Powiedzieli ze mam sie zastanowic do zabiegu i podjąć ostateczna decyzje. DZIEKUJĘ WAM serdecznie za pomoc, naprawde średnio sie orientuje w tych rozmiarach...Mam nadzieję ze Kasprzyk zrobi ładnie, bo boje się jak cholera!!! O efekcie mysle w samych superlatywach, mam nadzieję ze się nie zawiode.Mam jeszcze jedno pytanie.Czy możecie mi powiedzieć jak jest z bólem po... Bo, straszne opinie czytałam.Wiem że to jest indywidualna sprawa, ale wolała bym coś wiedzieć więcej ![]() Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC !!! Edytowane przez sylwiabmw Czas edycji: 2010-02-10 o 15:59 |
|
|
|
#9162 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
napisałam że przez brak strony moze to być utrudnione (własnie szukanie tu na forum jest drugim krokiem, większość najpierw googla to, czego szuka) przepraszam resztę dziewczyn że toczę tutaj dyskusję o tym, moze powinnam napisać na priv, ale podobnie jak chyba Agnes kiedyś napisała, jeśli coś ma związek z treścią forum to po co pisać na priv w swoim mniemaniu oczywiście możesz mieć rację i ja Ci jej nie ujmuję
|
|
|
|
|
#9163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Evitanna nie jest pierwszą osobą, która na forum zapytuje o kontakt do Pani dr, którego samodzielnie niesposób znaleźć w necie (albo jest to skutecznie utrudnione przez brak tejże strony informacyjnej)". Sama tego nie wymyśliłam (przynajmniej w moim mniemaniu |
|
|
|
|
#9164 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9165 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#9166 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a powiesz mi jeszcze, czy to Ty chcialas anatomy od poczatku, czy doktor Ci zalecil je?? ja teraz sie troche waham, i chyba jesli doktor znalazlby mi odpowiedni rodzaj, mysle ze bardziej bym chciala je miec, bo obawiam sie, ze przy moich naturalnych warunkach okragle nie beda takie jak chce.. co do typow anatomkow to widzialam wlasnie ze wiele tam rodzajow jest,teraz badz tu madra i wiedz co wybrac, ja laikiem jestem ![]() dr Broma mi odpisal i tez powiedzial ze anatomy wysoki profil...zaraz zaczne szperac w tabelkach moze mi sie cos rozjasni... ![]() Dzieki za opinie
|
|
#9167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#9168 |
|
Raczkowanie
|
a co bylo argumentem do anatomow??
|
#9169 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#9170 | |||
|
Kazar Lady
|
ja tez miałam cięcie na otoczce a dreny wychodziły ze szwów nie miałam dodatkowych dziurek..
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja też z kwietnia Ale żescie naskrobały od rana |
|||
|
|
|
#9171 |
|
Przyczajenie
|
Apropo URODZIN
Ja tez jestem 27 KWIECIEŃ ![]() Samiii co do termiu to był fuks zadzwoniłam do dr.K w połowie Stycznia.Umówiłam się na konsultację 11 Marca. Jednak przedwczoraj dostałam telefon że jeśli jestem zainteresowana to mogę być na konsultacji 9Lutego, ponieważ ktoś zrezygnował, a że mieszkam osiedle obok to bez zastanowienia się zgodziłam ![]() Jak już doktorek mnie obadał, wymierzyl(ikiedy mimo usilnych prób nieudało mu się mnie odwieść od tego pomysłu, a mój mąż się zgodził na zabieg zapytał kiedy chce cycki???Odpowiedziałam że jutro najlepiej, po czym buchnął śmiechem i odpowiedział że tak dobrze to nie ma, ale pierwszy wolny termin ma na 1 Marca, więc bez zastanowienia się zgodziłam.Zaznaczając oczywiście że jak znowu jakaś pacjętka się rozchoruje to ja chętnie wskoczę na jej miejsce ![]() Właśnie śledzę Wasz wątek ... Na innym forum już mi się obiło o oczy że słodzą na Różowym...i kasują złe, bądź neutralne wypowiedzi, jednak nie jestem tam zalogowana, więc nie będe opiniować . Strasznie mnie martwi ten mój rozmiar, ponieważ wydawało mi się w tym "staniku" u dr że te 250 sa naprawdę super, jednak jak przymierzyłam 285 to mimo że do mojej postury były ciut duże to je wybrałam ![]() Teraz Wy piszecie że to wszystko mało i kurcze zwariowałam.Kupe kasy taka impreza kosztuje i nie chce żałować... A, czasu mam niewiele do podjęcia decyzji. ;/ DZIĘKUĘ ZA WSZYSTKIE RADY !!! Edytowane przez sylwiabmw Czas edycji: 2010-02-10 o 17:30 |
|
|
|
#9172 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
",ale dupy to powiedziala ze nie bedzie mi smarowac... Ciecie pod pachą...brrrr....az mnie ciarki przeszły kształt jaknajbardziej tematyczny...... ![]() Jak tam od Maceratki sa wiadomości jakies nowe?? Misia tyś podwarszawska to z tym drapaczem powaznie?uważaj,bo daleko nie masz.... ![]() i korków powiadasz nie ma....oj....bede miała gosci..... Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2010-02-10 o 17:31 |
|
|
|
|
#9173 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() żelki przymierzałaś w staniku a nie zapakowane pod mięsień, weź to pod uwage..
|
|
|
|
|
#9174 |
|
Zadomowienie
|
fajnie
![]() pamiętaj, że mięsień spłaszcza implant, i to co przymierzasz i widzisz w staniku jest z 15proc plus minus większe, niż będzie w rzeczywistości (co też jest gdybaniem, bo u jednych mięsnie mocniej spłaszczają wkładkę, u innych bardziej, nie ma reguły) - w każdym razie takie mierzenie wkładki do stanika nie jest miarodajne |
|
|
|
#9175 |
|
Przyczajenie
|
Jeszcze jedno pytanko.
Gdzie mogę zobaczyć zdjęcia z rozmiarem 250 i 285 ??? |
|
|
|
#9176 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#9177 |
|
Przyczajenie
|
Kurcze ...
;/ To co teraz??? Chciałam duuuże pełne C lub D, z tego mi wyjdzie czy nie ? Jeszcze jedno w sumie niedyskretne pytanie... Czy dr K mimo że jak już wiem że lubi "małe" jest dobrym doktorem? Dobrze wybrałam? Powodem było też miejsce nie ukrywam że z domu mam do niego jakies 5 minut... LISTOPADOWA80, jestem na tym forum, więc wolała bym tutaj zobaczyć podobne rozmiary, a nie na różu. Edytowane przez sylwiabmw Czas edycji: 2010-02-10 o 17:39 |
|
|
|
#9178 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Listopadowa z ust mi to wyjęłaś ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
Problem w tym, że na wizażu nie ma takich maleństw.. ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Raczej nie mi przy 420cc wyszło duże C |
||
|
|
|
#9179 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() http://www.cosmetic-plastic-surgery....plasty/poland/ http://www.loveyourlook.com/Before-After/ tu w pierwszej kolumnie mozesz wpisac wyjściówke ,porzadany efekt itp. ja tą strone ogladałam z tydzien chyba ,fotek jest pełno.pozatym warto obejrzec calą stronke są tam info o wkładkach ,cieciach itd itp. |
|
|
|
|
#9180 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I na zakonczenie ... nawet gdyby Miszcz doplacil mi do calego interesu, to u niego nie robilabym powiekszenia ... o ile to mozna nazwac powiekszeniem |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.

Teraz to juz nie wiem o co Ci chodzilo?
do cyckow??? 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)