|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Jak narzekacie, że pusto, to się oddzywam
Ciężko mi coś pisać, bo u mnie nic się nie dzieje.. prawie Sesja. I tyle ![]() Tysia, płakałam ze śmiechu czytając relację z egzaminu ![]() ![]() ![]() Niuniuś, faceci nieraz nie rozróżniają szamponu od żelu pod prysznic ![]() ![]() Potrafią myć włosy żelem albo cale ciało szamponem.. to się nazywa wygoda!Ines, trzymam kciuki za randkę! Madzior, niektórzy rodzice faktycznie nie akceptują takiej różnicy, całe szczzęście, że Twoi go lubią Z perspektywy czasu [boshh jaka sie stara robie ] widzę, że taka różnica nie jest wielka, a później, za kilka lat, praktycznie jej nie będzie ![]() Mrofko, masz talent, świetne są! Virginio, Ty się nie uzależnij od wymianek Kiedyś, jak miałam ładne kieszonkowe od Taty (jak mu się powodziło, to i mnie się powodziło, nie mogę narzekać, mimo, że widujemy się raz na 2 miesiące). I trafiłam na wizaż... ojjj... te promocje, sklepy internetowe, wpadlam w wir straszzny. Perfumy przecenione o 60% wow! biorę, jak się nie spodobają, to wymienię... sytuacja mi się zmieniła i posprzedawałam część, ale muszę się ograniczać z wchodzeniem na PEWNE wątki ciężko, ciężko... tym bardziej teraz nie mogłam się przystosować do wiecznego braku kasy :/No, to taka przestroga, niekoniecznie do Ciebie, tylko ogółem... Wizaż uzaleniaaa ![]() Ohhh moja dieta słabo idzie, uczę się, siedzę w domu i... głodna jestem co chwilkę :/ Kupiłam łyżwy [znowu te wyprzedaże, ale wydatek jak najbardziej zaplanowany] i TŻ jak wracaliśmy do siebie obiecał, że będziemy spędzać czas aktywnie i na łyżwy też pójdzie. No i... kupiłam je, szczęśliwa pytam TŻ, kiedy idziemy, a on do mnie z fochem, żebym mu jaj nie ucinała, on na żadne łyżwy nigdy nie pójdzie... ;( Powiedziałam, że nie to nie, pójdę z Damianem, kolegą z pracy, który co prawda irytujący czasami, ogólnie jest całkiem sympatyczny. Ale jak TŻ usłyszał o D, to aż się czerwony ze złości zrobił i ....powiedział kilka słów które musiałabym wygwiazdkować ahhhh faceci :/ Jeszcze kuzynka TŻ ma łyżwy, więc może z nią się umówię ![]() Oh, ostatnio udało mi się wymyślić SMACZNĄ sałatkę! Tylko nie spisałam jak ją robiłam, ale wrzuciłam brązowy ryż, począstkowane brokuły, seler ze słoika, troszkę łososia wędzonego, czerwona fasole i zalałam sosem jogurtowo- czosnkowym. Ahhh rozwijam się kulinarnie ![]() Laseczki, a co Wy planujecie na Walentynki? Buziaki i miłego dnia!!! |
|
|
|
#2612 |
|
Zadomowienie
|
A ja szykuje się na 19
cieszę się chyba jak dziecko jak wróce to opowiem co nieco ....oczywiście jak będzie w ogóle co ![]()
|
|
#2613 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Biada nam, zakupoholiczkom! ;PCytat:
![]() Cytat:
Taką z braku laku i braku czasu![]() Proponuję zebrać się tutaj i plotkować do białego rana! ![]() A Ty co będziesz porabiać moja droga (Ja idę z Tżtem do kina, potem pewnie na kolację i spacer bo raczej wątpię, że wymyśli lot balonem, skok na bungee czy inne dziwne atrakcjeCytat:
![]() Zapomniałabym, Marei szybkiego zakończenia sesji!! Tak się zastanawiam, co u naszej Joyce, dawno jej tu nie było...
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2010-02-10 o 18:37 Powód: dopisek |
||||||
|
|
|
#2614 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() :brzyd al:, ale obiecuje ze to się nie powtórzy.Rzadko pisze, ale odwiedzam wizaz codziennie w pracy bo czasami wracam do domu późno i nie mam już na nic ochoty.Idę oblewać stres, bo za 2 tygodnie nie będę mogła już pić.....bo autko sprowadzam i będę jeździć......Czyli uwaga śledzie mkarlinka jedzie, już współczuję mojej wiosce, hahahah.Jak wrócę z biby to jeszcze was odwiedzę.Buziaki ![]() ![]()
|
|
|
#2615 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ach ten wizaż![]() Cytat:
powodzenia na egzaminach i naprawde postrasz Tzta kolega to zaraz łyżwy weźmie pod pachę a na łyżwy pod halę sie wybierasz??![]() Cytat:
![]() Cytat:
który wątek?też dzisiaj myslałam gdzie Joyce sie podziała ![]() Cytat:
![]() za zdanie prawo jazdy i za czekolade![]() a w walentynki na wizazu bo ja bede w gorach na nartach to tu do Was zajrze![]() mnie katar trzyma a myslalam, ze to tylko taki malutki katarek a dzisiaj to chyba sie doprawilam ![]() milego wieczorka |
|||||
|
|
|
#2616 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczorek
![]() Ufff nie pamiętam kiedy ostatnio tak wcześnie miałam lekcje odrobione... Ale zaraz jeszcze muszę czytać "Szewców";( Głupie to jakieś i zboczone Teksty typu "podniecałoby mnie jakbyś patrzył jak ja się ten tego z tamtym" :P Jaaa i ja mam z tego referat zrobić?!:-|Jaaaa moja maruda jest wstrętna:P Właśnie dostałam smsa "Poszlibyśmy jutro na kolację ale Ty masz naukę" co za zgred:P Niuniuska Łooooj Lady Gaga... tragiczne przebudzenie:P Biedactwo ![]() mrofka Dla mnie taka różnica wieku jest idealna Nie za głupi i nie za mądry jest facet w takim wieku:PMarei No już nie mają wyboru, muszą akceptować i tyle Szczerze ja nie czuje różnicy Czuje się jakbym znała tą marudę od urodzenia:Pines Bierz go, bierz go! A jak fajny zostaw trochę dla nas...:P mkarlinka Brawo Jeju ja to jeszcze z 10 razy będę zdawała... ogólnie wyjeździłam już 50 godzin... i ciągle nic![]() To dobranoc wam Jutro wielki ważenie po fazie nr 1:P coś tam mi się wydaję, że zgubiłam ale widać to raczej nie widać:/
|
|
|
|
#2617 |
|
Zadomowienie
|
idę spac....jutro co nieco opowiem
![]()
|
|
#2618 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie lubię chodzic po marketach i kupowac rzeczy spożywcze.....ja bym tylko weszła wzieła to co trzeba, a moja mama łazi i łazi i sama nie wie co jeszcze potrzebna....![]() Cytat:
troche wiary w swojego TŻ Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie ma takiej opcji - nie dziele się ![]() Dzień dobry.....dziś tłusty czwartek a ja zjadłam już kilka faworków, bo moja mama wczoraj smazyła a ja dziś obudziłam się już przed 6 i nie mogłam usnąc.....Co do wczorajszego spotkania to było bardzo sympatycznie na wstępie dostałam komplement, że ślicznie wyglądam i gdyby wiedział, że tak będę wyglądac to tez by się porządniej ubrał...![]() ![]() Byliśmy w takiej fajnej oberży niedaleko naszej miejscowości ( ogólnie to jesteśmy z tego samego miasta tylko z innego osiedla )...hmmm co więcej......podoba mi sie ten facet i tyle Jak tylko wróciłam do domu to dostałam miłego eska ![]() ehhhhh fajanie fajnie
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2010-02-11 o 07:31 |
||||||
|
|
|
#2619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ines no wiesz....wchodzę tu rano z wielkimi nadziejami na jakies opowieści a tu tylko tyle... czekamy czekamy, jako, ze ja dzisiaj mam wolny cały dzień czekam przy ekranie ![]() ale sie wyspałam normalnie pierwszy raz chyba od tygodnia, i nawet katar mi przeszedł prawie... u mnie zaczyna sypać podobno jakis atak zimy znowu nadchodzi ja musz spakowac rzeczy na wyjaz bo w sobote na nartydzisiaj stwierdzilam, ze swietnie opanowalam diete na utrzymanie wagi milego dzionka ![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Cytat:
widzać, ze juz masz lepsze podejscie i dasz mu szansę,i rozumiem, możemy liczyc, że CDN...
|
||
|
|
|
#2620 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
póki co jestem pozytywnie nastawiona
|
|
|
#2621 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gratki miszczu kierownicy!![]() miracollo.pl https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=277901 ![]() i buty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403015 Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Niech zrobi kolację sam, przyniesie Ci i padnie do Twych stóp![]() Cytat:
![]() :lov e: Już lubię Pana![]() Cytat:
![]() Cytat:
Prawidłowe podejście!!! Super!!BRY Poświęciłam się, wstałam dzisiaj wcześniej i obudziłam moją "koleżankę" jakąś zmiksowaną madonną ahahahaha a teraz prowadzimy walkę na to, kto ma głośniejszy tv albo radio![]() Zważyłam się i przytyłam, no kurde skąd, jak ładnie jem może za mało?;/dzisiaj dzień pączka, ale mam zamiar nie zjeść ani jednego!!! AMen! ![]() Całuję EDIT. ps. A mój młody, powiedział, że chce ze mną zamieszkać ![]() :love :
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2010-02-11 o 09:27 |
|||||||
|
|
|
#2622 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Uhum, ja też...
![]() Cytat:
Pochwal się, czym będziesz zasuwać i wpadaj do nas częściej!!Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
.Cytat:
True, true... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
) u Ciebie kolacji! ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie zacytowało mi: Marei - wiem, wiem skarbie, że wizaż uzależnia i przyznaję się bez bicia, że duża część (jak nie całość) ostatnich zakupowych szaleństw była mocno wizażem zainspirowana . A jak zobaczyłam ile czasu spędzam na wymiankowych wątkach to aż się przeraziłam i obiecałam sobie poprawę (taaaa, tak naprawdę prawie wszystko już wymieniłam....) .Madziorku - Witkiewicza widzę czytamy .No i gdzie moja Limosia?! Melduję, że kryzys w WC zażegnany. Kibelek się odetkał w końcu samoistnie, ale hydraulik już i tak był wezwany, więc poprosiłam, żeby sprawdził jaka chole** . No i dobrze, że sprawdził, bo podobno cały był zawalony kamieniem i pewnie niedługo trzeba by było czekać na powtórkę z rozrywki .Żem zaskmarkana to już wiecie. Poza tym nic nowego. Zmykam bo dziś korkuję od 13 do 19 (z małymi okienkami) a trza by coś pożytecznego jeszcze zrobić (czyt. sprawdzić resztę wątków ).Buziaki w noski od pociągającej .
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2010-02-11 o 09:38 |
|||||||||
|
|
|
#2623 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a tak poważnie to może daj sobie spokój z nią, znudzi sie jej w końcu ...tak myslę ....![]() Cytat:
a tak poważnie to może musisz się po prostu uzbroic bardziej w cierpliwośc ![]() Amen !!! ja już nagrzeszyszłam faworkami ![]() wow może w krótce jakiś pierścionek czy coś.....![]() Oby .... Cytat:
![]() Gdzie podziewa się Limonka, Tyśla, Aliczka (pewnie samży pączki ), bolerka, Malinn, Joyce ...???!!?!!??A ja wysprzątałam w domu troche ......
|
|
|
#2624 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ufffff.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może, może... Tak czy siak, parę miechów zostało dopóki szkołę skończę i znajdę pracę ... ale co to było parę miechów w obliczu lat 6Cytat:
![]() Chodzą za mną naleśniki z kurakiem i pieczarkami... gdyby ktoś mi takie zaserwował to całowałabym w piętki ehhhh, tak nie chce mi się tyrać w kuchni ![]() A w sobotę idę zapijać ostatnią sesję
|
|
#2625 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no no to jak pobalujesz to pewnie za tydzień dopiero wróicsz do nas jak kac minie ![]() A ja próbuję się uczyc tylko, że nie moge się na niczym skupic....z wiadomych powodów
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2626 |
|
wizażowy robalek
|
Elo i joł Lachony!
mkarlinka graty bejbe! ![]() madzior1007 - "Szewcy" Witkacego - trudne jak cholera, ale niektóre teksty powalają ![]() ines85 - widzę, że wesołe fluidy latają w powietrzu hehe Graty. Dobry początek znajomości A mnie pokręciło totalnie. Mam konto na IKF (Internetowy Katalog Fryzur) i niechcący wyczaiłam zarąbistego kolesia Mam go w obserwowanych userach, nawet udało mi się go znaleźć na naszej klasie Jest fryzjerem. Ale kurcze mieszka w Śląskiem, niedaleko od Katowic - kawał drogi Ale mam niezwykle ambitny plan: zrobię prawo jazdy po maturze, a potem kierunek Leszczyny - zapiszę się tam do fryzjera, gdzie on pracuje xD Sprytna wredota ze mnie ![]() Tłusty czwartek dziś. Wciągnęłam jedynego pąkala, jaki był w domu, bo moja rodzinka nawet w taki dzień nie lubi się obżerać Ja tym czasem zabijam czas dziergając bransoletkę i miętoląc modelinę. Jutro mam jechać do szkoły na ustny angielski, nie przeczytałam lektury, muszę napisać wypracowanie na polski, skończyć biznesplan, zrobić zadania z matmy na kurs... jejuu, jak mi się nie chce! W 'Walę-tynki' mam imprezkę rodzinną - 18tka chrześniaka mojego taty. Więc dżeneralnie cały dzień zajęty. Zresztą, nie lubię walentynek i i ch nie obchodzę. I to nie dlatego, że nie mam z kim Wiecie co - dobrze mi tu z wami. Trzecia część wątku już, fajny babski składzik tutaj nam się wytworzył Dobrze, że tu zaglądam, humor lepszy od razu, pomimo, że siedzę w chacie, bo muszę przez to wstrętne choróbsko ![]() Spadam |
|
|
|
#2627 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie stresuj mnie bo w niedzielę na zawał padnę Dalej obstawiam sierpień i 6 rocznicę![]() Cytat:
Chociaż ostatnio przed egzaminem ustnym, tak się spiłyśmy z koleżankami wściekłymi psami i piwem, że miałam najgorszego dotąd w życiu kaca mordercę;P Cytat:
Pewnie motylki w brzuchu nie dają Ci usiedzieć w miejscuCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaraz idę na plotki do przyjaciółki
|
|
#2628 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
....![]() Cytat:
)nie gasnące![]() ![]() dobrze, że kryzys w WCecie zażegnany bo to chyba nic milego... ![]() Cytat:
milego opijania i plot z przyjaciolka ![]() Cytat:
, moze skocze Ci tam zrobic jego zdjecie mam niedalekoa ja UWAGA nie zjadlam dzisiaj JESZCZE żadnego pączka, ale kto wie co dalej bedzie...![]() ja jakoś tez nie przepadam za Walentynkami, jak dla mnie to pachnie za bardzo komercją ![]() ide na nalesniki prawie dietetyczne
Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2010-02-11 o 16:46 |
||||
|
|
|
#2629 |
|
wizażowy robalek
|
Kossteczko zakład ma w Czerwonce, Czerwionce, czy jakoś tam xD A to z okolic Katowic jesteś?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2630 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewuszki
![]() ![]() ines Jestem dumna Ciesze się, że spotkanie się udało Czuje jakieś amorki:PHmm dobrze, że nie zostałam zabrana na tą kolacje... Maruda poszła z rodzicami bo to jego mama zaproszenie dostała a to jakieś reklamy garów są Kostka A zaraz podam ile mnie ubyło:P Jeju...zazdroszczę, też by, pojechała na narty... nigdy nie byłam...i pewnie nie będę bo mam chore kolano...:-| Niuniuska Ohhh yeah... śmierć głupim sąsiadką A może Cię ominęła, pewnie dodali mi na złość...:P Nie no bo to poziom rozszerzony... Hmm ta opcja z kolacją fajna... hmm ale nie wiem czy poświęciłabym się i zjadła to...:P Ale zimne by było jakby dotarł bo ma 50km do mnie:P A ja od kiedy skończyłam 18 lat mam wstręt do alkoholu Jedyne co to wino z kumpelami;p Ostatnio wypiłyśmy w trzy cztery butelki i otwarłyśmy piątą... bo każde bylo inne i byłyśmy ciekawe jak kolejne smakują...![]() virginia Oj ten Witkiewicz chyba miał jakieś problemy psychiczne:P Zdróweczka życzę i braku problemów z WCetem;P mrofka Hehe jak zdam na prawko sama Cię do niego zawiozę...:P Widzę poważny atak się szykuje... ![]() Hmm a więc schudłam 4kg... nie wiem czy to dużo bo poleciałam z pierwszą fazą na 10 dni... Ale cieszę się Tylko zauważyłam, że mi waga stanęła w miejscu...:-| To 4 kg mniej miałam już w sobotę... Chyba za dużo chciałabym na raz Ale taki wymarzony plan dla mnie to 2 kg tygodniowo...:PNo to teraz jest 78... hmm no dużo lepiej to na piśmie wygląda niż 82:P A dziś dostałam 4 z Polaka z odpowiedzi i do tego mnie baba nie zrąbała od podstaw... Bo poprzednie dwie odpowiedzi jak byłam to się tak nasłuchałam....:P 4 u tego starego i niedopieszczonego babska to już szczyt marzeń:P A teraz wracam do lekcji... jutro po szkole kierunek poznań i zapisać się na następny egzamin... wrrr jej teraz to będę się 100 razy oglądała zanim ruszę:P Miłego wieczorka
|
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
hello
mam ze 2-3 kg na + przez zblizajacym sie okresem wiec nie dramatyzuje wczoraj bylam na tym spotkaniu ze znajomymi i faajnie bylo do tego wypilam jedno piwko z sokiem i 1 kawalek pizzy zjadlam wiec na razie o diecie nie mysle nawet bo wiem ze jak okres mi sie zbliza to nie upilnuje sie ![]() doszlam do wniosku ze musze isc do gina w koncu i porobic wszystkie badania bo swoje lata juz mam a jeszcze cytologi nie robilam itp i tak sie zastanawiam czy isc prywtnie czy na nfz prywatnie to pociagnie troche kasy a teraz musze oszczedzac
|
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Chudzielce
Ależ Wy tu napłodziłyście podczas mojej krótkiej nieobecności! Aż nie wiem od czego teraz zacząć! Mkarlinko- gratuluję zdanego egzaminu, przyszły mistrzu kierownicy Madziorku- w ogóle się nie martw, bo Ciebie też na pewno niedługo ten zaszczyt kopnie Virginio- jak Ty zawsze o mnie pamiętasz ![]() Cieszę się, że udało Ci się zażegnać kryzys z kibelkiem i mam nadzieję, że na wątkach zakupowych będziesz bywać raczej okazyjnie. A to oczywiście z bardzo egoistycznego powodu... W przeciwnym wypadku będziesz miała mniej czasu dla nas!!! Co to ja jeszcze miałam do Ciebie... Aaaaa... Oczywiście życzę dużo, dużo, dużo zdrówka, smarkulo I powiedz mi jeszcze... Czy to nie w najbliższy weekend miałaś zaszczycić Wawę swoimi odwiedzinami? Dlaczego nic nie wspominasz? Ines- bardzo, bardzo, ale to bardzo się cieszę, że znajomość tak obiecująco się rozwija i trzymam kciuki, żeby facet okazał się godny naszej gwiazdeczki Jednocześnie przypominam o obowiązku składania nam relacji na bieżąco! Tysiu- prawie oplułam monitor zielonką (czytaj zieloną herbatą) gdy czytałam relację z Twojego egzaminu Swoją drogą przypomniało mi się, jak mi kiedyś profesor powiedział, że 'stan mojej wiedzy jest żenujący, ale postawi mi czwóreczkę za urok osobisty' Niuniuś- Tobie mam tyle do powiedzenia, że chyba sobie wypunktuję... 1. Widzę, że Młody wreszcie zaczyna dojrzewać do poważniejszych deklaracji. Super ekstra ![]() 2. Widzę też, że nieźle wzięłyście się z sąsiadką za łby... Nie daj się Niunia! Gooooooł! Wierzę w Twoje zwycięstwo! Ale powiem Ci, że i tak nie trafiłaś najgorzej... Odkąd pracuję w obecnej firmie i wysłuchuję jak sąsiedzi potrafią sobie utrudniać życie, włos mi się czasem jeży na głowie Dziś na przykład jakaś babeczka przyszła ze skargą, że jej sąsiad 'notorycznie zostawia swoje buty na korytarzu przed drzwiami i one jej później tak ***bi bi biiiiiiiiiip*** śmierdzą!' ![]() 3. Dzięki za linka do legginsów. Na prawdę są świetne i chyba już zacznę robić im miejsce w mojej szafie ![]() 4. A propo facetów i szamponu przypomniała mi się historia (nie pamiętam czy zasłyszana od kogoś czy przeczytana na wizażu): brat jakiejś dziewczyny powiedział do niej: "pożyczyłem sobie Twój szampon, ale to jakieś dziadostwo- w ogóle się nie pieni". Miał prawo... Bo chłopak umył sobie włosy płynem do higieny intymnej 5. Wystawiam gołą pupencję do lania ---------> Ach dręcz mnie, męcz mnie... Dziewczyny, przez tą pracę już tracę chęć do życia Każdy dzień to coraz większa męczarnia, nie mogę usiedzieć przed komputerem, a na dźwięk słowa 'rozliczenie' dostaję wysypki, tików nerwowych i nie wiadomo co jeszcze... Jak to dobrze, że tylko dzień dzieli nas od weekendu... Będzie szansa ocalić moje mocno nadszarpnięte zdrowie psychiczne przed całkowitą destrukcją... Dobra, nie marudzę. Zmykam wysłać w cyberprzestrzeń kolejnych kilka CV (nie poddam się tak łatwo! znajdę w końcu pracę z moich marzeń, o!), a później chyba poromansuję z Hausem ![]() Trzymajcie się ciepło
|
#2633 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajne ciuszki mają, niedrogie, ale bardzo szybko znikają Jutro powinna dojść do mnie od nich kolejna paczuchaCytat:
![]() Naleśniczki zrobiłaś? Bosz, to moja druga słabość, tuż po pizzy.... Wsiadam w pociąg i jadęęęę! Cytat:
Ja się złamałam i zjadłam jednego a potem chyba się nim zatrułam i całego zwróciłam![]() Cytat:
ale to było daaaawno Byłam królikiem doświadczalnym, pierwszym z nową maturą;/Cytat:
Cytat:
Gratki! 2 kg/tydz. to chyba troszkę za dużo. Idealnie = zdrowo i z mniejszym prawdopodobieństwem jojo, byłoby gdybyś chudła max 1 kg(kurcze, czuję się dziwnie, Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
Tak, już możesz się bać i obgryzać paluchy z nerwów Swoją drogą, masz bardzo foremną pupeczkę do lańskaCo do sąsiadów z butami przed drzwiami Łojoj, ta praca faktycznie daje Ci nieźle w kość Kurczę, strasznie mocno trzymam kciuki by w końcu jakaś mądra osóbka znalazła Twoje CV i przyjęła Cię na fajną posadkę!!
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
Wypraszam sobie te wątkowe romanse i zgłaszam przeciw bo czuję się niedopieszczona!
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co !!!!
|
|
|
#2637 |
|
Wtajemniczenie
|
Bry
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
Ekhem..miały się posypać zapewnienia o Waszej do mnie dozgonnej miłości!!
![]() ![]() :dia belek:Urządziłam dziś sobie spamowanko - prysznic + peeling całego ciała + krem do ciała farmona czekolada i pistacje + szampon, maseczka, jedwab i odżywka bs mousse chocolate i teraz cała jestem chodzącą czekoladką . Słodko mi z tym Limonko o wyjeździe nie wspominam, bo nie wpłynęła jeszcze na nasze konto spodziewana kaska, z której to mieliśmy balować . Poza tym w ten weekend obchodzimy 1sze urodzinki mojego chrześniaka - więc sama rozumiesz - nie wypada mi na nich nie być.Zmykam,
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
hello
ale widze ze cos slabo wam idzie rozpisywanie sie
|
|
|
|
#2640 | ||
|
Wtajemniczenie
|
inesko, virginio, padło na mnie
więc <piesci><tuli luli><busia><całuje><mizi a><kocha><tarmocha>![]() ![]() : dziekuje-kwiatek:![]() ![]() (chciałam taki zestaw zaserwować w walentynki no ale skoro takie z Was niecierpliwki, to niech będzie i teraz! ![]() Dopieszczone moje kochane kobietki? ![]() Cytat:
żeby tylko Tż Cię nie schrupał! ![]() Cytat:
Fiolusku, co u Ciebie?![]() BRY Jakaaś dzisiaj niemrawa jestem kochane... całą noc nie spałam przez te zapalenie nerwów Czuję się teraz fatalnie.. Jedynie pocieszające jest to, że rano nie obudziła mnie sąsiadka Widocznie terapia szokowa podziałała![]() Wkurzam się też strasznie bo dochodzę do wniosku, że przez te jednorazowe farbowanie, moje włosy przestały się kręcić! Wściekła jestem bo tak dbałam o skręt a tu g***o No nic, przymierzam się już od paru miechów by pomęczyć dziewczyny na wątku o lokach, może coś podpowiedzą...Chyba Wam nie wspominałam, że zamówiłam ostatnio z allegro ciuszki, które szły z Szanghaju.... otwieram paczkę a tam smród jakby ubranka leżały w komórce z ziemniakami! Paskudnie;/ Fakt, szły do mnie dobre 3 tygodnie, zapakowane były w szczelne torebeczki i pewnie dlatego wytworzyła się tam wilgoć i ten zapaszek;/ Sweterki wyprałam, wypłukałam w pachnącym płynie, ale po jednym noszeniu, smrodek powrócił ;/ Nie wiem już co zrobić wrrr;/ Znacie jakieś sposoby??? Najgorsze jest to, że w tym samym czasie kupiłam od tego faceta też inną, śliczną bluzeczkę, ale jeszcze do mnie nie dotarła... i ciekawe czy też będzie tak "capić" ;P Pokażę Wam te "cudeńka", śliczne są, chociaż ten sweterek nie jest taki szeroki jak na fotce, a raczej obcisły;/ ale widocznie Chinki są tak malusie, że się w nim topią ;P
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.

Ciężko mi coś pisać, bo u mnie nic się nie dzieje.. prawie
Sesja. I tyle
Z perspektywy czasu [boshh jaka sie stara robie
ahhhh faceci :/ Jeszcze kuzynka TŻ ma łyżwy, więc może z nią się umówię 

bo raczej wątpię, że wymyśli lot balonem, skok na bungee czy inne dziwne atrakcje

8 2...81....80..79-będzie kiedyś....

na wizazu

.
Ufffff.
Ale mam niezwykle ambitny plan: zrobię prawo jazdy po maturze, a potem kierunek Leszczyny - zapiszę się tam do fryzjera, gdzie on pracuje xD Sprytna wredota ze mnie
....

:dia belek:
. Słodko mi z tym